120 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Hopsworks is een open-source ondernemingsplatform voor de ontwikkeling en het beheer van ML (Machine Learning)-processen op schaal, gebaseerd op de eerste feature store voor ML van de industrie. Je kunt eenvoudig overstappen van data-exploratie en modelontwikkeling in Python door gebruik te maken van Jupyter-notebooks en conda naar het uitvoeren van end-to-end ML-processen met productiekwaliteit, zonder dat je hoeft te leren hoe je een Kubernetes-cluster beheert. Meer informatie over Hopsworks Hopsworks is een open-sourceplatform voor het ontwikkelen en beheren van ML-modellen op schaal, gebaseerd op de eerste feature store van de industrie. Meer informatie over Hopsworks
Seebo is een Industry 4.0 SaaS-platform met pakketoplossingen voor conditiebewaking, voorspellend onderhoud, Smart Factory en Digital Twin. De oplossingen van Seebo worden aangestuurd door het Seebo-platform en combineren visuele tools voor IoT-modellering, simulatie, voorspellende analyse en machine learning. Het resultaat: ongeëvenaarde marktintroductietijd en voorspelbaar rendement. Fabrikanten uit verschillende sectoren gebruiken Seebo om de algehele effectiviteit van apparatuur te verbeteren, de servicekosten te verlagen en de bedrijfstijd te maximaliseren. Meer informatie over Seebo Industry 4.0 Platform Seebo is een IoT-platform dat wordt aangedreven door machine learning – met oplossingen voor conditiebewaking, voorspellend onderhoud en Smart Factory. Meer informatie over Seebo Industry 4.0 Platform
Mixpanel heeft de missie om de snelheid van innovatie te verhogen. Via dit realtime analyseplatform met functies voor machine learning kunnen bedrijven analyseren hoe en waarom gebruikers communiceren, converteren en behouden blijven op verschillende apparaten. En vervolgens gebruiken ze die gegevens om hun producten en bedrijf te verbeteren. Meer dan 26.000 bedrijven - waaronder 30% van The Fortune 100 - vertrouwen op Mixpanel om hun bedrijf te laten groeien. Mixpanel heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en kantoren in New York, Seattle, Austin, Londen, Barcelona en Singapore. Meer informatie over Mixpanel Mixpanel helpt bedrijven te analyseren hoe gebruikers communiceren, converteren en behouden blijven op verschillende apparaten - en vervolgens die gegevens te gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Meer informatie over Mixpanel
Farrago AI voor AWS Sagemaker maakt het voorbereiden van gegevens en het uitvoeren van voorspellende modellen kosteneffectief, eenvoudig en snel. Voor deze grafische gebruikersinterface zijn er voor gebruikers die geen verstand hebben van data slechts 7 klikken nodig om een voorspellend model te bouwen. Er zijn duidelijk gearticuleerde stappen en documentatie van de transformaties voor meer technische gebruikers. Klanten hebben geen perfecte gegevens nodig. Dankzij een groeiend assortiment geautomatiseerde transformaties is het nu eenvoudig om je aan Sagemaker te verbinden. Meer informatie over Farrago Farrago AI helpt bij het opstellen van voorspellingen die risico's beheren en de winst verbeteren. Het gebruik van big data is niet meer complex en het kost niets meer. Meer informatie over Farrago
IDC (Intelligent Data Capture, intelligente gegevensregistratie) van Infrrd is een enkel platform dat voldoet aan alle organisatorische behoeften van gegevensverzameling uit gestructureerde en ongestructureerde bronnen voor automatisering van bedrijfsprocessen om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Het IDC-platform van Infrrd maakt het vastleggen van gegevens uit verschillende bronnen eenvoudig en nauwkeurig. Het maakt gebruik van een combinatie van computer vision, OCR (Optical Character Recognition, tekstherkenning) en NLP (Natural Language Processing, natuurlijke taalverwerking) om de beste nauwkeurigheid in de markt te bereiken. Meer informatie over Intelligent Data Capture Intelligente gegevensverzameling van Infrrd stelt je in staat om gegevens, ongeacht sjablonen, uit verschillende soorten documenten te extraheren. Meer informatie over Intelligent Data Capture
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen. Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Samenwerkingsoplossing met interface op basis van slepen en neerzetten ontworpen om binnen enkele minuten oplossingen voor voorspellende analyse te creëren en te implementeren. Zonder codering. Samenwerkingsoplossing met interface op basis van slepen en neerzetten ontworpen om binnen enkele minuten oplossingen voor voorspellende analyse te creëren en te implementeren. Zonder codering.
