47 resultaten
Waarom Capterra gratis is
monday.com is het gemakkelijkste werkplatform waarmee je elk team en elk project kunt beheren: Kies een van de verschillende sjablonen of maak je eigen workflow om aan de slag te gaan. Synchroniseer, plan, organiseer en volg de projecten van je team vanaf een overzicht op hoog niveau tot in de kleinste details. Meer dan 90.000 teams gebruiken monday.com om zich via één samenwerkingsprogramma te concentreren op wat belangrijk is, te zien wie er de leiding heeft over wat, en van alles op de hoogte te blijven. Meer informatie over monday.com monday.com is een projectmanagementtool die je team graag zal gebruiken. Het maakt het gemakkelijk voor iedereen om zich te concentreren op wat er belangrijk is Meer informatie over monday.com
Van wereldwijde detailhandelsreuzen tot niet-overheidsorganisaties, Bynder wordt vertrouwd door meer dan 1800 merken om creatieve activiteiten te centraliseren en efficiëntie te stimuleren gedurende de gehele levenscyclus van inhoud. Het is op maat gemaakt voor je unieke gebruiksscenario, behoeften en doelen, en er wordt nauw met je samengewerkt om een oplossing te creëren die goed bij je team past. Centraliseer creatieve middelen en merkrichtlijnen; werk samen aan inhoud op één plek; schaal en automatiseer het maken van afbeeldingen/video's; en maximaliseer uiteindelijk de waarde van je digitale middelen. Meer informatie over Bynder Bynder wordt vertrouwd door meer dan 1800 wereldwijde merken en vereenvoudigt contentbeheer en creatieve bewerkingen in een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke portal. Meer informatie over Bynder
Scale the production of your video and banner ads Consumers are moving across a multitude of channels and are demanding relevant content. Regardless of the level of customization you need, its essential to generate and distribute content in a fast and scalable way. Storyteqs creative management platform provides a fully integrated workflow to easily translate digital assets into highly customized and brand consistent creatives. Meer informatie over Dynamic Video Software Storyteq's creative management platform helps brands to scale the production of their video and banner ads Meer informatie over Dynamic Video Software
Profiteer van de krachtigste online bannermaker op het web. Download je werk als JPG, PNG, HTML5, GIF of MP4, deel ze op sociale media of integreer ze in je website. Maak responsieve HTML5-banners voor je campagnes op Facebook en andere sociale media. Meer informatie over Bannersnack De oorspronkelijke online bannermaker. Downloaden als JPG, PNG, HTML5, GIF of MP4, delen op sociale media en integreren in je website. Meer informatie over Bannersnack
Celtra is self-service software voor ondernemingen voor het automatiseren en schalen van creatieve productie. Met Celtra kunnen creatieve en marketingteams digitale advertenties ontwerpen, goedkeuren en afleveren over het alsmaar groeiende aantal kanalen, advertentie-indelingen, variaties en markten. Verlaag je productiekosten en verhoog de efficiëntie en output in de cloud met Celtra. Meer informatie over Celtra's Creative Management Platform Met de creatieve software van Celtra kunnen creatieve en marketingteams digitale advertenties en content op schaal ontwerpen, goedkeuren en leveren. Meer informatie over Celtra's Creative Management Platform
Houd je klanten en interne leden betrokken door hen je merkeigen OneStop-portal te bieden. Een eigen communicatiehub met een alles-in-één pakket van tools die nodig zijn om samen te werken en een project te beheren. Houd toezicht op de klantgerichtheid en het reactievermogen van je bedrijf door bij te houden en te meten hoe je team presteert ten opzichte van je doelen. Meer informatie over Moxtra Gebruik je OneStop-klantenportal onder je eigen merk om de continue verbindingen die van cruciaal belang zijn voor je bedrijf aan te sturen en te beheren. Meer informatie over Moxtra
Sinds 2012 helpt Float creatieve topteams uit de hele wereld bij R/GA, Buzzfeed, AirBnB en Ogilvy hun projecten te plannen en de tijd van hun teams in te delen. Met een eenvoudig te gebruiken interface op basis van slepen en neerzetten, handige snelkoppelingen voor bewerken en krachtige rapportagetools maakt Float resource management visueel en eenvoudig. Integreer met Teamwork, Slack, Google Agenda en meer dan 1000 apps via Zapier. Breng waar je ook bent wijzigingen aan met apps voor iOS en Android. Gratis proefperiode van 30 dagen. Visuele middelenplanning voor creatieve teams. Vertrouwd door merken zoals Vice, Buzzfeed en Ogilvy.
