115 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Slimmere routekaartprioritering: airfocus is een software-oplossing voor teams waarmee je je projecten kunt prioriteren met een geavanceerd, maar eenvoudig te gebruiken scoresysteem. Creëer in enkele minuten prachtige en presentatie-klare routekaarten met slepen en neerzetten. Breng iedereen op één lijn en krijg de juiste dingen gedaan. airfocus kan worden geïntegreerd met je bestaande workflows en tools zoals Jira, Trello en Asana. Start je gratis proefperiode van 14 dagen op airfocus.com Meer informatie over airfocus Gebruik airfocus om prioriteiten te stellen voor je projecten en creëer effectievere routekaarten. airfocus integreert met Jira, Trello en Asana. Meer informatie over airfocus
monday.com is een strategisch planningstool dat je team graag zal gebruiken. Het maakt het leuk en gemakkelijk voor iedereen om samen te werken, te focussen op wat er belangrijk is en meer gedaan te krijgen op het werk. Het is de eerste visuele tool in zijn soort en laat je in één oogopslag precies zien hoe alles ervoor staat. Wees eindelijk klaar met pijnlijk lange e-maildiscussies, verminder het aantal vergaderingen en ervaar de voldoening om zaken naar groen te zetten als ze klaar zijn. Meer informatie over monday.com Het plannen van projecten is eenvoudig met monday.com: met gemak doelen stellen, tijdlijnen schatten en middelen beheren. Meer informatie over monday.com
(0 reviews)
Bezoek website
Smart Software biedt Smart IP&O, een geïntegreerde set van native webapplicaties voor vraagplanning, voorraadoptimalisatie en analyse van de supply chain. Het biedt één gebruiksvriendelijke en zeer schaalbare samenwerkingsomgeving met robuuste voorraad- en voorspellingsmodellering. Deze aanpak van eenmalige implementatiekosten betekent dat je in eerste instantie een specifieke set van behoeften kunt aanpakken, en daarna op elk gewenst moment nieuwe apps kunt toevoegen zonder extra implementatiekosten. Meer informatie over Smart IP&O Dit platform is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor vraagplanning, prognoses en voorraadoptimalisatie. Meer informatie over Smart IP&O
Wrike is software voor strategische planning die wordt vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven wereldwijd. Stroomlijn je strategische planning met portfoliobeheer, Kanbanborden, Gantt-diagrammen, urenregistratie, aangepaste aanvraagformulieren met automatische toewijzing, prestatierapporten, middelenbeheer en -toewijzing en gedeelde werkstromen - allemaal op één plek. Versnel je levering met de meer dan 400 integraties van Wrike. Pas de werkstromen van je team aan om bij elke stap de voortgang te zien en verhoog met Wrike het aantal tijdige leveringen. Meer informatie over Wrike Wrike is software voor strategische planning met Agile-sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, gedeelde werkstromen en meer. Meer informatie over Wrike
(0 reviews)
Bezoek website
Tidemark works so you can eliminate surprises, mitigate risk, and anticipate where and when your business will need to pivot. A combination of modeling, analytics, workflow management, and scalable architecture enables you to make better decisions based on accurate insights. Meer informatie over Tidemark Tidemark works so you can eliminate surprises, mitigate risk, and anticipate where and when your business will need to pivot. Meer informatie over Tidemark
Pingboard verandert de manier waarop organisaties plannen maken voor hun belangrijkste bedrijfsmiddel: hun mensen. De oude manieren zijn niet langer nuttig. Ze zijn vaak statisch en inefficiënt voor groeiende organisaties. Pingboard neemt de oudste managementtool, het organigram, en geeft een nieuwe draai aan hoe dit kan worden gebruikt voor strategische planning. Pingboard neemt de oudste managementtool, het organigram, en geeft een nieuwe draai aan hoe dit kan worden gebruikt voor strategische planning.
