125 resultaten
Waarom Capterra gratis is
GoToConnect combineert de kracht en betrouwbaarheid van Jive's cloud VoIP-telefoonsystemen met de web-, audio- en videoconferenties van GoToMeeting in één eenvoudige, betrouwbare en flexibele oplossing. Gebruikers kunnen naadloos vergaderen, praten, chatten, sms'en en samenwerken via een webbrowser, desktopapplicatie of bureautelefoon. Voor slechts $ 19,95 per maand elimineert GoToConnect het gedoe en de kosten van het beheer van meerdere leveranciers van samenwerkingsoplossingen. Meer informatie over GoToConnect (formerly Jive) Gehost telefoonsysteem dat als beste is beoordeeld en vereenvoudigde oproeproutering, desktopintegratie, externe toegang, online fax en nog veel meer biedt. Meer informatie over GoToConnect (formerly Jive)
GoToMeeting is een marktleider in software voor unified communications en wordt elke dag door miljoenen mensen vertrouwd voor professionele virtuele communicatie in realtime. GoToMeeting biedt een snelle, gemakkelijke en betrouwbare professionele online vergaderoplossing waarmee klanten elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, presentaties kunnen delen en met collega's kunnen chatten, allemaal met één druk op de knop. GoToMeeting combineert productiviteit met flexibiliteit, waardoor werknemers altijd en overal effectief kunnen werken op elk apparaat. Meer informatie over GoToMeeting Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen. Meer informatie over GoToMeeting
Front is het uniforme communicatieplatform voor efficiënte teams. Beheer al je communicatie vanaf elk kanaal: e-mail, live-chat, sociale media, sms-berichten, gesproken berichten en meer, in één inbox. Open ernaast alle gegevens en apps die je nodig hebt, zoals je CRM en projectmanagementtools. Probeer Front gratis uit. Meer informatie over Front Front combineert communicatie vanaf elk kanaal: e-mail, live-chat, sociale media, sms-berichten, gesproken berichten en meer, in één inbox. Meer informatie over Front
Bitrix24 is waarschijnlijk de enige gratis software voor unified communications ter wereld. Het is beschikbaar zowel als cloudgebaseerde en als lokale versie. En je krijgt een totaalpakket: sociaal bedrijfsnetwerk, chatplatform voor het bedrijf, telefonie (PBX), videochat en videoconferenties, e-mailserver, het delen van bestanden en projectmanagement. Als er iets wordt gebruikt voor communicatie en samenwerking, is de kans groot dat het een van de meer dan 30 gratis UC-tools is die beschikbaar zijn in Bitrix24. API, content management en open source-code is beschikbaar. Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 meest populaire gratis platform voor unified communications dat door 4 miljoen bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Meer informatie over Bitrix24
Bereik je gehele personeelsbestand met de beste Unified Communication-oplossing. Beekeeper is een bekroonde digitale werkplekapp die verspreide arbeidskrachten verbindt en operationele systemen en interne communicatiekanalen combineert in één beveiligd, intuïtief werknemersportal en krachtige analytics. Beekeeper brengt frontlijnmedewerkers en plaatselijke collega's op verschillende afdelingen virtueel en in realtime samen via mobiele of desktop-apparaten. Meer informatie over Beekeeper De beste Unified Communication-oplossing om elk individu in een organisatie te bereiken en te verbinden. Meer informatie over Beekeeper
Slack is waar uniforme communicatie plaatsvindt. Wanneer je team een van de volgende dingen moet doen: een project opstarten, een nieuwe werknemer inhuren, code implementeren, een verkoopcontract nakijken, het budget voor volgend jaar afronden, een A/B-test uitvoeren, je volgende kantooropening plannen, en nog veel meer, dan kan Slack je helpen. Slack brengt al je communicatie samen op één plek. Het is realtime berichten verzenden, archiveren en doorzoeken voor moderne teams.
Ben je op zoek naar slimmere communicatiesoftware? Wijs automatisch mensen toe aan FYI-groepen om ervoor te zorgen dat interne aankondigingen de meest relevante doelgroep bereiken. Met "Markeren als belangrijk" kun je zelfs groepsberichten van senior leiders benadrukken. Ze zullen niet alleen bovenaan de nieuwsfeed voor groepsleden terechtkomen, dit platform stuurt ook e-mailmeldingen en daarna statistieken over de betrokkenheid. Workplace maakt zakelijke communicatie snel, leuk en betrouwbaar, met functies zoals groepen, live video en chatberichten.
Samepage is bekroonde software voor uniforme communicatie en samenwerking. Samepage biedt gratis groepsberichten, spraak- en videochat op desktop en mobiele platforms, en brengt het hele kantoor samen in één app die ook het delen van bestanden, taakbeheer, gedeelde agenda's en realtime samen schrijven van documenten mogelijk maakt. Hiermee kunnen teamleden met elkaar in contact komen en gemakkelijk online samenwerken. Je hoeft nooit meer te wisselen tussen verschillende apps. Geen lange en verwarrende e-mailreeksen. Slechts één plek om meer gedaan te krijgen. Gratis software voor uniforme communicatie en samenwerking die is ontworpen om teams te helpen veilig te communiceren op elk apparaat via tekstberichten, spraak en video.
