120 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Survey Anyplace is de meest beoordeelde en de best beoordeelde beoordelingssoftware voor het MKB. Bedrijven zoals Capgemini, Eneco, EDF en Bare International gebruiken Survey Anyplace om een unieke beoordeling te bieden. Probeer de nieuwe functie Formules, waarmee je tijdens de beoordeling berekeningen kunt uitvoeren om je respondenten nog meer inzichtelijke feedback te geven en een gepersonaliseerd PDF-rapport te creëren. Vink de whitelabel-optie aan als je een volledig merkeigen beoordeling wilt zonder een verwijzing naar Survey Anyplace. Meer informatie over Survey Anyplace Survey Anyplace maakt beoordelingen leuk, interactief en persoonlijk! Nu met geautomatiseerde PDF-rapporten. Meer informatie over Survey Anyplace
Video en AI zijn de volgende stap in HR-technologie en werving, waardoor het minder tijd kost om medewerkers in dienst te nemen en je tijd en geld bespaart. In een online wereld van sollicitaties en kandidaatprofielen is het moeilijk om een echt goed beeld van iemand te krijgen. myInterview is ontworpen om persoonlijkheid toe te voegen aan het wervingsproces via videosollicitaties en voorspellende analyse. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken. Als je tienduizenden sollicitaties per week verwerkt, kun je vertrouwen op myInterview. Probeer het gratis. Geen contracten. Geen creditcard. Meer informatie over myInterview Videosollicitaties, op AI gebaseerde analyse, vriendelijke interface, integreert met je ATS, je eigen merk vanaf het begin. Claim nu je gratis account. Meer informatie over myInterview
Test Invite is volledig geautomatiseerde online beoordelingssoftware waarmee je aangepaste beoordelingsprocessen kunt maken. Gebruik taal-, aanleg- en persoonlijkheidstests in de beoordelingsbibliotheek of maak je eigen tests met je eigen vragen. Je kunt codering/programmering of video-interviewvragen toevoegen aan je beoordelingspijplijn. Je kunt online sollicitatietests geven in een veilige en gecontroleerde omgeving dankzij de browsertechnologie met volledige schermblokkering en video-opnamefuncties. Meer informatie over Test Invite Maak je eigen beoordelingen of gebruik de beoordelingsbibliotheek. Geef online tests met volledige schermvergrendeling en webcamvideo-opname. Meer informatie over Test Invite
Kaymbu is een toonaangevend platform voor visuele berichten en authentieke beoordelingen voor het voorschools onderwijs. Kaymbu verbindt leerkrachten voor jonge kinderen met jonge, digitaal onderlegde ouders via het delen van foto's en studentenportfolio's, schoolnieuwsbrieven en dynamische fotoboeken. Kaymbu legt de essentie van de ontwikkeling van studenten vast en versterkt de relaties tussen thuis en school. Kaymbu stelt leerkrachten voor jonge kinderen in staat om het leren zichtbaar te maken en schoolgemeenschappen te versterken.
Easy LMS werd opgericht in 2013 en is een gebruiksvriendelijk, intuïtief en eenvoudig te distribueren learning management system en een unieke oplossing voor organisaties. Dit platform biedt oplossingen voor een competitieve quiz, een formeel examen, een informatieve cursus en een aantrekkelijke beoordeling met certificering. Dit alles voor een zeer concurrerende prijs! Met de gebruiksvriendelijke tool kun je je medewerkers of studenten betrokken maken, trainen en certificeren! Met de uitstekende ondersteuning onderscheidt dit platform zich van de meeste andere LMS. Een LMS ontworpen voor het creëren van online examens, cursussen en beoordelingen met veel vraagtypen, voortgangscontrole en zelfs een inlogportaal.

door eSkill Corporation

(88 beoordelingen)
Bekijk profiel
eSkill biedt bedrijven indienstnamebeoordelingen waarmee ze kandidaten kunnen screenen en evalueren, zodat ze de best mogelijke werknemers in dienst kunnen nemen. Ze kunnen eerder voorbereide vragen gebruiken of aangepaste werkbeoordelingen maken door hun eigen vragen toe te voegen. Ze hebben ook de optie om vragen op te nemen die echte werksituaties simuleren, zodat ze kunnen zien hoe kandidaten zouden presteren als ze in dienst worden genomen. Dit helpt hen om veel van het giswerk bij het werven en in dienst nemen te elimineren, zodat ze een sterk team kunnen opbouwen. eSkill biedt indienstnamebeoordelingen om bedrijven te helpen bij het beoordelen van de vaardigheden en bekwaamheden van kandidaten, zodat ze kandidaten met vertrouwen in dienst kunnen nemen.
Bekijk profiel
Het biedt geavanceerde tools voor het in dienst nemen van personeel die gedrag, persoonlijkheid en competentie meten. De tools verbeteren de kwaliteit van de aanname en verlagen het verloop door werkprestaties en succes bij potentiële kandidaten te voorspellen met een nauwkeurigheid tot 90%. Met flexibele prijsopties, een aangepaste portal en volledige ondersteuning van implementatie tot aanname, heb je toegang tot een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken testdienst. Neem de volgende keer personeel met vertrouwen aan. Probeer het vandaag nog gratis. The Hire Talent is een bedrijf dat zich toelegt op het testen van de werkgelegenheid en dat zich richt op gedrags- en competentietests om potentiële nieuwe medewerkers te beoordelen.
Vervoe is een vaardigheidsbeoordelingsplatform dat bedrijven helpt de allerbeste mensen in dienst te nemen door zich te concentreren op wie het werk kan doen, niet wie er goed uitziet op papier. Vervoe maakt gebruik van machine learning om op maat gemaakte vaardigheidsbeoordelingen te maken waarvoor direct automatisch een score kan worden gegeven, zodat bedrijven kandidaten op elke vaardigheid kunnen testen en hun antwoorden automatisch op elke schaal kunnen beoordelen. Vervoe is een AI-gestuurd vaardigheidsplatform dat verborgen talenten ontdekt via praktijktesten, taken en tools.

