Waarom Capterra gratis is
Pipedrive is een interne verkooptool die is ontwikkeld door verkopers voor verkopers. Het wordt wereldwijd door meer dan 90.000 verkoopteams gebruikt en helpt om de grote lijnen te zien en geeft vervolgens stapsgewijze richtlijnen om iedereen gefocust te houden op de activiteiten die deals sluiten. Met Pipedrive valt er niets tussen wal en schip. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt om de focus te behouden, dus je team zal het met plezier gebruiken en je kunt de gegevens in het systeem vertrouwen. Het is eenvoudig te starten, maar krachtig genoeg om aan te passen aan elk verkoopproces. Meer informatie over Pipedrive Pipedrive is een hulpprogramma voor verkoopbeheer waarmee verkoopteams worden georganiseerd. Het helpt je je te concentreren op de activiteiten waarmee deals gesloten worden. Meer informatie over Pipedrive
ActiveDEMAND is een flexibel marketingplatform voor digitale marketingbureaus en marketeers. ActiveDEMAND-pakketten variëren van de complete call-trackingtoepassing voor de kleine zakelijke marketeer tot de krachtige Marketing Agency Portal die ontworpen is voor digitale marketingbureaus met managementbehoeften voor meerdere klanten. Betrek en volg potentiële klanten met de geïntegreerde, uitgebreide call-trackingmodule, doe meer met ingebouwde e-mailsjablonen, bestemmingspagina's en social media. Meer informatie over ActiveDEMAND Volledig uitgerust digitaal marketingplatform voor marketingbureaus Meer informatie over ActiveDEMAND
Mensen zijn allemaal verschillend, ze navigeren niet allemaal op dezelfde manier op een website. Je wilt misschien een pad aanbieden dat is aangepast aan elk gebruikersgedrag, maar kan dat niet. Om dat te verhelpen, heeft BEYABLE de realtime score voor website-engagement ontwikkeld. Je kunt nu een on-site ervaring bieden die is aangepast aan elk gebruikersgedrag, en je bezoekers opnieuw betrekken bij zeer gerichte digitale campagnes met behulp van de score als targetingcriteria. Of consolideer je gegevens door BEYABLE API's te verbinden met je omgeving. Allemaal in één handomdraai. Meer informatie over BEYABLE BEYABLE's AI-algoritme analyseert het gedrag van bezoekers en genereert een betrokkenheidsscore voor betere segmentatie en meer gerichte campagnes. Meer informatie over BEYABLE
Bitrix24 de populairste gratis software voor het bijhouden en ontwikkelen van leads die wordt gebruikt door 4 miljoen bedrijven. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Gratis e-mailmarketing, triggeren van e-mails, sms-marketing, FB en Google retargeting. Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 de populairste gratis software voor het bijhouden en ontwikkelen van leads die wordt gebruikt door 4 miljoen bedrijven. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Meer informatie over Bitrix24
Acobot verhoogt je online verkopen met behulp van conversationele AI. Acobot wordt aangedreven door geavanceerde machine learning technologie en leert van je website om gebruikers op autonome wijze aan te spreken. Het begroet gebruikers, beantwoordt hun vragen en stimuleert hen om te handelen zoals je verwacht. De uitkomsten zijn toegenomen leads, verbeterde conversies en verbeterde resultaten. Acobot maakt gebruik van AI om AI te bouwen. Het is volledig geautomatiseerd. Jij hoeft je alleen maar aan te melden en de URL van je startpagina te verstrekken. Vervolgens doet AI al het werk voor je. Meer informatie over Acobot Aco, de AI-chatbot, leert van je website, spreekt gebruikers aan en verandert ze in verkoopleads, helemaal vanzelf! Meer informatie over Acobot
Infusionsoft van Keap automatiseert je verkoop-, marketing- en bedrijfsprocessen op één plaats en geeft je de flexibiliteit en kracht die je nodig hebt om meer zaken met vertrouwen af te sluiten. Breng moeiteloos en automatisch de juiste boodschap over aan de juiste klant via aangepaste automatisering. Beheer je verkoopproces met aanpasbare fasen en workflows. Verbeter je omzet en marketingprestaties met inzichten en rapporten. Infusionsoft van Keap - voordelig, krachtig alles-in-één-platform voor CRM, verkoop en marketing automation om je bedrijf te laten groeien.
Krachtige, gebruiksvriendelijke software voor marketing automation die gekwalificeerde leads helpt genereren en marketinguitgaven vertaalt naar omzet. Krachtige, gebruiksvriendelijke software voor marketing automation die gekwalificeerde leads helpt genereren en marketinguitgaven vertaalt naar omzet.

