104 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Zakenreizigers zijn blij dat ze de vrijheid hebben om gewenste reizen te boeken, zonder micromanagement, terwijl bedrijven de gewenste controle behouden. Het resultaat is een soepelere reismanagementervaring voor alle betrokkenen. Bespaart duizenden bedrijven tijd en geld, biedt hen gemoedsrust, helpt ze het maximale uit hun programma's voor zakenreizen te halen en hun groei zowel lokaal als internationaal te stimuleren. Meer informatie over TravelPerk TravelPerk is de best beoordeelde tool voor het beheer van zakenreizen. Gebruik TravelPerk om je volgende zakenreis te boeken. Meer informatie over TravelPerk
Rydoo is een toonaangevende oplossing voor zakelijke reizen en onkosten die processen voor snelgroeiende bedrijven en ondernemingen automatiseert en stroomlijnt. Rydoo bespaart je een leven lang. Dit product bevrijdt bedrijven en hun werknemers van rompslomp met reizen en onkosten. Van het zoeken naar vluchten en hotels tot het boeken van een stoel in een trein of het betalen van een taxi vanaf het vliegveld. Deze end-to-end-oplossing omvat je gehele reis. Punt. Meer informatie over Rydoo Rydoo is een wereldwijde oplossing voor zakenreizen en onkosten. Deze end-to-end-oplossing omvat je gehele reis. Punt. Meer informatie over Rydoo
MobileXpense is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor reiskostenbeheer. Met behulp van OCR-technologie kunnen zakenreizigers tijdens hun reis onkostenrapporten maken (inclusief de wettelijke vergoedingen) of rapporten worden bij terugkomst automatisch gemaakt en in realtime naar de boekhoudafdeling gestuurd. Dit vermindert tijd en moeite en versnelt de verwerking en terugbetaling. Je boekhoudafdeling ontvangt het volledige en goedgekeurde reiskostenrapport, inclusief ontvangstbewijzen in digitale vorm. Meer informatie over MobileXpense SaaS dat je de volledige automatisering van onkostenbeheer biedt, van het vastleggen van transactiegegevens tot de boekhouding. Meer informatie over MobileXpense
SAP Concur levert bedrijven van elke omvang en stadia meer dan enkel automatisering: het biedt een volledig verbonden uitgavenbeheeroplossing die reizen, kosten, leveranciersfacturen, naleving en risico omvat. De wereldwijde expertise, toonaangevende innovatie en het dynamisch ecosysteem van verschillende partners en toepassingen ontsluit krachtige inzichten die bedrijven helpen de complexiteit te verminderen en de uitgaven duidelijk te zien, zodat ze deze proactief kunnen beheren. SAP Concur biedt meer dan automatisering: een volledig verbonden uitgavenbeheeroplossing die met je bedrijf meegroeit.
TripActions wordt snel de standaard voor zakelijke reizen en is een modern zakenreisplatform dat de nieuwste door AI aangedreven technologieën combineert met een ongeëvenaarde inventaris voor vluchten, accommodatie en huurauto's en wereldwijde 24/7/365 proactieve live menselijke ondersteuning. Dit wordt gewaardeerd door werknemers, financiële leiders en reismanagers en stelt organisaties in staat om reizen in te zetten als een strategische hefboom voor groei. Met TripActions kun je met weinig moeite een programma van wereldklasse voor het beheren van bedrijfsreizen creëren, beheren en schalen.
Webexpenses is een oplossing voor reis- en onkostenbeheer die je bedrijf tijd en geld bespaart, en tegelijkertijd de tevredenheid van medewerkers verbetert. De onkostensoftware in het hart van het pakket automatiseert op digitale manier de declaraties, controles en rapportages. Webexpenses-producten zorgen voor een naadloos beheer en zichtbaarheid van je bedrijfsuitgaven. Aanvullende diensten omvatten audits, betalingen, reismanagement en factuurverwerking die naast dit onkostenbeheersysteem kunnen worden gebruikt. Webexpenses biedt eenvoudige, intuïtieve cloudgebaseerde software voor slimmer reis- en onkostenbeheer.
Divvy is een 100% gratis reis- en onkostenbeheerplatform voor bedrijven om reizen, per diem en teambudgetten beter te beheren en onkostendeclaraties te elimineren. Door realtime tracking voor elke zakelijke transactie te integreren, biedt Divvy organisaties direct inzicht in hun uitgaven. Met Divvy kun je weloverwogen cashflowbeslissingen nemen, verliezen beperken voordat ze zich voordoen en hoef je nooit meer een bon te bewaren. Divvy is ook volledig gratis en biedt daarnaast 1% geld terug en 15-50% korting op reizen. Divvy is een snel groeiende uitgavenbeheeroplossing die volledig gratis is en daarnaast 1% geld terug biedt en 15-50% korting geeft op reizen.
