160 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Het succes van je team houdt in dat je productief blijft en ook rekening houdt met de veiligheidsomstandigheden van je werkruimte. Met veiligheidssoftware van Gensuite kun je risico's inschatten, up-to-date blijven met de nodige vergunningen en corrigerende acties uitvoeren; dit alles uitgevoerd met behulp van een intuïtieve reeks programma's. Denk aan de gezondheid van je werknemers en je werkruimte met toepassingsmodules die speciaal voor elk zijn gemaakt om de gezondheid en veiligheid van je team bovenop te stellen. Meer informatie over Gensuite De veiligheid van je werknemers heeft een hoge prioriteit voor elk bedrijf. Hou rekening met de gezondheid van je werknemers met Gensuite-tools. Meer informatie over Gensuite
QUENTIC biedt de SOFTWARE VOOR ARBEIDSVEILIGHEID bij uitstek. Deze centrale software-oplossing ondersteunt jou in het garanderen van arbeidsveiligheid op jouw bedrijf. Documenteer en beoordeel risico's, stel veiligheidsmaatregelen in en verminder de kans op ongevallen en gezondheidsrisico's. QUENTIC is ideaal voor elk klein, middelgroot of groot bedrijf en werkt in overeenstemming met OHSAS 18001 en de nieuwe ISO 45001. Het systeem is officieel geverifieerd door DEKRA Assurance Services. Begin vandaag nog met de GRATIS proefperiode van 14 dagen! Meer informatie over Quentic Safety Management Software QUENTIC biedt de SOFTWARE VOOR ARBEIDSVEILIGHEID bij uitstek. Juridisch verantwoord, modulair en overal ter wereld toegankelijk. Begin met je GRATIS proefperiode van 14 dagen! Meer informatie over Quentic Safety Management Software
incy.io is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om het veiligheidsbeheer van je organisatie te ondersteunen. Pas de rapportagecategorieën aan op je behoeften, rapporteer incidenten en observaties, voeg afbeeldingen en andere bijlagen toe om aanvullende informatie te geven, wijs vervolgacties toe en voer moeiteloos analyse van hoofdoorzaken uit. Uiteindelijk kun je de risico's en trends in je organisatie analyseren op basis van de realtime statistieken. Bekijk het onderstaande materiaal en begin met het verbeteren van het veiligheidsbeheer van je organisatie. Meer informatie over incy.io De ideale oplossing om het veiligheidsbeheer in je organisatie te verbeteren. Meld observaties, verwerk onderzoeken en leer van gegevens. Meer informatie over incy.io
Crises Control helpt organisaties om de communicatielijnen open te houden door het gemakkelijk te maken om meldingen te sturen een willekeurig aantal mensen tegelijk en hen te volgen, waardoor onmiddellijke, individuele respons mogelijk is met een automatisch auditspoor. Klanten gebruiken Crises Control voor: Persoonlijke veiligheid, Emergency Preparedness and Response (EPR), IT-alarmering, publieke alarmering, mensen volgen en veiligheid van gebouw of activabeveiliging massacommunicatiediensten Meer informatie over Crises Control Crises Control helpt organisaties om communicatielijnen open te houden door het gemakkelijk te maken om meldingen naar meerdere mensen tegelijk te verzenden. Meer informatie over Crises Control
Safety Management Software is een veelzijdige webgebaseerde toepassing. Met een gebruiksvriendelijke interface die is ontworpen en ontwikkeld door vooraanstaande professionals op het gebied van VGM. Om al je vereisten op het gebied van VGM te beheren. De verschillende modules bieden synergetische voordelen voor elke organisatie omdat het realtime VGM-dossiers en -compliances binnen handbereik kan beheren. Het is een kostenbesparende oplossing voor organisaties van elke omvang. Meer informatie over Safety management Software Veiligheidssoftware - Ontdek de ongeëvenaarde functionele aanpak in combinatie met intuïtieve digitale systemen voor compliance en prestaties. Meer informatie over Safety management Software
ProntoForms is toonaangevend op het gebied van professionele mobiele formulieren. ProntoForms is gebouwd met het oog op teams in het veld en maakt realtime, nauwkeurige gegevensverzameling snel en gemakkelijk. Stel je medewerkers in het veld in staat om bij het eerste bezoek op betrouwbare wijze complexe inspecties, audits en andere taken uit te voeren. Deze oplossing met weinig code integreert naadloos met je backoffice-systemen en cloudservices. ProntoForms is eenvoudig te implementeren zonder serviceonderbrekingen en kan eenvoudig in elk bedrijfsproces worden geschaald. ProntoForms is toonaangevend op het gebied van professionele mobiele formulieren. Het platform versnelt en vereenvoudigt realtime, nauwkeurige gegevensverzameling voor teams in het veld.
Meest intuïtieve veiligheidssoftware met Analytics van wereldklasse. De eenvoudigste manier om je hele veiligheidsprogramma te beheren vanaf mobiele apps en internet. SiteDocs beschikt over een aangepaste formulierbouwer, pdf-documentbibliotheek, certificatiebeheer voor werknemers, offline-modus en meer. SiteDocs helpt je eenvoudig je veiligheidsprogramma te beheren, terwijl je tijd bespaart en het je helpt de hoogst mogelijke veiligheid te handhaven. Vul al je veiligheidsformulieren en documenten op mobiele apparaten in het veld in. Meld je online aan om veiligheidsactiviteiten te volgen.
Cellcontrol is de toonaangevende oplossing voor veiligheidsmanagement die afgeleid rijden in commerciële wagenparken elimineert. Deze softwaretechnologie ondersteunt bedrijven in de middenmarkt en de Fortune 500; via dit beproefde en flexibele platform kunnen bedrijven controle verkrijgen over mobiele apparaten terwijl een voertuig wordt bestuurd. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten bij de handhaving van zowel de veiligheidsvoorschriften en -programma's voor bestuurders als de wetten inzake afleiding tijdens het rijden en levert scores en feedback over de prestaties van bestuurders. Cellcontrol is de toonaangevende oplossing op het gebied van veiligheidsmanagementtechnologie die afgeleid rijden binnen commerciële wagenparken elimineert.