door Act-On Software

(244 beoordelingen)
Bekijk profiel
Act-On is een platform voor marketing automation dat innovatie levert waarmee marketeers het beste werk van hun carrière kunnen leveren. Act-On is de enige geïntegreerde werkruimte die tegemoet komt aan de behoeften van de klantervaring, van bewustwording en acquisitie tot retentie en loyaliteit. Met Act-On kunnen marketeers betere bedrijfsresultaten genereren en de CLV maximaliseren. Dankzij de cloudgebaseerde geïntegreerde werkruimte van Act-On kunnen CMO's en hun marketingorganisatie de klantervaring van begin tot eind begeleiden.
Campaigner is a powerful email marketing automation solution that enables mid-market and enterprise businesses to get more leads and drive higher ROI and generate more sales. With industry-leading inbox delivery rates, advanced personalization and real time reporting, Campaigner is the preferred choice of over 100,000 businesses worldwide. Advanced email marketing tools for medium & enterprise businesses to build powerful personal connections with their customers.
SALESmanago is een marketing automation-platform aangestuurd door cloud-AI en machine learning dat door meer dan 15.000 bedrijven in 40 landen wordt gebruikt, waaronder Lacoste, Yves Rocher, Starbucks en talloze middelgrote en kleine e-commercebedrijven. SALESmanago staat in de Financial Times Fast 1000 op nummer 26 in de lijst snelstgroeiende bedrijven in Europa en snelstgroeiende Europese martech-platforms. Alles-in-één-platform voor marketing automation waarmee bedrijven hun omzet kunnen verhogen door gepersonaliseerde aanbiedingen te leveren in omnichannel.
Verstuur geen massale, gestandaardiseerde berichten. Verstuur persoonlijke e-mails op het juiste moment met visuele en eenvoudige marketing automation. Autopilot biedt eenvoudige en visuele marketing automation software.

door Genesis Digital

(74 beoordelingen)
Bekijk profiel
Kartra, het alles-in-één bedrijfsplatform, helpt je je leads binnen te halen, te ontwikkelen en te beheren, om je online bedrijf te laten groeien. Omdat Kartra een alles-in-één platform is, registreert het elke stap die je leads zetten en stelt het een nauwkeurige tijdlijn samen met hun acties. Je kunt vervolgens aangepaste labels, automatiseringen en lijsten op je leads toepassen om ze beter in subgroepen te categoriseren en zelfs een score toewijzen op basis van hun acties. Als je eenmaal een lead hebt binnengehaald, helpt Kartra je deze te beheren via het ingebouwde leadontwikkelsysteem.
Salesfusion is de alles-in-één oplossing voor marketing automation die is gebouwd om te werken voor jouw leadontwikkelingsbehoeften. De samengestelde toolset transformeert prospects in klanten door gedurende het gehele koperstraject contact met hen te houden. Ontwikkel leads voor Verkoop met realtime CRM-synchronisaties, onbeperkte e-mails en automatiseringsfuncties en geavanceerde segmenten en scores. Het richt zich op wat voor marketeers het belangrijkst is: het stroomlijnen van campagnecreatie, het begrijpen van betrokkenheid, het verbeteren van conversie en het genereren van meer omzet. Sugar Market is de nieuwe standaard in marketing automation met intuïtieve campagnebouwers, geavanceerde automatiseringsfuncties en superieure rapportage.
EngageBay is eenvoudige, betaalbare, alles-in-één CRM-software voor marketing en sales waarmee kleine bedrijven en startups webbezoekers kunnen werven, betrekken, koesteren en omzetten in tevreden klanten. Verzamel leads via formulieren voor het genereren van leads en pop-ups, betrek webbezoekers via aantrekkelijke bestemmingspagina's, koester deze leads via boeiende e-mails en automatiseer je marketingtrechter via marketing automation - dit alles vanaf één gebruiksvriendelijk platform. EngageBay biedt eenvoudige, betaalbare alles-in-één marketingsoftware om leads te verwerven, betrokken te maken, te onderhouden en af te sluiten.
Alles-in-één VOIP-telefoonsysteem met verkoopautomatisering. Inclusief leadbeheer, sms'en en campagnekiezen. Automatiseert vervolgoproepen, sms'en en e-mails in één interface. Virtual Office, mobiele apps voor iPhone en Android, het bijhouden van oproepen. Alles-in-één VOIP-telefoonsysteem met verkoopautomatisering. Inclusief leadbeheer, sms'en en campagnekiezen.