Geïntegreerde verzameling van GIS-softwareproducten; biedt een op standaarden gebaseerd platform voor ruimtelijke analyse, gegevensbeheer en kaarten. Online en lokale oplossing die bedrijven helpt met gegevensbeheer, voorspellende modellen, geocodering, planning en meer.
Cloudflare Inc. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van webprestaties en beveiliging dat bijdraagt aan een beter internet. Tegenwoordig beheert het bedrijf een van de grootste internationale netwerken (meer dan 100 datacenters) die maandelijks meer dan 10 biljoen aanvragen verwerkt. Dit is bijna 10% van alle internetaanvragen en treft mondiaal meer dan 2,5 miljard mensen. Cloudflare Inc. is een bedrijf op het gebied van webprestaties en beveiliging dat streeft naar een beter internet.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer. Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.
Splunk is een aanpasbaar platform voor gegevensanalyse dat gegevens omzet in antwoorden. Onderzoek, controleer en handel om operationele informatie te verkrijgen en de bedrijfsresultaten te verbeteren. Splunk is een aanpasbaar platform voor gegevensanalyse dat gegevens omzet in antwoorden.
Managed service voor het maken van ML-oplossingen. Biedt ML-modelbouw en -training, voorspellende analyse en deep learning. Managed service voor het maken van ML-oplossingen. Biedt ML-modelbouw en -training, voorspellende analyse en deep learning.
Een open-sourceplatform waarmee ontwikkelaars, bedrijven en onderzoekers machine learning-algoritmen kunnen bouwen en implementeren. Een open-sourceplatform waarmee ontwikkelaars, bedrijven en onderzoekers machine learning-algoritmen kunnen bouwen en implementeren.
Kount is de toonaangevende oplossing voor het voorkomen van digitale fraude en wordt wereldwijd door 6500 merken gebruikt. Kount wordt ook gebruikt door enkele van 's werelds grootste dienstverleners, gateways, portefeuilles, verwerkers en aanvragers van betalingen. De gepatenteerde technologie van Kount combineert het gebruik van vingerafdrukken, beheerde en onbeheerde machine learning, een robuuste tool voor beleid en regels, tools voor bedrijfsinformatie en een webgebaseerd systeem voor casemanagement en onderzoek. SaaS-oplossing voor fraudemanagement die het aantal frauduleuze transacties vermindert, afrekent met terugboekingen en geolocaties biedt.
Statgraphics Centurion 18 is een toonaangevend softwareprogramma voor gegevensanalyse en visualisatie. Statgraphics wordt vertrouwd door bedrijven over de hele wereld en is een krachtige tool waarmee je geïnformeerde, gegevensgestuurde beslissingen kunt nemen. Bovendien geeft dit platform plezier in je werk wanneer je het gebruikt. Dit platform levert al sinds 1982 oplossingen voor gegevensanalyse. Beheer je gegevens, verbeter je processen en vergroot je bereik! Download vandaag nog een gratis proefversie van 30 dagen in een van de 5 talen. Krijg toegang tot en gebruik een breed scala aan statistische procedures, van overzichtsstatistieken tot het ontwerpen van experimenten in een intuïtieve interface.
MemSQL is The No-Limits Database powering modern applications and analytical systems with a cloud-native, scalable architecture for maximum ingest and query performance at the highest concurrency. MemSQL envisions a world where every business can make decisions in real time and every experience is optimized through data. MemSQL is the cloud-native, operational database built for speed and scale.
Low infrastructure and licensing costs, easy self-service reporting for non-technical users, works with your existing infrastructure and security model. 3 million end-users and 2000+ integrations worldwide. Trusted by Thomson Reuters, PWC, Willis Towers Watson, Sage, Fiserv and many more of the world's leading companies. A simple solution for complex data. Leading the way in Embedded Business Intelligence, Analytics, and Reporting. Ad Hoc Reporting, Embedded Self-Service BI & Analytics designed for OEM use by software companies
AnswerRocket is the AI-powered solution for analytics. AnswerRocket leverages AI and machine learning techniques to automate the hard work of business analysis, empowering teams to generate business intelligence and advanced analytics in seconds. Whether you need to ask questions in plain english, create interactive visualizations & dashboards, uncover actionable insights, or automate entire workflows, AnswerRocket has you covered. Stop waiting for analytics. AnswerRocket generates quick, in-depth insights using natural language processing and AI-driven automation.