Mango helps control and maintain all aspects of your quality, health, safety (QHSE) management system(s); including: policies, procedures & forms (with single-source document control); accidents & incidents; Audits/Inspections; Improvements (NCR's, CAPA's, etc.); hazard & risk management; and people management (competencies & training). In addition, Mango helps our customers manage their Plant & Equipment (including scheduled maintenance and requests), Food Safety, & compliance calendar. Integrated QHSE management system software, Cloud-based, helping SMB's manage compliance activities in a single, easy to use solution.
Safesite is een gratis, gebruiksvriendelijke oplossing voor digitale veiligheid voor personen en teams die willen samenwerken, papierloos willen werken en de veiligheid willen verbeteren. Meer dan 4.000 bedrijven vertrouwen op het Safesite-platform om veiligheidsinspecties en -audits uit te voeren, de betrokkenheid bij teamveiligheid te vergroten en elke werknemer in hun organisatie te stimuleren om veiligheidskampioen te worden. Gratis, gebruiksvriendelijke oplossing voor digitale veiligheid voor personen en teams die willen samenwerken, papierloos willen werken en de veiligheid willen verbeteren.
Cority is een krachtige, intuïtieve en flexibele software-oplossing voor gezondheid en veiligheid, zodat je op een efficiënte manier risico's en naleving van wet- en regelgeving kunt beheren. De gecertificeerde veiligheidsdeskundigen werken al meer dan 10 jaar met klanten aan de ontwikkeling van een geavanceerde oplossing voor veiligheid op de werkplek. De software voor een veilige werkplek is ontworpen om je te helpen je veiligheidsprogramma's verder te ontwikkelen en te verbeteren, en ervoor te zorgen dat elke medewerker veilig is tijdens het werk. Software voor het beheer van veiligheid en naleving op de werkplek van Cority.
Dit is niet zomaar een tool voor je veiligheidsteam om OHS-documentatie voor je werknemers te beheren. Je hele bedrijf profiteert van SafetySync, van belanghebbenden tot het veiligheidscomité en van ops tot HR. Elke persoon heeft zijn eigen SafetySync-account voor online toegang tot je veiligheidsprogramma, waar en wanneer dan ook, terwijl je veiligheidsteam moeiteloos de naleving van en trends binnen de veiligheidsnormen voor je bedrijf kan volgen. Het biedt compliance- en herkenningssoftware die het MKB helpt bij het creëren en onderhouden van veilige, op elkaar afgestemde en zorgvuldige werkplekken.
Een app voor het invullen van formulieren om middelen en processen voor industriële en bouwbedrijven te helpen beheren. Een app voor het invullen van formulieren om middelen en processen voor industriële en bouwbedrijven te helpen beheren.
iScout is a complete EHS management software with simple, user-based pricing and no long-term contract. Features include an intuitive forms editor, automated alerts and reporting, asset audits and inspections, training management w/ optional access to a library of mobile-friendly training content that is editable and translatable, document management, regulated driver management, an open API, and more. Native iOS and Android apps allow offline functionality. Keep your team safe and informed. Digitize your forms & submit w/ app, analyze trends, automate alerts, conduct & manage training, assign tasks, inspect equipment.
Dashpivot's veiligheidsbeheersysteem stelt bedrijven in de bouw, mijnbouw, olie- en gasindustrie en andere industrieën in staat om al hun veiligheidstaken effectiever vast te leggen, te beheren en te volgen - inclusief vergunningen, SWMS (Safe Work Method Statement, verklaring veilige werkmethode), inducties en pre-starts, checklists, rapporten en gevaren. Gebruik Dashpivot om je veiligheidsprocessen te verbeteren, compliant te zijn en iedereen en je reputatie veilig thuis te krijgen. Dashpivot wordt tegenwoordig door bedrijven in meer dan 70 landen gebruikt. Probeer het gratis om te zien waarom. Veiligheidssoftware waarmee bedrijven in de industrie kunnen stroomlijnen hoe zij veiligheidsinputs en -resultaten vastleggen, organiseren en volgen.
Dit platform is gespecialiseerd in de bouwsector. Of je nu werkt als veiligheidsmanager of veiligheidsadviseur, dit systeem voor inspectiebeheer vereenvoudigt de veiligheid. Deze app documenteert niet alleen je inspecties, maar laat je ook de gegevens analyseren en je corrigerende actiepunten bijhouden om ervoor te zorgen dat ze tijdig worden voltooid. Je kunt zelfs voor elke 'verantwoordelijke partij' de overtredingspercentages bijhouden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan je strenge veiligheidsnormen. Gebruik je smartphone, tablet of computer om veiligheidsinspecties uit te voeren, gegevens te analyseren en trends te bepalen, corrigerende actiepunten bij te houden en meer.
Qualtrax is een compleet kwaliteits- en compliancesoftwaresysteem dat wordt gebruikt om documentatie te beheren en te controleren, bedrijfsprocessen te automatiseren, aanpasbare workflows te beheren, trainingsbeheer te stroomlijnen, interne en externe audits te beheren en te zorgen voor realtime implementatie van kritische sectorvoorschriften. Ideaal voor sterk gereguleerde sectoren, waar naleving van normen zoals ISO 17025, 17020, 13485 en 9001, TNI, GFSI, FDA en FQS vereist zijn. Oplossing voor kwaliteitsbeheer waarmee gebruikers documentatie, compliance, workflows, risico's, werknemerstraining en meer kunnen beheren.
Het populaire alles-in-één veiligheidsplatform - kies je favoriet uit meer dan 30 apps om een geschikte oplossing te creëren die ideaal is voor jouw organisatie. Donesafe is software voor gezondheid, veiligheid en milieu die je managementsysteem verbindt, van werknemers in het veld tot het managementteam in de bestuurskamer. Donesafe maakt het snel en eenvoudig om HSE-gegevens in realtime te openen, in te voeren en te rapporteren. Donesafe is een modern en nieuw online platform dat werkt op elk apparaat, inclusief een offline systeemeigen iOS- en Android-app. Eén cloudgebaseerd HSE-platform om aan al je veiligheidsvereisten te voldoen. Eenvoudig voor werknemers om te gebruiken en eenvoudig voor managers om aan te passen. Probeer het nu.
