99 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Archipelia is een volledig webgebaseerde ERP (SaaS) die alle retail POS-functies omvat die nodig zijn voor bedrijven met 5 tot 500 gebruikers. De oplossing omvat de volgende functies: scannen van barcodes, kortingsbeheer, e-commerce, beheer van cadeaubonnen, voorraadbeheer, ondersteuning van loyaliteitsprogramma's, prijsbeheer, retouren volgen, verkoop volgen en touchscreen. Kosten- en tijdeffectiviteit, traceerbaarheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste troeven van Archipelia. Meer informatie over Archipelia Archipelia is een volledig webgebaseerde ERP (SaaS) die alle retail POS-functies omvat die nodig zijn voor bedrijven met 5 tot 500 gebruikers. Meer informatie over Archipelia
Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen. De flexibele technologie maakt het mogelijk om meer te bereiken op het gebied van flexibiliteit en innovatie, met lagere IT-kosten, voor meer gedifferentieerde en gepersonaliseerde klantervaringen over alle kanalen, via belangrijke capaciteiten zoals een webgebaseerde en mobiele POS, CRM en klantenwerving, OMS-module, prijs- en kortingsbeheer, mobiele inventaris of connectoren met oplossingen zoals SAP of Magento. Meer informatie over Openbravo Commerce Cloud Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen. Meer informatie over Openbravo Commerce Cloud
De complete kassaservice van Square biedt een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses. Square is één service voor je hele bedrijf, van een kassa in je broekzak tot rapporten op je laptop. Square maakt zakendoen makkelijker, of je nu op de markt staat of je twintigste filiaal opent. Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Verwerk mobiele betalingen via chip- of mobiele kaartlezers met een creditcardverwerkingssysteem voor smartphones en tablets. Verwerk mobiele betalingen via chip- of mobiele kaartlezers met een creditcardverwerkingssysteem voor smartphones en tablets.
Lightspeed Retail POS is een alles-in-één cloudgebaseerde mobiele oplossing die de manier stroomlijnt waarop je klanten ondersteunt en je bedrijf runt over meerdere locaties. Beheer je inventaris, klanten, werknemers en verkopen vanaf je laptop, iPad of mobiele telefoon. Accepteer alle betaalmethoden en verkort je afrekentijd in de winkel en online. Bespaar tijd door geïntegreerde inkoopcatalogi te gebruiken. Neem gegevensgestuurde beslissingen om je bedrijf te laten groeien door kosten en oude voorraad bij te houden en lage voorraadmeldingen te automatiseren. Dit cloudgebaseerde POS centraliseert voorraadbeheer, werknemersbeheer, verkooprapportage en boekhouding op verschillende locaties en kanalen.
Alles wat Shopkeep doet, ondersteunt groeiende en onafhankelijke bedrijven. ShopKeep is opgericht door een succesvolle bedrijfseigenaar en biedt een intuïtief, veilig POS-systeem voor tablets, met software waarmee verkopers slimmere bedrijven kunnen runnen door het personeel te optimaliseren, de voorraad te reguleren en toegang te krijgen tot verkooprapporten en klantinformatie op één naadloos, cloudgebaseerd platform. Het bekroonde klantenserviceteam van ShopKeep bedient al meer dan 25.000 klanten, is 24/7 beschikbaar en biedt robuuste ondersteuning. ShopKeep biedt POS-hardware, software en betalingsverwerking zodat kleine en middelgrote bedrijven slimmer kunnen werken.
Krachtige retail POS voor Mac, pc, iOS en Android ontworpen voor een klein tot middelgroot bedrijf en zijn meerdere locaties. Service en ondersteuning begint met een vrijblijvende proefperiode en is vervolgens $ 28,25 - $ 34/maand per locatie met meerdere factureringsopties. PHP POS biedt voortdurende software-updates en toonaangevende ondersteuning in de VS. Vergelijkbare functies omvatten e-commerce, open platform-creditcardintegratie, winkelaccounts, loyaliteitsprogramma's en andere geavanceerde functies die je verwacht in de huidige retailmarkt. Met PHP POS voor Mac, pc, iOS of Android betaal je niet meer dan $ 34/maand per locatie voor geavanceerde functies die nodig zijn in de huidige retailmarkt.
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem dat de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem integreert. Als een cloudgebaseerd platform dat een reeks apparaten ondersteunt maakt Clover het eenvoudiger en sneller dan ooit om je bedrijf te runnen. Dankzij de ingebouwde capaciteiten kun je de dagelijkse taken vereenvoudigen, transacties versnellen, klanten betrekken en moeiteloos de nieuwste betalingen accepteren. Clover biedt ook een robuuste app-markt met meer dan 300 beschikbare apps en dat aantal blijft nog toenemen. Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Epos Now biedt oplossingen voor bedrijfsmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven in de detailhandel en horeca. Het bedrijf biedt point-of-sale (POS) hardware en toonaangevende cloudgebaseerde software die wordt geleverd met de Epos Now AppStore voor naadloze integraties met betalingen, accounts, marketing en andere essentiële zakelijke tools. Deze schaalbare systemen zijn afgestemd op individuele bedrijfsbehoeften en worden geleverd met een volledige training. Ondersteuning is ook 24/7 beschikbaar. Cloudgebaseerd point of sale-systeem vertrouwd door 30.000 bedrijfseigenaren. Probeer het 30 dagen gratis.