Beste cloudgebaseerde telefoonsysteemprovider in het VK in 2018. Totaaloplossing voor zakelijke communicatie. RingCentral integreert met de systemen die je al gebruikt, zoals Google, Office365, Salesforce en meer. RingCentral is de grootste en snelst groeiende aanbieder van pure-play zakelijke cloudcommunicatie ter wereld. Met meer dan 350.000 klanten biedt dit platform klanten een echt wereldwijde bedrijfsbrede oplossing, ongeacht hun grootte. Beste zakelijke VoIP-provider 2018. Totaalpakket: stem, video en samenwerking. Meer weten.
Maak van de wereld je kantoor met Grasshopper, het virtuele telefoonsysteem voor kleine bedrijven. Ontvang een lokaal, gratis of gepersonaliseerd telefoonnummer om je bedrijf te vertegenwoordigen of neem je eigen nummer mee! Stuur oproepen overal door, gebruik de mobiele en desktop-apps om via spraak of sms met klanten te communiceren, ontvang realtime meldingen van gemiste oproepen en voicemails en laat je voicemails transcriberen en verzenden via e-mail. Probeer 30 dagen zonder risico met de niet-goed-geld-terug-garantie. Ontvang het perfecte telefoonnummer voor je bedrijf en maak van de wereld je kantoor met het virtuele telefoonsysteem van Grasshopper.
Integreer je teamcommunicatie met Flock. E-mail minder, maar krijg meer werk gedaan. Van een chatfunctie tot het creëren van kanalen tot integratie met je favoriete externe apps zoals Google, MailChimp, Dropbox, Jira, Trello en meer: met Flock kun je al je werkstromen organiseren. Flock is een krachtige werktool vol met ingebouwde functionaliteiten zoals gedeelde takenlijsten, herinneringen, notities, peilingen en meer. Je kunt er gratis mee beginnen. Flock is een tool voor geïntegreerde communicatie die je helpt om je werk sneller gedaan te krijgen. Wereldwijd vertrouwd door meer dan 25.000 bedrijven.
Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Communiceer proactief met je klanten en prospects met Proactive Chat. Je kunt eenvoudig met aarzelende bezoekers praten en zonder klik een gesprek beginnen. Verhoog de efficiëntie met chatplanning, tekstsnelkoppelingen en onbeperkte wachtrijen. Naadloze integratie met andere Nextiva-producten voor een volledig overzicht van klanten. Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen. Gemakkelijk communiceren met klanten en prospects.
3CX is een open standaard IP PBX die complete Unified Communications biedt, out-of-the-box. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte of sector en voor al je behoeften, van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcentrumfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten. 3CX maakt de installatie, het beheer en het onderhoud van je PBX zo eenvoudig dat je deze moeiteloos zelf kunt beheren, op een apparaat of server op locatie of in de cloud. 3CX is een open standaard IP PBX die complete Unified Communications biedt, out-of-the-box. Geschikt voor elke bedrijfsgrootte of sector
Toonaangevend zakelijk VoIP-platform biedt een plug-and-play-service die draait op je snelle internetverbinding. Je krijgt toegang tot meer dan 40 bedrijfskritieke functies, mobiele integratie en ingebouwde samenwerkingstools met Amazon Chime Pro. Activering is eenvoudig, er is geen installatie op de site vereist en er zijn maandelijkse contracten beschikbaar. En de service wordt ondersteund door een compleet team service- en technische professionals van Vonage Business. Betaalbaar, eenvoudig en betrouwbaar VoIP-telefoonsysteem - mobiele integratie, web- en videoconferenties, en meer dan 40 bedrijfskritische functies.
Met het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform kunnen bedrijven van elke omvang overal en op elk apparaat de samenwerking verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, video en mobiele apps voor Apple en Android. 8x8 Virtual Office integreert met toonaangevende bedrijfsoplossingen zoals Salesforce, Zendesk en NetSuite. Beschikbaar in de cloud, binnen enkele minuten ingesteld en eenvoudig te beheren vanaf elk apparaat. 8x8 is de wereldleider in cloudcommunicatie en heeft meer dan 47.000 bedrijven getransformeerd in meer dan 100 landen.
RingCentral Call Centre, speciaal ontworpen voor meer dan 10 gebruikers, biedt krachtige omnichannel-capaciteiten waarmee klanten kunnen bepalen hoe ze met jou willen communiceren. Met de uitgebreide functieset kun je problemen sneller en effectiever oplossen en de klantloyaliteit verhogen. Hoogtepunten zijn geavanceerde, op vaardigheden gebaseerde routing; wachtrij en distributie; mogelijkheden voor agenten en supervisors; analyse en rapportage; integraties met derden; en gebundelde, vereenvoudigde facturering. RingCentral heeft voor het derde jaar op rij de topwaardering in de scorekaart van IHS Markit UCaaS.
Rocket.Chat is een sociaal netwerkplatform voor ondernemingen en teamsamenwerking dat een veilige chatomgeving biedt voor realtime communicatie op internet, desktop of mobiel. Het platform is een open source teamchat die alle organisaties de vrijheid geeft om hun communicatie met interne of externe cliënten te beheren en te centraliseren door de plek te kiezen waarop hun gegevens veilig gehost worden, en door te kiezen voor een volledig aanpasbare interface met een reeks plug-ins, thema's en onbeperkte integraties. Gratis, open source systeem voor teamsamenwerking en communicatie, alternatief voor Slack. Lokaal of in de cloud gehost. Totale privacy.
