162 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Bestrijd inefficiëntie en werk beter met gestroomlijnde tijdregistratie van Hubstaff. registreer de tijd via eenvoudige apps voor desktop, web en mobiel, en beheer vervolgens de facturering, rapportage en meer via één dashboard. Hubstaff kan worden geïntegreerd met meer dan 30 apps, zodat je bedrijf efficiënter kan draaien, waaronder Basecamp, Asana, Github en Paypal. Bekijk het werk in realtime, volg de locatie met gps en geofences, identificeer obstakels en help je bedrijf vooruit. Beschikbaar voor Mac, Windows, Linux en iOS en Android. Hubstaff biedt vertrouwde urenregistratie en monitoring van werknemers voor teams op afstand en in het veld. Planning, facturering, rapportage, salarisadministratie en meer.
De GPS-traceringssoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven kan je helpen zowel verborgen kosten als het potentieel voor grotere efficiëntie te ontdekken. Gebruik de slimme dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en de prestaties van je wagenpark nauwkeurig te meten. Met 24-uurscontrole kun je op een effectieve manier onveilig gedrag, ongeautoriseerd gebruik of afwijkingen van de standaardprocedure beheren. Je zult snel ontdekken waar je kunt besparen en hoe je een efficiënter wagenpark kunt exploiteren. De GPS-traceringsoplossingen kunnen helpen om onveilig rijgedrag te beheren, terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd en de efficiëntie wordt verbeterd.
De wagenparkbeheersoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven kan je helpen zowel verborgen brandstof- en bedrijfskosten als het potentieel voor grotere efficiëntie te ontdekken. Gebruik de dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en de prestaties van je wagenpark nauwkeurig te meten. Met 24-uurscontrole kun je op een effectieve manier onveilig gedrag, ongeautoriseerd gebruik of afwijkingen van de standaardprocedure beheren. Je zult snel ontdekken waar je kunt besparen en hoe je een efficiënter wagenpark kunt exploiteren. De wagenparkbeheersoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven met een wagenpark van 5 of meer voertuigen.
Stroomlijn je activiteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor wagenparkbeheer. Live GPS-tracering tot op de seconde toont je voertuigen in realtime en is gekoppeld met uitgebreide rapporten, zodat je betere routes kunt plannen, chauffeurs op het laatste moment kunt uitzenden en nauwkeurige verwachte aankomsttijden met klanten kunt delen. Met geïntegreerde dashboardcamera's, veiligheidsscores voor bestuurders en automatische waarschuwingen voor snelheidsovertredingen, stationair draaien en geofencing helpt Samsara je je bedrijf en bedrijfsmiddelen te beschermen. Samsara is een door FMCSA goedgekeurde ELD. Stroomlijn je vlootactiviteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor GPS-tracering, veiligheid, ELD-naleving en meer.
GoCodes biedt een gebruiksvriendelijk, goedkoop alternatief voor realtime GPS-trackingoplossingen die doorgaans meer dan $ 20/maand per item kosten, waardoor ze te duur zijn voor veel bestaande toepassingen. Met GoCodes is GPS-tracking beschikbaar voor ongeveer $ 1/item per jaar. Deze gepatenteerde trackingoplossing met QR-code maakt gebruik van de kracht van QR-codes, mobiele apps en cloudgebaseerde software om je activa en inventaris te volgen en hun GPS-locatie op een Google Map te tonen. Het is een zeer betaalbare point-in-time oplossing voor het via GPS volgen van goederen voor 1/100 van de prijs van andere systemen.
Azuga Fleet maakt gebruik van de kracht van GPS, voertuigdiagnostiek en bestuurdersbeloningen om een wagenparkvolgsysteem te creëren dat de klus klaart, maar de taak voor iedereen gemakkelijker en veiliger maakt. Elke kilometer, elke stop, elk voertuig en elke bestuurderswaarschuwing wordt gevolgd, geanalyseerd en gerapporteerd om de veiligheid en efficiëntie van de bestuurder op elk moment te verbeteren. Alle verzamelde gegevens worden goed gebruikt, zowel voor het runnen van het bedrijf en voor de beste chauffeursbeloningen van de sector, maar ook door de transportsector als geheel. Je krijgt in realtime een volledig beeld van snelheidsovertredingen, het rijgedrag van de bestuurder en de status van het voertuig. Probeer vandaag nog een gratis demo.
Volg je voertuigen, middelen en uitrusting in één gebruiksvriendelijk wagenparkbeheersysteem. Elke 30 seconden een update, gedragsstatus met kleurcodering en traceringspunten. Zie hoe je wagenpark zich in realtime verplaatst. Meer dan 60 rapporten en waarschuwingen met de mogelijkheid om de volledige wagenparkgeschiedenis tot één jaar terug te tonen. Volledig geïntegreerde optie voor dashboardcamera beschikbaar. Toonaangevende service- en ondersteuningsteams zijn gespecialiseerd in het werken met kleine tot middelgrote lokale wagenparken. Geen contracten. Je kunt je abonnement op elk moment opschorten of annuleren. $ 20 per maand. Live volgen van voertuigen met GPS. Gebruiksvriendelijke web- en mobiele apps. In de VS gevestigde ondersteuning met vijfsterrenbeoordeling. Geen contract. Op elk moment opschorten/annuleren. $ 20 per maand.
