68 resultaten
Waarom Capterra gratis is
LeadsRx is een platform voor marketingattributie dat wordt gebruikt door B2B- en B2C-bedrijven en door marketingbureaus. Het systeem helpt marketeers te begrijpen hoe elk advertentiekanaal presteert in termen op het gebied van inkomsten en het werven van klanten. Teams die LeadsRx gebruiken, maximaliseren het rendement op advertentie-uitgaven door verspilde advertentie-uitgaven te verminderen, de conversieratio's te verbeteren en inzicht te krijgen in klantentrajecten. LeadsRx werkt over een brede selectie van marketingkanalen, waaronder digitaal, radio en tv. Meer informatie over LeadsRx Attribution Software Onafhankelijke multi-touch attributie voor B2B, B2C en bureaus. Meer informatie over LeadsRx Attribution Software
Funnel is een geautomatiseerde oplossing voor gegevensverzameling die de manier verandert waarop marketeers over de hele wereld hun gegevens analyseren. De software is standaard te integreren met meer dan 400 bronnen (plus extra bronnen op verzoek) om al je marketinggegevens te verzamelen, in kaart te brengen en op te schonen en naar een BI-tool, Google Data Studio, Dashboard-oplossing of een andere bestemming te verzenden. Als je Funnel de gegevensverzameling laat verzorgen, kun je meer tijd besteden aan ROI-analyse, campagne-optimalisatie en strategiebepaling. Meer informatie over Funnel Automatiseer de verzameling van marketinggegevens uit meer dan 400 bronnen en begin je gegevens beter te begrijpen. Gratis proefversie beschikbaar. Meer informatie over Funnel
Singular transformeert de manier waarop marketeers met gegevens omgaan door een infrastructuur te bieden die bovenop hun huidige marketingstack zit en de drie belangrijkste datasets verenigt: mediabronnen, attributie en interne bedrijfsinformatie. Deze oplossing biedt de tools om te voldoen aan de alsmaar groeiende complexiteit van het marketing-ecosysteem en bedrijven te helpen om nu en in de toekomst mee te groeien. Meer informatie over Singular Ontdek het rendement bij elk gebruikerscontactpunt met campagneanalyses en attributie op één platform. Meer informatie over Singular
ActiveDEMAND is een flexibel marketingplatform voor digitale marketingbureaus en marketeers. ActiveDEMAND-pakketten variëren van de complete call-trackingtoepassing voor de kleine zakelijke marketeer tot de krachtige Marketing Agency Portal die ontworpen is voor digitale marketingbureaus met managementbehoeften voor meerdere klanten. Betrek en volg potentiële klanten met de geïntegreerde, uitgebreide call-trackingmodule, doe meer met ingebouwde e-mailsjablonen, bestemmingspagina's en social media. Meer informatie over ActiveDEMAND Volledig uitgerust digitaal marketingplatform voor marketingbureaus Meer informatie over ActiveDEMAND
Dreamdata.io is een toonaangevende tool voor B2B-attributie en omzetanalyse. De Dreamdata-technologie verzamelt, verenigt, schoont alle omzetgerelateerde gegevens op om een transparante, bruikbare analyse te presenteren van wat B2B-inkomsten stimuleert. Hiermee kunnen bedrijven inzicht krijgen in B2B-attributie en dit uitvoeren, de levensduur en waarde van advertenties inschatten, ROI van content meten, groei benchmarken, inkomsten voorspellen en beslissen welke inspanningen vervolgens moeten worden geschaald. Meer informatie over Dreamdata.io Dreamdata.io is een toonaangevende tool voor B2B-attributie en omzetanalyse. Meer informatie over Dreamdata.io
Maak kennis met Salesforce Marketing Cloud, de toonaangevende marketingoplossing om de betrokkenheid van elke consument te vergroten. Gebruik krachtig gegevensbeheer om zowel gegevens van de eerste, tweede en derde partij als offline gegevens te verzamelen, te organiseren en veilig op te slaan om volledige gegevensprofielen voor consumenten te creëren. Geef elke interactie tijdens het traject je eigen merkstijl met behulp van de ingebouwde AI. Betrek vervolgens elke individuele consument op schaal met toonaangevende oplossingen voor e-mail-, mobiel, reclame en sociale media. Maak kennis met Salesforce Marketing Cloud, de toonaangevende marketingoplossing om de betrokkenheid van elke consument te vergroten.