Anaconda is platform that allows data scientists to deploy machine learning projects quickly, delivering insights to decision makers Anaconda is platform that allows data scientists to deploy machine learning projects quickly, delivering insights to decision makers
Scientific computing framework that provides deep machine learning algorithms and uses Lua-based scripting language. Scientific computing framework that provides deep machine learning algorithms and uses Lua-based scripting language.
Machine learning tool that enables data mining through free online courses and big data processing. Machine learning tool that enables data mining through free online courses and big data processing.
Build your neural network predictive models without programming or building block diagrams. Neural Designer is able to analyze great amounts of data and the results are visualized in dashboards with explanations, graphs, tables and charts to facilitate their interpretation. Machine Learning Software With Better Usability and Higher Performance
H2O is a fully open source, distributed in-memory machine learning platform with linear scalability. H2O supports the most widely used statistical & machine learning algorithms including gradient boosted machines, generalized linear models, deep learning and more. H2O also has an industry leading AutoML functionality that automatically runs through all the algorithms and their hyperparameters to produce a leaderboard of the best models. Web-based AI and machine learning solution that enables businesses via algorithms, autoML, fraud detection, claims management, & more.
Geautomatiseerde voorspellende analyse voor het bouwen van nauwkeurige modellen met tekstgegevens zoals stem van de klant, garantie, klachten, recensies, verzekeringsclaims etc. Het maakt gebruik van bedrijfseigen technologie die is ontwikkeld door een universiteit, op een manier die kan worden gebruikt door iemand die geen gegevenswetenschapper is. Het maximaliseert de prestaties van de modellen met minimale invoer van "human-in-the-loop". Geautomatiseerde voorspellende analyses voor tekst. Geen gegevenswetenschapper vereist om nauwkeurige modellen te bouwen.
Browsi is first to introduce AI-powered ad inventory solution. Browsi puts AI between ads and content to let publishers create, optimize, predict and price their ad inventory at the ad-call level, in real-time, just like the buy-side. Using Browsi, publishers automatically optimize viewability, scale and CPMs. Browsi puts AI between ads and content to let publishers optimize their ad inventory at the ad-call level, in real-time.
Lana Labs GmbH is a leading provider of cloud based process mining software. The company enables organizations worldwide to automatically analyse business and production processes. LANA Process Mining includes a specially developed machine learning algorithm that determines data-based and automated savings and optimization potentials in business processes.The goal of Lana Labs is to make companies smarter, more efficient and faster through automated process analysis. LANA Process Mining enables organizations across all verticals and regions to reduce inefficiencies and optimize their processes.
Pyramid 2018 is a tier one, enterprise-grade Analytics Operating System that scales from single-user self-service analytics to thousand-user centralized deployments covering simple-but-effective data visualizations to advanced machine learning capabilities. The agnostic Analytics OS features a universal client for any device and OS. It can be installed on most platforms both on-premises or in the cloud and it can operate against and with most popular data stacks. Enterprise-grade, self-service business intelligence platform that provides machine learning and analytics for everyone.
Valohai is a Deep Learning Management Platform that automates your deep learning infrastructure so you can concentrate on data science. Scale your model to hundreds of CPUs or GPUs at the click of a button. Create an audit trail and reproduce any previous run with built-in version control for input data, hyperparameters, training algorithms and environments. Manage your entire ML pipeline with automatic coordination from feature extraction and training to inference. Deep Learning Management Platform for data science teams. Automate machine orchestration, version control & pipeline coordination.
KnowledgeLake solves transactional content management challenges with content services that seamlessly extend the capabilities in which youve already invested, and easily integrates with your systems and processes. By powering content classification and capture with machine learning and deploying RPA (Robotic Process Automation) to bypass even the most stubborn integration challenges, the platform brings unprecedented digital dexterity to content management. The only cloud-native platform for capturing, processing, and managing your most critical business content.
