69 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Funnel is een oplossing om je marketing API-beheer te vereenvoudigen. De software werkt standaard met meer dan 400 gegevensbronnen (plus extra bronnen op aanvraag) om je marketinggegevens te verzamelen en deze naar elke gewenste bestemming te verzenden. Wereldwijde marketeers over de hele wereld gebruiken Funnel om hun gegevensverzameling te automatiseren en hun gegevens te verzenden naar BI Tools, Dashboards Solutions, Datawarehouses, Google Analytics en nog veel meer. Stop met het besteden van tijd en middelen aan het ontwikkelen en onderhouden van API's en laat Funnel dat voor je doen. Meer informatie over Funnel Eén API om ze allemaal te beheren. Funnel kan worden geïntegreerd met meer dan 400 bronnen om al je marketinggegevens te verzamelen en deze naar elke gewenste tool te sturen. Meer informatie over Funnel
Boomi API Management ondersteunt de volledige levenscyclus van API's in een hybride omgeving. Configureer API's en onthul moeiteloos realtime integraties. Test API's centraal en implementeer ze, en dwing contracten en beleid af met een API-gateway. Bewaak de gezondheid van API's met gebruiksdashboards en betrek API-ontwikkelaars met behulp van de catalogus en het ontwikkelaarsportal. Meer informatie over boomi Platform voor meerdere gebruikers dat cloud-naar-cloud, SaaS-naar-SaaS, cloud-naar-lokaal, lokaal-naar-lokaal en B2B-integratie ondersteunt. Meer informatie over boomi

door DreamFactory Software

(12 beoordelingen)
Bezoek website
DreamFactory is een API-beheeroplossing voor de volledige levenscyclus die een intuïtief API-framework en unieke API-indelingsfuncties biedt. Genereer onmiddellijk commercieel bruikbare API's met behulp van het intelligente framework van DreamFactory, terwijl je je gegevens eenvoudig kunt beheren en coördineren via een gemeenschappelijk controlevlak dat je team zal waarderen. Doe meer met minder - omarm SOA en vermijd het gedoe van een enterprise servicebus. Stel je team in staat om backend-aansluitingen te vermijden en zich te concentreren op taken van hogere waarde. Meer informatie over DreamFactory Een geautomatiseerd API-framework dat onmiddellijk commercieel bruikbare REST API's implementeert met krachtige functies voor gegevensindeling. Meer informatie over DreamFactory

door OpenLegacy

(1 review)
Bezoek website
OpenLegacy is een hybride integratieplatform dat automatisch API's aanmaakt op basis van bestaande en lokale systemen om de creatie van interne, externe of openbare API's voor elk type integratie of digitaal kanaal te versnellen en te vereenvoudigen. Gratis rapport: "Hoe je uitdagingen van verouderde systemen kunt oplossen met Microservices en API’s." Meer informatie over OpenLegacy Hybride integratieplatform, gespecialiseerd in het uitbreiden van verouderde en lokale systemen naar de cloud, mobiel of het web met microservice API's. Meer informatie over OpenLegacy
Bekijk profiel
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices. Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.
Met het Anypoint Platform van MuleSoft kunnen gebruikers met één enkel product API's en integraties ontwerpen, creëren, publiceren en beheren. Het bevat ook API analysebeheer en een pakket van aansluitingen op populaire toepassingen en protocollen. Je kunt het zowel lokaal, in de cloud als in hybride configuraties uitvoeren. Anypoint Platform is een toonaangevend integratieplatform voor het verbinden van lokale, SaaS- en mobiele systemen.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer. Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.