Widen is erkend door Capterra-gebruikers voor "Beste waarde" en "Best gebruiksgemak" en biedt een product voor het beheer van digitale middelen dat doet wat het zegt en elke dag echte waarde wil toevoegen voor zijn klanten. De cloudgebaseerde oplossingen van Widen voor enterprise-DAM, creatieve workflow en merkbeheer ondersteunen voornamelijk middelgrote tot grote organisaties van meer dan 1000 werknemers en leveren een complete ervaring van hoogwaardige software met een ongeëvenaarde service. Geef je content extra kracht met een bekroonde DAM-oplossing en ongeëvenaarde service. Vanaf $ 29.900 per jaar.
Workamajig Platinum is een volledig geïntegreerd softwaresysteem van Creative Agency dat alles omvat van projectmanagement, resource management en beheer van bureaus tot creatieve samenwerking, CRM en verkoop en urenregistratie. Workamajig begon meer dan 25 jaar geleden als een operationeel en technologisch adviesbureau voor creatieve winkels, en sinds die tijd wordt gebruik gemaakt van deze expertise. Meer dan 3.000 creatieve teams vertrouwen elke dag op Workamajig. Workamajig - de software voor creatief beheer. Het is een alles-in-één oplossing voor bureaus en interne teams.
Met Hightail kun je bestanden delen, feedback ontvangen en projecten vanaf het concept tot de voltooiing afhandelen. Met Hightail kun je bestanden delen, feedback ontvangen en projecten vanaf het concept tot de voltooiing afhandelen.
Lucidpress is een ontwerp- en merksjabloonplatform dat de werklast van creatieve teams verlicht door niet-ontwerpers in staat te stellen zelfstandig marketingmateriaal te maken. Met vergrendelbare sjablonen kun je je logo, lettertypen en kleuren beschermen en collega's in staat stellen om kleine ontwerpaanpassingen aan te brengen en content te verspreiden via drukwerk of online. Zeg ongepaste branding voor altijd vaarwel met Lucidpress – het merksjabloonplatform dat door meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd wordt vertrouwd. Verlicht de werklast van je creatieve team door niet-ontwerpers in staat te stellen hun eigen marketingmateriaal te maken met behulp van vergrendelbare sjablonen.
Alles-in-één projectmanagementsoftware voor bureaus, ontwerpstudio's en interne marketingafdelingen die hun bedrijf willen stroomlijnen. Software combineert projectmanagement, QuickBooks-integratie, urenregistratie, CRM, financiële en zakelijke rapportagetools in één cloudgebaseerd systeem. De oplossing helpt bedrijven hun productiviteit en winstgevendheid te verbeteren door processen te stroomlijnen, de samenwerking te vereenvoudigen, informatie te centraliseren en in realtime bedrijfsgegevens te leveren. Het alles-in-één systeem met projectmanagement, QuickBooks-integratie, urenregistratie, CRM, financiële en zakelijke hulpmiddelen.
Flipsnack is een online, browsergebaseerd publicatieprogramma dat door mensen van over de hele wereld wordt gebruikt om digitale catalogi, tijdschriften, brochures, portfolio's, rapporten, fotoalbums, kranten en vele andere soorten publicaties te creëren en te publiceren. Hoe werkt het? Je hoeft alleen maar een pdf te uploaden en het wordt automatisch een prachtig online magazine, met effecten voor het omslaan van pagina's. Als alternatief kun je de online Design Studio gebruiken om je eigen online publicatie helemaal vanaf de grond te creëren. De beste online publicatietool als je moeiteloos catalogi, brochures, tijdschriften, portefeuilles en meer wilt creëren en publiceren.
