88 resultaten
Waarom Capterra gratis is
BlueJeans Events, een wereldwijd vertrouwde oplossing voor live videostreaming, is een gebruiksvriendelijk virtueel evenementenplatform voor centrale thema's, doordacht leiderschap en merkbekendheid. Nodig met een modern alternatief voor ouderwetse webinars klanten uit op een gevirtualiseerde locatie om de gemeenschap te versterken. BlueJeans-evenementen combineren via een interactieve, meeslepende video-ervaring de samenwerkingsfuncties van een vergaderplatform met de schaalbaarheid van een uitzending die presentatoren verbindt met deelnemers. Meer informatie over BlueJeans Host en beheer virtuele evenementen met interactieve video, internet en audio voor een groot publiek van over de gehele wereld. Meer informatie over BlueJeans
Het valt moeilijk te ontkennen dat het coronavirus een serieuze impact heeft op de wereld en live evenementen. In plaats van je evenementen helemaal te annuleren, kunnen Aventri en de nieuw aangekondigde virtuele evenementpartners je virtuele evenementen een boost geven en bezoekers blijven helpen om beter verbinding te maken. Combineer de kracht van een best-in-class evenementbeheerplatform met eersteklas virtuele evenementoplossingen, voor een naadloze manier om je evenementervaring over te dragen van persoonlijk naar virtueel en weer terug naar persoonlijk. Meer informatie over Aventri etouches is nu Aventri. Ontvang een demo van 30 minuten om het in actie te zien! Meer informatie over Aventri
BigMarker combineert krachtige webinarsoftware met robuuste marketingfuncties om 's werelds eerste end-to-end webinaroplossing te creëren. Meer informatie over BigMarker Het moderne webinarplatform dat is ontworpen om je te helpen geweldige webinars te hosten, je publiek uit te breiden en klanten naar de volgende stap te brengen. Meer informatie over BigMarker
Een krachtig maar betaalbaar alles-in-één virtueel evenementenplatform met 24/7 live klantenondersteuning. Het platform biedt robuuste functies voor het hosten van virtuele evenementen, waaronder kaartverkoop, live streaming, live chat en peilingen, virtuele standhouders, brainstormsessies, netwerken aangedreven op KI (Kunstmatige Intelligentie), gamification enz. Of je nu een evenement organiseert voor 100 of meer dan 100.000 personen, met Accelevents kun je een virtuele ervaring creëren die je bezoekers zich herinneren. Meer informatie over Accelevents Gemakkelijke livestreaming, virtuele standhouders, interactieve netwerken, brainstormsessies, registratie, chat en peilingen. Meer informatie over Accelevents
Cvent is een leider in evenementbeheer, online evenementregistratie, locatie-sourcing en mobiele app-technologie voor evenementen, met meer dan 183.000 actieve systeemgebruikers. Cvent moderniseert de traditionele processen met betrekking tot evenementbeheer. Met dit geïntegreerde platform kunnen planners efficiënter locaties zoeken, evenementen plannen, deelnemers betrekken, de impact van hun evenementen meten en nog veel meer. Een compleet platform dat de gehele levenscyclus van een evenement van begin tot eind afhandelt.
Communiceer je ideeën op krachtige wijze met behulp van Adobe Connect software voor webconferenties. Deel presentaties en multimedia veilig en direct vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers - allemaal met een webbrowser en de Adobe Flash Player-runtime, die al op 98% van pc's met internetverbinding zijn geïnstalleerd. Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
De alles-in-één evenementbeheersoftware van Whova helpt organisatoren van evenementen de meest boeiende en geordende evenementen ooit te maken door de betrokkenheid van de deelnemers te verbeteren, de netwerkmogelijkheden te vergroten en het plannen van evenementen veel eenvoudiger te maken. Whova is geliefd bij duizenden evenementplanners wereldwijd en won de Event Technology Award in 2016, 2017 en 2018. Whova wordt vertrouwd door Hilton, Loreal, US Bank, Oracle, IKEA, Lego, NASA, Rockefeller Foundation, TEDx, Harvard, IEEE en nog vele anderen. Cloudgebaseerde toepassing die helpt bij het beheren van online registratie, marketing en andere evenement-gerelateerde activiteiten.
Eventzilla is een snelgroeiend platform voor evenementticketing en -beheer voor conferenties, fondsenwervers, lessen, workshops, reünies, concerten en sportevenementen. Dit platform ondersteunt een breed scala aan evenementen, van evenementen die slechts aanwezigheidsbevestigingen vereisen tot grote conferenties/exposities met duizenden deelnemers via meerdere trajecten. Met Eventzilla kunnen evenementorganisatoren online tickets verkopen, creditcardbetalingen verwerken en evenementen promoten op socialemediakanalen zoals Facebook en Twitter. Eventzilla is een online platform voor evenementregistratie en ticketing voor organisatoren van evenementen.
