149 resultaten
Waarom Capterra gratis is
SolarWinds Backup biedt een cloudgerichte back-up-service die is ontworpen om gegevensbescherming te bieden voor fysieke en virtuele servers, werkstations, essentiële bedrijfsdocumenten en Office 365 Exchange-diensten, allemaal beheerd vanuit één enkel webgebaseerd dashboard. Back-up-opslag in een wereldwijde privécloud is inbegrepen en de TrueDelta-technologie is gecreëerd om gegevensoverdracht te optimaliseren voor snelle back-ups en snelle herstelbewerkingen. Meer informatie over SolarWinds Backup SolarWinds Backup biedt moderne, cloudgerichte back-up zonder de gebruikelijke kosten en complexiteit. Vereenvoudig, moderniseer, bezuinig. Meer informatie over SolarWinds Backup
Spanning Cloud Apps, een Kaseya-bedrijf, is de toonaangevende leverancier van back-up en herstel voor SaaS-toepassingen. Het beschermt meer dan 10.000 organisaties tegen gegevensverlies door gebruikersfouten, kwaadwillende activiteiten en nog veel meer. Meer informatie over Spanning Backup Spanning Cloud Apps, een Kaseya-bedrijf, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van back-up en herstel voor Microsoft Office 365, G Suite en Salesforce. Meer informatie over Spanning Backup
Duizenden organisaties vertrouwen op Spinbackup voor het orkestreren van G Suite- en Office 365-beheer en het bieden van effectieve informatie over bedreigingen, die kritieke bedrijfsgegevens beschermen tegen ransomware en menselijke fouten. Spinbackup, een API-gebaseerde beveiligingdienst voor cloudtoegang, helpt klanten hun waardevolle informatie te beschermen tegen datalekken en dataverliesrampen in de cloud door back-ups te maken van bedrijfsgegevens naar beveiligde cloudopslag en G Suite-beheerders te waarschuwen voor mogelijke datalekken. Meer informatie over Spinbackup Spinbackup biedt uitgebreide Cloud Backup en Cybersecurity-bescherming tegen gegevensverlies en gegevenslekken voor G Suite of Office 365. Meer informatie over Spinbackup
Als het beheren van back-ups slechts een van je talloze verantwoordelijkheden in de IT is, overweeg dan Unitrends voor alles-in-één gebruiksgemak. Unitrends Backup Software is een virtuele toepassing met volledig geïntegreerde back-up, replicatie, deduplicatie, archief en onmiddellijk herstel. Voer het uit op vSphere, Hyper-V, XenServer of implementeer het als een VM in de Azure- of AWS-cloud. Integreer met de cloud die speciaal is gebouwd voor moeiteloze, kostenefficiënte back-up, externe opslag, langdurige bewaring en DRaaS. Meer informatie over Unitrends Backup Als het beheren van back-ups slechts een van je talloze verantwoordelijkheden in de IT is, overweeg dan Unitrends Backup voor alles-in-één gebruiksgemak. Meer informatie over Unitrends Backup
Altaro VM Backup is een back-up- en replicatieoplossing voor virtuele machines voor Hyper-V en VMware. Het is ontworpen voor IT-afdelingen, IT-wederverkopers en consultants en managed service providers (MSP's) en biedt robuuste, gestroomlijnde functionaliteit op bedrijfsniveau, zoals WAN-geoptimaliseerde replicatie, CDP, augmented inline deduplication en nog veel meer. Het wordt gekenmerkt door gebruiksgemak, snelheid, betaalbaarheid en een garantie voor bliksemsnelle reacties op ondersteuningsgesprekken binnen minder dan 30 seconden. Probeer het 30 dagen lang gratis. Meer informatie over Altaro VM Backup Back-up en replicatie van virtuele machines voor Hyper-V en VMware - probeer het 30 dagen gratis uit. (Freeware beschikbaar voor micro-bedrijven.) Meer informatie over Altaro VM Backup
Acronis Cyber Backup betekent lage kosten en hoge productiviteit. Het product biedt onbeperkte schaalbaarheid, beschermt de workload en is geschikt voor alle mogelijke opslagapparaten en/of de cloud. De unieke en intuïtieve webbeheerconsole maakt controle en planning van back-ups eenvoudig, terwijl ingebouwde, op AI gebaseerde technologieën cryptominingaanvallen voorkomen. En dat alles met een zorgvuldige afweging van de waarde van gegevens tegenover de kosten voor infrastructuur. Meer informatie over Acronis Cyber Backup De betrouwbaarste en handigste back-up voor bedrijven van elke grootte. Met handige licenties en actieve bescherming tegen ransomware. Meer informatie over Acronis Cyber Backup
Elimineert alle soorten bedreigingen, waaronder virussen, malware, ransomware, rootkits, wormen en spyware met optionele cloudgestuurde scanning voor nog betere prestaties en detectie. ESET maakt gebruik van meerlagige technologieën die de vaardigheden van standaard antivirusprogramma's ruimschoots overtreffen. Bevat anti-spyware, anti-phishing, webcontrole, anti-spam en botnetbescherming met mogelijkheden voor beheer op afstand. Bevat anti-spyware, anti-phishing, webcontrole, anti-spam en botnetbescherming met mogelijkheden voor beheer op afstand.