Analytics software that helps you find relationships in your data and build predictive models. Easy to use, it enables hundreds of organizations to quickly mine their data and build predictive models to figure out things like which customers to target and what your revenue forecasts are. Analytics software that enables you to quickly build predictive models in order to make business decisions.
Kofax TotalAgility is a digital transformation platform that accelerates high-value customer journeys, such as the onboarding of new customers at a bank, the processing of claims at an insurance company, or the provisioning of services from a government agency. The platform digitizes individual touchpoints in those customer journeys, for example the gathering of documents or the digital signing of new contracts, and cuts latency between all the touchpoints in a beginning to end journey. Business process management and collaboration platform that empowers you to build and optimize your business processes.
PaleBlue is the leading provider of Industrial VR Simulations, creating Virtual Reality, Augmented Reality, and 3D simulators for the real world. Our solutions in digitization help our clients to intensify training, streamline workflow, improve safety, and reduce costs - worldwide. Ultimately, in partnership with its customers, PaleBlue seeks to make businesses run better, be safer, and have all the tools at their fingertips. PaleBlue solutions in digitalization help its clients to intensify training, streamline workflow, and improve safety - worldwide.
Van analyses op schaal tot ondernemings-AI, Dataiku verbindt mensen, technologieën en processen om wegversperringen tijdens het datatraject te verwijderen. Met een gecentraliseerde, gecontroleerde omgeving die een gemeenschappelijke basis is voor zowel data-experts als ontdekkingsreizigers, biedt Dataiku een snelkoppeling naar implementatie en modelbeheer voor een gegevensgestuurd bedrijf. Dataiku verbindt mensen, technologieën en processen om een snel, stabiel en duurzaam traject naar ondernemings-AI te effenen.
Artificial intelligence platform that combines training data, human-in-the-loop, and machine learning capabilities. Artificial intelligence platform that combines training data, human-in-the-loop, and machine learning capabilities.
First collaborative SaaS software for cost estimating and data mining. Improve design-to-cost and time-to-market performance, create operating synergy between the various jobs and functions, streamline and professionalize the costing and quotation activities. easyKost makes it possible to determine the cost of new products or services in a matter of seconds by exploiting the richness of your data without any expert knowledge of industrial technologies and processes. EasyKost is a software and data publishing company that specializes in cost estimating and product design data exploration and analysis
Fanbank is the first commerce automation platform for Main Street. Fanbank instantly transforms the existing point-of-sale terminal used by a local business, the credit and debit cards in their customers wallets and the mobile devices in their pockets into the world's best local offers platform. Launched nationally in 2017, Fanbank is led by experienced founder, Mitch Jacobs, and is backed by top-tier venture investment firms. Fanbank gives local, independent businesses the tools, access, and resources to better compete in the new world of mobile commerce.
MonkeyLearn is an AI platform that allows you analyze text with Machine Learning to automate business workflows and save hours of manual data processing. Customers like Clearbit, Segment and Drift use MonkeyLearn to classify and extract actionable data from raw texts like emails, chats, web pages, documents, tweets and more! MonkeyLearn can be easily integrated via integrations like Google Sheets, Zapier, Zendesk or Rapidminer (no coding required) or via our beautiful API and SDKs. AI platform to analyze text with Machine Learning and turn emails, tweets, surveys or any text into actionable data.
Enhencer is a cloud-based SaaS platform and provides a brand-new approach to the data analysis through machine learning algorithms. Enhencer's user-friendly intuitive interface makes it a ready-to-use platform from day one without a priori knowledge. For more information and demo-request, please visit us at enhencer.com Predict which customers will leave or what they will purchase!
DataRobot is the leading provider of automated machine learning. Organizations worldwide use DataRobot to empower the teams they already have in place to rapidly build and deploy machine learning models and create advanced AI applications. With a library of hundreds of the most powerful open source machine learning algorithms, the DataRobot platform encapsulates every best practice and safeguard to accelerate and scale data science capabilities while maximizing transparency and accuracy. DataRobot is the world's most advanced enterprise automated machine learning platform.