Met Influitive kun je een community opbouwen en ambassadeurs (klanten, partners en medewerkers) uitnodigen om uitdagingen te voltooien: doorverwijzingen, productbeoordelingen, socialemediaberichten en nog veel meer. Bij het voltooien van deze uitdagingen, die kunnen worden toegespitst op groepen of individuen, verdienen ze automatisch punten, badges en niveaus om in aanmerking te komen voor extraatjes en privileges. Rapporteer eenvoudig over alle voltooide activiteiten en integreer met je CRM en andere systemen om belangenbehartiging deel te maken van elke stap. Influitive – voorheen AdvocateHub – is een slim communityplatform dat B2B-bedrijven helpt om klanten te werven, je klantenbestand te laten groeien en klanten te behouden, op grote schaal.
ON24 heeft als missie om de manier waarop organisaties omgaan met hun doelgroepen opnieuw te definiëren, door interactieve, gegevensrijke webinars en inhoudervaringen aan te sturen en mensen te helpen op een natuurlijkere manier te communiceren en slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Via ON24 kunnen marketeers live, on-demand en persoonlijke betrokkenheid creëren, en kunnen ze dit omzetten in bruikbare informatie en integreren in hun activiteiten. Marketeers halen meer inkomsten uit ON24 dan enig ander kanaal omdat ze toegang hebben tot meer dan een miljard engagementminuten. ON24 biedt digitale ervaringen en webcasting voor bedrijfscommunicatie en het genereren van vraag via een cloudgebaseerde SaaS-toepassing.
TidyHQ is een online managementtool die is gebouwd om het runnen van je groep, je organisatie of zelfs je vereniging een stuk eenvoudiger te maken. TidyHQ verhoogt de productiviteit en bespaart tijd door geweldige tools te combineren in een gebruiksvriendelijk platform. TidyHQ is gebouwd om beheerders hun meest waardevolle bezit te besparen: tijd. TidyHQ is opgezet om je de controle over je organisatie te geven en deze op een gemakkelijke en efficiënte manier te beheren. Bekijk hieronder enkele van de beschikbare tools. Alle tools die je nodig hebt om je organisatie vanaf één plek te runnen.
vFairs is een virtueel evenementenplatform waarmee organisaties van elke omvang online evenementen kunnen organiseren. vFairs is gespecialiseerd in het uitvoeren van evenementen zoals virtuele carrièrebeurzen, banenbeurzen, online beurzen en onboarding-beurzen. Het stelt organisaties en standvertegenwoordigers in staat om met hun publiek in contact te komen via interactieve tools zoals tekst/video/audiochat en ingebedde webinars. vFairs biedt ook eersteklas klantenservice en een toegewijde evenementenmanager om je bij elke stap te helpen. vFairs is een virtueel evenementenplatform waarmee organisaties complete online evenementen kunnen hosten en contact kunnen maken met relevante doelgroepen.
Bekend om de 99 cent-registratie. RegFox is een flexibel registratiesysteem. Duizenden merken gebruiken RegFox voor online registratie. RegFox is eenvoudig, intuïtief en toch krachtig. Je krijgt totale brandingcontrole, zodat de registratieformulieren op je organisatie lijken. Je bepaalt zelf de gewenste convenience/verwerkingskosten en daar houd je 100% van. RegFox zit vol met functies zoals voorwaardelijke logica, aanbetalingen, badges afdrukken en meer. Verdien meer en houd meer over aan je volgende evenement. RegFox geeft je totale controle over branding, vergoedingen en meer, alles voor 99 cent per geregistreerde.
Maak kennis met Configio: één robuust platform met alles wat je nodig hebt om je evenementen effectief te beheren. Met dit bekroonde platform kun je individuele en groepsregistratieregels, je registratiewebsite, geautomatiseerde marketingcampagnes, enquêtes, documenten, analytics en leermiddelen maken, beheren en aanpassen. Configio geeft je alle controle door je de mogelijkheid te geven om elk aspect van de digitale ervaring van bezoekers te configureren via het veelzijdige dashboard van Configio. Configio is een bekroond platform voor evenementenbeheer met alles wat je nodig hebt om je evenementen effectief te beheren.
Bizzabo is het belangrijkste succesplatform voor evenementen dat is ontworpen om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen krachtige persoonlijke ervaringen te stimuleren. Bizzabo stelt bedrijven zoals Forbes, Hubspot en EA Sports in staat klantacquisitie, -retentie en merkopbouw te bereiken door de kracht van evenementen. De belangrijkste kenmerken zijn: website-creatie, registratiebeheer, whitelabel evenement-app, lokaal incheckbeheer, e-mailcommunicatie - alles binnen een cloudgebaseerd, gegevensgestuurd, gebruiksvriendelijk platform. Meer informatie! Bizzabo is het populairste succesplatform voor evenementen dat is ontwikkeld om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen hun evenementdoelen te bereiken.
