54 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Toggl Plan (voorheen Teamweek) is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor visuele planning. De zeer eenvoudige tijdlijn en bordtools worden door bouwteams gebruikt om projecten te plannen, tijdlijnen in te schatten, deadlines te stellen, taken toe te wijzen, belanghebbenden op de hoogte te houden en meer. Ga binnen enkele minuten aan de slag, bijna zonder iets te hoeven leren. Gratis voor teams van maximaal 5 personen, met een proefperiode van 14 dagen voor alle premiumfuncties. Meer informatie over Toggl Plan Eenvoudige tool voor werkplanning voor taak-, team- en projectbeheer. Begrijp hoe je workflow er volgende week, volgende maand of volgend jaar uit zal zien. Meer informatie over Toggl Plan
Smartsheet is het platform voor werkuitvoering waarop veel van 's werelds grootste bouwbedrijven vertrouwen om productief te blijven, te communiceren met verafgelegen teams en elke stap van elk project te documenteren. Smartsheet levert een verbeterde projectefficiëntie en verantwoording door je planning, roostering, documentatie en inspectieprocessen te stroomlijnen. *Awards in 2018: Door Forrester Research benoemd tot Leider in het beheer van samenwerkingen voor ondernemingen, geselecteerd voor de Fast 500-lijst van Deloitte. Meer informatie over Smartsheet Smartsheet levert een verbeterde projectefficiëntie en verantwoording door de communicatie en documentatie in de bouwsector te stroomlijnen. Meer informatie over Smartsheet
QuickBooks Enterprise is complete boekhoudsoftware voor de bouwsector die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks Enterprise bespaar je duizenden dollars per jaar in vergelijking met soortgelijke oplossingen. Het is krachtig en flexibel en wordt ook geleverd in versies die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Probeer het vandaag nog gratis uit. De toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers.
Procore Technologies, Inc. is 's werelds meest gebruikte constructiebeheersoftware, en helpt bedrijven de projectefficiëntie en aansprakelijkheid drastisch te verhogen door projectcommunicatie en -documentatie te stroomlijnen en te mobiliseren en uiteindelijk de winst te vergroten. Procore stelt bouwprofessionals in staat om samen te werken aan projecten vanaf elk met internet verbonden apparaat, waarbij ze toegang hebben tot alle projectdocumenten, contracten, RFI's, indieningen, planningen en tekeningen en meer. Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken cloudgebaseerde software voor bouwprojectbeheer voor alle bouwprofessionals, tegen één vast tarief.
Sluit je aan bij meer dan 700.000 gebruikers en beheer je bouw- of renovatiebedrijf met de bekroonde bouwmanagementsoftware van Buildertrend. Online planning, bestellingen wijzigen, documentbeheer, foto's, klantenselecties, garantie, inkooporders, leadbeheer en meer. Cloudgebaseerd: gebruikers kunnen inloggen vanaf pc's, laptops, iPads en telefoons. Automatische meldingen helpen bouwers hun activiteiten in realtime te beheren, waardoor hun onderaannemers, leveranciers en klanten een betere ervaring ondervinden. Online planning en agenda's, online delen van documenten en foto's, online wijzigen van bestellingen en selectiegoedkeuringen.
Bouw je meer dan $ 1 miljoen aan projecten per jaar? CoConstruct is de hoogst gewaardeerde aangepaste software voor bouwers en verbouwers. Beheer alle activiteiten, op al je projecten, bedrijfsbreed, met de eenvoud van slepen en neerzetten. Bespaar telefoontijd, voorkom onaangename verrassingen en verkort je doorlooptijden met planningssoftware die je daadwerkelijk gebruikt. De breed ondersteunde iCal-integratie geeft je toegang tot CoConstruct-informatie vanuit je persoonlijke agenda. Webgebaseerde software voor woningbouwbeheer om projectplanningen, wijzigingsorders, selecties, schattingen en meer te verwerken.
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
RedTeam is een robuuste beheeroplossing voor commerciële bouwprojecten. De cloudtoepassing is ontwikkeld door aannemers om alles, van voorbereiding tot het afsluiten van projecten, effectief te beheren, en het legt verbinding tussen teamleden met behulp van elk willekeurig apparaat. Naast sterke veldrapportage biedt RedTeam oplossingen voor alle stappen van het projectmanagementproces, van het genereren van nieuwe contracten tot voorbereiding, aanbesteding, prestatiebeheer en financiële controles. Uitgebreide cloudgebaseerde oplossing voor projectmanagement, documentbeheer en financiën in de bouw.
