59 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals ingebouwde telefoon, geïntegreerde e-mail, volgen van gebruikersgedrag, dealbeheer, rapportage en meer. Meer informatie over Freshsales Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals een ingebouwde telefoon en geïntegreerde e-mail. Meer informatie over Freshsales
Bitrix24 de populairste gratis CRM voor e-mailmarketing en e-mailtracking. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Wereldwijd 4 miljoen bedrijven. Verstuur e-mails in bulk, kijk wie er je e-mails hebben geopend en op koppelingen klikken, en voer automatiseringsregels uit op basis van e-mailtriggers. Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 de populairste gratis CRM voor e-mailmarketing en e-mailtracking. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Wereldwijd 4 miljoen bedrijven. Meer informatie over Bitrix24
Agile Email Tracking - Hou constant zicht op de resultaten van je e-mailmarketing. Agile CRM houdt automatisch bij welke e-mails worden geopend, op welke e-mails wordt geklikt, wie ze opent en welke acties leads op je site hebben genomen na het doorklikken. Je kunt ook realtime meldingen ontvangen rond die statistieken. Meer informatie over Agile CRM Agile CRM is een complete verkoop-, marketing- en servicesuite ontworpen zodat MKB-bedrijven kunnen verkopen zoals de Fortune 500. Meer informatie over Agile CRM
ZeroBounce is een geweldige manier om je reputatie voor e-mailmarketing als afzender te beschermen. Het detecteert en verwijdert bekende aanstootgevende e-mails en spamberichten, tijdelijke adressen, ongeldige, kwaadaardige en catch-all-domeinen. Niet alleen is het een krachtig hulpmiddel om je leverbaarheid te verbeteren, maar het biedt ook gegevens over je abonnees die gewaardeerd kunnen worden in marketingrapporten: het voegt voor- en achternaam, geslacht en locatie toe. ZeroBounce is een snelle en gebruiksvriendelijke e-mailvalidator en bevat ook een API. Meer informatie over ZeroBounce Verwijder ongeldige e-mails uit je lijst en voorkom dat e-mails terugkomen en de leverbaarheid tenietgedaan wordt. 98% nauwkeurigheid gegarandeerd Meer informatie over ZeroBounce
Front is de beste software voor teams voor het volgen van e-mails. Met Front kun je bijhouden wie e-mails opent met leesbevestigingen, e-mailsjablonen gebruiken om sneller te werken en toegang krijgen tot e-mailanalyses voor jou en je team. Sequenties, samenvoegingsbewerkingen en snelkoppelingen automatiseren je workflow om tijd te besparen. Probeer Front gratis uit. Meer informatie over Front Front is de beste software voor teams voor het volgen van e-mail met leesbevestigingen, e-mailanalyses, sjablonen en meer. Meer informatie over Front
EngageBay is eenvoudige, betaalbare, alles-in-één CRM-software voor marketing en sales waarmee kleine bedrijven en startups webbezoekers kunnen werven, betrekken, koesteren en omzetten in tevreden klanten. Laat je bedrijf groeien met behulp van krachtige e-mailmarketing, aangeboden door EngageBay. Gebruik een dynamisch e-mailsjabloon of maak je eigen sjabloon. Personaliseer elk onderdeel van de e-mail en verstuur ze met één klik. Creëer een unieke e-mailhandtekening. Volg en analyseer je resultaten – allemaal vanaf één gebruiksvriendelijk platform. Meer informatie over EngageBay EngageBay biedt eenvoudige, betaalbare alles-in-één marketingsoftware om leads te verwerven, betrokken te maken, te onderhouden en af te sluiten. Meer informatie over EngageBay
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien. De oplossing vormt de ruggengraat voor je klantrelaties en biedt AI-gestuurde, gebruiksvriendelijke tools die iedereen kan gebruiken om succesvol te zijn. Mailchimp stelt je doelgroep centraal, zodat je marketingmails en geautomatiseerde berichten kunt verzenden, gerichte advertentiecampagnes kunt maken, bestemmingspagina's kunt bouwen, kaarten kunt verzenden, rapportage en analyse kunt vereenvoudigen en online kunt verkopen. Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Of je nu meer klanten wilt bereiken, meer producten wilt verkopen of gewoon je passie met de wereld wilt delen, Constant Contact heeft alle tools, functies en deskundige begeleiding die je nodig hebt om online te komen en online te groeien, allemaal op één plek. Jij kunt dit. Je hebt dit platform. Meld je nu aan voor een gratis proefversie van 60 dagen van het online marketingplatform van Constant Contact. Alle marketingtools, functies en deskundige begeleiding die je nodig hebt om te slagen, allemaal op één plek. Jij kunt dit. Je hebt dit platform.