TravelBank was te zien in lijsten als "New Apps We Love", "Best Business Apps" en "Best of Business Travel" in de App Store, en is een slimmere manier om zakenreizen te boeken, uitgaven bij te houden en beloningen te verdienen. Met TravelBank kun je binnen enkele minuten een onkostennota indienen of een aanstaande zakenreis in de begroting opnemen en beloningen verdienen wanneer je onder je budget blijft. Het is 100% gratis te gebruiken en het kost slechts enkele minuten om aan de slag te gaan. TravelBank is gebouwd voor de moderne zakenreiziger en is een slimmere manier om reizen te boeken, uitgaven bij te houden en beloningen te verdienen. 100% gratis te gebruiken.
Het intuïtieve platform van Lola.com maakt het eenvoudig om vluchten en hotels in minuten te boeken. Individuele reizigersprofielen, digitale reisbewijzen en duidelijke bedrijfsrichtlijnen maken het eenvoudiger dan ooit om zakelijke reizen te beheren. Met het 24/7 reisondersteuningsteam kunnen reizigersmanagers en uitvoerende assistenten eindelijk hun nachten en weekends terugkrijgen. Automatische onkostendeclaratie maakt papieren bonnen overbodig en slimme richtlijnen zorgen dat reizigers binnen hun budget blijven. Een supereenvoudig reishulpmiddel voor bedrijven dat het gemakkelijk maakt om reizen te plannen, boeken en delen, terwijl het voordelen en besparingen oplevert.
An online employee expense software with a strength for recovering Canadian Value Added Taxes (i.e. GST/HST & QST) and lowering the processing time with functionalities such as a distance calculator. User friendly and mobile friendly; for real. Award; 2018 Innovative Travel Technology of the Year (issued by Levvel Research) Online accounting software for employee expense reports with a Canadian perspective
Geef vorm aan de naleving van voorschriften voor zakenreizen, vereenvoudig de onkostenrapportage en verhoog de acceptatie van het reisbeleid van je bedrijf. Geef vorm aan de naleving van voorschriften voor zakenreizen, vereenvoudig de onkostenrapportage en verhoog de acceptatie van het reisbeleid van je bedrijf.
Apptricity voor reizen en onkosten is een mobiele en webgebaseerde softwaretoepassing die de manier vereenvoudigt waarop je reis- en onkostentransacties autoriseert, invoert, controleert, doorverwijst, goedkeurt en inspecteert. Je medewerkers en managers krijgen een gebruiksvriendelijke, web- en mobiele interface op basis van slepen en neerzetten die de productiviteit en de rapportage verbetert. Je financiële team profiteert van een volledige integratie met het ERP- en boekhoudsysteem om de kosten in realtime bij te houden. Apptricity voor reizen en onkosten vereenvoudigt de manier waarop je reis- en onkostentransacties autoriseert, invoert, controleert, doorverwijst, goedkeurt en inspecteert.
Circula biedt middelgrote en internationaal georiënteerde bedrijven een Software-as-a-Service-oplossing voor digitale reis- en onkostenadministratie. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en op AI gebaseerde technologieën kunnen ontvangsten in realtime worden verwerkt en voor de eerste keer digitaal worden gearchiveerd in overeenstemming met GoBD. Het bekroonde technologiebedrijf (KPMG, Visa, PwC) werd in 2017 in Berlijn opgericht. Ze maken kostenbeheer moeiteloos.
Clarcity is een geïntegreerde oplossing voor zakenreizen en onkostenbeheer. Clarcity stelt budgetmanagers in staat om de reiskosten te beheersen door middel van dynamisch beleid en onderhandelde tarieven, stelt directieleden in staat om te meten hoe wijselijk het reisbudget wordt besteed en bespaart tijd voor reizigers en de financiële afdeling door het proces van onkostenrapportage te automatiseren. Controleert de reisuitgaven, automatiseert de processen voor boekingen en onkostenrapportage en meet hoe reisgelden worden besteed.
Expensya is een web- en mobiele app die het beheer van onkostendeclaraties automatiseert: 0 handmatige gegevensinvoer, 0 papier en 100% mobiel. Je medewerkers hoeven alleen hun bonnen te scannen en Expensya vult automatisch en onmiddellijk hun onkostendeclaraties in met behulp van een unieke OCR+-technologie (Optical Character Recognition, optische karakterherkenning). Niet alleen automatiseert Expensya tijd voor je werknemers, maar het automatiseert elke stap van het proces: je beleid wordt automatisch gecontroleerd, duplicaten worden automatisch gedetecteerd, goedkeuringsworkflows zijn cloudgebaseerd en Expensya integreert met jouw ERP (Enterprise Resource Planning, bedrijfsmiddelenplanning). Expensya is een web- en mobiele app die het onkostenrapportagebeheer van morgen biedt: 0 handmatige gegevensinvoer - 0 papier - 100% mobiel.