Bescherming tegen verlies van eindpuntgegevens en beveiligingsplatform waarmee kleine bedrijven en organisaties verloren gegevens kunnen herstellen die zijn veroorzaakt door menselijke fouten, ransomware of een andere online ramp, waarbij de herstelde bestanden kunnen worden gevolgd via statusrapporten. Eindpuntbescherming tegen gegevensverlies en beveiligingsplatform waarmee kleine bedrijven herstel van verwijderde bestanden en meer kunnen beheren.
Bedoeld om back-ups te maken van vSphere en Hyper-V virtuele machines. Biedt op image gebaseerde VM-replicatie en onmiddellijk herstel van VM en bestanden. Hybride platform dat bedrijven helpt bij het beheren van het back-uppen, herstellen en repliceren van gegevens in virtuele, fysieke en cloudgebaseerde omgevingen.
In de cloud geïntegreerde back-up als dienst met incrementele back-ups en continue gegevensversleuteling. In de cloud geïntegreerde back-up als dienst met incrementele back-ups en continue gegevensversleuteling.
Serverback-upoplossing waarmee bedrijven van elke omvang automatisch bedrijfsgegevens kunnen herstellen en beschermen via e-mail en meer. Serverback-upoplossing waarmee bedrijven van elke omvang automatisch bedrijfsgegevens kunnen herstellen en beschermen via e-mail en meer.
NinjaRMM is een alles-in-één SaaS-platform voor IT-monitoring- en -beheer met een robuuste set functies om je te helpen met het ontwerpen, plannen, leveren, bedienen en beheren van IT-diensten. Je kunt netwerkapparaten beheren, waaronder Windows- en Mac-eindpunten, patching uitvoeren, op afstand toegang krijgen, antivirusscans implementeren en uitvoeren, scripts automatiseren op alle apparaten, websiteprestaties controleren en meer. Het is gebouwd op een eenvoudig en intuïtief, cloudgebaseerd platform waardoor je binnen 5 minuten aan de slag kunt, zonder servers. NinjaRMM is de eenvoudigste alles-in-één-oplossing voor beheer en monitoring op afstand waar MSP's en IT-professionals dol op zullen zijn.
NAKIVO Backup en Replication is een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing die je virtuele, fysieke, cloud- en SaaS-omgevingen betrouwbaar kan beschermen, de consistentie van toepassingsgegevens kan garanderen, de back-upprestaties kan verbeteren en de back-up kan verkleinen. Voer op afbeeldingen gebaseerde, toepassingsbewuste back-ups uit voor VMware, Hyper-V, Nutanix AHV, AWS EC2, fysieke Windows en Linux servers, Windows-werkstations; Microsoft Office 365-toepassingsgegevens en Oracle-databases vanuit één enkel venster. Maak een back-up van VMware-, Hyper-V-, Nutanix AHV- en AWS EC2-workloads; fysieke servers; en pc's met Windows 10.
GoodSync for Business biedt complete oplossingen voor back-up en synchronisatie van bedrijfsgegevens voor elke gegevensbron, bestemming of systeem. Daarnaast biedt het GoodSync controlecentrum gecentraliseerd beheer en rapportage van bestandssynchronisatie, back-up- en publicatieactiviteiten van GoodSync-werkstations en -servers. De complete oplossing voor gegevensback-up en synchronisatie voor bedrijven van elke omvang.
Veelzijdige oplossing die back-ups biedt voor meerdere apparaten, inclusief servers en mobiele apparaten, via één account. Veelzijdige oplossing die back-ups biedt voor meerdere apparaten, inclusief servers en mobiele apparaten, via één account.
Active Backup for Business (ABB), the modern backup & instant recovery software that comes free with Synology NAS, allows you to back up unlimited Windows endpoints, VMware, Hyper-V and file servers without additional software license costs. Active Backup for Business allows you to backup unlimited Windows endpoints, VMware, Hyper-V and file servers. No monthly fees.
Lokaal back-upbeheerplatform waarmee bedrijven, IT-technici en andere serviceproviders klanten kunnen helpen verloren gegevens van de harde schijf te herstellen en tegelijkertijd een veilige gegevensoverdracht te waarborgen. De back-up wordt dagelijks voor de pc uitgevoerd. On-premises back-upbeheeroplossing voor de pc die dagelijkse disk-imaging en back-ups van de bestanden op de harde schijf uitvoert.
De door CloudAllys ontwikkelde geautomatiseerde dagelijkse back-upservice voor Office 365 Exchange zorgt ervoor dat je zowel gegevens vanaf elk gewenst moment snel kunt herstellen als je archieven kunt exporteren voor lokale opslag. Probeer de gratis proefversie voor Office 365 Backup 15 dagen lang. Voldoet aan al je behoeften De back-up voor Office 365 Exchange is compatibel met alle plannen en omvat Mail, Agenda, Contacten en Taken. Met een paar eenvoudige klikken kun je back-ups activeren voor alle of voor geselecteerde gebruikers. Het is simpel en gemakkelijk om een back-up van Office 365 te maken. Cloud-to-cloud oplossing voor back-up en herstel die een back-up maakt van de dagelijkse wijzigingen in je SaaS naar onbeperkte Amazon S3-opslag.