Qubole is a cloud-native data management platform for analytics and machine learning that allows enterprises to quickly harness the power of data to gain valuable business insights. Only Qubole provides a unified environment for all major cloud providers and data processing engines. Quboles unified environment includes optimized versions of Spark, Presto and Hive, with intelligent automation technology that scales usage up or down to meet service-level needs and minimize cloud costs. Qubole is a cloud data management platform for analytics and machine learning that allows enterprises to process data efficiently.
Darwin is an automated machine learning platform that enables your data science and business analytics teams to move more quickly from data to meaningful results. Darwin helps organizations scale the adoption of data science across teams, and the implementation of machine learning applications across operations, becoming data-driven enterprises. Darwin is an automated model building solution that enables you to move more quickly from data to model to deployment.
Brainspace is an Augmented Intelligence platform that combines human strategic guidance with the tactical acuity of machine learning & interactive data visualizations. Explore topics of interest with a dynamic clustering visualization, amplify relevant terms with transparent Concept Search, quickly understand human to human communication patterns, and train the machine to automatically recognize specific types of behavior and organize documents based on relevance. Brainspace is an interactive data visualization and machine learning platform designed to enable users to make faster, smarter and more
Collaborative machine learning platform that helps data scientists and analysts create, test, deploy, and share predictive analytics models. Collaborative ML platform that helps data scientists and analysts create, test, deploy, and share predictive analytics models.
NGDATA empowers you to better serve your customers. Our Intelligent Engagement Platform (IEP) is much more than a regular Customer Data Platform (CDP). Supported by our AI capabilities, the business user can analyze, predict, and orchestrate dynamic 1-1 experiences across millions of customers in real-time, on the preferred channel in a relevant context. Because personalized, one to one marketing is the only way to build profound relationships that drive customer retention. NGDATA's Intelligent Engagement Platform (IEP) delivers the most relevant real-time interactions in the world.
OpenText Magellan is a fully integrated AI & Analytics platform that empowers data scientists to create and share machine learning models across the organization, and business users to leverage these machine learning in their analysis of Big Data and Big Content. Leverage Spark machine learning to unlock the value within Enterprise Information Management (EIM), structured and unstructured data.
The future of machine learning is codeless. Visually train and deploy machine learning models in minutes. The future of machine learning is codeless. Visually train and deploy machine learning models in minutes.
Fully automated predictive analytics software which converts spreadsheet data into robust predictive models for regression and classification problems, and presents results in interactive DataStories. A self-adjusting algorithm is applied without user intervention. Users can compute and view linear and non-linear correlations, discover an optimal predictive model with a minimum set of variables driving a desired outcome, explore possible actions with What-if scenarios and study outliers. AI-based augmented analytics and data discovery software for business experts, scientists and engineers.
Incorporate advanced NLP, Machine Learning services into your daily work with no programming required. Incorporate advanced NLP, Machine Learning services into your daily work with no programming required.
Contractors, haulers, & material producers enhance hauling operations by eliminating manual processes & automating fleet management. Contractors, haulers, & material producers enhance hauling operations by eliminating manual processes & automating fleet management.
Prime AI supplies fashion retailers with instant and accurate size recommendation solutions powered by the latest Artificial Intelligence technology. The online tool helps online shoppers to buy the right size by matching customers' body shape to garment SKU. Prime AI instant Size Recommendation can help your brand: - Reduce returns by at least 10%; - Increase sales conversion ratio by 60%; - Increase AOV by 25%; - Recover missed sales thanks to in-depth actionable monthly reports. Allows online fashion retailers to provide accurate size and product recommendations to customers.
MyDataModels creates TADA : the Small Data predictive modeling software. TADA is a innovative technology made to help you extract value from your Small Data and take full advantage of machine learning. TADA can be used in domains where data is mostly silent and where there is not data scientist like in manufacturing, in areas such as Supply chain or production, but is also used for R&D, medical research and more... An innovative technology to help you extract value from your small data and take full advantage of machine learning.