SaaS solution designed for DMC, travel agencies and tour operators. TOOGO allows you to manage all your activity: trip building, quotes, CRM, groups management, bookings. logistics, finances, CMS, documents creation: quote, travelbook, roadbook, pricing, voucher, invoice, registration form, booking, payment, credit note TOOGO is the fruit of the unusual combination of years of experience in the tourism trade. It is designed by and for tourism professionnals. A SaaS solution for DMCs, TO and Travel Agencies with features including trip builder, quotes, CRM, bookings, logistics, finances, CMS.
Comtravo simplifies the booking and management of business travel for SMEs: You can book your entire trip with just one email or via our smart self-booking tool. Using NLP and AI, our software turns your request into structured data and delivers the best travel options. Thanks to this state-of-the-art technology, our customers get tailored travel options in mere minutes. If theres a strike, delay, or a change of plans, our 24/7 support team is here to assist you. Business travel management solution with simplified flight, train or hotel booking and flexible payment options.
TravelSuit is a business travel management solution for small to medium size companies. We provide our customers with a superior user experience & robust management capabilities, allowing companies to effortlessly manage their entire business travel process on one single platform. TravelSuit for SMBs is an All in One Solution: Online Booking + Travel Agent, combining superior user experience with the best support
wbe.travel, the European based company provides a complete, robust product suite, hosted in the cloud, to travel companies such as DMCs, TMCS, Travel Agencies and Wholesalers. wbe.travel has implemented more than 100 systems all over the world and has helped travel companies distribute their travel inventory with the state of the art technology. The off the shelf software products cover a full range of processes from production, contracting, mid-office management to API distribution. End-to-end software solutions for travel agents, wholesalers, TMC and DMC +150 API & 3rd party suppliers integrated, +100 Systems live.
Travel management system designed for agencies, corporations, airline companies, airports, and more. Travel management system designed for agencies, corporations, airline companies, airports, and more.
At Company Mileage we have one goal; lower our clients mileage reimbursement expense. With todays expense reimbursement software, all facets of the reimbursement process are trackable with the exception of vehicle mileage. Our proprietary SureMileage system solves the last piece of the puzzle by providing companies with an accurate account of employee mileage tracking and most importantly our clients see an average savings of 25%. Automated web-based technology that accurately verifies employee mileage & manages the reimbursement process.
With Lanes & Planes, the end-to-end business travel portal and expense solution, travellers and travel admins book all trips compliant with the travel policies of their company in only tool while keeping full cost control. Simple role management, insights into travel statistics and analytics as well as the mobile app for digital receipt and invoice administration. Additionally our 24/7 concierge service makes travelling easier than ever. Everything on one platform wherever, whenever. One Portal For All Business Travel - One account for all bookings. Mobile app, role management & expense management.
Create custom or templated itineraries with Travefy Pro. Create a Library of your own content to reuse on future itineraries. Give clients access to their itineraries via web link, PDF or mobile app. Start a free trial at Travefy.com/Pro Mobile and cloud-based solution that helps travel agencies with itinerary planning, data export, messaging, and more.
SalesTrip is a travel booking system with automated expense management on Salesforce, providing companies with a fast and easy way to book travel and track spend. Book flights, hotels, trains and more alongside your customer and revenue data in Salesforce, saving travellers significant time when managing travel. SalesTrip automatically processes expenses there too. By tracking spend against the business purpose, provide your company with real-time analysis to prove travel aids company growth. SalesTrip is a travel booking system with automated expense management on Salesforce. Book travel and track spend faster and smarter.
With SmartIQ you can digitally transform paper and PDF forms and manual business processes to enhance and simplify your customer experience. By offering intelligent, conversational user experiences, you increase customer engagement while streamlining internal processes, managing risk and reducing demand for support services. SmartIQ is the leading forms transformation solution for enterprise customer communications
Helps assistants and busy travellers manage heavy travel schedules, with simple tools that execute travel bookings, changes, and cancellations instantly. Providing the right information, exactly when its needed. Integrated with Amadeus, for real-time prices and airline inventory. 24/7 in-app live chat support. Ahoy is built for the last minuters, the opportunists, the jugglers, the hustlers, the wheeler dealers, the fixers, traders, and makers. The ones that get shit done. Travel management solution that helps users with travel bookings, auto check-ins, change/cancellation of flights, and more.
