79 resultaten
Waarom Capterra gratis is
GoToConnect combineert de kracht en betrouwbaarheid van Jive's cloud VoIP-telefoonsystemen met de web-, audio- en videoconferenties van GoToMeeting in één eenvoudige, betrouwbare en flexibele oplossing. Gebruikers kunnen naadloos vergaderen, praten, chatten, sms'en en samenwerken via een webbrowser, desktopapplicatie of bureautelefoon. Voor slechts $ 19,95 per maand elimineert GoToConnect het gedoe en de kosten van het beheer van meerdere leveranciers van samenwerkingsoplossingen. Meer informatie over GoToConnect (formerly Jive) Gehost telefoonsysteem dat als beste is beoordeeld en vereenvoudigde oproeproutering, desktopintegratie, externe toegang, online fax en nog veel meer biedt. Meer informatie over GoToConnect (formerly Jive)
CloudTalk is een cloudgebaseerd PBX-systeem dat is ontworpen voor moderne bedrijven. Meer dan 2500 bedrijven zoals DHL, Yves Rocher, Karcher en Glovo vertrouwen op de hoogwaardige gesprekskwaliteit en uitstekend beoordeelde telefonieoplossingen van CloudTalk. Vereenvoudig het leven van je verkoop- en klantenondersteuningsteams met meer dan 70 geavanceerde belfunctionaliteiten. Verbeter de communicatie met prospects dankzij de integratie met je bestaande helpdesk, CRM en e-commercesystemen zoals Helpscout, Pipedrive of Shopify. Ga aan de slag met een GRATIS proefperiode van 14 dagen. Meer informatie over CloudTalk CloudTalk is een cloudgebaseerd telefoonsysteem voor ondersteunings- en verkoopteams. Dit platform maakt bellen eenvoudig en leuk! Ontvang je GRATIS proefversie vandaag nog! Meer informatie over CloudTalk
ZIWO is ontworpen als een cloudgebaseerd contactcenter van de nieuwe generatie. Het is het resultaat van 10 jaar ervaring in contactcenters, ontwikkeld door Aswat Telecom in nauwe samenwerking met zijn klanten. Het biedt API-gebaseerde CRM-integratie en geavanceerde functionaliteiten in een webgebaseerde, gebruiksvriendelijke interface, vereist geen software-installatie en is wereldwijd toegankelijk. Meer informatie over ZIWO Cloudgebaseerde contactcentersoftware die onmiddellijk wordt geïmplementeerd. Volledig API-gebaseerd. CRM-plug-ins. Verbind echte of virtuele medewerkers. Meer informatie over ZIWO
Bitrix24 is een gratis cloud PBX, callcenter en CRM in één. Het wordt vertrouwd door 4 miljoen bedrijven en is beschikbaar in de cloud en op locatie. Inkomend, uitgaand, sms, multilevel IVR, routering van gesprekken en meer. Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 is een gratis cloud PBX, callcenter en CRM in één. Het wordt vertrouwd door 4 miljoen bedrijven en is beschikbaar in de cloud en op locatie. Meer informatie over Bitrix24
Freshcaller is een moderne cloudgebaseerde PBX voor klantenondersteunings-, verkoop-, IT- en HR-teams. Met zijn cloudgebaseerde architectuur combineert Freshcaller diverse oude functies zoals IVR en geavanceerde mogelijkheden zoals Smart Escalations, Voicebots en aanpasbare rapportage van prestaties om je te helpen bij het opzetten van ultramoderne telefonische activiteiten. Freshcaller biedt telefoonnummers in meer dan 90 landen, vereist geen telefoonhardware en is uiterst gebruiksvriendelijk. Meer informatie over Freshcaller Freshcaller is een moderne cloudgebaseerde PBX voor klantenondersteunings- en verkoopteams, en biedt telefoonnummers in meer dan 90 landen. Meer informatie over Freshcaller
Beste cloudgebaseerde telefoonsysteemprovider in het VK in 2018. Totaaloplossing voor zakelijke communicatie. RingCentral integreert met de systemen die je al gebruikt, zoals Google, Office365, Salesforce en meer. RingCentral is de grootste en snelst groeiende aanbieder van pure-play zakelijke cloudcommunicatie ter wereld. Met meer dan 350.000 klanten biedt dit platform klanten een echt wereldwijde bedrijfsbrede oplossing, ongeacht hun grootte. Beste zakelijke VoIP-provider 2018. Totaalpakket: stem, video en samenwerking. Meer weten.