Lever alle HSE-trainingsprogramma's van je bedrijf, volg ze en rapporteer erover. Of het nu online, in het veld of in een klaslokaal is, de Convergence HSE-bibliotheek met online cursussen, gekoppeld aan het bedrijfseigen LMS-systeem (learning management system), is een ideale oplossing voor HSE-gerelateerde training, naleving en registratie. De optionele integratie van dit Convergence IMS (incidentmanagementsysteem) maakt rapportage over veiligheidsincidenten voor OSHA en MSHA een fluitje van een cent. Integreert moeiteloos met HRIS of andere LMS-platforms. Robuuste software voor HSE-gerelateerde training, naleving en rapportage. Krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek met online veiligheidscursussen en stroomlijn de nalevingsrapportage.
1) Gericht op 99-1500 werknemers met verkoop > $ 100 miljoen 2) Productie, bouw, transport, magazijn en gezondheidszorg 3) Maakt gebruik van moderne leermethoden: microbursttraining, mixed-media content 4) Geen plug-ins/downloads 5) Biedt visuele dashboards en registratie van detailgegevens op alle niveaus van betrokkenheid 6) Mogelijkheid voor integreren van door de klant gemaakte content 7) Multi-channel levering: sms, e-mail, QR-code en sociale media. 8) Biedt overal toegang tot training vanaf elk apparaat 9) Rendement vaak al binnen 1 jaar Moderne microbursttechnologie voor het beheer van werknemerstraining met robuuste distributiemogelijkheden, tracking en rapportage.
WorkClout helps manufacturers, industrial sectors, and field service increase safety and reduce incidents. WorkClout Performance Support Software helps industrial labor perform to their highest potential by centralizing on-the-job employee training, corrective/preventive actions, safety procedures, inspection management, and performance tracking enabling a culture of continuous improvement and lean. WorkClout is available on iOS, Android, and Desktop. WorkClout centralizes safety procedures & checklists, inspections, training, and employee performance.
Regroup empowers better mass communication that keeps people safe and informed at all times. The companys award-winning, cloud-based mass communication platform is what clients around the globe rely on to send both emergency and day-to-day communications to millions of people. By enabling one-tap messaging to multiple channels, Regroup Mass Notification helps organizations keep people safe, strengthen operational resilience, mitigate risk, and thrive in an increasingly unpredictable world. A push notification solution for organizations with features for multiple department communication, multi device integration, and more.
DevonWay SMS wordt vertrouwd door grote organisaties met unieke vereisten en is afgestemd op jouw exacte bedrijfsregels, gegevens en workflow, waardoor change management wordt geminimaliseerd en het projectsucces vrijwel wordt gegarandeerd. Klanten zoals Day & Zimmermann, NiSource en MSA gebruiken de veiligheidsbeheertoepassingen van dit platform om risico's te minimaliseren, de veiligheid te verbeteren en tekortkomingen op te lossen. De in de VS gevestigde experts zijn na de implementatie 24/7/365 beschikbaar om ervoor te zorgen dat je je langetermijndoelen bereikt. Verbeter continu de kwaliteit, veiligheid en prestaties van je bedrijfsactiviteiten met een volledig op maat gemaakte oplossing die geen IT vereist.
Created specifically for the research community, our software mitigates risks by standardizing and automating laboratory safety processes, inventory, and reporting. Our scalable solution decreases risk and improves productivity for: Asset & Equipment Management, Biosafety Registration & Committee Review, Chemical Inventory, Hazardous Waste, Inspections & Audits, Occupational Health & Risk Assessments, Radioisotope Management, Training and more. Academic, Life Science and Government Laboratory Risk Management. Simplified.
The most trusted Safety Management Software solution by top performing organizations for over 20 years. Over 1.6 million users access our user-friendly, mobile compatible applications every day. Ensure the safety of your employees, reduce your enterprise risk, drive safety culture and improve safety performance. Our customers achieve lower incident, LTI, DART and OSHA recordable rates and seamless compliance with OSHA reporting and ISO 45001. SAAS pricing and user community. Try It Free Today! 1.6 million users worldwide. User-friendly software to manage Safety Incidents, Training, Permits, Audits, Documents, Risk and more!
Software voor veiligheidsbeheer eenvoudig gemaakt. Werk overal om de gezondheid en veiligheid op de werkplek te verbeteren met de alles-in-één webgebaseerde oplossing van QT9. Identificeer en beheer veiligheidsrisico's, volg non-conformiteit op, wijs CAPA's toe. Verhoog de traceerbaarheid en verminder het risico door de tools te bieden voor werknemerstraining, bijhouden van letselgegevens en strikte naleving van de regelgeving (OSHA, FDA, ISO, voedselveiligheid en luchtvaart). Synchroniseer gegevens over meerdere sites en verbeter je veiligheidsprestaties. Software voor veiligheidsbeheer eenvoudig gemaakt. Verbeter de gezondheid en veiligheid op de werkplek met deze webgebaseerde oplossing waarmee je overal kunt werken.
Form.com is een ondernemingsplatform voor web- en mobiele oplossingen voor formulieren. Het platform biedt een flexibel ontwerp en geavanceerde functies die kunnen worden gebruikt voor het stroomlijnen van elk proces van gegevensverzameling dat formulieren gebruikt om gegevens vast te leggen, zowel online als offline, zowel op kantoor als in het veld. Met JavaScript- en SOAP-API's kun je de Form.com-oplossing gemakkelijk integreren met de bestaande softwaretoepassingen van je bedrijf, waardoor er een naadloze omgeving voor je bedrijfsprocessen wordt gecreëerd. Form.com is een ondernemingsplatform voor web- en mobiele/offline oplossingen voor formulieren. Verzamel betere gegevens, versnel de volgende stappen, analyseer de resultaten.