Met MangoApps Ondernemingsberichtgeving kun je iedereen in je bedrijf direct bereiken, of je nu op kantoor of buiten kantoor bent. MangoApps, met als kern een intelligent werknemersplatform, is ontworpen voor en bedient organisaties met 50-50.000 werknemers in een breed scala van sectoren, waaronder detailhandel, gezondheidszorg, productie, not-for-profit, professionele services, financiële dienstverlening, media, technologie en de publieke sector. Met MangoApps Ondernemingsberichtgeving kun je iedereen in je bedrijf direct bereiken, of je nu op kantoor of buiten kantoor bent.
Bekroonde softphone, ontworpen om je te helpen het meeste uit je favoriete IP-PBX te halen. Ervaar kristalheldere audio-/videogesprekken, zowel op kantoor als onderweg. Escaleer oproepen met eenvoudige doorverbind- en wachtstandfuncties. Zet vergaderingen op met multi-way audio/video-oproepen. Snel antwoord nodig? Stuur contacten instant messages en deel documenten. Bria is ontworpen om IP-telefonie eenvoudig te maken en is toch volledig in staat om je uniforme bedrijfscommunicatie-oplossing te worden. Volledig uitgeruste VoIP SIP-softphone. Automatisch beantwoorden, doorverbinden, in de wacht zetten en opnemen. Beschikbaar op Mac, Windows, iOS en Android.
Creëer een consistente communicatie-ervaring met één oplossing voor video-, web- en audiovergaderingen. Lifesize helpt bedrijven zoals LinkedIn en Yelp om kosten, ondersteuningstijd en rommel terug te dringen. Het biedt ook voordelige oplossingen, zodat kleine startups unified communications-software van hoge kwaliteit kunnen krijgen zonder het budget te overschrijden. Lifesize is audio-, web- en videovergaderingen, chatten en de mogelijkheid om vergaderingen op te nemen en te delen, allemaal vanuit één toepassing.
Intermedia Unite is an award-winning, highly reliable, cloud-based phone system that helps small businesses lower costs, simplify management and increase employee productivity. With complementary mobile and desktop apps Unite users stay seamlessly connected wherever they go, on virtually any communication device. Additionally, Unite is backed by Intermedia's J.D. Power-certified 24/7 support and a 99.999% uptime service level agreement. Intermedia Unite is a full-featured, highly reliable and scalable cloud-based phone system designed for small businesses.
VoIP-software die mogelijkheden biedt voor sessiebeheer, berichtenuitwisseling, video, spraak, mobiliteit en webconferenties. VoIP-software die mogelijkheden biedt voor sessiebeheer, berichtenuitwisseling, video, spraak, mobiliteit en webconferenties.
Oplossing voor unified communications en callcenters met oproepbeheercapaciteiten; verzorgt telefoon, internet, fax, e-mail, enz. Oplossing voor unified communications en callcenters met oproepbeheercapaciteiten; verzorgt telefoon, internet, fax, e-mail, enz.
Fuze Voice is een wereldwijd, cloudgebaseerd platform voor unified communications dat is ontworpen om productiviteit te verhogen en inzichten te bieden in de hele onderneming door vereenvoudigde zakelijke spraakcommunicatie, flexibele videoconferenties en doorlopende samenwerking mogelijk te maken. De waardepropositie van leveranciers is dat Fuze het moderne, mobiele personeel in staat stelt om altijd en overal, en op elk apparaat naadloos te communiceren. Omni-channel oplossing voor videoconferenties voor verspreide werkteams en presentatoren die op zoek zijn naar verbinding met tal van doelgroepen.
Polymail is een e-mailapp voor verkoopproductiviteit met tools voor outreach, tracking en teamsamenwerking. De belangrijkste functies van Polymail: - e-mailtracking (openen, klikken en bijlage bijhouden); - campagnes ( samenvoegingsbewerkingen); - opvolgherinneringen; - berichtsjablonen; - agenda-integraties; - contactverrijking; - gepland verzenden. Polymail is beschikbaar op macOS en iOS. Polymail is een e-mailapp voor verkoopproductiviteit met tools voor outreach, tracking en teamsamenwerking.
Realtime berichten en bestanden delen - Realtime berichten versturen zorgt voor directe besluitvorming. Bestanden van elk formaat kunnen via het chatvenster binnen enkele seconden worden gedeeld. Kanalen - Individuele kanalen kunnen worden gemaakt voor individuele teams of voor projecten, discussies of leuke chatrooms. Audio- en videogesprekken - Start audio/video-oproepen rechtstreeks vanuit je chatvenster. Veilige en doorzoekbare geschiedenis - Geavanceerde zoekfunctie stelt je in staat om elk bestand of stuk tekst in je chatgeschiedenis in seconden te zoeken en te vinden. Cliq helpt je te communiceren, samenwerken en consensus te bereiken zonder rompslomp. Blijf bij je team, waar je ook bent.