Maak van de wereld je kantoor met Grasshopper, het virtuele telefoonsysteem voor kleine bedrijven. Ontvang een lokaal, gratis of gepersonaliseerd telefoonnummer om je bedrijf te vertegenwoordigen of neem je eigen nummer mee! Stuur oproepen overal door, gebruik de mobiele en desktop-apps om via spraak of sms met klanten te communiceren, ontvang realtime meldingen van gemiste oproepen en voicemails en laat je voicemails transcriberen en verzenden via e-mail. Probeer 30 dagen zonder risico met de niet-goed-geld-terug-garantie. Ontvang het perfecte telefoonnummer voor je bedrijf en maak van de wereld je kantoor met het virtuele telefoonsysteem van Grasshopper.
VoIP.ms is a Canadian voice-over-internet protocol (VoIP) bring-your-own-device provider headquartered in Canada with over 80,000 customers. VoIP.ms provides a vast range of standard telephony features, as well as enhanced communication features to simplify both business and residential communications such as local DID numbers in 60+ countries. It offers Free Porting across US and Canada for local & toll-free DIDs with termination (outgoing calls) in over 125 countries across the globe. Complete self-serve communication platform offering a Hosted Phone Solution and SIP Trunking with a Pay-as-You-Go pricing.
Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Communiceer proactief met je klanten en prospects met Proactive Chat. Je kunt eenvoudig met aarzelende bezoekers praten en zonder klik een gesprek beginnen. Verhoog de efficiëntie met chatplanning, tekstsnelkoppelingen en onbeperkte wachtrijen. Naadloze integratie met andere Nextiva-producten voor een volledig overzicht van klanten. Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Gemakkelijk communiceren met klanten en prospects.
3CX is een open standaard IP PBX die complete Unified Communications biedt, out-of-the-box. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte of sector en voor al je behoeften, van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcentrumfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten. 3CX maakt de installatie, het beheer en het onderhoud van je PBX zo eenvoudig dat je deze moeiteloos zelf kunt beheren, op een apparaat of server op locatie of in de cloud. 3CX is een open standaard IP PBX die complete Unified Communications biedt, out-of-the-box. Geschikt voor elke bedrijfsgrootte of sector
Met het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform kunnen bedrijven van elke omvang overal en op elk apparaat de samenwerking verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, video en mobiele apps voor Apple en Android. 8x8 Virtual Office integreert met toonaangevende bedrijfsoplossingen zoals Salesforce, Zendesk en NetSuite. Beschikbaar in de cloud, binnen enkele minuten ingesteld en eenvoudig te beheren vanaf elk apparaat. 8x8 is de wereldleider in cloudcommunicatie en heeft meer dan 47.000 bedrijven getransformeerd in meer dan 100 landen.
De cloudgebaseerde callcenteroplossing van ChaseData biedt geavanceerde technologie en waarde voor callcenters met 5 of meer medewerkers. Uitstekende prestaties, klantenservice en gebruiksvriendelijke interfaces maken ChaseData de duidelijke keuze voor je zakelijke behoeften. Voorspellende nummerselectie voor uitgaande gesprekken, in de wachtrij geplaatste progressieve nummerselectie en nummerselectie met beheerde voorvertoning worden gecombineerd in één krachtig softwarepakket dat moeiteloos kan worden geïntegreerd met een groot aantal toepassingen van derden. Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf op om een gratis demo aan te vragen. Veelzijdige, flexibele, gehoste callcentersoftware (inkomend en uitgaand) met een zeer eenvoudig(e) implementatie, beheer en gebruik.