Aha! is ‘s werelds populairste software voor productstrategie en marketingplanning. Dit platform helpt meer dan 5000 bedrijven bij het ontwerpen en lanceren van producten waar klanten dol op zijn. Wereldwijd vertrouwen meer dan 250.000 gebruikers op Aha! om een briljante strategie te bepalen, klantideeën vast te leggen, visuele routekaarten te creëren en baanbrekende marketingprogramma's te beheren. Aha! is ‘s werelds populairste software voor productstrategie en marketingplanning.
Iedereen maakt plannen, en strategische planning is een cruciaal proces voor elk bedrijf. Met deze software voor bedrijfsplanning kan je team in minder tijd en met grotere nauwkeurigheid budgetten, voorspellingen en modellen maken, zodat je je tijd kunt inzetten voor analyse en strategie. Wanneer je over actuele, betrouwbare gegevens beschikt, kan je team zich concentreren op het verhaal achter de cijfers en zakelijke beslissingen en samenwerking verbeteren. De software werd uitgeroepen tot een leider in het Cloud Planning and Analysis Quadrant van Gartner. CPM-software die een bedrijf de financiële en operationele informatie biedt die het nodig heeft om betere, strategischere beslissingen te nemen.
productboard is het productbeheersysteem dat iedereen afstemt op de juiste functies om als volgende te creëren. Het is ontworpen volgens de Product Excellence-methodologie en wordt gebruikt door moderne, klantgestuurde organisaties zoals Zendesk, UiPath, Avast en Envoy. Met zijn aanpasbare boards biedt productboard de juiste balans tussen begeleiding en flexibiliteit, zodat productteams kunnen begrijpen wat gebruikers echt nodig hebben, prioriteit kunnen geven aan wat ze als volgende moeten creëren en iedereen samen kunnen brengen rond de productstrategie. productboard is het productbeheersysteem dat iedereen afstemt op de juiste functies om als volgende te creëren.
Diagramsoftware voor automatisch formatteren, honderden sjablonen en moeiteloos delen van diagrammen. Maak alle soorten diagrammen, waaronder: stroomdiagrammen en proceskaarten, organogrammen, CAD en plattegronden, projectgrafieken en schema's, netwerkdiagrammen, wireframes en modellen, grafieken en nog veel meer. SmartDraw werkt op elk apparaat met internetverbinding en omvat een pc-download voor Windows. Importeer, wijzig en exporteer Visio. Volledige integraties met MS Office, Box en GSuite. Moeiteloos bestanden delen en samenwerken. Eenvoudige multi-platform software voor het maken van elk diagram. Intuïtieve tools en sjablonen, met eenvoudige functies voor samenwerken en delen.
Hubble biedt plug-en-play en financiële rapportage voor eindgebruikers en werkt met JD Edwards en Oracle E-Business Suite. Hubble maakt gebruik van de bestaande logica en beveiliging die je al in je ERP hebt, plus een grote bibliotheek met vooraf gebouwde rapportagesjablonen, dus het is ongelooflijk gemakkelijk te implementeren en te gebruiken. Naast realtime rapportage beschikt Hubble ook over krachtige plannings-, budgetterings- en analysemogelijkheden, zodat je een volledig beeld kunt krijgen van je financiële prestaties. Hubble maakt realtime financiële rapportage met JD Edwards en Oracle E-Business Suite ongelooflijk eenvoudig.
Met Jedox Enterprise Performance Management-software stroomlijn je budgettering, planning en forecasting in de hele organisatie. Verbeter de datakwaliteit en -analyse, verminder budgetteringscycli met de helft en versnel rapportage met de moderne, intuïtieve tool voor financiën, verkoop en andere afdelingen. Een unieke combinatie van flexibele BI- en planningsmogelijkheden, een voor Excel geoptimaliseerde interface en een krachtige modelleringsengine stellen niet-technische zakelijke gebruikers in staat om hun eigen apps te bouwen. Vereenvoudig, versnel en integreer planning in je hele bedrijf met Jedox Enterprise Performance Management and BI-software.