door Bandwidth.com

(110 beoordelingen)
Bekijk profiel
Bandwidth is een softwarebedrijf met API's die het eenvoudig maken om toegang tot oproepen, sms-berichten en noodnummers te integreren in software en toepassingen. Dit platform transformeert de manier waarop mensen communiceren en daagt de normen van de oude manier van telecommunicatie uit. Dit platform is de motor achter een aantal van de belangrijkste communicatietechnologieën die momenteel op de markt zijn, bedrijven zoals Google, Skype en Ring Central. Bandwidth levert API's die het eenvoudig maken om toegang tot spraakoproepen, sms-berichten en noodnummers te integreren in software en toepassingen.
Postman is een toonaangevend samenwerkingsplatform voor API-ontwikkeling dat wordt gebruikt door meer dan 7 miljoen ontwikkelaars en meer dan 300.000 bedrijven wereldwijd. Postman stelt gebruikers in staat om API's te ontwerpen, bewerken, modelleren, testen, documenteren, controleren en publiceren - allemaal vanaf één plek. De systeemeigen Postman-apps voor macOS, Windows en Linux bieden geavanceerde functies en een verscheidenheid aan tools die kunnen worden gebruikt om Postman uit te breiden, waaronder Newman, het opdrachtregelprogramma van Postman, de Postman API, het API-netwerk en integraties. Beheer alle API's van je organisatie in Postman, de complete API-ontwikkelomgeving.

door InSync Tech-Fin Solutions

(74 beoordelingen)
Bekijk profiel
APPSeCONNECT is een integratieplatform als een service (iPaaS) van de volgende generatie voor grote ondernemingen. Het verbindt SaaS, lokale en cloudtoepassingen, gegevensbronnen en technologieën op één enkel platform. APPSeCONNECT levert verbindingen van wereldklasse om ondernemingen te helpen op intelligente wijze het voortouw te nemen. Het stelt bedrijven in staat gebruik te maken van hun bestaande systemen, resources, technologie en gegevens en de bedrijfsactiviteiten naadloos te stroomlijnen, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen. APPSeCONNECT is een integratieplatform als een service (iPaaS) dat alle belangrijke bedrijfstoepassingen met elkaar verbindt.