AutoML toolkit that runs anywhere. It specializes in time series data, and can run high-performance algos without GPUs. AutoML toolkit that runs anywhere. It specializes in time series data, and can run high-performance algos without GPUs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
At ubisend, we build conversational AI software that solve real business problems, and are particularly trusted by forward-looking companies. Our problem-solving approach focuses on building precisely the right tool to satisfy our client's exact goals. We never use 'out-of-the-box' tools or platforms, prioritising our clients' data privacy over all else. ubisend believes conversations are the future of business interactions. Our mission is to make this future happen. Cloud-based chatbot tool that enables firms to send automated messages, analyze campaigns and generate reports.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Reltio Cloud delivers reliable data, relevant insights and recommended actions so companies can be right faster. Reltio helps create data-driven applications with modern data management for better planning, customer engagement and compliance Reltio blends master data and big data across all sources and formats creating a true 360 view of everything. Companies of all sizes, including Fortune 500 in healthcare and life sciences, media & entertainment, retail, and distribution rely on Reltio. Modern data management PaaS to create data-driven applications with operational, analytical and team collaboration capabilites.
Bekijk profiel
Are you looking to reduce inbound service calls? Or to generate/qualify more inbound sales leads for the call center? Intelligent Engagement is the core machine learning technology behind our solutions for sales and customer service channels. Online visitors are matched with channels based on visitors' current activity on your website. Account for customer needs, channel capabilities, channel cost, and availability; to seamlessly match the right visitors with the right channel. Boost & qualify inbound sales leads, reduce inbound support volumes, and enhance customer experiences | Full Service. Machine Learning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Indico is the leading provider of Intelligent Process Automation (IPA) solutions. We help organizations automate manual, labor-intensive, document-based workflows. Our breakthrough in solving these challenges is an approach known as transfer learning, which allows users to train machine learning models with orders of magnitude less data than required by traditional rule-based techniques. With Indico, enterprises are now able to deploy AI to unstructured content challenges more effectively. Indico is the leading provider of Intelligent Process Automation (IPA) solutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The C3 AI Suite is comprehensive software that uses a model-driven architecture to accelerate delivery and dramatically reduce the complexities of developing AI-enabled applications. The C3 AI Suite enables organizations to deliver AI-enabled applications 25x to 100x faster than alternative methods. Cloud-based platform that enables enterprises to rapidly develop AI/machine learning, predictive analytics, and IoT applications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Stardogs knowledge graph platform allows large enterprises to connect, query, and retrieve data of all structures, schemas, and velocities. Stardog partners with industry leaders like Morgan Stanley, Bosch, NASA, and more. Stardog is a privately held, venture-backed company headquartered in Arlington, VA. Stardogs knowledge graph platform allows large enterprises to connect, query, and retrieve data of all structures, schemas, and veloci
Flexible machine learning platform that helps you develop and enhance your business applications with machine learning features. Flexible machine learning platform that helps you develop and enhance your business applications with machine learning features.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A library of Nathan commands that can embed machine learning capabilities to mobile devices as well as virtual and hardware appliances. A library of Nathan commands that can embed machine learning capabilities to mobile devices as well as virtual and hardware appliances.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise ML platform that allows IT organizations and data scientists perform advanced analytics and automate model building. Enterprise ML platform that allows IT organizations and data scientists perform advanced analytics and automate model building.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Open source ontology development and editing platform designed to build knowledge-based systems for healthcare and biomedicine. Open source ontology development and editing platform designed to build knowledge-based systems for healthcare and biomedicine.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cross platform solution that provides businesses with tools for machine learning workflow automation and management. Cross platform solution that provides businesses with tools for machine learning workflow automation and management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Open-source software designed to create interactive visual environments and audio and gesture analysis systems using machine learning. Open-source software designed to create interactive visual environments and audio and gesture analysis systems using machine learning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Seeq is an advanced analytics solution for process manufacturing data that enables organizations to rapidly investigate and share insights from data in historians, IIoT platforms, and database web servicesas well as contextual data in manufacturing and business systems. Seeqs extensive support for time series data and its inherent challenges enables organizations to derive more value from their data and drive process improvement to increase profitability. Rapidly investigate and share insights from process data to drive continuous improvement and increase profitability.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Modelshop helps analysts, data scientists, and engineers to rapidly scale their models as software applications. Modelshop empowers domain experts to implement their models into business processes quickly to capitalize on opportunities. Teams are speeding up time to production by empowering subject matter experts, testing as they build, deploying without re-coding, and optimizing their applications over time. Artificial intelligence tool that helps businesses automate model deployment, optimize algorithms, create custom connectors, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Prevision.io helps to predict the future by using data analysis and machine learning algorithms within artificial intelligence. Prevision.io helps to predict the future by using data analysis and machine learning algorithms within artificial intelligence.