TeamGantt betekent een moeiteloze samenwerking en planning voor projecten. Alles wat je nodig hebt om je werk te plannen en uit te voeren op één plek. Intuïtieve, aantrekkelijke Gantt-diagrammen gecombineerd met communicatie op taakniveau, bestandsuitwisseling, teamresources en meer, gecombineerd in een aantrekkelijke interface. Proberen is overtuigd worden, meld je vandaag nog aan voor de gratis proefversie van 30 dagen! Moeiteloze projectplanning en samenwerking. Visuele projectplannen, teamcommunicatie, teamresources en meer in één intuïtieve tool.
Oracle Primavera-softwarepakket biedt krachtige, robuuste en gebruiksvriendelijke cloud- en lokale toepassingen voor het wereldwijd prioriteren, plannen, beheren en leveren van succesvolle projecten, programma's en portfolio's. Van projectplanning, kosten- en projectbeheer, portfoliobeheer, documentbeheer, analyses tot risicoanalyse helpt Oracle Primavera ontwerpers, ingenieurs en projecteigenaren in bedrijfsintensieve sectoren om de resultaten gedurende de hele levenscyclus van een project te verbeteren. Oracle Primavera is de krachtigste, meest robuuste en gebruiksvriendelijke oplossing voor het plannen, beheren en uitvoeren van projecten van elke omvang.
Deze toonaangevende software voor schattingen en projectmanagement combineert op unieke en handige wijze in één enkele gebruikersinterface de krachtige functionaliteiten voor analytische schattingen, kritische padplanning, dynamische prognoses, modellering van de projectkasstroom, bronnenlijst, maandelijkse waarderingen en beheer van de verdiende waarde. De geavanceerde functionaliteiten van Candy omvatten beheer van onderaannemers, elektronische 3D- opstarthoeveelheid gekoppeld aan het bestek en naadloze integratie met BuildSmart-inkoop en -rekeningen. Software voor schattingen en projectmanagement, met functionaliteiten voor schatting, planning, prognoses, kasstroom, waarderingen en beheer van de verdiende waarde.
With SINC in your digital toolbox, you have a single source of truth for: *Tracking staff hours at the shift, job and cost code level *Staff movements while working *Running payroll quickly and accurately *Reporting on labor costs and production tracking *Managing tasks and project punch lists *Shift and job notes for effective company-wide communication *Improving job profitability *Calculating accurate and transparent overtime hours *Scheduling your workforce to reduce no-shows SINC is your boots-on-the-ground job costing and workforce management tool, bridging the gap between the job site and the office.
Tradify is een alles-in-één planning- en beheer-app voor de bouw, speciaal ontworpen voor vakbedrijven met 1-20 werknemers. Het bevat alles wat een vakman nodig heeft om te bezuinigen op administratie. Offertes, facturen, urenstaten, buitendienstbeheer, inkooporders, planning en taakrapportage. Tradify verwerkt het allemaal met gemak. Meer dan 10.000 elektriciens, loodgieters, HVAC, bouwers en andere vakmannen van over de hele wereld gebruiken Tradify graag. Klanten kiezen voor Tradify omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Tradify biedt beheersoftware voor de bouw, ontwikkeld voor vakbedrijven en dienstverleners. Offerte opstellen, inplannen, bijhouden en factureren, allemaal onderweg.
Vandaag de dag moeten bouwers meer produceren terwijl ze minder uitgeven, wat betekent dat de behoefte aan efficiëntie nog nooit zo groot is geweest. BuildPro is er om bouwplanning en supply chain management naar de cloud te brengen, door realtime informatie te verstrekken met een grotere nauwkeurigheid en efficiëntie. BuildPro is gemaakt door bouwers voor bouwers en maakt het mogelijk projecten in minder tijd uit te voeren met minder inspanningen dan ooit tevoren. Door de communicatie van leveranciers te vergemakkelijken en risico's weg te nemen, maakt BuildPro het bouwen van woningen eenvoudiger. De enige Software-as-a-Service-oplossing die is gebouwd om de manier waarop huizenbouwers, leveranciers, distributeurs en fabrikanten samenwerken te optimaliseren.