door Clearview Software

(71 beoordelingen)
Bekijk profiel
Clearview InFocus is een krachtige projectgebaseerde ERP-oplossing die gebouwd is voor architecten en ingenieurs om hun bedrijf met meer gemak rendabeler te laten draaien. Beheer de gehele projectlevenscyclus van je bedrijf, van verkoopkans tot voltooiing van het project met realtime boekhouding, facturering en tijd en uitgaven. Deze functies, gecombineerd met de analytische dashboards van InFocus, API-managementlaag en database-analyse, geïntegreerd in realtime, onderscheiden het van alle andere ERP-oplossingen op de markt. Clearview InFocus is een projectgebaseerde ERP-oplossing die is ontworpen voor architecten en ingenieurs om hun bedrijven rendabeler te laten draaien.
WSO2 API Manager is an open source approach that addresses full API lifecycle management, monetization, and policy enforcement. It allows extensibility and customization, and ensures freedom from lock-in. It is a central component used to deploy and manage API-driven ecosystems. WSO2 was named a Leader in The Forrester Wave: API Management Solutions, Q4 2018 Report. Open-source platform that streamlines the entire API lifecycle, from designing to publishing, collecting developer feedback, and more.
Cut bookkeeping time in half! Automate data entry of all purchase bills, receipts and sales invoices. Includes: supplier automation, invoice descriptions, line items, batch scanning, fair pricing. Bookkeeping automation for effective accountants and bookkeepers!
Ideally suited for independent full service hotels, resorts conference centers and multi property groups, Maestro can handle your complex PMS, Spa, Vacation Rental, and Sales and Catering requirements. With over 20 integrated modules on a single database backed by unparalleled support it is the preferred PMS of an international clientele. On premise or cloud, Maestro enhances the guest journey with mobile engagement tools and a sophisticated personalized experience. Contact us to learn more. Solution for improving both productivity for Hotels, Resorts, Conference Centers & Enterprise Operations.
Cyclr is een SaaS-integratietoolkit voor SaaS-platforms en app-ontwikkelaars en biedt een complete oplossing voor de integratiebehoeften van je klanten - en dit alles direct vanuit je toepassing. Hiermee kun je je gebruikers integraties met honderden populaire apps en diensten leveren, met weinig code en lage technische overhead. Het product regelt alle updates en biedt ontwikkelingstools die het mogelijk maken om aangepaste connectoren te creëren, en een ontwerper met slepen en neerzetten waarmee je binnen enkele minuten nieuwe integraties en workflows kunt ontwerpen en publiceren. Krachtige SaaS-integratietoolkit voor SaaS-ontwikkelaars: je kunt vanuit je app native integraties creëren, versterken, beheren en publiceren.
Gebouwd door marketeers, voor marketeers - verzamel al je marketinggegevens op één plek. Realtime rapporten en dashboards verminderen de handmatige rapportagetijd met 90%. Improvado integreert met meer dan 150 platforms: Facebook, Google Ads, LinkedIn, Twitter, Salesforce, Mailchimp - noem maar op. Je kunt gegevens extraheren en doorsturen naar visualisatietools zoals Tableau, Looker, Google Data Studio, Google Sheets en meer. Geen ontwikkelaars of SQL-kennis vereist. Neem de controle over je marketinggegevens. Bewaar al je marketinggegevens op één plek. Heb je gegevensuitdagingen? Neem contact op. Dit product kan daarbij helpen.
API management solution that provides developers with tools to monitor, analyze, monetize and publish APIs across applications. API management solution that provides developers with tools to monitor, analyze, monetize and publish APIs across applications.
Bekijk profiel
Toolkit is the original powerful developer library to create, modify, view, compress, and automate data to and from PDF files within software applications. The Toolkit library contains hundreds of properties and methods, designed to tackle most PDF-related tasks. Toolkit Ultimate is the "All-in-One" Developer C# PDF Library, which includes all the great features in Toolkit, plus SDK technology to rasterize images, reduce PDF file sizes, redact sensitive data, search and extract data and more. Toolkit and Toolkit Ultimate combine for the complete SDK for .NET PDF manipulation.
API Management system that allows users to build, analyze and share APIs via developer and social portals. API Management system that allows users to build, analyze and share APIs via developer and social portals.
Cloud-based tool that lets users share, allocate & monetize their APIs via performance analytics, access control & rate limitations. Cloud-based tool that lets businesses share, allocate, control & monetize their APIs.

Tyk

door Tyk Technologies

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
API management system for prototyping, development, versioning, and administration of APIs. API management system for prototyping, development, versioning, and administration of APIs.
For companies that need to develop an agile and modern integration architecture to faster deliver digital experiences, integrate and monitor digital channels and boost partner ecosystems, Sensedia recommends using APIs and offers a powerful API Management Platform. We provide API Analytics with Real-Time Dashboards and a Low Code Interface. Sensedia provides an Full Lifecycle API management platform. Leverage your legacy architecture to support your digital business.
API for Google Spreadsheets API for Google Spreadsheets
Peekdata Data API engine enables you to access your data from any source and embed reporting and analytics modules into your existing applications. Peekdata allows you to integrate powerful reporting capabilities directly into your applications, products, and web portals via programmatic data access. Provide your customers and partners with a powerful, self-service data access and analytics solution thats easy to customise, integrate, and deploy, getting you to market faster. Easy and flexible data access via Data API. Enrich your products with powerful self-service Reporting and Analytics modules.

