108 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Singular transformeert de manier waarop marketeers met gegevens omgaan door een infrastructuur te bieden die bovenop hun huidige marketingstack zit en de drie belangrijkste datasets verenigt: mediabronnen, attributie en interne bedrijfsinformatie. Deze oplossing biedt de tools om te voldoen aan de alsmaar groeiende complexiteit van het marketing-ecosysteem en bedrijven te helpen om nu en in de toekomst mee te groeien. Meer informatie over Singular Ontdek het rendement bij elk gebruikerscontactpunt met campagneanalyses en attributie op één platform. Meer informatie over Singular
Automatiseer je marketing. Helpt merken om fijne momenten te creëren. Omdat elke superheld een hulpje nodig heeft. App-push, webpush. deze software doet het allemaal. Het Notificare-platform voor contextuele marketing automation verzamelt inzichten in app- of webgedrag en gebruikerslocatie, waardoor merken contact kunnen leggen en kunnen communiceren met zeer boeiende marketingcampagnes. Notificare is ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Meer informatie over Notificare Helpt merken om fijne momenten te creëren. Omdat elke superheld een hulpje nodig heeft. App-push, webpush, sms, deze software doet het allemaal. Meer informatie over Notificare
Gebruikersgedrag verandert snel. Ze worden steeds meer omni-apparaten. Ze zoeken op mobiel en betalen op de desktop. Daarom zouden e-commercebedrijven meer apparaatoverschrijdende strategieën moeten gebruiken. Enkele feiten: 75% van de gebruikers wil wensen opslaan zonder ingelogd of geregistreerd te zijn. En 43% voelt zich nog steeds niet op zijn/haar gemak bij mobiel betalen. In de tussentijd, >50% van de online zoekopdrachten zijn afkomstig van smartphones. Start vandaag nog gratis en volg bezoekersgewoonten terwijl je hun angsten wegneemt, om uiteindelijk je omzet te verhogen. Meer informatie over BEYABLE Verkoop meer en verzamel meer e-mails van je bestaande mobiele verkeer dankzij een slimme nieuwe manier van verlanglijsten genereren. Meer informatie over BEYABLE
Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor iOS, Android en React Native apps die het ''waarom'' achter de acties van je gebruikers beantwoordt. Begrijp hoe mensen omgaan met je app, bekijk opnames, hou activiteiten bij en bouw conversietrechters. Gewapend met deze gegevens kun je beginnen je app nog beter te maken. Meer informatie over Smartlook Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor iOS- en Android-apps met altijd geactiveerde opnamen, heatmaps, automatisch bijhouden van activiteiten en trechters. Meer informatie over Smartlook
Madgicx.com is een geheim wapen dat wordt gebruikt door duizenden gegevensgestuurde adverteerders die hun tijd liever niet verspillen aan het handmatig optimaliseren van hun advertenties. Stel je voor dat je een elite reclamebureau inhuurt voor de prijs van software - dat is Madgicx. Meer informatie over Madgicx Het eerste door AI ondersteunde alles-in-één marketingplatform voor autonome advertentie-inkoop en -optimalisatie met creatieve intelligentie. Meer informatie over Madgicx
Infobip is een wereldleider in omnichannel-communicatie en helpt merken om op grote schaal betekenisvolle relaties met hun klanten aan te gaan. Het communicatieplatform biedt een breed scala aan oplossingen, berichtenkanalen en tools voor geavanceerde klantenbinding, beveiliging, authenticatie, ondersteuning en retentie. Meer informatie over Infobip Bouw betekenisvolle klantrelaties op via elk kanaal met het Infobip full-stack platform voor cloudcommunicatie. Meer informatie over Infobip
Mobile marketing solution that allows marketers to use a variety of unique mobile capabilities for constant contact with customers. Mobile marketing solution that allows marketers to use a variety of unique mobile capabilities for constant contact with customers.
Ongecompliceerde sms-marketingservices. Stuur direct 10 of 100.000 sms-berichten naar elk mobiel telefoonnummer. Maak moeiteloos een opt-in abonneelijst. Plan de verzending van sms-berichten wanneer je maar wilt. Volg de levering van sms-berichten. Tariefplannen beginnen vanaf $ 20 per maand. Of probeer de jaarplannen: betaal een jaar vooruit en ontvang direct 20% meer berichten. Massa sms-berichtenservices. Geschikt voor het verzenden van bulk-sms-berichten, afspraakherinneringen, kortingsbonnen, reclames en meer.
Goedkope sms. Gratis proefperiode van 15 dagen - software voor sms-marketing en bulk-sms met sms-planning, auto-responders, inbox, contactimport, onbeperkte contacten en groepen, QR-codes en gratis inkomende berichten. TXT180 biedt een eenvoudige manier om groepsberichten te verzenden voor elk type bedrijf of organisatie, zoals restaurants, winkels, kerken, vastgoedbedrijven, fondsenwervers en meer. Software voor sms-marketing die automatische facturering, sms-planning, auto-responders en gratis inkomende berichten biedt.