Je bedrijf moet intelligente bedrijfsstrategieën formuleren en de plannen binnen de hele organisatie communiceren. Het op koers houden van deze plannen kan een grote uitdaging vormen als er geen mogelijkheid is om de vooruitgang ten opzichte van de bedrijfsdoelstellingen te creëren en te meten. Als je geen toegang hebt tot innovatieve software die is ontworpen op een geïntegreerd platform, kun je geen langetermijnperspectief ontwikkelen dat zowel financiële en niet-financiële factoren integreert uit operationele gebieden zoals marketing, HR, verkoop en IT. Dient je financiële afdeling als een centraal punt van inzicht dat helpt om zowel strategische als operationele beslissingen te nemen?
ProductPlan is eenvoudig te gebruiken roadmapsoftware ontworpen om teams te helpen hun productstrategieën beter te plannen, visualiseren en te delen. Visualiseer je strategie met prachtige routekaarten voor samenwerking. Hou het team afgestemd op je strategie met een flexibele routekaart die eenvoudig toegankelijk is voor de hele organisatie. ProductPlan integreert met al je favoriete tools zoals Atlassian Jira, Trello, Slack en Pivotal Tracker. Sluit je aan bij duizenden productleiders die ProductPlan vertrouwen en start vandaag nog je gratis proefperiode. Cloudgebaseerde roadmapsoftware voor het plannen, ontwerpen en delen van routekaarten.
Met OKR-software, methodologie en coaching helpt Perdoo bedrijven om ambitie om te zetten in realiteit. Door je strategie om te zetten in meetbare doelen, verbetert Perdoo de focus, transparantie en afstemming en verhoogt het de betrokkenheid van medewerkers. Betrokken medewerkers verbeteren de bedrijfsresultaten en transformeren bedrijven van gewoon naar buitengewoon. Perdoo helpt organisaties om hun voortgang op gemeenschappelijke doelen te meten, de besluitvorming te verbeteren en hun ambities waar te maken.
Manage and track your strategic plan with ClearPoint. Take back the time you spend formatting reports in Excel and PowerPoint so that you can focus on problem solving. Your data sources integrate with ClearPoint so that you always have the information you need to automatically generate and distribute your reports. Align your goals, KPIs and projects so that your team can drill down and find the information they need to make data-driven decisions and turn your organization's vision into reality. Manage and track your strategic plan in ClearPoint, integrating your data sources so that you can create the reports your team needs.
Planful (formerly Host Analytics) is a leading financial planning and analysis (FP&A) cloud platform. Planful helps more than 800 customers, including Bose, Boston Red Sox, Del Monte, TGI Fridays and 23andMe achieve a vision of Continuous Planning by accelerating the end-to-end FP&A process and fostering business-wide participation in agile planning and decision-making. Planful is a private company backed by Vector Capital, a leading global private equity firm. Learn more at www.planful.com. Planful (formerly Host Analytics) is a leading financial planning and analysis (FP&A) cloud platform that enables Continuous Planning.
ESM+Strategy helpt organisaties bij het ontwerpen, bijhouden en aanpassen van hun strategische plan. ESM brengt strategie tot leven met geautomatiseerde gebalanceerde scorekaarten, strategiekaarten, dashboards en onmiddellijke rapporten. Wanneer je begint, doorloop je een tutorial om de belangrijkste strategische doelstellingen, maatregelen en initiatieven in te voeren. Nadat de strategische structuur is ingesteld, gebruiken organisaties ESM om op één centrale plek updates over de voortgang te verzamelen, waardoor er geen uitputtende spreadsheets en diareeksen meer nodig zijn. Volg de voortgang van je strategische plan met gebalanceerde scorekaarten, strategiekaarten, dashboards en direct gegenereerde export.
Scientrix biedt oplossingen voor multidimensionale complexiteit, creëert overzicht van een veranderingslandschap, stimuleert verantwoordelijkheid en zorgt dat initiatieven op elkaar worden afgestemd. De unieke conceptarchitectuur, het digitale platform en de ondersteuning voor veranderingen hebben een bewezen trackrecord bij het leveren van ondersteuning aan grote organisaties voor het ontwerpen en versnellen van de implementatie van hun strategie - dit alles verpakt in een eenvoudig te gebruiken, webgebaseerd platform. Scientrix is software van de volgende generatie voor de uitvoering van strategie en programmabeheer.