Marketingattributiesoftware die de impact laat zien van elke klantinteractie waaraan het bedrijf deelneemt. Marketingattributiesoftware die de impact laat zien van elke klantinteractie waaraan het bedrijf deelneemt.
Software voor marketingattributie die bedrijven de impact laat zien van elke klantinteractie waaraan ze deelnemen. Software voor marketingattributie die bedrijven de impact laat zien van elke klantinteractie waaraan ze deelnemen.
Looker heeft business intelligence opnieuw uitgevonden voor het moderne bedrijf. Looker werkt zoals het web: het is browsergebaseerd en dankzij de unieke modelleertaal kan elke werknemer gebruikmaken van het werk van je beste data-analisten. Looker werkt voor 100% binnen de database en maakt gebruik van de nieuwste, snelste analytische databases om in realtime echte resultaten te krijgen. De lichtgewicht open architectuur van Looker maakt het gemakkelijk voor ontwikkelaars om snel en flexibel aangepaste gegevenstoepassingen te ontwerpen, implementeren en herhalen. Oplossing voor gegevensverkenning en analyse combineert modellering, transformaties en afleidingen op dezelfde laag.
TapClicks biedt rapportage van wereldklasse die jou tijd bespaart, in welk bestandstype je maar wilt. Exporteer en plan automatische rapporten naar e-mail, Word, Excel, pdf en PowerPoint. Dit product bespaart je het handmatig genereren van tientallen afzonderlijke rapporten. TapClicks wordt geleverd met zowel vooraf gebouwde visualisaties als met een bibliotheek met widgets die je kunt instellen om de zakelijke vragen te beantwoorden die je regelmatig tegenkomt of die spontaan ter sprake komen. Verbeter je vermogen om de juiste beslissingen te nemen, met krachtige visualisaties. Webgebaseerd rapportage- en analyseplatform - consolideer je marketinggegevens en prestatiestatistieken in één dashboard.
By combining powerful call tracking and contact center tools, CallTrackingMetrics helps agencies and businesses deliver a more personalized customer experience. Discover which marketing campaigns are generating leads and conversions, and manage all of your conversation channels, calls, chats, forms, and texts in one platform. More than 100,000 users trust CallTrackingMetrics' omnichannel platform to unify communications for their marketing, sales, and service teams. Capture the full customer journey across teams, and track all of your conversations in one platform, with CallTrackingMetrics.
TrackMavens marketing analytics platform helps you prove ROI and improve results on 18 digital channels including social, ads, PR, automation, and CRM. TrackMavens marketing analytics platform helps you prove ROI and improve results.
PixelMe is een URL-verkorter voor slimme marketeers. Met PixelMe kun je specifieke advertenties weergeven op Facebook, Twitter, LinkedIn en Adwords voor iedereen die op een link heeft geklikt. Je retargetingpixel(s) worden toegevoegd aan elke link die je deelt op sociale media of andere plekken! PixelMe maakt het eenvoudig om verkeer door te sturen naar platforms van derden zoals Amazon, Medium en App Store en ze daarna weer te targeten. URL-verkorter voor slimme marketeers.
Met het toewijzingsplatform van AppsFlyer kunnen marketeers elke installatie van de app toeschrijven aan de marketingcampagne en de mediabron die de installatie heeft gestimuleerd. Gedetailleerde dashboards geven aan door welk netwerk of kanaal, advertentietype, advertentiegroep en advertentiebureau elke gebruiker is aangestuurd. Dankzij diepe integratie met bijna elke mediabron en marketingplatform, waaronder Facebook, Google en Twitter, is het eenvoudig om elke installatie aan de bron ervan toe te wijzen. Met het platform van AppsFlyer kunnen marketeers elke installatie van de app toeschrijven aan de marketingcampagne en de mediabron die de installatie heeft gestimuleerd.