SugarSync is een veilige oplossing voor cloudopslag die door miljoenen gebruikers wereldwijd wordt vertrouwd. Maak moeiteloos een back-up, open, synchroniseer en deel documenten, foto's, muziek, video's en meer op elk apparaat. Is het je wel eens overkomen dat je van huis of van kantoor weg was en je je realiseerde dat je een bestand op je computer nodig had? SugarSync brengt al je bestanden binnen handbereik vanaf elke andere computer of mobiel apparaat, zodat je onderweg meer met je bestanden kunt doen. SugarSync is een veilige cloudopslagoplossing waarmee je bestanden kunt delen, er back-ups van kunt maken en ze kunt openen op verschillende apparaten.
Duplicator Pro successfully gives WordPress users the ability to migrate, copy, move or clone a site from one location to another and also serves as a simple backup utility. Duplicator Pro handles serialized and base64 serialized replacements. Standard WordPress migration and WordPress backups are easily handled by this plugin as are zero downtime migrations. Gives WordPress users the ability to migrate, copy, move or clone a website from one location to another.
Rubrik biedt directe beschikbaarheid van toepassingen aan hybride cloudgebaseerde bedrijven voor herstel, zoeken, cloud en ontwikkeling. Door gebruik te maken van dit toonaangevende cloudgebaseerde gegevensbeheerplatform kunnen klanten op één platform toepassingen mobiliseren, het beschermingsbeleid automatiseren, herstellen van ransomware en toepassingsgegevens op schaal zoeken en analyseren. Van dagen tot seconden. Oplossing voor gegevensbeheer en back-up waarmee bedrijven gegevens in cloudomgevingen kunnen beheren met behulp van geautomatiseerd beveiligingsbeleid.
Backup4all is een back-upprogramma voor Windows dat je gegevens beschermt tegen gedeeltelijk of volledig verlies. Het automatiseert het back-upproces wat jou tijd bespaart, het comprimeert gegevens om opslagruimte te besparen en versleutelt je back-up om deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Met Backup4all kun je eenvoudig een back-up van je gegevens maken naar de cloud (Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, BOX), naar lokale/netwerkstations, naar FTP/SFTP, naar DVD/CD/Blu-ray of naar andere verwisselbare media zoals USB HDD-/flashdrives. Backup4all beschermt je back-ups tegen gedeeltelijk of volledig verlies door taken, wachtwoordbeveiliging en compressie te automatiseren.
Cohesity ushers in a new era in data management that solves a critical challenge facing businesses today: mass data fragmentation. The vast majority of enterprise data backups, archives, file shares, object stores, and data used for test/dev and analytics sits in fragmented infrastructure silos that makes it hard to protect, expensive to manage, and difficult to analyze. Cohesity consolidates silos onto one web-scale platform, spanning on-premises, cloud, and the edge. Cohesity ushers in a new era in data management, making it easier than ever to back up, manage and easily extract insights from data.
An on premise remote backup solution for individuals as well as corporate users, offering a one-time payment cost-effective way to quickly and easily backup files of any type and size to any machine running a variety of operating systems. With no 3rd party involvement, your files are guaranteed to remain private and secure. An on premise remote backup solution that quickly backs up files of any type and size.
Part of the StorageCraft Recover-Ability solution, StorageCraft ShadowProtect software provides backup and disaster recovery for virtual or physical servers, desktops, and laptops. Whether you oversee an IT department at a company or offer IT services to multiple business clients, your ShadowProtect software enables you to get back to business as quickly as possible. With ShadowProtect, you can recover your Windows IT environment anytime and anywhere, and from any disaster, great or small. StorageCraft ShadowProtect software provides backup and disaster recovery for virtual or physical servers, desktops, and laptops.
A cloud backup service that lets you schedule daily, weekly, monthly or continuous backups throughout the day. A cloud backup service that lets you schedule daily, weekly, monthly or continuous backups throughout the day.
Zerto helpt klanten hun IT-transformatie te versnellen door het risico en de complexiteit van modernisering en cloudacceptatie te elimineren met een eenvoudig, schaalbaar IT-veerkrachtplatform. Het Zerto-softwareplatform biedt continue beschikbaarheid voor een doorlopend actieve klantervaring, terwijl het de mobiliteit van de werklast vereenvoudigt om toepassingen te beschermen, te herstellen en vrij te verplaatsen tussen hybride en multi-clouds. Versnel de IT-transformatie door het risico en de complexiteit van modernisering en cloudacceptatie te elimineren met één IT-veerkrachtplatform.
Bestandssynchronisatie- en back-uptoepassing voor Windows waarmee individuen en kleine bedrijven back-ups kunnen plannen en gegevens kunnen analyseren. Bestandssynchronisatie- en back-uptoepassing voor Windows waarmee individuen en kleine bedrijven back-ups kunnen plannen en gegevens kunnen analyseren.
BackupVault is a leading provider of completely automatic, fully encrypted online, cloud backup. And we¿re based 100% in the UK and trusted by thousands of organisations world-wide; from small business and schools, to public sector clients and large corporations. By combining enterprise-class technology with outstanding support and customer service, BackupVault take the stress out of protecting your data on servers, PC's & laptops and Microsoft Office 365 cloud applications. 100% UK-based data and ransomware protection for servers, PC's, laptops and Microsoft Office 365 apps, all with 24/7 UK support.