/db

door SlashDB

(1 review)
Bekijk profiel
Save up to 90% of time on data tier development and invest your resources in differentiating features your users can see. SlashDB automatically builds REST API out of traditional databases for reading in writing in JSON, XML, CSV and other formats. Use SlashDB as an instant backend for web/mobile apps or for enterprise data integration. Connect all databases and construct a REST/HTTP web service to make managing databases easy and secure.
Next-Generation API Platform for Multi-Cloud and Hybrid Organizations. Connect all your microservices and APIs with the industry's most performant, scalable and flexible API platform. Next-Generation API Platform for Multi-Cloud and Hybrid Organizations

door Apioo

(1 review)
Bekijk profiel
Open source API management platform which helps to build and manage REST APIs. Open source API management platform which helps to build and manage REST APIs.

door APIMatic

(1 review)
Bekijk profiel
An array of developer experience tool for your REST APIs ranging from SDK generation, developer portal and API transformer. An array of developer experience tool for your REST APIs ranging from SDK generation, developer portal and API transformer.
Autochat introduces a Whatsapp API Sandbox to integrate Whatsapp API with your business for Free. With Autochat's Whatsapp API Sandbox, you can take advantage of most of the functionalities of Whatsapp API platform and build, develop and test your integration without waiting for the account approval. On top of the Whatsapp API integration, developers can build more technologies like chatbot to improve their customer support experience and do the testing using the the sandbox. Simplest and Fastest Sandbox Environment for your Whatsapp Business API Integration.
Detecting vulnerabilities and effectively blocking them on your end. Detecting vulnerabilities and effectively blocking them on your end.

door Solo.io

(1 review)
Bekijk profiel
Modern API Gateway built on the Envoy Proxy to connect, secure and control traffic to your applications. Modern API Gateway built on the Envoy Proxy to connect, secure and control traffic to your applications.

door Metamug Technologies

(1 review)
Bekijk profiel
API development software, that lets developers build REST APIs over relational databases like MySQL, Postgres, MSSQL etc. API development software, that lets developers build REST APIs over relational databases like MySQL, Postgres, MSSQL etc.

door TIBCO Mashery

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Manage your API for simplified partner access, stability and performance, and collaborate with and support your development community. Manage your API for simplified partner access, stability and performance, and collaborate with and support your development community.

door idalko

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Exalate is the most complete & flexible synchronization solution for issue trackers, service desks and task management systems. Experience a seamless collaboration between teams across different trackers. For any kind of collaboration, uni- or bi-directionally, across all departments and external teams. Exalate can connect everything to everyone, any way you choose and whatever tracker you use (Jira, ServiceNow, ALM, Zendesk, Github, Azure and many more). Exalate is the most complete & flexible synchronization solution for issue trackers, service desks and task management systems.

door Rigor

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Helps businesses provide fast and reliable digital experiences through performance monitoring and optimization. Helps businesses provide fast and reliable digital experiences through performance monitoring and optimization.

door CA Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
API solution that includes API versioning and rollout, automation stateflow rules, and ability to combine APIs and other modules. API solution that includes API versioning and rollout, automation stateflow rules, and ability to combine APIs and other modules.

door Software AG

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
API management software that lets designers build and manage APIs, publish them, and get instant feedback. API management software that lets designers build and manage APIs, publish them, and get instant feedback.

door Rogue Wave Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SaaS API management system that enables businesses to speed up digital channels, onboard partners, and modify apps or assets into API. SaaS API management system that enables businesses to speed up digital channels, onboard partners, and modify apps or assets into API.

door PubNub

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
PubNub is a Pub/Sub service for sending data between devices in realtime. It is ideal for developers building chat apps, IoT device signaling, realtime GPS location tracking, multiplayer online games & more. Messages generally make it from publisher to subscriber in 80100ms, regardless of their locations. There are PubNub SDKs for every programming language so your server, web browser, mobile phone or smart device can use PubNub right away. After free signup, you get live API keys instantly. Use PubNub's Data Stream Network to CONNECT realtime applications that perform RELIABLY and SECURELY, at global scale.

door APInf

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
API management tool that allows you to publish your APIs, track performance, and engage developers. API management tool that allows you to publish your APIs, track performance, and engage developers.

door moltin

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based e-commerce API for developers that helps businesses build improved retail experiences for customers. Web-based e-commerce API for developers that helps businesses build improved retail experiences for customers.