CAKE provides performance marketing software with solutions for affiliate marketing, lead generation and multichannel marketing that enables advertisers, networks and publishers to manage, measure and optimize marketing performance in real-time. Measure true customer acquisition costs across channels against customer lifetime value, enhance campaign performance and media mix.
Adjust is de eerste en enige mobiele meetpartner die een volledig geautomatiseerde en preventieve oplossing uitbrengt tegen mobiele advertentiefraude. Alleen Adjust kan voorkomen dat de overgrote meerderheid van klikfraude - hyperengagement, klikspam en klikinjectie - ooit van invloed is op de gegevensset of budgetten van een klant. Op deze manier hoeven marketeers hun gegevens niet op te schonen na het detecteren van fraude of het afstemmen van frauduleuze installaties met hun netwerkpartners. Een platform voor business intelligence dat mobiele app-marketeers helpt demografische en gedragspatronen van gebruikers te begrijpen.
Gebouwd voor marketeers, door marketeers. Verzamel al je marketinggegevens in realtime op één plek. Meer dan 100 integraties. Verkort de handmatige rapportagetijd met 90%. Geen ontwikkelaars of SQL-kennis vereist. Integraties omvatten: Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Pinterest, Twitter, AdWords, Outbrain, Adroll en meer. Je kunt gegevens extraheren en doorsturen naar visualisatietools zoals Tableau, Looker, Google Data Studio, Google Sheets en meer. Neem de controle over je marketinggegevens. Bewaar al je marketinggegevens op één plek. Heb je gegevensuitdagingen? Neem contact op. Dit product kan daarbij helpen.
Facebook, Instagram, Google, Twitter, LinkedIn enz. Oribi helpt je bij het identificeren van alle contactpunten die je klant al had voorafgaand aan zijn conversie op je site. En het gaat nog verder! Oribi brengt je alles wat je nodig hebt om conversies op je site te optimaliseren, waaronder slimme domeinoverschrijdende trechters, inzichten, verkeersmonitoring, trends, contentoptimalisatie, knoppenanalyse, aangepaste rapporten en nog veel meer. Volledige marketingattributie, zonder gedoe! Identificeer moeiteloos elk contactpunt dat bij een conversie betrokken is en erken al je kanalen.
Cloud-based solution for businesses that helps manage affiliate campaigns via traffic distribution, anti-fraud kit, and more. Cloud-based solution for businesses that helps manage affiliate campaigns via traffic distribution, anti-fraud kit, and more.
Terminus' Account-Based Analytics has everything you need to measure your account-based marketing program, from executive-level revenue reporting, to deep channel campaign attribution. Get the complete picture of how your ABM marketing efforts are impacting each sales opportunity. Review the customer lifecycle for open opps and closed-won deals to see which marketing touchpoints influence deals, and use this data to replicate your success with your best-fit accounts. Terminus' Account-Based Analytics has everything you need to measure your metrics and track campaign attribution success.
Bizible's marketing attribution solution allows B2B marketing teams to effectively track and optimize their efforts based on sales outcomes like revenue. Bizible's technology allows companies to accurately track offline revenue back to the exact online marketing source.
ringDNA is a Marketing Attribution platform for Salesforce customer that helps businesses scale revenue growth through AI. The leading choice for Salesforce customers, ringDNA offers a complete solution for sales engagement, sales playbook execution, performance insight, conversation intelligence and much more. RingDNA is a complete inside sales acceleration engine that helps companies have more conversations, more insight and more revenue.
Volledige oplossing voor trechterconversie en het bijhouden van inkomsten voor je marketingkanalen (individuele personen en accounts). De enige oplossing die cohortanalyse per kanaal biedt en ROAS (rendement op advertentiekosten) weergeeft over meerdere dagen. Bekijk je kosten, bezoeken, conversies en inkomsten per kanaal zoals je deze nog nooit hebt gezien. Rechtstreeks geïntegreerd met Adwords, Facebook, Bing, Twitter, Linkedin, Outbrain, Adroll en meer. Eenvoudig te installeren als native of met gebruik van Segment, Stripe, Shopify of Recurly, Marketo, Hubspot, Salesforce en meer. Volledige oplossing voor het converteren van trechters en het bijhouden van inkomsten voor marketingkanalen, inclusief cohort-gebaseerde ROAS van dag tot dag.