Localist takes the stress and anxiety out of event planning and promotion. Marketing, HR, and communications teams love Localist's Event Automation Platform because it's simple to use, lets you create beautiful landing pages for multiple events, and consistently brands everything you promote; simply drag and drop your elements and begin sharing. Because every event and calendar is centralized in a single dashboard, creating, publishing, managing, and promoting your events has never been easier. Localist takes the anxiety out of event planning and promotion with simple, beautiful, and consistent landing pages for every event.
Manage and live stream virtual events from one place. Manage and live stream virtual events from one place.
Gooi geen geld over de balk. TicketSpice is uniek, omdat je 100% van de ticketingkosten zelf houdt en slechts 99 cent per ticket betaalt. Het is geen goed gevoel om te veel aangerekend te worden en ondergewaardeerd te zijn. In de afgelopen 10 jaar heeft dit platform meer dan 30.000 klanten net als jij geholpen. Neem de controle over je ticketing met ticketopties, prijzen, kosten voor gebruiksgemak, branding, financiering en meer. Gebruik de gratis app voor mobiele ticketscanning om je tickets te scannen. Doe meer, verdien meer en hou meer over. Snel en eenvoudig tickets verkopen voor je evenement. Flexibel en betaalbaar. Je kunt direct aan de slag.
Boomset biedt complete bekroonde software voor evenementenbeheer en -apps om persoonlijke en virtuele evenementen te verbeteren. Creëer een virtuele of hybride evenementervaring met dit webgebaseerde en mobiele platform voor eenvoudige verkoop van tickets, livestreaming en vooraf opgenomen sessies, livechat en privé V&A, virtuele standhouders, 1:1 videogesprekken en nog veel meer. Virtuele evenementen, evenementregistratie, ticketing, livestreaming, bijhouden van sessies, ophalen van leads, gamification, virtuele exposanten
Hubilo is een totaaloplossing voor elk soort evenement, of het nu een conferentie, een seminar, een workshop of een evenement op een externe locatie is. De complete online Hubilo-oplossing met meertalige ondersteuning maakt de saaie taak om dingen handmatig te doen overbodig en automatiseert het hele proces van registraties, ticketing, netwerken en promoties met bovendien ook nog gedetailleerde automatisch gegenereerde analyses. Het volledige online beheerpakket dat nodig is voor een dynamisch evenement kan binnen enkele minuten worden ingesteld. Alles-in-één evenementenplatform dat evenementen interactief maakt en de organisatoren van evenementen in staat stelt om moeiteloos evenementen te creëren en te promoten.
Events.com connects people with in-person and virtual experiences they love. Its mobile-first event management and registration platform helps event makers manage, market, and monetize everything from massive festivals, real-world and virtual conferences, and marathons. With its end-to-end event management solutions, including sponsorship and marketing tools, Events.com gives organizers access to a suite of tools at every step of planning. Events.com's mobile-first event management and registration platform helps organizers manage, market, and monetize events of all sizes.
EventMobi is the trusted mobile event app platform for over 10,000 event planners in 72 countries. With a fully customizable mobile event app, built-in audience response, networking, gamification, registration and reporting tools, EventMobi allows you to engage your attendees like never before. EventMobi has reached over 10,000,000 attendees worldwide. Request a demo or start a free trial to see why EventMobi is the event experience platform of choice for planners worldwide. EventMobi is the worlds most powerful and popular mobile event app technology platform.
Easily build powerful virtual hiring events and online career fairs. Top brands like KPMG, CVS Health and Starbucks use Brazen to attract 3x more qualified candidates. Leading universities rely on the robust platform to host multi-company career fairs, student & alumni networking events, virtual orientations, and much more. Features include live video broadcasting, one-on-one video chat, instant messaging, chatbots and automated recruiting functionality. Since 2012, Brazen has been the leading virtual career fair & online hiring event platform with affordable, easy to use software.
With the convenience of networking and attending an event from a remote location, the MYS Virtual platform is an easy way for events and conferences of any size, to deliver an engaging experience full of discovery, learning, & connection on a global level. Allow your audience to build their professional relationships and knowledge and expand your reach for attendance. MYS offers a flexible, long-term event solution to accommodate both virtual and in-person events with easy setup and management. Cloud-based - Virtual Directory Floor Plan & Search, Chat, Video Embedding, Booth Sales, Exhibitor Data Collection, Hybrid & Virtual
The ConnexMe app helps create interactive webinars & events that engage attendees, promote networking, increase learning & retention. See personalized agendas, session/breakout details, view interactive map, send push notifications, view attendee profiles, sync w/ social media, send messages & set meetings. Submit comments & questions, respond to polls & see displayed results. Live slidesharing, content annotation & visual collaboration too. iOS, Android & browser version - no special hardware. ConnexMe promotes interactivity & networking in live webinars, in-person small meetings, workshops, partner events & conferences.