door Criteria Corp

(45 beoordelingen)
Bekijk profiel
HireSelect is een online platform voor testen voorafgaand aan een dienstverband met een uitgebreid pakket van bekwaamheids-, persoonlijkheids- en vaardigheidstests. Bedrijven van elke omvang gebruiken de tests in HireSelect om objectieve, betrouwbare informatie te verzamelen over hun potentiële werknemers, wat leidt tot een hogere productiviteit, lagere omzet en minder tijd en geld die wordt besteed aan het wervingsproces. Meld je vandaag nog aan voor de gratis proefversie zonder verplichtingen. Beheer webgebaseerde beoordelingen voorafgaand aan een dienstverband, inclusief bekwaamheids-, persoonlijkheids- en vaardigheidstests, om gekwalificeerde kandidaten te vinden.
De Quiz Maker van ProProf is een online quizontwerptool die het creëren en delen van leuke en interactieve quizzen mogelijk maakt. Als vertrouwde gratis quizontwerpsoftware is dit platform de favoriet van veel docenten, trainers, onderwijsinstellingen en bedrijven. Het is vooral populair voor het creëren van gescoorde quizzen, openbare quizzen, persoonlijkheidsquizzen, opiniepeilingen, andere peilingen, online tests, beoordelingen, examens in het onderwijs enz. De Quiz Maker van ProProf is een webgebaseerde, uitgebreide quizontwerptool waarmee je online beoordelingen kunt creëren, delen en evalueren.
CodeSignal is the leading assessment platform for technical hiring that uses state-of-the-art Coding Scores and real-world coding environments. Companies of all sizes already use CodeSignal's Certify, Test, and Interview products to assess developer candidates at every stage of the hiring process. Customers use CodeSignal to grow engineering teams rapidly, while saving engineering interview time, reducing turnover costs, removing hiring biases, and improving candidate experience. CodeSignal is the leading assessment platform that test developer candidates at every step of the hiring process.
Bekijk profiel
De Devine Group biedt wervings- en ontwikkelingsbeoordelingen om werkgevers te helpen slimmer te werven, talent te ontwikkelen en resultaten te behalen. Geef je top- en bottom line een boost door de verkoopprestaties met meer dan 70% te voorspellen, de prestaties van werknemers met meer dan 90% te verhogen en effectieve leiders 90% van de tijd te identificeren. Ontdek waarom ze de vertrouwde beoordelingspartner zijn voor meer dan 5000 bedrijven over de hele wereld. Klik nu voor een gratis evaluatie. De Devine Group biedt tools voor medewerkersbeoordelingen en talentanalyse om werkgevers te helpen slimmer te werven en talent te ontwikkelen.

door ExamSoft Worldwide

(39 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloudgebaseerde software die is ontworpen voor het beheer van online beoordelingen. Wordt geleverd met functies voor accountbeheer en het creëren en afleveren van examens. Cloudgebaseerde software die is ontworpen voor het beheer van online beoordelingen. Wordt geleverd met functies voor accountbeheer en het creëren en afleveren van examens.
Wetenschappelijk gevalideerde beoordelingen met behulp van video, AI en op games gebaseerde uitdagingen om de meest uitgebreide en boeiende evaluatieoplossing te leveren voor het talent van vandaag. Combinatie van AI met video-interviews en op games gebaseerde uitdagingen om de competenties te beoordelen die succes voorspellen.
Devskiller is een platform voor screening en online interviews van ontwikkelaars dat wordt aangedreven door RealLifeTesting methodologie. Met deze tool kun je ontwikkelaars vinden met de juiste vaardigheden, waardoor je tijd tot indienstneming met 60% wordt verkort. De programmeertests weerspiegelen de ervaring van een eerste dag op het werk om toppresteerders te identificeren. Ze testen niet alleen programmeertalen, maar ook frameworks, bibliotheken en databases. Devskiller is een platform voor screening en online interviews van ontwikkelaars dat wordt aangedreven door RealLifeTesting methodologie.

