42 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Sluit je aan bij meer dan 700.000 gebruikers en beheer je bouw- of renovatiebedrijf met de bekroonde bouwmanagementsoftware van Buildertrend. Online planning, bestellingen wijzigen, documentbeheer, foto's, klantenselecties, garantie, inkooporders, leadbeheer en meer. Cloudgebaseerd: gebruikers kunnen inloggen vanaf pc's, laptops, iPads en telefoons. Automatische meldingen helpen bouwers hun activiteiten in realtime te beheren, waardoor hun onderaannemers, leveranciers en klanten een betere ervaring ondervinden. Online planning en agenda's, online delen van documenten en foto's, online wijzigen van bestellingen en selectiegoedkeuringen.
Flexibele, snelle en nauwkeurige schatting voor dakdekkers. Bied op en win meer winstgevend werk in minder tijd met STACK! STACK stelt je team in staat om snel en nauwkeurig digitale plannen te meten, materialen te kwantificeren en samen te werken met cruciale belanghebbenden van het project. Deze gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde software helpt je om de nauwkeurigheid vanaf de start te garanderen, dure biedingsfouten te elimineren en winstgevender werk te winnen. Maak vandaag nog je gratis account aan. Flexibele, snelle en nauwkeurige schatting voor dakdekkers. Bied op en win meer winstgevend werk met STACK! Maak vandaag nog je gratis account aan!
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
Laat je kleine onderneming er groter uitzien met de software voor dakbedekkingsbedrijven van Jobber. Jobber helpt duizenden dakbedekkingsbedrijven hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Stel offertes op, plan taken in en factureer klanten; optimaliseer routes, volg teams en dispatch ze; waarschuw en communiceer met klanten; synchroniseer automatisch met je accountingsoftware; dit alles vanaf kantoor of in het veld. Je wordt sneller betaald en ziet er professioneler uit dan ooit. Bovendien helpt de gratis toegewijde ondersteuning van Jobber je bij elke stap. Laat je kleine onderneming er groter uitzien. Jobber helpt dakdekkersdiensten om sneller offertes te maken, opdrachten in te plannen, te factureren en betaald te krijgen.
JobNimbus is de hub voor dakdekkers en biedt zichtbaarheid, verbetert de communicatie en bespaart je tijd en geld met tools voor omzet- en productietracking, planning, schatting en automatisering verpakt in een gebruiksvriendelijke interface. Met JobNimbus kun je moeiteloos je verkoop- en opdrachtpijplijnen visualiseren. Creëer ramingen en facturen, maak werkfoto's, wijs werkorders toe, teken contracten, plan taken, bekijk gedeelde agenda's, verzend materiaalbestellingen, incasseer betalingen en meer. Web, iOS, Android. De hub voor al je dakbedekkingsbehoeften verpakt in een eenvoudig te leren en gebruiksvriendelijke interface. Geef je team een boost, bouw op een hoger niveau.
AccuLynx is de meest vertrouwde softwaretoepassing van de dakbedekkingssector die is ontworpen om aannemers te helpen hun bedrijf te beheren en te laten groeien. De software zit boordevol krachtige functies en gebruiksvriendelijke tools die helpen de processen van dakdekkers te stroomlijnen, hun winst te laten groeien en een superieure klantenservice te bieden. Met AccuLynx kunnen dakdekkers elk aspect van hun bedrijf beheren vanuit een enkele toepassing. AccuLynx is de meest vertrouwde software van de dakbedekkingssector die is ontworpen om aannemers te helpen hun bedrijf te beheren en te laten groeien.
De professionele software The EDGE voor het schatten van dakbedekking is robuust en krachtig, maar toch eenvoudig genoeg zodat de meeste aannemers binnen een week of minder aan de slag kunnen. Met de mogelijkheid voor het in realtime berekenen van tapse isolatie en daken met opstaande naden, aangepaste prijzen voor lokale handelstarieven en complexe berekeningen voor materialen en arbeidskosten, kun je je aansluiten bij 10% van de dakdekkers die elke keer nauwkeurig op een project bieden. Blijf scherp. Til je bedrijf naar een hoger niveau met Estimating Edge. Het helpt gespecialiseerde schatters van onderaannemers om meer schattingen te genereren, met een grotere nauwkeurigheid.
JobProgress is een alles-in-één "Beheer je bedrijf"-app voor alle aannemers. JobProgress voorziet aannemers van een gebruiksvriendelijke app die ongeëvenaarde resultaten oplevert doordat je je bedrijf altijd en overal kunt controleren, organiseren en beheren. JobProgress is eenvoudig en krachtig, waardoor teamwork en workflow mogelijk zijn vanuit het oogpunt van de verbouwingsaannemer, zodat jij en je team de voortgang intuïtief kunnen volgen, bewaken en meten. Platform voor bedrijfsproductiviteit dat verbouwingsaannemers helpt bij het beheren van workflow, medewerkers, verkoop en veldactiviteiten.