Maak kennis met Salesforce Marketing Cloud, de toonaangevende marketingoplossing om de betrokkenheid van elke consument te vergroten. Gebruik krachtig gegevensbeheer om zowel gegevens van de eerste, tweede en derde partij als offline gegevens te verzamelen, te organiseren en veilig op te slaan om volledige gegevensprofielen voor consumenten te creëren. Geef elke interactie tijdens het traject je eigen merkstijl met behulp van de ingebouwde AI. Betrek vervolgens elke individuele consument op schaal met toonaangevende oplossingen voor e-mail-, mobiel, reclame en sociale media. Maak kennis met Salesforce Marketing Cloud, de toonaangevende marketingoplossing om de betrokkenheid van elke consument te vergroten.
TextMagic is een volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten waarmee bedrijven van elke omvang sms-berichten in bulk kunnen verzenden naar hun klanten, medewerkers en partners. De service kan worden gebruikt om sms-meldingen, waarschuwingen en bevestigingen naar klanten te verzenden en om sms-marketingcampagnes uit te voeren. Volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten om sms-berichten in bulk te verzenden naar klanten, medewerkers en partners.
Drift is een conversationeel marketingplatform. Klanten gebruiken Drift om potentiële klanten een moderne koopervaring te bieden, meer gekwalificeerde leads te genereren en de verkoopcyclus aanzienlijk te versnellen. In tegenstelling tot traditionele marketing- en verkoopsoftware die afhankelijk is van formulieren, koude prospectie en talloze vervolg-e-mails verbindt Drift bedrijven in realtime met websitebezoekers met behulp van bots en artificiële intelligentie. Ga vandaag nog gratis aan de slag via de website. Drift helpt je team om meer leads te genereren en vergaderingen sneller te boeken met behulp van chatberichten.
Avochato is de alles-in-één sms-oplossing voor marketeers. Avochato maakt het gemakkelijk om bulkberichten naar je contactpersonen te sturen en die uitzendingen om te zetten naar persoonlijke gesprekken. Je kunt verkeer online en naar je winkel genereren, updatemeldingen maken en zelfs meer online beoordelingen verzamelen voor je bedrijf. Avochato kan worden geïntegreerd met diensten zoals Slack, Office 365, Salesforce en Desk.com. Het integreert ook met Google AdWords, waardoor prospects je rechtstreeks vanuit een Google-advertentie kunnen sms'en. Avochato is een sms-oplossing voor teams in de verkoop, marketing en ondersteuning. Integreert met Slack, Desk.com, Salesforce en Office.
Sinds 2004 heeft EZ Texting meer dan 160.000 klanten bediend en daarmee de standaard gezet voor zakelijk sms'en in de VS en Canada. Het cloudgebaseerde platform omvat bulk-sms, mms, afleveringsrapporten, herinneringscampagnes, tekstpeilingen, trefwoorden, tekstnummers en tekst-naar-vaste-lijn-mogelijkheden. EZ Textings-berichtenoplossingen helpen je om een betere klantenservice te bieden, communicatie te stroomlijnen, je leads te laten groeien en te voeden en je bereik te verbeteren. Verzend slimmer met EZ Texting. EZ Texting biedt de slimste, snelste, gemakkelijkste en meest betrouwbare manieren om verbinding te maken met je mobiele publiek.
MoEngage is an intelligent customer engagement platform for the customer-obsessed marketer. We help you delight your customers and retain them for longer. With MoEngage you can analyze customer behavior and engage them with personalized communication across the web, mobile, and email. MoEngage is a full-stack solution consisting of powerful customer analytics, AI-powered customer journey orchestration, and personalization - in one dashboard. An intelligent Customer Engagement Platform that brings customer analytics, AI-powered optimization and personalization options to one.
Send personalized, on-brand messages with Iterable across your mobile channels, including mobile push, SMS, and in-app notifications. With Iterable, automate behavior-based lifecycle marketing including: Attract prospects and educate new users to download your mobile app with a well orchestrated, personalized welcome series. You can engage your users with real-time relevant messages, everything from mobile push alerts, product updates, SMS reminders, and in-app promotions. Iterable is the growth marketing platform that powers true omni-channel relevance at scale.
Everflow is een platform voor performancemarketing dat is ontworpen om de behoeften van moderne marketeers op te lossen. Performancemarketing is geavanceerd geworden en Everflow helpt bedrijven om een voorsprong te behouden. Everflow hanteert schaal via Google Cloud, biedt de beste oplossingen die beschikbaar zijn en biedt 24/7 livechat-ondersteuning binnen het platform. Ontwikkeld door ervaren marketeers, met een simpele, elegante ervaring, waarmee ze hun uitdagingen als marketeers kunnen aangaan. Ga voor meer informatie naar http://everflow.io. Everflow is een platform voor performancemarketing: snelheid op grote schaal, klikfraudepreventie en geen noodzaak meer voor draaitabellen!
