Obsidian

Wat is Obsidian?

Obsidian is a powerful knowledge management software.

With a local folder of plain text markdown files and note publishing ability, Obsidian provides knowledge building blocks.

Wie gebruikt Obsidian?

Individuals, teams, and companies seeking custom-built solutions.

Waar kan Obsidian worden geïmplementeerd?

Cloud, SaaS, Web, Mac (desktop), Windows (desktop), Linux (desktop)

Over de leverancier

  • Dynalist

Beschikbaar in deze landen

Canada

Talen

Engels

Over de leverancier

  • Dynalist

Beschikbaar in deze landen

Canada

Talen

Engels

Video's en afbeeldingen van Obsidian

Obsidian Software - 1
Obsidian Software - 2
Obsidian Software - 3
Obsidian Software - 4
Obsidian Software - 5
View 5 more
Obsidian Software - 1
Obsidian Software - 2
Obsidian Software - 3
Obsidian Software - 4
Obsidian Software - 5

Vergelijk de kosten van Obsidian met soortgelijke producten

Obsidian

(0)
US$ 25,00
Gratis versie
Gratis proef
US$ 4,50/maand
Gratis versie
Gratis proef
US$ 19,00/maand
Gratis versie
Gratis proef
US$ 10,00/maand
Gratis versie
Gratis proef

Functies van Obsidian

  • Kennisbankbeheer
  • Zoeken in gehele tekst

Obsidian alternatieven

Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos. Meer informatie over SAP Litmos
Helpdeskondersteuningssoftware en tool voor asset management omvat kennisbanken, SLA-management, ticket-tracking, voorraadbeheer.
livepro is speciaal ontworpen kennisbeheer voor de klantervaring. Levert antwoorden in plaats van documenten - ongeacht welk kanaal er wordt gebruikt.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Creëer en beheer op je eigen website en mobiele apps pagina's voor elk van je locaties op schaal.
De BOSS Solutions Suite is een bekroonde, volledig geïntegreerde help desk-/IT-oplossing voor servicebeheer die zowel in de cloud als lokaal beschikbaar is.
Kennisbankplatform dat het mogelijk maakt een helpcentrum te creëren via een interface voor eindgebruikers en meerdere integraties van derden. Meer informatie over Document360
Intelligent kennisbeheer voor contactcenters of helpdesks dat het vinden, onderhouden en updaten van belangrijke kennis eenvoudig maakt.
Webgebaseerd platform voor kennisuitwisseling met geverifieerde informatie van experts in je team: waar je werkt, wanneer je het het meest nodig hebt.
Forums zijn verleden tijd! Tribe is een cloudgebaseerd platform dat de nieuwe generatie van online merkeigen communities ondersteunt. Meer informatie over Tribe
Kennisbanksoftware ontworpen om ondersteuning te verminderen. Volledig aan te passen aan je merk, inclusief analytics, Instant Intelligent Search, meerdere talen.
Vanilla Forums is uitstekend beoordeelde cloudgebaseerde communityforumsoftware die jaarlijks meer dan 3 miljard discussies aanstuurt.
Management tool for manufacturers : task management, Gemba walks, team collaboration, KPI's, knowledge center, audit, and coaching.

Software gevonden in