door Assessment Generator

(28 beoordelingen)
Bekijk profiel
Easily create beautiful, mobile friendly assessments that provide automated scoring and feedback. Customize your assessments with your brand logos and colors. Supports scoring in multiple categories that you define. Provide customized feedback on-screen, in an email, and/or as a PDF. Automatically send responses to your CRM or any of thousands of applications. Redirect respondents to the URL of your choice depending on how they score on the assessment. Easily create beautiful, mobile friendly assessments that provide automated scoring and feedback.
A simple, yet powerful platform that delivers instant hiring intelligence PLUS the ability to discover and maximize talent across your organization. Predictive assessments, video interviewing, reference checking software, culture assessments, and leadership simulations. Hire the right people, discover hidden talent, and maximize every employees success.
Top Hat is the active learning platform for professors and faculty. Assess student comprehension as you go. No need to wait until the end of the term to evaluate student comprehension. Top Hats built-in assessment tools enable professors to effectively gauge understanding or misconceptions, even before class starts. Get real-time feedback on student progress so you can course-correct on the fly. Top Hat allows you assess student comprehension as you go. Don't wait until the end of the term to evaluate student comprehension.
Form.com is een compleet en flexibel ondernemingsplatform voor het creëren, bewerken en starten van beoordelingen voor medewerkers die verspreid werken. Configureer aangepaste workflows en meldingen voor escalaties en snelle probleemoplossingen. Visualiseer gegevens om snel belangrijke trends te begrijpen of diepere analyses uit te voeren. Form.com, gericht op het ondernemingsniveau, bevat de beveiligingsfuncties, beheeropties en integratiemogelijkheden die grote organisaties vereisen en biedt een volledig assortiment aan professionele diensten. Form.com is een ondernemingsplatform voor web- en mobiele/offline oplossingen voor formulieren. Verzamel betere gegevens, versnel de volgende stappen, analyseer de resultaten.
Codility is het toonaangevende testplatform voor ontwikkelaars. Het helpt technische wervingsteams om de technische vaardigheden van kandidaten nauwkeurig en efficiënt te beoordelen en de meest veelbelovende nieuwe medewerkers te identificeren. Codility omvat honderden programmeertaken, meerdere talen en biedt realistische scenario's met verschillende moeilijkheidsgraden. Gebruikt door meer dan 1200 bedrijven, waaronder Accenture, Amazon, Barclays, Citi, Flatiron, Intel, Microsoft, PayPal, Rakuten, SurveyMonkey, Twitch, Volvo en Zalando. Codility is een platform dat technische recruiters en personeelsmanagers helpt om de vaardigheden van hun kandidaten te beoordelen door hun code online te testen.
Interact is een door AI aangestuurd platform voor het uitvoeren van beveiligde beoordelingen en interviews voorafgaand aan indienstneming, waardoor gegevensgestuurde wervingen voor bedrijven mogelijk zijn. Met een baanbrekend toezichtsalgoritme en een uitgebreide bibliotheek van voorgebouwde beoordelingen helpt Interact bedrijven om slimmer en sneller in te huren. De beoordelingen van Interact variëren van psychometrische tests tot tests voor technische rollen, verkoop- en marketinggebaseerde tests en tests op verschillende andere gebieden. Software voor beoordeling voorafgaand aan indiensttreding die helpt bij het maken van gegevensgestuurde wervingen met behulp van beveiligde beoordelingen en samenwerkende video-interviews.
Mettl Assessment Battery is een set uitgebreide tools voor talentbeoordeling die kunnen worden gebruikt voor een holistische evaluatie van de persoonlijkheid van de kandidaat (de heldere eigenschappen, donkere eigenschappen, motivatie en waarden), cognitieve vaardigheden, beroepsspecifieke technische vaardigheden en andere gerelateerde competenties. Deze tools zijn zeer aanpasbaar volgens de vereiste van elke functie om de juiste match voor elke functie te identificeren. Mettl Assessment Battery helpt je bij het meten, analyseren en verbeteren van de vaardigheden van mensen.
Cloverleaf's SaaS platform provides data-driven insights based on many of the industry-leading assessments included on our platform. Input your results or take the assessments right on on Cloverleaf to translate results into action with better decision making, development planning, and positive behavior change. Cloverleaf is "assessment agnostic" and works with the assessments that your company already uses. Cloverleaf cross-maps personalities by using 16 Types (MBTI), StrengthsFinder, VIA, Disc, TTi, and our own Culture Pulse survey.
Cognician is a digital change management platform that delivers impactful change activities consistently to global teams. Our bite-sized change and learning activities are customized, social, gamified, mobile, blended, insightful, data-rich, simple, and user-friendly. Accenture and other Fortune 500 clients use Cognician's capabilities to shift mindsets and behavior: digital coaching, multi-day quests, surveys, reminders, reflections, adaptive learning paths, gamification, assessments & more. Cognician is a digital change management platform that delivers impactful change activities consistently to global teams.