De meermaals bekroonde voertuigvolgspecialisten van RAM Tracking hebben een indrukwekkende 15 jaar ervaring in de sector voor wagenparkbeheer. Ze hebben een snelgroeiend klantenbestand, met meer dan 8000 klanten en 60.000 gevolgde voertuigen met 2.391.991.550 mijlen verwerkt in de afgelopen 18 maanden. Het is duidelijk dat hun klanten op de eerste plaats komen. Grote investeringen in regelmatige 360-feedback van zowel klanten als personeel hebben ertoe geleid dat IIC deze onderneming regelmatig erkenning voor uitstekende klantenserviceniveaus heeft toegekend. Het systeem geeft je meer controle over je wagenparkbeheer en helpt je de algehele efficiëntie en productiviteit van je bedrijf te verhogen.
Voor bedrijven die zich willen ontdoen van papieren urenstaten en tijddiefstal willen elimineren biedt Timeero een gps-app voor urenregistratie die zowel krachtig is als gemakkelijk te gebruiken. Met de mobiele gps-apps van Timeero kun je de tijd bijhouden, de locaties van werknemers bekijken en inzicht krijgen in hoe je teamleden of werknemers hun tijd doorbrengen. Je kunt alles in realtime zien. Timeero bespaart je tijd en geld door kosten in verband met tijddiefstal te elimineren. Probeer Timeero vandaag nog en begin tijd en geld te besparen. Gps-toepassing voor urenregistratie en planningstool voor mobiele teams. Tijd-, locatie-, planning- en kilometerregistratie in één.
Nieuw. Tankkaartintegratie. Rhino Fleet Tracking-systemen optimaliseren de vlootprestaties voor bedrijven van elke omvang. Vlootvolgservice (slechts $ 16,95 per maand, geen contract) met Rhino Fleet Tracking biedt je GPS-volgapparatuur, vlootvolgservice en een online applicatie die beschikbaar is via een computerbrowser of je Android- of Apple iOS-apparaat. GPS-volgservice: rapporten inclusief uitzonderingen, snelheid, locatie, dienstrecords, mijlpaalstops, mijlen per staat voor IFTA, diensturen van de bestuurder. Vlootvolgservice $ 16,95/maand. Geen contracten. Tankkaarten. A+ BBB rating. Aangepaste ontwikkeling beschikbaar. Gratis online demo en offerte.
Volg en beheer al je voertuigen en bedrijfsmiddelen in realtime met dit populaire platform voor wagenparkbeheer. KeepTruckin is ideaal voor elk wagenpark - van velddiensten tot vrachtwagens. Verbeter de klantenservice met een nauwkeurige geschatte aankomsttijd. Verbeter je bedrijfsresultaten door het brandstofverbruik en storingen te verminderen. Identificeer riskante chauffeurs en bescherm je bedrijf met geïntegreerde dashcams. Maak beter gebruik van je bedrijfsmiddelen, zodat je meer kunt doen met minder. Met KeepTruckin kun je een efficiënter, veilig, slim en betrouwbaar bedrijf runnen. Volg en beheer al je voertuigen en bedrijfsmiddelen in realtime met dit populaire platform voor wagenparkbeheer.
Ontvang een gratis live demo van Titan GPS-vloottracering. Titan GPS levert de meest geavanceerde GPS-vloottraceringshardware en realtime webgebaseerde softwareoplossingen om de productiviteit te verhogen, brandstof en andere bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd de veiligheid en klantenservice te verbeteren. Titan GPS biedt de tools die je nodig hebt om de prestaties van je vloot nauwkeurig te meten, beheren en verbeteren. GPS-tracking en vlootbeheeroplossingen die de productiviteit aanzienlijk verhogen, kosten verlagen, veiligheid en service verbeteren.
NexTraq, een bedrijf uit de Michelin-groep, is een belangrijke partner voor zijn klanten omdat het hen helpt de veiligheid van chauffeurs te verbeteren en de inzetbaarheid van voertuigen te vergroten om meer gedaan te krijgen. Diensten omvatten: GPS-traceersysteem voor je wagenpark, scorekaart voor bestuurderveiligheid, mobiele werknemers, taakplanning, dispatching, routeplanning, diagnose, realtime waarschuwingen, brandstofbeheer, goederen volgen, ELD-naleving en mobiele apps voor chauffeurs en managers. Integreert met de meeste externe toepassingen. NexTraq is meer dan alleen een aanbieder van oplossingen voor het volgen van voertuigen en goederen. Het is een gewaardeerde partner voor het GPS-beheer van je wagenpark en je mobiele werknemers.
Met GPSWOX kun je een onbeperkt aantal objecten in realtime bijhouden en beheren, specifieke meldingen ontvangen, rapporten genereren en nog veel meer. De software van GPSWOX is compatibel met bijna elk gps-trackingapparaat. GPSWOX heeft meer dan 100.000 gebruikers over de hele wereld. Onlangs heeft de software van GPSWOX de volgende erkenningen ontvangen: prijs voor keuze van experts, prijs voor ultieme software en certificaat voor geweldige gebruikerservaring. Gratis proefperiode van 30 dagen Gratis proefperiode van 30 dagen >> Bekroonde software voor gps-tracking en wagenparkbeheer.
