105 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Time Doctor is software voor het volgen van medewerkers en nauwkeurige tijdregistratie die je helpt te weten of je team echt productief is. Het is met name geschikt voor teams van 20 tot 500 werknemers. Deze webgebaseerde oplossing biedt tijdregistratie, bewaking van computerwerksessies, herinneringen, schermopnames, facturering, rapportagetools, integraties en nog veel meer. Meer informatie over Time Doctor Time Doctor biedt nauwkeurige software voor tijdregistratie en het volgen van medewerkers die je helpt te weten of je team echt productief te werk gaat. Meer informatie over Time Doctor
(0 reviews)
Bezoek website
SofTrack verzamelt realtime aanmeldingsactiviteiten op elk van je Windows-werkstations en terminal server-sessies, inclusief die geleverd door Citrix. Tijdkaartrapporten zijn onder andere volledige export naar CSV-indeling en continu bijgewerkte beschikbaarheid van werkstations. SofTrack helpt je te voldoen aan je wettelijke verplichtingen als werkgever, inclusief die in verband met HIPAA en SOX. Meer informatie over SofTrack Meld aanmeldingsactiviteiten van gebruikers per werkstation, ook bij offline gebruik van je netwerk. Veel rapportstijlen, waaronder dagelijkse tijdkaarten Meer informatie over SofTrack
Wrike is software voor werkmanagement die wordt vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven en meer dan twee miljoen gebruikers over de hele wereld. Optimaliseer het volgen van je medewerkers op afstand met behulp van gedeelde werkstromen, automatische toewijzing, Kanbanborden, Gantt-diagrammen, urenregistratierapporten, realtime updates en prestatierapporten - allemaal op één plek. Integreer Wrike met meer dan 400 toepassingen om je dagelijkse processen te automatiseren. Verminder de behoefte aan e-mails, vergaderingen en statusupdates met bedrijfsbrede zichtbaarheid. Met Wrike werk je slimmer, niet harder. Meer informatie over Wrike Wrike is software voor werkmanagement met prestatierapporten, gedeelde werkstromen, urenregistratie, Gantt-diagrammen en meer dan 400 integraties. Meer informatie over Wrike
Monitask biedt oplossingen voor het volgen van medewerkers om de productiviteit, efficiëntie en verantwoordelijkheid binnen je team te verhogen. Geavanceerde schermopname- en activiteitsmonitors en urenregistratiecapaciteiten houden teams gericht op de taak. De software is krachtig en toch lichtgewicht, waardoor het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Managers hebben ook toegang tot hun dashboard op elk van hun apparaten om hun team altijd en overal te volgen. Meld je aan voor Monitask en bespaar nu tijd en geld. Meer informatie over Monitask Software voor het volgen van medewerkers en urenregistratie voor bedrijven, teams en freelancers. Meer informatie over Monitask
De gestroomlijnde medewerkerscontrole en tijdregistratie van Hubstaff brengen je duidelijkheid en gemoedsrust. Controleer in realtime dat je team op het juiste spoor zit door middel van schermopnames, activiteitscontrole, app-gebruik en rapportage. Beschikbaar voor Mac, Windows, Linux en iOS. Hubstaff draait op de achtergrond, zodat jouw team zonder onderbreking kan blijven doorwerken. Integreert met meer dan 30 bedrijfstoepassingen die je al gebruikt, waaronder Basecamp, Trello, Asana, Github en Paypal. Hubstaff biedt gebruiksvriendelijke, vertrouwde software voor het volgen van medewerkers met schermopnames, zodat groeiende bedrijven in realtime het werk kunnen zien gebeuren.
Toonaangevende cloudgebaseerde urenregistratiesoftware voor kleine en grote teams. Zeer eenvoudige en flexibele urenregistratie met ondersteuning voor meerdere apparaten. Genereert prachtige rapporten en tijdgebruiksgrafieken met een optie om tijdlogboeken als Excel-spreadsheets te exporteren, wekelijkse rapporten via e-mail te ontvangen of openbare rapporten te delen met klanten om meer transparantie te bieden. Toggl heeft een webversie, desktopprogramma's voor Windows/Mac/Linux en native iOS- en Android-apps. Integreert met facturering- en PM-tools. Toonaangevende cloudgebaseerde urenregistratiesoftware voor kleine en grote teams. Eenvoudig te implementeren, geweldige rapporten, ondersteuning voor meerdere apparaten en offline.