(0 reviews)
Bekijk profiel
HyperSciences proprietary Machine Learning platform automatically classifies diverse document types (forms, invoices, checks and more) and transcribes handwritten, cursive, and machine-printed text with up to 95% automation and greater than 99.5% accuracy. HyperScience makes every imaginable document digital and sends structured data files downstream for processing, helping global enterprises decrease wasted manual effort and increase output and productivity. HyperScience automates document processing for leading financial services, insurance, healthcare and government organizations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides multi-attribute analysis for seismic interpretation using neural networks/machine learning. Provides multi-attribute analysis for seismic interpretation using neural networks/machine learning.
Quickly turns unstructured documents into structured, AI-ready data at machine scale. Quickly turns unstructured documents into structured, AI-ready data at machine scale.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Unique API enables product & operational teams to quickly deploy and run explainable AIs. craft ai decodes your data streams to deliver craft ai unique features include: > White box machine learning , because the Enterprise world we work in, needs trust and control, not black boxes, just like the Defense world. > Continuous Learning because nobody can afford regular updates by technical experts. > Individual level , because It makes no sense to restrict operationalized AI to aggregate level. Unique API enables product & operational teams to quickly deploy and run explainable AIs. craft ai decodes your data streams to deliver
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Grace AI Platform is built both for organizations in the beginning of their artificial intelligence and machine learning journey and for organizations that have already established a data science team but are looking for ways to infuse continuous intelligence into their business. Leverages AI and ML technologies, data science support and expertise to boost enterprise operational efficiency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data management platform that leverages machine learning to provide personalized data access to businesses of all sizes. Data management platform that leverages machine learning to provide personalized data access to businesses of all sizes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Datapred is an industry-strength machine learning suite for time series. Datapred secures the 3 stages of time-series modeling (preprocessing, modeling, and post-processing) providing unparalleled speed, flexibility and performance for time-dependent analytics challenges. Datapred is accessible via Jupyter Notebook, compatible with most open-source ML libraries, and available on most cloud platforms. Corporations can also install it in their datacenter and plug it into their IT systems. Datapred is a comprehensive, industry-strength machine learning suite for time series modeling.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AppliDis Fusion is a unified virtualization solution (application virtualization and VDI) that allows applications to be made available with the best performance and at the lowest cost. AppliDis Fusion is innovative in terms of access time to applications, productive mobility, strategy for managing applications bringing together ergonomics, power and simplicity and without IT production outage. AppliDis Fusion allows applications to be made available, bringing together performance and lowest cost.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We enable companies to integrate, deploy and monitor their machine learning in a scalable, repeatable manner. We enable companies to integrate, deploy and monitor their machine learning in a scalable, repeatable manner.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AI powered business intelligence to find true business value from all of your enterprise data AI powered business intelligence to find true business value from all of your enterprise data
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enova Decisions Cloud is a decision management SaaS that enables the mid-market to make smarter credit, fraud, and marketing decisions at-scale. With Enova Decisions Cloud, businesses can access 3rd-party data when they need it, deploy machine learning models written in their language of choice, and auto retune their machine learning models based on decision outcomes. Enova Decisions is part of Enova International, Inc. (NYSE: ENVA), a Chicago-based multinational financial services provider. Enova Decisions Cloud is a decision management SaaS that enables the mid-market to apply AI to credit, fraud, and marketing decisions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Customizable call center solution for recognizing and analyzing content in real time to reduce time on decision making. Customizable call center solution for recognizing and analyzing content in real time to reduce time on decision making.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our neuro-bio inspired generic deep learning system automatically detects patterns in time series, even with small data sets, it automatically creates fitting neural networks and gives predictions on the future of data and classifications for machine learning tasks. You can even use it with Excel. Neuro-bio inspired deep learning system automatically detects patterns in time series and gives you predictions and classifications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Modular AI-based solution that helps you manage your community and create up-to-date knowledgebase. Modular AI-based solution that helps you manage your community and create up-to-date knowledgebase.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Reveelium is a behavioural analysis engine for detecting weak signals and anomalies in information systems. Reveelium was developed to provide an expert anomaly detection system based on intelligent algorithms that ITrust has been developing for 5 years with the support of 3 international laboratories. Reveelium is a behavioural analysis engine for detecting weak signals and anomalies in information systems