A smarter way to manage events to help you focus on the details people remember. Floktu Swift allows you to create a personalized in minutes using a 6-step wizard, and it's absolutely free. Floktu Custom is a custom event platform that integrates your style guide, CRM, communication modules, emailing preferences and workflow that is secure, nimble and robust. Whichever product you choose, Floktu unifies all your event processes so they save you time, money and resources. Floktu is events registration SAAS with both a FREE and simple template option, and a fully customizable product.
Organizations from Google and Microsoft to Questex and Lessonly trust Socios event technology platform to power their virtual, hybrid, and live events. Our Virtual Event Suite, Mobile Event App, Lead Retrieval, and Live Display solutions make it seamless and cost-effective for event professionals to engage attendees while maximizing sponsor and exhibitor ROI. Branded, fully customizable event tech for virtual, hybrid, and in-person events.
Banzai believes in the life-changing power of events. Banzai is a cloud software-as-a-service company that provides Event Marketing Automation software used by companies like Microsoft, Google, and Facebook. Banzai's Event Marketing Automation solutions maximize targeted event audience and automate event marketing tasks through a single platform. It is our mission to make event marketing faster, easier, and more effective for both your virtual and in-person events. Banzai's Event Marketing Automation solutions maximize targeted event audience and automate event tasks through a single platform.
For virtual and hybrid events, InEvent's software powers experiences that transform attendees into customers, driving sales, profits, efficiency and cost benefits for your company. Our end to end management solution is designed to transform corporate events, trade shows, exhibitions, meetings and training sessions all in one dashboard. InEvent has catered for over 400 companies in 138 countries, including leading corporations such as Unilever, Santander Bank, Coca Cola and Facebook. For virtual and hybrid, InEvent's software powers events that transform attendees into customers, driving profits and efficiency.
NEW!! We offer Virtual Conferences. If you are canceling call us to mitigate losses. We offer a one stop shop that is easy to use, you can offer content and educational credits and it is locked down so no sharing of the links to videos which would cause loss of income. Simple upload ability for speakers and attendees. Exhibitors will be able to show their product to attendees and each click will send them a lead. This will allow sales of exhibits giving you more income. Virtual conference, An easy to use one stop shop includes demographic data captured as well as locked down links so no sharing.
Eventcube is a market leading white label ticketing platform. It crystallises the 30 years experience its co-founders have in the events and technology space. A constantly evolving product we power over 100,000 events worldwide. We empower creators with a rich set of event management tools. Four products that work individually or harness them together to create a powerful and seamless experience. Ticketing & Events, Virtual Events, Memberships and White-Label technology. A full service event and membership management platform.
Pigeonhole Live is a live interactive Q&A, Polling, and Survey platform for meetings and events. It is radically changing the way Fortune 500 companies, organisations, and education institutions engage with live audiences. Pigeonhole Live has several session formats to choose from, each designed to suit your meeting needs. This includes: - Live Q&A - Multiple Choice Polls - Open-ended Polls - Surveys - Quiz with Leaderboard - Word Cloud Polls Pigeonhole Live is a live interactive Q&A, Polling, and Survey platform for meetings, events, and employee engagement.
3D and AR visualization solutions for business. Sketchfab is empowering a new era of creativity by making it easy for anyone to publish and find 3D content online. With a community of millions of creators who have published millions of models, we are the largest platform for immersive and interactive 3D. Visit us: sketchfab.com/enterprise Helps businesses to showcase their brands and products in 3D and Augmented Reality (AR).
HeySummit makes it easy to run beautiful, effective, and value-driven virtual summits with a suite of organisational and marketing tools to help you save time and resources organising your virtual event. Customers all over the world use HeySummit to plan live & pre-recorded virtual events, open up physical events to audiences further afield, organise talk series and video resource libraries, create online courses, showcase products, conduct research, raise their profile, and spread knowledge. HeySummit makes it easy to run beautiful, effective, & value-driven virtual summits with a suite of organisational and marketing tools
Easily schedule and manage webinars from start to finish with GlobalMeet Webcast. Perfect for lead generation, product launches, training sessions, company announcements. Communicate with hundreds worldwide. Login and set up a webinar instantly. Webcam broadcasting and screen sharing at the click of a button. Record the event and share the link with those unable to attend. Polling, Q&A, chat and social feeds all standard. Comprehensive analytics for email tracking, attendance, Q&A and polling. Enterprise-grade live streaming events platform delivering superior support and technology for any audience in the world.