FunctionFox is ontworpen voor de creatieve sector en biedt eenvoudige tools voor urenregistratie en geavanceerd projectmanagement om je te helpen creatief te blijven! Vereenvoudig taaktoewijzingen en planningen voor optimale productiviteit, stem de productieschema's af op schattingen en budgetten en haal uitgebreide rapporten op voor actuele informatie over projecten en personeel. Voorkom dat verkeersvergaderingen files worden en probeer vandaag nog een gratis demo. FunctionFox is de toonaangevende keuze voor creatieve professionals en biedt urenregistratie en projectmanagement waarmee je productiever kunt zijn.
Collaboratieve werkruimte die teams helpt bij het organiseren van documenten voor hun vergaderingen. Collaboratieve werkruimte die teams helpt bij het organiseren van documenten voor hun vergaderingen.
Flow biedt prachtige, flexibele project- en taakbeheersoftware voor teams over de hele wereld. Het is de gemakkelijkste manier om projecten te beheren, taken bij te houden, de werklast in evenwicht te houden en op de hoogte te blijven van alles wat er op het werk gebeurt. Teams kiezen voor Flow wanneer spreadsheets, whiteboards en plaknotities niet genoeg zijn, maar apps voor taakbeheer zoals Todoist en Trello te weinig bieden en projectmanagementtools zoals Wrike, JIRA en Asana juist te veel zijn. Flow biedt prachtige, flexibele project- en taakbeheersoftware voor teams. Plan projecten, prioriteer taken en delegeer opdrachten via internet of mobiel.
Kontentino brengt alle puzzelstukjes voor management binnen social media samen. Interne samenwerking verloopt uiterst soepel en effectief, dankzij duidelijk gedefinieerde rollen en taaktoewijzing. Alle visuele materialen worden opgeslagen in albums, zodat ze gemakkelijk bereikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt. De gebruiksvriendelijke tool voor sociale media voor een effectief samenwerkings- en goedkeuringsproces tussen bureaus en hun klanten.
Rocketium Campaign is a creative automation tool that helps brands and businesses improve advertising, website, and in-app conversions. Our proprietary software allows customers to make template-driven creatives at scale. Rocketium Campaign is a creative automation tool that helps brands and businesses improve advertising,
inMotion is een workflowoplossing die marketing- en ontwerpteams helpt om content sneller op de markt te brengen. Met inMotion heeft je team controle en inzicht over de voortgang van het project met één enkele tool voor: projectaanvragen aannemen, projecten starten en bronnen toewijzen, taken en deadlines bijhouden, samenwerken aan lopende werkzaamheden, het goedkeuringsproces beheren en rapporteren over belangrijkste productiviteitsstatistieken. Dit platform helpt je om administratieve taken te automatiseren waardoor je voor elk teamlid 7 uur per week kunt terugwinnen. Workflowbeheer voor marketing- en ontwerpteams die meer inzicht en controle nodig hebben om content sneller op de markt te kunnen brengen.
Toonaangevende proefdruktool voor creatieve teams om sneller werk te leveren zonder e-mailchaos. Nodig je teamleden, klanten en revisoren uit om je creatieve werk snel te laten beoordelen en goedkeuren. Elimineer e-mailchaos met een betaalbare proefdruktool die is ontworpen om sneller werk te leveren. Je kunt binnen enkele uren in plaats van weken je documenten delen, beoordelen en ze goedgekeurd krijgen.
Filecamp is een cloudgebaseerde softwareoplossing voor het beheer van digitale middelen die creatieve bedrijven helpt bij het organiseren en delen van hun digitale media, zoals afbeeldingen, video's en merkrichtlijnen. Filecamp biedt een onbeperkt aantal gebruikers voor alle abonnementen, waarbij elke gebruiker wordt geconfigureerd met zijn/haar eigen set van gebruikers- en maprechten. Unieke aangepaste merkopties zorgen ervoor dat je DAM-systeem overeenkomt met je merkgids. Meer dan 1000 merken uit meer dan 60 landen vertrouwen Filecamp met hun digitale middelen en merkrichtlijnen. Software voor het beheer van digitale middelen en mediabibliotheek in één geïntegreerde, veilige en kosteneffectieve oplossing. Onbeperkt aantal gebruikers voor alle abonnementen.