Vend is cloudgebaseerde software voor verkooppunten die is ontworpen voor detailhandelaars om te verkopen en hun bedrijf te meten, beheren en te laten groeien. Detailhandelaars in meer dan 20.000 winkels gebruiken Vend om betalingen te accepteren, klanten te volgen, voorraad te beheren en bedrijfsanalyses uit te voeren voor realtime inzichten in de bedrijfsprestaties. Vend geeft detailhandelaars toegang tot tools die krachtiger en intuïtiever zijn dan ondernemingsbrede systemen, tegen een fractie van de kosten. Webgebaseerde software voor verkooppunten en voorraadbeheer in de detailhandel, ontworpen voor iOS. Vanaf $ 99/maand.
AIM biedt retailers niet alleen een manier om voorraad, klanten en verkopen te beheren, maar biedt ook volledig geïntegreerde add-on modules zoals crediteuren en grootboek, inkooporders, reparatie en onderhoud, les-/afspraakplanning en facturering, kortetermijnverhuur, huur- en verkoopcontracten, contactbeheer en e-mailcapaciteiten. Bouw je eigen aangepaste software-oplossing voor detailhandelaren door toe te voegen wat je nodig hebt. AIM integreert met Active-e om een complete e-commerce-oplossing voor detailhandelaren te bieden. AIM is complete verkooppunt-, voorraadbeheer-, boekhoud- en bedrijfssoftware voor de detailhandelssector. (AIM is geschikt voor EMV.)
NCR Silver levert waarde buiten het verkooppunt om bedrijven van elke omvang te helpen hun succes te bevorderen. Het NCR Silver-pakket van cloudgebaseerde tools biedt samen met een eenvoudig te gebruiken tabletverkooppunt, bruikbare inzichten, mogelijkheden voor meerdere locaties, tools voor klantenbinding en middelen voor bedrijfsvoering, allemaal binnen handbereik. NCR Silver levert de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Cloudgebaseerde e-POS, bruikbare inzichten, marketingtools en meer.
Windward System Five on Cloud is a full business management system for companies that sell, service, or rent inventory. The software includes core functionality of Point of Sale, CRM, Inventory and Accounting; operating in real time, fully integrated. The feature set and flexibility of our platform allows a diverse set of vertical markets such as Home Goods, OPE, Rental, and Garden Centers to thrive with day to day use of System5 on Cloud, whether a single location shop or a national chain. Windward System Five on Cloud is a full business management system for companies that sell, service, or rent inventory.
Betaalbare, krachtige POS-software; geïntegreerde kassa- en voorraadbeheersoftware voor detailhandelbedrijven. Werkt voor bedrijven met één of meerdere locaties. Modeboetieks voor mannen en vrouwen, cadeauwinkels, speciaalzaken en andere bedrijven met uiteenlopende inventarisbehoeften. Betaalbare, krachtige POS-software; geïntegreerde software voor kassasystemen en voorraadbeheer voor detailhandelbedrijven.
Ricochet breidt je winkel of verzendbedrijf uit en vereenvoudigt deze of dit met krachtige en elegante Point of Sale-systemen. Het ecosysteem van Richochet zorgt ervoor dat je winkel sneller inventaris kan invoeren en meer producten kan verkopen. Het biedt POS (point of sale, verkooppunt), inventaris, klant- en gebruikersaccounts, snelle rapportage en tientallen andere functies. Ricochet is gebouwd voor een breed scala aan winkels en verzendbedrijven. Elk account krijgt gratis training, onbeperkte ondersteuning, registers, SKU's (stock keeping unit, unit voor het bijhouden van de voorraad), data en meer om groei te ondersteunen met een eenvoudige prijs. Krachtige retail- en zendingsoplossing met geïntegreerde POS, voorraadbeheer, klant- en gebruikersaccounts, rapportage en meer.
Speciaal ontworpen met de horecasector in gedachten. Het is flexibel voor bedrijven van alle soorten en maten. Achter de schermen bevindt zich een beveiligde database met al je meest waardevolle gegevens. Je krijgt voor al jouw winkels hetzelfde soort rapportage- en analysehulpmiddelen voor grote bedrijven, op hetzelfde moment dat alles gebeurt. En het werkt op alles: iPad, Android, Mac, pc of zelfs oude POS-hardware: een volledig functionele, altijd beschikbare, mobiele POS. Cloudgebaseerde software-oplossing voor verkooppunten, kan veilig worden gebruikt op elk apparaat, zowel online als offline. Maakt naadloos verbinding met invoegtoepassingen.
CASHFOOTPRINT is NOT ANOTHER CLOUD POS. CashFootprint is an installed Windows retail point-of-sale application that will organize your inventory, keep track of your customer history, manage employee access and securely process transactions. With integrated features like store credit, loyalty points, and gift card tracking, CashFootprint offers the kind of perks returning customers have become accustomed to. Your Store Can Do More! Do More With CashFootprint - FREE SUPPORT, FREE UPDATES CASHFOOTPRINT is NOT ANOTHER CLOUD POS. Track sales, inventory & more. Secure, fast employee access. One-time purchase ($0/mo)
Shopify POS has the essential features you'd expect from a traditional POS plus the features you need for the future. Run your online and retail stores from one app, so you don't need to keep track of multiple inventories, catalogs, and payment systems. Customers and orders are synced across online and in-store, so offering local pickup, processing returns/exchanges, and selling gift cards anywhere is easy. Get the retail POS system that gets your retail business. Built for retail, Shopify POS brings your sales, inventory, customers, and more together across brick & mortar and online locations.