DemandJump's customer acquisition platform enables marketers to find new sources of qualified traffic with absolute precision by locating untapped customers three steps before they reach your website or your competitors. We pair advanced market intelligence with your own data and deliver the most advanced, customizable marketing attribution package available to marketers. With DemandJump you will find new customers, increase conversion rates, grow revenue and reduce costs. With DemandJump you will see what consumers are doing, see what your competitors are doing, and see what you should be doing next.
Data-driven marketing attribution which enables marketers to make revenue based decisions in real-time. Data-driven marketing attribution which enables marketers to make revenue based decisions in real-time.
InLeven is a simple URL shortener that includes tracking parameters (UTMs) to track link attribution around every marketing channel and campaign. You can also share your links with your team, influences or affiliates to understand who's converting and contributing to your campaign goals. InLeven is a simple link attribution platform for marketers. A new and better way to shorten, track and share links with your team.
Keen takes marketing attribution to the next level, integrating all your channels, not just digital. Keen can use your attribution data as a helpful dataset to calculate the full financial contribution for each channel. More importantly, Keen's forward-focused algorithms model a prescriptive marketing plan to optimize your investments by channel, by week; a plan that can be updated in real-time. Keen's platform measures Marketing's financial impact across all channels and models the optimal future investment by channel by week.
Op locatie gebaseerd advertentieplatform waarmee marketeers, uitgevers en kanaalpartners locatiegegevens kunnen gebruiken om meer over hun publiek te weten te komen en hun advertentiecampagnes te optimaliseren. Op locatie gebaseerd advertentieplatform waarmee bedrijven locatiegegevens kunnen gebruiken om meer over hun publiek te weten te komen.
Measured provides marketing attribution & cross-channel view across all media channels, PLUS media incrementality testing. Turn on 100+ audience level experiments across Google, Facebook and on 70+ integrated media platforms. Identify Media Waste, Test for Scale. Capture up to 30% marketing efficiency. Powered by incrementality measurement. Measured provides marketing attribution on all media channels w/ media incrementality testing; improve marketing efficiency up to 30%+
Our solution matches the IP addresses of companies that visit your website against our database in order to tell you the names of those businesses and more. We mine the data to give you even more firmographic details like their location, industry, and pages viewed. So while typical web analytics tools show you website performance metrics, VisitorView shows you the companies visiting your site, enabling you to pass along actionable information to your sales force, turning your traffic into sales. A marketing analytics solution that gives you the information needed to deliver quality prospects for your sales team.
Roivenue is a data-driven SaaS suite for managing marketing ROI and channel attribution. It is the most precise way to manage your entire marketing investment. Using data-driven attribution models and CLV, it allows marketers to identify underperforming campaigns, address over-invested channels, and make decisions that maximize ROI. Roivenue is designed to be used by CMO and other marketing decision makers enabling them to make informed overall budget decisions tuned to their specific goals. Data-driven SaaS suite for managing marketing ROI and channel attribution.
Integrate all your affiliate sales in Google Analytics, Google Ads, Facebook, Data Studio, Microsoft Ads and more. Integrate all your affiliate sales in Google Analytics, Google Ads, Facebook, Data Studio, Microsoft Ads and more.
Allocadia is the leader in Marketing Performance Management and creators of the #RunMarketing movement. The company's award-winning technology empowers marketers with confidence in their plans, investments, and ROI. Today, Allocadia serves more than 10,000 marketers worldwide, managing over $20B in marketing investment to date. Allocadia Marketing Performance Management is planning, investment, and ROI measurement software built for marketing teams.
Hive9 brengt je hele marketingplan onder in een intelligente kalender en biedt onmiddellijk zichtbaarheid, inzichten en betere samenwerking om ervoor te zorgen dat je plan is afgestemd op je strategie. Je plan wordt automatisch gekoppeld aan je budget en werkelijke uitgaven om te zorgen dat er geen verrassingen zijn voor je CFO en te zorgen voor een betere kennis van je uitgaven per leverancier, regio, product, doelgroep en nog veel meer. Ten slotte kun je duidelijk zijn wat er wel en niet werkt aan de hand van de prestatiemodule. Cloudgebaseerde MRM-oplossing die helpt bij het beheren en plannen van de marketingkalender, budgetten en het optimaliseren van prestaties, ROI en klantensucces.