Filestage is het content review- en samenwerkingsplatform dat wordt gebruikt door marketingteams, bureaus en mediabedrijven. Moet creatieve content gecontroleerd worden binnen je eigen team, of heb je goedkeuring nodig van interne of externe belanghebbenden? Filestage maakt het gemakkelijk om de structuur in te stellen die je nodig hebt voor het hele proces, en reviewers hoeven zich niet aan te melden - het is eenvoudig om hun feedback te verzamelen. Bedrijven zoals Sixt, Netflix, BBC en Lufthansa hebben Filestage gekozen om hun werk continu te verbeteren. Filestage is het review- en proofingplatform voor marketingteams, bureaus en mediabedrijven om het beoordelingsproces van hun content te beheren.
Bannerwise is een creatief beheerplatform dat je kunt gebruiken voor het moeiteloos verhogen van het rendement van je campagnes en het creëren van relevante en dus beter presterende advertenties, terwijl tegelijkertijd de opzet- en productietijd afnemen. Ontsluit het volledige potentieel van digitale reclame! Eén platform om je HTML5-, video- en dynamische advertenties te bouwen, te schalen en te publiceren zonder enige codeerkennis.
Creativity 365 is a comprehensive, cross-device contention creation toolset designed for business and creative professionals. The suite aims to help individuals and teams collaborate and improve their productivity and efficiency. The set includes 5 apps Animation Desk, NoteLedge, PDF Markup, Pocket Scanner, and Write-on Video along with 1TB Kdan Cloud storage and access to Kdans online communities. *Special and bulk purchasing options available for educational institutions and businesses. Creativity 365 boosts productivity with comprehensive, collaborative, cross-device digital content creation tools for mobile & desktop.
Web app combining tools for all departments and stages of film, tv and video productions and other creative media projects. Web app combining tools for all departments and stages of film, tv and video productions and other creative media projects.
Een beheerplatform voor productiebedrijven, bureaus en freelance creatievelingen met functies voor opnameplanningen, agenda's en meer. Een beheerplatform voor productiebedrijven, bureaus en freelance creatievelingen met functies voor opnameplanningen, agenda's en meer.
Our creative management platform (CMP) simplifies complexity. It removes the mystery of digital advertising. Streamlining design, improving workflows, and optimising all creative to industry standards. It gives you complete control over ad production and distribution, saving you time and money.If you work across multiple channels, in multiple markets, and with multiple formats, our CMP does the heavy lifting. Enabling you to be at the forefront of digital advertising. Our Creative Management Platform lets you design, scale, translate and publish digital advertising campaigns, in-house.
Thinkfield is the data hub for creatives where you can capture, connect and develop your ideas. Thinkfield is: a cloud storage, an infinite canvas, an overview of all related data and a place to draw connections between thoughts and information - wrapped in a simple and elegant design. Dive Zoom abstracts and simplifies your information revealing an overview of the crucial parts of your project. https://itunes.apple.com/app/thinkfield/id1233936049 An app that facilitates flexible information collection, collaboration, and idea sharing for creative projects.
Clean and intuitive project management app for the creative industry. Getting results, made easy. Clean and intuitive project management app for the creative industry. Getting results, made easy.
Feedback platform for creative agencies. Organizing the feedback process in a smart way for video, images, sound and pdf. Feedback platform for creative agencies. Organizing the feedback process in a smart way for video, images, sound and pdf.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Project management solution that helps businesses manage workflows, projects & clients through task views, timers, file sharing & more. Project management solution that helps businesses manage workflows, projects & clients through task views, timers, file sharing & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based app development platform puts you back in control of your mobile strategy and enables you to be truly customer-centric. Cloud-based app development platform puts you back in control of your mobile strategy and enables you to be truly customer-centric.
Thunder's mission is to solve bad ads by enabling advertisers to achieve the right consistency, relevancy, and frequency with their messages. Thunder Experience Cloud is the first open, people-based ad server consisting of creative tools, a dynamic ad server, and an identity graph. Thunder's mission is to solve bad ad experiences and to one day, have an internet free of bad ads.