Springboard Retail is een speciaal gebouwd cloud POS- en detailhandelbeheersysteem ontworpen voor en door detailhandelaren. Het Springboard-platform, ontworpen met het oog op multi-site, multi-channel merken en detailhandelsvereisten, stelt hen in staat om aan elke klant naadloze service te leveren op dezelfde manier, ongeacht waar of hoe ze verkiezen te winkelen. Kies de krachtige detailhandelbeheer-functionaliteit die enkele van de meest disruptieve merken in de detailhandel aandrijft en stel je team in staat om meer en winstgevend te verkopen. Springboard Retail is meer dan alleen een POS. Meer informatie over de detailhandelbeheerfuncties van ondernemingsniveau.
Rain is een cloudgebaseerd detailhandels- point-of-sale en websitesysteem. Met Rain is je voorraad altijd up-to-date met wat online en in je winkel wordt verkocht. Met de gebruiksvriendelijke interface kan je klanten, loyaliteit, klassen, reparatie van apparatuur, inkooporders, rapporten, agenda-afspraken, Quickbooks-integratie en meer beheren. Met het marketingpakket van Rain blijf je in nauw contact met je klanten door middel van e-mailmarketing en sms-marketing. Alle klanten krijgen onbeperkte ondersteuning. Voer eenmaal informatie in en je POS-, website- en mobiele site updatet in realtime. Onbeperkte registers, producten en klantenservice.
POS Nation erkent dat winkeleigenaren een verkooppunt nodig hebben dat specifiek is afgestemd op hun unieke bedrijven. Meer dan POS-systemen. Complete verkooppuntoplossingen. Het biedt een verscheidenheid aan hardware- en software-opties om te voldoen aan de behoeften van winkels, restaurants en speciaalzaken over de hele wereld. De POS-systemen worden ondersteund door een toegewijde klantenservice, inclusief 24/7 ondersteuning vanuit de VS, betalingsverwerking en zelfs doorlopende training van medewerkers. POS Nation past volledige oplossingen voor verkooppunten aan, specifiek afgestemd op de unieke behoeften van kleine bedrijven.
RB Retail and Service Solutions biedt ondernemers de tools om succesvol te zijn. Ze hebben de softwareoplossing voor je bedrijf, of je nu meerdere locaties, één serviceroute of iets daartussenin exploiteert. Business management software-oplossing
Als je een detailhandel bent die meer nodig heeft dan alleen een lichtgewicht POS-systeem in de cloud, dan is POSIM geschikt voor jou. Het is al meer dan 30 jaar een gehoste on-site oplossing voor fysieke winkels. POSIM is perfect voor complexe en unieke inventarisvereisten en functies die andere verkooppuntsoftware niet biedt. Als je winkel problemen heeft met POS, kan POSIM ze voor je oplossen. Gebouwd voor retailbedrijven die meer nodig hebben dan een lichtgewicht cloud-POS. POSIM is perfect voor complexe en unieke inventarisvereisten.
eHopper is een gratis POS-systeem voor Windows-pc's, Android, iPad, Poynt mobiele terminal. eHopper is geschikt voor kleine bedrijven zoals quick-service restaurants, winkels, koffiezaakjes, bakkerijen, cafés, bars, slijterijen, foodtrucks en elk andere retailbedrijf dat op zoek is naar een geconsolideerde oplossing om de activiteiten te versnellen en hun bedrijf te laten groeien. Belangrijkste kenmerken: Orderbeheer Klantenbeheer Voorraadbeheer Medewerkersbeheer Betalingen Loyaliteit Betaalbewijzen Afdrukken van betaalbewijzen/keukenbonnen eHopper is een gratis mobiel POS-systeem ideaal voor winkels en restaurants om hun activiteiten te versnellen en de omzet te laten groeien.
POS-software voor detailhandelaren van GOFRUGAL is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kan worden geschaald om te voldoen aan de behoeften van elk type detailhandel van elke omvang, of je nu één winkel of honderden winkels runt. Deze POS-systemen bieden wat je nodig hebt, van snelle facturering, nauwkeurig voorraadbeheer tot boekhouding. GOFRUGAL POS kan integreren met een e-commerceoplossing waarmee klanten voorraad in de winkel en online kunnen beheren. GOFRUGAL POS bieden zakelijke toepassingen, gepersonaliseerde onboarding en 24/7 ondersteuning. Complete POS-softwareoplossing waarmee je bedrijf soepel kan draaien. Ervaar de software tijdens een proefperiode van 15 dagen.
Het KORONA POS-systeem voor de detailhandel beschikt over geavanceerd voorraadbeheer, snelle transacties, moderne betalingsopties, productanalyse, gedetailleerde rapportage, loyaliteitsprogramma's en nog veel meer. Alle functies zijn volledig aanpasbaar en schaalbaar voor detailhandelaars van elke niche met verschillende hardware-opties. Probeer KORONA gratis en installeer een volledige, gepersonaliseerde demo. Er zijn geen contracten of kosten. Alle installatie, training en ondersteuning via telefoon/chat is inbegrepen in je maandelijkse abonnement. Het KORONA POS-systeem voor de detailhandel biedt detailhandelaars een laag, vast maandelijks abonnementstarief met voorraadbeheer en CRM-functionaliteiten. Probeer het gratis uit.