door FreeAgent Network

(44 beoordelingen)
Bekijk profiel
FreeAgent CRM is een op de cloud gebaseerd platform voor verkoop, marketing en klantenservice dat kleine bedrijven helpt om hoogwaardige relaties met klanten te onderhouden. Het systeem werkt automatisch met de e-mail van de gebruiker om leads te creëren en te classificeren, herinneringen op te volgen, aangepaste automatiseringen uit te voeren en alle interacties met klanten bij te houden. Een op de cloud gebaseerd platform voor verkoop, marketing en klantenservice dat kleine bedrijven helpt om hoogwaardige relaties met klanten te onderhouden.
Lead Liaison provides easy to use, web-based, marketing automation software for B2B/B2C marketing and sales. We help companies qualify, manage, create and nurture leads through innovative software technology. We help marketing teams generate 50% more sales-ready leads at 33% lower cost. We also help sales get fresh new leads, shorten sales cycles, prospect better, lose less deals to competitors and make the most out of their day by focusing on prioritized leads. Lead Liaison provides easy to use, web-based, revenue generation software for B2B and B2C marketing and sales.

door ClickPoint Software

(18 beoordelingen)
Bekijk profiel
SalesExec helps salespeople at companies big and small by automating the sales follow up process. SalesExec is an all-in-one solution to help your salespeople reach more prospects. Including local presence dialing to reach 60% more of your prospects, with automated text SMS, and email nurture to reach customers at the right time in their buying journey. Capture and instantly route all web leads and phone calls. SalesExec is an all-in-one sales automation solution to help you reach more prospects. Featuring dialing, Text SMS, and email nurture.
Growing your business doesn¿t stop with lead generation. Our lead analytics tools give you detailed reports on every caller to more efficiently qualify leads and refine your advertising campaigns to reach a larger segment of your target audience and nurture prospects through the funnel. That¿s why we have developed proprietary applications to integrate caller data, customer profile data points, and call recordings with most Customer Relationship Management (CRM) systems. 800response provides a comprehensive and affordable SaaS lead generation, lead tracking, and interactions analytics software solution.
Verse.io is a software as a service platform that responds to, follows up with, and qualifies real estate leads with an innovative mix of tech and human touch, 24 hours a day, 365 days a year. Top sales teams across the country are using this platform as the engine to power their lead nurturing process - sparking more conversations, driving more appointments, and wasting less money. Lead management/nurturing platform designed for real estate professionals that features lead marketing automation.
Chatfuel is the leading chatbot platform for Messenger. You can increase sales, personalize marketing and automate support, all with Chatfuel. Build your bot now, no coding required. Chatfuel is the leading chatbot platform for Messenger. Increase sales, personalize marketing and automate support, all with Chatfuel.