iSell is het paradepaardje van Traveltek, waarmee agenten en operators hun reisportfolio kunnen verkopen, creëren en beheren met behulp van één veilige, webgebaseerde oplossing. Met iSell biedt dit platform een 'alles-in-één-oplossing' waarmee agenten hun leveranciers kunnen zoeken en boeken. Het is geautomatiseerd en volledig geïntegreerd, dus handmatige gegevensinvoer behoort tot het verleden. Deze oplossing is geschikt voor grote meerkanaals reisbureaus, zowel in een B2B- als B2C-omgeving. iSell is het paradepaardje van Traveltek, waarmee agenten en operators hun reisportfolio kunnen beheren met behulp van één veilige online oplossing.
Only Sky is a venture-backed company providing an activity booking and management platform to activity businesses, with partners across the globe. We offer a cloud-based eCommerce & management platform for time-based, non-time-based, and inventoried products. This powerful platform handles all backend operations ranging from staff scheduling, capacity analysis, pricing, and real-time reporting, all available at your fingertips on the web or mobile. Cloud-based activity booking and management platform. eCommerce, schedule and inventory management updated in real-time.
NexTravel empowers businesses to have true ownership over their end-to-end booking experience. By providing simple and transparent solutions for our clients to set travel policies, track spend, and build in-depth reports, our clients can enjoy business travel without the complexities, hidden costs and time-consuming manual requirements. NexTravel empowers businesses to have true ownership over their end-to-end booking experience.
Oplossingen voor reistechnologie die speciaal zijn ontworpen voor het MKB, kosteneffectief en zonder enige complexiteit! Thomalex biedt reisbeheerbedrijven (travel management companies, TMC's), reisbureaus en hun MKB-reizigersklanten krachtige, gebruiksvriendelijke tools voor het online boeken van zakelijke reizigers. Deze oplossingen kun je moeiteloos instellen, naadloos configureren en van je eigen bedrijfsmerk voorzien. Thomalex biedt TMC's, reisbureaus, en hun MKB-reizigersklanten krachtige, eenvoudig te gebruiken online tools voor het boeken van zakelijke reizigers.
ANIXE is a leading provider in the digital travel sector, serving a broad spectrum of customers through its Hotel and Airline divisions. The company provides a suite of comprehensive services that starts with accurate business analysis, and extends all the way through to a swift and concise implementation. Our post-sales customer support and proactive commercial and technical consultancy means ANIXE comes batteries included, which makes all the difference. Web-based hotel & airline booking solutions to manage the whole reservation process through search, payment and final confirmation.
Transform corporate travel with predictive and personalized solutions and streamline every aspect of your travel journey. With Deems modern online booking tool, you can easily save time booking, and save money on air, hotel, and ground. Deems Work Fource will help you get more done in less time, with more choice! Easily access the corporate travel management booking software through desktop and mobile to access content, policy, and approval workflow. Travel management and booking suite for travel management companies, suppliers, business travelers, and travel managers.
Bookex is a network of extended-stay suppliers where corporate travellers can search, request and book their accommodation. Modern technology for companies that look to innovate and make their travel program more effective and efficient. Bookex online booking tool for extended-stay accommodation, built for corporate enterprises.
Trusted by leading businesses across the globe, Travelstop offers a one-stop solution for corporate travel and expense management. Book, manage and control your business travel with ease - massive inventory, modern interface, and all the checks and balances you need. Automate your expense reporting, streamline your approvals, keep your employees happy and productive. Revolutionary platform aimed at modernizing and simplifying business travel and expenses.
Travel and expense management solution for business travelers. Easy workflow with intuitive timeline and pre-populated expense reports. Travel and expense management solution for business travelers. Easy workflow with intuitive timeline and pre-populated expense reports.
Try our complete software solutions for small / medium travel agencies, OTA's and Tour Operators. Whether you have a limited software solution or you are just starting your business, our 16 years experience in developing software solutions for travel agencies will help you overpass your competitors. Here are our products: Complete Booking Engine, Mid Back Office and CRM, Inventory for Hotels, Flights and Tours. Products: Mid Back Office, CRM, Inventory, XML integration for Online Booking of flights, hotels, tours, travel insurances, car rental.
Cloud-based travel management software that helps approve, book and manage travel plans from one platform. Cloud-based travel management software that helps approve, book and manage travel plans from one platform.
Self-service corporate policy-based travel booking engine for New Zealand and Australian businesses with under 150 employees. Self-service corporate policy-based travel booking engine for New Zealand and Australian businesses with under 150 employees.