WebHR zorgt voor een revolutie in de manier waarop HR werkt. WebHR is sociale alles-in-één cloudgebaseerde HR-software voor kleine en middelgrote ondernemingen die alles afhandelt, van werving tot pensionering, op de meest innovatieve manier. WebHR bespaart bedrijven niet alleen geld, maar verhoogt ook de productiviteit, bespaart ruimte en maakt communicatie tussen en op kantoren snel, betrouwbaar en efficiënter. WebHR helpt bij het beheer van de belangrijkste activa van een bedrijf - het personeel. WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
ActivTrak is een GRATIS, uitgebreide, cloudgebaseerde analyseservice waarmee bedrijven inzichten kunnen krijgen en de productiviteit van werknemers kunnen verbeteren. Als freemium-service die gemakkelijk op de desktop van een medewerker kan worden geïnstalleerd om activiteiten te meten, biedt het ActivTrak-platform waardevolle verzamelde gegevens over de dagelijkse prestaties van een bedrijf, waarbij informatie wordt weergegeven op een eenvoudig te beheren dashboard. De software van het bedrijf is eenvoudig te installeren en de gegevensoverdracht is gecodeerd, waardoor bescherming en veiligheid worden gewaarborgd. Gratis manier om te zien wie wat doet en voor hoe lang.
Collects statistics and build reports of the employee's work based on the employee's presence status Skype for Business. Collects statistics and build reports of the employee's work based on the employee's presence status Skype for Business.
Een volledig automatische tijdregistratiesoftware waarvan bewezen is dat het de productiviteit van werknemers met 30% verhoogt in de eerste weken na gebruik. Zie hoe jij en je werknemers tijd online en offline doorbrengen, volg de tijd per project en bereken automatisch de kosten op basis van de uurtarieven van de werknemers. Genereer bovendien aangepaste rapporten voor intern gebruik of je klanten, plan vakanties en verlof voor werknemers, bereken overuren en bewaar de contactgegevens van je teamlid op één plek. De meest gebruiksvriendelijke tijdregistratiesoftware. DeskTime is een tijdregistratiesoftware die de productiviteit en effectiviteit in realtime analyseert.
Webgebaseerde tijdbeheer- en analysetool voor werknemers die efficiënter en productiever willen zijn. Voorkomt afleiding en mogelijkheden om je te verliezen in je digitale leven. RescueTime helpt je je dagelijkse gewoonten te begrijpen, zodat je je kunt concentreren en productiever kunt zijn. Het werkt veilig op de achtergrond op je computer terwijl de tijd die wordt besteed aan toepassingen en websites wordt bijgehouden, zodat je een duidelijke weergave van je dag krijgt. Webgebaseerde tijdbeheer- en analysetool voor kenniswerkers die efficiënter en productiever willen zijn.
Veriato Cerebral-software voor het volgen van medewerkers biedt ongeëvenaard inzicht in de online- en communicatieactiviteit van je werknemers en aannemers. Cerebral (voorheen Veriato 360) is het registratiesysteem dat gedetailleerde, accurate en bruikbare gegevens presenteert voor gebruik bij incidentrespons, risicovolle insider monitoring en productiviteitsrapportage. Cerebral kan on–premises, in de cloud of via een MSP-provider worden ingezet. Monitor en analyseer je werknemers bedrijfsbreed, ongeacht of ze op kantoor zijn of buiten de deur werken.
Cellcontrol is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor werknemersmonitoring die afgeleid rijden in commerciële wagenparken elimineert. Deze softwaretechnologie ondersteunt bedrijven in de middenmarkt en de Fortune 500; via dit beproefde en flexibele platform kunnen bedrijven controle verkrijgen over mobiele apparaten terwijl een voertuig wordt bestuurd. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten bij de handhaving van zowel de veiligheidsvoorschriften en -programma's voor bestuurders als de wetten inzake afleiding tijdens het rijden en levert scores en feedback over de prestaties van bestuurders. Cellcontrol is de toonaangevende leverancier van technologie-oplossingen voor werknemersmanagement die afgeleid rijden in commerciële wagenparken elimineert.
Realtime software voor het volgen van medewerkers biedt de gemakkelijkste manier om te zien wat je teamleden op dit moment doen, welke websites ze bezoeken en welke apps ze gebruiken. Aan welke taken en projecten ze werken. De tracker legt activiteitenniveaus vast op basis van toetsenbord- en muisgebruik, maakt willekeurige schermopnames die je helpen volledige transparantie te krijgen, de tijd te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Beste software voor het volgen van medewerkers: schermopnames, bijhouden van websites en toepassingen, tijdregistratierapporten, rapporten over muis- en toetsenbordklikken.
Met deze unieke software voor het volgen van medewerkers kan je op afstand computers bewaken en in realtime registreren. Registreer de communicatie van je medewerkers, zoals e-mail, Skype en andere chatberichten. Bekijk gebruikte apps, internetgeschiedenis, Facebook-gebruik, bestanden die naar USB-stations zijn gekopieerd, gewijzigde of verwijderde documenten en meer. Registreer een schermopname van elke actie, zoals een videobewakingscamera van hun computerscherm. Bekijk activiteit in realtime of registreer alles in de centrale logboekdatabase voor latere beoordeling. Met deze unieke software voor het volgen van medewerkers kan je op afstand computers bewaken en keyloggers in realtime registreren.