Bonzai Digital is a cloud based do it yourself creative management platform that allows you to build high impact & engaging programmatic creatives. Make digital advertising smarter, better and faster with Bonzais rich media formats & features. Deliver bigger & better across devices with our range of standard and customised high impact formats like TruSkin, ScrollX & Portal. Get complete measurement metrics with Bonzai's analytics; improving effectiveness & reducing time and cost of the campaign Cloud based do it yourself CMP that allows you to build high impact & engaging programmatic creatives.
A powerful suite of application creation tools for SharePoint and Office 365 A powerful suite of application creation tools for SharePoint and Office 365
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based platform that makes it easy for brands and designers to build interactive ads with animations and 3D effects. Web-based platform that makes it easy for brands and designers to build interactive ads with animations and 3D effects.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows corporations and consumer brands to publish pre-release content online for viewers. Allows corporations and consumer brands to publish pre-release content online for viewers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Het merkeigen LMap-systeem van Silvercrest is het enige platform waarmee merken alle marketing- en mediabehoeften kunnen beheren en openen vanuit één portaal. Het LMap-systeem maakt merkconsistentie mogelijk, biedt variatie, slepen en neerzetten, vervolgkeuzemenu's, open copy, locatie-automatisering en slimme afmetingen. Sjablonen worden niet alleen ontworpen om aanbiedingsopties op te nemen, maar kunnen ook slimme afmetingen bieden, die kunstwerken programmatisch kunnen verkleinen tot de juiste specificaties voor meerdere publicaties. De eigen LMap van Silvercrest maakt geavanceerde creatieve aanpassing mogelijk voor succes op alle kanalen dat past bij het merk.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Schedule one year of social media posts in a flash. From easy scheduling and post planning to content discovery and automatically adding hashtags and emojis to your posts, Squirrly Social provides a shortcut to social media greatness. Grow a bigger audience, boost social media traffic and maximize your time. All with one collaborative solution. Schedule one year of social media posts in a flash. From easy scheduling and post planning to content discovery and automaticall
(0 reviews)
Bekijk profiel
Creative management tool that helps businesses with client management, item tracking, billing, purchase orders, and more. Creative management tool that helps businesses with client management, item tracking, billing, purchase orders, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Creative management platform that helps advertisers and brands produce eye-catching digital ads within minutes. Admixer.Creatives features an extensive creative library with hundreds of ad templates for multiscreen online advertising. A creative platform with hundreds of ready-to-go ad templates to help advertisers produce high-performing and stunning ads in minutes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Upload artworks, invite collaborators, start proofing and managing artworks instantly. Upload artworks, invite collaborators, start proofing and managing artworks instantly.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Studio Organiser is project- en taakbeheersoftware die de behoefte aan spreadsheets, talloze e-mails en het zoeken naar statusupdates overbodig maakt. Studio Organiser is ontworpen om studiomanagers te helpen bij het bouwen van een gestroomlijnd, productief en schaalbaar proces in elke creatieve omgeving. Studio Organiser stimuleert een hoog niveau van zichtbaarheid en samenwerking. En met de eenvoudig te gebruiken Asset Manager-functie kun je je uiteindelijke bestanden opslaan, downloaden of delen met klanten of andere belanghebbenden. Instrueer, plan, maak en deel. Studio Organiser lost je verkeersproblemen in je studio op met een eenvoudig te volgen proces.
Helps businesses achieve their PPA goals ahead of schedule. Helps businesses achieve their PPA goals ahead of schedule.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Font Pairer is a free online font combination generator within the Designs.ai suite. Using its AI engine, Font Pairer infinitely creates unique, downloadable font palettes based on your contrast preferences. Features: -Infinite font combination generation via artificial intelligence -Over 960+ handpicked fonts -Custom text preview -Adjustable contrast settings -Free and easy font download in TT format -Save and integrate into your Designs.ai creations Choose the best font combinations for your designs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated media workflow. Automated media workflow.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A streamlined creative and production workflow solution that enables collaboration, agility, and efficiency. A streamlined creative and production workflow solution that enables collaboration, agility, and efficiency.