60 resultaten
Waarom Capterra gratis is
ClosePlan Deal Scorecard helpt verkoop beter te kwalificeren en biedt een gemeenschappelijke kwalificatietaal in je team. Met kwalificatiescorekaarten die zich aanpassen aan elke verkoopmethodologie kan verkoop nu snel kansen kwalificeren, blinde vlekken identificeren en zinvolle volgende acties stimuleren. Deal Scorecards biedt inzicht van verkoopleiderschap in de gezondheid van kansen. ClosePlan helpt bij het creëren van een op feiten gebaseerde, voorspelbare prognose door continue kwalificatie van kans tot afsluiting te waarborgen. Meer informatie over ClosePlan Deal Scorecards ClosePlan is een verkoopuitvoeringsplatform dat B2B-verkoopteams van ondernemingen helpt aan geschikte mogelijkheden voor zaken. Meer informatie over ClosePlan Deal Scorecards
Showpad is het toonaangevende platform voor verkoopbevordering voor de moderne verkoper. Het alles-in-één platform van Showpad stelt verkoop- en marketingteams in staat om aan de eisen van de moderne koper te voldoen door toonaangevende training- en coachingsoftware te integreren met innovatieve contentoplossingen. Showpad ondersteunt meer dan 1200 klanten over de hele wereld, waaronder Johnson & Johnson, BASF, GE Healthcare, Fujifilm, Bridgestone, Prudential, Honeywell en Merck. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoren in Gent en Chicago. Meer informatie over Showpad Lever met Showpad Coach de on-boarding, training en coaching die je verkopers nodig hebben om vertrouwde adviseurs te worden en hun quota te overschrijden. Meer informatie over Showpad
LevelJump is de enige oplossing voor outcome-based enablement die programma's aan opbrengstresultaten verbindt, automatisch en vanuit Salesforce. Net als bedrijven zoals Compass, Drift, Hudl en Telus kun je verkopers begeleiden, impact op de omzet tonen en prestaties optimaliseren om betere enablement-programma's op schaal te leveren. Word lid van een gemeenschap van enablers over de hele wereld die impact maken op de directiekamer en outcome-based enablement van LevelJump gebruiken om gereedheid te koppelen aan omzet-KPI's. Meer informatie over LevelJump LevelJump is de enige oplossing voor Outcome-Based Enablement die programma's aan opbrengstresultaten verbindt, automatisch en vanuit Salesforce. Meer informatie over LevelJump
Bitrix24 meest populaire gratis CRM voor consultants en verkoopcoaches. Wereldwijd gebruikt door 4 miljoen bedrijven. Cloud, mobiel, open source. Als je een consultant of een verkoopcoach bent die op zoek is naar een CRM, ben je aan het juiste adres. Ten eerste is Bitrix24 in wezen gratis met vrijwel geen beperkingen. Ten tweede wordt het geleverd met alle benodigde tools - niet alleen een database van je prospects of bestaande klanten, maar ook offertes, facturen, tijdregistratie en projectmanagement. Ten derde is Bitrix24 een collaboratieve CRM ... Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 meest populaire gratis CRM voor consultants en verkoopcoaches. Wereldwijd gebruikt door 4 miljoen bedrijven. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Meer informatie over Bitrix24
Gong is het ultieme coachingplatform voor de verkoop. Het registreert en analyseert automatisch elk klantgesprek. Hier is hoe het de vaardigheden van je vertegenwoordigers verbetert: 1) Coaching van managers: verander goede vertegenwoordigers in geweldige vertegenwoordigers. 2) Zelfcoaching: laat verkopers hun verbetering in eigen handen nemen. 3) Coaching door collega's: wissel beste praktijken uit en bespreek welke trajecten helpen om deals te sluiten. Het resultaat? Een team van verkopers die hun quota hebben verslagen. Ontdek waarom Gong populair is als coachingstool onder verkoopteams bij Hubspot, LinkedIn en DiscoverOrg. Het ultieme coachingplatform voor telefoongesprekken: herhaal wat je beste vertegenwoordigers doen. Verander de rest in supersterren.