Teramind biedt een gebruikersgerichte beveiligingsaanpak om het pc-gedrag van werknemers te controleren. Deze software stroomlijnt het verzamelen van werknemersgegevens om verdachte activiteiten te identificeren, mogelijke dreigingen te detecteren, de efficiëntie van medewerkers te controleren en naleving van de regelgeving te waarborgen. Dit product helpt beveiligingsincidenten te verminderen door realtime toegang te bieden tot gebruikersactiviteiten met alarmmeldingen, waarschuwingen, omleidingen en blokkeringen van gebruikers, zodat jij je bedrijf zo efficiënt en veilig mogelijk kan laten draaien. Probeer de gratis proefversie om te zien waar iedereen zo enthousiast over is. Het volgen van gebruikersactiviteiten en preventie van gegevensdiefstal gemakkelijk gemaakt met Teramind.
WorkPuls is software voor het volgen van medewerkers en urenregistratie die inzicht geeft in hoe medewerkers hun werkuren besteden op de computer. Het is een ideale oplossing voor het controleren en analyseren van productiviteit en het bijhouden van de tijd die is besteed aan verschillende projecten. Met WorkPuls wordt het beheren van extern personeel veel gemakkelijker. Het is geschikt voor kleine bedrijven, grote ondernemingen en externe teams. Software voor het volgen van medewerkers met screenshots en realtime analyse, beschikbaar in zowel verborgen als zichtbare modus. Cloudgebaseerd of lokaal geïnstalleerd.
Scorebuddy is een met meerdere onderscheidingen bekroonde, speciaal ontworpen callcenter-oplossing voor kwaliteitsbeoordeling voor het scoren van klantgesprekken, e-mails, chats of sociale media. Ontwerp en stel je eigen scorekaarten samen, verzamel resultaten, evalueer, deel en werk samen met medewerkers om de betrokkenheid te verbeteren door middel van gepersonaliseerde dashboards en directe communicatie. Analyseer de onderliggende oorzaken van vaardigheids- of procestekortkomingen om continue verbetering te bevorderen en overweeg de enquêtemodule voor het meten van klant- of personeelssentimenten. Een webgebaseerde oplossing voor kwaliteitsbewaking op callcenters om prestaties via verschillende kanalen te meten. Scorebuddy is zeer gebruiksvriendelijk.
Verbeter vandaag nog de prestaties van je bedrijf. Berqun geeft kwantificeerbaar inzicht in hoe je medewerkers hun tijd op het werk doorbrengen. Met deze inzichten kun je vol vertrouwen lage presteerders identificeren en ben je in staat om gezamenlijk actie te ondernemen voor een hogere productiviteit. BQ-scores voor elke dag in een maand. Analyseer trends in de loop van de tijd en zoom in op ongebruikelijke veranderingen. Optioneel kun je ook op elk gewenst tijdsinterval screenshots van de computers van je werknemers registreren. Office TV-functie biedt een momentopname van werknemers. Cloudgebaseerde software voor het volgen van medewerkers met screenshots en productiviteitsanalyse. Beheer je externe medewerkers. Gratis proefversie. $ 3 per gebruiker
DeveLoop, van Sproutlogix, creëert een adaptieve leerervaring om hun IDP af te stemmen op de algemene bedrijfsdoelstellingen. Dankzij voorgeschreven leertrajecten met kinesthetische activiteiten, audiovisuele leermiddelen, een systeem voor aanbevelingen, e-mail- en agendaherinneringen en 360-graden feedback krijgen je medewerkers een meer gepersonaliseerde leerervaring. De door AI ondersteunde superbot Cavis van het platform fungeert als coach, mentor en buddy voor werknemers om hen tijdens hun ontwikkeling te begeleiden. Met DeveLoop kun je een adaptieve leerervaring voor je medewerkers creëren met behulp van AI, gedragswetenschappen en rijke analyse.
WorkTime is zakelijke software voor het controleren van werknemers, computers en internet. WorkTime is alleen controlesoftware en biedt geen spionagefuncties. Alle controleresultaten worden opgeslagen op de clientservers. Uitgebreide WorkTime-rapporten beantwoorden verschillende belangrijke vragen voor elke werkgever/manager over de prestaties van werknemers (aanwezigheid, actieve/inactieve tijd), internetgebruik (inclusief Facebook en gebruik van andere websites), computers en softwaregebruik. Software die is ontworpen om de activiteiten van computers, werknemers en toepassingen te controleren. Helpt om de productiviteit van werknemers te verhogen en de kosten te verlagen.
InterGuard is an easy-to-use employee monitoring software that lets you track productivity, investigate HR issues, monitor web browsing and get alerted to insider security threats. InterGuard is installed directly onto the employees device (PC, Mac, iOS, Android, Chromebook, Virtual Desktop) and keeps monitoring even when the employee is working from outside the office. Perfect for managing remote employees. Easy-to-use employee monitoring that works on PC, Mac, iOS, Android & Chromebook. Track productivity on remote and/or office employees.