Teletrac Navman DIRECTOR is een geïntegreerd, hoogwaardig en geautomatiseerd systeem voor voertuiglokalisatie, totaalbeheer van het wagenpark en communicatie. Met behulp van actieve gps en de ingebouwde Prism-datarecorder wordt realtime voertuiginformatie geleverd via een flexibel, webgebaseerd beheerdersportaal. Tweerichtingscommunicatie en een breed scala aan gedetailleerde rapporten geven bedrijven de tools die ze nodig hebben om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Bekroonde, 100% geïntegreerde, cloudgebaseerde gps-tracking voor het wagenpark met veiligheidscontroles, aangepaste rapporten, waarschuwingen, chauffeursscores en meer.
49.000 klanten van TomTom WEBFLEET verbeteren de efficiëntie, verlagen de kosten van mobiele werknemers en de aansprakelijkheid met gps-tracking van voertuigen, naadloze dispatch, op de bestuurder gerichte navigatie en rapportage. Geïntegreerd met honderden externe oplossingen voor dispatching en route-optimalisatie; verzend bestellingen meteen naar het TomTom PRO-navigatiesysteem. Chauffeurs kunnen opdrachten moeiteloos accepteren en beginnen te navigeren met live verkeer. Geen fouten meer of tijdverspilling aan de telefoon. Beheer elk voertuig en bestel vanaf elk apparaat. 49.000 klanten gebruiken TomTom WEBFLEET voor voertuigbeheer en dispatch van opdrachten om de operationele efficiëntie en klanttevredenheid te verbeteren
CRO Software Solutions is efficiëntiesoftware voor het beheer van je bedrijfsmiddelen (bakken, containers, draagbare toiletten enz) bestuurders (gps-tracking, routebepaling, EDL enz), dispatchers, accountants (automatische facturering, naadloze integratie met alle QuickBook-versies) en je klanten. De enige software die je nodig hebt voor de sectoren voor metaalrecycling, afvalbeheer, draagbare toiletten en gerelateerde dienstverlening. Oplossing voor dispatch, routing, volgen van bedrijfsmiddelen, automatische facturering voor de sectoren voor afval, recycling, afvalcontainers en gerelateerde dienstverlening.
Servicing small, medium and large service related businesses, Buy Here Pay Here, Auto Lenders, Credit Unions, New Car Franchise and much more. We offer Verizon & T-Mobile next generation 4G LTE Category 1 technology, good for several years to come. Lease, Purchase & No Contract options available. Pricing starting as low as $79 1st year included. Feel what its like to be in the passenger seat of every vehicle in you fleet 1st hand and take Advantage of Immediate ROI's.
Cloud-based software that helps manage fleet in real-time and business-critical data on a single dashboard. Cloud-based software that helps manage fleet in real-time and business-critical data on a single dashboard.
Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning & security contractors. With touring and tracking features, Lighthouse provides complete visibility of distributed teams using beacon, GPS & other technologies. It monitors cleaning tasks & rotation loops or guard touring & patrols in real time. Lighthouse adds time- and money-saving capabilities to view, manage & simplify operations in the field to enhance customer service, operational efficiency, safety & risk reduction. Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning and security contractors.
allGeo a leading provider of cloud-hosted, low-IT low-code field service automation solutions that helps mid-size & Enterprise businesses achieve field service excellence through automation. The allGeo platform helps businesses automate & customize their field service workflows to better manage & optimize their field operations, field employees & field assets. With allGeo, Field service businesses can significantly reduce payroll & operations costs while improving productivity & accountability. A 360-degree cloud-based platform with Industry-specific solutions that helps our customers automate their field service operations
Track your assets anywhere, anytime in near-real time with Omnitracs Fleet GPS Tracking. Instantly monitor the status and location of any vehicle, trailer, or driver in your fleet to ensure optimum productivity, safety, and efficiency. Improve your overall operation by gaining insights into driving behavior, identify potentially risky habits such as speeding or long stops, and proactively coach your drivers. With Omnitracs¿ Fleet GPS Tracking solution, you can monitor your daily operations and know whether or not they are going as planned.
Lytx is the worlds leading provider of video telematics, safety and productivity solutions for commercial and public sector fleets. Our unrivaled video telematics solutions, best-in-class DriveCam Event Recorder, and proprietary machine vision and artificial intelligence technology are proven to help save lives and reduce risk. Lytx® is the worlds leading provider of video telematics, safety and productivity solutions for commercial and public sector fleets.
Software that manages fleets with trip plotting, fuel consumption, speeding, idling, engine working hours, mileage and more. Once installed, the system produces and record data that gives fleet operators insights into key driver activities such as vehicle idle times, fuel usage, driving behaviour, diagnostics, due maintenance and more. It is completely integrated with the On-Board Diagnostics system so you can stay on top of Vehicle Health/Performance GPS Fleet Tracking System. Track your fleet real-time from anywhere, anytime on mobile, laptop or tablet.
One Step GPS provides a reliable and affordable GPS fleet tracking solution to meet your needs. With our easy-to-use plug in or hardwired trackers, you can effectively monitor your fleet and drivers, manage inappropriate driving behavior, and reduce labor, insurance and vehicle repair costs - all for a low monthly cost and with no contracts. GPS fleet tracking solution to effectively monitor your fleet and better run your business.
Wialon is a GPS tracking platform for building a monitoring solution for any industry. Wialon and Wialon-based solutions have entered the national markets of more than 130 countries with over 2,500,000 units being tracked worldwide. The platform is compatible with more than 2,200 types of GPS tracking devices and securely integrates them into a full-fledged telematics platform. A number of supported hardware devices is constantly growing, making the Wialon platform device-agnostic. Gurtam is an international software developer and provider of Wialon, the platform for GPS tracking and IoT.