Meer dan 100.000 aannemers vertrouwen op ServiceTitan, de nummer 1 meest gebruikte software voor service- en vervangingsbedrijven. Klanten van ServiceTitan ervaren een omzetstijging van 24% in 9 maanden. ServiceTitan is het enige systeem dat je nodig hebt om je bedrijf te runnen: planning, dispatch, service, verkoop, marketing, inventaris, loonadministratie, overeenkomsten, boekhouding en meer. Ontvang nu een gratis demo en zie hoe krachtig en gebruiksvriendelijk ServiceTitan is! Meer dan 100.000 aannemers vertrouwen op ServiceTitan, de nummer 1 meest gebruikte software voor residentiële service- en vervangingsbedrijven.
Of het nu gaat om huisbezoeken of grote commerciële klussen, de Fergus full-service projectbeheersoftware voor vakbedrijven biedt je alle tools die je nodig hebt om een succesvol dakbedekkersbedrijf te runnen. Fergus is ontworpen door een vakman en zorgt voor alle details, van offertes, planning en facturering tot het beheer van je team en gezondheid en veiligheid. Er zijn al meer dan 1,3 miljoen projecten geboekt via Fergus en deze visuele workflow kan je helpen om honderden jobs te beheren vanaf elke gewenste locatie. Goed gewaardeerde alles-in-één oplossing ontworpen voor vakbedrijven. Beheer je taken moeiteloos vanaf het eerste telefoongesprek tot en met de facturering.
Service Fusion helpt dakbedekkingsbedrijven om zonder enorme uitgaven indruk te maken op klanten, het gedoe voor werknemers te verminderen en sneller betaald te krijgen. Deze complete oplossing voor servicebeheer is eenvoudig te gebruiken en bevat volgens de klanten een "fantastische klantenservice". Het Service Fusion-platform biedt razendsnelle invoer van werkorders, intelligente planning en dispatch, realtime communicatie met buitendienstmedewerkers, uitgebreid bijhouden van klantgeschiedenis, naadloze integratie met de boekhouding en meer. Service Fusion helpt dakbedekkingsbedrijven om zonder enorme uitgaven indruk te maken op klanten, het gedoe voor werknemers te verminderen en sneller betaald te krijgen.
Webgebaseerde software voor buitendienstbeheer met geïntegreerde planning, facturering en GPS-tracking voor aannemers. Dataforma combineert al je softwarebehoeften in een enkele, geïntegreerde oplossing ontworpen door aannemers, voor aannemers. Neem elke oproep die je kantoor binnenkomt op en traceer deze om elke taak van begin tot einde te volgen. Continue upgrades en 24/7 klantenservice zijn inbegrepen, geen extra kosten of verborgen kosten voor extra functionaliteit. Webgebaseerde software voor buitendienstbeheer met geïntegreerde planning, facturering en GPS-tracking voor aannemers.
Tradify is een alles-in-één-app voor buitendienstbeheer, speciaal ontworpen voor vakbedrijven met 1-20 werknemers. Het bevat alles wat een vakman nodig heeft om te bezuinigen op administratie. Offertes, facturen, urenstaten, buitendienstbeheer, inkooporders, planning en taakrapportage. Tradify verwerkt het allemaal met gemak. Meer dan 10.000 elektriciens, loodgieters, HVAC, bouwers en andere vakmannen van over de hele wereld gebruiken Tradify graag. Klanten kiezen voor Tradify omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Tradify biedt buitendienstbeheersoftware ontwikkeld voor vakbedrijven en dienstverleners. Offerte opstellen, inplannen, bijhouden en factureren, allemaal onderweg.
Roofr offers accurate roof measurement reports for $10 delivered same day or you can measure it yourself using the free software. Every report includes 6-pages outlining total squares, pitch, edges (including hips, valleys, ridges, flashing, and more). No monthly fees or added costs. First report is free, try it now! Fast, accurate roof measurement software for contractors. $10 reports delivered or free DIY software. No monthly fees. Unlimited users.
Vonigo is een bedrijfsmanagement- en online boekingsplatform dat helpt de omzet te verhogen en de bedrijfsvoering van dakbedekkingsbedrijven te stroomlijnen. Vonigo biedt een uniform pakket van configureerbare cloudgebaseerde modules, inclusief planning, online boeken, werkorderbeheer, ramingen, verzending, routing, GPS, CRM, facturering, betalingen, rapportage en meer, allemaal toegankelijk via internet vanaf elke desktop of elk mobiel apparaat. Vonigo heeft miljoenen banen geboekt en beheerd. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo. Vonigo is geschikt voor dakbedekkingsbedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen en de omzet willen verhogen.