Outbrain is het grootste native advertentieplatform waarmee merken en adverteerders hun belangrijkste doelgroep kunnen bereiken via een premium, wereldwijd uitgeversnetwerk. Outbrain Amplify is een effectieve, mobiele marketingtool die een platform biedt voor responsieve, native advertenties op mobiele apparaten om doelgroepen bereiken waar ze ook zijn. Outbrain Amplify biedt een reeks geavanceerde targetingtools, waaronder een specifieke targeting van gebruikers op mobiele apparaten en tablets, en biedt een extra bewezen kanaal om jouw mobiele marketingcontent te promoten. Outbrain Amplify is een geavanceerde, mobiele marketingtool om gebruikers van mobiele apparaten te targeten met native advertenties waar ze ook zijn.
Vizury Engage360 is an AI-driven Omnichannel marketing platform that optimizes the potential of each channel & delivers integrated user experiences across connected devices. It delivers high value user conversions by empowering marketers to seamlessly craft unique consumer journeys & enables timely decision-making across multiple touch-points powered by machine learning that learn & evolve real-time. The platform aims to bring efficiency in marketing spends by integrating CRM & paid channels. Vizury Engage360 is an AI-driven Omnichannel marketing platform that enables marketers to drive incremental conversions & conversations
WebEngage helpt consumentenbedrijven hun levenscycluscampagnes voor consumenten om te vormen via mobiele marketingkanalen zoals sms, pushmeldingen, e-mail, berichten in de app en anderen. Bedrijven kunnen hypergepersonaliseerde mobiele marketingcampagnes leveren en hun klanten zinvolle ervaringen bezorgen. Ontdek hoe WebEngage jou kan helpen! WebEngage is een B2C multichannel tool voor marketing automation. Het helpt bij het verbeteren van gebruikersretentie en het genereren van conversies zonder grote uitgaven.
The Kochava platform is a comprehensive set of measurement and targeting tools for app marketers. Kochava gives marketers and app developers real-time visualizations of mobile app campaign performance and engagement for precise audience creation, targeting, and prevention of mobile ad fraud. Kochava is integrated with thousands of networks and publishers and compiles a quarterly report of the top performers delivering quality campaign data to marketers. Data analytics platform that helps businesses plan marketing campaigns, measure media spend, prevent mobile ad frauds, and more.
SMSGlobal is an award-winning international provider of mobile messaging technology that delivers innovative, easy-to-use and tailored communications solutions to businesses of all sizes, including many of the worlds largest organisations. Through effortless integration with its clients existing applications and infrastructure, SMSGlobal successfully sends over a million SMS messages each day for 400,000 + customers in over 165 countries, providing a vital touchpoint in todays mobile world. SMSGlobal are the leading providers of mobile messaging, platform design & development and integration solutions.
Met het toewijzingsplatform van AppsFlyer kunnen marketeers elke installatie van de app toeschrijven aan de marketingcampagne en de mediabron die de installatie heeft gestimuleerd. Gedetailleerde dashboards geven aan door welk netwerk of kanaal, advertentietype, advertentiegroep en advertentiebureau elke gebruiker is aangestuurd. Dankzij diepe integratie met bijna elke mediabron en marketingplatform, waaronder Facebook, Google en Twitter, is het eenvoudig om elke installatie aan de bron ervan toe te wijzen. Met het platform van AppsFlyer kunnen marketeers elke installatie van de app toeschrijven aan de marketingcampagne en de mediabron die de installatie heeft gestimuleerd.
CleverTap is een krachtige mobiele marketingoplossing waarmee marketeers gedifferentieerde strategieën voor klantbetrokkenheid kunnen creëren die gegarandeerd groei stimuleren. Elke dag bouwen duizenden merken waardevolle relaties met hun klanten met behulp van het door CleverTap ontwikkelde platform voor intelligente mobiele marketing, dat bruikbare, realtime inzichten biedt voor het ontwerpen van geweldige klantervaringen. Marketeers krijgen de mogelijkheid om krachtige strategieën voor mobiele betrokkenheid te creëren.
As an industry-leading marketing cloud-focused solely on retailers, Listrak delivers results for its clients with the power of 1:1 interactions that drive incremental revenue, engagement, lifetime value & growth. Fueled by artificial intelligence, actual human intelligence, machine learning and predictive analytics, the Listrak platform boasts a comprehensive set of marketing automation and CRM solutions that unify, interpret & personalize data to engage customers across channels & devices. An integrated marketing platform built for retailers to drive results: increased engagement, revenue & loyalty at every touch-point.