door Brilliant Assessments

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
Self-service beoordelingssoftware voor bedrijven, voor het genereren van verfijnde, gedetailleerde en persoonlijke feedbackrapporten die mensen aanspreken. Zowel het beoordelings- als het feedbackrapport is volledig merkeigen en meertalig. Het wordt door zowel internationale Fortune 500-bedrijven als startups gebruikt voor medewerkers (afstemming van cultuur/strategie/team, training, certificering, 360's), contentmarketing, behoeftenanalyse, risicobeoordelingen, evaluatie van bedrijf/organisatie, cybersecurity-beoordelingen, en noem maar op! Self-service beoordelingssoftware voor bedrijven, voor het genereren van volledig merkeigen, persoonlijke en gedetailleerde feedbackrapporten die mensen aanspreken.
Talviews assessment platform is built for speed and supports formats such as the objective, essay, code, typing, and aptitude tests that look great across devices and are secured through powerful online proctoring. Pre-hire assessments with Talview are quick, valid, and seamless. Publish and deliver your online assessments to create a great recruitment funnel for hiring the right talent.. Talviews mobile-proctored assessments give candidates the freedom to attend assessments from anywhere. Talview Assessment Platform helps recruiters and test administrators to measure the skills of the candidates in a faster and better way
LeadQuizzes allows marketers to create quizzes, surveys, and forms to increase your leads and learn about your audience without a developer. Leverage user-provided quiz answers to segment and update your contacts with our integrations. Capture more leads and data from your website with our powerful popup controls. Create highly targeted custom audiences using our Facebook integration. Steal inspiration from our hundreds of templates and case studies! LeadQuizzes allows marketers to create quizzes, surveys, and forms to increase your leads and learn about your audience.
With Trivie, you can train remotely with confidence. Based on cognitive science, adaptive learning, and gamification, Trivie ensures employees remember training information through science-based automation. As a 100% self-service product, Trivie can be deployed to thousands of learners in a matter of minutes. Trivie is a microlearning platform to help employees remember training and identify where and when they need more.

door Athena Assessment

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
No matter who you are, in order to be successful, you must have and use good judgment. Judgment is the primary driver of our decisions, choices and actions; it is more important than personality or even intellect. In fact, personality and intellect have little, if any, correlation to success. Sure, at times a pleasing personality or high intellect helps, but success requires an ability to make successful decisions, and we do that through our judgment. The Athena Assessment measures judgment. Highly predictive employment testing for what matters most, judgment - not personality. Affordable pricing - large and small companies.
Bekijk profiel
The English Quiz is a secure online language testing tool providing a clear assessment of English language skills, offering ready-to-use or customised assessments that help optimize talent acquisition and employee development. Easy to use online English language assessment tool that helps companies make the right hiring decisions.

door Centrieva

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
Verbeter het leren van studenten via het meest ervaren beoordelingssoftwareplatform op de markt, opgericht in 2006. Met de Assessment Management-oplossing van Weave krijg je aanpasbare sjablonen om resultaten, metingen en bevindingen te volgen en de cirkel te sluiten, compleet met bewijsbijlagen en prachtige rapportages. Krijg deskundige hulp van beoordelingsprofessionals met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring. Allemaal met een door gebruikers geteste, eenvoudig te gebruiken interface die beschikbaar is voor jou en je personeel. Vereenvoudig je beoordelingsprocessen door je uitkomsten, metingen en bevindingen bij te houden en de cirkel te sluiten met de beoordelingsoplossing van Weave.

door Fit First Technologies International

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
Because resumes and interviews often don't give you the full picture, the additional insight from TalentSorter's applicant FitScore will become a valuable, reassuring step in your recruitment process. No other tool uses our advanced human analytics to assess and uncover an applicant's core soft skills (personality traits, attitude, work ethic, etc), all of which contribute highly towards that person's potential for becoming a productive employee. Accurately assess, sort and identify candidates who are most likely to succeed in the job, and discover your next top performer.
Evaluate candidates for all roles including technology, operations, data, science, sales, marketing and many more using real-world tasks. Check core job skills, cognitive ability as well as behavioural aspects using 30+ interactive question types and simulations for real-world tasks. Advanced Proctoring to ensure authenticity of candidates with a complete audit-trail that includes screen capture, webcam video and audio. Used by leading employers and agencies for FTE and Contingent Hiring. Glider: AI-powered talent assessment platform that helps improve total talent quality and build a pipeline of vetted candidates.
Bekijk profiel
We use AI to solve a frontier problem for every organisation - how to get to the right talent fast and give candidates an experience they love. PredictiveHire acts on your behalf to interview every candidate in-depth and at scale. The conversational text interview is like your best recruiter on steroids! Analysing traits like resilience, curiosity, verbal reasoning, English fluency and assessing personality - all to predict true fit for your role. A personality & English fluency test in one <than 24 hours to get set up. <than 20 mins for candidates to apply <than 30 seconds for results to come through to you
Assessment tool that provides users with adaptive assessments, automated online curriculum prescriptions, and more. Assessment tool that provides users with adaptive assessments, automated online curriculum prescriptions, and more