VoIP-tarieven moeten eenvoudig zijn. Met InfoFloTalk betaal je $ 29,99 per lijn en krijg je onbeperkte doorkiesnummers. Deze VoIP-provider rekent per lijn en niet per doorkiesnummer. Geen verborgen kosten, geen trucs. Als je momenteel per doorkiesnummer betaalt, betaal je teveel. Natuurlijk kun je met een grotere VoIP-provider werken, maar groter betekent niet beter. Uitstekende technologie en een klantgericht tariefmodel. Betaal per lijn. VoIP-tarieven moeten eenvoudig zijn. Met InfoFloTalk betaal je $ 29,99 per lijn en krijg je onbeperkte doorkiesnummers.
Eerste indrukken tellen, vooral voor eigenaren van kleine bedrijven die hun bedrijven op een professionele manier proberen te presenteren aan potentiële klanten. MightyCall is een webgebaseerd PBX (private branch exchange, zakelijk telefoonsysteem)-platform dat professionals met kleine bedrijven kunnen gebruiken om een concurrentievoordeel te behalen. MightyCall heeft concurrerende prijsopties en staat hiermee bovenaan de lijsten voor cloudgebaseerde zakelijke telefoonsystemen. Klanten: kleine en middelgrote ondernemers, van 25-54 jaar, geoptimaliseerd voor individuele ondernemers en bedrijven met maximaal 100 werknemers.
JivoChat is de zakelijke berichtenoplossing die je bedrijf nodig heeft. Je kunt je bezoekers volgen, met hen communiceren via online chat, telefoontjes, e-mails, Facebook Messenger, Viber, Telegram en nog veel meer via slechts één hulpmiddel: JivoChat. Alles wordt voor je gearchiveerd voor verder overleg en je krijgt rapporten over de efficiëntie van medewerkers. Als je offline bent, worden er formulieren weergegeven om leads van je site te verzamelen. Je hoeft nooit meer een client te verliezen: gebruik JivoChat om je bezoekers vandaag nog om te zetten in klanten! Zakelijke berichtenfunctie met meerdere kanalen zoals oproepen, online chatten, integraties met Facebook en nog veel meer. Alles wat je bedrijf nodig heeft.
Complete small business phone system. All the usual PBX/phone system features and more, in a simple to use app on your mobile phone. Ideal for companies with 5 to 100 employees with mobile and remote workers. Keep your numbers, ditch the land lines, save big. Turn mobile phones into your business phone system. All you need is a mobile phone. No hardware, no wires, no complicated setup.
Provides a fully hosted cloud PBX and unified communications. Provides a fully hosted cloud PBX and unified communications.
The perfect business phone system for Sales and Customer service teams. We've bundled all the features with free calls to over 20 destinations so your team is free to prospect, serve your clients and grow your business. Ready to have a test-drive? Versatile business phone system for Sales and Customer Service teams, built-in with 50+ business-class features to grow your business.
Profiteer van Zadarma Free PBX om binnen een paar minuten een veelzijdig zakelijk telefoonsysteem te creëren. Deze PBX ondersteunt interactieve spraakrespons (IVR), voorwaardelijke en onvoorwaardelijke doorschakeling van gesprekken en vele andere krachtige functies. Met een intuïtieve software-wizard en duidelijke instructies kunnen zelfs de minst technische personen het systeem moeiteloos opzetten. Zadarma Free Cloud PBX biedt geavanceerde functies die je communicatie zonder enige kosten aanzienlijk zullen verbeteren. Je stelt het binnen een paar minuten in.
Unified Communications (UC) solution that provides call control, collaboration, call management, analytics, and messaging for SMBs. Cloud-based communications solution that helps firms with call control, collaboration, call management, analytics, and messaging.
Line2 is a cloud-based business phone service that lets you talk/text across all your devices with the simplicity of an app. Simply sign up for a Line2 number & you'll have a second phone line to give out for work or when you don't want to share your personal phone. For individuals, its an easy way to keep work calls/texts separate from personal ones. For small businesses, its a full-featured VoIP phone service that gives you & your team a professional phone line on your existing devices. Full-featured cloud phone system that allows businesses to accept calls and texts on mobile and stationary devices.