Engage EHS is helping organisations to engage their workforce in health & safety and transform their approach to data management with easy to use mobile and desktop technology. Our hands-on health and safety experience enables us to clearly understand our clients specific needs. Hence, in response to COVID-19, we have tailored our solution to help organisations with their response to the pandemic. Cloud based solution helping organisations manage RA's, incidents, audits, training, plant, contractor & PTW.
allGeo a leading provider of cloud-hosted, low-IT low-code field service automation solutions that helps mid-size & Enterprise businesses achieve field service excellence through automation. The allGeo platform helps businesses automate & customize their field service workflows to better manage & optimize their field operations, field employees & field assets. With allGeo, Field service businesses can significantly reduce payroll & operations costs while improving productivity & accountability. A 360-degree cloud-based platform with Industry-specific solutions that helps our customers automate their field service operations
Ontdek binnen 4 weken waar je veiligheidsproblemen zich bevinden, verzesvoudig je productiviteit, verminder de incidenten op de werkplek met 85%, en maak van veiligheid een inkomstenbron. SafetyTek is software die is ontwikkeld voor jouw behoeften, zodat je de veiligheid vanaf overal kunt bewaken en je volledige personeel, inclusief onderaannemers, kunt motiveren met een onbeperkt aantal gebruikers. Stimuleer veilige werkgewoonten met herinneringen en analyse. Dit platform weet dat je betere dingen te doen hebt dan 50 pdf's te sorteren die systemen voor het indienen van formulieren je bieden. Ontdek binnen 4 weken waar je veiligheidsproblemen zich bevinden, verzesvoudig je productiviteit, verminder de incidenten op de werkplek met 85%, en maak van veiligheid een inkomstenbron.
ecoPortal is a cloud-based EHS management system. It helps to transform confusing paper forms, complex spreadsheets and clunky legacy software into a simple, intuitive and user-friendly interface. The software is highly configurable to suit the requirements of any organisation. ecoPortal is cloud-based, configurable software that simplifies the management of health & safety, environmental and enterprise risks.
An easy-to-use software and mobile app for managing worker and process safety through employee engagement. We let all your employees be a part of the conversation to make a safer, more productive workplace. Report incidents, near-misses, submit observations and conduct inspections from any mobile device. Then use the safety management system to open investigations, complete regulatory reports, assign follow up and organize your safety data using Sospes' advanced analytics software. The award winning software for reporting incidents, near-misses, observations and conducting inspections from any mobile device!
Discover a smart, reliable online safety training program with over 500 EHS and HR courses designed by regulatory in-house subject matter experts, and based on OSHA, EPA, DOT, and international standards to keep your employees safe and compliant. Assign, train, and track every employee in any location across the globe. With a full-featured LMS option and over 12 million course completions to date, SafetySkills is the easy-to-use, flexible training program you've been looking for. Award-winning online EHS and HR training courses to save you time, improve safety culture, and maintain regulatory compliance.
eCompliance safety software is the leader for improving worker participation in safety. The eCompliance mobile app connects workers with head office, creating a two-way conversation so safety leaders can make faster, fact-based decisions, and executives gain an unrivaled view of safety risk across their company. With the mission to eliminate 1 million incidents, eCompliance offers a real-time safety environment, empowering organizations to improve EHS performance. Empowering EHS professionals to predict and prevent workplace incidents and improve safety performance.
EHS Insight is the best value in Safety Software available today. With a fresh, user-friendly interface and everything you need to automate and improve your safety program, it will be the must-have application of 2020. Don't settle for outdated software or one of those little 'forms' tools. Get a comprehensive solution that includes every feature you can't live without. Trust the industry leader: first with offline access, first with a full-suite mobile application, and first in the cloud. EHS Insight is the best value in safety management software available today.
Used by more than 100,000 professionals to complete over 2,000,000 audits/inspections annually, Certainty is a proven enterprise-level solution for any audit/inspection-based safety management program. Certainty allows for data entry from paper, browser, Excel import or the Certainty app & has all you need to design & manage audit/inspection checklists; collect & report audit/inspection data; & manage & mitigate the risks, incidents & issues identified in the audit/inspection process. Certainty is a trusted enterprise-level audit & inspection solution to manage & report business risk, compliance & performance.
Predictive Solutions works with organizations to deliver actionable insights on workplace risk while creating a lasting culture that eliminates incidents. We leverage artificial intelligence, predictive analytics, and a dedicated team of safety professionals. We've helped organizations cut down on incident rates by 83%, reduce lost time due to incidents 88%, and establish a safety-first workplace culture that prevents incidents before they happen. Predictive Solutions is the only safety platform that answers the question: Will I have an incident tomorrow, and how can I prevent it?
IndustrySafe Safety Management Software is easy to use and allows you to track and analyze incidents, corrective actions, inspections, hazards, training and more. Our dashboard module allows you to see key safety performance indicators and metrics at a glance. Training managers, employees, and even contractors can complete over 150 popular online safety training courses with IndustrySafe's training content add-on. IndustrySafe also generates OSHA Log reporting as well as DART/TCIR rates. Manage incidents, claims, action tracking, inspections, hazards, training and more; OSHA and FROI reporting.
HANDS HQ is an innovative risk assessment and method statement platform for specialist contractors that reduces accidents, keeps projects on track and wins more work. HANDS HQ has been purpose-built for construction, M&E, facilities management and other high-risk industries to create high-quality risk assessments, method statements and COSHH assessments 80% faster than any other solution that experience lower document rejection. An online health and safety platform for creating project-specific risk assessment and method statements in minutes.
You're concerned for the safety of your employees and fleet drivers. LifeSaver Mobile will dramatically reduce your employee and fleet driving distraction from mobile phone use. Our software tools and reporting will keep your employees off their phones behind the wheel. Reduce cell phone distracted driving for your mobile workforce.
Our safety management platform is truly like no other. No longer do you have to implement mass amounts of information for the platform to work. Send us your documents and let us do all the heavy lifting. We set your crews up, we train your office personnel and you sit back and watch the real time information come in with the below features automated specifically to make your life as easy as possible. Workers Profile · Manage Employees · Manage Certificates · All Company Documents Powering a safer today for those building our tomorrow. Digital forms, certificate tracking, subcontractor, and asset management tools
AssessNET is a powerful cloud based Health and Safety management system, designed by safety professionals within our software business. AssessNET delivers real-time H&S compliance so you and your team can easily manage tasks, duties and records, giving you visibility and insights to achieve complete control of your organisation's H&S performance. Drive your safety culture and gain peace of mind, enhancing safety and wellbeing. See it for yourself to find out why we are different. Due diligence will save you time, money & hassle. Check us out for free, 500,000+ users can't be wrong. AssessNET - be on the safe side
SafetyPlusWeb is a comprehensive safety management solution. Whether you are a small company without a dedicated safety manager, a mid-sized firm with a Safety Director, or a larger company with a full safety department, SafetyPlusWeb offers you the support, organization, and resources you need to keep your employees safe, your company compliant, and your costs low. Safety management made simple.
