54 resultaten
Waarom Capterra gratis is
DialogLoop is een kant-en-klaar softwareplatform voor publieksbetrokkenheid en netwerken voor live evenementen. Met de DialogLoop-invoegtoepassing voor Microsoft PowerPoint (Windows) kunnen presentatoren naadloos enquêtes creëren, en zowel content als hun presentatie naar de mobiele apparaten van deelnemers streamen. Deelnemers maken verbinding met het webplatform van DialogLoop om de content te ontdekken, mee te doen aan realtime enquêtes, deel te nemen aan live vraag-en-antwoord en contact te maken via live privéchatten en netwerken. Meer informatie over DialogLoop Gratis PowerPoint-invoegtoepassing (Windows): Stream dia's en content, voer peilingen/enquêtes uit, ontvang vragen en voer gemodereerde discussie, live privéchat. Meer informatie over DialogLoop
SurveyLegend is de volgende generatie boeiende, platformonafhankelijke en mooie online enquêtes. Zowel grote als kleine bedrijven en particulieren zijn in staat om mobielvriendelijke, prachtige enquêtes te maken. Nu kun je prachtige enquêtes op je pc of tablet maken, het uiterlijk van je enquête naar wens aanpassen, en verzamelde gegevens weergeven met opvallende afbeeldingen en inzichtelijke graphics. Vragenlijsten maken doe je eenvoudig door te slepen en neer te zetten, en je hoeft geen expert in marktonderzoek te zijn om de tool te gebruiken. Meer informatie over SurveyLegend Maak boeiende, platformonafhankelijke en mooie peilingen. Zowel grote als kleine bedrijven en particulieren zijn in staat om feedback te verzamelen. Meer informatie over SurveyLegend
Survio is een wereldwijd online enquêteplatform dat miljoenen gebruikers over de hele wereld helpt onderzoek te doen en waardevolle gegevens op een effectieve, snelle en moeiteloze manier te verzamelen en te analyseren. Deze doe-het-zelf-software combineert een intuïtieve, gebruiksvriendelijke tool met een modern ontwerp en tal van slimme functionaliteiten die het creëren van enquêtes, het analyseren van de verzamelde gegevens en het delen van de resultaten eenvoudiger dan ooit maakt. De professioneel ogende enquêtes van Survio bieden altijd een perfect geschikte oplossing. Meer informatie over Survio Survio is gebruiksvriendelijke enquêtesoftware voor klanttevredenheid, feedback van medewerkers, marktonderzoek en andere online vragenlijsten. Meer informatie over Survio
MySurveyLab is een professionele online enquêtetool die het creëren van enquêtes ondersteunt en het verzamelen van antwoorden en genereren van rapporten automatiseert. Het systeem is een webtoepassing en er is behalve een webbrowser geen extra software vereist om het te gebruiken. Enkele van de servicefuncties zijn: geavanceerde logica en randomisatie, ondersteuning voor elke taal en meertalige enquêtes, teamwerk en het delen van enquêteresultaten, verbeterde beveiliging (SSL/HTTPS), export van enquêteresultaten (Excel, SPSS, PowerPoint), branding en whitelabel-enquêtes, API. Meer informatie over SurveyLab Professionele online enquêtesoftware. Enquêtes, vragenlijsten, formulieren en tests voor klantervaring, marktonderzoek, HR en meer. Meer informatie over SurveyLab
Het door mensen aangedreven gegevensplatform van SurveyMonkey wordt vertrouwd door 98% van de Fortune 500 en wordt gebruikt in meer dan 350.000 organisaties. Het biedt miljoenen mensen over de hele wereld een manier om feedback om te zetten in actie die groei en innovatie stimuleert. Een toonaangevend enquêteplatform.
Je hebt gegevens nodig om je bedrijf aan te sturen, maar je vindt het ook belangrijk om te weten hoe je publiek jouw merk ervaart. Wie je publiek ook is, één ding is duidelijk: het delen van informatie via peilingen, formulieren en enquêtes moet eenvoudig, leuk en foutloos gaan op elk apparaat. Typeform kan trouwens worden geïntegreerd in meer dan 500 van je favoriete apps. Stuur gegevens naar Mailchimp om je lijst te creëren, Google Spreadsheets voor analyse of Salesforce om je klantervaring te personaliseren. Typeform: formulieren en enquêtes voor echte mensen. Maak interactieve peilingen en enquêtes (en nog veel meer). Geef je publiek de ervaring die het verdient, zodat jij de gegevens krijgt die je nodig hebt.