Communicate with your remote workforce using VirtualPBX. Our cloud-based Business Phone System lets you connect your users and their favorite devices. Whether they prefer using traditional desk phones, computers, or smartphones, they can turn any location into a productive home office. Plus, you can easily greet customers using our Virtual Receptionist, route calls by the department, update your business hours, start a conference call, and more! Signup today and your first phone number is on us! Communicate with your remote team. Save 40%-80% over traditional phone systems. Get started today and your first phone number is on us!
OnRelay is a mobile business phone system that utilizes standard wireless carrier calls, meaning all virtual PBX features are provided using regular cell minutes and native smartphone WiFi calling. There is no proprietary VoIP app, so users get the same cell call quality, coverage and capacity they are used to on their smartphones without draining cell data plans or compromising on advanced PBX functionality. Mobile business phone system that works using regular cell minutes and standard smartphone WiFi calling.
* Crystal Clear Audio * Perfect CRM Data * Incredible Support * Truly is a high-performance calling solution made for revenue organizations of 3 to 100 people + Improve productivity with automatic CRM call tracking and starting a call or text with one click + Close more deals with real-time call coaching and recorded phone calls + Increase connect rates with quality local numbers + Never worry about your phone again with incredible support built right in the app Truly is a high-performance calling solution made for revenue organizations of 3 to 100+ people. Known for Quality, Data, Support.
Broadvoice lets you communicate anywhere in the world. With our platform, there is no costly hardware and no need for multiple phone providers just cost-saving, cutting-edge cloud phone technology. Customizable, flexible, scalable, intuitive. These are more than just buzz words for us. Everything you need is conveniently stored in the cloud and securely routed by our data network so your employees can connect and collaborate seamlessly, anytime, anywhere, on any device. Broadvoice's platform is everything a small to medium business would need to grow, change & adapt to an ever-evolving business world.
Ring4 provides companies and individuals with video conferencing and a phone system in the cloud. The Ring4 smart numbers work on any iOS or Android devices and can be managed via the Admin Console. Ring4 phone numbers are mobile and support unlimited texting, unlimited calling, voicemail and call recording. Ring4 starts at $9.99/month/line. The Ring4 video meetings works on every device from the browser with no software install, with a simple link. Ring4 is a video conferencing and business phone system in the cloud.
MAXvoice enables you to keep your business up and running, performing at max efficiency, even during these difficult times. Set-up (remote) users and services in hours. Free implementation. Personal dedicated turn-up and ongoing support. Vantage is ready to empower you to move forward even in the midst of today's business restrictions. Cloud PBX/VOIP with the voice specialist. Onshore/Inhouse 24/7/365 Customer Care. Significant Savings. 1 Platform for UCaaS/CCaaS.
ringDNA is a sales engagement platform that helps businesses scale revenue growth through AI. The leading choice for Salesforce customers, ringDNA offers a complete solution for sales engagement, sales playbook execution, performance insight, conversation intelligence and much more. RingDNA is a complete inside sales acceleration engine that helps companies have more conversations, more insight and more revenue.
AVOXI Genius is het cloudgebaseerde PBX-systeem dat is gebouwd om de communicatie van je bedrijf direct te verbeteren. Gesprekslabels, realtime bewaking van oproepen, belscores, oproepfluister, inbreukgesprek, analyse en rapportage zijn allemaal inbegrepen. Het effectieve, betaalbare en eenvoudig te gebruiken cloudgebaseerde callcenter: AVOXI Genius. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn, door het zonder risico uit te proberen!
Ninja Number is a second phone line that works on your smartphone, managing your phone calls and texts while you work. Its the only virtual phone system that lets you link up to 5 devices to your number, so if you cant answer a call or text, someone on your team will back you up. The magic doesnt stop there. Ninja Number acts as your very own assistant, reminding you of missed calls and texts, automatically answering common questions from customers, and transcribing voicemails. Business phone systems solution that helps businesses manage inbound communications, automate text messages, and transcribe voicemails.
Vonix takes the complication out of business phones. We help businesses every step of the way, from choosing the best hardware to personal installation and support. With integrated features like IVR, PBX, and voicemail to email, youll save time and give your customers better service. Stop losing business to busy signals and unprofessional phone systems. Choose reliable, crystal-clear VoIP calling that you can access from your mobile device anywhere, anytime. A reliable, high-quality cloud-based phone system with unlimited monthly calling, free installation, and better support and features.