ExecVision is ontworpen door ervaren professionals op het gebied van verkoop en klantsucces, en de enige software voor gespreksintelligentie die is gebouwd om organisaties in staat te stellen mensen efficiënt op schaal te coachen, de prestaties te verbeteren en de omzet te verhogen. ExecVision analyseert gesprekken en biedt de mogelijkheid om te identificeren wat er is gezegd, de context van wat er is gezegd, positieve of negatieve reacties en de fase van het gesprek waarin dit plaatsvond. Het enige platform voor gespreksintelligentie gebouwd voor coaching.
De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt! De software biedt een volledige internet-/bestemmingspagina die je trots kunt delen met je klanten. Het integreert met je bestaande kalenders en met MailChimp, Zoom, Stripe, Square, Zapier en meer! Ontdek waarom de software in de afgelopen 12 maanden is uitgegroeid tot meer dan 11.000 gebruikers in meer dan 100 landen. De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt!
SalesLoft is het toonaangevende platform voor verkoopbetrokkenheid en helpt verkooporganisaties om een betere verkoopervaring te bieden voor hun klanten. Meer dan 2000 klanten, waaronder Square, MuleSoft, Alteryx en Dell, gebruiken dit toonaangevende verkoopbetrokkenheidsplatform om op een meer relevante, authentieke en oprechte manier contact te leggen. SalesLoft is het meest populaire platform voor verkoopbetrokkenheid en helpt verkooporganisaties om een betere verkoopervaring te bieden voor hun klanten.
Lessonly biedt krachtige, eenvoudige leerbeheersoftware die teams helpt te leren, te oefenen en beter werk te leveren. De oplossing wordt gebruikt door 2 miljoen leerlingen bij meer dan 600 toonaangevende bedrijven, waaronder Trunk Club, Ibotta, US Cellular en Zendesk om kennis te delen en best practices te versterken. Bovendien wordt de productiviteit verhoogd en de introductieperiode gehalveerd. Andere functies zijn: eenvoudig creëren van lessen, inzichten om statistieken bij te houden en coachingfunctionaliteit om geschaalde feedback te geven. Lessonly biedt trainingssoftware die door meer dan 2 miljoen leerlingen en 600 bedrijven wordt gebruikt om te leren, te oefenen en beter te werken.
LMS van LearnUpon helpt je bij het trainen van je medewerkers, partners en klanten. Het platform is gebouwd om hoogwaardige bedrijfsmatige leerervaringen op een schaalbare manier te bieden. Beheer, volg en bereik je leerdoelen via één krachtige oplossing. Door jouw doelen voorop te stellen, wordt ervoor gezorgd dat elke leerkans een ervaring is die succesverhalen van werknemers, partners en klanten bevordert, zodat je meer kunt halen uit bedrijfsmatig leren. Probeer nu een gratis proefversie. LMS van LearnUpon helpt je medewerkers, partners en klanten te trainen - en dat allemaal via één krachtige oplossing.
De beste verkoopbevorderende tool is de ontwikkeling van medewerkers. Bridge maakt snellere onboarding mogelijk, betere manager-vertegenwoordiger-relaties via gestructureerde 1 op 1's, vergemakkelijkt virtuele en live coaching, pitch practice en feedback van collega's. De geïntegreerde technologie helpt leer-, prestatie-, praktijk- en carrièreplanningplatforms samen te brengen in één samenhangende ervaring, zodat je vertegenwoordigers beter zijn opgeleid en klaar om resultaten voor je bedrijf te genereren. Bridge voorziet je verkoopteam van tools voor coaching en mentoring, pitch practice en feedback van collega's, en bewezen leerprogramma's.