PBX-oplossing waarmee kleine tot middelgrote ondernemingen gesprekken kunnen voeren met een zakelijk telefoonnummer op externe locaties, waardoor oproeproutering, audioconferenties, gespreksroutering, oproepdoorschakeling en meer mogelijk is. PBX-oplossing waarmee kleine tot middelgrote ondernemingen gesprekken kunnen voeren met een zakelijk telefoonnummer op externe locaties.
Een bekroond, beveiligd Unified Communications-platform dat betrokkenheid mogelijk maakt met de medewerkers die niet aan een bureau werken. Door het delen van campagnes, best practices en resultaten tussen verschillende locaties zien klanten een gemiddelde omzetstijging van 10% sinds de invoering van Speakap. Het platform wordt gebruikt door meer dan 350 merken in 27 landen, waaronder Marriott Hotels, IKEA, Saks Off Fifth en Bosch. Met aangepaste integraties kun je jouw merk een boost geven met je eigen whitelabel app. Met een succespercentage van 100% voor implementatie kun je slimmer verbinding maken via Speakap. Met dit bekroonde en beveiligde platform ervaar je 30% meer uitwisseling onder je niet-bureaugebonden werknemers. Maak slimmer verbinding met Speakap.
Moderne medewerker-app en portal-oplossing, met een gepersonaliseerde feed voor interne communicatie, video's, training, delen en meldingen. Blink is ideaal voor mobiele teams en eerstelijnsmedewerkers, zodat ze verbinding kunnen maken, op de hoogte kunnen blijven en onderweg productief zijn. Als je op zoek bent naar een betere manier om je collega's te bereiken waar ze ook zijn, met relevant nieuws, video's, berichten, peilingen en zelfs toepassingsmeldingen, vakantieplanning en terug-naar-werkformulieren. Blink is de ultieme medewerker-app. Moderne medewerker-app en portal-oplossing, met een gepersonaliseerde feed voor interne communicatie, video's, training, delen en appmeldingen.
AirSend brings chat, voice and video calling, file sharing, task management, and more into one workspace so you can easily collaborate with team members and clients. Send private messages and have calls. Organize and share files. Track open items and finish your to-do list. With AirSend, you can get work done in-office or remotely and unify all your communications for easy collaboration. Desktop, iPhone & Android apps available. AirSend brings chat, voice/video calling, file sharing, task management, and more into one place so you can easily collaborate.
Provides a fully hosted cloud PBX and unified communications. Provides a fully hosted cloud PBX and unified communications.
CloudCall is a leading software and telecommunications solution which helps business enhance their communications. By integrating phone communications directly into your CRM, CloudCall is able to optimize your businesss relationships with its candidates and clients, while maximizing the power of the CRM system. Call functionality and data is easily accessible from one system - offering you greater business visibility, helping to increase productivity and reduce manual errors. Advanced, cloud-based computer telephony integration for your CRM system.
VidyoConnect is een vergaderoplossing voor teamsamenwerking die de wereldwijde afstemming binnen je onderneming versnelt, waardoor beter geïnformeerde beslissingen, snellere reacties en meer vertrouwen mogelijk zijn. Met een uniforme gebruikerservaring op mobiele, desktop- en vergaderruimte-eindpunten, biedt VidyoConnect de consistentie, de rijke functies en het gebruiksgemak die de acceptatie stimuleren. VidyoConnect is een vergaderoplossing voor teamsamenwerking die de afstemming binnen je onderneming versnelt.
Line2 is a cloud-based business phone service that lets you talk/text across all your devices with the simplicity of an app. Simply sign up for a Line2 number & you'll have a second phone line to give out for work or when you don't want to share your personal phone. For individuals, its an easy way to keep work calls/texts separate from personal ones. For small businesses, its a full-featured VoIP phone service that gives you & your team a professional phone line on your existing devices. Full-featured cloud phone system that allows businesses to accept calls and texts on mobile and stationary devices.
**Unlimited Users Plans as low as $9.99/mo** Level up your UC without leveling up the complexity. Our clean, fast & intuitive interface was designed to enhance enterprise efficiency and cost-savings. Enable your employees to communicate and collaborate from anywhere with VoIP, analog, smartphone, WebRTC & native calling options. Plus, we offer US-based priority support, Custom Voice Solutions, Integrations, Webhooks, Advanced Reporting & more! Let us be your partner in VoIP communications. **Unlimited Users Plans as low as $9.99/mo** Level up your communications without leveling up the complexity. Start your 14-day demo t
ClickSend is B2B-communicatiesoftware waarmee bedrijven wereldwijd eenvoudig sms, e-mail, spraak en zelfs online post kunnen verzenden en ontvangen via een web-app of API. ClickSend heeft sms als kern en ondersteunt miljarden berichten over de hele wereld, maar is uitgebreid met een volledige reeks producten die keuze en context bieden voor je zakelijke communicatie. Of het nu gaat om transactionele sms-berichten op schaal via API of marketingcampagnes met meerdere kanalen via een web-app. ClickSend is zakelijke communicatie. Opgelost. Communiceer als nooit tevoren met je klanten en medewerkers via sms, spraak, e-mail, rich media en meer via het dashboard of de API.
OnRelay is a mobile business phone system that utilizes standard wireless carrier calls, meaning all virtual PBX features are provided using regular cell minutes and native smartphone WiFi calling. There is no proprietary VoIP app, so users get the same cell call quality, coverage and capacity they are used to on their smartphones without draining cell data plans or compromising on advanced PBX functionality. Mobile business phone system that works using regular cell minutes and standard smartphone WiFi calling.