Kickidler is the employee monitoring and user activity tracking software. It is a powerful tool for automation of control of personnel, information security and increase in business efficiency. Main Kickidler features: online monitoring of computers, recording and playback of employees history of activity, analysis of efficiency, time tracking and also violations detecting. Besides, Kickidler can be useful for optimization of communications inside the company and remote workers monitoring. Kickidler is a powerful tool for automation of control of personnel, information security and increase in business efficiency.
Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning & security contractors. With touring and tracking features, Lighthouse provides complete visibility of distributed teams using beacon, GPS & other technologies. It monitors cleaning tasks & rotation loops or guard touring & patrols in real time. Lighthouse adds time- and money-saving capabilities to view, manage & simplify operations in the field to enhance customer service, operational efficiency, safety & risk reduction. Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning and security contractors.
Beperk ongepast surfen en dwing ondernemingsbreed internetgebruiksbeleid af. Beperk ongepast surfen en dwing ondernemingsbreed internetgebruiksbeleid af.
Intradiems technology acts as an automated manager for contact center agents with rules that are triggered in real-time by actual service level conditions. The result is increased productivity and a highly measurable return on investment, with typically a 2x payback in the first year and a 3-5x return in subsequent years. Intradiem is powering over 1 billion automated actions annually and has saved its customers over $140 million in the past 2 years. The only workforce automation solution that increases efficiency while improving agent engagement and the customer experience.
Record Everything and save it as AVI, MP4 files. Bandicam is the best Game, Video, and Screen recording software. It is high quality and the recorded file size is much smaller than files created with other software (1/20). Furthermore, Bandicam minimizes CPU usage. As a result, you can reduce computer lag and save hard disk space. The maximum clip size is unlimited as long as the local Hard Disk has free space available (Over 24 hours recording). Lightweight screen recorder for Windows that can capture anything on your computer screen.
Apploye- All-in-one Productivity and Time Tracking tool that helps you monitor your employees. You can measure your employee productivity through activity level, daily and weekly timesheets, reports and random screenshots. Calculating billable and non-billable hours is super easy. It is compatible with both mobile and desktop. You can also keep an eye on your remote employees through GPS location tracking. Ensure your business growth & stay one step ahead with Apploye. Productivity and Time Tracking tool that helps you to Employee Scheduling, Apps and URL Tracking, GPS Location Tracker and more.
BrowseReporter is a powerful employee monitoring software that enable companies to track your employees internet activities. BrowseReporter captures the websites your employees visited. It includes a powerful reporting utility for generating tabular and graphical websites visited reports. It runs in stealth mode. Employee Monitoring Software - Track Employees Website Usage and schedule reports to be sent into your email.
A real time tracking solution that works absolutely without employee involvement, designed to monitor work efficiency, automate timesheets, motivate employees, and more. Automatic time tracking & employee activity monitoring software. Boost your productivity with PCLOGGER!
CleverControl is a multi-functional instrument for business allowing full computer monitoring of employees. CleverControl Agent tracks all activities carried out on a PC so you will be able to find out if any of your staff members may be slacking or even intentionally harming your business. All that is required from you is a quick registration on the website clevercontrol.com and easy installation of CleverControl Agent on your employees computers and you can control every employee. Cloud-based employee monitoring system for employee scheduling and internet usage control.
Remote computer control solution that helps firms manage and control employee activities, file access, meetings, collaboration & more. Remote computer control solution that helps firms manage and control employee activities, file access, meetings, collaboration & more.
A unified endpoint management and security solution that simplifies managing your workplace devices. It delivers asset management; IT policy management; employee monitoring; automated software updates; endpoint protection with antivirus/malware. A unified asset management, endpoint protection and security solution that simplifies managing your workplace devices and data.
ThreatAdvice Educate - Looking for an efficient and effective cybersecurity online training platform for your employees? ThreatAdvice Educate uses video-based micro-learning courses to arm your employees with the cybersecurity knowledge they need to protect your organization. Our comprehensive employee education platform includes phishing simulations, quizzes, gamification, policies and procedures, audit reporting, external scans and more. Comprehensive employee education platform: phishing simulations, quizzes, gamification, policies/procedures, audit reporting & more.
TimeLedger is an online and mobile application that gives businesses real-time feedback as to what their people are working on and where their labor and expenses are going. TimeLedger provides immediately available information about the return on investment youre getting on clients, projects and your resources to help increase your profits. TimeLedger can be used on virtually any mobile device (Android, iPhone) for companies with 1 - 5000+ users. TimeLedger is an online time and expense tracking application for businesses and organizations of all sizes.
Computer- en internetbewakingssoftware voor het bijhouden van computergebruik in werktijd door werknemers. Computer- en internetbewakingssoftware voor het bijhouden van computergebruik in werktijd door werknemers.