Zoho Survey is gebruiksvriendelijke software voor het ontwerpen van online enquêtes en vragenlijsten. De functies zijn schaalbaar om aan al je behoeften te voldoen, met alles wat belangrijk is om enquêtes te creëren, ze te verspreiden en de antwoorden te analyseren. Er zijn ook enquêtepanels beschikbaar, als je gegevens van specifieke demografische groepen nodig hebt. Goed geïnformeerde beslissingen liggen nu onder handbereik. Je vindt meer informatie over Zoho Survey op https://www.zoho.com/survey/. Online enquêtetool waarmee je onbeperkt enquêtes kunt creëren, deze kunt distribueren en de gegevens moeiteloos kunt analyseren.
SurveyGizmo is een robuust platform voor onderzoek en data-inzichten dat je in staat stelt om slimmere beslissingen te nemen. SurveyGizmo is 's werelds beste platform voor onderzoek en data-inzichten dat je in staat stelt om slimmere beslissingen te nemen.
Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Communiceer proactief met je klanten en prospects met Proactive Chat. Je kunt eenvoudig met aarzelende bezoekers praten en zonder klik een gesprek beginnen. Verhoog de efficiëntie met chatplanning, tekstsnelkoppelingen en onbeperkte wachtrijen. Naadloze integratie met andere Nextiva-producten voor een volledig overzicht van klanten. Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Gemakkelijk communiceren met klanten en prospects.
Met Outgrow kunnen marketeers moeiteloos calculators, gepersonaliseerde aanbevelingen, quizzen en polls creëren om beter leads te verwerven, ze te kwalificeren en met hen in contact te komen. Zou je op de website van een advocaat liever klikken op een knop "Neem contact met mij op" of op een rekenmachine met de tekst "Kijk hoeveel ik je kan besparen in juridische kosten". Met Outgrow kun je binnen enkele minuten rendementscalculators, kennistests, leuke quizzen en aanbevelingen voor e-commerceproducten ontwerpen, zonder een ontwikkelaar of een ontwerper nodig te hebben! Begin vandaag nog met je gratis proefversie. Stelt marketeers in staat om moeiteloos calculators, aanbevelingen en quizzen te creëren om beter leads te verwerven, ze te kwalificeren en met hen in contact te komen.
Glissers ISO 27001-gecertificeerde software voor publieksbetrokkenheid deelt presentatiedia's in realtime met de apparaten van afgevaardigden en gebruikt vervolgens publieksinteractie, vraag- en antwoordsessies, polls, sociale feeds en privénotities om de bezoekerservaring te verbeteren en nuttige evenementsanalyses te bieden. Het is voor organisatoren van evenementen eenvoudig te configureren en het publiek hoeft niets te downloaden. Bekroonde publieksparticipatiesoftware voor live-evenementen en in de klas.
Poll Everywhere transformeert eenrichtingspresentaties in een levendig gesprek met de hele zaal. Met behulp van de smartphones en apparaten die mensen elke dag bij zich hebben, kunnen deelnemers live reacties geven op je polls en activiteiten. Je kunt meerkeuzevragen, veelgestelde vragen, woordwolken, rangvolgorde, trivia en meer creëren en presenteren met de web-app, mobiele presentator-app of via deze slide-ware-integraties: PowerPoint, Google Slides of Keynote. Cloudgebaseerd systeem waarmee presentatoren in contact kunnen komen met het publiek en reacties kunnen ontvangen via het web of sms tijdens de presentatie.
A fast, easy-to-use, full-featured meeting app for audience polling, Q&A, surveys and more. Used by industry-leading companies for town halls, all hands, webinars, regular meetings and events. No downloads, opens instantly on any mobile or desktop device in the browser. Some key features are: fully-anonymous participation option, real-time feedback ability, audience emotional response analysis, raffles and extended customization. Full-featured meeting app for real-time polls, Q&A, and more that can be accessed on any device directly in the browser.