Gebruik Gmail om mailmerge-campagnes met automatische vervolgmails te verzenden. Maak verbinding met Google Sheets. Personaliseren. Planning. Track opent en klikt. Maak e-maillijsten op basis van zoekresultaten. Stuur e-mails als antwoorden op de laatste discussielijn voor elke persoon. Stel automatische vervolg-e-mails in die opeenvolgend moeten worden verzonden totdat je een antwoord ontvangt. Stel je bericht samen zoals elk ander Gmail-bericht, maar dan met de kracht van een sterke e-mailmarketingtool.
Mailjet is een alles-in-één-oplossing voor het verzenden, traceren en afleveren van marketing- als transactionele e-mails. De cloudgebaseerde infrastructuur is uniek en zeer schaalbaar met een gepatenteerde technologie die de leverbaarheid van e-mails optimaliseert. Mailjet is toegankelijk via een eenvoudige online sleep-en-neerzet-interface of via API's waarmee ontwikkelaars hun functies kunnen integreren in hun online app of dienst, of de geavanceerde SMTP-relay. Samen bouwen. Slimmer verzenden. De e-mailoplossing voor snel evoluerende teams.
MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen. Vergeet complexe instellingen. Met de gebruiksvriendelijke software van MailerLite kun je snel prachtige e-mailcampagnes maken, de resultaten ervan volgen, abonnees en afmelders beheren, aangepaste pop-ups en bestemmingspagina's ontwerpen en nog veel meer. MailerLite heeft veel nuttige functies en integraties, maar blijft voor iedereen eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen.
Wil je openingspercentages tot wel 70% en antwoordpercentages van meer dan 50% voor je uitgaande verkoop-e-mails realiseren? Probeer dan Mixmax - een op Gmail gebaseerde toepassing voor verkoopproductiviteit die prospects omzet in klanten met boeiende 1 op 1 communicatie, gepersonaliseerde e-mail op schaal en workflowautomatisering om je dag te automatiseren. Functies zoals planning met één klik, e-mailtracking, sjablonen, sequenties, CRM-synchronisatie, direct dial vanuit Gmail, helpen je om met minder inspanningen meer gedaan te krijgen. Mixmax-imaliseer de impact van je team. Mixmax-imaliseer de productiviteit van je verkoopteam met krachtige verbetering, tracking en automatisering van je uitgaande communicatie.
Met de Yesware add-in voor e-mailtracking kunnen gebruikers gepersonaliseerde e-mailcommunicatie opstellen, verzenden, beheren en verbeteren voor de mensen buiten hun organisatie. Om dit te doen, biedt Yesware krachtige functies, waaronder e-mailtracking, aanpasbare e-mailsjablonen, CRM-integratie en geautomatiseerde e-mailcampagnes voor de Outlook-ervaring van gebruikers, aan de hand van een intuïtieve interface aan de zijbalk. Yesware is een inbox-productiviteitsplatform dat authentieke e-mailcommunicatie mogelijk maakt op de schaal die vereist is voor de moderne zakelijke gebruikers.
MailTrack.io is een extensie voor het volgen van e-mail voor Gmail en Inbox dat je laat weten of de e-mails die je hebt verzonden al dan niet zijn gelezen. De Mailtrack-extensie voegt dubbele vinkjes toe aan je Gmail. Volledig compatibel met productiviteits-apps, waaronder Rapportive, Sidekick Hubspot Sales, Boomerang, Yesware, Streak CRM en Dropbox-extensies. Voor Chrome-, Firefox- en Opera-browsers. Gratis en onbeperkt e-mail bijhouden voor Gmail en Inbox.
Een ideale oplossing voor verkoopautomatisering voor gebruikers van Salesforce en Gmail. Deze oplossing stelt de gehele verkooporganisatie in staat om gepersonaliseerde outreach op schaal te plannen en uit te voeren met gerichte campagnes, om topaccounts aan te trekken met slimme accountgebaseerde verkoopfunctionaliteiten en om de productiviteit te verhogen met behulp van bruikbare analyses. Dit platform ondersteunt toonaangevende verkoopteams over de hele wereld, waaronder Google, Prezi, GoodData, HotSchedules en nog veel meer. Een ideale oplossing voor verkoopautomatisering voor gebruikers van Salesforce en Gmail. Vertrouwd door meer dan 40.000 verkopers van toonaangevende bedrijven zoals Google en Prezi.