Create your corporate phone system with video chat, queue reporting, auto attendants, voicemail-to-email, call management, and more. Business phone system that enables users to manage real-time communication services such as video conferencing and voicemails.
An integrated softswitch and billing platform that enables VoIP, OTT and telecom providers to configure, launch and monetize any type of communication services in IP networks: Unified Communications, Hosted IP PBX / IP Centrex, SIP Trunking, DID Management, OTT Voice, calling cards, VoLTE/VoWiFI. Key functional modules: Class 4 and 5 SIP softswitch for residential and enterprise telephony services; convergent online charging, billing and service provisioning solution (optional) An integrated softswitch and billing platform which enables telecom providers to provide and monetize VoIP and UC services.
VoiceShot provides the highest quality cloud-based phone solutions for enterprise and small businesses. With 1000s of customers and now in our 20th year in business, we help teams communicate clearly and efficiently by providing voice broadcasting, virtual phone systems, emergency notification, outbound calling, text messaging, appointment reminders, and a Voice + Text API for software developers. Starting at $12/mo. Complete cloud phone and voice broadcasting solutions starting at only $12 per month. Free trials available.
Designed to build voice applications in the cloud providing call control, voice conferencing, call recording, voice menus, and more. Designed to build voice applications in the cloud providing call control, voice conferencing, call recording, voice menus, and more.
UK-based Business VoIP Provider offering a modern, cloud-based phone system in powerful desktop, web and mobile apps (no additional hardware required). Starting at just 5.00 per user/month (7 day FREE trial). Uniquely, a CircleLoop subscription includes all features including call recording, call transfer, menus and greetings, contact management, conference calling, voicemail to text and call forwarding to name a few. CircleLoop integrations include Google, Pipedrive, Hubspot, Capsule. Modern-day business communications. All your calls, numbers & features in powerful desktop, web & mobile apps. No contract
4Voice focuses on delivering high-quality and affordable phone service to small and medium-sized businesses throughout North America. We also enable large businesses to navigate the challenges in migrating to managed VoIP systems. 4Voice business phone services provide significant savings over both traditional telephony solutions and alternate VoIP systems. With 4Voice, you get a extensive set of features, including voicemail, local, long-distance, and e-Fax service all for one low price. 4Voice focuses on delivering high-quality and affordable phone service to small and medium-sized businesses throughout North America.
Future proof your business communications with the pascom cloud phone system. Easy-to-use, feature-rich, and cost-effective professional cloud communications platform for your business. Future proof your business communications with the pascom cloud phone system.
HoduSoft offers HoduPBX, the finest custom designed IP PBX software for global businesses. Extreme customization for each client is our forte. Unsurpassed feature sets, extraordinary ease of use and value for money characterizes HoduPBX. Key Features: Multi-Tenant, Prepaid & Postpaid Billing, Auto Provisioning, PayPal & Stripe Payment Gateways Integrated, Least Cost Routing, BLF & Presence, Audio Conference & Real-Time Analytics. HoduPBX is equipped with Android, iOS and Chrome Extension. Highlights: Multi-Tenant, Prepaid & Postpaid, Auto Provisioning, Payment Gateway Integration, LCR, BLF & Presence, Audio Conference.
Met thinQ heb je de volledige controle over elk aspect van het inkomende en uitgaande spraakverkeer van een bedrijf. thinQ, met innovatieve Least Cost Routing (LCR) en de enige gratis LCR in de sector, stelt bedrijven in staat om te profiteren van geoptimaliseerde beltarieven bij meerdere providers, inclusief rampherstel, taakverdeling en gespreksanalyse in de software. Dankzij diensten voor het land van herkomst kunnen bedrijven ook lokale en gratis nummers bestellen en mogelijkheden voor sms/mms, CNAM en LRN inschakelen. thinQ biedt volledige controle over elk aspect van de inkomende en uitgaande communicatie van een bedrijf binnen een krachtig cloudplatform.
Australia's Premier 13, 1300, 1800 and Smart Number Provider. Australia's Premier 13, 1300, 1800 and Smart Number Provider.
