Over Trello

een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.

Meer informatie over Trello

Pluspunten:

Trello's design and user-friendly interface makes this software not only extremely effective, but also visually pleasing. I am a designer by trade and I like things to be beautiful.

Minpunten:

I hate the way that they don't have a customer for Linux. I likewise hate that it's an electronic application that you must be online to utilize.

Beoordelingen van Trello

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,3
Functies
4,3
Waar voor je geld
4,5

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

8,5/10

Trello heeft een totaalscore van 4,5 van 5 sterren op basis van 22.580 gebruikersreviews op Capterra.

Heb je Trello eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (22.580)

Carrie-Ann
Carrie-Ann
HR Generalist
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Diergeneeskunde, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Perfect planning and communication tool

5,0 3 jaar geleden
Bijschriften in het Nederlands beschikbaar in de videospeler
Bram
Bram
CEO in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Computersoftware, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Trello voor softwareontwikkelaars

4,0 vorige maand Nieuw

Opmerkingen: Vanuit mijn ervaring kan ik zeggen dat Trello een handige tool is voor het organiseren en beheren van mijn taken en projecten. Ik gebruik Trello voornamelijk om mijn taken visueel te ordenen en te prioriteren door ze in verschillende lijsten te plaatsen, bijvoorbeeld "To Do", "In Progress" en "Done".Trello biedt ook de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan teamleden en deadlines in te stellen, waardoor ik en mijn team op de hoogte blijven van de voortgang van projecten. Dit zorgt voor een betere samenwerking en communicatie binnen het team.Daarnaast gebruik ik Trello om aantekeningen en bestanden te delen met teamleden en om belangrijke informatie bij te houden, zoals klantinformatie of belangrijke deadlines. Hierdoor kan ik snel informatie vinden en efficiënter werken.Ten slotte vind ik het handig dat Trello beschikbaar is op verschillende apparaten, zodat ik altijd toegang heb tot mijn taken en projecten, waar ik ook ben. Kortom, Trello is een handige tool voor het organiseren en beheren van taken en projecten, en het biedt een aantal handige functies die de samenwerking binnen het team kunnen verbeteren.

Pluspunten:

Als ik Trello gebruik, merk ik dat het verschillende voordelen biedt die mijn werkproces sterk verbeteren. Een van de belangrijkste voordelen is de visuele aard van het platform. Het gebruik van kaarten en borden zorgt ervoor dat ik snel een overzicht kan krijgen van al mijn taken en projecten. Ik kan gemakkelijk zien welke taken prioriteit hebben en welke al zijn voltooid.Een ander voordeel van Trello is de eenvoudige manier waarop ik taken kan organiseren en delegeren. Ik kan taken toewijzen aan specifieke teamleden en hen op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen of updates. Dit bespaart mij veel tijd en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de voortgang van het project.Bovendien biedt Trello ook integraties met andere tools en services, zoals Google Drive, Dropbox, Slack en meer. Dit stelt mij in staat om al mijn werk op één plek te houden en het gemakkelijk te delen met anderen.Tot slot is een ander voordeel van Trello de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het platform. Ik kan mijn borden en kaarten op maat maken om aan mijn specifieke behoeften te voldoen. Of ik nu een projectmanager ben of een individuele freelancer, Trello biedt me de tools die ik nodig heb om mijn werk efficiënt en effectief te doen.

Minpunten:

Vanuit mijn perspectief ervaar ik ook enkele nadelen van Trello. Het eerste nadeel is dat de gratis versie beperkte functionaliteiten heeft, zoals het ontbreken van een kalenderweergave en de mogelijkheid om bijlagen te uploaden. Dit kan het lastiger maken om projecten te beheren en bestanden te delen met teamleden.Een ander nadeel van Trello is dat het soms moeilijk kan zijn om een overzicht te krijgen van de voortgang van projecten en taken. Dit komt doordat Trello alleen taken weergeeft in de vorm van lijsten en kaarten, en het ontbreken van een Gantt-grafiek of tijdlijnweergave kan het lastiger maken om de voortgang bij te houden.Een derde nadeel van Trello is dat het voor sommige gebruikers mogelijk te simpel is. Hoewel het minimalistische ontwerp en de eenvoudige interface voor sommigen juist een pluspunt kunnen zijn, kan het voor anderen te beperkt zijn in vergelijking met andere projectmanagementtools die meer geavanceerde functies bieden.Tot slot kan het gebruik van Trello soms ook leiden tot een overweldigend aantal kaarten en lijsten, vooral als het gaat om complexere projecten met veel taken en teamleden. Het kan dan lastig worden om overzicht te houden en de belangrijkste taken te prioriteren.Kortom, hoewel Trello veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen die het belangrijk maken om te overwegen of deze tool de juiste keuze is voor jouw specifieke behoeften en workflow.

Stefan
CRO Specialist in Duitsland
Verzekeringen, 10.000+ werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een goede tool voor simpele projecten

5,0 7 maanden geleden

Opmerkingen: Je maakt in Trello in een handomdraai een kanban-bord voor jouw project. De tool werkt intuitief, dus als iemand op de hoogte is van kanban, kan hij makkelijk deze tool gebruiken zonder uitleg. Voor beginnende projecten is deze tool geweldig. Pak je een groot project aan waarin iedereen al gewend is om agile te werken, dan zou ik een andere tool adviseren.

Pluspunten:

Het gebruiksgemak van Trello vind ik een enorm pluspunt. Zeker als je het vergelijkt met een tool als Jira, dat we ook gebruiken voor projecten. In een handomdraai zet je een kanban-bord op en pas je het aan.

Minpunten:

Een nadeel vind ik dat je geen "estimation" in punten kan toevoegen aan een item in de swim lanes. Dat maakt dat ik nu handmatig moet berekenen hoeveel punten er in een sprint meegaan voor de velocity. Daarnaast kun je door het ontbreken van een estimation ook geen goede burndown-chart maken.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

De tool voor zowel studenten als werkenden!

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Ik vindt Trello een ideale tool voor studenten, maar ook kan ik mij voorstellen dat het ook goed werkt voor werkenden.

Pluspunten:

Het is handig om taken overzichtelijk weer te geven en ook kun je handig taken koppelen aan mensen.

Minpunten:

In het begin vond ik het lastig om een aantal dingen te vinden.

Emily
SEO & Content Manager in Duitsland
Verzekeringen, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Gebruiksvriendelijke tool voor je projecten of dagelijkse werkzaamheden

5,0 7 maanden geleden

Pluspunten:

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je gelijk aan de slag. Het is gebruiksvriendelijk en self explanatory. Geeft je updates zodra iets is aangepast aan een ticket en je kan het volledig naar je eigen hand zetten zodat het past bij jouw project.

Minpunten:

Als je vergeet het board prive te maken staat alles gelijk "open en bloot" op google. Dus let goed op met confidentiele documenten.

Sander
Online marketeer in Nederland
Bouwmaterialen, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Prima software om te gebruiek nals marketing kalender

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Een prima product voor een prima prijs wanneer je op zoek bent naar een makkelijk te automatiseren marketing kalender.

Pluspunten:

De gebruiksvriendelijkheid in het maken van taken en het koppelen van personen. Bovendien is ook de layout zeer gebruiksvriendelijk.

Minpunten:

Koppeling met andere agenda's zoals Outlook of andere bruikbare software zoals Jira.

Tim
Student in Nederland
Architectuur en planning, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Trello, het samenwerkingsprogramma

4,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: Goede ervaring met Trello over het algemeen.

Pluspunten:

ScrumOverzichtStructuurAlles is lekker overzichtelijk waardoor je de status van elk project goed kan bijhouden.

Minpunten:

Soms raak je verdwaald in de functies, hier hebben wat groepsgenoten af en toe last van.

Thomas
Mobile Developer in België
Computersoftware, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Review Trello

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: zeer leuke tool en zou het zeker aanraden aan collega's.

Pluspunten:

Zeer handige software waar je snel mee aan de slag kunt. Veel templates ter beschikking zodat je zelf niet te veel configuratie moet doen.