Slido is an easy to use Q&A and polling platform. Slido is used by anyone looking to enable open conversation at a live meeting, whether in-person or virtual. With a team of over 150 people dedicated to creating the simplest product experience with great customer support, Slido has enabled two-way conversation at over 600,000 events globally. Slido has been adopted by a number of renowned conferences, including SXSW, Web Summit, Money20/20 and high-profile clients like Spotify, Nike, BBC. Slido is an award-winning Q&A and live polling platform that will help you make your events and meetings more interactive.
Maak polls, enquêtes en open vragen, verzamel de resultaten in realtime en presenteer ze op elk scherm. Maak polls, enquêtes en open vragen, verzamel de resultaten in realtime en presenteer ze op elk scherm.
Crowdpurr is een platform voor publieksbetrokkenheid dat je helpt bij het creëren van aantrekkelijke interactieve mobiele ervaringen voor je live-evenementen. Crowdpurr is een platform voor publieksbetrokkenheid dat je helpt bij het creëren van aantrekkelijke interactieve mobiele ervaringen voor je live-evenementen.
Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking. Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking.
A polling tool for university classrooms. Improve student engagement in the lecture or classroom, build student comprehension with the best student polling app in higher education. Accelerate student success both inside and outside the classroom environment. Top Hat is the end-to-end teacher-student engagement platform for educators. Supports anonymous polling! Top Hat is the app that makes teaching fun and effective. Top Hat is the platform for professors and to assess student performance.
Student engagement solution that enables lecturers to take attendance and poll their audiences through laptops, phones, or clickers. Student engagement solution that enables lecturers to take attendance and poll their audiences through laptops, phones, or clickers.
AhaSlides is great for the classroom, meetings, workshops, and any event that benefits from audience interaction. You can add polls, fun quizzes, word clouds, engaging Q&A sessions to your presentation. The results are displayed and updated live in beautiful formats of your choice. AhaSlides is well trusted by professionals all around the world to deliver rockstar performances on stage! Free users have unlimited questions, unlimited access to all slide types. No credit card required. Interactive presentation software that lets your audience vote, ask questions, play quiz, send ideas, and be engaged in real-time.
Modular software for working with telephone, online, in-person and printed questionnaires as well as panel management. The Survey System is the most complete software available for all types of survey research. Includes advanced logic and comprehensive reporting and analysis. The Survey System has been refined and expanded in response to client comments and requests since 1983. Modular software for working with telephone, online, in-person and printed questionnaires as well as panel management.
Create online surveys with ease using easyfeedback. More than 5000 satisfied customers already use our survey tool to improve their customer experience, increase employee satisfaction or optimise their products and services in terms of user experience. With easyfeedback there are no limits to surveys. easyfeedback is a survey solution for creating and managing online surveys that enables you to analyze results better.
Web-based solution that enables audience response through engagement, social Q&A, live polling, and attendee evaluations. Web-based solution that enables audience response through engagement, social Q&A, live polling, and attendee evaluations.
TurningPoint, a comprehensive audience participation platform, not only provides live polling and interactive homework capabilities, but also lets you conduct unlimited surveys for insights into the minds of your customers, employees or students. Even better, a simple interface, along with the ability to respond using a cell phone, tablet or computer, means that everyone can get started right away. TurningPoint is well-suited for both remote and in-person learning. TurningPoint is a polling solution that lets participants respond with either their own device or a hardware clicker.
StraticsNetworks offers Ringless Voicemail Drops, Bulk SMS IVR surveys & Polls, Call Center Software, and Voice Broadcasting software. Our services offer robust power and feature combined with an unbeatable price! We have now announced 100% unlimited messaging for one fixed monthly rate. We offer zero costs per minute or peruse on our products. The only IVR platform on Earth where you can run Surveys, Polls, send Ringless Voicemail Drops, SMS and deliver Voice Broadcasts.
Give employees an avenue to be heard in town halls, virtual webinars, meetings and conference calls. Pigeonhole Live is a proven, trusted channel that engages employees for open, honest feedback that management can rely on. Guide discussions and stay focused with our curation tools. Use Pigeonhole Live to effortlessly crowdsource questions, run real-time polls with employees and gather insightful data. Free for up to 1000 audience members. Upgrade for more features. Boost employee engagement with crowdsourced Q&A and real-time polling on the simplest interactive platform for town halls and meetings.