Cash Register Express is een kosteneffectieve geautomatiseerde kassa die je voorraadkosten laag houdt, diefstal vermindert en waarmee je meer geld verdient. CRE is het eerste op Windows gebaseerde POS-systeem exclusief voor winkels en videotheken. De eenvoudig te gebruiken interface maakt het beheer van je winkel een koud kunstje. Het bijhouden van verkopen en inventaris, het huren van video's en apparatuur, het maken van lidmaatschapsaccounts, het opzoeken per categorie en het beheren van de boeken in je winkel zijn slechts enkele van de functies. Op Windows gebaseerd POS-systeem voor winkels, videotheken en restaurants.
Hike up your sales using our cloud-based all-in-one retail with in-store POS software, eCommerce, inventory management, on-the-go iPad app and powerful analytics. It works on any device and works offline too. Cloud based POS system to sell in-store, online and on-the-go. Use only one system to sell across all channels.
#1 Cloud-based Point of Sale Software for Franchises. Highly customizable with the power to scale, our solution empowers franchisors and franchisees to maximize growth, increase sales, streamline operations and lower costs with a single system. Franpos Franchise Management and POS system is full of features to manage the whole network including inventory and employee management, royalty collection, loyalty rewards, automated marketing, online ordering, brand app, and more. Get 30-Day Free Trial! With Franpos you will experience the benefits of cloud technology with a simple to use and beautifully designed POS system.
A Cloud "enabled" POS solution for growing retailers who want to manage multiple stores with ease. The rock-solid reliable POS app operates with or without an internet connection and integrates to popular EMV-compliant merchant services providers. Powerful back office inventory tools ensure maximum returns on every inventory spend. Flexible customer relations features build loyalty and enable proactive marketing campaigns. Run real-time reports from any browser, anywhere, anytime. Cloud enabled retail POS system with powerful inventory management tools and built-in customer rewards programs.
EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses in South Africa. EasyAs POS versions include: Car Wash POS, Retail POS, Pizza Parlour POS, Health & Beauty POS, Grooming Salon POS, Repair Centre POS, Pawn Shop POS, and more. EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses.
RICS Software is a POS and Inventory Management platform specialized for APPAREL, FOOTWEAR, and ACCESSORY retailers only. Point-of-Sale, Inventory Control, Customer Management, and Reporting tools. Full service on-boarding and live support. Maximize profits through enhanced data: Better Buying Decisions, Reduce Costs, Improve Cash Flow. Integrated with e-Comm, accounting, open-to-buy, and product catalog data. Mobile POS available on iOS and Android devices for use in-store, or off-site. Web-based solution that provides point-of-sale through inventory control, retail management, reporting, client database and more.
Tailored for multi-store APPAREL, FOOTWEAR, SPORTS and GIFT chains. Most comprehensive inventory management in its class. Cloud-based...use anywhere. All US geographies fully supported. We configure for you. Affordable monthly subscription with no commitment. Use existing hardware. Personalized 24/7/365 US based phone support incl. Integration with Magento, Shopify, BigCommerce, WooCommerce and SPS. Chip (EMV) and smartphone payments. EDI capable. Automated sales tax by Avalara (Avatax). Leader in multi-store APPAREL, FOOTWEAR, SPORTS and GIFT chains. Most comprehensive inventory management in its class. 24/7 support.
Tillpoint contains a range of over 25 specialised apps that allow you to run all areas of your business from a complete, centralised, all-in-one solution. The cloud-based system was developed for scalability and is suitable for all sized retail businesses, from one store to thousands. Multi-store businesses, such as chains or franchises, will have access to the hierarchy feature, which allows for easy management and control over simple to complex organisational business structures. Tillpoint is the multi-award-winning POS & Retail Management System.
Run your store with smart POS software. Whether you need to quickly ring up sales, track inventory, or view sales data and reports- you can get the job done with one simple tool. Run your store with smart POS software. Whether you need to quickly ring up sales, track inventory, or view sales data and reports.
iVend POS biedt een full-service verkooppunt voor fysieke winkels. De oplossing is beschikbaar op terminals en mobiele apparaten en biedt functies voor meerdere winkels, meerdere gebruikers, integratie met e-commerce en loyaliteitsprogramma's, waardoor het eenvoudig te verkopen is aan je klanten en, nog belangrijker, ervoor zorgt dat ze blijven terugkomen. Dankzij de aanpasbare UI kun je je winkelmerk consequent weerspiegelen in alle winkelkanalen. Ga verder dan het verwerken van transacties en biedt krachtige ervaringen die de verkoopcijfers verhogen met iVend Point of Sale.
OVVI POS software offers a wide range of options that can meet the demanding needs of the hospitality & Retail industries. Our POS software enables restaurateurs & retailers to improve the profitability of their business through faster and more accurate order processing, multiple integrated modules like customer interface, employee interface, and access to 70+ reports. Ovvi Software comes with 600+ features, Online Ordering, Delivery App Integration, Accounting & Payroll Integration and more. OVVI is your One Stop POS Shop that can meet the demanding needs of hospitality & Retail industries.