Fotohersteloplossing waarmee je afbeeldingen, audiobestanden, video's en documenten kunt herstellen. Fotohersteloplossing waarmee je afbeeldingen, audiobestanden, video's en documenten kunt herstellen.
Redefining backup and recovery for a progressive enterprise with one solution, Commvault Complete Backup & Recovery is the industry's most fully featured and comprehensive backup and recovery solution. Designed to meet the needs of any size business, it covers workloads across all locations: hybrid environments include on-premises and multiple cloud providers; physical servers; virtual machines; applications and databases; endpoint devices; reporting and integrated archiving. Backup & Recovery solution that helps businesses with disaster recovery, virtual machines, multi-cloud backup and more.
What if you can no longer access your valuable data because of a hard drive problem? GRBackPro is a Windows data backup program that helps protect you from such event. You can define multiple backup sessions: back up a whole disk, a single folder or just a few files. An integrated scheduler will let you start your backup automatically without any intervention, even if your PC is in stand-by, and you can set conditions such as paths available, no user input and CPU loading to fine tuning. Backup Software, professional data back-up software for Windows 10/8/7/Vista/XP
Morro Data believes in simple IT and that all businesses should have fast, efficient enterprise-level features when it comes to data. Morro Datas Cloud NAS with its Global Filesystem allows businesses to quickly and efficiently have unlimited file storage, collaborate with multiple office file sync & share, and get instant disaster recovery. Cloud NAS combines the local network performance of a NAS with the reliability, scalability and accessibility of the cloud for a cloud-first solution. Offers cloud-first global filesystem for cross-site file sync & share, consolidated cloud NAS file storage, simple backup & recovery.
Stellar Phoenix Outlook PST Repair software is a complete solution for you to repair corrupt or damaged Microsoft Personal Storage (PST) files and saves the recovered data such as emails, attachments, contacts, calendar, tasks, and journals, etc. at any location on your system. The location can be an external storage media such as external hard drives, USBs, SSDs, etc. Stellar Phoenixî Outlook PST Repair scans the corrupt PST file and repairs and restores all mailbox contents.
Avast Business CloudCare is a cloud-based, endpoint security platform that makes it significantly faster and easier for IT service providers to deliver layered protection, monitor threats, and resolve issues all from a single platform. With CloudCare, you can remotely secure multiple clients, protect networks, and deliver pay-as- you-go services, such as antivirus, antispam, content filtering, and backup services, that enhance their protection and boost your profits. Deliver powerful, layered protection to multiple customers quickly and easily.
Undelete Server is de prullenbak voor bestandsservers, die continue gegevensbescherming mogelijk maakt en tijdrovend herstel van back-ups elimineert. Undelete zorgt ervoor dat elk verwijderd bestand of elke versie van een Office-bestand op een Windows-pc of -server gemakkelijk kan worden hersteld, of door IT of door de gebruikers die ze ondersteunen. Undelete Professional biedt continue gegevensbescherming met een krachtige prullenbak die bestanden op pc's of bestandsservers beschermt. Undelete® is een prullenbak voor je bestandsservers. Ontvang continue gegevensbescherming en zoek nooit meer door back-ups naar een gewist bestand.
Easy, affordable and secure cloud storage solution with features such as multi-device back up & sync, file sharing, backup, file versions mobile access and more. Backup multiple devices with just one ElephantDrive account. Plus if you have NAS then it can directly backup to the ElephantDrive cloud too. ElephantDrive is natively integrated with most leading NAS devices (NETGEAR, Drobo, QNAP, Western Digital, Thecus, Synology). No need for mapping the NAS to your computer! Easy cloud backup and storage to protect your files from hard drive failures, ransomware and natural disasters. Free trial included.
Als SaaS IT-management-expert gedurende meer dan 10 jaar biedt RG System een centraal portaal dat is ontworpen om zowel MSP's als IT-professionals te helpen bij het efficiënt beheren van IT-infrastructuren. De oplossing combineert op dezelfde interface 3 complementaire modules: op afstand monitoren en beheren, gegevensback-up en -herstel, en eindpuntbeveiliging. Je kunt de IT-omgevingen van hybriden eenvoudig bewaken, op afstand besturen, back-uppen, herstellen en beschermen vanuit een centraal SaaS-portaal. Maak IT gemakkelijk met RG System. RG System is een SaaS IT-managementplatform dat op een uniforme interface RMM, gegevensback-up en -herstel, en eindpuntbeveiligingsfuncties biedt.
Skyvia allows restoring whole objects, separate records, and even separate fields. Skyvia supports backup of Salesforce data, Quickbooks Online, Jira, Dynamics CRM, HubSpot, etc. Skyvia offers search for specific records in backups. Additionally, you can view and navigate relations between backed up records and quickly select all the related data for restoring. Its unique feature is the ability to compare backups for different points in time and display data changes between them. Universal cloud-to-cloud backup and recovery: flexible backup scheduling, backup search and comparison, partial backup restoration
On-premise backup solution that performs automatic, scheduled backups of Windows servers to a variety of backup devices. On-premise backup solution that performs automatic, scheduled backups of Windows servers to a variety of backup devices.