DailyStory is marketing automation eenvoudig gemaakt. DailyStory is een turn-key marketingoplossing die zowel een marketing automation-platform als de expertise biedt om je te helpen bij het succesvol creëren van je digitale marketingoplossingen. In het platform vind je precies het juiste aantal functies en mogelijkheden om je digitale marketinginvesteringen optimaal te benutten. Waaronder: e-mailmarketing, bestemmingspagina's, sms-berichten, campagnes met meerdere kanalen, contactbeheer en nog veel meer. Marketing automation-oplossingen om je te helpen nieuwe klanten te vinden. En ze te behouden.
Are you fed up with having multiple tabs open to cross reference traffic? LandingTrack is the solution. It is a completely automated system that controls and manages all traffic from just one platform, freeing up your time to concentrate on the important aspects of your business. Tired of blocking Manually those non converting source? LandingTrack will do it for you if you work with: PropellerAds, ExoClick, Zeropark, TONIC, PopCash, PopAds, PlugRush, SelfAdvertiser, Yeesshh, Active Revenue Automate all your Advertising Campaigns. Track all your events. Optimize your sources automatically. Your One_Stop_Solution
Twik automatically personalizes websites to increase conversions and retention. Based on unique machine learning algorithms capable of understanding anonymized visitors, site structures and traffic, Twik provides your visitors with tailored content + messaging and creates an engaging experience for all users. twik announced one of the promising startups for customers experience, approached for one of the 100 best startups in Europe and selected 5 of the best disrupter Consumer Retail startups. Twik automatically personalizes websites to increase conversions-retention and creates an engaging experience for all - automatically.
An attribution software for businesses who want to keep it simple, cost effective, and non-intrusive. Prismana helps businesses understand which marketing channels are effective and which ones need work. Because it generates better data for existing client systems, there is no disruption in reporting and very little effort involved in implementation. Best of all, it is completely invisible to the user so there are no concerns about customers gaming your systems or tampering with conversions. An attribution software for businesses who want to keep it simple, cost effective, and non-intrusive.
Multi-touch attributie, geïntegreerd met Google Analytics. Odyssey levert je bruikbare inzichten zoals voorgestelde advertentie-uitgaven en een incrementaliteitsindex. Na het importeren van je kostengegevens kun je je onder- of overbestedingen per kanaal, campagne, trefwoord, etc. bekijken. Installatie kan binnen een dag worden gedaan. Multi-touch attributie, geïntegreerd met Google Analytics. Bruikbare inzichten zoals voorgestelde advertentie-uitgaven en een incrementaliteitsindex.
Tag evenementen, volg klantenacties en -conversies rechtstreeks op je website zonder een enkele regel code te schrijven. Stel je gegevens onmiddellijk beschikbaar voor je analyse- en advertentieplatforms, zoals Google, Facebook en Twitter, om je campagnes te optimaliseren voor het genereren van conversies en verkopen, en ontvang een tot 10x hoger rendement. Funnelll is een totaaloplossing zonder code voor het installeren en beheren van pixels/tags en het instellen van conversietracking op je website.
Marketing attribution platform that helps offline and online advertisers identify the channels customers are using to find them. Marketing attribution platform that helps offline and online advertisers identify the channels customers are using to find them.
Rockerbox provides enterprise-grade multi-touch attribution, made simple and affordable. Machine learning models use your data to accurately assign credit to each marketing interaction. Get onboarded in a few weeks, not months. Simple and affordable multi-touch attribution. Machine learning models.
Wizaly is an Algorithmic Multichannel Attribution Platform and calculates the true value of each channel of your marketing campaign. Wizaly is an Algorithmic Multichannel Attribution Platform and calculates the true value of each channel of your marketing campaign.