YourTradebase is gemaakt voor ambachten, door ambachten, en is een supersnelle, no-nonsense app waarmee je werk kunt winnen en gedaan en betaald kunt krijgen. Maak offertes en facturen aan, krijg goedkeuring van de klant, plan werk, neem betalingen aan, beheer teams, maak aantekeningen en houd iedereen op de hoogte, altijd en op elk apparaat. Het is snel, gemakkelijk en het bespaart ambachten gemiddeld een dag per week aan papierwerk, waardoor je meer tijd overhoudt om je bedrijf te laten groeien en de dingen te doen waar je van houdt. Probeer het uit met een gratis proefperiode van 30 dagen. Krijg werk gewonnen, gedaan en betaald met de no-nonsense app speciaal gemaakt voor ambachten. Offertes, facturen, planning, betalingen, klikken, klikken, klaar.
Krijg meer opdrachten en behaal meer omzet: planning | afspraken | onderhoudsplannen | facturering | verkoopoffertes | rapportage over technische prestaties | synchronisering met Quickbooks | optioneel vast tarief voor Callahan Roach | eenvoudige onboarding | betaalbare prijzen Payzerware, de alles-in-één beheertool, stelt aannemers in staat om hun backoffice-activiteiten te beheren en te optimaliseren en omzet te genereren.
Contractors Cloud is een webgebaseerde CRM- (customer relationship management, klantrelatiebeheer) en bouwbeheeroplossing die is ontworpen voor de verkoopgerichte hoofdaannemer. Contractors Cloud is een webgebaseerde CRM- (customer relationship management, klantrelatiebeheer) en bouwbeheeroplossing die is ontworpen voor de verkoopgerichte hoofdaannemer.
FieldPulse is your business hub, helping you run your roofing business. Scheduling, Customer Management, Estimates/Invoicing, Digital Payments, Timesheets, GPS-location tracking, and more. FieldPulse gives you the tools to build your business by going digital, cutting down on paperwork, making your team more efficient, and building better relationships with your customers. Build and gain control of your field service business with an easy and complete platform that your entire team will love using.
EagleView is transforming the way you work by bringing you the highest level of accuracy in a constantly changing world. EagleView combines imagery that reveals the finest and most important details with computer vision to help you identify insights into any locationfrom anywhere. By delivering timely, comprehensive answers to complex questions, we help professionals across industries improve peoples lives and make informed decisions for the present and future. We combine imagery that reveals the finest and most important details with computer vision to help you gain insights into any location.
Mobile software designed for contractors to remotely perform unlimited, do-it-yourself roof measurement reports and estimates. Measurements can be done from satellite, aerial, drone and blueprint images using Apple and Android devices. The app also features a pitch detection tool; estimator; inspection report tool, visualizer integrated with images of the customer's property; branded pitchbook; digital material catalogs; in-app order placement to distributors; light CRM; and e-sign contracts. Mobile software for performing remote, unlimited roof measurements and estimates via satellite, aerial, drone, and blueprint images.
Less Paper Co. creates custom-built roofing management, field service management, work order management and scheduling systems to help field service businesses become more efficient in the office and the field. Because we custom build every system to each specific clients needs we can offer all of the features that you want and need in a work order system that some of our competitors can't. Creates custom-built field service management, work order management and scheduling systems for field service businesses.
Pro DBX offers an all in one business software solution. Everything from customer management, routing, employee management, inventory management, e-Commerce, Online Reputation Management, surveys, accounting, banking and more for medium to large companies. Pro DBX: Custom Software Development at The Cost Of An Off-The-Shelf Solution. All your Roofing, Pool and Contractor Needs.
FieldGroove is roofing contractor software built by contractors, for contractors. Save time and money by automating manual tasks such as estimate building, scheduling and dispatching, inventory management, asset tracking, customer and lead management, and invoicing. FieldGroove is always there for you: it works on both tablets and computers so you can work in the field, and it has powerful tools that support your business at every stage of the job lifecycle. FieldGroove enables roofing contractors to build estimates, schedule jobs, and invoice customers, from any device at any time.
TopBuilder is the construction industry's most advanced cloud-based construction CRM. As experienced professionals in engineering, construction, and software technology, we have redefined what it means to be a construction CRM. With our sales, marketing, and pre-construction software, you will experience better team communication, win more jobs, and have more time to focus on your priorities. With our new mobile functionality, you get all these wonderful benefits anywhere at any time. TopBuilder provides effective, yet easy-to-use sales and marketing tools for contractors, home builders and real estate professionals.