Alleen voor commerciële onderaannemers en woningverbouwers. Werk efficiënt, papierloos en met betere inzichten in opdrachtprestaties dan ooit tevoren. Biedt zowel contractwerk- als dispatchbeheertools. Synchroniseert met QuickBooks Online. Kenmerken: Gedetailleerde kostprijsberekening, projectmanagement, contractbeheer, wijzigingsopdrachtbeheer, ACH/creditcardbetalingsverwerking, RFI's, planning, urenregistratie, voortgangsfacturering, AIA-facturering en meer. Voor commerciële onderaannemers en woningverbouwers die productiever willen ondernemen. Alles-in-één oplossing met realtime inzichten.
ECi MarkSystemsTM is een toonaangevende leverancier van eenvoudige, visuele, sociale en mobiele softwareoplossingen voor woningbouwers, die best practices biedt op basis van aanbevelingen van de Amerikaanse nationale vereniging van woningbouwers (NAHB) en praktijktoepassingen. MarkSystems is een unieke toepassing binnen de woningbouwsector voor ERP-informatiebeheer op basis van één enkele database. Het is een veel gebruikt, sectorspecifiek softwareproduct voor woningbouwers. Bedrijfssoftware op basis van één enkele database die elke woningbouwactiviteit ondersteunt, van de voorverkoop tot garantieservice. Bekijk vandaag nog een demo.
Powerproject is the preferred scheduling software of construction professionals throughout the world, Available in stand-alone, enterprise and cloud versions it combines easy-to-use drag and drop functionality with powerful feature rich capability. It includes an integrated BIM module for 4D planning by combining a 3D model and project plan in one application, plus a free viewer for easy sharing throughout the build process. It has an accompanying app for progress reporting via mobile devices Project scheduling software specifically developed to meet the needs of the construction industry.
Start projects quickly by creating submittal logs in minutes with AutoSpecs. Using Pype's patented technology, gain greater visibility into the project scope by automatically extracting submittals and other key project requirements from your bid set and project specs; track changes in submittal requirements between spec versions; seamlessly integrate with leading PM software platforms; display thorough mastery of precon docs before submission, including procurement schedules and mockup costs. AutoSpecs generates submittal logs in minutes from any issued spec, helping estimate project costs and identifying scope.
Complex construction projects demand effective collaboration and coordination. NetPoint transforms project planning and scheduling into an engaging, planner-dominated experience using an activity network-based process. NetPoint provides clarity to all project stakeholders with a communication tool unmatched by other construction scheduling software and project management methods. NetPoint makes construction scheduling a breeze with a visual, engaging, planner-dominated feature set.
Bridgit Bench makes construction less complicated with a construction scheduling software that simplifies resource management and workforce planning. General contractors across North America use Bridgit Bench for their project scheduling, Gantt charts and reporting, forecasting project changes, and more. Features include powerful utilization reporting, full project history, unlimited users and projects, real-time dashboards, open API, partner integrations, and mobile apps for iOS and Android. Bridgit Bench makes construction less complicated with a construction resource management and scheduling software.
DASH is a cloud-based restoration management system that centralizes operations and streamlines job and relationship management. DASH is a cloud-based restoration management system that centralizes operations and streamlines job and relationship management.
Construction scheduling solution that allows small builders and contracrors to manage project schedules and bids from any device. Construction scheduling solution that allows small builders and contracrors to manage project schedules and bids from any device.
Simple, easy to use construction scheduling, organization, and communication tool for small to mid-sized residential, commercial, and specialty trade contractors. Schedule tasks and people; share files and photos; notify of schedule changes/upcoming tasks; quickly create a variety of construction documents - all organized by job. Save $1000's per year over competing pm software; no hefty per-project pricing or hidden fees. Free test drive, full support, short help videos ensure your success. Web based scheduling/pm tool. Control jobs, schedule people, access job info anywhere. Complimentary mobile app. Low price. Free demo.
Buildxact is an easy-to-use scheduling and construction management software uniquely designed for small builders and remodelers, helping them easily and smoothly manage projects from first contact to final invoice. Simple and flexible scheduling software. Simplify life with one easy-to-use system for scheduling, estimating, and project management. Save hours by building your schedule directly from your estimate. Keep everyone up-to-date with automated reminders via email or text message. Buildxact is an easy-to-use scheduling and construction management software uniquely designed for small builders and remodelers.