Minpunten:

Bij een groot aantal kolommen begint het een beetje onoverzichtelijk te worden

Thomas
Kam in België
Facilitaire diensten, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: Gratis proef
Bron van de reviewer

Super leuk tool

5,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Gebruiksgemak is voor mij het belangrijkste en ook day de connector tussen smartphone versie en online

Minpunten:

Niet genoeg sheets voor gratis versie :)

Aviral
Aviral
Software Developer in India
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Informatietechnologie en -diensten, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Trello Review

5,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: Overall experience is good so far. Trello's collaboration features have enabled you to work effectively with your team members, providing a central location for communication, file sharing, and progress updates.

Pluspunten:

Trello's greatest strength is its flexibility and user-friendly nature. With Trello, users have the ability to tailor their boards, lists, and cards to suit their unique requirements, making it an incredibly versatile tool that can be used in various situations. This adaptability makes Trello an ideal choice for a wide range of applications.

Minpunten:

Trello's simplicity and flexibility may not be sufficient for managing complex projects with intricate workflows. Although it is an intuitive and versatile tool, some users may find it lacking in advanced features and capabilities that are essential for handling larger-scale projects with complex requirements.

Simeon
Data Governance consultant in VK
Design en ontwerp, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

trello project management tool

5,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: as a user, I appreciate Trello's customization options, which enable them to tailor the tool to their specific workflows. By creating custom labels, due dates, and checklists, users can adapt Trello to suit their project management needs. This flexibility allows individuals and teams to work in a way that aligns with their unique processes, resulting in more streamlined and efficient workflows.

Pluspunten:

Trello's user interface is clean, visually appealing, and easy to navigate. The board and card system, with its drag-and-drop functionality, allows users to organize and prioritize tasks effortlessly. The simplicity of the interface makes it accessible to users of all levels of technical expertise. Trello provides users with the flexibility to adapt the tool to their specific workflows and needs. Users can create customized boards, lists, and cards, and define their own labels, due dates, and checklists. This flexibility makes Trello suitable for various project types and teams, whether it's for personal task management or collaborative team projects. Power-Ups feature provides additional functionality and automation options. Users can integrate third-party services and add-ons to automate repetitive tasks, track time, generate reports, and enhance productivity. Power-Ups enable users to customize Trello to suit their specific project management needs.

Minpunten:

I Cant say that there is anything I dislike about Trello.

Zoel
Project Manager in Mexico
Marketing en reclame, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Trello, a cheap project mangaer.

2,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: The only reason why we still use Trello is that it is one of the cheapest options out there.

Pluspunten:

Trello's best features are the creation of tasks. Trello excels at making it easy to create and modify a task and assign it to a specific member. This allows someone like the project manager to be able to better manage the team and visualize the progress accomplished on a specific task/project.

Minpunten:

Even though Trello can be really useful for creating tasks and notes for team members, managing more than one project at the same time is not intuitive. It because a task just to create, manager, and navigate multiple projects. At least in my field of business, having multiple clients means having at least one project per client. And sometimes, clients can have more than one project.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Informatietechnologie en -diensten, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Efficient Project Management Made Easy with Trello

5,0 2 maanden geleden

Opmerkingen: I tried out Trello as a project management tool, and I must say that it's an excellent platform that I would highly recommend. Trello's highly visual nature, user-friendly interface, and flexibility make it an ideal solution for managing projects of any size.With Trello's board and card system, I found it easy to organize my projects, tasks, and ideas into easy-to-understand visual representations. The platform allowed me to track progress, assign tasks, and collaborate with team members in real-time.Trello's flexibility was impressive, as I was able to customize my boards to suit my specific needs. I could use it to manage a complex project with multiple team members or organize my personal to-do list. As my team grew, I could easily add new members and projects without any hassle.Navigating Trello was a breeze, thanks to its sleek user interface and drag-and-drop functionality. I could easily move cards between lists and boards without any trouble. Additionally, Trello integrates seamlessly with other third-party apps, such as Google Drive, Dropbox, and Slack, making it easy to manage all aspects of a project from one central location.Overall, I found Trello to be a highly effective project management tool that anyone can use to stay organized and on top of their workload. Its visual nature, ease of use, and integration with other apps make it a must-have for teams and individuals looking to boost productivity and collaboration.