The leading events solution for nonprofits and commercial enterprises, Personify A2Z Events includes everything needed to manage and market your virtual exposition, tradeshow or conference. Our powerful, SaaS-based tools deliver end-to-end support for event management tasks, allowing you to streamline event websites, online contracts, sponsorships, speaker management, reporting and more. Purpose-built and proven, maximize events and deliver experiences with A2Z Events. Personify A2Z Events is a leader in virtual and hybrid events, offering solutions to engage exhibitors, sponsors and attendees.
Airmeet - The Events Platform for Professionals Airmeet's core focus is on creating the most inclusive & immersive virtual events platform for knowledge professionals. Built from the ground up to enable better interactions & help build real connections, Airmeet offers a ton of features that help participants discover & network in the most efficient way possible. Including a Social Lounge, Event Management, Sponsorships and Raise Hand. Airmeet is highly scalable, secure & runs on the cloud. Airmeet is an all-in-one platform for communities & organizations to host interactive & immersive events, meetups & workshops.
Attendease is an award-winning, enterprise-level event management platform for events of all types and sizes, whether online or in-person, paid or free, private or public. Used by names such as Adobe, NBC, and Autodesk, our all-in-one software can easily help you manage event registration, build white-labeled event websites, create mobile apps, email and manage attendees, create surveys, reports, and more! Enterprise-level event management software for corporate event teams managing a portfolio of events of all types and sizes.
Register participants, accept contributions, schedule programs for your conference or seminar online. Register participants, accept contributions, schedule programs for your conference or seminar online.
EventsAIR is an award-winning, secure platform trusted by meeting planners globally. With a history in leading-edge solutions, EventsAIR has comprehensive functionality to manage all aspects of your events, including attendee registration, mobiles apps, participant engagement, exhibitors, abstracts and more. Support is available 24/7 and the user community is engaged through monthly webinars and annual conferences. EventsAIR continually evolves through customer input and advances in technology. EventsAIR is the award-winning event management platform designed for PCOs and event organizers, designed by meeting planners.
High Attendance is a cloud based federated event management system that is provided a fully integrated approach for events, trade shows and sales teams. The system provides registrations, check-in, session attendance, real-time feedback, lead retrieval, event mobile apps and direct integration to your CRM or Marketing Automation system. High Attendance unites your event strategy and directly integrates with Cvent, Aventri, EventBrite and Zoom. The only integrated Federated Events Management System for Large Enterprises
b2match is een gebruiksvriendelijke tool voor evenementbeheer die registratie, tickets, een bouwer voor evenementpagina’s en afsprakenplanning biedt, waardoor het de perfecte software is voor evenementen met een sterke nadruk op netwerken. Met jarenlange ervaring en meer dan 2000 evenementen is de maker van deze oplossing de Europese marktleider in zijn veld. De eenvoudige prijszetting, een goed opgezette werkwijze en verbluffende softwarefuncties hebben honderden evenementplanners en partners geholpen om succesvolle evenementen te organiseren. Evenementbeheertool voor het organiseren van effectieve en doelgerichte netwerkevenementen.
WorkCast is reimagining what webinars can be. WorkCast's powerful platform and expert team make webinars and webcasts simpler and more engaging, allowing you to generate more leads and connect with your audience on a global scale. WorkCast is purpose built, so customers know they won't face the barriers they face with other webinar platforms - no downloads, no plugins, and no barriers for presenters and attendees. Maximize engagement, generate leads and grow your business with WorkCast. Reimagining what webinars can be. Maximize engagement, generate leads and grow your business with WorkCast.
Streamline your event by turning your exhibitor applications digital. Accept applications, payments, create maps, and more. Streamline your event by turning your exhibitor applications digital. Accept applications, payments, create maps, and more.
INXPO is the video platform trusted by enterprises, built upon a secure, reliable and scalable foundation that has powered thousands of events and touched millions of users. From fully branded webcasts or online events, to enterprise video portals, our versatile products empower our clients to authentically reach their audiences. Built for marketing, corporate communications, sales enablement and training, our technology delivers engaging video experiences. Create end-to-end online event experiences that inspire audiences to action.
De organisatie draagt een warm hart toe aan evenementen en de primaire focus bestaat eruit mensen verliefd te laten worden op je evenement. Het evenementenplatform bevat exclusieve, krachtige functies zoals onboarding van sprekers en sponsoren, check-ins voor gasten, een bouwer voor evenementenwebsites, ticketing en registratie, sessiebeheer, analyse van evenementen, bodbeheer van leveranciers, een netwerk- en mobiele app, beloningsprogramma voor gebruikers, hotelboekingen, printen van badges, uitvoeren van enquêtes en trivia, live veelgestelde vragen en polls, ingebouwde CRM, marketingplatforms en nog veel meer. Een platform voor evenementbetrokkenheid en -beheer met meer dan 20 tools die een evenementmanager ooit nodig heeft om bezoekers digitale ervaring te bieden.