Via TRM is user-friendly software for study abroad. Our system supports the student journey from the moment of interest, through application, participation, and alumni. Our secure software is built and hosted in the cloud, allowing our clients to enjoy new releases several times a month. We build and maintain our technology and respond to the evolving needs of clients and the field of international education. Traveler management platform for universities, colleges and program providers that provide advising to educational travelers.
Hotel Engine is a hotel booking management platform built for business. With over 300,000 properties worldwide, our members enjoy up to 60% off publicly available rates for a variety of travel needs. Industries like construction, transportation and logistics, oil and gas, retail, and healthcare enjoy the Hotel Engine no-contract business model. Meaning it is free to sign up and there are no minimums to take advantage of our vast inventory, deep discounts, centralized reporting, and more. Hotel Engine is a hotel booking management platform built to simplify travel coordination and scale savings for companies of any size.
Travel booking for small and mid sized companies and organizations that helps to ensure business travel compliance. Travel booking for small and mid sized companies and organizations that helps to ensure business travel compliance.
Advanced itinerary builder for travel agencies. Advanced itinerary builder for travel agencies.
Traveldoo, an Expedia Group company, is a provider of web and mobile platforms for business travel and expense management. Traveldoo empowers its clients to take control of their internal policies by giving them the tools they need to manage external suppliers content independently and intelligently. Traveldoo Travel & Expense solutions draw on the best of corporate and consumer applications to provide an intuitive, compelling user experience that boosts efficiency and drives cost-savings. Traveldoo, an Expedia Group company, is a provider of web and mobile platforms for business travel and expense management.
All-in-one platform to optimize travel management for agile and modern companies. We help companies for: - Simplify travel management process; - Booking hotels and airline tickets with exclusive fares; - Compliance and transparency with travel spends; - Seamless expense management, with digital reimburse, budget management and policy travel in one place; All-in-one platform to optimize travel management for agile and modern companies.
INNSPIRE combines our robust resource management system with the reach of the worlds major Global Distributions Systems. Our clients can now book commercial air, charter air, car rental, and hotel or site reservations all within one transaction. Online management booking tool which gives clients the ability to book GDS and Non GDS content creating a fly in fly out solution.
Met Juniper Booking Engine (JBE) heeft je bedrijf totale vrijheid voor beheer en automatisering voor je verkoopkanalen. Je bedrijf kan via je eigen website inventaris en producten aanbieden die jouw eigen website kunnen aanvullen, via XML-interfaces met externe leveranciers van allerlei soorten diensten. Juniper Booking Engine integreert verschillende modules op basis van je zakelijke behoeften. Het beste boekingssysteem voor grote bedrijven in de toeristische sector.
Trippeo is a business travel and expense management company. Our product serves companies that are looking to streamline their travel and expense management. No more spreadsheets: only a smooth, automated experience from your mobile and desktop devices. That means that your employees dont need to worry about losing money or navigating unclear processes when they need to focus on meeting new clients and delighting your customers. Trippeo is the most centralized expense and flight management on the market today, offering automated tracking of business expenses.
Digital geo-location product developed to phase out traditional/manual reporting processes in companies for travel. Digital geo-location product developed to phase out traditional/manual reporting processes in companies for travel.
Proposals and travel itineraries discussions, important trip documents, digital travel guides and cross-selling features: they all live tidily together in Viewtravel. With your content and travel information in one easily searchable place, collaborating and selling online is as easy as doing it in person. Quickly sell your travel offer through a rich and complete catalogue of videos, photos, apps, itinerary information and business integration tools. Learn more at https://viewtravel.eu Proposal management and travel itinerary builder software to engage with your customers in an amazing, quick and effortless way.
At Ezus, our mission is to help tour operators sell more efficiently by allowing them to quickly build custom events. Concretely, the online software provides you with a : - Centralization of your customer (integrated CRM) and supplier (internal catalogue) information in a single collaborative tool - Simple and fluid construction of your budgets and programs - Generation of your commercial documents (proposals + quotes) via a library of customised templates. Ezus is a software that helps organizers sell more efficiently by allowing them to quickly build custom events and travels.