door CallidusCloud

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
Leadrocket is the only integrated marketing automation platform designed for both marketing & sales teams. Our easy-to-use, collaborative B2B platform creates one system for all of your marketing programs, with robust campaign automation & powerful lead management. Enable sales and marketing teams to work together: share superior lead insight and intelligence, drive a higher number of high quality leads, and close more deals with Leadrocket. Powerful marketing automation platform: generate demand, manage/nurture leads, get superior lead intelligence & collaborate with sales.
Grow your list, send emails, sell online courses and memberships without tech headaches. More than that though, Simplero is a place for infoprenuers on a mission. Who care about the people they serve. Who ask "what can I do right now to fulfill my purpose?". No shady BS. No fake countdown timers. No sleaze. Just good, honest, conscious entrepreneurs who believe business is about loving, serving, and making money doing it. Simplero is a software for infopreneurs. Grow your list, send emails, sell online courses and memberships without tech headaches.
Exceed.ai automates conversations with leads at scale over email and chat. Marketing & sales teams use Exceed to qualify more leads and scale their pipeline. Unlike other conversational marketing platforms, Exceed uses AI to analyze lead intent & respond with the right message. Exceed keeps your pipeline full by engaging every lead and qualifying, following-up and booking meetings for your sales team. Exceed analyzes leads' intent & responds with the right message. Automate & scale lead qualification & convert more leads into sales
Conversica is the leader in Intelligent Virtual Assistants for Customer Engagement. By automating routine business conversations, and personalizing interactions at scale, Conversica augments your workforce allowing business professionals and AI Assistants to work together harmoniously. With a large library of purpose-built and ready-to-use conversational skills our AI Assistants can be deployed quickly, are human-like and personal, and provide superior conversational accuracy and autonomy. Conversica is the leader in Artificial Intelligence (AI)-powered Intelligent Virtual Assistants for business.
Jumplead is inbound marketing automation software for people who want to work smarter with their online marketing, but don't want the cost and complexity of most inbound and marketing automation systems. We aim to provide practical tools and a community to support the creation of better, more effective marketing. Convert more visitors to customers with prospect identification, chat, landing pages, email marketing and automations.
SnapApp is as simple as PowerPoint () in your browser - the powerful, easy-to-use drag-and-drop interface gives you the flexibility to create distinctive, on-brand custom content experiences faster than ever before. SnapApp features templates, asset libraries, design tools, and global account settings to speed your time-to-market while allowing for complete brand control. Create, manage, and distribute interactive content to engage your audience.
Pre-built ecommerce lead nurturing campaigns that turn vanishing visitors into new customers! 90% of online shoppers never make it to the shopping cart & 75% of those that do will leave without completing their purchase. With a wide assortment of lead capture tools & conversion-focused email campaigns, CartStack users have the power & leverage needed to recapture 20%+ of lost online sales! Sign up for a trial today to recover your first $1,000 in lost sales for free. Ecommerce software to improve on-site conversion, capture leads & send perfectly-timed email reminders that recover lost online sales.
Bekijk profiel
Turbocharge your lead generation marketing with CommuniGator. We work with our customers to generate and deliver new business opportunities. Our all-in-one marketing platform allows you to manage every step of your digital journey. From tracking leads to building complex campaigns. We integrate with most CRM systems, connecting you with your data, streamlining your campaigns. Marketing software, built specifically for B2B, to identify, generate and nurture new business opportunities.
Sendlane helps B2C and B2B businesses track, personalize, and automate their email marketing using our data-driven, behavior-based email automation platform. Data driven tools for email automation include visual workflow builders To customer journeys and more! We're on demand platform with easy on-boarding and no contracts. Get a no-obligation 1 on 1 demo with one of our email automation experts today! Sendlane is ideal for content creators, eCommerce, SaaS, and digital agencies. Ideal for all small startups to large enterprise.

door InTouch Technology

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
At InTouch Technology, we build sales and retention CRM software for health and fitness clubs. Since inception, our goal has been to provide real-world solutions to solve the communication challenges that health and fitness clubs face around the world. Our SaaS solution is used throughout the member lifecycle to drive acquisition of prospects and retention of members through proactive, structured and automated communication channels. CRM software for health and fitness clubs. Lead Capture & Management, Marketing Automation, and Dashboard Reporting.