Incorporates the most current maps of North America delivered through our patented software technology. Incorporates the most current maps of North America delivered through our patented software technology.
Forward Thinking Systems builds fleet management and tracking solutions that solve real problems for fleet managers. FTS customers manage efficient and profitable fleets with an all-in-one solution that brings vehicle and asset tracking, reliable ELDs, commercial GPS, alerts, reports, and much more into a single, web-based platform. The FTS fleet management software gives you greater insight into your workers, vehicles, and general operation. Forward Thinking is a group of people who build tools that help fleet managers like you reclaim wasted time and be more productive.
Navistream tracks everything that you need to be ELD compliant, is easy to use (require no training) and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI, contact us for a demo. Navistream is perfect for the trucking industry, the motor coach industry and all moving assets. Navistream tracks everything to be ELD compliant, is easy to use and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI.
Zubie is Business, Rental, and Loaner Fleet Management Made Simple. Simple to install, simple to use, simple to improve. With simple pricing - no surprises, no hidden fees. Zubie delivers the insights you need to improve your business. Connect with Zubie to find our about our free trial and our two-month ramp-up pricing. Plug In. Connect. Go. Includes GPS tracking, vehicle health, driver & vehicle performance, reports & insights, and account management!
Trimble Mobility, formerly PeopleNet, products include key functionality such as workflow, ELD, in-cab communications, back-office fleet management, GPS tracking, geofencing, advanced analytics, video intelligence and much more. By relying on Trimble to help manage a fleet's mobile workforce, carriers of all shapes and sizes find value in not only knowing where their fleet is, but in the ability to proactively manage that fleet for better safety, compliance, protection and customer service. Trimble Mobility, formerly PeopleNet, products include key functionality such as workflow, ELD, in-cab communications, GPS and Video.
Momentum IoT offers advanced GPS telematics that you can buy online, manage yourself, and cancel any time. Rugged and completely modular, our Eagle 1 device installs easily into more vehicles and equipment, from pickups to tractors to trailers. Just swap the cable and install. Now you can see all your vehicles and equipment on one screen. Features Mileage and Idling Reports, Battery, Disconnect, Geofence, and Speed Alerts, Asset Sharing, Diagnostics. IP-67 rated, 1.5 meter accuracy. GPS Tracking solution for field services that enables you to manage all your trucks and equipment on one screen.
When you need to know where your mobile assets are GPS tracking is the first thing that comes to your mind. Here at GentrifI GPS our solution is part of the leading technology in tracking. Here are some of the features we can bring to you: View vehicle location report data Bread crumb trails Monitor daily operations Analyze planned versus actual routes Managing, Tracking, and protecting mobile and fixed assets to increase revenue, improve asset utilization and reduce your expenses.
EXTRA has over two decades of innovation, experience, and a large base of customers who trust us as partners to power all deliveries, including last mile deliveries. Our advanced dispatch management software includes: automated dispatching; integrating multiple delivery options; real-time tracking and ETAs; customer notification options, including a real-time tracking link with map; live mobile SDK with map; customer portal and ETA API; route optimization; and, central dispatch to pool fleets. EXTRA offers advanced dispatch software that optimizes routes for deliveries, pickups and services in real-time, including last mile.
The major features of the service are: Access to the service via Web, Android, and IOS applications, with the possibility of receiving push-notifications for events; Wide range of reports and graphs to monitor and analyze the operation of objects; Possibility to create links for external observers (for an object or group of objects); Web client interface in 12 languages(Arabic,English,Estonian,French,German,Greek,Hungarian,Indonesian,Italian,Portuguese,Russian,Spanish); Simple and flexible GPS tracking and IoT platform. Access from mobile devices. PUSH-notifications for events. Reports, charts, diagrams
FASTER Asset Solutions is a Best-of-Breed fleet management software solution, with features like vehicle lifecycle tracking, parts and maintenance tracking, and business intelligence and reporting. We also offer convenient add-ons like VIN decoders, and our core product includes both FASTER Win, our Windows-based solution, and FASTER Web, our web-based solution. FASTER is also is the most widely used Fleet Management Information System (FMIS) in North America for government entities. FASTER Asset Solutions is a Best-of-Breed, COTS fleet management software solution, with both Windows-based and web-based options.
Skypatrol's fleet management tool enables users to track locations, schedule maintenance, track vehicle mileage, manage fuel consumption and more. Skypatrol understands the challenges trucking companies face - from keeping costs low, improving customer service and driving safety. With our around-the-clock monitoring, you can effectively manage unsafe behavior, unauthorized use or deviations from standard procedure. Skypatrol has sold more than 1.5 million fleet tracking solutions. Skypatrol's fleet management tool enables users to track locations, schedule maintenance, track vehicle mileage, and more.
Carmalink is a modern all-in-one solution that combines fleet GPS tracking, driver safety dash cam and vehicle maintenance in the cloud. It's designed for teams that don't want to spend time configuring and learning complicated software and want fleet technology that just works. Cloud-based fleet safety management for construction operations
Switchboard will simplify your end to end fleet management operations, with asset/vehicle tracking, an easy-to-use ELD, driver management, and more. We designed our ELD for drivers without training or experience to easily get set-up and compliant within minutes. Our Switchboard technology enables you and your staff to focus on the business while relying on Switchboard to do the heavy lifting of compliance and platform simplification. Switchboard is a leading fleet management platform for trucking carriers.
A GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies. iZND GPS Server is a leading web based GPS tracking platform successfully used by transportation companies, police and fire departments, utility companies, service organizations and other businesses with mobile workers around the world. GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies.
We offer innovative GPS fleet tracking and management solutions for businesses of all sizes, across a range of industries. Track, monitor and manage your valuable assets in real time via our easy-to-use software platform and apps. Our intuitive platform offers visual displays of vehicle locations, speed, engine hours, maintenance required and more. Get full visibility over your fleet to track performance and use your data to optimise operations. At Connect Fleet, we offer GPS fleet tracking and management solutions to businesses of all sizes, across a range of industries.
Navixy is a Mobile Resource Management platform that comes in SaaS, On-premise and AWS Cloud versions. Its advanced features and functionality, intuitive and modern design can be used in field service, fleet management and asset tracking. With over 1100 supported models of GPS devices from various hardware manufacturers, free API, advanced mobile apps and various supported GIS services, Navixy is being operated by numerous clients from 130 + countries around the globe. All-in-one asset tracking and fleet management solution with rich functionality, advanced features and custom white labeling.
Real time fleet and low cost asset tracking with custom Geofence Alerts, and get notified when vehicles arrive and leave a specific location, or when abnormal activity occurs. Analyze time spent at each location, with time spent on time reports to better optimize fleet efficiency.Ensure compliance with the ELD mandate and improve driver productivity, with a single portal to log Hours of Service, complete DVIRs, capture documents, and more. Real time fleet and low cost asset tracking with custom Geofence Alerts,
LiveViewGPS specializes in GPS tracking for businesses. Fleet tracking for company vehicles, as well as asset and equipment tracking. LiveViewGPS provides a variety of different application specific trackers as well as software systems, because we know one size does not fit all. Contact us today for a free needs analysis and see if we can help. Since 2008, LiveViewGPS has been providing GPS tracking and fleet tracking services to businesses, and government agencies.
Automile is the easiest and most affordable GPS tracking and fleet management solution. Simply plug Automile Box, a smart innovative device into your vehicles' OBD II port and automatically start tracking real time with its robust web and mobile applications. Businesses of all sizes access valuable insights into driving behavior, vehicle health and more to drive significant business results and be in compliance. Try Automile for free! No complex installation required and avoid lengthy contracts. "We've had a 66% cost savings merely by switching to Automile. But the true savings in terms of money, time & resources are way more."
Deliforce offers a wide range of benefits to businesses dealing with pickup and delivery, appointment and field force management. It bridges the gap between the Owner, Customers and Delivery agents with real time accurate tracking and updated notifications for every status of task. Deliforce can be used to restaurants, manufacture, retail, banks, ecommerce, food delivery, grocery delivery, home services and many industries, who deal with delivery, appointments and workforce in field. Ultimate platform to streamline your complex delivery operations and track your field staffs, delivery boys or technician in real time.
Appian is an end-to-end software solution for the entire delivery logistics workflow. Improve operations with vehicle routing and scheduling optimization, provide superior customer service with real-time route visibility, and control transportation spend with strategic analysis tools.With strategic planning and network modeling, daily routing and decision support, mobile connectivity and dispatch, real-time visibility, and reporting & analytics - A complete, end-to-end solution for the entire delivery logistics workflow.
Powerful and easy to use GPS tracking system, written with PHP and Javascript. Software architecture gives limitless development opportunities, code is well commented and it is a breeze to work with. Install GPS tracking software in your own server, connect as many devices (vehicles) as you need, modify, extend functionality or develop new device protocols. You will get ready to go GPS tracking platform (cloud or self hosted) installed and prepared with your company name, logo,domain. Powerful GPS Tracking software, personal accounts, hosted software, server software. Mobile apps, API, White label solution.
Fleet management for a smarter world. Tap into the most advanced telematics system available to the modern business owner. Gain immediate access to fleet stats and take control of operations. Improve your fleet performance, reduce operating costs, monitor driving behaviors, optimized vehicle health, maximize ROI, and increase profits. Get the most out of your fleet and start experiencing tangible results. Check out some of the ways Carmine can help you do just that. Get a free demo today. Fleet management for a smarter world. Get the most out of your fleet and start saving money. Get a free demo of how carmine can help.
Mobile & cloud-based GPS tracking solution for businesses that allows real-time monitoring of assets and vehicles. Servicing thousands of businesses in North America (the U.S., Canada & Mexico) since 2007. We serve a wide range of industries including construction, transportation, service, moving, towing, leasing, oil & gas. You save money on fuel, cell-phone bills and other operational costs, increase employee productivity, and prevent loss or theft of vehicles and equipment. Mobile & cloud-based GPS tracking solution for businesses that allows real-time monitoring of assets and vehicles.
Quartix provides commercial fleet tracking for trucks, coaches, vans and cars throughout the USA and worldwide. With the Quartix system¿s valuable host of features, over 12,00 businesses improve productivity, cut costs and save on fuel every day. Quartix does the hard work of analyzing your data, generating simple to use reports that can be accessed online. Live tracking, driver timesheets, geofencing and driver league tables enable fleet managers to pinpoint where improvements can be made. With Quartix, you can track your vehicles in real-time, using any internet-connected device.