Projul is the new EASY to use cloud based construction software for CONSTRUCTION COMPANIES and CONTRACTORS. Designed from the ground up for SIMPLICITY and POWER. If you're looking for the latest and greatest construction management system technology with ALL THE FEATURES, then Projul is for you. Estimating, Change Orders, Scheduling, Time Tracking, Photos, Sales Pipeline, Lead Management, and much more. Projul has NO NONSENSE PRICING and makes running your business easy Projul is an ALL-IN-ONE cloud based construction management software designed to make running your business easy.
Civalgo Operational Project Management Platform helps contractors improve field productivity. Our novel bottom-up approach to construction management feeds a centralized, beautifully designed dashboard, which enables administrators to manage scheduling/dispatching of employees. It allows supervisors to maintain and share across business units daily foreman logs and notes as well as track cost, project progress in real-time, execution times, quantities and labor resources allocated. Civalgo links work scheduling to real-time performance tracking and collects speeds of execution inside customizable WBS/CBS.
CrewBuilder is easy to use with Field Friendly A.I., Thinking Schedules (dynamic project management) that improves usability, insight and value, with Real Time 360 Dashboards, and Capacity Planning. CrewBuilder automates accountability and profitability by strategically implementing and automating technology as an advantage. We uniquely bridge the gap between project management and resource management. CrewBuilder by TrenLot optimizes productivity with Field Friendly AI, Thinking Schedules, Real Time 360 Dashboards & Capacity Planning
4PS UK creates, implements and maintains one of the most powerful ERP and Project Management software solutions for the construction, civil engineering, mechanical & electrical, service & maintenance and equipment rental industry. From Projects to Estimating, Subcontractor Management to Equipment Rental, 4PS UK can provide a solution. We help you take back control over your construction projects and ensure real time visibility on cost, margins, job progress, timeline and many more. All-in-one integrated ERP solution for the Construction industry based on Microsoft Dynamics 365
Booking solution that manages resources on construction sites. Booking solution that manages resources on construction sites.
Site2Site is the all-in-one construction management software that helps you save money, work efficiently, and eliminate paperwork. Improve communication between the field and office with the mobile apps and website. Spend less time in the office with automated timesheets, employee scheduling, deficiency tracking, safey inspections, equipment tracking, live jobsite data, and so much more. The all-in-one construction management software that helps you save money, work efficiently, and eliminate paperwork.
B2W Schedule is a centralized, online solution for coordinated scheduling and dispatching of employees, crews, equipment and materials across job locations and over time. Role-specific visibility and access allow employees throughout the enterprise to communicate and collaborate in real time to get the right resources to the right location at the right time. Keep jobs on time and on budget by scheduling & dispatching resources with real-time visibility and collaboration.
Reconstruct is a visual command center that provides project stakeholders with an integrated view of construction progress, productivity and schedule risk. Reconstruct is used by industry leaders as it has yielded a 30% time reduction to report field level progress and a 50% reduction in site visits by executives. Construction management solution that helps businesses align 360º images, generate floor plans, report field work progress, and more.
Construction scheduling and job management software for homebuilders, general contractors, property managers, etc. Construction scheduling and job management software for homebuilders, general contractors, property managers, etc.
Online, integrated application for estimating, bidding, scheduling, budget tracking, etc. Online, integrated application for estimating, bidding, scheduling, budget tracking, etc.
Track and record construction processes and performance to ensure that goals and time lines will be followed Track and record construction processes and performance to ensure that goals and time lines will be followed
SaaS for scheduling and planning construction projects more effectively, based on Lean Construction methodology. From building your Master Plan, Lookahead and Weekly Plans to improve planning workflow on-site, to customizable Dashboards and Reports to help decision-makers have real-time data of their projects. Lean scheduling and planning made easy, fast and collaborative
Running a business can be tough, managing your workforce doesnt have to be! Breez is a user-friendly software that is built for the trades. We make it extremely simple to manage your workforce and eliminates the messy paperwork. Our main focus is helping trades businesses like yours transition from pen and paper operations to digital with our user-friendly time tracking/ scheduling and document sharing app. Breez helps close the gap between the office and the field by providing a platform where businesses and employees can stay organized.
Contractors, haulers, & material producers enhance hauling operations by eliminating manual processes & automating fleet management. Contractors, haulers, & material producers enhance hauling operations by eliminating manual processes & automating fleet management.
Pro Crew Schedule provides you a powerful automated construction scheduling system to increase your construction business revenue and employee productivity. This will empower you to do more by simplifying all your scheduling and time-keeping through automation. With 18 years experience in the construction industry, this software is built by contractors for contractors. A must have for all builders! A cloud-based, Construction scheduling software built by contractors for contractors.