Strategy Software for Planning and Execution. Cascade is the only strategy platform you'll ever need. Plan, manage & track your strategy in one place... Strategy Getting Lost In Translation? Cascade is the only strategy platform you'll ever need. Plan, manage & track your strategy in one
Envisio is a strategic planning, strategy execution and performance management platform that empowers leaders to realize their plans. Envisio cascades your strategic goals into actions to give you total visibility over progress and keep your team moving in the same direction. Bring data-driven decisions into your organization with powerful performance reports and analytics. Every Envisio customer is backed by their own strategy execution team to ensure success. Execute strategy and improve performance. The #1 strategic planning & performance management solution used by government & nonprofits.
AchieveIt is the strategic planning solution organizations use to get their most important initiatives out of the boardroom and into reality. Too many strategies fizzle out because there's no good way to keep everything on track. The AchieveIt platform automates manual processes associated with planning and execution, improving visibility, accountability, and alignment. That's why everyone from corporations, to healthcare systems, to government agencies use AchieveIt for strategy management. Organizations across industries turn to AchieveIt to improve their processes and results related to strategic planning and execution.
BSC Designer is a professional strategy execution software oriented on Balanced Scorecard framework, KPIs, and strategy maps. There is a PRO edition for Windows desktop, cloud-base SaaS, and locally hosted server application. Balanced Scorecard software with native support of KPIs and Strategy Maps.
KPI Fire is de gemakkelijkste manier voor bedrijven om hun teams op één lijn te brengen en hun doelen te bereiken. Voer je jaarlijkse doelstellingen en strategisch plan in. Vervolgens kun je die doelstellingen opsplitsen in afdelingsdoelen, teamdoelen en tot-slot-projecten. Visualiseer je voortgang met realtime projecten en KPI-dashboards. Met KPI Fire kan iedereen in je team samenwerken en hun werk beheren. Het is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en wordt vertrouwd door toonaangevende bedrijven om hun strategie uit te voeren. Een krachtige, intuïtieve oplossing om projecten, ideeën, statistieken en doelen allemaal op één plek te beheren. KPI Fire software voor de uitvoering van je strategie.
Limelight offers finance professionals in rapidly growing industries the software they need to scale their business. Bring your team, data and plans together in a collaborative and connected workspace. Integrate your ERP to automatically consolidate financial data for immediate analysis. Create unlimited versions of expense & revenue planning, apply drivers and instantly compare results. Dynamically re-forecast based on any number of actual periods and discover deeper insights in half the time. Limelight integrates with all major ERPs, enabling your teams to automatically consolidate financial data for immediate analysis.
Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed. Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed.
Web-based balanced scorecard software. QuickScore is the only balanced scorecard software formally recommended by the Balanced Scorecard Institute. You can create informative and meaningful management dashboards. Align your business activities to your strategy and improve your internal and external communications. QuickScore is the only balanced scorecard software formally recommended by the Balanced Scorecard Institute.
Rhythm Systems cloud-based strategic planning software and white-glove service provide a competitive advantage to help fast-growth companies execute and hit their growth goals more predictably. Our clients use Rhythm to document their strategic plans and create weekly dashboards so their teams can be held accountable to execute against them with precision. Our implementation is quick and painless and our virtual planning facilitation services can ensure you have the right plan! Rhythm software provides a competitive advantage to help high-growth companies execute and hit their strategic growth goals.
DataRails' finance solution is revolutionizing FP&A. With DataRails' patented technology, consolidate and store all Excel based data on a cloud-based centralized database. Optimize Excel-based processes including budgeting, forecasting and planning through automation, all without changing the way you work. With all your spreadsheet based information gathered automatically and stored on a centralized database, access previously untapped data to gain a deeper understanding of your business. DataRails is a spreadsheet management solution for financial organizations that is redefining how FP&A professionals work.