Web-based solution that enables business continuity through backup, reporting, monitoring, logical cloning and more. Web-based solution that enables business continuity through backup, reporting, monitoring, logical cloning and more.
DataCore SANsymphony is an enterprise-class platform that provides a high-performance, highly available, and agile storage infrastructure with the lowest Total Cost of Ownership (TCO). DataCore SANsymphony is an enterprise-class SDS platform that provides a high-performance, highly available, and agile storage.
Unified backup and archive as a service platform. Simple, secure and scalable cloud data management. The HubStor platform provides a unique approach to enjoying the convenience of Software-as-a-Service. You get the benefits of a fully-managed solution without sacrificing performance, security, data ownership, and control over your data. Unified backup and archive as a service platform. Simplify backup and archival for your apps and data at any scale.
Cloud-based solution that lets businesses automatically backup critical data with scheduling, policy management and more. Cloud-based solution that lets businesses automatically backup critical data with scheduling, policy management and more.
Powerful data replication suite designed for MS Windows Servers and Workstations. It optimized for data migration and replicaiton. Powerful data replication suite designed for MS Windows Servers and Workstations. It optimized for data migration and replicaiton.
Streamline your hybrid cloud with application-consistent data-backup management. Streamline your hybrid cloud with application-consistent data-backup management.
Multiple user and device backup solution with centralized management console that automates the administration part of backups. Multiple user and device backup solution with centralized management console that automates the administration part of backups.
Cloud-based data backup tool that helps businesses with application-consistent backup, virtual environment protection, data deduplication, etc. Cloud-based data backup tool that helps businesses with application-consistent backup, virtual environment protection, data deduplicati
Quorum believes data backup and recovery for businesses should be fast, easy, and reliable, while providing extraordinary customer support and transparent pricing. Quorums solutions were originally developed for U.S. naval combat systems, and the company is now backed by Toba Capital and industry veterans with decades of experience from Quest Software, Dell, Symantec, and beyond. Backup solution that enables businesses to manage cyber-attack protection, sandbox environment, automated recovery testing, and more.
Afi G Suite Backup is the latest generation of data protection with clean & responsive UI, easy to use SLA-based protection settings, and 2-3x better backup/restore performance compared to legacy players. Afi is powered by modern cloud architecture based on micro-services and leverages machine learning to reduce manual administrative tasks and provide better resiliency. Simple and resilient G Suite Backup with 10+ unique features (SLA-based protection, preserving (Team) Drive document IDs, etc)
Cross-platform bestandsreplicatiesoftware voor grote ondernemingen die bestanden synchroniseert en spiegelt tussen verschillende sites, verschillende systemen, verschillende opslagmedia en verschillende clouds. EnduraData-software werkt zowel op VM's als op fysieke machines. EDpCloud wordt gebruikt voor automatische beveiligde bestandsoverdracht, gegevenslevering, continue back-up, serverback-up, gegevensbescherming en workflowautomatisering. EDpCloud repliceert alleen bestandswijzigingen (delta's) in realtime, op een geplande basis of op verzoek. Cross-platform bestandsreplicatiesoftware voor grote ondernemingen die bestanden synchroniseert en spiegelt tussen verschillende sites, besturingssystemen, clouds, VM's en servers.
Bocada LLC, een wereldwijde leider op het gebied van IT-automatisering, levert oplossingen voor back-up-rapportage en -bewaking waarmee bedrijven volledig inzicht krijgen in hun back-up-prestaties. Bocada biedt inzicht in complexe back-up-omgevingen, waardoor IT-organisaties tijd kunnen besparen, lopende rapportageactiviteiten kunnen automatiseren en kosten kunnen besparen. Met het grootste geïnstalleerde klantenbestand in de Fortune 500 is Bocada 's werelds toonaangevende leverancier van automatisering van back-up-rapportage. Bocada LLC, een wereldwijde leider op het gebied van IT-automatisering, geeft grote ondernemingen volledig inzicht in de prestaties van hun back-up-omgeving.
Backup tool that lets individuals as well as businesses to save outlook data and settings like emails, contacts, tasks, calendars, etc. Backup tool that lets individuals as well as businesses to save outlook data and settings like emails, contacts, tasks, calendars, etc.
Our Mission: * Automate and significantly improve backup monitoring. * Reduce manual time spent performing backup checks. * Reduce human error in the process. * Save time and resources. * Ensure compliance for your clients backups. * Improve reporting, both internal and client-facing reports. * Automate ticketing process to save technician time. * Sleep at night knowing your backups Backups are vital. Checking backups is tedious, laborious and, therefore, expensive. So, we automated it!
Axcient x360Cloud is cloud software that backs up and protects Microsoft 365 data. x360Cloud provides complete backup and restore for Exchange Online, OneDrive, SharePoint, and Teams. x360Cloud supports cloud-to-cloud backup directly from Microsoft 365 to the Axcient Cloud. Given the critical nature of business data, companies need a secure second cloud option so they are not 100% dependent on Microsoft for their data security. The Axcient Cloud supports HIPAA, SOC-2, and GDPR. Effortlessly backup and restore ExchangeOnline, OneDrive, SharePoint, and Teams including all files, folders, and document libraries.