Hosted VoIP Business Phone Services and More KAVKOM business cloud hosted solutions help enterprises serve their customers better and increase sales with mobile and flexible solutions that allow do business faster, anywhere, anytime. From hosted VoIP business phone services and cloud-based call center software to unified communications, our services are easy to use, advanced, reliable and tailor-made. Collaborating with your customers and your teams becomes easier! Auto dialer, Voice Broadcasting, Cloud PBX, CRM, DIDs, Videoconference. Collaborating with your customers and teams becomes easier!
SureTel is shaking the market and providing huge saving in it's wake. Why pay for idle phones? We know our customers don't use all of their phones all of the time so we don't charge for them. Instead we charge for active simultaneous calls. This means huge savings for any size business. As a matter of fact most of our customers saving upward of 60% monthly. We don't skimp on features either everything is included from voicemail-to-email to call recording. SureTel is starting a digital voice revolution. Why would you want to pay for idle phones when you can just pay for the active lines.
HotTelecom provides an array of VoIP or Voice-over-Internet-Protocol services with no hassle and is very affordable. Offering 6000 virtual phone numbers of 100 countries both local and mobile numbers including toll-free numbers, SMS numbers, SMS numbers for registration and multi-channel and, virtual PBX set-up with superior sound quality given that it has the clear-voice technology. All your business communication needs, online meetings and phone calls are rolled into one service without being All your business communication needs are made available affordably with easy steps.
A 55PBX a solucao completa de telefonia em nuvem, para voce ter telefone, SMS, Whatsapp e muitos outros canais. Perfeita para times de Customer Service, Vendas e demais areas da empresa. CCaaS integravel via API, a 55PBX prov funcionalidades inteligentes de melhorias de experiencia ao cliente e integravel com a Zendesk Support e Sell, Freshdesk, Salesforce, Pipedrive e Hubspot. A 55PBX é a solução completa de telefonia em nuvem.
Yeastar Cloud PBX is a fully-featured future-ready phone system ideally suited for SMBs. With Linkus UC Softphone, you will gain easy access to enhanced call efficiency and remote working agility across any device at your choice. With 100% hosted deployment, there is no upfront hardware cost and the in-house management overheads are reduced to almost nothing. With easy to use and full compatibility features, any migration or upgrade to Yeastars hosted solution will be as easy as a breeze. Cloud-Based UC Platform for SMBs
A leading technology provider of communications and advanced networking services for businesses nationwide. Fusion Connect customers securely connect and collaborate through scalable, integrated solutions designed by our experts. Managed Services Provider offering comprehensive, advanced networking and communication solutions for businesses nationwide.
Web-based PBX system that manages business call processes via mobile devices with unlimited calling, voicemail-to-email, and more. Web-based PBX system that manages business call processes via mobile devices with unlimited calling, voicemail-to-email, and more.
Servetel is a highly trusted brand in the cloud telephony space with over 1500+ customers. By providing companies big & small with a host of cloud telephony solutions like toll-free number, virtual phone number, number masking, voice broadcasting, IVR system, OTP verification & more it has helped them simplify & organise their complete communications. With us you pay-as-you-use, avoid wasting money on unnecessary infrastructure, & enjoy services with 99.99% uptime, & fantastic support. Give your business the push to the clouds it needs with our cloud telephony solutions. Connect with our experts today!
The Real PBX is a leader in providing secure cloud communication solutions, i.e., business phone numbers (toll free & local numbers) along with intelligent modern-day business phone system features - IVR, Call Forwarding, Call Barge, Call Recording, Analytics, etc. Other features - Voicemail 2 Email, Fax 2 Email, Custom Cloud Apps Integrations - Zoho CRM, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based PBX system with auto attendants, unlimited inbound SIP trunking, and more. Web-based PBX system with auto attendants, unlimited inbound SIP trunking, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud PBX app that lets small businesses manage phone processes via VoIP-based system that offers call forwarding and routing. Cloud PBX app that lets small businesses manage phone processes via VoIP-based system that offers call forwarding and routing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based integrated phone system for businesses with up to 100 extentions that can be embedded into their WAN. Web-based integrated phone system for businesses with up to 100 extentions that can be embedded into their WAN.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Phone & WiFi systems that increase your success by improving staff performance and creating deeper customer relationships. Phone & WiFi systems that increase your success by improving staff performance and creating deeper customer relationships.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Magna5 is a cloud-based system with powerful features such as auto attendant, unified messaging, video conferencing, and more. Magna5 is a cloud-based system with powerful features such as auto attendant, unified messaging, video conferencing, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SalesAngel is a Mobile & Cloud Telephony Hosted PBX integrated with Cloud-based CRM. SalesAngel is a Mobile & Cloud Telephony Hosted PBX integrated with Cloud-based CRM.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Hosted VoIP business phone systems tailored to meet your business needs and goals. Hosted VoIP business phone systems tailored to meet your business needs and goals.