A platform to help companies drive profit and reduce travel costs up to 30%, by motivating employees to treat company expenses more like their own. Expense Mate provides your team with smart custom budgets based on real-time pricing and your companys travel policy. Employees are motivated to beat the budget as they're rewarded with a portion of the saving. We believe in empowering your teams to act like owners and rewarding the right culture. A platform to help companies drive profit, by motivating employees to spend less on business travel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The World's first all encompassing Travel Management System The World's first all encompassing Travel Management System
Bekijk profiel
Online booking engine for travel agencies, tour operators and hoteliers. CMS, B2B & B2C Booking Engine, GDS XML/API integration. Our reservation software is supported by innovative ETS Content management system(CMS) modules, which includes: Destinations/Regions/Countries Events/Hotels/Transfers/Rent a car/Providers Distribution channels/Pricing. Moreover, you can use each module to create customized travel websites. Software development on demand. Online booking and flight engine for travel agencies, tour operators and hoteliers. Web design and software on demand.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travolutionary is a profitability management and booking solution, built on a proprietary cloud-based aggregation platform. It enables travel agencies to search across more than 150 integrated suppliers and service providers to provide an unmatchable experience and the best rates for your customers. You get valuable insights, increased profits, and control over your margins and distribution channels. The Travolutionary API enables you to connect to an ever growing list of over 150 suppliers offer over 1.4 million properties.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The tramada platform streamlines travel operations, data management, document production and travel accounting. GDS-agnostic, NDC-capable and integrated with 50+ products such as online booking tools, mobile solutions and expense systems, its modular design makes adding new applications easy while automated service fees, markup and commission management features increase revenue and reduce costs. The company is the leading provider in Australasia and is quickly gaining adoption in North America. Comprehensive post-booking travel data management platform for travel agents, adaptable to each agency's own requirements.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Solution to manage expense reports and business travel. DIMO Software is the European leader on the Travel and Expense Management market. We publish the Notilus solution, a simple efficient software to manage the entire business travel process: travel orders, online and offline booking, expense reports, supplier invoices, mobile telephones, etc. Expense and travel management tool that enables users to manage travel orders, online booking, expense reports, invoices and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tripeur is an AI/ML-based, three-in-a-box and end-to-end travel management solution that is specifically designed for CFOs, Travelers and Travel Admins. Organizations can save over 30% of their travel expenses with Tripeur. Tripeur is an AI/ML-based end-to-end corporate travel management solution that can help you save over 30% of your travel costs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travel management solution that provides online bookings, expense tracking, policy management, and more. Travel management solution that provides online bookings, expense tracking, policy management, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile travel assistant that provides customized recommendations and business tips for business travelers. Mobile travel assistant that provides customized recommendations and business tips for business travelers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Schedule your trip, book transportation or room, and be aware of expenses with mobile-friendly cloud travel management system. Schedule your trip, book transportation or room, and be aware of expenses with mobile-friendly cloud travel management system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CIRYS is an intuitive travel and room reservation tool that simplifies the travel and accommodation booking processes for companies moving workers to and from projects. CIRYS allows users to book charter and commercial air travel as well as ground transportation and camp lodging in this multifaceted, integrated platform. CIRYS is an intuitive web based reservation and reporting tool that helps consolidate travel and accommodation processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Way2Go is a one-stop shop (Platform and Fulfillment capabilities) for all your Travel and Expense management issues. Way2Go is a one-stop shop (Platform and Fulfillment capabilities) for all your Travel and Expense management issues.
Cangooroo is a simple and affordable solution for Hotels, Hotel Chains, DMCs, Tour Operators and Wholesalers. We offer you a solution that has different modules such as hotels, vacation packages, car rental, destination services and transfers. We provide a Responsive Web design for your B2B and B2C solutions. More than 120 customers from USA, Mexico, Brazil, Uruguay, Argentina and Spain already trust Cangooroo! The Best Booking Engine for small and medium-sized businesses in the Tourism Industry
(0 reviews)
Bekijk profiel
Airline reservation system designed for travel agencies to conduct online business. Airline reservation system designed for travel agencies to conduct online business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
REZY360 comes with essential tools for tour operators, travel agencies and travel service providers including pre-loaded travel content, a built-in iCRM, SMS and emailing capabilities, B2C and B2B portals, itinerary management controls, employee and user access management, invoicing and receipts and markups and rates controls. You can even add your own content with our unique inventory uploader, perfect for packages, tours, activities, hotels, sightseeing, transfers and so much more. REZY360 is the ultimate tool, empowering travel service providers to provide the best service when it comes to travel management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Corporate travel management software. Corporate travel management software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Supertripper is revolutionizing the business travel industry for both managers and travelers. Book and Manage all your business travels on a single interface. Book with more than 300 airlines, 450 000 hotels all around the world and an international rail coverage Manage your business travels simply. Configure your travel policies and forget about the paper invoices (no notes and expense advances). Benefit from a 7/7 customer service. Book all the parts of your business travels (flight, hotel, train). Manage your business travels simply (invoice, travel policies)