Eliminate the possibility of anyone voting twice and generate trustworthy results with our secure polls and surveys. Access robust tracking of voter activity with our secure voter authentication measures. Create an unlimited number of ballots, spread the word about your poll or vote, and get real-time results. All from one centralized platform. Showcase candidates, things your organization needs to vote on, and more. Customize your vote with anonymity, weighted, and ranked voting options. Eliminate the possibility of anyone voting twice and generate trustworthy results with our secure polls, surveys, and ballots.
With your free account from PollDaddy you can now create surveys and polls for your website, blog and social network profiles. Our polls are simple and flexible, allowing you to customize our styles to match your website social networking profile or email campaign. Find out what your visitors are thinking today. Create your surveys and polls using our custom templates or create your own. Use our in-depth reporting engine to aggregate, print and export your results. With your free account from PollDaddy you can now create surveys and polls for your website, blog and social network profiles.
eSurveysPro.com is an one-stop solution for managing feedback via the web. Using just your browser you can easily create the most complex surveys. eSurveysPro.com will help you design your surveys with an easy to use survey editor. It offers 18 question types and the possibility to control the flow of the surveys. Collect responses by sending email invitations or by placing a link to the survey on any website. View the results as they are collected in real-time using powerful reports. Create free online surveys and polls. Gather responses and analyze results in real-time.
Audience Response Solutions allow users to quickly capture audience feedback, improve user participation and promote active learning. Results can be exported post session. Perfect for educational settings, corporate training and large conferences. Use our PowerPoint plugin or Survey Bar that floats over the top of your favorite application. Ask questions, displays results and spark conversations. Game options, instant grading and live results tracking. Keypads or apps provide instant feedback, improve user participation and promote active learning.
VideoPeel is the premier remote video capturing platform for businesses to capture, respond to, analyze and share videos from their customers. VideoPeel helps businesses 10X their amount of user generated video content, so they can drive 20% plus conversions, traffic, satisfaction, and consumer insights. Were improving the way online marketing, research and communications is done. Makes it easy for businesses to remotely capture customer videos in seconds for video testimonials and voice of the customer.
A secure online voting system for companies, associations, public entities, sports clubs, and more. Save time and resources by voting from anywhere in the world; all you need is an Internet connection. It can be used by organizations of any kind: Companies, Associations, Public Entities, Sports Clubs, or groups of any size, to facilitate their votes, because these will be verified, secret and unalterable. A secure online voting system for companies, associations, public entities, sports clubs, and more.
SlideLizard is a PowerPoint-Plugin, which let's presenters interact with their audience. Participants join the presentation with a unique presentation URL and can access your slides and shared resources, but as well ask questions, vote in live polls and give feedback. After the presentation, you get a report including audience email addresses and analytics about how long each of your slides was viewed by your audience. All data can be exported to Word or Excel. PowerPoint-Plugin which lets presenters interact with their audience via live polls, questions and feedback. With analytics and export.
Powered by the worlds largest first-party permissioned dataset, Dynata Insights Platform is a single end-to-end solution to address all your insights and advertising needs. It provides seamless access to a wide range of solutions and services to simplify the research process and increase efficiencies. The platform enables researchers and marketers to build actionable insights, drive marketing campaigns at scale, and measure campaign effectiveness with Dynatas connected data solutions. Dynata Insights Platform is a single end-to-end solution to address all your insights and advertising needs.
iWall is a social media wall and text to screen software tool that encourages audience interaction at events by allowing people to send messages and pictures to a big screen. Social media wall and text to screen software tool that encourages audience interaction at events.
Polling tool that enables on the fly Q&A creation. Include real-time poll results in your presentation or lecture. Polling tool that enables on the fly Q&A creation. Include real-time poll results in your presentation or lecture.