Exclusively for lumber and building material businesses, Spruce provides information from point of sale to the integrated general ledger. Integrated business intelligence and tailored dashboard views provide full visibility into customers, orders, inventory and vendors. Spruce simplifies your invoicing processes, saving you time and money. Providing instant access to your wholesaler, co-op, or other vendors makes purchasing fast, helps you improve customer service, and win more orders Spruce is a cloud-based, end-to-end business management software for lumber and building material businesses. Point of Sale Solution.
enVista's Unified Commerce Platform delivers a Point of Sale, mPOS, OMS, PIM, eCommerce, and Vendor Dropship cloud platform for mid-market to Tier 1 retailers. If managing inventory across multiple stores, enterprise selling, saving the sale from anyplace and anywhere is important. Let us help YOU create brand ambassadors. A single platform, omnichannel approach to deliver customer-focused commerce from order to fulfillment, in weeks or months.
Inventory-based retailer? Our intuitive, powerful cloud-based POS, inventory and eCommerce software is trusted by 4000+ Australian & New Zealand retailers. Includes Australian-based personalised support and implementation for all customers as standard. Get access to a single platform to maximise profitability and optimise customer experience across all your bricks-and-mortar and online stores. Perfect for inventory-based retailers inc: APPAREL | FURNITURE | SPORTS | PETS | TOYS | NUTRITION Intuitive, powerful cloud-based POS, inventory and eCommerce software trusted by 4000+ inventory-based Australian & NZ retailers.
POS speciaal ontworpen voor tweedehands winkels, winkels voor hergebruik van bouwmaterialen en kringloopwinkels. Maak afrondingsdonaties, kleurkortingen, "verkocht" papiertjes en meer. ThriftCart is een volledig cloudgebaseerd verkooppuntsysteem voor de detailhandel met extra functionaliteit zodat het kan werken in de recycle- en non-profitwereld. Het is zo eenvoudig dat vrijwillige kassiers het binnen enkele minuten onder de knie hebben. Het point of sale systeem kan verder worden verbeterd met een donatie-ophaalsysteem en het bijhouden van afgeleverde donaties. POS-systeem voor tweedehands winkels. Maak afrondingsdonaties, kleurkortingen, "verkocht" papiertjes en meer. Geweldig voor non-profitorganisaties!
Nova is a full-service technology platform, designed to generate revenue for retail businesses. Whether you have a small business or are about to open your hundredth retail location, Nova was built for you. A unique point of sale system that solves all your retail challenges and increases your revenue.
Complete EPOS and retail stock management system for omni-channel retailers. Futura is used all over the world by lifestyle retailers, fashion houses and department stores. Systems cover; EPOS, custmer loyalty, item and stock management, buying, merchandise planning and Business Intelligence, all with fast access to live data to deliver great customer service and drive accurate decision management making. EPOS and Retail management solution providing businesses with stock management, merchandise planning, inventory control, replenishment.
Cumulus Retail offers a simple solution with the power to scale. We know how many hats business owners wear each day and created a POS and eCommerce that simply works well and works right, while enabling a competitive advantage through online marketing services and integrations. In a single system, Cumulus provides everything you need to expand beyond your physical storefront and move into the online world. With hands-on technical support, Cumulus lets you focus on growing your business. Easily manage your store and website as one; mobile point of sale, eCommerce, marketplace integrations, inventory, promotions, loyalty.
EMDI Retail POS is a flexible and customizable system for all retail businesses that seeking a retail point of sale (POS) system that will help to organize better their work. The system can work on any platform, so it is suitable for businesses looking to work on either a tablet or a desktop. With the extended real-time reports you can get a clear view of how individual staff members are performing. EMDI Retail POS is a flexible and customizable system for all retail businesses that seeking a retail point of sale.
HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale solution! HadePay helps you process any payment, manage customers and products, access important data about your customers, transactions, and much more! HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale software solution!
Built for multi-store operations and chain stores. Robust and comprehensive inventory management, Get real-time access to POS transactions, purchasing, customers, Real-time stock transfers, cash management and many other features all in real-time. Integration with Magento, Shopify, BigCommerce, WooCommerce and more. Runs in offline mode. EMV/Gift Cards & Loyalty. Monthly service or purchase & host on our servers. Apparel, gift shops, sporting goods, cosmetics, and many other retail environments. Retail Point Of Sale Solutions for the Speciality Retailer, Private Cloud or Deploy on Premise - Two flexible options to choose from.
Teamwork Commerce is a cloud-based, mobile retail technology solution focused on creating a platform that is tailored to the retailers needs. Partnered with Apple, Teamwork is constantly evolving to bring retail to the customer; whether thats in-store, on a computer, or on their phones. Our customizable suite of retail apps is truly limitless, combining our mobile point-of-sale, OMS, and many integrations. Frictionless commerce for the next generation of retail, enabling transactions and fulfillment from anywhere at any time on iOS devices
Quid POS is gebouwd voor kleine bedrijven (50 werknemers of minder) over de hele wereld. Maak verkooptransacties in elke valuta, inclusief crypto, met je computer of mobiele apparaat - zonder transactiekosten. Volledig aanpasbare instellingen, waarmee je snel betalingen kunt verwerken, je voorraad moeiteloos kunt beheren en naadloos de omzet en winst kunt volgen. Integreert moeiteloos met 's werelds meest populaire tools en betalingsverwerkers, waaronder Paypal, Square, Stripe en Coinbase. Kies het Gratis, Premium of Enterprise-abonnement. Accepteer meerdere valuta's en digitale betalingsopties met gemak, eerlijkheid en vertrouwen voor goederen en services op gesynchroniseerde Android- en web-apps.