Bekijk profiel
The virtual PBX is a telephone system that is hosted in the cloud, so it does not require any device or software or hardware installation. It works from an internet connection, and its function is to manage the incoming and outgoing calls of a company in order to provide good customer service. A virtual PBX is a telephone system that uses the internet to manage the external and internal calls of a company.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Feature-rich cloud telephony and unified communications for small business. Feature-rich cloud telephony and unified communications for small business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Zentrunk is a modern SIP trunking solution that offers exceptional global quality, flexible pricing, instant provisioning, and fast set-up. Pay-as-you-go pricing starts at $.005 with no long-term contracts or channel limits. Plivo partners directly with local carriers in >190 countries and uses intelligent routing to optimize delivery, balancing low cost with high quality. Set up a trunk, link your numbers to the trunk, send and receive calls on your VoIP Infrastructure - in 5 minutes. Zentrunk is a modern SIP trunking solution featuring exceptional global quality, flexible pricing, instant provisioning and fast set-up
(0 reviews)
Bekijk profiel
VoIP solution with service to all types of telephone numbers and IPPBX in over a 165+ countries. - Standard Telephone numbers (Geographic / Non-Geographic) - TollFree - UIFN - Elastic Pool solutions - Mobiel VoIP numbers - inbound Only numbers - Specials, etc Our typical customer ranges from a solopreneur to multinationals and all sorts in between. Various options may be better for the one or the other but all get all the functionality we can support so you don't pay extra for them. VoIP solution with service to all types of telephone numbers and IPPBX in over a 165+ countries. Local knowledge and Global reach.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Met het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform kunnen bedrijven van elke omvang overal en op elk apparaat de samenwerking verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, video en mobiele apps voor Apple en Android. 8x8 Virtual Office integreert met toonaangevende bedrijfsoplossingen zoals Salesforce, Zendesk en NetSuite. Beschikbaar in de cloud, binnen enkele minuten ingesteld en eenvoudig te beheren vanaf elk apparaat. 8x8 is de wereldleider in cloudcommunicatie en heeft meer dan 47.000 bedrijven getransformeerd in meer dan 100 landen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides call center management through automated call distribution, reporting, dashboard, monitoring and more. Web-based solution that provides call center management through automated call distribution, reporting, dashboard, monitoring and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Grow your business without a volume commitment. Use our white label QuBe PBX and simplify your daily routine without your customers ever seeing or knowing of QuestBlue. Easily deploy custom, high quality services across any size footprint. Adding more locations as your company grows is very simple. We will always be there to support your growth every step of the way. Allows businesses to implement a cloud enterprise phone system easily.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Deskforce's CloudPBX Phone System gives you all the functionality, without the confusion. Taking less than 1 day to completely set up, installation is time efficient and guaranteed to be completely secured. CloudPBX is a financially feasible and time-efficient option, eliminating the concerns about installation and maintenance that come with a hardware device. Make your business a more cohesive place by integrating CloudPBX, creating a single platform for your company in the office. An instant, full-featured business phone system, with zero equipment
(0 reviews)
Bekijk profiel
Op het mkb gerichte cloudgebaseerde PBX-tool (Private Branch Exchange) waarmee je bedrijf slimmer kan werken. Webconferentie-oplossing die organisaties helpt zakelijke oproepen te beheren via audio-/videoconferenties en uitzendingen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Turn any phone into your business phone with unlimited calls, texts, and call management features. Turn any phone into your business phone with unlimited calls, texts, and call management features.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PBX, or private branch exchange, is the private telephone network used by companies and organizations to keep internal and external phone communication working. It includes features like transfers, voicemail, interactive voice menus and more. With Cloud PBX services, you continue to get all the features you need and want but so much more. Increased mobility, better security, scalability that works for you now and in the future. Cloud communication platform that helps businesses manage internal and external phone communication through MPLS, voicemails, and more.