MixCommander offers marketing teams the opportunity to monitor campaign performance across all channels and create and compare appropriate attribution models with ease. The marketing performance and actual contribution of marketing partners can be measured in a transparent fashion. Optimize your offline and online marketing budgets on the basis of Customer Lifetime Value (CLTV) and obtain a clear view of your customer journey. Optimize your Media Investment
Web-based marketing observation software for measuring impact and optimizing actions accordingly. Web-based marketing observation software for measuring impact and optimizing actions accordingly.
YouGov is a global provider of data and analysis generated by consumer panels in 42 markets. We are powered by our unique connected data set, The YouGov Cube, encompassing hundreds of thousands of variables and over a decade of data on our panel members. With our continuously updated data we are able to provide the most accurate, complete, and dynamic portrait of the world. YouGov is a global research and data analytics group, collecting consumer data in 42 markets.
The First Ever SaaS Platform for Performance Marketing & Leads Distribution. Build, Track & Manage All Your Actions In One Easy-To-Use Platform. Collect & Distribute Leads In Real-Time. Built for Marketers and Affiliates, we provide a variety of features: *Affiliate Management and Tracking *Affiliate API *S2S and Client Pixel *Network and Offer-wall Builder *Leads Distribution *Leads Collector *Status Leads *List Leads Distributor *PPC, CPA, CPL etc tracking *Admin & Affiliate Dash. Marketing Performance Tracking & Leads Distribution. The first ever Solutions to provide a Self-Served platform for Marketers.
Respond Fast is a Voice Activated Call to Action (VACTA) that your customers can use to respond to your tv, radio, podcast, direct mail, packaging, or outdoor advertising via their Amazon Alexa or Google Home devices. Your audience can "Launch Respond Fast," provide a unique code or keyword you create as a part of your campaign, then receive offers, info, surveys and more directly to their mobile phones. With the Respond Fast dashboard, creating, tracking, and optimizing a campaign is easy. Respond Fast makes it easy for your customers to respond to your offline advertising through their Amazon Alexa or Google Home devices.
Anytrack.io is a conversion tracking platform that sync your onsite and offline conversion data with your Google Analytics, Facebook Pixel and your ad networks, so you can easily make sense of any paid or organic traffic. The AnyTrack attribution engine will intelligently route conversion data across your marketing tools, so you can fully take advantage of your multi channel marketing campaigns, build remarketing audiences and scale your campaigns with confidence. AnyTrack lets you instantly tie your traffic & conversion data with Google Analytics so you can make sense of your marketing.
Helps automate and optimize marketing campaigns. Helps automate and optimize marketing campaigns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Evaluate marketing holistically, optimize budget allocation and increase revenue with the help of AI. Unified Marketing Measurement and more with Adtriba's marketing intelligence solution. Evaluate marketing holistically, optimize budget allocation and increase revenue with the help of AI.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We measure the effectiveness of recruitment channels to provide clients with the best recommendation for their recruitment challenge. Marketing attribution platform that enables businesses to manage job campaigns, media buying, candidate data collection, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based marketing analytics solution that helps businesses gain visibility into data using dashboards, reporting tools and more. Cloud-based marketing analytics solution that helps businesses gain visibility into data using dashboards, reporting tools and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Divvit is an intelligent ecommerce analytics platform that empowers online retailers, by providing real-time data that helps save money, ensure efficient spending and increase revenue. Divvit was designed with the end user in mind, and makes the confusing simple, with an easy to use interface that cuts through all the data points to give you the exact metrics you need when you need them. Divvit is an intelligent ecommerce analytics platform that empowers online retailers, by providing real-time data that helps save money
(0 reviews)
Bekijk profiel
Step into the labs and analyze exactly which of your marketing tactics contribute to successful customer journeys, and more importantly, which don't. Don't worry, you don't need a data science degree (or any degree) here. Just a passion for tinkering and optimizing the paths your prospects and customers take as they interact with your brand. Keep the tools you know and love to execute and leverage Ferrite Labs to make them sing. Helps marketers definitively understand which tactics work, which don't, and offers the tools to fix them.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Conversion Logic attribution platform, XC Logic delivers actionable insights in real-time. Conversion Logic attribution platform, XC Logic delivers actionable insights in real-time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
InfiniGrow is an AI-powered marketing planning and analytics platform that enables marketing teams to optimally allocate their budget across all marketing channels, according to the most relevant and updated data, at any given moment. Using the platform's unique technology, InfiniGrow automatically provides ongoing recommendations so that the marketing team can focus on the execution - the creative work, without worrying about all the numbers and guesswork that surrounds it. InfiniGrow is an AI-powered marketing planning and analytics platform for data-driven marketing teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fospha Marketing was recently voted Best Attribution Platform at the 2019 Martech Awards in New York. Fospha Marketing is an independent attribution provider that solves marketing challenges using data science, AI, products and people. We unlock the hidden value in your data to reduce cost, increase efficiency and drive growth by building customer data platforms for our clients to power data-driven Multi-Touch Attribution (MTA) and Marketing Mix Modelling (MMM). Multi-touch attribution tool that enables marketers to manage customer data, analyze customer journey, and produce actionable insights.