Wingman is a real-time sales coaching tool that gives sales reps the right information at the right time, while they are on a call. Wingman automatically joins sales calls and based on the conversation, cue-cards show up to help sales reps with customer objections, questions, and behaviour suggestions. It also assists reps in taking better notes and summarize calls by allowing them to bookmark key moments during the call, in real-time. Wingman is a conversation intelligence tool that helps sales teams with pipeline visibility, actionable insights, & real-time coaching.
TechScholar writes and promotes Product Sales Training Modules hosted on our secure cloud-based LMS, so our clients can prioritize their learning and, most importantly, earning. Our impactful modules highlight your products' KVPs and targeted selling opportunities to fast-track learning and boost sales; a TechScholar custom, co-branded LMS Campus cuts training costs for even the most complex sales teams. Management receives key metric reporting on their reps engagement and comprehension. TechScholar boosts your reps selling power with custom Product Sales Training Modules delivered on our proprietary cloud-based LMS.
Chorus.ai is de tool voor verkoopcoaching die hoogpresterende teams gebruiken om winnende gewoonten op te bouwen binnen hun verkooporganisatie. Met de functie voor gespreksinformatie legt Chorus automatisch gegevens vast over hoe elk van je vertegenwoordigers is afgestemd op je verkoopmethodologie en waar ze mogelijk coaching nodig hebben om hun pitch te verbeteren. Met behulp van Chorus.ai kan je hele team net zo goed verkopen als je meest doorgewinterde vertegenwoordigers. Meld je vandaag aan voor een gratis demo! Maak je verkoopcoaching een fluitje van een cent met Chorus. Zie hoe de AI voor elke vertegenwoordiger automatisch de beste coachbare momenten vastlegt.
WorkRamp is modern training software that helps sales teams onboard, train, and certify their reps. With our manager-led training approach, our platform enables reps to be more productive through structured activities, shadowing, and interactive certification exercises. To learn more about our solutions and how we're helping companies like Square, Intercom, and FinancialForce.com achieve transformative results, click the link above for a free trial. WorkRamp is modern training software for the enterprise. We help sales teams onboard, train, and certify their reps.
Brainshark sales readiness software equips businesses with the training, coaching and content needed to prepare salespeople when, where and how they work. With Brainshark, companies can: enable sales teams with on-demand training that accelerates onboarding and keeps reps up-to-speed; validate readiness with sales coaching and practice that ensures reps master your message; and empower sales teams with rich, dynamic content that can be created quickly, updated easily, and accessed anywhere. Brainshark helps reps learn and prepare wherever, whenever, and however they work -- so they're always ready for any selling situation.
Ambition is industry-leading coaching software for the worlds smartest sales teams. Whether you're on the sales floor or across the globe, we give sales leaders tools they need to coach their teams, motivate performance, & hold their reps accountable to goals - all in real time. Run structured 1:1 coaching sessions Display key metrics on centralized dashboards & TVs Set Slack & email alerts that trigger proactive action Spin up sales competitions to drive productivity Industry-leading coaching software for the world's smartest midmarket and enterprise sales teams.
Ondersteuning van verkoopmanagers voor het identificeren en onmiddellijk verbeteren van dure fouten, vergissingen en gemiste kansen die hun verkoopteams elke dag maken. Refract stelt sales managers in staat om, zonder de noodzaak om mee te rijden, te coachen op het gebied van gesprekken, demo's en vergaderingen. Coachbare momenten kunnen worden benadrukt, waarbij wordt afgewisseld tussen het delen van lovende feedback, ideeën en corrigerende feedback. Een bibliotheek met voorbeelden van best practices zorgt voor hapklare kennis om onboarding te delen en te versnellen. Platform voor verkoopcoaching - stelt verkoopmanagers in staat om kostbare fouten, vergissingen en gemiste kansen te identificeren en onmiddellijk te verbeteren.
* Crystal Clear Audio * Perfect CRM Data * Incredible Support * Truly is a high-performance calling solution made for revenue organizations of 3 to 100 people + Improve productivity with automatic CRM call tracking and starting a call or text with one click + Close more deals with real-time call coaching and recorded phone calls + Increase connect rates with quality local numbers + Never worry about your phone again with incredible support built right in the app Truly is a high-performance calling solution made for revenue organizations of 3 to 100+ people. Known for Quality, Data, Support.