Ekran Systems is een geavanceerde oplossing voor het detecteren van interne bedreigingen voor bedrijven van elke omvang. Het platform kan alle terminalgebaseerde, externe en lokale gebruikerssessies opnemen en beveiligingspersoneel waarschuwen over verdachte gebeurtenissen. Ekran biedt meer dan alleen tools voor sessiebeoordelingen en verbeterde interne zichtbaarheid. Verbeterde meerlaagse zoekindexen, flexibele waarschuwingen, rapporten, tools voor toegangsbeheer en voor incidentrespons: dit platform staat klaar om je te helpen bij je onderzoeken, controles, continue monitoring en naleving van de regelgeving. Ekran Systems® is universele software waarmee je medewerkers kunt controleren, onderaannemers en PAM kunt beheren en nalevingstaken kunt afhandelen.
OfficeKit hr is een geavanceerde en uitgebreide software-oplossing voor automatisch HR-management. Het is snel, gebruiksvriendelijk en vereenvoudigt de dagelijkse complexe HR-processen. OfficeKit hr omvat alle essentiële zaken betreffende de HR-administratie en heeft modules met activiteiten van personeelsbeheer. OfficeKit hr is een end-to-end software voor HR-management, met alle functionaliteiten voor personeelsbeheer, van inhuren tot met pensioen gaan.
eWork is a multilingual Virtual Clocking & Task Tracking App for off-site employees to record working hours spent in different workplaces. Companies will have access to the geolocation of their mobile workforce with 6 anti-fraud proprietary controls embedded to notify the company about GPS alterations, sensors disconnection or other fraud techniques. It provides simple, reliable and cost-efficient management of your data and can be integrated with EcosAgile cloud service or your current systems. eWork is the geolocated attendance tracking solution for clocking management, holidays and time-off
SaaS Solution with modules for Applicant Tracking, Active Sourcing, Workforce Management, Attendance Tracking, Puls-Checks & Surveys, Employee Engagement, Health Risk Assessment, Onboarding & Exit, Performance Appraisal, Training Management, Talent Management and all "hot" HR Topics Premium HR Software with 15 modules covering Recruiting, HR Management and Performance with servers based in Germany
StaffCop Enterprise is on-permise software system that makes your business safe and secure. StaffCop provides a unique, fully integrated solution that focuses on detection and response to insider threats through a combination of advanced behavioral analysis and context-rich logging of insider activity. StaffCop Enterprise is an application based on client-server architecture which allows to monitor all the user activity on workstations, system events and information channels. Employee monitoring solution that helps with feature such as user behavior analysis, productivity tracking and investigation tools.
DeskTrack is an automated time tracking tool which records the insight details of the desktop i.e. it keeps the list of applications opened, URLs browsed, files opened with the total time spent on them. This record helps in identifying the actual work we did & distractions faced all through the day. It is also useful for managing the project timesheets by linking the files and URLs to the specified projects. Mainly it helps in increasing efficiency & productivity by 40%. DeskTrack is productivity software that is top notch and designed according to the requirements of today's business world.
Cloud-based time tracking tool that captures screenshots of remote employees' screens, monitors tasks and generates reports. Cloud-based time tracking tool that captures screenshots of remote employees' screens, monitors tasks and generates reports.
Vision gives you granular control over what activities and programs you monitor. Once the Vision software is deployed on the company's PCs, MACs, and Androids, you can remotely monitor by department, group or individual. Additionally, you can monitor employees that are off-network or working remotely. Vision is cloud-based so there's no hardware to buy, making deployment simple and fast. You can run Vision in silent mode, making it imperceptible to the end-user. Veriato Vision employee monitoring software lets you record and track all of your employees activity so you'll know if they are working
PeopleStrong is a leading Enterprise Technology company from Asia, that is enriching experience at work for over 300+ customers and over 1M users globally. The highest rating of 4.2 in Human Capital Management apps, Alt Worklife is designed to simplify work life for employees and candidates. Alt Worklife manages the entire employee lifecycle from onboarding to exit. PeopleStrong product suite includes next-gen applications in the space of HR Technology, Collaboration, Intelligence, and Analytics PeopleStrong Alt is an AI and ML powered Employee and Candidate Lifecycle Management tool aimed at simplifying work-life.
OsMonitor records and tracks computer activities such as IM conversation and visited websites. You can see if your employees are working or not on the bosss computer. OsMonitor also blocks undesirable actions such as specific websites, games and USB disk. All monitoring data from employee computers is stored in the server database. OsMonitor server will generate professional high-quality management reports on how your employees are using their computer. OsMonitor is designed for network computer monitoring. You can find every detail of your employees' computer on your own server.
Comprehensive software tool that allows companies to improve the productivity by showing how employees spend their time at work. Comprehensive software tool that allows companies to improve the productivity by showing how employees spend their time at work.
BlurSPY is the most powerful Mobile phone spy and track software allows you to keep track of all the activities of any Android phone. The application is super easy to install on the target phone you want to monitor. This state-of-the-art application works in stealth mode which means that it will never be found on the monitored phone. It starts uploading the monitored phone's usage information. Employee monitoring and parental control software to discreetly monitor the activities of employees and kids.