Quid POS is gebouwd voor kleine bedrijven (50 werknemers of minder) over de hele wereld. Maak verkooptransacties in elke valuta, inclusief crypto, met je computer of mobiele apparaat - zonder transactiekosten. Volledig aanpasbare instellingen, waarmee je snel betalingen kunt verwerken, je voorraad moeiteloos kunt beheren en naadloos de omzet en winst kunt volgen. Integreert moeiteloos met 's werelds meest populaire tools en betalingsverwerkers, waaronder Paypal, Square, Stripe en Coinbase. Kies het Gratis, Premium of Enterprise-abonnement. Accepteer meerdere valuta's en digitale betalingsopties met gemak, eerlijkheid en vertrouwen voor goederen en services op gesynchroniseerde Android- en web-apps.
Alice POS is a cloud-based retail point of sale solution designed for multi-site stores such as franchises, corporate chains or buying groups, as well as individual stores that have the ambition to expand. Alice POS is built to increase revenue and save time while offering multi-store specific features such as inter-store inventory transfers, standardized network pricing, and advanced reports. Easily synch online and in-store sales with Alice eCommerce. All-in-one cloud POS for multi-store vendors (franchise, networks, corporate buying groups) ambitious single location retail stores.
The #1 end-to-end solution designed for boutiques. Manage inventory, customers, staff, and purchase orders and access a full suite of marketing tools to help your business sky-rocket...all on one easy-to-use platform. Made specifically for brick-and-mortar stores to drive sales both in-store and online. All-in-one POS solution with integrated marketing tools designed specifically for brick-and-mortar boutiques.
Cloud based solution for single and multi-location restaurants, retail outlets, memberships and general admission ticketing. Bepoz has the the most configurable and customizable reporting and analytics in the industry. Extremely configurable customer loyalty, promotions, vouchers, memberships, and more are some of the features that set Bepoz aside. Cloud based solution for single and multi-location restaurants, retail outlets, memberships and general admission ticketing.
Cybertill's RetailStore platform includes a robust EPoS interface as standard, omnichannel ready and retailer approved. If you are looking for a retail EPoS system that can work across all your sales channels including online, in-store, mobile POS, catalogue, over the phone, RetailStore's cloud EPoS is the answer. Our EPoS is perfect for retailers with one store or hundreds of stores and helps to centrally consolidate all your sales, stock and customer information. A complete EPoS system
Best for independent retailers, Epicor Retail Solutions drive revenue for retailers in nearly 8,000 locations. Our POS and retail solutions provide retailers a secure, all-in-one system to manage their entire business. From eCommerse solutions and contactless transactions to back-office functionality, Epicor gives retailers the tools and real-time data to accelerate retail growth. With fully hosted cloud and on-premise solutions, Epicor has you covered. eCommerce, contactless transactions, POS & retail solutions for inventory management, back-office, payment processing, analytics & more
Het Ordorite-POS dat bestaat uit vijf stappen is zowel gebruiks- als aanraakvriendelijk. Het leidt je in vijf eenvoudige stappen door het verkoopproces, van het creëren van de verkoop tot het verzamelen van klantgegevens en het controleren van de bestelling. Hiermee kun je de beschikbaarheid van voorraad controleren, speciale bestellingsproducten creëren, producten coördineren en verkopen, en klantgegevens en digitale handtekeningen verzamelen. Ordorite integreert ook met PDQ's en leveranciers van financiële diensten, waardoor Ordorite POS een krachtig systeem is voor detailhandelaars van meubels en bedden. Het vijfstaps POS van Ordorite is zowel gebruiks- als aanraakvriendelijk en leidt je van begin tot eind door het verkoopproces.
The new POS of StockAgile is the most suitable point of sale of the market. In addition, our team is constantly updating the system in order to fit perfectly our customers and the market needs. It is best suited for small and medium stores. Also for brands building their own business. With StockAgile you can control your store anywhere and any time. It is just the most innovative and modern POS of the market.
Relax Plus Management Software Cloud a 100% Web Based Program that is designed for the management and control of the single point of sale or chain stores, as well as for the opening of a temporary store. The Software is particularly suitable for sectors that require Variants and Under Variations (Size / Colors) as an example required in the management of Fashion , Clothing, Footwear, Underwear and Sport. Relax Plus POS Cloud for Fashion Store Integrate with your E-Commerce
Unlike other company's that offer you free payment processing but then they charge you hidden fees. EzPay America offers true 100% Zero Fee payment processing. No contract | Unlimited Processing | Free Equipment and 24/7 customer support. So, stop paying to get paid and contact EzPay America today. EzPay POS allows you to process all card types and you also have extended services such as inventory, recurring billing, electronic invoicing and more. Absolutely ZERO FEE Payment Processing Point Of Sale included. Includes recurring billing, invoicing, inventory, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vision Suite is a leading, cloud-based, end-to-end solution platform that unifies and optimizes back/front-end and supply chain operations from trade/product/demand management to merchandising, POS and OMS/OMNI. It eliminates the inefficiencies of disjointed applications, and provides real-time visibility of enterprise inventory, cross-channel orders and AI-driven CRM data. It delivers seamless omnichannel shopping experiences, and supports multiple brands, countries, currencies and languages. Cloud-based unified commerce platform for wholesalers and omnichannel retailers specializing in apparel, footwear and hard goods.