A visual tool that helps people determine cause and effect relationships and apply effective solutions to prevent problem recurrence. A visual tool that helps people determine cause and effect relationships and apply effective solutions to prevent problem recurrence.
Sicureasy.com is a software for managing workplace safety, quality and the environment fully developed in cloud. It has been developed for professionals, consultants and companies (from SMB to the big industry), without user limits. Sicureasy.com is a software for managing workplace safety, quality and the environment in the cloud.
Cloud-based, software solution to track your fleet, drivers, and high-value assets to help manage DOT and OSHA safety compliance. Software includes modules for personnel, assets, incidents, and training. Cloud-based, software solution to help manage DOT and OSHA safety compliance for personnel, assets, accidents, and training.
Protect your business and ensure regulatory compliance with mandatory training requirements. Scrap the spreadsheet, with WalletCard occupational health & safety records are easily and automatically updated to reduce the administrative burden of training management. With a collaborative digital safety record at it's core: our technology eliminates manual tracking of fragmented paper records by consolidating all documentation into one easy to access cloud-based solution to prove due diligence. Eliminate paper records & manual tracking of workplace certificates with a secure, collaborative, all-in-one risk management solution.
Lumiform is a highly intuitive and extremely powerful App for all quality and safety inspections and audits. It replaces your paper-based systems and enables you to improve your quality and safety and also save time and money. Intuitive audit and inspection app for all quality and safety workflows.
Basicsafe was built to make your life easy. Most EHS managers have good programs but the tools they have are holding them back. Paperwork and spreadsheets can be frustrating, time consuming, and unreliable. Our EHS tools take the processes you are used to and simplify them, allowing you to get the most out of your program and save time! Companies such as Boise Cascade, State of Colorado, Oregon Dept of Corrections, and Kaiser Aluminum, rely on BasicSafe! Available on mobile, tablet, and computer Tools include: LOTO, Audit, JSA, SDS, Incident & Investigation, PSM, Training and many more. Try BASICSAFE and experience the success!
Safety Champion is intuitive, cloud-based safety software that has been developed by safety professionals using QMS principles. Designed for businesses delivering a full safety program across multiple locations, Safety Champion provides you with a centralised management system everyone in your business can use with ease. Services; Full training and resources, native iOS and Android apps, free webinars, professional safety advice, online support, reporting and analytics, and more. Cloud-based safety management software for every business - helps you streamline your safety tasks and duties in one central location.
ProcessMAP's EHS software solution empowers organizations to streamline Environmental, Health, and Safety (EHS) and Risk related processes and manage associated risks. It establishes company-wide consistency and provides real-time insight to optimize the overall EHS & Risk performance. ProcessMAP offers the most integrated suite of EHS & Risk software in the market that empower organizations to streamline EHS & process
Skytrust is a cloud based integrated management system providing a holistic integrated management approach to your organisations compliance and due diligence. The user-friendly tools assist with risk management, safety, quality, environment, inductions, assets and plant management. Skytrust delivers a real time dashboard providing trending performance indicators. Designed to directly align to Australian and International Standards, this approach has proven successful in any industry sector. The all-in-one platform to manage compliance, gain accreditation, win tenders and create a safer and productive workplace.
i-Sight casusmanagementsoftware is een webgebaseerde oplossing om onderzoeken te beheren. Dashboardrapportage en een aangepaste wizard voor het schrijven van rapporten bieden realtime gegevens over de status van de zaak en trends. De klanten van i-Sight gebruiken het om onderzoek te beheren op het gebied van fraude, werknemersrelaties, ethiek, privacy, naleving, beveiliging, gezondheid en veiligheid. Met i-Sight zijn jij en je personeel beter in staat om samen te werken aan casussen en volledige casushistories bij te houden met directe toegang tot alle gerelateerde informatie. i-Sight casusmanagement software biedt robuuste functionaliteit, eenvoudige integratie en de best beschikbare gebruikerservaring.
ITRAK 365 is the most scalable and adaptable QHSE software solution for the Microsoft Cloud. It is designed to help manage the Quality, Health, Safety & Environment processes of today's dynamic businesses. ITRAK 365 works to streamline the data collection and reporting processes with a high degree of accuracy, enabling companies to achieve and maintain compliance in the face of increasingly strict safety regulations. Free trial on Microsoft AppSource! http://useitrak.com/ ITRAK 365 - The most scalable and adaptable QHSE software solution for the Microsoft Cloud. Enrich your Safety & Compliance programs!
ZeraWare is a sustainable safety management system for managing the core components of an employee safety program: prevent accidents and ensure compliance with OSHA regulations. Use the dashboard to monitor the execution of safety functions 24/7. Identify problems. Track solutions. Ensure OSHA compliance too. The OSHA Log fills in automatically: no errors, oversight or penalty. Automatic alerts if OSHA recordable injuries occur or when safety training is due with topic and who needs to attend. Safety software for managing employee safety. Prevent accidents. Ensure OSHA compliance. Manage the execution of your safety program.
Nektar Data provides mobile data collection and management as a CMMS and safety solution to numerous clients in Construction, Agriculture, Oil & Gas, Pipeline, Transportation, Utilities, and more. Our solutions are flexible and work as simply as field staff require, giving your organization a broad range of benefits from increased efficiency to higher profitability. We work closely with our clients, getting to know your business and your unique needs. Nektar is a diverse, intuitive mobile data collection and management platform designed to allow our clients to leverage their data.
NaviGate Prepared brings peace of mind to school safety. This intuitive software streamlines developing and implementing K-12 preparedness programs and empowers staff with critical information at their fingertips. From online drill logs to easy mobile access for staff and first responders, we provide tools to help schools create safer learning environments. A virtual response tool to develop and execute an effective K-12 school safety program, while enhancing emergency preparedness.