Broadvoice lets you communicate anywhere in the world. With our platform, there is no costly hardware and no need for multiple phone providers just cost-saving, cutting-edge cloud phone technology. Customizable, flexible, scalable, intuitive. These are more than just buzz words for us. Everything you need is conveniently stored in the cloud and securely routed by our data network so your employees can connect and collaborate seamlessly, anytime, anywhere, on any device. Broadvoice's platform is everything a small to medium business would need to grow, change & adapt to an ever-evolving business world.
Vereenvoudig het beheer van UC&C zonder functionaliteit of zichtbaarheid te verliezen. Werkt over alle switch- en PBX-types. eXsight werkt op alle PBX-systemen van grote switchleveranciers, waaronder Cisco, Avaya, Microsoft Skype voor Bedrijven, Unify, Mitel, Alcatel-Lucent, Nortel, NEC en anderen. eXsight is het nieuwe beste wapen van UC&C-managers in het streven om al hun bedrijfscommunicatie en interne en externe samenwerkingen op schema te houden. Zichtbaarheid Vereenvoudig het beheer van UC&C zonder functionaliteit of zichtbaarheid te verliezen. Werkt over alle switch- en PBX-types.
Orion is the leading voice-first, intelligent platform that empowers deskless workers by enabling real-time team collaboration, process automation, location mapping, and access to enterprise systems to improve workforce productivity, safety and compliance, and customer engagement. Orion holds 21 patents that support its award-winning solutions and has been named an IDC Innovator. The company is headquartered in San Francisco and backed by leading investors. The leading voice-first, intelligent platform empowering deskless workers.
XM Connect (formerly CX-E) is an enterprise-class Unified Communications platform delivering Voicemail, Unified Messaging, Mobility, Personal Assistant, Automated Attendant, IVR, Call Center, Fax and Notification applications. Its UC interoperability enables organizations to maximize their PBX and email investments by providing seamless integration into multi-vendor environments. XM Connect delivers enterprise-class Unified Communications applications that empower individuals, teams, and organizations.
Noble Systems Corporation is a global leader in the customer communications industry, providing innovative solutions for Contact Center, Workforce Management, and Analytics technologies since 1989. Noble offers inbound, outbound and blended omnichannel communications, strategy planning, resource management, and compliance tools for companies of all sizes. Tens of thousands of agents worldwide use Nobles premise, cloud, and hybrid platforms to manage millions of customer contacts each day. Noble's omnichannel contact center offers include inbound, outbound, IVR, QA, compliance, advanced analytics, and workforce engagement.
Vonix takes the complication out of business phones. We help businesses every step of the way, from choosing the best hardware to personal installation and support. With integrated features like IVR, PBX, and voicemail to email, youll save time and give your customers better service. Stop losing business to busy signals and unprofessional phone systems. Choose reliable, crystal-clear VoIP calling that you can access from your mobile device anywhere, anytime. A reliable, high-quality cloud-based phone system with unlimited monthly calling, free installation, and better support and features.
An integrated softswitch and billing platform that enables VoIP, OTT and telecom providers to configure, launch and monetize any type of communication services in IP networks: Unified Communications, Hosted IP PBX / IP Centrex, SIP Trunking, DID Management, OTT Voice, calling cards, VoLTE/VoWiFI. Key functional modules: Class 4 and 5 SIP softswitch for residential and enterprise telephony services; convergent online charging, billing and service provisioning solution (optional) An integrated softswitch and billing platform which enables telecom providers to provide and monetize VoIP and UC services.
VoiceShot provides the highest quality cloud-based phone solutions for enterprise and small businesses. With 1000s of customers and now in our 20th year in business, we help teams communicate clearly and efficiently by providing voice broadcasting, virtual phone systems, emergency notification, outbound calling, text messaging, appointment reminders, and a Voice + Text API for software developers. Starting at $12/mo. Complete cloud phone and voice broadcasting solutions starting at only $12 per month. Free trials available.
Our Video RTC Gateway connects peers or endpoints between WebRTC, RTMP and SIP technology to create advanced Video services that supports CTI/PBX or Contact Center software integration for Voice calling, Video calling, Live Chat, File Sharing, Screen Sharing without the need of either internal or external plugins. Video Gateway works in common hardware or Cloud VM servers configurations, providing a highly scalable base system to meet all customers requirements. Video RTC is fully compliant gateway based in WebRTC, RTMP, SIP specifications to be integrated with most Contact Center software
4Voice focuses on delivering high-quality and affordable phone service to small and medium-sized businesses throughout North America. We also enable large businesses to navigate the challenges in migrating to managed VoIP systems. 4Voice business phone services provide significant savings over both traditional telephony solutions and alternate VoIP systems. With 4Voice, you get a extensive set of features, including voicemail, local, long-distance, and e-Fax service all for one low price. 4Voice focuses on delivering high-quality and affordable phone service to small and medium-sized businesses throughout North America.
Cross-platform UC client for desktop and mobile that enables service delivery over broadband fixed-line and wireless networks. Cross-platform UC client for desktop and mobile that enables service delivery over broadband fixed-line and wireless networks.