Backup and disaster recovery protection for servers, desktops, notebooks, and business-critical applications. Designed for SMBs and with service providers in mind Cross Platform Hybrid Solution Archive, Backup, or Duplicate Data Central management and Endpoint Protection Protects Physical and Virtual environments Affordable and Flexible licensing model Disk, Tape and Cloud support Backup and disaster recovery protection for servers, desktops, notebooks, and business-critical applications.
Thanks to Security & Privacy by Design, TeamDrive meets the highest requirements for data protection and data security. Full end-to-end encryption guarantees perfect protection against data misuse and ransomware. TeamDrive is easy to use, making it the ideal platform for everyone for exchanging data within the team and between companies, both in the Cloud and on your own servers (onPremise). TeamDrive is GDPR-certified. Secure file sharing software with end to end encryption for peace of mind when collaborating on sensitive documents.
Virtual machine backup solution that allows you to centrally manage all backups through an easy to use web interface. Virtual machine backup solution that allows you to centrally manage all backups through an easy to use web interface.
Resilio Connect is een schaalbare oplossing voor geautomatiseerde serverback-up, gegevensverplaatsing en bestandssynchronisatie. Maak veilig een back-up van cruciale gegevens - van miljoenen kleine bestanden tot terabyte-serverbestanden. Resilio wordt vertrouwd door duizenden kleine en grote bedrijven, waaronder Microsoft, Caterpillar, Cisco en Mercedes-Benz. Resilio Connect maakt gebruik van peer-to-peer, compressie-, smart data routing en WAN-optimalisatietechnologieën om de snelste back-up en gegevensoverdrachten in de sector te leveren. Resilio Connect is een schaalbare oplossing voor veilige geautomatiseerde serverback-up, gegevensverplaatsing en bestandssynchronisatie.
Livedrive is an unlimited cloud storage solution that allows you to securely back up, edit and share files, photos, videos and more from any device. With automatic backup and bank-level security, you can rest assured that all your files are kept safe and secure 24/7. Livedrive is also SOC2 self-certified and SOX compliant. Back up your files with Livedrive before its too late! Livedrive is an unlimited cloud storage solution that allows you to automatically backup all your files and access them on any device.
SOS Online Backup has been awarded the PC Magazine Editor's Choice Award four times for its online backup software. SOS products include unlimited versioning, automatic and infinite archiving, and mobile accessibility. SOS Online Backup is compliant with HIPAA, PCI, SSAE 16, SAS 70, and US EU SafeHarbor regulations. Military-grade encryption protects data locally, in transit, and at the data center. Backups are automatically geographically redundant in two locations. Secure your business today! SOS lets you backup as many computers as you need using one account.
CloudRanger provides an easy-to-use, reliable platform for snapshot and AMI management of Amazon EC2, RDS and Redshift resources utilizing AWS native snapshots. Simply choose your schedule, set a retention period and apply by tag or instance ID for each of your backup policies. CloudRanger enables you to manage servers and backup policies across multiple AWS regions and accounts from one simple dashboard. The easy to use AWS cloud backup and recovery solution for scheduled EBS snapshots and AMIs of Amazon EC2, RDS and Redshift resources.
Rewind automatically backs up your Shopify, BigCommerce, or Quickbooks Online account every day, keeping your data safe from any mistake, big or small. With Rewind, you'll never have to deal with another CSV export/import again. Rewind is the easiest way to backup your web apps, and undo unwanted changes. Get peace of mind knowing that your most important data is automatically backed up by the top-rated backup app for web apps like Shopify, BigCommerce, and QuickBooks Online. With Rewind, you can back up your Shopify, BigCommerce, and Quickbooks online accounts and restore data in a single click.
Complete solution for data protection, backup of Virtual Machines (VMware ESX, ESXi, vSphere / Hyper-V) and SQL Server databases. Disaster Recovery, drive image backup, backup to Tape (DAT, LTO, etc) and NAS devices, file synchronization, Online backup FTPS, Zip compression and encryption, e-mail notifications, integrated scheduler for automatic backups, Blu-Ray and DVD burning. Backup software for transfers and safety copies of data. Tape, DVD burning, FTP upload/download, database SQL Server, etc.
Neverfail Cloud Backup and Recovery, built on Veeam, provides fast, flexible, and reliable recovery of server applications and data. Support for virtual, physical and cloud servers enables IT to deliver offsite disaster recovery (DR) services and ensure IT availability with the #1 VM Backup for VMware vSphere and Microsoft Hyper-V. Neverfail Cloud Backup and Recovery, built on Veeam®, provides fast, flexible, and reliable recovery of server applications and data.
Data recovery solution that helps recover lost & deleted files through file searching, deep scanning, disk imaging & more. Data recovery solution that helps recover lost & deleted files through file searching, deep scanning, disk imaging & more.
Data protection tool which ensures safety against spam and viruses through filtering and signature-matching. Data protection tool which ensures safety against spam and viruses through filtering and signature-matching.
BeBackup is a French backup solution to help you back up your data quickly, easily and efficiently. BeBackup has been designed to offer you an ultra secure, flexible and easy-to-use backup. You remain in control of your solution with different types of architectures. You choose your operating mode: you host your own data or you entrust us with the hosting French backup solution ultra secure, flexible and easy to use. You can choose your accommodation mode.