Gebouwd door marketeers, voor marketeers - verzamel al je marketinggegevens op één plek. Realtime rapporten en dashboards verminderen de handmatige rapportagetijd met 90%. Improvado integreert met meer dan 150 platforms: Facebook, Google Ads, LinkedIn, Twitter, Salesforce, Mailchimp - noem maar op. Je kunt gegevens extraheren en doorsturen naar visualisatietools zoals Tableau, Looker, Google Data Studio, Google Sheets en meer. Geen ontwikkelaars of SQL-kennis vereist. Neem de controle over je marketinggegevens. Bewaar al je marketinggegevens op één plek. Heb je gegevensuitdagingen? Neem contact op. Dit product kan daarbij helpen.
Cloud-based mobile marketing management solution that helps create, design, track and manage QR codes for mobile campaigns. Cloud-based mobile marketing management solution that helps create, design, track and manage QR codes for mobile campaigns.
Chatfuel is the leading chatbot platform for Messenger. You can increase sales, personalize marketing and automate support, all with Chatfuel. Build your bot now, no coding required. Chatfuel is the leading chatbot platform for Messenger. Increase sales, personalize marketing and automate support, all with Chatfuel.
Eltropy enables Credit Unions to communicate with members over Text Messaging in a secure and compliant way. Using Eltropys technology within your core system Lending, Collections, Sales, Marketing, Contact Center, and other teams at CUs can leverage Text Messaging to increase member engagement and receive relevant member insights via Analytics. Engage Credit Union members on their preferred platform texting. Gain insight to send highly targeted, secure and compliant messages.
TextBetter is a business texting solution that makes it easy to send & receive texts from your existing landline number. Our simple & affordable solution works with any kind of landline number, from your main office line to your employee's DIDs; toll-free & VOIP numbers work, too. It works by simply pairing your landline number with your email address. The entire process takes just a few minutes & once done, you'll send, receive & manage texts directly from your email inbox. Simple, right? Send/receive individual or personalized mass texts via your existing number. It's easy, flexible & affordable + inbound texts are free.
MobileMonkey helps businesses connect with future customers on Messenger using Facebook chatbots to nurture and qualify leads, convert and retain customers. It's the fastest-growing free Facebook Messenger marketing platform with tools to automate chat conversations, design conversion funnels, run interactive Facebook Ads and integrate with other business applications. MobileMonkey helps businesses connect with leads on Messenger using Facebook chatbots to nurture, qualify, convert & retain customers.
More Features. Half the Price. Now in our 10th year serving customers, TrueDialog's Enterprise-Grade SMS Platform is built for big business, yet made easy for small business. Mobile Marketing 1-to-millions with seamless transition to 2-way personalized conversations at scale with our unique "TrueDialog" feature. Mobile Apps pre-built for 1,000s of reps. Integrations with SalesForce, MS Dynamics, Oracle, & others. Seamlessly move between Short & Long Codes. Fully-documented SMS API. Enterprise SMS Texting Built for Big Business, Made Easy for Small Business. More Features. Half the Price. Integrated with Major CRMs.
Braze (formerly Appboy) is a lifecycle engagement platform that forms strong bonds between people and the brands they love. We empower brands to humanize their connections with customers through technology, resulting in better experiences and increased retention, lifetime value, and ROI. Teams use Braze to deliver highly personalized messaging experiences that span across channels, platforms, and devices. Learn more at Braze.com. Braze (formerly Appboy) is a lifecycle engagement platform that forms strong bonds between people and the brands they love.
Localytics gives enterprise brands the data, intelligence and marketing channels to deliver a meaningful, personal customer experience. Our platform helps brands discover and deliver exactly what their customers are passionate about, and integrate those insights and experiences across mobile and other channels to deliver a digital customer experience that resonates. Localytics gives enterprise brands the data, intelligence & marketing channels to deliver a meaningful, personal customer experience.
Best bulk sender software for whatsapp, send unlimited bulk whatsapp with the help of Whatsapp bulk sender tool, easy to use & most advanced tool for software in market. Best bulk sender software for whatsapp, send unlimited bulk whatsapp with the help of Whatsapp bulk sender tool, easy to use & most adv
Voyage offers the most intelligent SMS marketing platform for eCommerce brands to build SMS subscriber lists and drive revenue. We pride ourselves on delivering the most comprehensive, advanced and user-friendly SMS marketing tool for eCommerce marketers in the world. Voyage is the most advanced SMS marketing platform for eCommerce brands to build SMS subscriber lists and drive revenue.
Simplify Mobile Marketing! With Maropost you can segment and send messages based on customer data, website actions, or mobile application engagement. You can set in-app events to trigger push notifications and in-app messages that will deliver personalized alerts, deals, and discounts. Finally, you'll be able to track and measure mobile app engagement through application event tracking. Keep up with on-the-move customers and drive engagement from any location with SMS and push notifications.
Chatbox is a bi-directional messaging platform that businesses leverage to operate and automate personalized, results-oriented conversations across SMS texting, chat and social messaging channels. Chatbox Instant Apps facilitate hyper-personalized customer experiences at scale, syncing data in real time to CRM and back-end data sources. Launch bi-directional sms text conversations within one minute, NLP-enhanced automations within one hour and Instant Apps within a day.