door Conduct Exam Technologies

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
Conduct exam is widely use best online exam software by many institutes. This platform use to create online exam, allocate test, analyze report system for test. Online Exam Software To Create Online Exam and Online Test, Web Based Exam Software and Computer Based Examination software.online Examination software and Assessment System Platform used to create online exam, allocate test, analyze report system for test.
Bekijk profiel
If your experience is that candidates often do not have the abilities they claim you need to use skills testing software. To do it thoroughly and efficiently, you should choose eSkill. With options for every size and type of organisation and every budget: Comprehensive, Rapid, Effective, Affordable business skills testing from eSkill. Make eSkill your assessment and skills testing partner. To change the way you understand candidates abilities call our UK team on 020 8416 0341 today Be confident that a candidate does have the abilities that you need; an eSkill test is proven to be the most dependable way to do it.
Novi Survey is an advanced and easy to use web survey software application that can be installed in-house or used on-demand to conduct advanced online surveys and assessments. The survey software comes with an extensive feature set and supports more than 100 question variations. The designer tool comes pre-loaded with sample templates and allows for extensive page-conditional logic, a customizable look and feel, security management, advanced reporting, and a user portal. Advanced web survey software - installed in-house or used on-demand. Multilingual, extensive conditional logic, templates and more.
Developer friendly coding skills assessments that predict on-the-job performance. Test beyond algorithmic skills with multi-file, language specific coding tests that developers can complete in their own development environment (IDE). Companies like Apple, Vimeo, Andela, and GE use Qualified to identify and hire software developers. Developer friendly coding skills assessments that predict on-the-job performance. Identify and hire better software engineers.

door Violet InfoSystems

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Violet LMS is a cloud-based learning management solution designed to help small to large scale corporates to smartly & effectively manage the digital learning as well as Instructor Led Trainings. It aids in digitizing the documentation, tracking, reporting and delivery mechanism involved in day to day Learning & Development initiatives. Primary features of Violet LMS include a multilingual interface, multiple time zones, gamification, analytics, predefined learning paths & micro-authoring. VioletLMS is the most trusted partner across industries & countries. Get engaged with its blended Gamification & mobile first design!
Psyft Personality Assessment (PPA) is based on th Big-Five Model of personality. PPA helps gain insights on how an individuals' personality (persons character, temperament and behavioral preferences) affects his/er work performance, etc. The test measures five personality dimensions - Openness, Conscientiousness, Emotional Sensitivity, Agreeableness & Extraversion, including four sub-traits each. PPA is a robust scientific tool, known for its fake resistance & proven accuracy. Fake resistant, mobile responsive, highly scientific online psychometric assessment tool!
Lumiform is a highly intuitive and extremely powerful App for all quality and safety inspections and audits. It replaces your paper-based systems and enables you to improve your quality and safety and also save time and money. Intuitive audit and inspection app for all quality and safety workflows.
Enables educators and trainers to author, schedule, deliver and report on surveys, quizzes, tests and exams. Enables educators and trainers to author, schedule, deliver and report on surveys, quizzes, tests and exams.
Free cross-platform application that helps create and manage tests, assessments, exams and certifications. Free cross-platform application that helps create and manage tests, assessments, exams and certifications.
Bekijk profiel
Symphony Talent is a global leader in Employer Brand and Candidate Experience solutions for some of the world's leading brands. Combining award-winning creative and technology, Symphony Talent transforms employer brands to deliver world-class experiences for candidates, employees and recruiters. For more information, visit: www.symphonytalent.com or follow us on Twitter, @SymphonyTalent_. Symphony Talent is a global leader in Employer Brand and Candidate Experience solutions for some of the world's leading brands.
From posting a job and finding the right fit, to effectively managing and conducting interviews. From posting a job and finding the right fit, to effectively managing and conducting interviews.
Bekijk profiel
ISV.online has been a market leader in online skills testing and training for over 25 years. Our mission is simple, to help you get the right people into your business and to develop their skills, creating the best and brightest teams, reducing the risks associated with a bad hire. We achieve this by providing the most innovative skills testing software on the market helping save time, money and increasing employee engagement and productivity. Employee skills assessment and training solution.

door Thomas International

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Thomas International is a leading global provider of people assessment tools. We empower you to recruit, retain and develop the right people for your business. Here's how: -Easy-to-use platform with a wealth of mind-blowing insights about your people -In-depth range of solutions to help you and your people thrive throughout the employee lifecycle -Psychologically-proven results backed by 40 yrs of experience & research -Every 10 seconds, a Thomas assessment is taken somewhere in the world Our assessments provide powerful people insights, giving you the knowledge you need to recruit and manage with confidence.