With 25 years in the field, Retail Plus has evolved into a cutting edge system while ease of use remains a priority. It delivers fast checkouts, accurate inventory control, and up-to-the-minute reports instantly. This leads to bigger profits and more time to focus on growing your business. Our eCommerce integration will connect your store and your webshop for superior sales and retail management. Our store-proven POS software makes superior sales & inventory management a breeze. It is the foundation for a complete retail system.
Bekijk profiel
The GoldTech Retail Manager is your complete retail management system which focuses on superior point of-sale (POS), customer relationship management, inventory control, business intelligence/analytics, and more. With 24/7 FREE technical support provided for the life of our software, GoldTech is confident we help you focus on the things that matter your customers and your community. The GoldTech Retail Manager is your complete retail management solution tailored for how you do business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based customer loyalty platform that enables businesses to record customer data, manage campaigns and process transactions. Cloud-based customer loyalty platform that enables businesses to record customer data, manage campaigns and process transactions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Preferred POS software is an application installed on your computer. It is a complete and robust retail solution built with small to medium retail establishments in mind. You can also purchase a full software and hardware package to leave the installation and configuration to us. Preferred POS software is locally installed complete retail solution built with small to medium retail establishments in mind.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Open Standards Point of Sale (OS.pos) provides all the functions and interfaces your cash register needs ¿ and it is easily adapted to new requirements. Its modern user interface is appealing and intuitive-to-use. Its back-end handles all necessary functionalities and facilitates compliance. OS.pos is compatible to all ERP systems. It can be run standalone, client, on premise or cloud. OS.pos provides all the functions and interfaces your cash register needs ¿ and it is easily adapted to new requirements.
(0 reviews)
Bekijk profiel
POS For Retail! Gain full control over your sales and inventory, with the reliability of a desktop POS, and the flexibility of a cloud back office. Access your data from virtually anywhere. Pomodo POS is ideal for businesses looking to gain control over their business by managing purchase orders, inventory, customers, sales (both wholesale and retail options available!), and more! All backed with 24/7 support and next business day swap out on hardware! POS For Retail! Gain full control over your sales and inventory, with the reliability of a desktop POS, and the flexibility of a cloud.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AccelGrid is a suite of seamlessly integrated modules that include Sales, CRM, Inventory, Accounting, Purchasing, HR and more. AccelGrid helps businesses eliminate data re-entry and increase accuracy by offering an integrated platform to manage all business functions. The solution is web-based and fully customizable to suit specific business processes and workflows. AccelGrid is user-friendly by design and can be used across multiple devices. AccelGrid is a business management suite that helps companies become more efficient and profitable.
Comprehensive retail management solution built with point of sale, centralized reporting, and control. Comprehensive retail management solution built with point of sale, centralized reporting, and control.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Restaurant & Retail Software,600+ Features,Available in 7 Languages- Chinese,Korean,Spanish, Complete Inventory Management,Employee Time Clock,Customer Module,Pizza Setup,Gift & Loyalty Program.Online Analytic Reporting.Online Website Ordering.Direct Accounting Integration like Quick books, Sage and 15 more companies,Direct Payroll Integration like ADT, Gusto, and 10 more companies,50+ Delivery App integration like Uber Eats, Door Dash, Grub Hub, etc, 24X7 Live Tech Support Industries Best Restaurant & Retall POS Software with 600+ features built in along with many integration and 24X7 Live Tech Support.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Increase revenue and brand loyalty with intelligent customer analyses and smart Point Of Sale (POS) solutions. Increase revenue and brand loyalty with intelligent customer analyses and smart Point Of Sale (POS) solutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Everything you need to Sell, Manage, and Grow your Business. Point of Sale software that will make your life easier and more profitable.
(0 reviews)
Bekijk profiel
StorePoint is a cloud-based restaurant POS system with inventory control and restaurant online ordering capabilities. StorePoint is a cloud-based restaurant POS system with inventory control and restaurant online ordering capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ginkoia brings together cash register and inventory management software to drive your point of sale with performance. Ginkoia brings together cash register and inventory management software to drive your point of sale with performance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Oliver POS is a point-of-sale (POS) system built on top of WooCommerce and seamlessly combines e-commerce and physical stores. Oliver POS is compatible with multiple devices, whether its an iPad, Mac or PC. Third party barcode scanners and cash registers are also supported. Shop owners will have various reporting tools at their disposal so they can easily understand store performance. They will be able to process payment through debit, credit, cash, gift cards or store credit. A Powerful POS System for your WooCommerce Shop.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Brand center for brick and mortar marketing. myBrand continues where other retail IT solutions, like MRM and DAM, stop. myBrand enables marketers to take full control of delivering and maintaining the intended brand experience to all stores and, at the same time, lower operational costs and reduce cycle times. myBrand is closing the gap between digital and physical worlds. Brand center for brick and mortar marketing. Improve the brand experience in your stores by managing your physical brand expressions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sitoo is one of the most powerful cloud-based Point of Sales platforms for Global retailers. Tailor-made for retail the platform allows customers to move effortlessly through physical and digital stores. Sitoo specializes in large transaction volumes and is adapted to local legal requirements, languages, currencies and payment methods. Today, Sitoo is used by global retailers in the Nordic countries, Europe, the United States and Australia. Mobile Point of Sales platform to embrace the digitalization and meet the new ways of omnichannel shopping.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Point of sale system tailored specifically for grocery and retail stores. Point of sale system tailored specifically for grocery and retail stores.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Myda Business Manager is a connected platform with powerful POS, Inventory with Replenishment, Omni Channel & Joint Channel capabilities, Promotions, Bookkeeping, Customer & Loyalty Management, permission driven employee management and more. Retailers, Restaurants and other merchants can tailor business manager to exact workflow and configure to meet your individual business needs whether you own one store or 100s of stores. Gain access to real time Intelligence and predictions via myda insights All in one flexible platform to manage operations, inventory, POS, promotions, customer management, Expenses, Store management and more
Point-of-sale solution that allows businesses to streamline sales operations, track available inventory and manage orders. Point-of-sale solution that allows businesses to streamline sales operations, track available inventory and manage orders.