The way you think about operating your roofing business will never be the same. Send estimates and invoices remotely from the palm of your hand. Take credit cards, venmo, cash app, zelle, ACH and checks. Receive FREE leads in your local area. Let customers download the SendWork client app and book instantly. Send en-route notifications and communicate directly. Gain repeat and loyal customers and grow your business. 14-Day Free Trial. $19.99/Mo Manage your business from the app. Take and receive bookings, send estimates, invoices, get paid. Reduce your admin - 14-Day Free Trial
Houzz Pro is all-in-one business management software for home remodeling and design professionals that spans the full customer lifecycle, including marketing, CRM, estimation & proposals, online invoicing and payments, project management and client communication and collaboration. Houzz Pro is the all-in-one marketing and business management solution built exclusively for home remodeling and design professionals.
Web-based solution that provides coordination of business processes through project management, document storage, accounting and more. Web-based solution that provides coordination of business processes through project management, document storage, accounting and more.
Roofgraf is a simple yet powerful measurement solution that allows roofing contractors to build professional, accurate roofing quotes, bill of materials and roof reports 80% faster than existing methods. Leveraging the latest in HD aerial imagery and measurement technology, Roofgraf lets users draw and measure roofs across any device and calculate pitch in one click. That means fewer mistakes, a dramatically shorter sales cycle and more time to focus on what matters most: growing your business. Roofgraf is the leading measurement solution for roofers looking to speed up and simplify their entire quoting and sales process.
Mobile and web-based roofing solution that enables businesses to manage projects, create contracts and collect aerial measurements. Mobile and web-based roofing solution that enables businesses to manage projects, create contracts and collect aerial measurements.
On-demand estimation software with bid building, contact management, scheduling, and sales activity management for roofing companies. At no additional cost our RoofMeasure tool is included to provide free unlimited aerial roof measurements in minutes. On-demand estimation software, contact management, scheduling, sales management and free aerial roof measures for roofing companies.
Centerpoint Connect is a web based software application specifically designed for roofing contractors that scales across all devices with capabilities for CRM, Inspections, Service Dispatch and Project Management. Web based roofing contractor software with capabilities for CRM, inspections, service dispatch and project management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Calculate bundles of ridge, rolls of starter, sheets of valley metal & plywood, pieces of metal nosing, total squares, etc. Calculate bundles of ridge, rolls of starter, sheets of valley metal & plywood, pieces of metal nosing, total squares, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An all-in-one CRM, job, estimating, and marketing management software for contractors and home pros. An all-in-one CRM, job, estimating, and marketing management software for contractors and home pros.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CRM solution with OCR for roofing and restoration industries. Use it on the computer or through a mobile app. CRM solution with OCR for roofing and restoration industries. Use it on the computer or through a mobile app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Customer management platform that enables roofing businesses of all sizes to manage appointments, client database, proposals creation, emails, sales, and handle accounting operations through QuickBooks integration. Web-based solution that enables roofing businesses of all sizes manage appointments, client database, proposals, sales and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Create custom inspection templates, automate your inspections in the field, and manage test plans Create custom inspection templates, automate your inspections in the field, and manage test plans
(0 reviews)
Bekijk profiel
Homey is a leading provider of cloud-based applications for craftsmen, tradesmen, and service professionals. Homey connects people, applications, and devices through a unified platform to help companies build quality projects and offer quality service to homeowners. Homeys powerful CRM for the construction and service industries lets businesses, from start-up to enterprise, manage their sales, projects, marketing, and back office through one easy-to-use SaaS solution. Cloud-based CRM solution for craftsmen, tradesmen, and service professionals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Roof takeoff solution that helps contractors, architects, engineers create aerial roof measurement reports, generate estimates, determine projects' scope, conduct damage assessment and more. Roof takeoff solution that helps contractors, architects, engineers create aerial roof measurement reports, generate estimates & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Jobba is the easy to learn and use roofing contractor technology that allows you to connect, manage and track all your sales and service processes on one user-friendly platform in real time. Jobba improves your customer experience with automated communications and professional, branded inspection reports. Plus, its intuitive and easy to access on all your devices - desktop, tablet and mobile. Jobba is the easy to learn and use roofing technology that allows you to connect, manage and track your sales and service processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ROOF.link is a comprehensive business management software & back office cloud based SaaS for roofing companies. Imagine all the tools needed to successfully run your roofing business with a single software service. ROOF.link provides all the "built-in" features that most roofers currently use from multiple suppliers and third party integrations. Our roofing software service is an all-in-one solution that saves you time and money. ROOF.link is a comprehensive business management software & back office cloud based SaaS for roofing companies.Total Roofing Automation
(0 reviews)
Bekijk profiel
Solar and roofing sales conversions and CAD software make closing deals easier and more efficient than ever. Solar and roofing sales conversions and CAD software make closing deals easier and more efficient than ever.