Scanova helps businesses create, design, manage, and track QR Codes for promotional and operational use cases. Founded in 2013, Scanova has helped over 100,000 businesses and professionals generate QR Codes across 114 countries including enterprises such as Amazon, Samsung, Cisco, Intel, 7-Eleven, Johnson&Johnson, Shangri-La, Aon Hewitt, and Leo Burnett. With designing, lead generation, landing pages, and tracking features, Scanova is the only QR Code management tool you'll need. Scanova is the easiest way to create, design, manage, and track QR Codes for promotional and operational use cases.
Mailify is een volledige oplossing voor marketing via e-mail en sms. Maak met slechts een paar klikken prachtige nieuwsbriefcampagnes met de gebruiksvriendelijke EmailBuilder. Kies en bewerk een van de meer dan 60 volledig responsieve en professioneel ontworpen nieuwsbriefsjablonen. Beheer je lijsten met contactpersonen en profiteer van het uitstekende leverbaarheidsgehalte van Mailify. Verbeter je rendement met behulp van gedetailleerde realtime statistieken (klikken, openingen, geolocatie, leestijd, enz.)! Mailify is een effectieve en eenvoudig te gebruiken e-mail- en sms-marketingtool, met meer dan 60 responsieve nieuwsbriefsjablonen en meer!
Leanplum, the leading multichannel customer engagement platform helps forward-looking brands like Zynga and Tesco meet the real-time needs of their customers. By transforming data into an understanding of users' needs and wants, Leanplum's platform delivers unified experiences that are timely, tested, and relevant -- building customer loyalty that fuels business growth. Leanplum is a leading multichannel customer engagement platform that helps build brand loyalty and grow revenue.
AppFollow biedt een holistische benadering van app-beheer die helpt om nieuwe zakelijke kansen te ontsluiten en marketing- en ondersteuningsteams handige tools geeft om inzichten te krijgen en klantenbinding te stimuleren. AppFollow omvat alle belangrijke gebieden, zoals prestatiemonitoring met realtime data, het volgen van concurrenten en benchmarks en optimalisatie van zoekwoorden. Het biedt beoordelingsbeheer, maakt integratie van helpdesks mogelijk en verbetert het teamwork. Een tool voor het traceren van mobiele apps om de gebruikerstevredenheid te vergroten, met ingebouwd beheer van beoordelingen om snel te kunnen reageren op klanten.
SMS marketing tool that assists businesses with mass texting, reporting, mobile coupons, and more. SMS marketing tool that assists businesses with mass texting, reporting, mobile coupons, and more.
Het platform voor activering van klantgegevens van Blueshift is speciaal gebouwd voor marketeers die de volledige kracht van hun klantgegevens willen benutten. Het platform verenigt klantgegevens uit elke bron om een uniek beeld van elke afzonderlijke klant op te bouwen. Niet-technische marketeers kunnen de kracht van AI gebruiken om de juiste klanten, met de juiste inhoud, via het meest geschikte kanaal en de meest geschikte tijd te bereiken met zelfsturende reisstromen die een naadloze 1:1-ervaring creëren. Het platform voor activering van klantgegevens van Blueshift helpt merken om op intelligente wijze 1:1-klantenbinding over elk kanaal te schalen.
HEROW is a contextual engagement platform for mobile applications. Built around everyday behaviors and powered by location intelligence, its one-stop solution allows apps to maximize mobile engagement with their users. With its simple, straightforward SaaS platform, mobile marketers and developers can better understand how, when and where their app is being used, create user segments based on real-world moments and behaviors, and significantly improve mobile engagement. HEROW is a contextual engagement platform for mobile applications.
Increase customer engagement and convert more leads by chatting or texting real-time with customers who visit your website. We provide local marketing software for small businesses helping them attract customers, grow profits and maximize efficiency.
Dit mobiele conversatieplatform bevat functies voor multi-channel berichtzending, betaaloplossingen, toegang, identiteit en ticketing. Dit mobiele conversatieplatform bevat functies voor multi-channel berichtzending, betaaloplossingen, toegang, identiteit en ticketing.
AppTweak is the leading ASO tool for apps and games driven by data science. Our all-in-one platform provides mobile marketers and app publishers with all the data and insights they need to increase their app's visibility, boost organic downloads and find new growth opportunities. Launched in 2014, AppTweak is the most accurate, transparent and easy to use tool to grow app businesses. Our suite of features includes ASO Intelligence, Search Ads Intelligence, App Intelligence & Market Intelligence. ASO tool that helps businesses identify keywords, track keyword rankings, receive alerts via email using data science capabilities.