(0 reviews)
Bekijk profiel
ML-based solution that allows medical information departments to analyze massive health data for hospital coding automation and update. ML-based solution that allows medical information departments to analyze massive health data for hospital coding automation and update.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated machine learning platform built on an open API structure using efficient algorithms. Automated machine learning platform built on an open API structure using efficient algorithms.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Bandora develops a solution for building managers, who strive to increase energy efficiency, the satisfaction and comfort of their occupants, develop greater environmental and social awareness and fulfil the goals set by Regulations. Bandora allows up to 40% reduction of the energy consumption, without degrading the comfort of the occupants, using the latest data analytics tools that correlate in real time information from sensors, equipments, weather forecast, BEMS and occupants. Platform that uses machine learning to adjust commercial buildings settings towards energy efficiency and occupants comfort.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Integrated contract management solution, with intuitive workflow capability and other powerful integrations. Integrated contract management solution, with intuitive workflow capability and other powerful integrations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated machine learning software that enables non-technical professionals to predict customer behavior Automated machine learning software that enables non-technical professionals to predict customer behavior
(0 reviews)
Bekijk profiel
Intellimize automatically tests and personalizes websites to drive revenue and customer acquisition using machine learning. Intellimize automatically tests and personalizes websites to drive revenue and customer acquisition using machine learning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Owkin Studio is a software application dedicated to medical researchers who want to use machine learning on healthcare data to discover new biomarkers, build prognosis models, predict response to treatment, and understand the results from a biological perspective. Easily build machine learning projects with Owkin Studio.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AI for Hospital OpsCare, Utilization & Variation AI for Hospital OpsCare, Utilization & Variation
(0 reviews)
Bekijk profiel
Aito.ai is a predictive database for developers. Its familiar as a database, yet provides the intelligence of machine learning. Aito.ai is a predictive database for developers. Its familiar as a database, yet provides the intelligence of machine learning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Spell is an end-to-end data science and machine learning platform that provides teams with the infrastructure and tools to efficiently test, run, and deploy machine learning models. We want to empower and transform the global workforce by making deep learning and artificial intelligence accessible to everyone. Start-ups and big businesses alike use Spell to accelerate discovery and manage their end-to-end machine learning pipeline. End-to-end data science and machine learning platform that is making artificial intelligence accessible to everyone.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Uses machine learning to match CVs and job specifications at blinding speed and with stunning accuracy. Uses machine learning to match CVs and job specifications at blinding speed and with stunning accuracy.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Machine learning lets users select or customize deep learning or big data processing stacks. Machine learning lets users select or customize deep learning or big data processing stacks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Opsani is a leading provider of Machine Learning driven automation to enable autonomous operations for DevOps teams.Opsani runs as a service taking in metadata about your application, making small tweaks to resource assignments and configuration settings to enhance performance or reduce cost and then continuously remeasuring whenever changes are made. It does this quickly and effectively in the background while you work. Typically, in hours youll start to see benefits. Opsani is a leading provider of Machine Learning driven automation to enable autonomous operations for DevOps teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Student Analytics provides personalized learning based on student's personality, strengths, and weaknesses. It includes Smart Engine which understands and navigates student personalized learning. Besides, it also assists the LMS Manager by Analytics Tools in evaluating LMS's contents and student's outcomes. Student Analytics provides personalized learning based on student's personality, strengths, and weaknesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Built to let data science teams rapidly develop and deliver models. Built to let data science teams rapidly develop and deliver models.
Penny Analytics operates an online analytics service, specializing in outlier detection. Users drop off files and then pick up their results when the job is complete. Users are only expected to have basic (Excel spreadsheet) data skills. The target market is small and medium sized organizations who need data science, but who do not want to commit to hiring data scientists, paying for software subscriptions or contracting with vendors. Penny Analytics operates an online analytics service, specializing in outlier detection. It's as easy as using a "laundry service".
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helping Fintechs using AI to optimize Operations. Helping Fintechs using AI to optimize Operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
By automatically visualizing your data, Mind Foundry helps you easily define the problem you want to solve and builds a model to do so By automatically visualizing your data, Mind Foundry helps you easily define the problem you want to solve and builds a model to do so