VelocityEHS | MSDSonline is geobsedeerd door eenvoud. Het platform ontwerpt software die eenvoudig te gebruiken is, zodat je medewerkers het ook daadwerkelijk zullen gebruiken. En je hebt snel toegang tot realtime gegevens. De mobiele producten zijn ontworpen voor de manier waarop jij werkt, zodat ze naadloos in je dag passen. Met topscores in het 2017 NAEM Rapport over softwareclassificaties voor EHS en duurzaamheid, vertrouwen meer mensen op VelocityEHS dan de top vijf concurrenten samen. Het platform zal je budget niet schaden en je kunt binnen enkele weken opstarten. De cloudgebaseerde oplossingen van VelocityEHS helpen je om sneller je EHS- en duurzaamheidsdoelen te bereiken, en met meer zichtbaarheid en gemak.
Simplify compliance management and get everyone involved with your EHSQ goals! SafetyAmp is easy, cloud-based, mobile-friendly software to increase engagement, reduce risk, connect your workforce, and improve EHSQ workflows. Trusted across industries by today's workforce - SafetyAmp is the modern, configurable EHSQ solution you've been looking for. Trusted across industries by today's workforce - SafetyAmp is the modern, configurable EHSQ solution you've been looking for.
Occly is a cloud-based workforce safety management solution for businesses that can include propriety wearables. Occly's software features employee scheduling, thorough employee monitoring, innovative way-point touring, geo-fencing, reporting, and safety management all for a low monthly cost. Manage your team today in real-time with advanced metrics that keep you in control of your business. Streamlined and easy to use, Occly's online solution includes a web based portal and smartphone app. Occly is a workforce safety management solution for businesses that offers a suite of services and can include propriety wearables.
Its a unique piece of software developed by industry leading health and safety experts, be Accredited. The goal for the app was simply to streamline safety documentation and creation and help people to stay safe and compliant. Creating an app that will save time, resource and reduce stress by having your risk assessment information instantly accessible at your fingertips. It doesn't matter if you're a Sole Trader or Global Business our app will save time, hassle and money. Unique RAMs software that can create, duplicate, download and send your health and safety documents to work site managers.
Based on Office 365 and SharePoint, Pro-Sapien's modular safety software system offers seamless integration with the Microsoft programs you use everyday. Trusted throughout the world in highly regulated industries, our flexible platform helps drive safety improvement by equipping clients with configured forms, workflows and KPI dashboards. We don't count users, and you can deploy on-premise or in the cloud. See the user-friendly software in action free today! Enterprise Safety Software on Microsoft SharePoint and Office 365 for seamless compliance
Capture, Track, and Report on Safety Observations, Inspections & Assessments - Mobile App works Online & Offline - Attach Pictures and GPS Coordinates - Voice to Text Data Entry - Monitor Safety Indicators by Location - Real Time Dashboards - Create an Unlimited Variety of Checklist Templates - Assign and Track Corrective Actions - Schedule Reports for Automatic Distribution - Organizational Hierarchy Management - Corporate HR System Integration - Barriers & Root Cause Tracking Capture, Track, and Report on Safety Observations, Inspections & Assessments
PaleBlue is the leading provider of Industrial VR Simulations, creating Virtual Reality, Augmented Reality, and 3D simulators for the real world. Our solutions in digitization help our clients to intensify training, streamline workflow, improve safety, and reduce costs - worldwide. Ultimately, in partnership with its customers, PaleBlue seeks to make businesses run better, be safer, and have all the tools at their fingertips. Real world virtual environments allow workers to be trained on dangerous scenarios without any risk to themselves, coworkers, or equip.
Safety PAL is a unique multi language cloud-based complete Safety Management System for holistically managing your workers and contractors health, safety and wellbeing. Safety PAL sets a precedence for ensuring your organisation is fully compliant with current regulations. A complete multi language health and safety Management system that brings every organisation compliance with current regulations
Safety Directors use cerTrax to plan, perform and document OSHA and MSHA compliant Safety Training. cerTrax QR Codes and Cards provide on-demand access to safety and training records. cerTrax produces MSHA compliant 5000-23s, Part 46 and Part 48 documents. cerTrax produces OSHA compliant Training Records with Training Topics (OSHA 10, OSHA 30) Simple, Powerful Safety Training Management System for OSHA and MSHA site compliance.
EMS addresses all of the special issues associated with storing and using hazardous materials. Cradle-to-grave chemical tracking can be achieved by using EMS chemical inventory tracking software in conjunction with our hazardous waste management software. Easy to use cloud-based web application gives EH&S professionals access to real-time chemical inventory data to easily comply with federal, state and local environmental standards. EMS also simplifies chemical purchases, distribution, sharing. Management and reporting application that tracks and manages flows of hazardous materials to ensure compliance.
Much more than an electronic file cabinet. Provides unique interactive tools and guides to build, implement and maintain an effective company specific health and safety system. Includes over 120 programs, procedures, templates to download and edit. Provides tools to identify hazards, conduct risk assessments and select controls. The accident investigation module actually identifies causes, generates Corrective Action Reports. Priced to fit company size. Unlimited users with no extra charge. Provides unique interactive tools and guides to build, implement and maintain an effective company specific health and safety system.
Risk management tool that enables reduction of accidents and increased workers productivity through reports generation. Risk management tool that enables reduction of accidents and increased workers productivity through reports generation.
Beakon's Contract Management software is designed for organisations with 50+ staff in medium and high-risk industries. Keep track of all your contracts using one simple, user-friendly interface, and manage the full contract life-cycle. Including electronic signatures, version control, and approval workflows. Traffic-light notifications tied to flexible reporting, notifications, and reminders ensure that you can be confident your organisation is pro-actively managing contracts. Tracking and managing can be a full time job! Simplify and automate your contracts management processes with Beakon!
Medfiles modules can identify injury type and location and can track medical referrals, follow-up visits, patient activity, lost and restricted workdays, sick days, FMLA, disability absences and more. Data collected by Medfiles modules generate standard and custom reports. Medfiles is a cloud-based SaaS application that is secure and HIPAA compliant. MedfilesOHS EHS software is composed of different occupational health and safety management modules, which can be purchased bundled.