Platform voor het beheer van mobiele apps gebouwd voor bedrijven die ontwikkeling van mobiele apps aanbieden. Dit product helpt app-gebruikers om het beste commerciële resultaat van mobiele apps te garanderen. Hiermee kun je moeiteloos marketing automation campagnes voor mobiele apps ontwerpen en uitvoeren, zodat je zeer gerichte pushmeldingen, sms- en e-mailcampagnes kunt plannen, bouwen en automatiseren om de betrokkenheid van gebruikers voor elke mobiele app te vergroten. Bereik de juiste gebruiker op het juiste moment met de juiste boodschap met behulp van dit gebruiksvriendelijke Pushmelding-dashboard. Platform voor het beheer van mobiele apps ontworpen voor bedrijven, met krachtige mobiele marketingmogelijkheden. Eenvoudige integratie met minimale installatie.
MomentFeed uniquely manages and automates each of the local-mobile search triggers - consistent and accurate location data management, local social media engagement, and reputation/review management - via its Unified Platform, and helps multi-location brands influence their Proximity Search Optimization (PSO) to make them more visible across all local discovery channels, ultimately leading to more customers and foot traffic, and increased revenue. A unified platform that optimizes every controllable signal that search engines use to rank local businesses on proximity searches.
Proven tools to manage SMS supervision at scale. Rich call analytics, synced with CRM. Enable your advisors to engage with clients on _their preferred channel, compliantly. Hearsay Relate moves business forward by combining compliant texting, high quality voice calls, _and workflows built to increase client loyalty and scale client touch-points. Secure & compliant texting, crisp mobile calls. Modernize Advisor Communications With Hearsay Relate
Use SMS and other messaging apps to drive customer engagement, retain customers, and grow sales. TextKit's API also allows you to connect their existing databases and integrate your preferred tools directly within the platform. With its configurable interface, powerful compliance rules, and built-in tools (including Widgets & Sendables), TextKit caters to your unique needs and simplifies one-to-one outreach for customer-facing teams. The leading one-to-one business text messaging platform for customer-facing teams.
Xtremepush is the worlds leading multi-channel analytics and engagement marketing platform. We enable global enterprise brands to analyse their mobile and web customers, drive engagement and increase their revenue. Our key features include easy integration, enterprise-class analytics, personalised messaging, web & app push notifications, and unlimited iBeacon & Geo-Fencing Multi-channel marketing automation platform that enables enterprise brands to deliver personalized customer connections at scale.
Facilité d'utilisation. Design intuitif. Efficacité. Sarbacane est un puissant logiciel d'emailing et de SMS marketing adaptée aux plus ambitieux. Son objectif est d'aller au-delà des services standard fournis par la plupart des plates-formes avec l'automatisation et la segmentation. Il inclut un EmailBuilder moderne adapté aux tablettes et mobiles, une large gamme de newsletters adaptée aux mobiles et des fonctions révolutionnaires comme l'envoi prédictif et l¿Eye Tracking. Sarbacane est une solution d'email et de SMS marketing pour les plus ambitieux qui veulent réussir et être en conformité avec la RGPD.
POP is the fastest-growing all-in-one Messenger marketing platform. The future is private. Chat marketing is instant, interactive and has high engagement rates. Our mission is to help people start conversations that grow their business. Since 2016, we have been enabling people to reach their audience directly through chat. Our self-serve platform enables people to set up messaging campaigns in minutes. Marketing automation platform that helps businesses generate sales leads by initiating conversations through messaging campaigns.
VoiceSage offers a cloud communication platform transforming business communications with SMS, Rich Media Messaging, Interactive Voice Response and Email. Create a seamless communication strategy that increases customer engagement, payment collections and better customer service. Our personalized business messaging solutions help customer centric brands choose the best customer touch points to engage customers. Cloud communication platform transforming business communications with SMS, Rich Media Messaging, Interactive Voice Response and Email.
Mobile marketing solution designed for businesses that helps reach customers by using tools such as message scheduler, coupons & more. Mobile marketing solution designed for businesses that helps reach customers by using tools such as message scheduler, coupons & more.
Mobile marketing solution that helps businesses to manage mobile marketing and customer engagement through third-party integrations. Mobile marketing solution that helps businesses to manage mobile marketing and customer engagement through third-party integrations.
Wi-Fi Alive is a proximity marketing solution that is budget-friendly and a results-driven way to message onsite customers providing you with the ability to effect basket size, confirm proximity, and disrupt customers current state with a text message that gets immediate attention. Wi-Fi Alive is a proximity marketing solution that disrupts customers current state with a text message that gets immediate attention.