E-mailproductiviteitsapp voor Gmail die afzenders waarschuwt wanneer hun e-mails worden geopend en wanneer op koppelingen in de e-mailtekst wordt geklikt. E-mailproductiviteitsapp voor Gmail die afzenders waarschuwt wanneer hun e-mails worden geopend en wanneer op koppelingen in de e-mailtekst wordt geklikt.
Je werkt in je inbox, niet in Salesforce. Niemand hoeft je te dwingen om je e-mail te gebruiken. Het is gebruiksvriendelijk en effectief. Dit platform vindt dat Salesforce net zo nuttig en net zo eenvoudig zou moeten zijn. Daarom brengt het Salesforce naar jouw inbox. Zodat je tijd kunt besparen en productiever kunt worden. Nu kun je tijdens je werk Salesforce zien en bijwerken. Je kunt e-mails synchroniseren met Salesforce, bijhouden hoeveel e-mails er worden geopend, Salesforce-dossiers maken en bijwerken, gesprekken plannen en nog veel meer. Probeer Cirrus Insight 14 dagen lang gratis. Maak het verkopen net zo simpel als e-mailen. Je kunt je agenda en e-mails synchroniseren met Salesforce, e-mails bijhouden, afspraken plannen, vervolgacties instellen en nog veel meer.
Ontworpen voor ondernemers, verkoop en marketing. Autoklose helpt jou en je teams om je op de juiste prospects *te richten* door gebruik te maken van de enorme database boordevol opgeschoonde, geverifieerde B2B-leads; je potentiële klanten *te betrekken* en ze te converteren naar loyale klanten door reeksen van aangepaste e-mails op schaal te verzenden, je campagnes in realtime bij te sturen en je verkoopproces te automatiseren; je bedrijf te laten *groeien* door je teams te beheren, de prestaties van je campagnes te controleren en meer. Automatiseer je traject door het verkoopproces en sluit sneller meer deals. Geschikt voor je hele verkoopontwikkelingsteam.
Mailshake is verkoopbetrokkenheid voor moderne verkoopteams. Stuur gepersonaliseerde koude e-mails op schaal en stel taken in om via telefoon en sociale media in contact te komen met prospects, alles-in-één reeksen, op één dashboard. Dankzij native integraties om Salesforce en Pipedrive de baas te zijn en integraties van derden met duizenden apps, past Mailshake perfect in je verkooptechnologiestack. Verkoopbetrokkenheidssoftware voor moderne verkopers. Bouw omni-channel verkoopcadansen met e-mail, telefoon en sociale media, allemaal op één dashboard.
Al je marketingtools op één plek. Voltooi je campagnes met al je promotiestukken, van e-mails tot pagina's en pop-upformulieren, die je naadloos rechtstreeks kunt creëren en verbinden binnen Ontraport. CRM: Sla elke klantklik, aankoop en actie op in al je campagnes en vertrouw erop dat het probleemloos achter de schermen wordt beheerd. E-mails, marketingcampagnes en reizen, sms-berichten, bestemmingspagina's, formulieren, betalingen, analyses, gratis installatie. Begin vandaag nog met de GRATIS proefperiode van 14 dagen. Ontraport CRM ondersteunt alle online interacties tussen jou en je klanten. Al je tools en gegevens. Alles-in-één-software.
emBlue will register all activity of a person who has received an email and will discover his interests and brand's fidelity. We ll use this data to deliver relevant messages and real time content to engage audiences. We. call this Hyper - segmentation. SaaS designed for medium and big companies. A powerful but also easy tool to manage user behavior and email marketing actions.
SalesHandy is een tool voor verkoopbevordering die je voorziet van betrokkenheidsgegevens van e-mailontvangers en je helpt meer gedaan te krijgen door middel van geavanceerde e-mailproductiviteitsfuncties. Je kunt gratis onbeperkt e-mails volgen, e-mails plannen, slimme sjablonen bijvoegen en verzenden, follow-up-e-mails automatiseren en gedragsinzichten krijgen uit e-mailcommunicatie om de meest betrokken ontvangers sneller te leren kennen. Het is compatibel met alle e-mailserviceproviders, waaronder Gmail/Gsuite, Outlook, Yahoo en meer. SalesHandy is een tool voor verkoopbevordering die je voorziet van betrokkenheidsgegevens van e-mailontvangers en je helpt meer gedaan te krijgen door middel van geavanceerde functies voor e-mailproductiviteit.