Bekijk profiel
Eliminates the need for commercial properties to own and maintain traditional on-premise PBX hardware. Eliminates the need for commercial properties to own and maintain traditional on-premise PBX hardware.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Acefone is a leading provider of cloud-based communication services such as contact centre solutions, free phone numbers, and hosted phone systems. We offer VoIP services with cost-effective and customisable plans that bring you seamless communication experience. Our services offer features tailored to your unique business needs. We ensure our cloud-based communication services provide your, and your customers the best experience. Hosted Phone System - Our Hosted PBX solutions provide you with loads of features that help you improve your business productivity.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based PBX and Interactive Voice Response system which for startups and small businesses Cloud-based PBX and Interactive Voice Response system which for startups and small businesses
(0 reviews)
Bekijk profiel
Commpeak PBX is a highly customizable web-based solution providing a unique blend of feature-rich experience and equally strong tech served at best value. Designed to manage and streamline phone conversations for customer support & sales teams, CommPeak PBX can be adjusted to fit any business size, industry, or process. Deployment in less than 24 hours, no hardware needed, real-time call monitoring, extensive analytics, dashboard view, call whisper/barge for inbound & outbound dialing on budget. CommPeak PBX is a one-fits-all solution by wholesale VoIP provider for inbound/outbound dialing, from back-office to enterprise-grade.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Virtual telephone system that makes intelligent calls in the cloud. Virtual telephone system that makes intelligent calls in the cloud.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tinkle is the smarter business phone system and one of the UK's fastest growing cloud communication service providers. Our easy to use on-demand technology grows with your business and enhances customer experience, with features like call recording, IVR, call stats, music on hold and much more. Tinkle's mobile and desktop app gives you total control, with no contracts or setup fees, alongside offers such as a 14-day free trial and free IP devices. Give us a Tinkle to set up your demo today. Tinkle is the smarter business phone system with no setup fees, line rental or contracts and a host of easy to use on-demand features.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based telephony platform for facilitating collaboration and communication with customers and colleagues. Cloud-based telephony platform for facilitating collaboration and communication with customers and colleagues.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloudya is a cloud PBX with multiple extensions, web control panel, graphical statistics, simultaneous calls, app version and more. Clodya is a cloud PBX with multiple extensions, web control panel, graphical statistics, simultaneous calls, app version and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Epygi Cloud QX (ecQX) is a hosted PBX service. Trunk termination to PSTN is achieved through 3rd party SIP trunk providers giving flexibility of service. Basic activation starts with 5 extensions and can expand up to 3000. Call Recording, Audio Conference and Call Center are some of the added services that can be activated separately. No long term contracts. Cancel anytime No activation fees Has cloud-based monitoring and management service Has an extensive list of features Epygi Cloud QX (ecQX) is a hosted PBX service provided by Epygi directly to resellers. It offers a complete set of telephony features.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Browser based comprehensive business phone system for all your business communication needs without any need for hardware or software. Browser based comprehensive business phone system for all your business communication needs without any need for hardware or software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
telegra bietet Contact-Center-Software fr berzeugenden Service am Telefon: Telefonie-PlugIns fr Helpdesk- und CRM-Systeme (Salesforce, Zendesk, Freshdesk). Cloud ACD, Routing, IVR, Recording, Echtzeitstatistiken und Rufnummern. Mit der eigenentwickelten VoiceBot-Technologie knnen Anliegen automatisch erkannt, an die richtige Stelle weitergeleitet, oder direkt vom Bot beantwortet werden. Telefonie für CallCenter. Die Cloud ACD der Zukunft - Kompatibel mit jeder Telefonanlage - Webbasiert - Keine Minutenkosten/Nutzung