Powered by Artificial Intelligence technologies, Gryzzly ensures the profitability of your projects by automating your teams monitoring and facilitating your managers decision making. A Slackbot to collect working hours, and monitor projects through KPIs such as your budget consumption or project's net magin.
Designed for firms & schools, the solution helps control students/staff activities via real-time viewing, tracking & filtering methods. Designed for firms & schools, the solution helps control students/staff activities via real-time viewing, tracking & filtering methods.
Easy-to-use surveillance software that provides a solution to monitor employees for enterprises of any size. Easy-to-use surveillance software that provides a solution to monitor employees for enterprises of any size.
Qustodio is the platform that gives businesses visibility into what their employees are doing on the devices at work. Qustodio shows how your staff uses devices and Internet resources. The intelligent reporting and granular data helps you optimize device and internet use, eliminate time wasting and enforce your acceptable use policy (AUP). Qustodio shows how your staff uses devices and Internet resources. Boost productivity and 30% more from your employees.
Spyrix Employee Monitoring is the ultimate monitoring tool allowing you to control your employees distantly by sending you detailed reports of employees activity on their workstations. You can control your employees from anywhere in the world, all you need is Internet access. Main features: remote monitoring via secure web account, keylogger, viewing of all employees screens simultaneously in real time, time control system, apps activity, screenshots capture, remote settings etc. Monitor your employees' computer activity from any device and any place with screen recording, keylogging, social activity, and more.
BAAZCOP is Indias No.1 Best Employee Monitoring tools that records, controls and saves unwanted computer activities & cyber crime with the help of this security tool. The only software system that restricts your employees carrying out illegal or personal activities in the office. Applicable to all businesses and industries of any size. Now control & manage employees doing unauthorized, unwanted & personal activities in the office. Employees Activity Monitoring,Recording. Restrictions & Control on unwanted activities. Elimination of data theft activity. Secured
RecordTS is a Terminal Services and Remote Desktop session recording solution that records and audits employees, administrators, external vendors, and consultants activities while remotely logged into your Windows servers. RecordTS monitors access to files or programs that contain sensitive or confidential information; for example financial data, customer information, or personnel records. This information can be used to confirm you are meeting compliancy and security requirements. RecordTS is a Windows remote desktop session recording software that can monitor user activity on-premise or in the cloud.
EmpMonitor is a brilliant employee performance monitoring application with many smart features which empower employers to track high performing employees and reward them appropriately. These features are highly relevant in todays corporate scenario and are required to increase the productivity level and degree of control over ongoing projects. EmpMonitor made it easy to keep an eye on where your employees spent their time throughout the day by monitoring their activities. Best employee performance monitoring application with many smart features which empower employers to track high performing employees.
Feature rich and modern employee monitoring software which tracks employee activities. Feature rich and modern employee monitoring software which tracks employee activities.
Cell phone monitoring app for employees that is compatible with Android OS. Track calls, view SMS and more. Cell phone monitoring app for employees that is compatible with Android OS. Track calls, view SMS and more.
Net Monitor for Employees lets you see what everyone's doing - without leaving your desk. Monitor the activity of all the PCs in your company remotely. Plus you can share your screen with your employees' PCs, making demos and presentations much easier. Easy Step-by-step installation takes only 5 minutes! No registration is needed. Start tracking employee activity today to improve productivity. Net Monitor for Employees is employee monitoring software that allows you to take full control of a computer and much more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Knoa Software delivers solutions that generate unique insights for the optimization of the end-user experience and improved efficiencies for enterprise applications from vendors including SAP, Oracle and others. Knoa's patented software provides CIOs and business executives the actionable metrics needed to ensure organizations and end-users realize the full value of their software investment.For further information, visit www.knoa.com or follow us at @KnoaSoftware on Twitter. Helps companies make impactful, real-time, fact-based decisions that enrich and maximize the experience and productivity of end users.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PulseHRM is a comprehensive HRMS application for small and medium enterprises. Built on Oracle APEX, hosted on Oracle Cloud and delivered over the internet. PulseHRM HR Software is a configurable, automated tool for SMART goal setting, measuring the performance, identifying the improvement areas and training needs, appreciating and recognizing the top performers. Comprehensive HRMS application with employee self service, leave management, time & attendance, training and performance management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A smart remote management tool with screenshots, time tracking, and computer usage monitoring. A smart remote management tool with screenshots, time tracking, and computer usage monitoring.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Improve staff's discipline with cloud employee monitoring app that enables managers to control employees' computers and internet work. Improve staff's discipline with cloud employee monitoring app that enables managers to control employees' computers and internet work.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Employee monitoring tool which controls and records call activity, and tracks location by connecting to Android phones. Employee monitoring tool which controls and records call activity, and tracks location by connecting to Android phones.