Wil jij e-mails versturen als een echte pro? Gebruik dan Docsify voor Gmail. Hiermee kun je e-mails, koppelingen en bijlagen bijhouden, inplannen dat je e-mails later worden verzonden, je eigen sjablonen maken en gebruiken, je eigen tekstsnelkoppelingen creëren en gebruiken, en nog veel meer. Vijf redenen om voor Docsify te kiezen: 1. Alles-in-één e-mailtracking. 2. installatie van één minuut 3. eenvoudig te gebruiken interface 4. 24\7 klantenondersteuning 5. Voor altijd gratis. Docsify is een e-mailtracking- en e-mailproductiviteitstool voor Gmail.
Polymail is een e-mailapp voor verkoopproductiviteit met tools voor outreach, tracking en teamsamenwerking. De belangrijkste functies van Polymail: - e-mailtracking (openen, klikken en bijlage bijhouden); - campagnes ( samenvoegingsbewerkingen); - opvolgherinneringen; - berichtsjablonen; - agenda-integraties; - contactverrijking; - gepland verzenden. Polymail is beschikbaar op macOS en iOS. Polymail is een e-mailapp voor verkoopproductiviteit met tools voor outreach, tracking en teamsamenwerking.
Match My Email is a cloud integration app developed by RAE Internet, Inc. Under development since 2009, MME is the most advanced email integration app for Salesforce.com. Tailored to fit specific needs of customers, MME organizes emails based on email address matching -- as well as by domain, words in subject line or body tag matching. Further, MME is setup up and forget. It works completely in the background. The app works with any computer, device and email system. A custom email integration provider between all emails and Salesforce, saving time and adding value with 100% reliability.
1PointMail is een marketingplatform op ondernemingsniveau waarmee marketeers campagnes kunnen ontwerpen en uitvoeren via meerdere kanalen, die kostenefficiëntie bieden via geplande of actiegerichte evenementen en zeer gerichte communicatie op het merk leveren. Het 1PointMail-marketingplatform ondersteunt het hele marketingproces met campagnebeheer, personalisatie, levering, responsbeheer en campagnerapportage. Marketingplatform op ondernemingsniveau waarmee marketeers campagnes kunnen ontwerpen en uitvoeren voor een fractie van de kosten.
Ontvang een unieke documentidentificator samen met een volledige tijdlijn met activiteiten voor elk beveiligd e-mailbericht en bestandsbijlage. Controleer de authenticiteit van het document en de identiteit van de ontvanger. Moeiteloze ondersteuning van audit-, wettelijke en regelgevende vereisten. Werkt vanuit je bestaande e-mailinbox. Ontvang een unieke documentidentificator samen met een volledige tijdlijn met activiteiten voor elk beveiligd e-mailbericht en bestandsbijlage.
RMail is an all-in-one service extension for powerful email, with simple-to-use open tracking, delivery proof, email encryption, electronic signatures, large file transfers and more. RMail provides a Registered Receipt record for every message sent, certifying delivery, time and content. RMail works with your existing email platform, including Microsoft Outlook and Gmail. Send to anyone using your existing email address. No special software or signups are needed on the recipient end. RMail is an all-in-one service extension for powerful email, offering email encryption, e-delivery proof, e-signatures and more.
Delays in detection of email delivery problems can lead to serious losses. You can experience loss of customers, prospects, and even lost revenue and market share. Our predictive and actionable analytics automatically monitors ISP responses, bounces, and spam traps in real-time. These insightful recommendations allow you to address these kinds of issues before they become serious problems and impact your business. Predictive and actionable analytics automatically monitor ISP responses, bounces, and spam traps in real-time.
Solution for email creation, testing, analytics, and collaboration, empowering marketing teams to confidently deliver increased subscriber engagement and campaign ROI while ensuring brand consistency. Litmus is used by major global brands across every industry that trust the solution to make their email marketing more effective, including nine of the top 10 ecommerce brands, seven of the top 10 technology companies, and 23 of the top 25 U.S. Web-based email creation, testing, and analytics platform that lets users build, test, troubleshoot, and optimize every campaign.