Spruce is an all-in-one platform built for healthcare that puts calls, voicemails, texts, secure messages, fax, video, and telemedicine in one place. Spruce can power your entire practice's phone system, complete with VoIP phones. For advanced practices, Spruce provides an after-hours phone solution, bulk messaging, workflow automation, membership based auto-tagging, and EHR and billing integration. Spruce is a simple and powerful way for patients, healthcare providers, and other partners in health to connect and communicate.
Simple UC infrastructure for IT stuff and end users. Compatible with a variety of systems including Open SIP and Microsoft Lync. Simple UC infrastructure for IT stuff and end users. Compatible with a variety of systems including Open SIP and Microsoft Lync.
Phone system that optimizes your success when it comes to Sales and Support collaboration. Phone system that optimizes your success when it comes to Sales and Support collaboration.
Cloud-based mobility solution that helps businesses streamline all productivity, collaboration & integration related processes. Cloud-based mobility solution that helps businesses streamline all productivity, collaboration & integration related processes.
Workvivo is an employee communication platform designed to increase employee engagement and centralize internal communications. Through a familiar social experience, we help connect employees to their digital environment, to their organization and to each other, ensuring employees feel included and valued. Our technology and services are designed specifically to foster a sense of community and belonging so that employees feel that their work is valued and recognised. Workvivo is an employee communication platform designed to increase employee engagement and centralize internal communications.
Antsbox is a virtual office seen from above, where people from remote teams sit side by side, promoting instant communication, by voice and video, with just one click. The main objective of Antsbox is to reduce the impact of remote work and bring a sense of closeness to co-workers. Antsbox gives you a view of the entire company, and lets you know when people are talking to each other, or even making a presentation. Antsbox is a virtual office seen from above, where people from remote teams sit side by side, promoting instant communication
Bluescape is a virtual work platform where distributed teams perform their best at work, on the go, and at home. Collaborate in real-time across laptops, mobile devices, and touch-enabled displays. From ideation sessions to sales meetings, situational awareness to strategic planning, remain connected to your colleagues, content, and customers. Bluescape provides virtual workspaces that enable distributed teams to do their best work in the office, on the go, and at home.
InGenius Connector Enterprise expertly integrates existing telephone systems into leading CRMs with an enterprise-proven solution. Using innovative computer telephony integration (CTI), InGenius equips contact centers with features with a single pane of glass experience for representatives, offering features like screen pop, click-to-dial, automated call logging and call reports. InGenius helps contact centers increase productivity and enhance the customer experience. InGenius connects telephone systems into leading CRMs to provide a single pane of glass experience for blended and phone agents.
Communication management tool that assist firms with compliance, security and domain management. Communication management tool that assist firms with compliance, security and domain management.
SureTel is shaking the market and providing huge saving in it's wake. Why pay for idle phones? We know our customers don't use all of their phones all of the time so we don't charge for them. Instead we charge for active simultaneous calls. This means huge savings for any size business. As a matter of fact most of our customers saving upward of 60% monthly. We don't skimp on features either everything is included from voicemail-to-email to call recording. SureTel is starting a digital voice revolution. Why would you want to pay for idle phones when you can just pay for the active lines.
Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly. Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly.
TK-12 platform for all district/school-to-home communications including classroom messaging, urgent alerts, forms, signups, attendance, grades, payments and more. District/schools gain oversight and ensure student privacy and data security are maintained, while saving money and time for teachers and staff. Parents have an easier, consistent way to connect with everyone at school and support their student's learning journey. PreK12 platform for all district/school-to-home communications including urgent alerts, forms, signups, attendance, grades, and more.
pimentaCHAT is a unified collaboration and communication (UCC) tool for companies, educational institutions, associations and churches. Get a solution that completely organizes your communication and that of your team. Make a video or audio call to more than 100 people at the same time! pimentaCHAT connects conventional phone calls, with audio or video calls via the internet on your smartphone or on your web browser. It is an all in one solution which comes with your company's branding! pimentaCHAT is a unified collaboration and communication (UCC) tool for companies, educational institutions, associations and churches.
Performance evaluation tool which ensures visibility, data visualization, reporting, and alarms through predictive analysis. Performance evaluation tool which ensures visibility, data visualization, reporting, and alarms through predictive analysis.
Make every customer interaction stronger with DaVinci, a flexible contact center platform providing integration solutions for cloud, premise and hybrid contact centers. DaVinci gives contact centers the ability to choose different applications for the communication channels they use (voice, chat, SMS, etc.) and consolidates them, giving contact centers the best of breed solutions they want, without sacrificing a seamless agent experience. DaVinci is a flexible contact center platform that integrates contact center vendors and features that elevate performance.
A leading technology provider of communications and advanced networking services for businesses nationwide. Fusion Connect customers securely connect and collaborate through scalable, integrated solutions designed by our experts. Managed Services Provider offering comprehensive, advanced networking and communication solutions for businesses nationwide.
A highly flexible, hosted enterprise voice platform that combines advanced PBX functionality, custom call management tools, and unparalleled client support all with an integrated Cisco unified communications and collaboration experience. Hosted Business VoIP Services with a Cisco HCS Approach
Unify enterprise communications through software client with integrated messaging and softphone capabilities. Unify enterprise communications through software client with integrated messaging and softphone capabilities.