YouGov is a global provider of data and analysis generated by consumer panels in 42 markets. We are powered by our unique connected data set, The YouGov Cube, encompassing hundreds of thousands of variables and over a decade of data on our panel members. With our continuously updated data we are able to provide the most accurate, complete, and dynamic portrait of the world. YouGov is a global research and data analytics group, collecting consumer data in 42 markets.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based SMS voting solution that helps in polling live audiences, counting election votes and engaging event attendees. Web-based SMS voting solution that helps in polling live audiences, counting election votes and engaging event attendees.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Meridia helps meeting planners, speakers, trainers and educators integrate interactive, online and offline audience response systems into their events, presentations, and training sessions. We are a 40-year-old startup because weve been in the interactive event technology business since the 1970s. However, we are young at heart like a startup that constantly changes and adapts to the shifting customer needs. We make group interaction SIMPLE, audience feedback technology INTUITIVE, & software. Helps meeting planners, speakers, trainers and educators integrate interactive, online and offline audience response systems.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Poll creation software that supports voting via SMS and sharing results in PowerPoint presentations. Poll creation software that supports voting via SMS and sharing results in PowerPoint presentations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Promotes employee and student engagement during meetings and classes by enabling audiences to ask and answer live polls, surveys and engage with anonymous Q&A. Promotes employee & student engagement during meetings/classes by enabling audiences to answer live polls, surveys and engage with Q&A.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easily create online polls that can be shared anywhere, with custom polling and private access to all polls created. Easily create online polls that can be shared anywhere, with custom polling and private access to all polls created.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Acadly is a smart classroom platform that helps professors deliver engaging lectures and record attendance at the tap of a button Acadly is a smart classroom platform that helps professors deliver engaging lectures and record attendance at the tap of a button
(0 reviews)
Bekijk profiel
Collect is a mobile based data collection and analysis platform, which is used by organisations in 50+ countries for a number of field data collection activities including face-to-face interviews, store audits, opinion polls, exit interviews, consumer research, mystery shopping and more. While sector agnostic, ideally, Collect works best to conduct quantitative analysis of data collected through face-to-face interactions. Advanced features such as response flagging ensure data legitimacy. Collect allows you to gather high-quality, legitimate data through mobile based data collection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Embeddable polling widget that lets you easily collect feedback, emails, and sentiment from your visitors. Embeddable polling widget that lets you easily collect feedback, emails, and sentiment from your visitors.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A versatile polling tool to engage the conversation with the target of your choice, with contextualized and personalized feedback. A versatile polling tool to engage the conversation with the target of your choice, with contextualized and personalized feedback.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Votum helps you run polls, collect anonymous feedback, questions and ideas inside your Slack! Votum helps you run polls, collect anonymous feedback, questions and ideas inside your Slack!
(0 reviews)
Bekijk profiel
DirectSuggest connects your decision makers directly to your employees and makes it simple for an employee to make suggestions on any device with the assurance that they arrive where they are needed. DirectSuggest is the 'Old Fashion Suggestion Box Reimagined' in an easy-to-use and reliable manner for any organization
(0 reviews)
Bekijk profiel
Create and manage polls on WhatsApp. Create and manage polls on WhatsApp.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online low-commitment cross-platform poll maker, which provides users a simple tool to create and share a poll anytime. Online low-commitment cross-platform poll maker, which provides users a simple tool to create and share a poll anytime.
(0 reviews)
Bekijk profiel
MixMode (CATI + Home CATI + offline CAPI + offline MOBI + CAWI) survey system that features switching between survey modes within a single survey session, to deploy in any IT infrastructure (equally: in AWS cloud or within own or chosen computing centre). No need of external telephony system except for a SIP clients from as many VoIP providers one needs for multiple call centres and/or hundreds of individual interviewer stations scattered within the WAN edge range regardless national borders. Survey system (essential for COVID-19 time) for public WAN environment with autonomous VoIP CATI for ordinary home internet connection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides an extensive view of your customers experiences in real time while A.I. identified pain points for improvments Provides an extensive view of your customers experiences in real time while A.I. identified pain points for improvments
(0 reviews)
Bekijk profiel
A digital moderation app that lets you ask questions, brainstorm, organize, vote, discuss and decide. Decision making in real time. A digital moderation app that lets you ask questions, brainstorm, organize, vote, discuss and decide. Decision making in real time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A decentralized democracy process is used to blend many opinions into an equilibrium. A decentralized democracy process is used to blend many opinions into an equilibrium.