door Assessment Systems

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
FastTest is built to bring the powerful psychometrics used by large testing companies to all organizations. With emphases on reliability, security, scalability, and above all, validity, FastTest is for organizations that truly care about quality assessment. FastTest provides advanced psychometrics (the Science of Assessment) with full support for item response theory (IRT) and computerized adaptive testing (CAT), allowing any organization to easily build adaptive tests. Develop and deliver better assessments with item banking, TEIs, workflow management, secure online delivery, and advanced reporting.
Test scoring tool for cloud or Windows. Import paper answers via image scanners and assess them via built-in test answers. Test scoring tool for cloud or Windows. Import paper answers via image scanners and assess them via built-in test answers.
Hire the best developers - Divide your hiring costs by 2 and save 75% of time with our assessment tests. For recruiters who want to see the power of automated assessment. Hire the best developers - Divide your hiring costs by 2 and save 75% of time with our assessment tests.

door Virtual Atlantic

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Designed by leading institutional research professionals, our Accreditation Management Software is a widely trusted solution that provides an all-inclusive and scalable platform that automates the accreditation process, self-studies, assessment, benchmarking tools, and document management, while easily integrating with our Enterprise Survey Management Software (or other 3rd party tools) to maximize collection of pertinent data for a more comprehensive, secure, and seamless accreditation process. Highly trusted Accreditation Software used by institutions & organizations to maintain accurate compliance data and manage self-studies
HackerEarth allows you to create accurate skill-based assessments and screen candidates effectively, helping you hire the best technical talent. Screen candidates quickly, and significantly reduce the cost and time taken to hire a developer. Recruit is a technical assessment platform that enables enterprises to screen and hire top developer talent.

door AllofE Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
ExamN handles every aspect of testing and assessments from building tests to securely administering tests online or offline with a Lockdown Browser. It facilitates the grading process with automatic grading, scoring rubrics, and easy adjustments. It's accessible from anywhere at anytime on any device. If paper and pencil is preferred, ExamN allows for bubble sheet printing and scanning. Align test questions to pre-loaded competencies, objectives, and outcomes. ExamN manages every aspect of testing and assessments from building and organizing the tests to taking, grading, and reporting results.
Brillium is an award-winning assessment platform allowing authoring, delivery, and result analysis via a powerful Web-based interface. It integrates with all major Learning Management Systems (LMS) and Talent Management Systems. It comes packed with best-of-breed functionality. You will find enough flexibility and configurability to meet your needs now and in the future. An award-winning assessment platform allowing authoring, delivery, result analysis, and integration via a powerful Web-based interface.

door Learnosity

(1 review)
Bekijk profiel
We make cutting-edge assessment solutions that create exciting new possibilities for publishers, product owners, educators, and learners. We make cutting-edge assessment solutions that create exciting new possibilities for publishers, product owners, educators, and learner
Ensure that every worker has the right qualifications, permits and security clearance, so they are safe and ready to work. Ensure that every worker has the right qualifications, permits and security clearance, so they are safe and ready to work.

door Transformica

(1 review)
Bekijk profiel
eLearning platform and authoring tool for teachers and students eLearning platform and authoring tool for teachers and students
Use Live Content Studio to create assessments that are delivered in the application, in real-time, with no simulation. Candidates can complete workflow across multiple applications, using any method. Click-by-click reporting shows you exactly what the end-user did from start to finish, every mouse click & keyboard stroke. Results are instantly available to the candidate and the assessor. Map learning resources to the assessment and close that knowledge gap. Create assessments with the worlds most advanced software assessment solution. Users complete the assessments live, in application.
Video Interview Solution Managing Your Admissions Process Quicker, Better & More Cost Effectively. Designed for Student Services and Admission Offices to better evaluate their applicants using a Holistic Admissions software suite of Live Video and Pre-Recorded/Asynchronous Video, Timed Essays as well as Collaborative Rating and Automated-Reference Checking. Helping University's evaluate remotely and minimize bias and find their Best-Fit applicants for a more successful student body. For University's, offering Asynchronous and Live Video Interviews, Collaborative Rating, Timed Essays, and Reference Checking

door Aspiring Minds

(1 review)
Bekijk profiel
CodeMeet is an online platform to collaborate & code with candidates in real-time tech interviews. Some of its key features are - Real Time Evaluation to observe candidate's thought process of solving a coding challenge in a live virtual session - AI to help in automated evaluation of facial features - Multitude of collaboration options to interact through chat, video, audio and whiteboard - Self authoring functionalities to add questions, and - A full interview replay for audit purposes. AI-powered live programming interview platform that enables recruiters to remotely evaluate one or multiple coders.

door Reazon Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Learning suite that provides knowledge modules and rubrics through assessment and competency management. Learning suite that provides knowledge modules and rubrics through assessment and competency management.

door McCann Associates

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enables companies to manage employee lifecycle; provides performance appraisal, assessment, talent, training, and certification management. Enables companies to manage employee lifecycle; provides assessment, talent, training, and certification management.