Netpresenter is een wereldleider in communicatiesoftware voor werknemers die wordt vertrouwd door de grootste organisaties ter wereld zoals Johnson & Johnson, TNT, George Washington University Hospital, Volkswagen en Neutrogena. Met het unieke en bekroonde platform kunnen organisaties niet alleen de communicatie met werknemers verbeteren, maar ook de veiligheid van werknemers. Meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd gebruiken dagelijks Netpresenter via meerdere digitale kanalen: pc, tv en mobiel. Netpresenter is een wereldleider in communicatiesoftware voor werknemers. Het bekroonde platform wordt wereldwijd door 5 miljoen gebruikers gebruikt.
First ever EoT to secure people, devices, and places for a secure connected experience. First ever EoT to secure people, devices, and places for a secure connected experience.
Rainbow is a Unified Communication as a Service (UCaaS) and Communication Platform as a Service (CPaaS). It is a hybrid cloud solution for enterprise communications which aims to connect people and systems optimally. Unified communication as a service (UCaaS) and communication platform as a service (CPaaS).
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cisco Preferred Solution Partner, Imagicle is a leading Italian company in designing and developing UC applications to help companies improve their communications. Over 20k customers worldwide choose Imagicle AppSuite and its first-class support to streamline customer service, analyze telephone traffic, record calls, and more, either on-prem or in the Cloud. Imagicle provides the most complete Suite of UC apps for any Cisco Calling platform, for companies of all sizes and industries.
(0 reviews)
Bekijk profiel
In a complex, multi-vendor UCC, Contact Center or Payments ecosystem, we help you avoid, and quickly find and resolve performance issues in real-time across your on-premises, cloud or hybrid environments. Performance management, monitoring, troubleshooting, and analytics for enterprise communications, collaboration, and payment systems.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps software developers set up, build, & scale communication applications. It also monitors video quality & media performance. Helps software developers set up, build, & scale communication applications. It also monitors video quality & media performance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Formed in 2000, MAF InfoCom is a leading innovative technology provider with two decades experience delivering solutions for Unified Communications and Collaboration including Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management. We serve tens of thousands customers around the globe, in a large variety of branches. We have installations in over 50 countries ranging from SMEs to multi-national global enterprises. Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management
(0 reviews)
Bekijk profiel
IP based communication system that integrates messaging and reach presence with business-class VoIP. IP based communication system that integrates messaging and reach presence with business-class VoIP.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Effective communications systems are critical to every business as they respond to the demands of todays work environment. Effective communications systems are critical to every business as they respond to the demands of todays work environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Whispir is a cloud-based communications platform that uses cutting edge technology to bring all your communications channels like email, SMS, voice and web chatting together in one easily accessible space. Packed with time-saving features and clever tools including a powerful API to integrate your data, you'll produce professional finishes, engage your audience, build your brand and make data-driven decisions with a click of a button. Whispir is a cloud platform for automating intelligent, rich communications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lets businesses and developers embed voice & video communication into their apps in minutes. Lets businesses and developers embed voice & video communication into their apps in minutes.

NCP

(0 reviews)
Bekijk profiel
NCP develops universally applicable software components enabling end devices to easily and securely connect to the corporate network via public networks in conjunction with a fully automated central remote access VPN management. NCP's Secure Communication Products are made for many different scenarios e.g. mobility, M2M, IIoT and classic VPN scenarios. NCP offers solutions for professional work in a VPN, VPN client/server components, central VPN management and software for IIoT.
(0 reviews)
Bekijk profiel
UCaaS solution, inspired by the needs of SMBs and focused to improve the communication and collaboration in your team. UCaaS solution, inspired by the needs of SMBs and focused to improve the communication and collaboration in your team.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Unified Communications solution that delivers instant messaging, conferencing, call recording, video calling, built-in disaster recovery, and more for your business communications. Unified Communications solution that delivers instant messaging, conferencing, video calling, and more for your business communications
(0 reviews)
Bekijk profiel
Connects people, process, software, and systems around business workflows, communications, and intelligence. Connects people, process, software, and systems around business workflows, communications, and intelligence.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Magna5 is a cloud-based system with powerful features such as auto attendant, unified messaging, video conferencing, and more. Magna5 is a cloud-based system with powerful features such as auto attendant, unified messaging, video conferencing, and more.
Software platform that offers unified communications & collaboration (UC&C) and networked media solutions (NMS) Software platform that offers unified communications & collaboration (UC&C) and networked media solutions (NMS)
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed for large enterprises and other companies that require a rich unified communications (UC) environment, MiCloud Flex delivers the highest levels of performance, reliability and security through our global, mobile cloud. With MiCloud Flex, you can bring unified, mission-critical communications into the cloud for increased efficiency and mobility.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Email, Text messaging, print and mail solution provider. Consumers can utilize the system online or our solution can be customized for any requirement. Email, Text messaging, print and mail solution. Consumers can utilize the system online or the solution can be customized.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FortKnoxster is a FREE app to communicate privately and securely. FortKnoxster uses only your Internet connection, NO call charges, chat and call your friends, family and colleagues from anywhere in the world. Our platform operates on a ZERO KNOWLEDGE principle which means complete privacy. NO ONE else has access to YOUR personal information. We offer you maximum SAFETY & PRIVACY. Secure communications are our specialty. FortKnoxster offers end-to-end encrypted inbox, chat, decentralized storage, calling, video conferencing, voice messages and much more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Hosted VoIP business phone systems tailored to meet your business needs and goals. Hosted VoIP business phone systems tailored to meet your business needs and goals.