Increase your digital visibility in eCommerce automatically and discover growth opportunities, reduce costs and automatically receive recommendations - that's boomerank. Increase your digital visibility in eCommerce automatically with boomerank
Solution for real-time location based mobile marketing. Solution for real-time location based mobile marketing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile marketing product that delivers marketing campaigns through the channel of SMS, QR Codes or Near-Field Communication. Mobile marketing product that delivers marketing campaigns through the channel of SMS, QR Codes or Near-Field Communication.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Swrves unmatched multichannel engagement platform enables brands to identify, predict, and act on individual customer wants and needs across devices. By combining messaging across channels with real-time data streaming, marketers can leverage real-time relevance to make real impacts on their bottom line. Enterprise grade apps in industries such as travel, finance, media and entertainment, gaming, and e-marketplaces will immediately see the return on real-time relevance. See more at swrve.com With Swrve, brands identify, interpret, and anticipate customers' needs with more relevance than any other messaging platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Adikteev is a global leader in mobile app retargeting. We develop data-driven strategies to help performance marketers retarget and engage their app audiences. We work with leading apps like Amazon, Scopely, and NBC to retain their loyal users and boost incremental revenue. Adikteev is #10 among Inc. Magazines Top 5000 fastest growing companies and ranked in the top retargeting partners of the world for two consecutive years by AppsFlyer Performance Index. Adikteev is a digital marketing company helping brand to increase their awareness & app-editors to retarget their users.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Increase customer engagement and conversion rate by displaying relevant call to action urls through cross-channel pop-up notifications. Increase customer engagement and conversion rate by displaying relevant call to action urls through cross-channel pop-up notifications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SOOMLA, the market leader in mobile monetization measurement, addresses the information gap for mobile app publishers who use in-app advertising. SOOMLA's platform enables app marketers measure user level ad LTV, attribute ad revenue to marketing activity and target ad whales via various marketing channels. SOOMLA is used by many of the top game publishers for making better monetization decisions and Is the only company which is 100% unbiased, and 100% focused on measuring in-app ads. Monetization measurement that provides insights by tracking revenue per user, segment, cohort and traffic source.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile marketing system that provides marketers with push notifications, chatbots, online payments, and location-based monitoring. Mobile marketing system that provides marketers with push notifications, chatbots, online payments, and location-based monitoring.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile messaging system for businesses of different sizes. Offers message scheduler, online sign up forms, link builder, and more. Mobile messaging system for businesses of different sizes. Offers message scheduler, online sign up forms, link builder, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile engagement app that simplifies communication with clients via mobile phone signature, kiosk designer, NFC tags, and web forms. Mobile engagement app that simplifies communication with clients via mobile phone signature, kiosk designer, NFC tags, and web forms.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An email system that integrates with a variety of digital messaging channels and allows marketers to unify mobile and email efforts. An email system that integrates with a variety of digital messaging channels and allows marketers to unify mobile and email efforts.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cordial enables you to collect, normalize, and activate real-time data from anywhere in your technology stack to create and deliver tailored messages that flex and adapt to changing customer signals. Over 200 brands, including 1-800 Contacts, La Quinta and REVOLVE, use Cordial to consolidate redundant technology, eliminate data silos, remove internal friction, and create brand experiences that drive bottom-line impact. Cordial is a next-generation email marketing platform built on real-time data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Help launch and execute your advertising strategies with high performance AI Help launch and execute your advertising strategies with high performance AI
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise-class mobile marketing platform that helps boost engagement through mobile apps by creating tailored customer journeys Enterprise-class mobile marketing platform that helps boost engagement through mobile apps by creating tailored customer journeys
(0 reviews)
Bekijk profiel
Plexure is a customer engagement platform built for marketers. We enable you to accurately predict and execute personalized marketing messages to the right customers, through the right channels at the time they are most likely to have the most impact. We achieve this by combining your rich customer data with a range of contextual data to build 360-degree customer profiles. This information is then used to develop and refine individualized offers that significantly increase your CLTV. Plexure takes customer, purchase and location data and turns it into meaningful, personalized, mobile customer experiences.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Personalized mobile messaging platform for eCommerce and retail marketers. Personalized mobile messaging platform for eCommerce and retail marketers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile-based solution for businesses that helps engage and retain customers via loyalty reward programs & deals. Affordable Pricing for Every Business. Unlimited Customer Visits Unlimited Promotions Unlimited campaigns. Video Tutorials, Dedicated Support Forever Price Lock No Rate Increases No Cancellation Fees, No contracts, cancel anytime We anticipate a long relationship but if needed, cancel directly in your customer dashboard, no waiting on phone calls or reps trying to talk you out of it Mobile-based solution for businesses that helps engage and retain customers via loyalty reward programs and deals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Platform that allows businesses to implement two way texting with their customers. Platform that allows businesses to implement two way texting with their customers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FanCONNECT Marketing Suite enables you to build your customer list, send marketing messages that are relevant and automated and increase your cashflow. FanCONNECT Marketing Suite enables you to build your customer list, send marketing messages and increase your cashflow.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Bulk Whatsapp marketing software with anti-blocking features for smooth and fast message sending. Bulk Whatsapp marketing software with anti-blocking features for smooth and fast message sending.