TrackOlap Employee efficiency Platform can increase productivity of field employees by more than 100%. Highly reliable, secure and powerful platform provide real time tracking of employee location, duration/proof of work, total number of meetings done in a day, meeting discussion details with customised digitalised forms. Managers can view and download Attendance, Leave and expense report on real time. Used by more than 100+ companies all around the globe. Cloud and On premises both available. Most Advance and easy to adopt Field Service Platform | Location Tracking | Advanced Task | Customer Management | Expense | Attendance
(0 reviews)
Bekijk profiel
ECPrinting enables employees to print the HR letters INSTANTLY with digital stamp and signature. It is Web, KIOSK and Mobile based solution integrating to major ERP such as SAP. ECPrinting enables employees to print the HR letters INSTANTLY with digital stamp and signature.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Employee Monitoring Software Throught Screenshots and Web Monitoring AI features to prevent employee burnout Boost Your Employee Productivity
(0 reviews)
Bekijk profiel
A fully automated time tracking system - easily see how and where employees spend their time and tie activities to projects for invoicing. All activities performed each day by employees are automatically captured and recorded online, with no effort needed. You can not only see what workers are actually doing, but also visually see various productivity trends throughout the workday. Easily configure what you want to have reported and tracked, and also what you want to keep private. A fully automated time tracking system - easily see how and where employees spend their time, tie activities to projects for invoicing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Monitor what your employees do on their phones, from call and SMS monitoring to GPS tracking. Employee monitoring can be viewed as a type of policing to ensure the good of all and to ensure that misuse and stealing do not occur. It can be applied loosely to the ethical theory that this type of activity has the end result in mind. Monitor what your employees do on their phones, from call and SMS monitoring to GPS tracking.
Wezen provides Semantic Technologies that empower brands through the ownership of their semantic content. From copywriting to localization and publishing, it leverages textual contents from your CMS and PIM to help you edit, re-use, deploy, and monitor your content globally in a snap. A single place to centralize your semantic assets, write contents, localize and deploy them.
(0 reviews)
Bekijk profiel
IPdiva Cleanroom is a solution combining PAM, VDI, SSO and VPN technologies to provide a single-use, sterile and monitored work environment that meets growing security requirements. IPdiva Cleanroom provides a virtualized, fully sealed and recyclable workstation for every use in association with password policy enhancement mechanisms, real-time monitoring of actions taken on critical resources and secure mobility. IPdiva Cleanroom provides a single-use, sterile and monitored work environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Monitor employees devices to see the productivity of your workforce. Monitor employees devices to see the productivity of your workforce.
(0 reviews)
Bekijk profiel
EaseMon logs employees activities on the company-offered iPhones or Android phones, such as surroundings, Calls, Clipboard, Voice messages, Photos, Videos, SMS, GPS, Geo-fencing, Chats, Websites, Keystrokes, Screenshots, websites visited. Employers can also use this app to block inappropriate apps and games, and limit screen time so as to increase employee productivity. Employee monitoring app to remotely check employees mobile activities and increase productivity in the workplace.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage how work is done in your organization with Real-Time Employee Monitoring Software. A Monitoring Software to filter the Productivity of Employee. EmployeeTrail helps track employees in the work hours and identifies productive time
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fin Analytics is a full-stack measurement platform for operations work. Our software measures every step of each process across all sites, tools and resources to provide a comprehensive, cloud-based view into your customer service operations. Instantly catalog, access and replay any moment of a team members day to uncover hidden opportunities in their work and get deep process insight to maximize productivity and create a better experience for your customers and employees using big data and AI. The end-to-end solution for customer service workforce analytics, performance optimization, and process automation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Evizience is a tool to create time sheets and dashboards for each employee to track the time spent on individual projects. Evizience is a tool to create time sheets and dashboards for each employee to track the time spent on individual projects.
Bekijk profiel
Invisible monitoring, collects data - web usage, screenshots, typed text, copy paste, file access, processes. Block websites etc. Invisible monitoring, collects data - web usage, screenshots, typed text, copy paste, file access, processes. Block websites etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Track.ly is a time tracking software allowing teams across the globe to track time and increase their productivity. Boost team productivity with automatic time tracking software, online timesheets, activity screenshots, project budgeting, location tracking, payroll, integrations and much more Track Activity, Boost Productivity, Integrate Payroll and much more
(0 reviews)
Bekijk profiel
TheOneSpy is software voor het monitoren van mobiele telefoons en computers waarmee organisaties de activiteiten van werknemers kunnen volgen. Na installatie en activering kan je activiteiten op afstand volgen op Android-, Windows- en Mac-machines. TheOneSpy is software voor het monitoren van mobiele telefoons en computers waarmee organisaties de activiteiten van werknemers kunnen volgen.