An effective and easy way to manage your company's fleet and remotely track assets. Innovative solutions also for the digital tachograph (tachogram.com) and task management systems (Mapon Go). An effective and easy way to manage your company fleet and remotely track assets. Innovative solutions for digital tachograph and tasks
Modern fleet tracking software designed to maximize your profits and keep your daily operation costs down. Modern fleet tracking software designed to maximize your profits and keep your daily operation costs down.
In a world with an increasingly globalized marketplace and growing mobile workforce, its essential for organizations to implement new ways to keep their employees safe. For compliance, duty of care, business continuity, and, above all else, safety, employers need reliable ways to locate and communicate with their valued workforce and systems that allow them to respond quickly and appropriately if an incident or emergency occurs. Enables businesses to visualise their entire global workforce and incidents in one place.
GroundCloud is a single point safety, productivity and compliance platform that handles route optimization, turn-by-turn navigation, safety training, fleet tracking, time-keeping, trip inspections and maintenance reports. GroundCloud software delivers a turn-key solution that will save you money and prove you are safe and compliant. Cloud based safety, productivity, and compliance software for final-mile delivery contractors.
Logistrics has been serving the transportation sector since 2006 with solutions used by Fleet & Transit Operators, Non Emergency Medical Providers and Crew Haulers serving U.S Railroads. The Platforms key features include advanced scheduling, route optimization, billing & predictive dispatch with the ability to communicate across multi-mobile environments- from in-vehicle systems to smart phones and tablets. May be deployed as a turn key solution or tied into an existing application. We are at the cutting edge of technology as we help companies drive efficiencies around their last mile delivery challenges.
Harvest Your Data produce the iSURVEY and droidSURVEY apps which include an offline working mode, GPS tracking and multilingual capabilities. Create your mobile and tablet surveys using the intuitive Web interface with device preview. Surveys run on both Apple and Android devices and include access for an unlimited number of devices. Download your data results in the SPSS or CSV format. Developer API available. Upload survey results to the Cloud or directly to your own database server. Mobile app for survey data capture. Features include offline mode, GPS tracking, pre-loading data & multilingual. Export to CSV & SPSS
Lone Star Tracking provide GPS vehicle trackers. These are invaluable tools for monitoring either a single car or an entire fleet of vehicles. A real-time car tracking device gives you up-to-the-minute speed and location updates, including text or email alerts based on parameters you set in advance. If you're wondering if your driver has gone off course or if your teen has been speeding, these vehicle tracking devices give you the answers you need. Fleet management system that helps businesses monitor vehicles in real-time by receiving instant speed and movement alerts.
Trakzee, een multifunctionele wagenparkbeheersoftware die compatibel is met alle soorten GPS-trackingapparaten. Tegenwoordig is een trackingsysteem van voertuigen het nuttigste en krachtigste middel in een zakelijke markt. Probeer daarom het nieuwste product Trakzee, dat de belangrijkste rol speelt bij het traceren van je auto, fiets, vrachtwagen of bus. Naast realtime tracking biedt het geavanceerde functies zoals het monitoren van rijgedrag, meerdere analyses en grafieken. Ultieme whitelabel GPS-trackingplatform
Cloud-based real-time GPS update solution that tracks vehicles with features including impound geofences, and instant location. Cloud-based real-time GPS update solution that tracks vehicles with features including impound geofences, and instant location.
Award-winning, industry-leading and equally committed to high tech innovation and high touch customer service. Synovia delivers fleet tracking for many of the largest and most dynamic fleets across North America. We focus on delivering measurable ROIs: improving safety, saving money and enhancing service. No upfront costs, unlimited training and a dedicated Customer Success Manager for each fleet is what our commitment to every customer. Because software is only as smart as the people behind it. Our average customer has been with us eight years, a clear reflection of our exemplary customer service.
InSight Mobile Data develops innovative, flexible fleet management, video capture and driver safety solutions that provide real-time visibility into the mobile work environment. Our service delivers the ability to capture, analyze and integrate business-critical data from ALL mobile resources - vehicles, assets and mobile employees - through one fully configurable and user-friendly software platform. InSight Mobile Data develops innovative fleet management, camera and driver safety solutions for organizations with mobile workforces.
Fleet tracking software solution designed to keep track of where your fleet is and what is going on. Fleet tracking software solution designed to keep track of where your fleet is and what is going on.
gotrack is specifically developed for school transport companies, keeping in mind the safety and security needs of schools. It is comprehensive student tracking solution that combines advance GPS bus tracking along with automated check-in and check-out of students through iBeacon technology based sensors. With features like route optimisation and bus operator management, it is one of the most comprehensive and advanced solution available for student transport and tracking. iBeacon student tracking system that provides touch-less check-in and check-out features for students along with live bus tracking.
GPS fleet tracking solution that helps businesses track their vehicles in real time and generate valuable reports about their assets. GPS fleet tracking solution that helps businesses track their vehicles in real time and generate valuable reports about their assets.
SaaS solution that allows terminal customers and port authorities to manage and expedite the movement of cargo and trucks. SaaS solution that allows terminal customers and port authorities to manage and expedite the movement of cargo and trucks.
Cloud-based tool that helps users predict vehicle arrival, monitor idle emissions, manage driver productivity and track fleet. Cloud-based tool that helps users predict vehicle arrival, monitor idle emissions, manage driver productivity and track fleet.
Tracker Systems is an easy to use and easy to implement GPS Tracking System including Apps, Website and Tracker Hardware. We provide data on the location, speed, heading, vehicle diagnostics for our customers assets all displayed on our Smart Phone App and Website. GPS Fleet Tracking system that makes it easy to get real time information about where cars, trucks and movable assets are located.