door Datalab

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automatically create API's from your data in less than 10 seconds. Fully managed API platform for web, mobile and IOT applications. Automatically create API's from your data in less than 10 seconds.

door Streamdata.io

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Serverless streaming proxy that reduces polling data limits allowing customers to maintain data in real time. Serverless streaming proxy that reduces polling data limits allowing customers to maintain data in real time.

door Rocket Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Rocket API helps organizations deliver intuitive web and mobile applications by making it easy to transform rigid, green-screen based workflows into outstanding user experiences. With Rocket API, you can enable real-time access to critical business functions from virtually any application at a fraction of the time, expense, or risk normally associated with modernization projects. Integrate existing applications into new web and mobile experiences.

door HTTPulse

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Zero-setup, browser based solution for performing REST API health checks and load tests. The purpose is to provide a simple to setup tools for keeping track of your APIs health and performance. Zero-setup, browser based solution for performing REST API health checks and load tests.

door Veryfi

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Use the same API & Camera which powers all Veryfi Products in your mobile app. Veryfi API extracts EVERYTHING from unstructured documents with ease & without the use of Templates. Veryfi's simple RESTful API directly interfaces with the Veryfi neural networks a document in, a JSON with data fields out. Simple. And all that is done in 3 seconds. No polling or waiting. It just works. A Modern Bookkeeping Automation Platform designed for Enterprises in need of Intelligent Document Extraction & Categorization Services.

door Asseco

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A full-featured API Management product, with API Gateway and API Developer Portal, which enables access to full API management function. Features range from a Service Repository with built-in support for authoring APIs to full support for Ceptors many proven authentication and authorization methods over full API Gateway functionality to a customizable API Developer Portal supporting self-registration which allows you to expose your APIs to both internal and external consumers. A full-featured API Management product, with API Gateway and API Developer Portal, which enables access to full API management function

door Auriga

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
WWS Open API is the WWS suites module that allows banks to get the most out of the new regulation PSD2. WWS Open API is the WWS suites module that allows banks to get the most out of the new regulation PSD2.

door Savangard

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enables fast implementation of open banking - integrates the current system and functionality with the new scope of services Enables fast implementation of open banking - integrates the current system and functionality with the new scope of services

door Kloudless

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Abstracts away the differences between many APIs to create one simple interface for developers to integrate many apps quickly Kloudless' Unifed API abstraction layer allows developed to use a single API to launch integrations with dozens of cloud apps fast.

door Stream

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Leading activity feed and chat technology provider Leading activity feed and chat technology provider

door Innovo42

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Our API exposes functions of the application and can be used for a variety of purposes such as capturing receipts and invoices and extracting crucial data in an automated way by using one endpoint for all requests. The extraction of receipt and invoice data will improve the user experience and enhance the process automation of your in-house expense management, invoice processing, and accounting applications. The Innovo API is a RESTful web service which can be used to integrate with 3rd party applications.

door LaunchDarkly

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Reliable and fast feature management for the current day enterprise. Reliable and fast feature management for the current day enterprise.

door Pink Robots

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Checkly provides a better way to monitor your API endpoints and browser click flows from a single, simple dashboard. Checkly's 1st class API monitoring solution checks your mobile, webapp or IOT API for performance, uptime and correctness. Broken signup forms and flaky shopping carts are frustrating to your customers. With Checkly's site transaction monitoring you can simulate interactions with your site and validate the correctness and performance of all your crucial click paths. Checkly provides a better way to monitor your API endpoints and browser click flows from a single, simple dashboard.

door KoiReader Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
AI-based unstructured document and video data capture suite of cognitive APIs for transportation, logistics, trade and supply chain. AI-based unstructured document and video data capture suite of cognitive APIs for transportation, logistics, trade and supply chain.