De toonaangevende oplossing voor opslagbeheer op bedrijfsniveau levert veilige, bewezen opslagbeheerdiensten en ondersteunt tot een capaciteit van 368 TB. Softwareservice ondersteunt verschillende gebruikssituaties, zoals: Bestanden delen en opslag op blokniveau voor NAS (NFS, SMB/CIFS) en SAN (iSCSI) Rampherstel, back-up en archief DevOps Databases (SQL, Oracle, NoSQL) Cloudvolumes ONTAP wordt aangeboden in een standaard configuratie met één knooppunt of in een HA-configuratie (hoge beschikbaarheid). NetApp Cloud Volumes ONTAP® is een oplossing voor opslagbeheer met gegevensbescherming, efficiencyfuncties en bestandsservices.
Vembu BDR Suite is a comprehensive backup and disaster recovery solution designed to protect the data across diverse IT environments that include virtual (VMware, Hyper-V), physical (Windows, Linux, Mac), cloud workloads (AWS, Azure) and SaaS applications (Office 365, G Suite). Our solutions are extremely affordable and are ideal for businesses of any size, with a tight budget A complete Backup & Disaster Recovery solution for Virtual, Physical, Cloud workloads & SaaS Applications, for on-premise and cloud.
Data Deposit Box is one of the worlds leading cloud backup and storage providers for IT Resellers, Managed Service Providers (MSPs), and Small and Medium Businesses (SMBs). The companys patented technology allows SMBs to backup and manage an unlimited number of devices (including Windows, macOS, iOS, Android, Synology and QNAP NAS) with one, easy to use app. Over 350,000 users and 200+ partners, in 53 countries, have trusted Data Deposit Box to bring them Protection Peace of of Mind. Data Deposit Box is one of the worlds leading cloud backup and storage providers for IT Resellers,MSPs, and Small/Medium Businesses.
KeepItSafe delivers comprehensive data availability and Data Protection-as-a-Service solutions for cloud backup, disaster recovery, mobile endpoint, and SaaS applications. With 20+ global data center locations, KeepItSafe is SOC 2, HIPAA, and PCI compliant and offers custom managed and monitored services including 24/7 support. Data Protection-as-a-Service solutions: Cloud Backup, DRaaS, Endpoint Protection, Office 365 Backup, Cloud to Cloud backup
Asigra's a high-assurance, agentless backup and recovery software was engineered to address the diverse backup needs of a real-world, working Managed Service Provider. It offers MSPs a cost effective, low-touch and resource efficient solution to operate and support both modern and legacy infrastructure and applications, deployed on-premise or in the cloud. The solution can backup physical & virtual servers, databases, enterprise applications, endpoint devices, and even cloud services. Award-winning, secure backup and recovery software that assists MSPs with simplified data restoration and compliance.
eBackupper, a software as a service (SaaS)-based online data backup program, completely saves you from online data loss. Currently, it enables you to backup websites (FTP/SFTP) as well as databases (MySQL) to your own cloud drives and more features in the future. With such an insurance, webmasters are worry-free to manage their online websites, databases etc. services. Backup website data and database data to cloud drives.
Backup & Restore is a safe & simple backup app for Podio.com - an online work management platform used by many SME's all over the world. Key features: * Daily, automated backup that captures all data stored in Podio * Daily Sync to a secured Google Drive folder so that users can access & download their Podio backup at any time * One-click restore to recover deleted items with their comments, task and files * Set-up only takes 1 minute and requires no credit card. Backup your Podio data every day on a simple & secure way. Sync your Podio backup to a secured Google Drive folder.
MyPCBackup is a Windows backup utility software that works in the background to seamlessly sync your files to the cloud, ready to be synced to other devices. MyPCBackup is a Windows backup utility software that works in the background to seamlessly sync your files to the cloud.
As a professional backup program compatible with Windows, it backs up OS, individual files and folders, disks and partitions to storage devices (hard drive, external drive like USB, network drive). It can be the best free backup software for file protection with two methods - backup and sync; both support auto backup. This backup utility supports email notifications with email address configure after backup. With this PC backup software for Windows. Reliable data protection and disaster recovery solution for Windows 10/8/7. Complete, easy and safe to use.
Cross-platform content transfer app that lets you transfer all mobile content from an old device to the new one seamlessly. Cross-platform content transfer app that lets you transfer all mobile content from an old device to the new one seamlessly.
Heb je per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd of ben je ze kwijtgeraakt? Of verschijnt/reageert je externe of interne schijf niet meer? De software voor gegevensherstel kan die onschatbare foto's of video's en belangrijke bedrijfs- of schooldocumenten met een paar eenvoudige stappen voor je ophalen. Gegevenshersteloplossing waarmee bedrijven media en documenten kunnen ophalen van harde schijven, USB-flashstations, SD-kaarten en meer.
CubeBackup is a self-hosted G Suite backup solution, which can backup all your business data, including Google Drive, Gmail, Contacts, Calendar and Sites data to local storage or to your private Amazon S3 cloud. If you are looking for an on-premises backup solution for G Suite, or you'd like to keep all backups in your own control, please check CubeBackup out. CubeBackup is free for trial for 14 days. For more information, please visit https://www.cubebackup.com. Backup your G Suite data locally or to your Amazon S3 storage, with a very affordable price.