Ever wanted to understand and analyzed what kind of emails your competitors are sending, how frequently they are sending without overloading your current Inbox? CatchLetter can Liberate Your Inbox. Stay Ahead Of Your Competition. CatchLetter is the smart way to manage every single one of your email subscriptions and newsletters for the rest of your life. CatchLetter will Capture, Store and Analyze any email subscription you want.
Folio uses AI to organize your emails into smart folders and identifies related documents. Folio uses AI to organize your emails into smart folders and identifies related documents.
Our tool provides you the best solution to convert from Thunderbird into Outlook. Because we specially designed Mailsdaddy Thunderbird to Outlook Converter for the Mozilla Thunderbird users. It gives you a user-friendly interface and allows you to see the preview of selected emails and attachments. The tool is easy to use so there is no any technical knowledge required. At the time of preview, you can save the particular email and attachment on the spot into given formats. Our tool provides you the best solution to convert from Thunderbird into Outlook.
People will receive trillions of cold email this year alone. With so many sales teams competing for your prospect's attention, it's no wonder that response rates are low. QuickMail helps you stay ahead of the competition by sending automated outbound cold email that prospects will actually WANT to respond to. Get more responses than your competitors with personalized cold email at scale, automatic follow-ups, and powerful team workflows. For teams sending cold outreach emails + follow-ups at scale with click, read, and reply detection plus powerful email tracking.
Chrome extension for email tracking, scheduling, and auto follow-up to increase sales. Chrome extension for email tracking, scheduling, and auto follow-up to increase sales.
Email on Acid is an affordable email QA platform that aims to streamline the email testing process. Our robust features help email marketers and developers save time and send more polished emails, so they can improve email marketing ROI. Our features include email previews on 90+ email clients, Spam Testing, Advanced Analytics, and an Email Editor. Our new Campaign Precheck also features HTML spell check, accessibility testing, image optimization, preheader preview, and URL validation. Email on Acid is a pre-deployment email tool that helps you to find and fix email mistakes while you QA, even if you dont know HTML.
When it comes to important business, payment, or legal communication, traditional delivery methods are not reliable enough. Lexop is a software that automates A/R collection and legal communication through its Certified Email(TM) technology. Hundreds of companies and professionals trust Lexop to improve the way they communicate with their clients and their peers. Lexop removes friction from collections by offering the most customer-centric software-as-a-service to world-class companies.
Opensense levert aantrekkelijke e-mailhandtekeningen, op elk apparaat - ook mobiel en alle platforms; het werkt met Office365 en G-Suite en met marketing automation en verkoopplatforms zoals Adobe Marketo, Pardot, Eloqua, Microsoft Dynamics, Salesforce en HubSpot, en zakelijke e-mail om automatisch consistente merkeigen handtekeningen en marketingbanners toe te voegen aan elke e-mail om inhoud, berichten, verkoop, promoties en evenementen te promoten en krachtige ABM-campagnes aan te sturen. Ondersteuning vanuit Amerika. Cloudgebaseerd platform dat aantrekkelijke e-mailhandtekeningen en gerichte marketingbanners levert op alle apparaten voor Office 365 en G-Suite.
Email tracking software for Microsoft Outlook & Exchange. Create, send and track your email marketing campaigns and newsletters right from Outlook. See who is opening your messages and clicking your links, without leaving your Inbox! Select from professional style HTML templates, create your own, or just use regular Outlook email. Send to lists of hundreds or thousands, then get the email metrics to measure your results! Corporate communications email tracking for Microsoft Outlook.
250ok is a leader in advanced email analytics and deliverability. We drive insights about inbox performance, sender reputation, fraud protection (DMARC), design rendering, and consumer engagement. Best-in-class marketers use 250ok hand-in-hand with their email service provider (ESP) to maximize email performance. Most of the largest ESPs use 250ok to power their own solution (Adobe, Marketo, SendGrid, SparkPost). 250ok is the viable alternative to Return Path. Many of the world's largest senders use 250ok in combination with their ESP data to drive advanced insights that maximize performance.
The first step in a successful email campaign is making into the inbox! If you¿re suffering from poor deliverability rates or a bad sender reputation, Maropost can help! Our platform provides deliverability excellence through personalized features such as Send Time Optimization, Dynamic Content Support, and Advanced Segmentation. Unlock customer insights with our web tracking, advanced reporting and customer engagement analytics to provide you with a full 360-view of your business. The first step to successful email marketing is making into the inbox. Are you suffering from poor deliverability? Maropost can help!