Teamglide helps you better evaluate your current employees but also pre-screens new employees to ensure they are a fit for your company Teamglide helps you better evaluate your current employees but also pre-screens new employees to ensure they are a fit for your company
(0 reviews)
Bekijk profiel
Best Free Keylogger is a feature rich Windows Monitoring System intended for parental control and employee monitoring. It's main features are Keystroke Recording, Internet activity Monitoring, Application Monitoring, Clipboard Monitoring, Chats and password logging & Screen Capturing. It also provides following functions: Invisible mode, Auto uninstall (silent mode), Automatic log clear, Log file encryption & Advanced filter options. Invisibly monitor what your children or employees are doing on their computer.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cell phone tracker software used for for tracking your employees. Cell phone tracker software used for for tracking your employees.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Leaptree Optimize enables Salesforce-user organisations to assess their Customer Service, Customer Success and Sales Teams via scorecard assessment and feedback to optimize performance. What's included in Leaptree Optimize: - Intuitive Scorecard Builder Designed for QA Managers - Customisable Scorecard Reports and Dashboards - Pro-active Feedback Options to Agents / Sales Execs - Custom Business Rules to filter Dataset - Dataset Sampling Engine Why Leaptree Optimize? - Dynamic Scorecards - Native to Salesforce - Zero Cost for Agents - Self-Service Configuration
(0 reviews)
Bekijk profiel
AI-based remote workforce management solution for telecommuting security & work-at-home policy. AI-based remote workforce management solution for telecommuting security & work-at-home policy.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rungway opens up new ways for people to give and get help in the workplace. Our peer-to-peer platform helps employees tap the wisdom of their colleagues when they need it and companies using Rungway are able to surface unmet workforce needs, gain unique insights and build more connected and inclusive cultures. Rungway is the workplace advice platform helping companies to embed connected and inclusive cultures.
HomeGuard Professional is an easy to use activity monitoring tool for tracking and controlling the use of computers in home and office networks. HomeGuard records web activity and automatically blocks all adult and inappropriate content in websites in addition to customizable website block and allow lists and filtering based on file types (e.g.: exe downloads or online flash games). It also records detailed reports on usage of programs including active usage time, run time, bandwidth used, mouse HomeGuard Professional is an easy to use activity monitoring tool for tracking and controlling the use of computers in home and office
Fully loaded employee monitoring solution. Fully loaded employee monitoring solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that helps businesses track employee performance through staff recognition, analytics, real-time alerts, and more. Cloud-based solution that helps businesses track employee performance through staff recognition, analytics, real-time alerts, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps businesses monitor their employees performance and efficiency. Helps businesses monitor their employees performance and efficiency.
Bekijk profiel
Ever wondered if your employee worked the entire day? Do you want to know who the most active worker is and what the most efficient work hours are? If yes, then you surely are at the right page. Employee PC Monitoring Software gives you insights on your employees activities. While you are monitoring your employees productivity, they have no knowledge of the Employee monitoring software installed in their PCs. The self-managed monitoring software gives you the leisure of sitting back and monit Employee monitoring solution that helps collect user activity data to track employee behavior & build policies to achieve productivity.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Employee utilization, engagement, and timesheet reports without any human interaction. Employee monitoring solution that helps businesses monitor staffs' attendance, behaviors, project engagement, timesheets, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PRYER will send you every hour an email with detailed information about the activity performed on the computer that you want to monitor.In this email, there will be an information about the browsing history, screenshots taken every 3 minutes, active window title recorded every 30 seconds, keystrokes, idle time and activity percentage.Apart from increasing business profitability, it will also help you to find out which of your employees are hardworking (worthy of appreciation) and which not. Employee monitoring tool that helps businesses track staff activities with keystrokes, window titles, and screenshots of companys' PCs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
O software entende automaticamente como são os padrões de comportamentos dos profissionais no dia a dia da operação a fim de identificar oportunidades para otimizar o trabalho. Software to increase the operational efficiency of companies' back office activities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
JOB/Risorse JOB/Risorse
(0 reviews)
Bekijk profiel
Uses scientific algorithms to present visual workplace data and help drive operational decisions. Uses scientific algorithms to present visual workplace data and help drive operational decisions.
Microsoft Workplace Analytics uses data from Office 365 to identify and monitor employee productivity. Microsoft Workplace Analytics uses data from Office 365 to identify and monitor employee productivity.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Disruptive SaaS platform that lets businesses build talent network and marketplace to leverage flexible workforce. Disruptive SaaS platform that lets businesses build talent network and marketplace to leverage flexible workforce.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Employee behavioral analysis tool to raise employees misbehavioural red flags as early as possible Employee behavioral analysis tool to raise employees misbehavioural red flags as early as possible
(0 reviews)
Bekijk profiel
Remote employee tracking software . Remote employee tracking software .
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tuba is simply an employee engagement tool aimed to innovate small to medium sized organizations through communication, transparency and guided feedback on both a personal and community level. The platform lets users know their strengths and weaknesses and provides structured programs and guided lessons on how to improve upon your strengths. On an organizational level, tuba shows detailed analytics on where an organization could grow in order to be the most innovative and complete company. An employee engagement tool aimed to fuel innovation in businesses through guided peer reviews on an organizational & personal level.