door FISDAP

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Documents student learning, reports achievement and growth, and aids program accreditation and self-study. Documents student learning, reports achievement and growth, and aids program accreditation and self-study.

door ImPACT Applications

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ImPACT is a battery of neurocognitive assessments that measure different areas of cognitive function. ImPACT has two components: baseline testing and post-injury testing which are used in conjunction to determine if a patient can safely return to activity. The post-injury test is compared to the baseline test results to identify recovery progress. ImPACT evaluates reaction speed and accuracy after a concussion to identify recovery progress.

door Avilar Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
WebMentor Skills - automated competency management system that supports competency model development, skills assessments, skill gap analysis, development planning, goal-tracking, performance management, succession planning, and more. Web-based competency management products to help you achieve your workforce planning and development goals.

door Pangea Foundation

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud performance management system that lets social services specialists simplify documentation, reporting, and outcomes tracking. Cloud performance management system that lets social services specialists simplify documentation, reporting, and outcomes tracking.

door Verificient Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Our product, Proctortrack, is a fully automated remote proctoring solution for educational institutions. Cloud-based online assessment tool that assists educational institutions with identity management and candidate filtering.

door HireSharp

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Our customisable assessment platform helps small and medium companies to mix and match the competencies and personality traits required Our customisable assessment platform helps small and medium companies to mix and match the competencies and personality traits required

door Open Assessment Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Open-source employment assessment solution for public and education sector. Offers online testing authoring, scheduling, and delivery. Open-source employment assessment solution for public and education sector. Offers online testing authoring, scheduling, and delivery.

door 360Factor

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
OasisLMS, a white-label LMS, can be configured and/or customized for almost any educational needs. Though it is a LMS used by hundreds of education providers, its configuration options and focus selection allows OasisLMS to feel like a LMS custom created for our clients. In addition, for educational providers trying to differentiate themselves in the market place, OasisMobile, our native iOS app, is fully integrated with OasisLMS, and can be customized with clients' logo and color schemes. Oasis is a highly configurable LMS, suitable for organization of any size, with variety of educational focus.

door Revelian

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Start using fast, reliable assessments for hiring the right people straight away with our on-demand, Start using fast, reliable assessments for hiring the right people straight away with our on-demand,

door Atlas

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Helps fast growing companies hire the best candidates by using interactive simulations that measure soft skills and culture-fit. Helps fast growing companies hire the best candidates by using interactive simulations that measure soft skills and culture-fit.

door Sphere Research Labs

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sphere Engine delivers out of the box software components that enable technical leaders to create cost-effective, modern and scalable coding assessment solutions and online software development environments. Unlike other vendors, we help you optimize the costs of developing your recruitment/e-learning platform by providing you with key technologies that enable you to scale big at a reasonable price. Sphere Engine delivers out of the box software components that enable technical leaders to create coding assessment solutions.

door DigiExam

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
DigiExam is a digital platform that provides teachers with tools to create, plan, supervise and grade online exams for students DigiExam is a digital platform that provides teachers with tools to create, plan, supervise and grade online exams for students

door TalentBridge Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Create and publish JD, invite candidates, capture random photo snapshot, and make answering the questions mandatory with this system. Create and publish JD, invite candidates, capture random photo snapshot, and make answering the questions mandatory with this system.

door Simformer

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Gamified e-learning platform that helps assess professionals via practice-oriented courses & training based on business simulations. Gamified e-learning platform that helps assess professionals via practice-oriented courses & training based on business simulations.

door FluentIQ

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online English communication test, a solution that enables recruiters and employers to confirm real-world communication capabilities of their candidates. High accuracy, ID verification, and inbuilt video combined with best of breed technologies delivers reliable data for recruiters to make better decisions Online English communication test, a solution that enables recruiters and employers to confirm real-world communication capabilities

door Sunday Business Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SBS T-Med Database is an ISO 13485 compliant program used to track employee roles and responsibilities, position training requirements, certification, re-certification, and training events. Simple reports show when recertification is due or nearly due. Scan and link class rosters, certification checklists to create an efficient paperless system. Great for small companies competing in an FDA regulated environment (CFR21 Part 11 compliant). Manage employee training events, position requirements, certification, and re-certification. Report training gaps and key metrics.

door CBS Information Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online skill assessments for various projects/requirements from start to finish as well as post delivery support. Online skill assessments for various projects/requirements from start to finish as well as post delivery support.

door Willis Towers Watson

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
We offer a smarter approach to talent assessment that delivers exceptional results. Our assessments and services are transforming how organizations across the globe hire, build and lead their talent enabling you to identify potential, accelerate performance and achieve exceptional talent acquisition and developmental results. Transform how you hire, build and lead talent around the globe

door Test.com

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based assessment solution that enables business HR experts or employers to test, certify, and remotely teach their staff. Web-based assessment solution that enables business HR experts or employers to test, certify, and remotely teach their staff.