Return Path is the worlds leading email data solutions provider. Our clients and partners trust our data and insights to help them build closer, safer, and smarter relationships with their customers. Our solutions provide the insight companies need to build closer connections with their customers, defend their brand against threats, and make confident, forward-looking business decisions. Email tracking solution that helps businesses target, contact, engage, and retain customers through optimized marketing strategies.
Long Description Lyme is the electronic equivalent of registered mail. The only platform that can transform a normal email into a notification with legal value, providing a reduction of 90% on costs and time comparing with the traditional postal service, for massive use by governments and big corporations. Lyme can transform a normal email into a formal notification with legal force
eDataSource is the industry leader in email deliverability tracking technology and cross-brand performance insights. eDataSource pioneered the use of live consumer inboxes to analyze email success metrics. This behavior-based approach continues to be the gold-standard in email analysis, far outpacing seed-based methods in accuracy, scale, and richness of data. With an organically-grown panel of 3 million real consumer inboxes, eDataSource tracks over 60 million emails daily across 190,000 brands eDataSource is the premier source of email performance insights and deliverability technology.
Email management solution that allows organizations to create products, manage and communicate with the target audience. Email management solution that allows organizations to create products, manage and communicate with the target audience.
Marketing automation software that offers starts with a Free account. You have 5 different packages starting from $29/month. You also have a "Pay as you Go" option. Makesbridge's Bridgemail System covers all essential prospect management features, like; email marketing, direct mail, lead nurturing, sales automation, landing pages, auto-responders, , campaign tracking, and web analytics. Makebridge enjoys 5 star rating at Salesforce and supports integration with all popular CRM tools. Marketing and sales automation platform that helps companies in prospect management, lead nurturing and optimized email marketing.
Free real time notification tool that informs sales reps when their emails are opened by prospects. Email tracking solution that helps businesses receive real-time insights when the message is viewed, forwarded, and more.
Transactional email platform for web and mobile apps that helps improve email deliverability through optimized templates and tracking. Offering SMTP and API solution for fast and reliable transactional email delivery. Transactional email platform for web and mobile apps that helps improve email deliverability through optimized templates and tracking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Keyword-level attribution email tracking allows you to optimize campaigns for ROMI and discover which campaigns are driving leads. Email tracking to define an advertising sources of online and offline advertising. Increase the possibilities of Google Analytics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Email tracking software that helps to build good relationships between you and your prospects. Email tracking software that helps to build good relationships between you and your prospects.
(0 reviews)
Bekijk profiel
See who opens your emails and visits your website with RocketBolt. See who opens your emails and visits your website with RocketBolt.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ZynBits approach is simple, smart and seamless. We help analyze sales activity to increase sales efficiency, forecast accuracy and optimize territory planning. We deliver customer insight alongside your email, calendar, and mobile when you need it most. Connecting Salesforce and onboarding users have never been so easy. Collect, track and analyze sales activity data, increase sales productivity and create an excellent customer experience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With Mailalert you can easily track when, where and how often your emails are opened. There is no fee and branding for this plugin. With Mailalert you can easily track when, where and how often your emails are opened. There is no fee and branding for this plugin.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easy-to-use content builder, real-time analysis in a dashboard view, and re-marketing functionality. Easy-to-use content builder, real-time analysis in a dashboard view, and re-marketing functionality.
You rely on email for business critical communication, so you need to know your email has been delivered to your customers and you need to know who is sending email on your behalf. MxToolbox is your expert on email deliverability. MxToolbox Delivery Center, gives you the insight you need to manage your email configuration and troubleshoot emergent email issues in order to improve your email delivery. DMARC email delivery reporting aggregated across all your email senders.

NP6

(0 reviews)
Bekijk profiel
A simple and powerful French platform that allows marketing and CRM departments to design and automate their email & SMS marketing campaigns with very fine targeting and unlimited content personalization. Simple and powerful French platform that allows marketing & CRM departments to automate their email & SMS marketing campaigns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automate email marketing campaigns, measure their results and optimize your future campaigns. Automate email marketing campaigns, measure their results and optimize your future campaigns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Gmail automation CRM. Do more with email, get more replies, close more deals, and automate the rest. Gmail automation CRM. Do more with email, get more replies, close more deals, and automate the rest.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Proposal tracking solution that provides unique insights into how your customers and prospects interact with your content. Proposal tracking solution that provides unique insights into how your customers and prospects interact with your content.