Build forms, capture data, automate workflows. Forms Manager makes it easy for manufacturing, construction, field service and healthcare organizations to automate workflows including inspections, audits, incident reports, employee suggestions, work orders and so on. Forms Manager is used by thousands daily at top organizations - including Unilever, Georgia-Pacific and Xerox - to manage compliance, maintenance, health & safety, quality, human resources, and continuous improvement processes. Your easy-to-use, highly configurable and secure forms automation and standardized workflow solution.
Highway collisions amount to 95% of all transportation-related fatalities, even though they are preventable using passive collision-avoidance systems, which assist and educate drivers on how to drive correctly and cautiously on the road while providing reaction time so that drivers are prepared before they apply their brakes. The aftermarket collision-avoidance systems pioneered by Safe Driving Systems (SDS) are unique because they maximize technology by incorporating both cameras and radar. Eliminate collisions and improve driver behavior with Safe Drive Systems Fleet management & radar-and-optic collision avoidance systems
In a world with an increasingly globalized marketplace and growing mobile workforce, its essential for organizations to implement new ways to keep their employees safe. For compliance, duty of care, business continuity, and, above all else, safety, employers need reliable ways to locate and communicate with their valued workforce and systems that allow them to respond quickly and appropriately if an incident or emergency occurs. Enables businesses to visualise their entire global workforce and incidents in one place.
One of the best compliance-focused LMS applications on the web today, Learning Suite 360 from 360training.com offers everything you need: off-the-shelf courses; the ability to quickly create your own online courses with feature-rich assessments, easy-to-use built-in activity and game templates, webinars, classroom courses, and discussion forums; versatile tools for managing learners in a variety of business, school, and reseller contexts; and the ability to generate revenue by selling courses. All-in-one solution for all your online course development. Our LMS and LCMS makes course creation simple and fast.
myosh is a globally recognised vendor of environmental health and safety management (EHS) cloud based software. Features include easy to use interactive dashboards and mobile apps servicing the requirements of many industries including government, defence, aviation, manufacturing, construction and mining. Customizable Modules include Risk, Hazard Identification, Incident Investigations, Inpections, Contractor, Injury & Training Management, Equipment & Chemical Registers, QR codes & More. myosh is a globally recognised vendor of environmental health and safety management (EHS) cloud based software.
The eSafety training system offers you a complete, easy-to-use OSHA training platform thats customizable for any companys specific requirements. Featuring interactive general awareness training courses, advanced reporting capabilities, and specialized support. We now also offer eSafety Contractor is a cloud-based software system designed to simplify contractor management and safety training by creating, requesting, and tracking documents, upload training materials and more! Online safety training through a scalable LMS that provides a truly powerful and cost-effective training solution.
Safer work environments At Safeguard we are developing a smartphone app, which is used to notify (on-site) emergency personnel when there is an emergency situation. Also we give real-time presence observation, so companies can see who is present from the emergency personnel and where they are. Also our app contains a conference call feature. For all of our features, take a look at our website or mail to [email protected] We help companies create safer work environments by implementing a full-spectrum, tech-driven approach to safety management.
Oplossingen voor de veiligheid van mobiele werknemers die werknemers betrokken maken en beschermen tijdens het werk. De digitale veiligheidssoftware van Anvl en de software voor beoordeling van de werkveiligheid integreert de communicatie en betrokkenheid tussen je frontlijnwerkers en je personeel op het hoogste niveau door realtime gegevens te verzamelen en analyseren om letsel en incidenten te verminderen. Oplossingen voor de veiligheid van mobiele werknemers die werknemers betrokken maken en beschermen tijdens het werk.
The platform includes interactive safety training that has both pre-built and customised content using 360-degree panoramic photos that shows gaps in safety knowledge. The platform provides mental health training on workplace topics using animated scenarios to teach coping strategies; 'one click away' help to the EAP for staff who need support; and an assessment on staff stress, anxiety and depression levels to determine early decline. Customers use the platform as part of their induction and on The Tap Into Safety platform keeps workers physically and mentally safe using interactive training software and predictive reporting.
AtOne - People & Compliance Software. HR, Performance & KPI Management, Safety, QA, Learning Management, Recruitment, Contractor Management, Action Management, Meetings, Plant & Equipment registers, system Alerts, comprehensive reporting feature and more! Integrated with Azure Active Directory affording one secure Single Sign On solution. AtOne's events calendar syncs with Outlook to ensure you never miss a beat! AtOne® - People & Compliance Software... delivering on all Fronts!
OSEA employs a team of 37 safety experts, including PhDs, CIHs, CSPs and more. You can have instant access to these experts on every job site! Use the app to log safety concerns, document walk-throughs, and create reports. Safety Badger will even send you product recall notices and regulatory updates. You can take pictures or text questions about any safety issues, and within 15 minutes, an expert will respond with recommendations or regulatory codes. A great tool for on-site safety managers. Application allows field technicians to upload pictures or ask questions about the safety of their projects.
Online WHS is a unique cloud-based system, which enables organisations to centralise and automate much of their WHS regulatory and operational processes, saving them time and money. Online WHS has been specifically designed and engineered to help businesses manage their safety responsibilities in a way that is affordable, efficient, and simple. Online WHS is recognised for being cost-efficient, comprehensive and easy to use.
Pillar is changing the way safety professionals and organizations navigate compliance and workforce development. Pillar automatically tracks training, generates custom reports for easy auditing, and securely stores training program data, like course completion and test scoring, in real-time. Subscription includes full administrative support. Choose from over 700 health and safety online courses. Pillar also allows you to manage safety data sheets (SDS) and chemical inventory. Unify compliance, culture, and clarity.
Our framework allows your organization to quickly on-board employees through easy access to training materials, policies, procedures, competency tests, etc. With a full suite of web and mobile applications to support your HSE program, including Employee Training, License Tracking, Inspections, Evaluations, Incident Reporting, Regulatory Compliance, Risk Assessment, Safety Meetings, Document Control, Task / Action Management. Measure your leading and lagging indicators through robust scorecards Compliance Science is a cloud based, software-as-a-service, Health & Safety Management Solution.