Btracking is een complete GPS-tracking-oplossing en hardwareleverancier. Sinds 2009 heeft Btracking klanten over de hele wereld geholpen met het volgen en beheren van voertuigen, wagenparken, activa, telefoons en meer. Het intuïtieve systeem omvat de bewaking van bestuurdersveiligheid, een bestuurdersscorekaart, voertuigdiagnose, brandstofbewaking, volgen van onderhoud, taak/routeplanning en distributie, impactdetectie, identificatie van bezochte plaatsen ("Hot Spots"), bestuurder-ID met RFID- of HID-kaarten, Salesforce CRM-integratie en nog veel meer. Compleet wagenparkbeheer en GPS-tracking-oplossing voor auto's, vrachtwagens, opleggers, machines, apparatuur, containers, telefoons, personen.
Fleet management tool that helps businesses track location of vehicles & assess behavior of drivers through electronic data logging. Fleet management tool that helps businesses track location of vehicles & assess behavior of drivers through electronic data logging.
Cloud-based GPS tracking solution that helps users track vehicles with real-time live monitoring, driver identification and Telemetrics. Cloud-based GPS tracking solution that helps users track vehicles with real-time live monitoring, driver identification and Telemetrics
Control & GPS Tracking gives you the most simple way to control your car; drive in a safer way and monitor the business fleet. Location and tracking Real time monitoring. Route control with street-level and map indicators for easy interpretation. Area control creation of points of interest or references on map, with control of areas with inputs and outputs. Easy to install and get started simply plug in the GPS enabled and cellular connected device in your vehicle. Emergency & Security Control your business operation, while taking care of your safety, your employees and your fleet. Maintenance of your Vehicle
Linxio a GPS Tracking and fleet management software provider with an international presence that specialises in GPS vehicle tracking, asset and team management solutions. Our focus is on optimising vehicle fleets and workflows to help our customers reduce costs and increase revenue. Some of the main features that sets Linxio apart from the competition is offering a complete end to end solution that can revolutionise the way you do business, utilising the latest in 4G LTE technology. GPS Fleet Tracking solutions to help your business lower labour costs, reduce fleet related expenses and increase productivity.
Track your Truck and Trailer location in real time. Share a specific vehicle status, location and ETA with your customers. Receive notification of all events including violations. Review and replay routes taken. Track your Truck and Trailer location in real time.
With Satrack, you can save money by improving the performance of your fleet and provide superior customer service based on: 1. We work with intelligent systems to provide you with valuable information that helps decision-making processes. 2. We save our clients money while helping them make better decisions and supporting their growth. 3. Superior real-time tracking, geofences, historical reports, real-time alerts, mobile app, and driving behavior. With Satrack, you can save money by improving the performance of your fleet and provide superior customer service.
Fleet Motion is an easy to use AI driven, Fleet Management Platform that was designed for transportation, heavy machinery, & Field Service companies. Fleet Motion can be utilized as a simple asset tracking solution or suit a complex IoT deployment with multiple assets, vehicles and sensors. We also provide Dash Cam solutions that are easy to setup and provide protection against false claims and identifying driver behavior. One System, One Company, One Partner Single Source Fleet Management Platform Provider for Fleets & the Transportation Industry
Your best resource is your time, help manage it effectively here! Your best resource is your time, help manage it effectively here!
MiX Now, a simplified GPS fleet tracking solution for small fleets. Easily track your vehicles and drivers in 4 quick steps. Simple and affordable fleet management software on any device. Get performance insight on your drivers at a glance and eliminate unsafe driving behaviors. Save 10% on overall maintenance costs, overtime pay and fuel, and improve driving behaviors by 98%. Month to month pricing model with no hidden fees. Get custom pricing today! GPS tracking tool that helps fleet management businesses track vehicles, monitor drivers' performance/payroll & send real-time alerts.
Het GPS-trackingplatform van Trackimo stelt gebruikers in staat alle activa tegelijkertijd te bekijken en te bewaken op een pc of mobiel apparaat. Het GPS-trackingplatform van Trackimo stelt gebruikers in staat alle activa tegelijkertijd te bekijken en te bewaken op een pc of mobiel apparaat.
Gebruik onze buitengewoon zuinige tracking technologie om assets te tracken die hiervoor onzichtbaar waren. Het tracken van non-powered assets zoals palletten, containers, trailers of productie-onderdelen in je supply chain en logistiek zullen visibiliteit en transparantie creëren. Het geeft jou de mogelijkheid processen te verbeteren en kosten terug te dringen. De toegevoegde waarde vloeit voort uit op maat gemaakte dashboards en sector-specifieke rapportering. Wij verhogen je efficiëntie in supply chain en logistieke activiteiten.
Web-based field service management solution that helps with task allocation, employee tracking, reporting, scheduling and GPS tracking. Web-based field service management solution that helps with task allocation, employee tracking, reporting, scheduling and GPS tracking.
We provide Telematics products services including GPS tracking service, Electronic Logging Devices (ELD), Mobile Camera units, Trailer Tracking, Reefer Monitoring, Air and Sea Monitoring. Our solutions address the needs of 20+ industries including metro service companies (electrical, plumbing, etc.), long haul trucking, oil and gas, chemical and construction. We provide all related telematics products and services such as real-time GPS tracking for all mobile assets and Mobile Cameras.