MindTickle is het platform voor verkoopbereidheid dat is gebouwd voor omzet- en verkoopbevorderende leiders om de verkoopeffectiviteit te stimuleren. Verwerf datagestuurde inzichten om de capaciteiten van verkoopteams te transformeren, onboarding uit te breiden tot voortdurende paraatheid, coaching in het dagelijkse beheer in te bedden, het delen van meningen bij partners en kanalen te maximaliseren en virtuele en online verkoopevenementen te organiseren. Verminder je doorlooptijd van de verkoop, verhoog de winstpercentages en de omvang van deals, en koppel de impact van verkoopactivering rechtstreeks aan de omzet. MindTickle is een datagestuurd platform dat is ontworpen om je bereidheids- en verkoopinitiatieven gemakkelijk en effectief uit te voeren.
An all-in-one inside sales software to help businesses - big and small - build, manage and accelerate their sales processes. Built out-of-the-box for inside sales teams, it counts amongst its many features - Cadence, Dialer, Email Tracking, Lead management and Analytics. Now, high performance sales teams can deliver predictable revenue, consistently. The all in one Inside Sales Software with features like - Sales Cadence, Sales Email, Lead Mangaement, Sales Productivity and Analytics
SalesHood is the leading sales enablement platform created to help companies improve sales productivity and revenue outcomes. The SalesHood Sales Enablement Platform helps companies get their teams teams on message, with the right coaching and content, at the right time. Engagement is high and proven to impact outcomes. Revenue results are fast. SalesHoods customers are doubling win rates, exceeding quota attainment, and improving time to ramp. SalesHood is the prescriptive, just in time, sales enablement and productivity platform to elevate sales results.
Demodesk is een intelligente online vergadertool die realtime verkoopondersteuning biedt en de coaching en onboarding automatiseert. Wordt geleverd met persoonlijke en teamgebaseerde draaiboeken waarmee iedereen in elke interactie de meest boeiende en consistente pitch kan leveren. Zowel de prospect als de verkoper kunnen tegelijkertijd communiceren met het product. Geen downloads of extensies vereist. Demodesk kan worden geïntegreerd met je agenda-, e-mail- en CRM-tools om je te helpen handmatige taken te automatiseren en je proces op te schalen. Collaboratieve schermdeling en videoconferenties voor verkoop- en klantenondersteuningsteams. Geen downloads, geautomatiseerde planning en CRM-integratie.
vPlaybook is a leading sales enablement platform built by sales people for users who are looking to lead successful sales conversations, have in-depth competitor and product knowledge, and certify their selling skills. Playbooks as an interactive guide focused on preparation to presentation paired with manager coaching that is ready anytime, anywhere. Experience yourself what thousands of salespeople have with a free 14-day trial. A sales playbook paired with challenges, video feedback, and best practice sharing to better sales skills, content, and communication.
CallFinder is a leading provider of SaaS speech analytics software, automated call scoring, and speech-to-text transcription technology with conversational insights, such as sentiment analysis. CallFinders speech analytics solution searches your call recordings for keywords and phrases to help you address business objectives and overcome common challenges, such as script compliance and low CSAT scores. Our solution also provides agent-customer interaction analytics on every incoming call so you CallFinder® is a SaaS automated quality monitoring solution with custom data reports and insights on contact center performance and KPI
Jiminny brings together a sales communications platform built to develop the skills of your team, improve productivity and collaboration, whilst helping the whole business stay connected to your customer. Every conversation is automatically logged to your CRM, captured, analyzed, and instantly ready to share or coach from a searchable library. We've broken down all the barriers to coaching - so each member of your team can be the best version of themselves. Capturing sales and customer conversations to improve performance, scale team growth, and help you start coaching.
ringDNA is a Sales Coaching platform for Salesforce customer that helps businesses scale revenue growth through AI. The leading choice for Salesforce customers, ringDNA offers a complete solution for sales engagement, sales playbook execution, performance insight, conversation intelligence and much more. RingDNA is a complete inside sales acceleration engine that helps companies have more conversations, more insight and more revenue.