Pluspunten:

- The ability to organize projects and tasks into easy-to-understand visual representations using the board and card system is a significant advantage for Trello. - Additionally, its flexibility makes it possible to customize boards to fit specific needs, while its user interface and drag-and-drop functionality make it easy to navigate. - Trello's integration with other third-party apps is also a major plus, as it allows users to manage all aspects of a project from a central location.

Minpunten:

- Trello is too flexible and the number of customising options is overwhelming and confusing.

John
University Intern in Ecuador
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Farmaceutica, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Trello: the ultimate tool for project management.

4,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: As an intern in the research and development department of pharmaceutical products at the university, I have used Trello to manage our team's tasks and projects. Trello's intuitive interface made it easy to create boards, add cards, and assign tasks to team members. Its collaboration features, such as the ability to comment and attach files, allowed us to effectively communicate and work together to complete our projects on time.

Pluspunten:

Trello is an excellent project management tool that allows users to easily organize and manage tasks, projects, and workflows. Its user-friendly interface makes it simple to create boards, lists, and cards to track progress and assign tasks to team members. Additionally, Trello offers a variety of useful features such as the ability to attach files, add comments, and set due dates. Trello's integration with other apps and services like Google Drive, Slack, and Zapier also makes it a great tool for collaborating with others.

Minpunten:

Trello's free version has some limitations, such as the inability to use custom backgrounds or attach files larger than 10 MB. Additionally, while Trello is great for smaller teams and projects, it may not be the best fit for larger and more complex projects that require more advanced project management features.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Overheidsadministratie, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Trello for students and workers

4,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: Trello provides a user-friendly and visual project management solution that can help teams and individuals stay organized and productive. Its simple drag-and-drop interface and collaborative features allow users to easily create and manage tasks and projects, assign team members to tasks, set deadlines, and track progress in real-time.

Pluspunten:

Easy to use: Trello's user-friendly interface and simple drag-and-drop system make it easy for users to create and manage boards, lists, and cards. Visual organization: Trello's visual approach to project management allows users to see their project progress at a glance, making it easier to stay organized and focused. Collaboration: Trello's collaborative features enable team members to work together in real-time, share information and resources, and keep everyone informed about the project progress.

Minpunten:

Limited functionality: I feel that Trello is too simple and lacks advanced features, such as assigning multiple team members to a task or setting dependencies between tasks. Pricing: Trello offers a free plan, but I feel the paid plans are too expensive, especially for larger teams.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Computersoftware, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Trello Review

4,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: Trello is a widely used project management tool that helps individuals and teams organize tasks and collaborate effectively. Users appreciate Trello's visual interface, which makes it easy to create and manage projects, and its customization options, which allow users to create their own workflows and processes.

Pluspunten:

Trello is a project management tool that helps individuals and teams organize tasks and collaborate effectively. Some of the features that users appreciate about Trello includes (1) Visual interface: Trello's visual interface makes it easy to create and manage projects, and (2) Customization: Trello is highly customizable, allowing users to create their own workflows and processes to suit their needs.

Minpunten:

While Trello is a powerful project management tool, it may not be suitable for complex projects that require advanced features like resource allocation, Gantt charts, or time tracking.

ruhi
na in India
Computersoftware, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Trello is trusted n best app

5,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: my experience was best must have application

Pluspunten:

u can do multiple projects in Trello very trusted application

Minpunten:

multiple projects in best application Trello is trusted app

Darlene
Darlene
Project Manager in VS
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Farmaceutica, 10.000+ werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Trello is very efficient for organizing and managing projects and tasks.