door Leadsberry

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Marketing automation tool that offers email drip campaigns, survey design tools, lead classification, and CRM data integration. Marketing automation tool that offers email drip campaigns, survey design tools, lead classification, and CRM data integration.

door Moon River Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Imagine there were 1000 of you to follow up one-on-one with your prospects. That's Bluetick.io. It offers personal touch at scale for all your follow-up emails by automating the process of following up with your prospects in a way that feels as if you personally wrote each email. When a reply is detected, Bluetick backs off so you can take over the conversation. Automate what you're comfortable with. Generate tasks to approve when you're not. You're in complete control with Bluetick.io. Automated personal email followups for warm & cold contacts. Used by agencies, sales reps & freelancers with high-touch sales pipelines

door Firecart

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Everything you need to automate sales & marketing to attract new leads, generate more revenue from current customers and grow your business leaps and bound. Our automation helps to drive new qualified nurture leads which can converted into customers and increase funnel conversion rates with lifecycle marketing campaigns. Our automation software also includes email marketing, referral marketing, abandoned cart reminders emails, drip marketing, landing page creation, exit intent popup and more. Firecart's all-in-one eCommerce marketing automation software provide powerful workflows, website engagement, lifecycle marketing etc.

door Nurture

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Nurture is a "dead easy" marketing automation application for businesses to connect with, engage, acquire and retain customers via highly personalized conversations across channels. Nurture is used by the Fortune 5000 as well as the Fortune 5,000,000 companies and can be leveraged effectively whether you are a one person marketing team or a large one. We are here to help you become successful with Nurture. Nurture is a "dead easy" marketing automation application for businesses to connect with, engage, acquire and retain customers.

door Hatch

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Hatch combines two-way text, email, and voice with automation in one collaborative workspace to increase close rates, shorten sales cycles, and boost 5-star reviews. Two-way text, email, and voice with automation in one collaborative workspace for sales and service teams

door Drips Holdings

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Lead follow-up software using artificial intelligence to turn leads into inbound calls to maximize agent time and reduce costs. Lead follow-up software using artificial intelligence to turn leads into inbound calls to maximize agent time and reduce costs.

door Energy 2 Engage

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based employee engagement platform that provides corporations with e-rewards programs for behavior & goal aligned performance. Web-based employee engagement platform that provides corporations with e-rewards programs for behavior & goal aligned performance.

door Swapp Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Swapp is event management and community building platform for small and medium event planners and managers, the Swapp product will provide a cost-effective platform that will: - allow for seamless event organization; - provide outstanding event attendee engagement; - offer invaluable metrics tools that will drive further networking opportunities and on-going lead generation; and - create a unique, aggregated community around user brands that can be monetized. Event management productivity tool, powering small and medium event organizers and companies globally.

door 1400degrees

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SAVE TIME, MONEY. Buy/integrate/learn 4+ apps? How they work/work together? Not easy. Using 4+ products daily? Harder still. Syncing, cutting/pasting to email/ web conf/ webinar? Multiple reports/app? FBP has everything - in a single login & great usability. Get/ nurture/ manage contacts/ leads/ customers. No Team? Small Team? FBP is for you. See our profile categories & website for details (way too much to list here). 30 day Free trail/setup help to start fresh or move data from? We're here 4u BEST VALUE <ALL included for one low price> You don't need 4+ products to Market/ Sell/ Support just FBP & it's easier to use ! !

door Productlift

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A tool that provides sales teams with product-usage insights to help create meaningful engagements that drive conversions. A tool that provides sales teams with product-usage insights to help create meaningful engagements that drive conversions.

door Funnelfly

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Platform to help manage and organize sales funnels & marketing efforts. Platform to help manage and organize sales funnels & marketing efforts.

door az.leads

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Market intelligence platform and B2B prospecting automation. Target the market and find new leads. Market intelligence platform and B2B prospecting automation. Target the market and find new leads.

door Trueconnect

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Find verified emails for prospects on LinkedIn. Find verified emails for prospects on LinkedIn.