SalesDirector.ai is the revenue intelligence platform that links people, activity, and engagement across the buying journey and gives leaders the complete revenue picture of their business. It captures all sales, marketing & customer success activity to drive actionable revenue insights needed to make the right budget decisions through all phases of the customer life-cycle. AI-based Revenue Intelligence Platform (Sales Forecasting, Pipeline Management, Deal Inspection & Sales Coaching) for Enterprise Teams
For more than 20 years, Gryphon Networks has been a pioneer and innovator in sales acceleration technology integrating powerful sales tools with its own high-performance communication network to provide automation and visibility into key sales performance analytics. The Gryphon ONE platform delivers actionable insights to drive sales effectiveness helping clients grow revenue faster. The Gryphon ONE platform provides automation, real-time visibility, and sales analytics to optimize sales teams and help close business
Het verkoopbevorderingsplatform van GamEffective stimuleert verkoopmedewerkers om het gedrag, de processen en de kennis over te nemen die geweldige verkoopresultaten bevorderen. Het gebruik van video-coaching, simulaties, adaptieve doelen, gegevensgestuurde feedback en gamification verkort de aanlooptijd voor verkoopmedewerkers aanzienlijk en zorgt voor voortdurende motivatie en vaardigheid. Mondiaal toonaangevende Fortune 500-bedrijven zoals Microsoft, Novartis en Michelin gebruiken GamEffective om de verkoopresultaten van dag tot dag te verbeteren. Verbeter de vaardigheden van je werknemers! Geef werknemers de motivatie en kennis die ze nodig hebben om geweldige verkoopresultaten te leveren.
Hatch is a messaging platform that connects home improvement contractors with their leads over text, email, and phone. From one collaborative workspace, sales teams can instantly message new leads, nurture them pre-sale to post-sale, and then rehash the leads that dont buy. Two-way text, email, and phone with automation for home improvement.
The Goalplan Solution combines Visibility, Accountability, Engagement, and Execution into a single software toolset, available in App Store, Google Play, and web browsers. Whether you are a Sales Manager on the go, a Team Leader managing sales staff, or a Sales Representative meeting people and closing deals, Goalplan is designed for you. Easily and effectively manage KPIs, Budgets, Coaching, Training, Sales Competitions, Well-being and more throughout your entire organization. Performance management software that helps distributed sales & service organizations with actionable insights into sales & distribution
VoiceVibes is an AI-powered practice tool that helps sales teams master their messages and transform how others perceive them. Managers can track progress and proficiency at scale, while individual reps receive objective and immediate coaching like never before. Get your team started in minutes - reach out to VoiceVibes today! VoiceVibes is an AI-powered practice tool that helps sales teams master their messages and transform how others perceive them.
Coach Simple is Coaching Software ideal for: Sales Coaches, Financial Services, Real Estate, Recruiting and Placement, Insurance and All Companies who prioritize Goal Setting and Accountability with their teams. Go Enterprise for a fully customized, white-label version of Coach Simple Coach Simple is Coaching Software ideal for: Business/Personal Coaches & Coaching Companies, Real Estate and other Sales Organizations
Balto AI listens to phone calls and then live on-call prompts reps with what to say next. Reps are given the specific language they need to close more, negotiate better, and maximize good will. Classical sales training is hard because it wastes calls and reps find it hard to implement. Balto's live guidance saves every call and effortlessly builds positive and productive call habits. Find out how Balto energizes your reps and boosts revenue. Balto listens to phone calls and tells your rep live on-call what to say next. Close more, maximize good will, and save every call!