door Assessment+

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Assessment system that operates as a platform as a service, which allows customers to access assessments and dashboards anywhere. Assessment system that operates as a platform as a service, which allows customers to access assessments and dashboards anywhere.

door Cubarix Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Skills Control is an innovative corporate solution for employees skills assessment. The service includes all necessary steps to perform profound Gap analysis in companies of any field and any size. Any number of users can be involved in the process. We know how to make Gap analysis comfortable, so that you can focus on what really matters. Computerized skills gap analysis system based on your web site that provides for the creation of standards and teamwork.

door LearningBranch

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
AI-powered soft skills assessment and training platform for frontline, customer-facing employees. Our AI assessments rapidly and accurately measures skill sets for different roles, focusing on real-world people skills: empathy, active listening, proactive assistance and language proficiency. This takes into account an incredible range of nuances and sensitivities relating to social, cultural, linguistic and international perspective. LearningBranch is an AI-powered soft skills assessment and training platform for frontline, customer-facing employees.

door VMASOFT

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web based multi-user educational software designed for for knowledge assessment in schools and universities . Web based multi-user educational software designed for for knowledge assessment in schools and universities .

door Srikoleti Eservices

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online test creation portal that is useful for institutes and corporations involved in creating tests. Online test creation portal that is useful for institutes and corporations involved in creating tests.

door HealthStream

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Checklists are straightforward tools that support any situationfrom the simplest to the most complexfaced in healthcare on a daily basis. Whether they represent a routine process in the laboratory, a cleaning procedure for maintenance, or a rare patient procedure for nursing, the power of checklists are immeasurable. HealthStreams Checklist Management allows organizations to create their own checklists and associate evaluators who can then assess employees against any pre-defined steps. No more lost paperwork or manually tracking completions. Automate & improve any educational initiative with the addition of checklists.

door Code and Pixels

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online assessment solution developed as per CCE pattern that can be used anywhere. Online assessment solution developed as per CCE pattern that can be used anywhere.

door Momentum Healthware

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-Based Care Management Software for Large Organizations, Provinces/States, and National Health Systems Web-Based Care Management Software for Large Organizations, Provinces/States, and National Health Systems

door ProvExam

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online assessment platform that helps organizations securely conduct and prepare assessments with online and paper-based exams. Online assessment platform that helps organizations securely conduct and prepare assessments with online and paper-based exams.

door Janison

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Unleash the future of online testing Janison provides robust digital assessment Unleash the future of online testing Janison provides robust digital assessment

door untapt

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
untapt intelligence applies Deep Learning to the hardest problems in talent. Our smart-matching software studies your job descriptions, picking out the top candidates with incredible accuracy. We are deploying our models at major companies to place people more quickly and accurately, reduce churn and help employees manage their future growth. AI software that finds the top candidates for any role, using Deep Learning to replicate the best decisions from your organization.

door Ideatory

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Conversational bots that autonomously screen, interview, engage, and shortlist candidates 24/7 without bias. Conversational bots that autonomously screen, interview, engage, and shortlist candidates 24/7 without bias.

door SkillsBoard

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SkillsBoard is a certifying & universal Skills Passport empowered by a powerful Enterprise collaborative talent, learning & skills management solution. The solution is backed by collective and artificial intelligence. It delivers accurate & reliable HR data and analytics to improve workforce planning and upskilling and reskilling strategies. The Skills Passport increases engagement while providing a truly unique Employee Experience. A certifying Skills Passport empowered by a powerful Enterprise collaborative talent, learning & skills management solution

door HRM Tools

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
By evaluating the most important 'Universal Competences', COMPETENCES provides you with a highly valid potential analysis (profile, report, interview guide) that has been specially designed for external and internal recruiting as well as the development of the 'Universal Competences' of specialists and managers at various management levels. Due to the strict requirement relation, high validity values result, so that professionally competent behavior can be predicted with high probability. Potential analysis (with competence profile, report, interview guide) designed for recruiting, development and young talent management

door Type12

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SaaS that helps engineering managers test software engineers more effectively through remote pair-programming interviews. SaaS that helps engineering managers test software engineers more effectively through remote pair-programming interviews.

door Kolbe

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A strength assessment platform to identify instinctive strengths in human behavior and help employers hire the right person. A strength assessment platform to identify instinctive strengths in human behavior and help employers hire the right person.

door Journeyfront

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Acquire the right talent in high volume roles using Journeyfronts AI-powered Assessments to predict candidate performance and retention. Journeyfront uses a brief assessment to evaluate the traits of your best (and worst) employees and create a model of the ideal hire. Candidate assessments are measured against your unique data, giving you an accurate prediction of their performance and retention. We track results to improve your companys unique model and optimize future predictions. Acquire the right talent in high volume roles using Journeyfronts AI-powered assessments to predict candidates performance & retention

door Personality at Work

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Get the best out of people, build superb teams and make spot-on recruitment decisions using personality assessment software. Get the best out of people, build superb teams and make spot-on recruitment decisions using personality assessment software.