Field and Office Become One with Spiras Operating Resource Platform - ORP In the Field After 14 years of field data, Spira has a deep understanding of what working in the field is really about. The true offline capabilities of Spiras ORP supports uninterrupted data capture, field reporting and data sharing, regardless of location. In the Office Spira offers a back office solution that provides management with real-time updates through easy-to-navigate dashboards and timely reports Spira is a cloud based, mobility driven field intelligence platform that measurably improves DSO, revenue capture, and decision insight
(0 reviews)
Bekijk profiel
Construction scheduling software that automates work assignment for the employees working on construction sites. Construction scheduling software that automates work assignment for the employees working on construction sites.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WIZZCAD supports construction stakeholders through their digital transformation in order to help them build high-quality projects, in complete safety while meeting deadlines and budgets. The BIM-Native WIZZCAD SaaS solution makes it possible to digitalise workflows throughout the life cycle of buildings, public works and infrastructure via a single collaborative platform to manage the design, execution and operations of construction projects, in 2D or 3D. A unique collaborative platform for the digital transformation of all your construction projects, from design to maintenance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Homey is a leading provider of cloud-based applications for craftsmen, tradesmen, and service professionals. Homey connects people, applications, and devices through a unified platform to help companies build quality projects and offer quality service to homeowners. Homeys powerful CRM for the construction and service industries lets businesses, from start-up to enterprise, manage their sales, projects, marketing, and back office through one easy-to-use SaaS solution. Cloud-based CRM solution for craftsmen, tradesmen, and service professionals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage construction projects. Big. Small. Complex. Simple. Everything! PlanToBuild is a cross-trade, web-based software solution for construction project management that has been developed by industry insiders for real-life needs. Functions such as scheduling, task management, daily construction reports, defect management and reporting are the base essentials. There is no question about it. And we are experts in these areas. Cross-trade, web-based software solution for construction project management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Construction drag-and-drop planning solution that includes material orders, appointment & notification management & intelligent diary. Construction drag-and-drop planning solution that includes material orders, appointment & notification management & intelligent diary.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business is easy when you let Oversite do the hard work. Oversite is a unique software made by Go Media right here in the UK, which has been specially created for the trades and construction industry. Oversite helps businesses in this industry reduce hours of admin work, cut costs, streamline processes, and work faster. A flexible, cloud-based solution created to manage and track all quotes, jobs, staff and invoices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We provide a cloud-based construction management software solution to companies that want to gain a competitive advantage. We provide a cloud-based construction management software solution to companies that want to gain a competitive advantage.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Infinity Platforms was founded to provide business technology solutions for construction companies, building owners, general contractors, subcontractors and Field Service companies with the objective to minimize project delays, injuries on the job, labor costs, and lost time. Our workforce is made from many years in the technology and software industry, accumulated over the years working in some of the top 500 software companies around the world. All in one HR solution for small to medium sized companies to increase productivity and save money.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Construction management solution such as accounting, scheduling, communicating, reporting, & much more. Construction management solution such as accounting, scheduling, communicating, reporting, & much more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The most advanced schedule analytics software. The most advanced schedule analytics software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Face aux imprevus inevitables sur les chantiers, Rea vous aide a garder le cap : tenez vos delais, maitrisez vos budgets en gagnant 5 heures de travail par semaine. / Faced with unforeseen events on construction sites, Rea helps you stay the course: meet your deadlines, control your budgets by saving 5 hours of work per week. Application pour simplifier la gestion et le suivi de vos chantiers. / Application to facilitate the management of your sites.
(0 reviews)
Bekijk profiel
DeviSOC is a French-language construction management solution. It covers the study, analysis, finances and technical monitoring. DeviSOC is a French-language construction management solution. It covers the study, analysis, finances and technical monitoring.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Deliver MEP projects on time and on budget using Trimble Metrics, the cloud-based takeoff, estimating and contract management solution designed to save you time. Trimble Metrics uses the LUCKINS Database to provide users with MEP systems and material picklists from a single source to quickly produce accurate material quantities and labour estimates that can also be used for making quotes and ordering the materials required from suppliers. Metrics is Trimble's next-generation takeoff, estimating and contract management software for MEP contractors.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud based scheduling and planning software serving the construction industry designed to optimize on-site operations. Cloud based scheduling and planning software serving the construction industry designed to optimize on-site operations.