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business travel management solution that simplifies online and offline booking for organizations and travel agencies. Business travel management solution that simplifies online and offline booking for organizations and travel agencies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Okarito enables fast growing companies and european SMBs to manage all their business travel in one place. Okarito enables fast growing companies and european SMBs to manage all their business travel in one place.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travel & expenses management tool that helps companies save time and money all while making their employees happy. Travel & Expenses App
(0 reviews)
Bekijk profiel
Optimize and manage your company's travel spend and travel program with data analytics engine, presentation builder, and goal tracking tools. Optimize and manage your company's travel spend with data analytics engine, presentation builder, and compliance goal tracking tools.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travelflow Corporate is a comprehensive profiling system and corporate booking tool that allows you to manage multiple travel policies and tailor the portal to your client's corporate travel needs with ease. Easy online configuration by travel administrators or approved travellers using a user-friendly administration tool, Flight Deck, which allows you to set various levels of authorisation to speed up the booking process. Suitable for businesses of all sizes! Manage company travelers, approval processes, and travel policies all in one place with our advanced business travel management system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Acomodeo IBE A is a fully customizable corporate booking engine to book short & long-stay rates in serviced apartments, just as easy as booking a hotel room. With the IBE business travelers profit from pre-negotiated rates & corporate-friendly payment methods alongside the familiar services of a booking engine in combination with a declining pricing model for long-stay products. Use the Acomodeo IBE to book apartments without the hassle of contracts, deposits or expensive real estate agents. A fully customizable corporate booking engine to book short & long-stay rates in serviced apartments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travel cost benchmarking solution for estimating and optimizing travel expenses. Travel cost benchmarking solution for estimating and optimizing travel expenses.
Simplifying Global Bus Distribution that connects bus operators and travel retailers worldwide. Simplifying Global Bus Distribution that connects bus operators and travel retailers worldwide.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Atyourprice is a robust web-based business travel solution that automates travel planning, requisition, approval, fulfillment, invoicing, reporting and duty of care. Automation brings exponential savings to your business travel programs and also makes the travel procurement process more operationally efficient. AtYourPrice is a robust web-based business travel solution that automates travel planning, requisition, approval, fulfillment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Next generation travel management software for your business. Next generation travel management software for your business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Innovative hybrid travel management solution for businesses small to large. Bounce is better, and we like to think your experience will be so good, you'll wish you knew about us yesterday. You'll be up and running in minutes, have immediate access to our team 24/7 (phone, email, even online chat), have access to all our business travel tools, and an award winning online shopping experience. The best technology, service and tools specifically designed for small and medium sized businesses. Try it free.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ZTravel allows to manage all stages of business trips. Employees can ask authorizations for trips, request cash advances & reimbursements. With the dedicated app they can fill in expense reports on-the-go. Travel managers can approve/reject employees requests, guaranteeing travel policy compliance & get insights thanks to analytics. ZTravel streamlines processes, reducing costs & improving efficiency.making it easy for HR managers to monitor staffs presences & costs. ZTravel, also available via app, is designed to easily manage business trips: bookings, expense reports, travel policy compliance etc
(0 reviews)
Bekijk profiel
Technological platform to organize tailor-made trips, based on an engine that allows you to set up a trip with personalized scales and reserve it in a few moments. In addition, the platform coordinates a wide variety of services and offers from suppliers in a single session and makes it possible to include them in the same package, with a single transaction and a single payment. The platform reduces the search and reservation time in the configuration of a customized trip and reduces the costs White label with 14 booking engines, dynamic package, charge customer own product, multidestination, multi pack, marketing & intranet
(0 reviews)
Bekijk profiel
Roomex is an all-in-one solution for comparing, booking, and managing business hotel bookings. Roomex is a free self-service workforce travel management platform offering expert support, cost savings, simplified expense management, monthly invoice. Roomex is an all-in-one solution for comparing, booking, and managing business hotel bookings.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AI powered SaaS platform that helps companies digitize their travel management and reduce cost. AI powered SaaS platform that helps companies digitize their travel management and reduce cost.
On-premise solution designed for tour and travel businesses that helps manage invoices, discounts, ticketing, refunds, and more. On-premise solution designed for tour and travel businesses that helps manage invoices, discounts, ticketing, refunds, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travel management platform designed to manage expenses, configure approval authorization, generate reports and regulate compliance. Travel management platform designed to manage expenses, configure approval authorization, generate reports and regulate compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
izika est la solution de gestion automatique des indemnits kilomtriques. utilise l'agenda en ligne (Google, Outlook, Zimbra, Dolibarr, ICS, etc...) pour sourcer vos RDV, calculer en temps rel les distances et les IK (indemnits kilomtriques). izika existe depuis 2014, calcule en moyenne 2 millions de km par an pour plus de 8000 clients. Essai gratuit, sans carte bancaire, sans engagement. Transformez votre agenda professionnel en indemnités kilométriques !