Dialpad Sell is an effective sales dialer for sales organizations of any size. Dialpad Sell offers multiple real-time and post-call sales coaching features that drive efficiency. With features like Real-Time Recommendations, answers to common prospect questions pop up when specific keywords are mentioned during an active call. Direct integrations with other essential tools like Salesforce, G Suite and more means accurate activity logging, whether your reps are at their desks or out in the field. Dialpad Sell is an effective sales dialer that speeds up ramp time and makes reps more productive using Voice Intelligence technology.
De manier waarop bedrijven zich tot elkaar verhouden is voorgoed veranderd. Klantensucces wordt niet alleen gemeten in transacties, maar ook in de levensduur en de netwerkwaarde van elke zakelijke relatie. Altify begeleidt organisaties om waarde te creëren via de verkoopervaring en om elke connectie tussen zakelijke kopers en verkopers tot een win-winresultaat te maken. Verkoopteams worden effectiever dankzij toepassingen die de omzet versnellen door het vooropstellen van de klant. Stelt B2B-verkoopteams in staat om hun omzet te versnellen door hun klanten op de eerste plaats te zetten en zich te richten op de kansen die er toe doen.
Makes a mobile sales learning platform to help workforces share content, master their pitch, and improve performance. Makes a mobile sales learning platform to help workforces share content, master their pitch, and improve performance.
xapiapps is a learning experience platform (LEP) designed specifically for workers who learn on their feet. Healthcare providers, line workers, wait staff, retail associates, etc. that cant use desk-based LMS training on the job. xapiapps has developed the LEP technology that delivers the coaching, demonstrations and observations to improve, meet and advance your business goals. xapiapps is designed for the mobile workforce, delivering adaptive learning in real time, using mobile tool xapiapps provides learning technologies to support and measure on-the-job training.
A platform with multiple products that can drastically improve your omni-channel sales results. On mobile. Online. Behind a desk. Intelisale can bring all your B2B sales activities into one place with eCommerce, intelligent mobile order taking, sales route planning, advanced customer analytics and real-time reporting. An omnichannel sales platform which increases field sales, telesales, and eCommerce productivity for leading B2B companies
(0 reviews)
Bekijk profiel
iCoach is one of the most innovative and flexible sales coaching and development solutions on the market. iCoach significantly enhances the way companies engage their sales teams through a series of configurable tools, including field coaching reports, ongoing feedback, video coaching, competency developmental assessments, coach-the-coach, video role play, comprehensive analytics, and more! iCoach is Life Sciences leading field sales coaching and development solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Zoomifier is a cloud-based SaaS solution that improves business sales performance by enabling better collaboration between marketing and sales teams, by wowing the audience with rich media, immersive content, by engaging customers with automated customer journeys and instantaneous video calling as well as by closing deals faster with insightful analytics on buyer's intent and interests. Zoomifier helps businesses close more sales deals, faster.
ACTO Commercialization Cloud for Life Sciences is the only one-stop-shop sales, marketing, and training platform designed to help life sciences companies effectively communicate their clinical evidence story, increase sales, and gather powerful field intelligence. We help pharma, medical device, and dental companies increase rep effectiveness, message consistency, and build a culture of continuous learning while helping them stay compliant. The Commercialization Cloud for Life Sciences
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business insights that give you real-time visibility into employee productivity. By measuring thousands of daily activity points across cloud business apps you already use, like CRM, Communications, and Office tools, our proprietary scoring system generates actionable analytics that measure productivity and create immediate opportunities for process improvement. Productivity intelligence drives performance and growth. Business Insights that give you visibility into employee productivity, driving performance and growth.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Video based role-play platform that drives learning through practice and collaboration with mentors. Video based role-play platform that drives learning through the power of practice.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales coaching software with course authoring and video calling functionality to facilitate communication between mentors and clients. Sales coaching software with course authoring and video calling functionality to facilitate communication between mentors and clients.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Syandus platform is the flight simulator for L&D and sales to improve situational learning skills via virtual practice with expert coaching. The platform brings customers proprietary content to life by combining cognitive science principles and virtual game technology in a scalable, measurable platform. Virtual practice modules are cloud-based for easy deployment, fully trackable with embedded analytics, and can be used on any web-enabled device. The flight simulator for L&D and sales, Syandus platform improves situational learning via virtual practice and expert coaching.