Firsthand maakt het gemakkelijker dan ooit om aanvragers, studenten en pas afgestudeerden in contact te brengen met alumni en professionals uit de werkende wereld. Alumnibetrokkenheids- en mentorplatforms, vertrouwd door honderden vooraanstaande instellingen, waaronder Harvard, Oxford, MIT en Cambridge. De missie van Firsthand is om carrières te democratiseren. Door gebruik te maken van de collectieve knowhow en goodwill van alumni, is het erop gericht om elke kandidaat het best mogelijke professionele netwerk te bieden. Firsthand is een leverancier van alumnibetrokkenheids- en mentorplatforms.
Eventdrive is HET end-to-end platform voor het beheer van je bedrijfsevenementen. Nodig je gasten uit en registreer ze moeiteloos dankzij het e-mailbeheersysteem en de website-ontwerper. Stel je een waardevolle ervaring voor, waarbij je deelnemers betrokken zijn en je community wordt versterkt via je mobiele app, terwijl jij bruikbare gegevens verzamelt om het succes van je evenement en je rendement te meten. Je had het nodig, en het is er allemaal! Alleen jij ontbreekt nog. Bezoek de website voor meer informatie! De beste alles-in-één software voor evenementenbeheer om je bedrijfsevenementen te creëren: projectmanagement, marketing, ervaring, prestaties ...
Everything you need to host a safe and successful traditional or virtual golf event, including custom event websites for online registration, live scoring and online leaderboards, digital sponsorships, and more. Through GolfStatus.org, we make our technology available to qualifying nonprofit organizations at no cost. An event management platform for golf events, including corporate and charity outings, memorial tournaments, and fundraisers.
Eventfinity encompasses a macrocosm of products and services. It is a multifunctional database that powers an event app, registration system, badging and check in, and a variety of flexible and engaging reactive and interactive digital signage. Registration systems, badging, credentialing, check-in, and a variety of flexible and engaging reactive/interactive digital signage.
Hubb is gebouwd door ervaren evenementprofessionals en helpt je de chaos van evenementenbeheer te temmen door je één plek te geven om de inhoud van je evenement te verzamelen, beheren en op de markt te brengen – van sessies tot sprekers, tot sponsors en exposanten. Met het bekroonde platform van Hubb kun je je evenementinhoud in slechts een derde van de tijd beheren en je evenement 29% sneller op de markt brengen. Hubb Meetings biedt management en afspraakplanning voor elk evenement. Hubb is opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdkantoor in Vancouver, WA. Hubb is een softwareplatform dat conferentie- en vergaderplanners één plek biedt om hun evenementinhoud te verzamelen, beheren en op de markt te brengen.
Manage virtual and hybrid conferences and congresses that perfectly combine the essence of on-site events with the advantages of the digital space. An all-in-one platform solution, 100% GDPR-compliant. The Virtual Venue combines video technology and networking - so that your conference will never fail to impress as an online event. Make high-quality content available as livestreams or recordings, manage online registration, offer a platform for sponsors, and analyze your virtual conferences. An all-in-one platform solution to manage virtual and hybrid conferences and congresses incl. livestreams & networking features.
EventXtra makes events simple and impactful. It is an online event management platform helps event organisers streamline their workflows and creates values throughout an event. Regardless of the event size, it provides a one-stop solution including email automation, registration, onsite name badge printing, live audience engagement, post-event feedback and analysis. EventXtra platform is trusted and used in more than 3000+ events including by Alibaba, Apple, Google, Deloitte, HKSTP, etc All-In-One Corporate Event Management Software. We make event simple and impactful.
Micepad is a full suite event registration, management and audience engagement platform for perfectionists. We provide cutting-edge solutions to save your time and provide your attendees with a world-class experience by: - Supporting speakers with an interactive agenda, information pages & document library. - Transforming your attendees into participants with gamification, live Q&As and polls. - Tracking ROI metrics in real time with clear-cut charts and capture engagement data. Event management platform that helps businesses streamline event creation, attendee onboarding, and ROI measurement processes.
Eventgroove is a full-service event management platform that allows you to organize, promote, and sell tickets online for your virtual, hybrid, and in-person events, all within one interface. Send attendees to your personalized event page where they can learn about your event and buy tickets. You can even embed your live stream on your event page so your attendees can tune in right there. It's free for hosts and very low fees for ticket buyers! A full-service event management platform where you can organize, promote, & sell tickets online for your virtual, & in-person events.
MegaMeeting solves the biggest challenges of modern video conferencing. For users, it is an all-in-one platform that delivers both video conferencing & webinars in a single, simplified interface. For attendees, it is 100% browser based making it highly accessible. For enterprise, it is highly customizable as a private branded solution. For developers, it is API driven and easy to integrate. Overall, MegaMeeting is a cutting edge platform using the latest technology that is fun and easy to use. 100% browser based video and webinar conferencing software with no special installations on your computer.