5,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: I utilize Trello to bring a bunch of individuals together making beyond any doubt we're all on the same page approximately the work we're doing, have to be do and have finished, it's a fast way to turn a kanban board through the stretch of pondering in case I chosen the correct item. Trello is undoubtedly the perfect apparatus to organize each portion of your assignment, venture or handle that you simply are carrying out, once you put the data in Trello the rest is simple since Trello some way or another guides you and you'll disseminate the forms in microprocesses and create them one by one to maintain a strategic distance from mental weariness. Trello makes a difference me prioritize my ventures and work beneficially and collaboratively with my colleagues by appointing assignments and sharing data through records and notes. It makes a difference me diminish botches and remain on best of each extend it moreover works as a update for me with ease to set it up and take it anyplace much obliged to this device I can remain organized and associated to what truly things.

Pluspunten:

Trello could be a virtual board that permits us to prioritize and organize ventures, accomplish efficiency and cooperation with instruments that work superbly adjusting to our needs, I truly like it since enrollment is prompt and with a free trial, I adore it since it gives positive comes about inside an hour to organize our errands through a outwardly satisfying interface and end-to-end security. Trello allows you to sign in along with your Google login, make a board and take off, all columns, board names etc., can be changed afterward so there's small accentuation on tag names.

Minpunten:

So distant there are fair some little things I do not like, cleanup could be a bit clunky, any of the columns can fill up quickly, filing cards into columns appears to require a one at a time handle, this will get awkward.

el mahdi
el mahdi
support for information technology in Marokko
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Informatiediensten, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

simply manage a business

5,0 3 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: It's a lot of fun using the Trillo every day.I work in remote technical assistance, and I suggest using Trello to coordinate activities with development teams.

Pluspunten:

Trello is attractive and simple to use. Everything is in place in terms of operational integration, and it is highly effective and nimble when working with other team members. Trello is always the first thing I open, followed by Outlook. It is highly beneficial to see every activity that you and your team must do or fail to complete; prior knowledge of tax calculations or probability of profit or loss is not necessary.

Minpunten:

Really, it's a great program, however there are a few things to keep in mind, like: When a task cannot be archived after completion, file sharing services are not convenient.

Maria
Operations Manager in VS
Computersoftware, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Great product for the price

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Overall, I'd recommend this product to anyone who is looking to get started on simple task tracking, especially within a team. Hoping the product will release more features, like the ones mentioned above.

Pluspunten:

I love Trello's clean and customizable UI. It makes it easy for me to track tasks and to add as many columns to indicate a task's status as needed.

Minpunten:

Lack of features that could immensely improve the product, such as time tracking for individual projects and increased ability to collaborate with other users. Some features I wish it included are: calendar view to see deadlines for specific tasks, and dates added to comments so updates can be tracked.

Alfredo
MK Manager in Spanje
Horeca, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Improve productivity of your team

5,0 4 jaar geleden

Opmerkingen: One of the main mistakes in teams is lack of comunication. With Trello all your team will know what taks are prioritary, steps to acomplish them and who is the responsible of do it.
As a manager you get a simple view of the task you delegate.
As an employee you get a list of task and status of this tasks.

Pluspunten:

It's 100% free. You can design the "canvas" as you decided. Personalize it, and make it usefull for you and your team.

Minpunten:

When you start using a new app, some people refuse the change. This app needs the compromise of all your team, because it's not usefull if some people decide not to use it.

Angelo
Associate Product Manager in Benin
Internet, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

My Trello Review: A Comprehensive Look

5,0 4 maanden geleden

Opmerkingen: Overall, Trello is a great tool for collaboration and organization. Its intuitive user interface and customization capabilities make it an ideal choice for teams of all sizes. While it may have a slight learning curve, the ease of use and integration with other applications make it an invaluable asset.

Pluspunten:

Trello is an incredibly useful tool that helps to keep teams organized, informed, and on track. With its versatile and intuitive user interface, Trello is easy to use and understand. The ability to customize boards and integrate with other popular applications makes it a great choice for collaboration.

Minpunten:

While Trello is an incredibly useful tool, it does have some drawbacks. Certain users may find it a bit confusing to use and some features may require a bit of a learning curve. Additionally, the free version of Trello does not offer some of the more advanced features, such as integration with other applications.