Veturilo is a cloud-based, SaaS Vehicle Monitoring platform that enables you to manage and monitor your fleet of vehicles, easily and affordably, anytime, anywhere! The easy-to-use intuitive interface of the app, allows you to get the location and status of your vehicles, trip logs, diagnostic data and driver behavior right at your fingertips, within seconds. An affordable, easy-to-use and complete solution for all your fleet management needs!
Allows you to track your workers, share your live location with your customers, and optimise your route. Allows you to track your workers, share your live location with your customers, and optimise your route.
(0 reviews)
Bekijk profiel
US Fleet Tracking is the industry leader in LIVE vehicle tracking systems, with the fastest, most accurate products in the industry (and NO long-term contracts!). Rebranded by over 350 GPS tracking companies, USFT is the original developer and manufacturer of X5 technology, offering unlimited usage 10-second updates for just $29.95 per month. Visit our website to see why USFT is the provider of choice for the past four Super Bowls, 2010 Winter Olympics, and businesses small and large! Live turn-by-turn vehicle tracking for large or small fleets, 10-second updates.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cygnus Track is a total solution for the commercial tracking arena, designed specifically to handle fleets of any size, operating anywhere. Monitor routes, easily audit driver safety, and improve efficiency for your entire business. Cygnus Track is packed with features which will streamline your fleet operations and increase your efficiency while reducing costs. Developers can even add support for their own custom hardware by using our flexible web services API. GPS tracking for fleets of any size; monitor routes, easily audit driver safety.
(0 reviews)
Bekijk profiel
All the tools you need to effectively manage your fleet. Improve productivity, substantially lower operating costs and increase profits. Effectively manage your fleet. Improve productivity, substantially lower operating costs and increase profits.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based fleet management platform that lets businesses automate field service via tools such as GPS tracking, Google Routing & more. Cloud-based fleet management platform that lets businesses automate field service via tools such as GPS tracking, Google Routing & more
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based fleet management solution that helps businesses with vehicle deployment, location tracking, invoicing, and more. Web-based fleet management solution that helps businesses with vehicle deployment, location tracking, invoicing, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simply install the MapME.net GPS phone tracking App on the phone or tablet that you wish to locate. Application will run silently and send locations to your account. MapME.net GPS Tracker provides you with all of the benefits of a GPS tracking device. Without the price-tag of expensive hardware solutions. MapME.net is easy to install and user friendly. It features Activity Reports, Speed Alerts, Warning Areas, and much more GPS Cell Phone Tracker.
(0 reviews)
Bekijk profiel
By turning raw GPS data into actionable information with mobi.Result, you can see how your investments in personnel, equipment, time, and money are influencing your bottom line. mobis GPS analytics allows you to see key metrics, such as cost-per-visit and revenue, and easily identify variances between actual and planned performance. With reliable, actionable information about your operations, you can discover the impact your customers and drivers have on your revenue and cost. How Did You Do Today and What Can You Do Better Tomorrow?
For less than 50 cents a day, Locus delivers web-based GPS fleet tracking that reduces fuel and operating costs of your fleet. For less than 50 cents a day, Locus delivers web-based GPS fleet tracking that reduces fuel and operating costs of your fleet.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fleet management tool that assists with GPS tracking, fleet maintenance, asset tracking, electronic driver logs, etc. Fleet management tool that assists with GPS tracking, fleet maintenance, asset tracking, electronic driver logs, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile quality management solution that allows you to manage assets using GPS tracking, manage projects, maintain ISO certification, and keep timesheets. Modular solution that allows you to manage assets using GPS tracking, manage projects, maintain ISO certification, and keep timesheets.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our smart sensors and web-based software helps to manage and monitor any asset for manufacturers, rental, construction companies and end users. We offer a variety of tracking solutions using Satellite, cellular or Bluetooth technology. So can locate assets in the most remote locations to small tools at a construction job site. We capture vital data like engine runtime, battery state, fuel level, water detection, motion, speed, temperature etc. Our software automates service scheduling. We collect data from construction equipment and any portable assets, specifically GPS, engine runtime, battery state, fuel level etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SimpliRoute is the route optimization revolution. Thanks to our cutting-edge route algorithms engine you can reduce your logistics costs, improve customers satisfaction and boost your last mile logistics performance from zero to world-class Fedex-UPS standards, at $40 per vehicle/month. We are democratizing logistics intelligence, so anybody can work better without a R&D department figuring out how to reduce their gas bill or CO2 emissions. Cloud-based route optimization software that helps SMBs improve and manage their logistics, delivery and fleet services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Axxon Tracking was founded in 2014 to help businesses increase their productivity, increase revenues, and protect their most valuable assets with our affordable and easy-to-use fleet tracking and management solutions. This basically means that we provide businesses with simple, yet powerful tools to effectively track and manage their vehicles. We currently work with 200+ businesses and organizations across the Caribbean. Run a more profitable fleet by becoming safe, secure, and efficient with vehicle tracking, reporting, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GPS-enabled mobile tracking application for businesses that helps remain connected to assets and employees. GPS-enabled mobile tracking application for businesses that helps create landmarks, route, area, zones using geofencing module.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An asset and management tracking system that is simple and easy to use with no complicated or expensive barcode equipment required. An asset and management tracking system that is simple and easy to use with no complicated or expensive barcode equipment required.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Open source GPS tracking platform for hardware and software GPS trackers. Open source GPS tracking platform for hardware and software GPS trackers.