(0 reviews)
Bekijk profiel
POS suite solution that enables businesses to streamline operational processes with reporting, data export, barcode scanning & more. POS suite solution that enables businesses to streamline operational processes with reporting, data export, barcode scanning & more.
POS solution that helps small to large retailers manage promotions, rebates, payments, accounting and more. POS solution that helps small to large retailers manage promotions, rebates, payments, accounting and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
POS solution for retail and catering businesses that helps manage sales via stock receipting, barcoding, order management & more. POS solution for retail and catering businesses that helps manage sales via stock receipting, barcoding, order management & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fully-featured point of sale system with eCommerce integration and digital catalog. Fully-featured point of sale system with eCommerce integration and digital catalog.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-connected and end-to-end retail management solution that drives customer engagement for retail and restaurant SMBs. Cloud-connected and end-to-end retail management solution that drives customer engagement for retail and restaurant SMBs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Point of Sale Software for retail stores that comes with inventory tracking and photo identification. Point of Sale Software for retail stores that comes with inventory tracking and photo identification.

FRS

(0 reviews)
Bekijk profiel
SRS is an integrated solution for enterprise resource planning. It includes stock management, customer ordering & an accounting system. SRS is an integrated solution for enterprise resource planning. It includes stock management, customer ordering & an accounting system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online cloud based Billing Software for Retail shops. Modernise your retail outlets with POS billing, Inventory Management Software, & Customer Management. Built for supermarkets, grocery stores, retail cloth shops, pharmacies, and businesses of all kinds and sizes. Connect and ease your multi-store retail operations, and work across multiple devices: web browsers, android mobiles, tablets, iPad, and POS machines and more. Cloud-based POS Billing & Retail Store Management Software System made for businesses of all kinds and sizes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A complete retail point-of-sale for retailers to efficiently manage back office and POS activities. A complete retail point-of-sale for retailers to efficiently manage back office and POS activities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Point of sale system that assists users with inventory management, credit sales tracking, invoicing, and more. Point of sale system that assists users with inventory management, credit sales tracking, invoicing, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
DM Information offers a shop automation solution for Italian retailers. All transactions are tracked and given with real-time data. DM Information offers a shop automation solution for Italian retailers. All transactions are tracked and given with real-time data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vetrine is a retail management software for Italian businesses. It includes invoicing, inventory, sales tracking, eCommerce and an app. Vetrine is a retail management software for Italian businesses. It includes invoicing, inventory, sales tracking, eCommerce and an app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
BottlePOS is a cloud-based POS system builtspecificallyforliquor stores. BottlePOS is a cloud-based POS system built specifically for liquor stores.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Kikker is a complete POS system with integrated electronic payment, ideal for shops or restaurants with service at the counter. Kikker can be totally free, with no monthly fees or formal contracts. As it already includes its own card machine, with Kikker, stores accept the main forms of payment. Kikker charges a small fee only for customer transactions with credit or debit cards. Kikker works on an iPad, is intuitive and easy to use on a daily basis. Kikker is a complete and free POS system with electronic payment, ideal for shops or restaurants with service at the counter.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Using real-time enterprise inventory data, centralized order visibility and alerting, Veras CheckOut brings the power of e-commerce to your stores: Enterprise-enabled with offline reliability Seamless omnichannel and cross-store selling Rich promotional engine Hardware agnostic PCI out-of-scope payment integrations Additionally, CheckOut includes Veras Stock for inventory management, Veras Control for central office administration, and Veras Extend for mobile selling. CheckOut's real-time enterprise inventory data, centralized order visibility and alerting brings the power of ecommerce to your stores
(0 reviews)
Bekijk profiel
Turning mobiles and tablets into full-feature POS devices. Configurable for any sales environment. Turning mobiles and tablets into full-feature POS devices. Configurable for any sales environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Nederlandstalig omnichannel platform voor retailers met sales, marketing en CRM features, geïntegreerde logistiek en centraal beheer. Nederlandstalig omnichannel platform voor retailers met sales, marketing en CRM features, geïntegreerde logistiek en centraal beheer.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed to address the challenges of small & independent retailers. It includes billing to inventory management with barcoding. Designed to address the challenges of small & independent retailers. It includes billing to inventory management with barcoding.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Platform for retail businesses that includes managment, POS, reporting, and more. Platform for retail businesses that includes managment, POS, reporting, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Inexpensive tablet point of sale system running on Ipad for retail or service companies. Featuring a full inventory system, Email invoicing with payment acceptance, employee management contactless transactions, detailed sales reporting, add appointment calendaring modules and custom loyalty programs. Wifi, Wireless or hard wired installations available. Use GLGS to modernize your shop with high quality online reporting and management tools. Tablet point of sale for medium to small retail companies, inventory, tips, Invoicing, Cash Discount, time cards. customer calendar.