Bekijk profiel
The call center software is a service hosted in the cloud and diversified locally. It is not necessary for all call center agents to be in one place, as calls are managed from any location. This way, the call center software allows the workforce to operate comfortably and efficiently from separate locations. It integrates an ACD system that distributes incoming calls to agents based on previously configured automatisms. A Call center software is a telephone system that manages efficiently a big amount of calls online, providing the best customer service
Bekijk profiel
Since 2008, Kurmi Softwares management platform for unified communications & collaboration infrastructures has simplified user provisioning, migration, and day-to-day administration. Thanks to its advanced automation and integration capabilities, Kurmi Software provides for substantial operational savings as well as the best possible UC & collaboration administrative tool and end-user experience. Kurmi Software has also developed built-in connectors with other leading unified communications and Enterprise communication solution that gives you the tools for managing all your collaboration and unified communications applications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Berichtentool waarmee bedrijven verschillende berichttoepassingen zoals Viber en RBM kunnen toevoegen aan bestaande software met behulp van één API. Berichtentool waarmee bedrijven verschillende berichttoepassingen zoals Viber en RBM kunnen toevoegen aan bestaande software met behulp van één API.
Manual provisioning across multiple UC servers, clusters and applications is time-consuming and subject to errors. Our easy-to-use, turnkey solution streamlines Cisco Collaboration administration by automating MACDs. Get simple, fast and secure provisioning of users with multiple devices for all your UC applications from a single pane of glass. Featuring: role-based access to offload tasks to your ServiceDesk, an employee self-service portal and integration with Active Directory, ITSM and HR. Our easy-to-use, turnkey solution streamlines Cisco Collaboration administration by automating MACDs across multiple UC servers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Feature-rich cloud telephony and unified communications for small business. Feature-rich cloud telephony and unified communications for small business.
Whitelabel softphone-platform waar je in minder dan 30 minuten mobiele en WebRTC-eindpunten kunt maken, testen en implementeren. Cloud Softphone is een APaaS (Application Platform as a Service) dat CSP's (Communication Service Providers) in staat stelt om nieuwe bundels voor hun klanten te creëren en hen miljoenen te besparen die zouden zijn verspild aan ontwikkelingskosten. Het platform helpt CSP's zoals BroadSoft, Cisco, Portaone en 2600Hz om de ideale klantervaring te creëren sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007. Whitelabel softphone-platform waar je in minder dan 30 minuten mobiele en WebRTC-eindpunten kunt maken, testen en implementeren.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Workstorm is the enterprise collaboration platform that gives teams the efficiency they need to do more work in less time. Built by professionals for professionals, the companys fully integrated, customizable collaboration platform combines workflow efficiency with data security. The platform combines all forms of communication including: messaging, email, video conferencing, calendar, screen sharing, and file sharing, to name a few. Workstorm combines a full video conference platform with the critical collaboration tools you need in a unified, secure solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Met het 8x8 Virtual Office Unified Communications-platform kunnen bedrijven van elke omvang overal en op elk apparaat de samenwerking verbeteren, met bedrijfsbrede privéchat, aanwezigheidsdetectie, softphones, webvergaderingen, video en mobiele apps voor Apple en Android. 8x8 Virtual Office integreert met toonaangevende bedrijfsoplossingen zoals Salesforce, Zendesk en NetSuite. Beschikbaar in de cloud, binnen enkele minuten ingesteld en eenvoudig te beheren vanaf elk apparaat. 8x8 is de wereldleider in cloudcommunicatie en heeft meer dan 47.000 bedrijven getransformeerd in meer dan 100 landen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise solution that enables real time communication with chat, video and audio conferencing, file sharing, and more. Enterprise solution that enables real time communication with chat, video and audio conferencing, file sharing, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Swapp is event management and community building platform for small and medium event planners and managers, the Swapp product will provide a cost-effective platform that will: - allow for seamless event organization; - provide outstanding event attendee engagement; - offer invaluable metrics tools that will drive further networking opportunities and on-going lead generation; and - create a unique, aggregated community around user brands that can be monetized. Event management productivity tool, powering small and medium event organizers and companies globally.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based global communication platform that lets you reach, engage and manage customer communications. Cloud-based global communication platform that lets you reach, engage and manage customer communications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simplify marketing and communication workflows. Who we serve company size, our target customers in the long description and differentiators. add as much as media as possible. short description is for free listings Simplify marketing and communication workflows.,
(0 reviews)
Bekijk profiel
Telemo.io is an AI-driven layer on top of legacy business communication systems to standardize everything with modern REST APIs with AI. Essentially, Telemo wants to be as simple as Messagebird, Twilio or Plivo but AI will be driving force for Telemo to transform and help businesses to revolutionize the with a few lines of code, any non-technical or developer should be able to get started with Telemo before diving deeper. Telemo's SMS API Platform and Voice API Platform enable businesses to communicate with their customers on a global scale..