(0 reviews)
Bekijk profiel
Betravelo is a cloud-based, end-to-end business travel and expense management platform. We enable better business travel by reducing the time spent approving, booking, expensing, and tracking business travel by up to 90%. Our innovative platform creates a great experience for business travelers while providing tools to enable Finance, HR, and Travel Managers All-in-one solution for business travel and expense management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PinPoint is a workflow management solution that helps companies administer travel requests, immigration assessments, tax and social security risk, and posted worker compliance for business travelers. Advanced analytics and workflow functionality scans booking data to identify risks and opportunities based on business rules. Standard integrations create a seamless experience for your employees, while interactive dashboards ensure companies stay compliant and cost-efficient. PinPoint is a business travel workflow tool that helps companies avoid the fines, penalties and reputational risk of non-compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A new platform offering modern travel management to businesses. A new platform offering modern travel management to businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ubimecs Aviation focuses on airline industry to bring a new perspective to the digitilazation of the travel experience. Ubimecs offers wide range of features and functions which includes booking engine, flight management, ancillary products, baggage tracking, engagement and more. Omni-channel commerce platform that provides industry-based solutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Travel & expense management tool that adapts to the business needs. It provides automation, real-time data, BI reporting & attachments. Travel & expense management tool that adapts to the business needs. It provides automation, real-time data, BI reporting & attachments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SafarPass is a SaaS platform for Business Travel and Expense management. We aggregate the largest supply of flights & hotels via our direct partnerships with Booking.com, Expedia, Kiwi, Amadeus, Travelstart, Cleartrip, Kayak, Hotelbeds etc. Business travelers can book flights/hotels at the best price and automate expenses on-the-go via a single app. One app, One invoice! SaaS platform for business travel and expense management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
**Increase hotel booking profits by 36% on average** Pruvo Revenue Maker allows travel agencies, TMCs, OTAs and wholesalers to track the price of hotel reservations they ALREADY sold and rebook a cheaper offer once the price of the room drops. Pruvos solution is 100% tailored to the customers needs. Both semi-automatic and automatic rebooking/cancellation features are available. Book your free demo TODAY. Pruvo Revenue Maker is an AI-Driven solution for increasing travel companies' profitability & generating more sales.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The yetoglobal platform connects 3 major players in the tourism industry: Destination Suppliers , Source Market Agents ,Tourism Boards The yetoglobal platform connects 3 major players in the tourism industry: Destination Suppliers , Source Market Agents ,Tourism Boards
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manet is an integrated solution composed by a SaaS platform for travel players and a fully customized device for travelers (EUs). SaaS platform provides tools for communicating with EUs, collecting statistical data about their preferences and behaviour, promoting and selling extra services and monitoring web reputation. Device is a Samsung smartphone that works as a traveler assistant providing free and unlimited worldwide calls and 4G internet, tourist content, extra services booking. Manet is an integrated solution composed by a CRM platform for travel players and a fully customized device for travelers (EUs).
(0 reviews)
Bekijk profiel
Turnkey cloud-based travel management system to maximize travel agent's performance, productivity and profitability. PowerSuite aims to transform agents' business to maximize revenue, get real-time business insights to make the right business decisions and enhance customer servicing to foster customer loyalty to increase customers lifetime value. It has been up-and-running in travel management companies, travel agents, online agents, corporate & leisure agents in 10+ Asia Pacific markets. Turnkey cloud-based travel management system to maximize travel agent's performance, productivity and profitability.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Internet booking engine for travel. Internet booking engine for travel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Corporate travel management platform that makes it easier to automate your business travel and control costs. Corporate travel management platform that makes it easier to automate your business travel and control costs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
EnRoute is an online booking tool built to simplify travel for clients working on remote projects in energy, mining, and construction. EnRoute enables the user to commercial air alongside chartered fleets and remote lodge rooms. The tool makes it easy to modify or cancel existing reservations and provide your travelers with a consolidated itinerary. In addition to simplifying travel, EnRoute helps management maximize occupancy of fleet vehicles and cut costs associated with underused vehicles. A complete journey management tool for our clients living and working on remote oil, gas, and mining projects.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lower business travel costs with an incentivising self-service booking platform. Lower business travel costs with an incentivising self-service booking platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software which facilitates the way you book your travel. Using an intuitive and very simple integrated system you have the chance to book your accommodation at resort, check-in before your arrival and sending all requested documents to the tourist facility avoiding queues and waiting times at reception at your arrival. OONEKEY ecosystem allows to manage maintenance too direct from App. Designed to facilitate the way to go on holidays, accommodation booking, check-in and maintenance requests all possible from App.