Anaplan is the leader in Connected Planning. Our purpose-built softwarepowered by our patented Hyperblock engineenables dynamic, collaborative, and intelligent planning. Large and fast-growing companies worldwide use our solutions to connect the people and data required for trusted plans and accelerated decisions essential to leading in their markets. Based in San Francisco, we are a privately-held growth company with 20 offices, 175 expert partners, and more than 850 customers worldwide. We aim to make the world better by connecting organizations and people to make better-informed plans and decisions.
AI management software for ad agencies that drives profitability by measuring and predicting earnings, utilization and productivity. AI management software for ad agencies that drives profitability by measuring and predicting earnings, utilization and productivity.
We help companies create and maintain daily focus by implementing smart business habits like Daily Huddles and Priority planning and tracking. Using software makes it easier for businesses to implement a system of accountability, execution, transparency and performance reporting, so you are more likely to reach your goals. Align is growth management software for companies and their teams. We provide tools to plan and communicate shared priorities.
QVISTORP GROWTH is een Agile Project Portfolio Management-systeem dat tot doel heeft de manier waarop bedrijven investerings- en groeistrategieën evalueren fundamenteel te veranderen. De oplossing biedt standaardisatie, consistentie en vergelijkbaarheid voor het gehele portfolio van strategische projecten en ondersteunt waardecreatie en snelle identificatie van winnende ondernemingen binnen alle groeimogelijkheden. Het zorgt voor samenwerking en teamwerk en ondersteunt transformatie van gegevensgestuurde besluitvorming. Het is de missie van Qvistorp om slimmer, flexibel en feitengedreven projectportfoliobeheer van strategische initiatieven mogelijk te maken.
Jirav is the next generation of business planning software. Our all-in-one Budgeting, Forecasting, Reporting, and Dashboarding solution offers faster implementation and a more intuitive interface at total cost that better meets the needs of businesses between 5 to 500 employees. Jirav offers the fastest time to value through native integrations that help to automatically connect in minutes to systems including NetSuite, Intacct, QuickBooks, and Xero so you can start planning right away. Finally! Enterprise-grade budgeting and forecasting software for small & medium businesses, at a price and setup time that makes sense.
Airbox is a Management Tech whose purpose is to promote the management of B2B consulting services companies. We generate operations of general services, organized and fluent. With Airbox, companies achieve high performance in all working hours that involve business opportunities, project management, processes, customer calls and satisfaction reviews. Agile Professional Services Platform that integrates: CRM, Project and Process Management, Service Desk and Customer Satisfaction.
Best suited for companies with 25-500 employees, and revenue from $1m to $100M across all industries. Feature comparable to Adaptive Planning at 15% of the price. Onboard in days rather than months. OnPlan integrates with your key operational and financial data such as Quickbooks, Salesforce, Hubspot and more. Powerful what-if scenario planning and budget vs. actual (BVA) capabilities give you the flexibility to screen opportunities and threats as your business grows. Comparable to Adaptive Planning at 15% of the price. Modern financial planning software that is Excel and Google Sheets friendly.
Finance teams need to be able to react quickly, and adapt planning and forecasts in response to dynamic business environments. All businesses have evolving priorities to manage, but growth tends to top the list in the C-suite. Business success and operational excellence demand effective and efficient financial systems and processes. Working from one consistent platform, prevero Planning, Budgeting, & Forecasting solutions enable you to control all financial planning processes in a scalable way. prevero provides solutions for enterprises for planning, budgeting, forecasting, data analysis, dashboarding and operational planning.
Kepion biedt een planningsplatform dat het FP&A-proces ondersteunt en analyses levert van financiën, verkoop, marketing, HR en operationele activiteiten. Kepion ondersteunt zowel financiële als operationele planningsprocessen, met dashboards en het volgen van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) evenals rapportage en analyse. Kepion maakt gebruik van de Microsoft Azure- en SQL Server-platforms, kan worden geïntegreerd met Microsoft Power BI voor visualisaties en kan ook worden geïntegreerd met Microsoft Dynamics, SAP en andere ERP-systemen. Collaboratieve planning in de hele organisatie voor geavanceerde budgettering, prognoses en rapportage via het Microsoft BI-platform.