door Torry Harris Integration Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Optimize: Delivers out-of-the-box API Management capability with an integrated API Marketplace, Gateway and Publisher portal. Enables enterprises to publish, promote and oversee APIs in a secure, scalable environment. Monetize: A simple and intuitive, build-your-own marketplace framework which allows you to manage asset monetization actively and fast-track creation of ecosystems. Accelerate: The starter-pack and vertical templates accelerate go-to-market by identifying the right use cases One platform that lets you optimize, monetize and accelerate your digital transformation initiatives with diverse API Management tools

door Push Technology

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Platform to help businesses manage their APIs to develop and manage applications. Platform to help businesses manage their APIs to develop and manage applications.

door LinkApi

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
LinkApi is a developer-friendly platform that provides a complete suite of tools for developers to build, deploy, and monitor APIs and integrations faster using javascript language. With our SDK, and a scalable infrastructure, they can connect APIs, databases or Webservices to any ecosystem, such as e-commerce platforms, CRM¿s, ERP¿s, financial systems, logistics, etc. The LinkApi platform means less work for integations, so you and your team can focus on your customers and product experiences.

door ALSEGO

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
PSD2 and Open-Banking Opium.PSD2 is a pragmatic and cost-efficient solution for any ASPSP complying with EU Directive 2015/2366: Payment Service Directive 2 (PSD2). Secure and delivered as a Turn-key, this Open-Banking product integrates with your web banking platform. Synchronized Authorization Directory Robotic Process Automation (RPA) Business Process as a Service eIDAS certificates Pragmatic and cost-efficient solution for any ASPSP to comply with Payment Service Directive 2 (PSD2): EU Directive 2015/2366.

door Zemuz Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Decouple your development teams from unfinished features by creating a fully functional mock version of your backend within minutes. Decouple your development teams from unfinished features by creating a fully functional mock version of your backend within minutes.

door Plus

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Quickly design and document your API. Model you resources using our composable type system and express your operations. Quickly design and document your API. Model you resources using our composable type system and express your operations.

door Young App

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Young App is the microservice iPaaS platform for integrating applications. Provides managing, developing, monitoring, and connecting application APIs through building processes. As a result, networking and infrastructure configuration are being simplified, sharp edges of delivery infrastructure are softened, and business owners save time and focus on issues that matter the most. Cloud-based solution for API management, integration and development. Custom features include policies, reporting and developer portal.

door TestMace

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
TestMace is an IDE for working with an API. Harness the power of scenarios, autocompletion and syntax highlight for API development. Write tests, share code without leaving the comfortable development environment. TestMace is available for Windows, Linux and MacOS. IDE for working with an API. Harness the power of scenarios, auto-completion and syntax highlight for API development.

door Spotlight

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Design management platform for API companies. Design management platform for API companies.

door Mocki

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Create, run and deploy mock APIs in minutes. Use your mock APIs to optimize your development and testing. Create, run and deploy mock APIs in minutes. Use your mock APIs to optimize your development and testing.

door Apipheny

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Apipheny is a no code data integration tool and a Google Sheets add-on available in the G Suite Marketplace for data analysts, digital marketers, business owners, and agency owners. Apipheny allows anyone to connect APIs to Google Sheets. Once you have your API connected to Google Sheets, you can import API data into your Google Sheet and use the data to create custom dashboards and reports. All at a fraction of the cost of other data integration and visualization platforms. Apipheny allows you to connect and import APIs into Google Sheets in just a few clicks. No scripts or coding required.

door API Tracker

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Helping businesses to track and manage the APIs they use. Helping businesses to track and manage the APIs they use.

door Mixed Analytics

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Integrate API data directly into Google Sheets. Create custom reports & dashboards without custom scripts or a complicated data warehouse. Integrate API data directly into Google Sheets. Create custom reports & dashboards without custom scripts or a complicated data warehou

door Bearer

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Bearer is a developer tool that helps engineering teams monitor API requests, track performance, detect anomalies, and fix issues for their critical API usage. The solution monitors all outgoing API requests without proxying traffic. Helps engineering teams make their API integrations more reliable with monitoring, anomaly detection, and active remediations.