Software om probleemloos beschadigde en verwijderde e-mails van een Office 365-account te herstellen. De software maakt moeiteloos een back-up van Office 365-e-mails naar de lokale PC en exporteert Office 365 naar verschillende bestandsindelingen, zoals MSG, EMLX, DOC, PDF, XPS, MHT, CSV, ZIP, RTF, PST, EML, MBOX, HTML, enz. Oplossing voor back-up van e-mails waarmee gebruikers beschadigde en verwijderde e-mails van Office 365, Outlook.com, Amazon WorkMail en meer kunnen herstellen.
Gives IT administrators a real-time view of their data protection environment, allowing them to immediately increase their backup. Gives IT administrators a real-time view of their data protection environment, allowing them to immediately increase their backup.
(0 reviews)
Bekijk profiel
File management solution that helps businesses manage files synchronization and backup across servers, workstations or storage systems. File management solution that helps businesses manage files synchronization and backup across servers, workstations or storage systems.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A cloud backup service that offers unlimited backup for your company's data. A cloud backup service that offers unlimited backup for your company's data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that allows businesses to create automatic backup copies of files and encrypt critical documents. Cloud-based solution that allows businesses to create automatic backup copies of files and encrypt critical documents.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enables complete data protection, disaster recovery and business continuity for VMware and Hyper-V. Enables complete data protection, disaster recovery and business continuity for VMware and Hyper-V.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CTERA helps to integrate endpoint, office and cloud file services with uncompromising IT security, cloud choice and automation. CTERA helps to integrate endpoint, office and cloud file services with uncompromising IT security, cloud choice and automation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Xopero help to secure data in such devices as endpoints, mobile devices, servers, mailboxes, databases, virtual machines. Xopero help to secure data in such devices as endpoints, mobile devices, servers, mailboxes, databases, virtual machines.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GreyMAR is a healthcare operation software designed to make LTC operations easy. With modules for disaster recovery for EHR systems, HR & Onboarding, Facilities Management, Compliance, Deficiency Tracking and more - we make LTC operations a breeze. GreyMAR is a fully featured suite of services that tie seamlessly together to ensure long term care facilities are operational during outages GreyMAR makes LTPAC operations software. HR, Onboarding, Compliance, Facilities Management, and EHR Disaster Recovery.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud backup solution tailored to protect, manage, view, and share all your files from anywhere. Cloud backup solution tailored to protect, manage, view, and share all your files from anywhere.
Bekijk profiel
N2WS Backup & Recovery leverages AWS-native snapshot technology to fully automate backup of Amazon EC2, EBS, RDS, Redshift, Aurora, DynamoDB, and EFS and provides 1-click disaster recovery to restore a single file or entire environment in less than 30 seconds, across multiple regions and/or accounts. Launched as an instance in the customers own environment, N2WS automatically inherits all AWS compliance standards and provides full data visibility. Enterprise backup, recovery, and disaster recovery solution purpose-built for Amazon Web Services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Salesforce data replication, and recovery tool that allows businesses execute cloud or on-premise data backup. Salesforce data replication, and recovery tool that allows businesses execute cloud or on-premise data backup.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based backup solution which helps businesses with secure data storage, incremental backup, data encryption and server protection. Cloud-based backup solution which helps businesses with secure data storage, incremental backup, data encryption and server protection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simple application for creating backup copies of personal folders on all types of external drives. Simple application for creating backup copies of personal folders on all types of external drives.
MaisDaddy Office 365 Backup tool is the best solution to Export Exchange Online Mailboxes into PST or Other formats like MBOX, MSG, and EML etc. The application is also capable to backup contact, calendars to the VCF & ICS format. The tool provides Impersonation Export facility in Admin Login option to save multiple mailboxes into PST or other selected formats MaisDaddy Office 365 Backup tool is the best solution to Export Exchange Online Mailboxes into PST or Other formats like MBOX, MSG, EML
(0 reviews)
Bekijk profiel
Installation-based software that helps businesses with automated or real-time data synchronization and backup to cloud services. Installation-based software that helps businesses with automated or real-time data synchronization and backup to cloud services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive backup and restore solution for Salesforce data and MetaData. Comprehensive backup and restore solution for Salesforce data and MetaData.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SysInfoTools BKF Recovery tool is the best tool to recover the backup files which have been highly corrupted. This utility easily fixes all the errors from corrupt backup files and recovers the maximum possible data within a very short time. This tool does not affect the original data and the structure from the corrupt backup files while recovery process. SysInfoTools BKF Recovery Tool is a perfect solution for those above errors. It has a powerful scanning algorithm to read the data from corrup SysInfoTools BKF Recovery tool is fastest, stable and dependable recovery tool to recover data from corrupt BKF file in a shortest poss
(0 reviews)
Bekijk profiel
Recover important deleted/formatted/damaged/lost files from your computer, Memory Card and all kinds of removable storage device. Recover important deleted/formatted/damaged/lost files from your computer, Memory Card and all kinds of removable storage device.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Saas-based backup software that enables businesses to create file backups to multiple destinations. Saas-based backup software that enables businesses to create file backups to multiple destinations.