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Makes your team work like magic in Salesforce by showing your team how to do their work, the way your company does in Salesforce. Makes your team work like magic in Salesforce by showing your team how to do their work, the way your company does in Salesforce.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Profiteer van multimedia-productcatalogi, begeleide verkoop en samenwerkingsfuncties op één apparaat – je tablet-pc. Niet alleen buitendienstmedewerkers profiteren van de uitgebreide mogelijkheden – ook verkoopcontrole is veel eenvoudiger met SaleSphere. Distribueer documenten, prijzen, media-items en andere informatie snel en gemakkelijk via de app naar alle of geselecteerde werknemers en stel individuele product- en klantpresentaties vast als een centrale vereiste voor je verkoopteam. Eenvoudige verkoopcontrole en efficiënte verkoopsamenwerking met SaleSphere – de uitgelezen app voor digitale transformatie in de verkoopwereld.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Kloudlearn is an intuitive, modern learning platform that has been built with the goal of helping to build a learning culture within organizations. With Kloudlearn, anyone can share a wide variety of content including text articles, videos, youtube embeds, office docs, and more. KloudLearn distinguishes itself from others through features such as a simple course creation interface, analytics, etc. Modern learning platform with simple course creation, collaborative features and built in live-streaming.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Create your knowledge index We dont develop training. Using the latest tech, plus intel from marketing, sales and psychology, we create enthralling experiences that change behaviour and get results. Personalised learning to the needs of individuals, at scale. By first discovering what people do and dont know, we drive rapid results without taking your team away from their roles for longer than an hour or two here and there. Heatmap your employee skill, knowledge and performance in realtime, then move it. Redhero turns learning into your ultimate competitive
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales coach app that allows you to unleash the potential of sales team through performance tracking, microlearning, and gamification. Sales coach app that allows you to unleash the potential of sales team through performance tracking, microlearning, and gamification.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Next gen virtual enablement & training platform that enables reps with sales readiness and selling skills for success. Nytro.ai removes disparate silos and provides a complete platform to virtually onboard, enable, coach and guide sellers within a modern, intuitive user experience. Next-gen virtual enablement & training platform that enables reps with sales readiness and selling skills for success.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based software that helps teams discover, curate and share insights into identifying sales leads and improving client engagement Cloud-based software that helps teams discover, curate and share insights into identifying sales leads and improving client engagement
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps you measure, develop and predict sales success. Helps you measure, develop and predict sales success.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pathlight is the source-of-truth for managing day-to-day team performance for fast-paced, customer-facing teams. Pathlight combines team and individual performance metrics with powerful coaching and communication tools to empower sales reps to focus on what matters: results. Source-of-truth for managing day-to-day team performance for fast-paced, customer-facing teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Conversation intelligence platform for inside sales teams to help them close more deals. Conversation intelligence platform for inside sales teams to help them close more deals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Traq365 captures and transcribes every sales conversation so you can be fully engaged and attentive to your customers and prospects. Then, using sophisticated AI, well mine your notes and surface the important insights and actionable intelligence you need to get deals done. Traq365 helps you create actionable notes by building in critical structured data think Risks, Opportunities, or Tasks. After each conversation, youll be able to instantly separate signals from noise. Sales technology platform that eliminates the intelligence gap in complex sales processes and helps to close more sales.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mindmarker helps corporate learning teams deliver training that employees retain and apply in their job. Our technology delivers microlearning messages to learners throughout their learning journey in order to prepare them for training, reinforce knowledge, and measure behavior change. Training programs that use Mindmarker are 4x more likely to change behavior, which is why over 100 of the largest companies in the world use Mindmarker for their most critical learning initiatives. Mindmarker technology helps corporate training teams to increase learning retention and application of new skills in the workplace.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales enablement software. Sales enablement software.