Juven is een allesomvattende cloudoplossing voor organisaties om evenementen (ticketing en RSVP), lidmaatschappen (virtuele lidmaatschapskaarten en betalingen) en uitgezonden e-mails (gericht elektronisch bestandsbeheer en elektronische formulieren) te beheren. Een online platform voor organisaties om lidmaatschappen, RSVP's voor evenementen en nieuwsbrieven per e-mail te beheren.
A virtual event solution that can host online conferences, job fairs, and more with lead capturing and direct messaging features. A virtual event solution that can host online conferences, job fairs, and more with lead capturing and direct messaging features.
Powering 1 MIL projects and events worldwide with award-winning applications, ExhibitForce is the event professional's toolkit that redefines best practices in overseeing every aspect of an event program - from registration to lead capture with measurable ROI. The result is more than 30% of Fortune 500 Companies worldwide trust Exhibit Force to drive results and brings together all of the resources in an organization to dramatically boost productivity and currently has 300,000 global end-users Award Winning Web-based application for centralized Professional Event Management of staffing, tasks, budgeting, and reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile event platform designed to power enterprises, brands, and events. Features include built-in social media & schedule creation. Mobile event management tool that lets businesses update event details, recommend sessions, monitor personalized chatbots, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online event management platform that automates event registration, payments, and networking. Online event management platform that automates event registration, payments, and networking.
Create engaging webcasts and webinars, fully branded and customizable. Create engaging webcasts and webinars, fully branded and customizable.

GTR

(0 reviews)
Bekijk profiel
Since 1995, GTR has provided the conference and trade show industry with innovative technologies designed to improve and simplify every event. With unrivaled customer support, global reach, and an eye on innovative technologies, GTR has powered over 12,000 events around the world. In an industry of DIY platforms, we stand apart as a full service, white glove solution when it is needed and do-it-yourself event technology when you do not. Since 1995, GTR has provided event technology solutions and world-class service to the conference and trade show industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Brandlive helps companies capture the value of presentation-style events in virtual formats using a high-end video event platform with features for specific event types that ensure value for all stakeholders (hosts, audience, sponsors). Configure, manage, and distribute virtual events consisting of one or multiple video sessions. Some popular use cases are global internal sales meetings, large customer-facing webcasts, multi-session virtual conferences, company town halls, and more. Companies of all sizes. Brandlive is built to enable any organization to create stunning virtual video sessions, trainings, and events.
Bekijk profiel
Communique has 18 years experience planning, creating and executing flawless and engaging virtual events. Our enterprise-grade, cloud-based, virtual event platform functions as a traditional off-line trade show translating exhibit halls, booths, presentations & networking into a highly customizable 3D virtual environment. The platform scales to 25,000+ attendees and is ISO 27001 Certified for data security. Our Client Success Squad helps plan, build and execute engaging and flawless events. Virtual event platform to host engaging events with presentations, exhibit hall, booths, networking and resources.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Live event turns into a complete experience where audience, ever more attentive and demanding, wants original emotions and customized services. With Clappit Full Ticketing platform, to sale entrances tickets is only the beginning of an experience that fully satisfies the spectator and increases the profitability of the event. Ticket packages plus every kind of up-cross selling, physic or digital, with super customized multilingual white labels rich of all most modern ticketing functionalities. Full Ticketing event and experiences customizable platform to go beyond entrance tickets and offer total and engaging experiences.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Present or train in-person directly to anyone's phone, tablet or laptop--the devices your audience already has--so you can share your presentation and receive participant input anywhere without internet, dongles or cables. Forum turns any space into a meeting or training room. Imagine having the perfect PowerPoint to share, but its impossible to connect to the monitor or projector, or the Internet network is unreliable. Isn't it better spending more time connecting with your audience? Present or train in-person directly to anyone's phone, tablet or laptop-share your presentation without Internet, dongles or cables.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Live streaming solution that make s it possible for media teams to edit and distribute videos, analyze and visualize their audience. Live streaming solution that make s it possible for media teams to edit and distribute videos, analyze and visualize their audience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The best-in-market event intelligence platform for marketers. Manage your B2B events efficiently, generate leads all year long and achieve a higher ROI. Propose a full experience to your leads with a great digital, physical and hybrid event strategy. Best marketers need the best tools : discover our powerful and all-in-1 event management platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Event management solution with virtual event capabilities that can host multiple live streams at once with calendar management views. Event management solution with virtual event capabilities that can host multiple live streams at once with calendar management views.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SpotMe Anywhere is a leading digital experience platform with a focus on helping clients create live and on-demand experiences. What makes this different is that we are focused on helping create engaged communities. Our enterprise-ready solution includes web and native app platforms, customization and branding capabilities, live streaming, event and session registration, on-demand hosting, and professional services. A leading digital experience platform with live streaming, event registration, and professional service support.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Gives businesses comprehensive functionality to conduct virtual, online events. Gives businesses comprehensive functionality to conduct virtual, online events.