Aminuddin
Aminuddin
Information Technology Manager in Maleisië
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Telecommunicatie, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Helpful in keeping project in time frame

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: I have use it for almost 3 year and Trello has help me and my team to connect, communicate and collaborate on project more organized. The to-do list keep us with daily task that needed to be complete daily, and assigning certain task to specific user.

Pluspunten:

Planning and executing task or project using the Kanban board provided by Trello has improve our work process and effectiveness.

Minpunten:

I have really enjoy using Trello as our project management and nothing major that i like least with this software.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Financiële dienstverlening, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Great tool for project management

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Trello is our go-to tool for planning and executing projects. We use it to plan and execute projects across multiple teams and functions and it works very well - everyone knows how to use it, everyone follows the boards, works great. We use Asana for my team and Trello for cross-company project planning.

Pluspunten:

- Trello is great for planning and executing projects - It's especially useful when multiple teams/depts are involved - Unlike Asana, it's easy to add freelancers and external partners to Trello and have them follow the workflow - Trello is super easy to set up and use - No enablement is needed - it's just intuitive

Minpunten:

- The functionality is very basic and upgrading to paid plan costs the same as Asana (which has more goodies for us) - When we have boards with external parties and try to upgrade, we need to pay for the 'guests' as well and that blocks us - Sub tasks don't have a deadline functionality, which is a pity

Nolan
Merch Analyst in VS
Detailhandel, 10.000+ werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Trello Review

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: As mentioned above, my team can't do our tasks until the previous team has completed theirs (data management & order writing). Trello is my most-used software, we use it across my entire POD, and across each division as well. It helps make sure that nothing slips between the cracks and that other teams aren't being held up unnecessarily.

Pluspunten:

Trello has become instrumental to my team's success whilst working in a remote environment. The way my different teams work with each other is similar to different cogs in a machine - each person has to do their task before the next team can start their work. My favourite thing about using Trello in our everyday is that you can create boards, lists etc. that are customizable. The Tagging feature is by far my favourite thing because you can let coworkers know in real-time when my piece of the puzzle is ready for them. Being able to integrate other programs into Trello (Dropbox, Google drive etc.) is a close second favourite feature!

Minpunten:

I haven't done a deep dive to see what causes this, but I get logged out of Trello all the time and have to sign in again. Could be a setting on my end and have nothing to do with the software though!

eyamir
eyamir
university professor in Venezuela
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Excellent free tool for the control of projects, tasks among others, organizational and personal

5,0 5 jaar geleden

Opmerkingen: Excellent tool that allows me to take control of my personal tasks, the university and independent projects in a simple way, for example has allowed me, together with my students, to take control of each phase of the development of the systems to evaluate in class, step step by step and in that way to take better control and that each group does not consent to the status of each of their tasks to be performed. It has also facilitated the development of projects with colleagues who are physically at a distance so that in this way we can keep track of the tasks assigned to each member and the state in which they are located....

Pluspunten:

Excellent free tool for the control of projects, tasks among others, organizational and personal. What I like the most is its simple organization that allows creating boards, in which you can create different lists, and within these lists, cards. These cards change the list as they are made or pass through different lists: Tasks, in process and finished. The cards support everything: any type of documentation, images, videos, lists, comments, etc., so they also serve as an instrument of communication in working groups, about a certain topic. Tags help you organize tasks taking into account the location and / or the type of activity. For example: home, work, phone call, errands ... You can manage from an organizational project and invite employees to simple tasks, such as tasks to perform on a normal day in your home. and you can have your notifications directly in your email or cell phone, since it has an application that you can use in Android and IOS. The application allows you to organize your tasks in separate projects or folders. You can also customize the appearance of the application, for example, by choosing a different color theme. The application allows you to mark the status of your tasks; as: "active", "postponed", "completed", etc. and the best The best of all, is that you do not have to erase anything. When you want to clean up your tasks, you just have to archive them and they disappear. At any time you can see all the archived items, and make searches. Also ap

Minpunten:

It does not allow to create repetitive work lists to be able to do "cycles" of tasks (For example: X tasks every Monday, or the repetitive tasks of each beginning of the month).