(0 reviews)
Bekijk profiel
You Need Better Conversion Tracking Software. Take your tracking to the next level and optimise beyond leads to sales. Leadtosale is an all-in-one conversion tracking platform to connect leads, phone calls and sales to your digital advertising and acquisition. Easily import offline conversions, sales and phone calls. All-in-one Conversion Tracking with Leadtosale!
(0 reviews)
Bekijk profiel
The leading marketing measurement and prediction software designed to track and optimize your multi-channel media investments. Using multi-touch attribution and media mix modelling, it provides a holistic overview of the effectiveness of all on- and offline media channels. The prediction and optimization tool allows you to steer your campaigns and maximize ROI. The leading marketing measurement and prediction software designed to track and optimize your multi-channel media investments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Marketing Evolution provides the most comprehensive closed-loop marketing performance solution that increases campaign performance, sales, and engagement. We arm brands across the entire marketing maturity curve with retrospective performance reporting, forward-looking optimization, and activation of learning and earning in a single privacy-preserving solution. Marketing Evolution is the ONLY Closed-Loop Marketing Insights, Optimization and Performance Platform In The Industry
(0 reviews)
Bekijk profiel
Algorithmic and heuristic attribution software made possible by pre-defined standardized tracking codes. Algorithmic and heuristic attribution software made possible by pre-defined standardized tracking codes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Attributor is a self-serve platform that provides proof of audience performance and measurement of the true ROI of any campaign. This patented process is truly omni-channel, matching to any form of marketing traffic. This includes display ad impressions, website visits, email, connected TV, direct mail, radio, store visits, and CRM customers at either home and business locations. The Attributor's automation engine supports attribution as part of the marketing workflow. Request a demo now! The Attributor is a self-serve platform that provides marketers proof of audience performance to measure the true ROI of any campaign.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Brand center for brick and mortar marketing. myBrand continues where other retail IT solutions, like MRM and DAM, stop. myBrand enables marketers to take full control of delivering and maintaining the intended brand experience to all stores and, at the same time, lower operational costs and reduce cycle times. myBrand is closing the gap between digital and physical worlds. Brand center for brick and mortar marketing. Improve the brand experience in your stores by managing your physical brand expressions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Veritone Attribute gives radio and television broadcasters the ability to measure the effectiveness of advertising campaigns in near real-time. It correlates advertising campaigns with the actions the target audience has taken on the advertisers website within the advertiser's given custom attribution time span. Attribute not only collects data and provides analysis on pre-recorded spots, but on live reads and organic mentions as well leveraging Veritones proprietary AI technology. Veritone Attribute gives radio and TV broadcasters the ability to measure the effectiveness of advertising campaigns in near real-time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Analytics and attribution software platform for data-driven B2B marketers using Salesforce as their CRM. Analytics and attribution software platform for data-driven B2B marketers using Salesforce as their CRM.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides location-based foot traffic analytics, audiences and foot traffic attribution. Walk into sales meetings armed with new data and visualizations of insights into your client's customers. Easily build and deliver custom audiences. Flexible: Use data where you need it post - export to use on the platform of your choice ot push directly to your DSP. Build trust and earn more repeat business with attribution reporting. Provides location-based foot traffic analytics, audiences and foot traffic attribution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps businesses measure the impact of their marketing campaigns. Helps businesses measure the impact of their marketing campaigns.