Full production online event. Full production online event.
In-built Video Conferencing (integrates into our networking platform itself for a hassle-free, no installs needed) - Multiple Meeting types supported - Exhibitor Product Catalogues - Video stream and screen sharing - Multiple speakers and moderators - Live Polls, Q&A, Chat (survey, multi-choice questions, open questions), real-time analytics, detailed personalised data on attendees answers - Live stream to social media - Unlimited number of viewers - Push notifications Video Conferencing Multiple Meeting types Exhibitor Product Catalogues connected to the meeting room Live Polls, Q&A, Chat
Bekijk profiel
Turn your event website into a tool that drives your attendees experience and adds value to your event. Our technology uses the format of an event website to create opportunities for attendees to Learn, Explore, and Grow as they participate in your event. Virtual events are here to stay. Go beyond Live events with the right digital ecosystem.
Bekijk profiel
Engage your audience regardless of their location with professional, highly engaging virtual event experiences. Create virtual sessions, retain sponsor value in an online environment and improve attendee engagement with this award winning platform. Engage your audience regardless of their location with professional, highly engaging virtual event experiences.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that helps churches and nonprofit organizations organize virtual events to engage with the congregation. Many parishes have used Facebook Live, or YouTube to allow parishioners to participate in the Mass every weekend. GiveCentral Live offers a solution (you can share on your social media accounts, same as you do now!) that allows for your community to make a donation right from the streaming screen! Web-based solution that helps churches and nonprofit organizations organize virtual events to engage with the congregation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Did you know that "Networking" is the #1 reason for people to attend events, meetups and conferences? We have realised that there is a gap between the user needs and the existing solutions and decided to close this gap by building Veertly. It was never that easy to network with other people in an online event and to seamlessly jump in and out of different break-out rooms. Check out Veertly and we are looking forward to your feedback :) Interactive and engaging video-platform for online events and workshops.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete events management platform. Complete events management platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GatherInVR is a platform for VR meetings and VR conferences and can be customized for any business or company. Be it your requirement of virtual conferences, virtual meetings, and virtual seminars our team has got it handled with our ready-to-use platform GatherinVR. Platform for VR meetings and VR conferences and can be customized for any business or company.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online platform to host virtual events, exhibitions, conferences, panel discussion, networking, product launch & many more Online platform to host virtual events, exhibitions, conferences, panel discussion, networking, product launch & many more
(0 reviews)
Bekijk profiel
Samaaro is a powerful virtual events platform designed to help organizations host scalable, secure, and effective events for a global audience. Samaaro's unique features & versatility allow it to host a variety of Virtual Events such as Virtual conferences, Virtual Summits, Virtual Fairs, Virtual Exhibitions & more. Samaaro was designed to be completely customizable, enabling brands to make the platform their own, and host holistic and immersive events. Holistic & customizable platform designed to help brands host scalable & secure virtual events for a global audience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FLOOR is A Virtual Space to build, grow, and manage your community. Powered by 10times, It comes along the event management software oDASH. A complete virtual event suite, secured with best-in-class systems & access permissions, that lets you manage, market & monetize your virtual event. It can be used to set-up any kind of online event, either standalone or in hybrid with physical events, be it summits, Meetups, Keynote conferences, Awards, Expos, Meetings, live roadshows, training events. FLOOR is A Virtual Space to build, grow, and manage your community.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Hopin is an all-in-one, live online events platform with which organizers can create, host and manage live events for up to 100,000 attendees. Hopin's web based virtual venue connects distributed communities, companies, and friends with live video, chat and networking features. Attendees can learn, interact, and connect with people from anywhere in the world. Hopin is a live online events platform via which attendees can learn, interact, and connect with people from anywhere in the world.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps B2B companies design their own branded virtual events to engage their community. Helps B2B companies design their own branded virtual events to engage their community.
An all-in-one virtual event management solution for enterprises by Xeo Marketing. Bring the interactivity of your virtual events to the next level with a fully customizable 3D experience. - Online conferencing/networking solution powered by GoToMeeting - Fully customizable 3D virtual event setup - Real-time interaction via online chat/video call - Demand generation marketing to drive registration, attendance & sponsorship - End-to-end project coordinator with live event support An all-in-one virtual event management solution for enterprises by Xeo Marketing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ViewStub is a hybrid event platform that specializes in event ticketing, video streaming, marketing, and promotion. ViewStub is a hybrid event platform that specializes in event ticketing, video streaming, marketing, and promotion.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Platform for virtual exhibitions, events, townhalls, product launches, conferences and webinars. Platform for virtual exhibitions, events, townhalls, product launches, conferences and webinars.