Workaware is a digital safety management tool with a unified, easy-to-use experience. Whether your staff are working remotely in the field or behind a desk their safety management software remains in sync with our cross-platform software and secure cloud. Our software is designed to help your business increase profitability, digitize workflows, and mitigate liability. Workaware is a comprehensive suite of EHS and GIS software designed to simplify your organizations safety and productivity initiatives.
Battle-Tested Software for Emergency Preparedness and Response. Over 600 emergency management agencies, 50 Federal agencies, 4000 hospitals and public health departments, as well as Fortune 500 companies and higher education institutions rely on Juvare emergency preparedness and emergency response solutions every day to track and manage all aspects of COVID-19. Accelerated solution implementations available in as little as 48 hours. Incident management solution that helps businesses manage crisis and planned events, regardless of size and complexity.
Compliance Manager APP is your on site monitor to ensure the tasks within our compliant WHS management system are undertaken. Unlike other methods, we provide and implement a complete safety system created by industry professionals utilised by major builders for many years. We supply systems, hardware and data plans with no need to employ IT support staff Please feel free to try our web based forms from the WHS management system Data on site is collected with our supplied android tablets An app based system to ensure that the WHS system processes and procedures are being implemented on site.
Tired of maintaining Lockout/Tagout procedures using Excel? Want to standardize your Lockout program with new procedures? Brady LINK360 is the most complete and easy to use software for Lockout/Tagout and Confined Space management. Over 650 companies with 6,000 sites in 25 countries trust LINK360 for their Lockout/Tagout program. Easily create visual procedures on the web or with mobile apps, import and label images, export to PDF, perform periodic inspections, print labels and tags. Most complete and easy to use software for Lockout/Tagout and Confined Space that saves time with procedures, inspections, and tagging.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Environmental, Health & Safety (EHS) management software for professionals on the move. EHS Tracker is a cloud or server based suite of apps and workflows to manage all aspects of ISO 14001 & 45001 based EHS programs and processes. This integrated system can be used by small or global teams alike to manage the entire EMS/SMS workflow stack; from data collection, automated messaging and notifications, data analytics, reporting and even integrations with your company's Office 365 or systems. ISO 14001 & 45001 based Environmental, Health & Safety management systems for EHS professionals on the move!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Field staff can find themselves alone with little support if something goes wrong. Ok Alone was designed specifically to fill this need in a very cost effective way. Ok Alone users can checkin or send an instant help call through a handy smart phone app, text messages or a phone call. It also looks up their current location for the office to see. Best of all, OK Alone allows the monitoring of many people without being tied to a computer. Claim your FREE 7 day trial now! Only $5.00/person/mth View status of your lone workers, their last known location, automatically monitor their safety, all without being tied to a desk.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The #1 system for mapping Training & Skills frameworks. Evidencing a competent workforce has never been so simple: - Analyze Training and Skills within your organisation - Complete quick and easy peer, supervisor or assessor reviews - Maximising your training budget by only spending what you need Whether your training is aligned to national occupational standards, ISO, FCA, RSSB, ORR, NVQ, City & Guilds frameworks or use your own in house set of standards, we have a solution for you! The #1 system for mapping Training & Skills frameworks. Evidencing a competent workforce has never been so simple!
(0 reviews)
Bekijk profiel
We get it, youre busy! With an ever-growing list of safety regulations, its hard to know where to focus which can make it difficult to keep safety the top priority. On top of all that, you have the EHS software overkill that leaves you overwhelmed and unproductive. Thats where we come in. The real value of iReportSource is not the software itself, but how well it helps you do your job and achieve your goals. We arent another software, WE ARE THE SOLUTION! The real value of iReportSource is not the software itself, but how well it helps you do your job and achieve your goals.
Office 365 SharePoint Safety Management Software. Manage the entire incident management lifecycle for EHS with an easy to use App on your Microsoft SharePoint Office 365. Use the case management software to incorporate best practices with case specific forms, easy case reporting, workflows,case manager review, investigations, root cause, corrective actions, approvals, search, reporting, real-time dashboards & much more. Customers include large, mid-size and small companies across industries. Extending Office 365 & SharePoint platform to report incidents, manage investigations, find root cause, CAPA, approve & close incident
(0 reviews)
Bekijk profiel
Proven Health and Safety solutions that automatically protect workers using iPhone, Android phone, or Apple Watch that are effective and affordable. Worker Down detection Fall detection Missed check-ins Heart rate monitoring Panic button Complete, integrated solutions designed for business that: Improve Safety Protect more people Provide reliable service Safeguard your business Simplify management Reduce cost Proven Health and Safety solutions that automatically protect workers using iPhone, Android phone, or Apple Watch.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Next generation mobile software for the inspection and testing of fire life safety systems! Next generation mobile software for the inspection and testing of fire life safety systems!
Do new hire safety orientations and safety meetings from any mobile device. Do inspections of permanent facilities, temporary job sites, vehicles, tools and more. Track training, record injuries and illnesses all from one intuitive interface. Best of all, no paper to worry about and double backups of your data for free. A safety management software application that enables employers to achieve regulatory compliance, prevent incidents, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Engage has been designed with the end worker in mind. By bringing together all worker touchpoints including health and safety, HR, document and asset maintenance onto one easy to navigate platform, the Engage application ensures a safer work environment, increased productivity, compliance, higher levels of worker engagement and effective methods of 2 way communication. Bring your policies and procedures to life, empower your workers and make sure they get home safely every day. Engage uses the power of collaborative engagement to build a safe and efficient workplace for your employees.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pro-Inspector is an enterprise transformation tool that digitally automates the inspection and audit process of an organization. It streamlines the approach with its Dynamic Checklists, NCR Management, Escalation Management, Evidence Gathering, Snagging Lists, etc. Pro-Inspector has a Global Dashboard that displays many charts and graphs for better decision making. Observe growth in productivity, accessibility to information, and organizational transparency. Pro-Inspector is a digital suite that automates inspections, audits and field services. It helps you master EHS and Quality Compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WAVE, by Atlantic Training, is a comprehensive health and safety training solution with it's cloud-based, SCORM compliant LMS. With the ability to host your own content as well as utilize our robust health and safety library, compliance has never been easier. Start your free trial today and see why everyone is talking about WAVE, by Atlantic Training. LMS that is a streamlined health and safety training system with over 500 courses available and the ability to add your own.