A ringless voicemail system that allows users to leave prerecorded messages without ever ringing the recipient's mobile phone. A ringless voicemail system that allows users to leave prerecorded messages without ever ringing the recipient's mobile phone.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile and web marketing solution that gives you the tools to manage and measure mobile campaigns efficiently. Mobile and web marketing solution that gives you the tools to manage and measure mobile campaigns efficiently.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A personalization and marketing tool for mobile apps with algorithms that analyze behavior in detail and segment users accordingly. A personalization and marketing tool for mobile apps with algorithms that analyze behavior in detail and segment users accordingly.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Op AI gebaseerde oplossing die detailhandelaren helpt apparaten en mensen binnen een gebied te identificeren en de klant te bereiken met gepersonaliseerde inhoud. Op AI gebaseerde oplossing die detailhandelaren helpt apparaten en mensen binnen een gebied te identificeren en de klant te bereiken met gepersonaliseerde inhoud.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simplify marketing and communication workflows. Who we serve company size, our target customers in the long description and differentiators. add as much as media as possible. short description is for free listings Simplify marketing and communication workflows.,
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile marketing solution that helps businesses engage with customers via text messages, create and redeem mobile coupons, and more. Mobile marketing solution that helps businesses engage with customers via text messages, create and redeem mobile coupons, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Drag-and-drop app building with no coding knowledge needed. Easy and intuitive platform to build apps for small businesses. Such industries like Restaurants, Retail, Music Artists, Schools, Non-Profits, Salons and more. Inquire about our Partner Program and sell apps to your local market. Drag-and-drop app building with a dedicated team to help you every step of the way.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile app that helps real estate agents manage properties, leads, user engagement & more via push notifications & sales intelligence. Mobile app that helps real estate agents manage properties, leads, user engagement & more via push notifications & sales intelligence.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Het eigen LMap-systeem van Silvercrest is het enige platform waarmee merken alle marketing- en mediabehoeften kunnen beheren en openen vanuit één portaal. De oplossing van wereldklasse maakt gebruik van gegevens van eerste partijen en eersteklas voorraad op meer dan 40.000 unieke mobiele apps en websites, met behulp van eersteklas uitgevers en 75 doelgroepsegmenten, voorkeursprijzen en de juiste advertentie aan de juiste persoon op hun meest persoonlijke apparaat, ongeacht de inhoud die ze bekijken. De eigen LMap van Silvercrest maakt effectieve gerichte mobiele marketing mogelijk met hetzelfde platform dat wordt gebruikt om alle andere inspanningen te beheren.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Multichannel marketing platform that helps you with your marketing actions. Multichannel marketing platform that helps you with your marketing actions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Punchh is the leader in digital customer marketing solutions for physical restaurants, convenience stores, and retailers. It brings the power of online to physical brands by modernizing the customer experience across the entire customer journey--from acquisition through retention and growth--to drive same-store sales and customer lifetime value. Conversational marketing solution that helps businesses connect with customers through offers, payments, feedback, gift cards, & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Local marketing platform focused on point of sale. Local marketing platform focused on point of sale.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps businesses target specific keywords in order to increase the visibility of their app. Helps businesses target specific keywords in order to increase the visibility of their app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Apifon is a technology company that develops business messaging services. Through Apifon platform businesses can grow their audience, create multichannel messaging campaigns, measure their performance and enable marketing automations to increase revenues and improve customer experience. Grow you audience, engage your customers and automate your messages. Do it with multiple channels using our mobile marketing platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Find&Go NOW! offers location-based marketing and advertising targeted actions: push notifications, video, social or display rich media. Find&Go NOW! offers location-based marketing and advertising targeted actions: push notifications, video, social or display rich media.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Beekon is an integrated proximity communication and marketing tool. It operates thanks to a bluetooth sensor, an app and a web portal. Beekon is an integrated proximity communication and marketing tool. It operates thanks to a bluetooth sensor, an app and a web portal.
Engage new mobile users the moment a device is activated with custom monetization features. Engage new mobile users the moment a device is activated with custom monetization features.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Text Blast your customers with the cheapest Texting service. Keep your customers loyal, and send thousands of texts with a click of a button. Run specials & promotions, offer discounts and engage your customers with 90%+ open rates. Allows businesses to send text blasts to their clients/customers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Colligso enables businesses to grow profitably by providing an easy to use and integrated platform to create and cultivate digital customer relationships. WalletIn helps businesses to engage directly with customers using branded passes in Apple Pay and Google Pay wallets. WalletIn is also available from Clover and Shopify app stores. Grow your business by engaging with customers directly using your branded passes in customer's Apple Pay or Google Pay mobile wallet.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our vision is Democratise Programmatic Marketing. Transparency and Control are two core USPs of Kayzen. We give our customers the maximum level of transparency over where and how their advertising budgets are deployed. Programmatic in the narrow sense is RTB. But in a wider sense, we look at programmatic as a way to leverage software and machine based decisioning to increase efficiency and effectiveness of media budget allocation. In our definition, programmatic incorporates both. SaaS platform custom-built for mobile marketers to run programmatic app user acquisition, retargeting, and branding campaigns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Boost conversion rates with text message conversations using Human-verified AI. Boost conversion rates with text message conversations using Human-verified AI.