The Channel Platform connects strategy, project portfolio, demand and performance in a single solution. a. Connect your projects to the strategy, tracking goals and investments in one place b. Manage demands in a collaborative, integrated and centralized way c. Prioritize projects based on their attractiveness and business impact d. Evaluate your execution capacity, simulating resource allocation scenarios e. Ensure the best balance for CAPEX in your projects with investment scenarios The Channel Platform connects strategy, project portfolio, demand and performance in a single solution.
Powerful predictive software helps users identity next best action based on multiple criteria including impact on strategy, collaborative input, likely outturn performance and resources. A product designed for anyone to use, InPhase gives your business the magic touch of getting each employee, supplier, and partner action to make a difference. Create agile teams including employees, partners and suppliers that plan, and re-plan real-time, to deliver the continuous aligned improvement cycle. Powerful predictive software helps users identity their next best action
Geef toe: je kan je bedrijf niet aansturen met spreadsheets. Nog steeds afhankelijk van spreadsheets voor je rapportages en budgetten? Eindeloos bewerken van gegevens in plaats van analyseren? Je hebt een betere oplossing nodig. XLReporting koppelt met meer dan 30 bronnen. Altijd up-to-date en met correcte data waardoor je overzicht en controle hebt. XLReporting helpt je bij het maken van de juiste beslissingen. Als je je cijfers kunt vertrouwen, dan vertrouw je je beslissingen. XLReporting is een online platform om rapporten, budgetten en prognoses te maken zoals je dat wilt. Neem beslissingen met vertrouwen.
qilo is an Agile Business Performance Platform for Companies to achieve Faster Outcomes on Revenue and Growth Plans qilo enables Business leaders to drive Companies Strategy Execution better by enhancing Alignment, Accountability in teams. qilo is used by companies for a) Execute Strategic Initiatives b) Drive Revenue & Profits c) Achieve Execution Excellence d) Enhance Sales Performance e) OKR Implementation qilo is an Agile Business Performance Platform for Companies to achieve Faster Outcomes on Revenue and Growth Plans
Mereo web-based Platform is a hybrid of HCM, CPM and BI. This One-stop shop concept software, allows executives to perform the company strategy. It includes full features of talent management suites and all process regarding corporate performance (Objectives, Career Management, Alignment Tree, Actions, Projects, Meetings, Budgeting and Data analysis). The Mereo's Platform is aligned with major management methodologies such as PDCA, DMAIC, OKR, SMART, BSC, MBO and others. Mereo web based Platform is a hybrid of HCM, CPM & BI (One-stop shop concept), that allows executives to reach strategic results.
StrategyWorks enables organisational leaders to develop a detailed, top-down execution plan aligned to their strategy with real time tracking and personalised execution plans. This unique, analytics-based strategy execution software offers complete, detailed planning of your vision and mission, objectives, performance measures, and strategic outcomes through a simple, data-driven analytics platform. Deliver your objectives faster and more effectively. Focus your resources, achieve total transparency and eliminate wasted effort.
ayeQ is a SaaS software company that defines a new market space for Strategy Automation. Led by veteran marketing and sales leaders with highly technical backgrounds, the ayeQ platform brings together decades of successful strategy methods into a scalable platform to guide B2B companies towards creating and executing successful growth strategies. ayeQ customers consistently outpace their competitors in gaining market share while operating in a constrained-resource environment. ayeQ aligns marketing and sales with strategy, creating predictable revenue and faster growth.
Build you best-in-class Management Operating System online. It only takes a few days to completely eliminate Excel and Powerpoint documents from strategic planning and execution processes. Drive actions, results & problem solving in one place across all teams and locations of your company. Join the leading LEAN companies and build your MANAGEMENT OPERATING SYSTEM platform in the cloud.
StrategyShare is een uitgebreid maar eenvoudig strategieplatform dat je medewerkers koppelt aan de tools, middelen, gegevens en informatie die ze nodig hebben om je bedrijfsstrategie in daden om te zetten en het naar resultaten te vertalen (met minder verspilde tijd en moeite, en minder hoofdpijn en misstappen). StrategyShare benut de krachtigste elementen van de Balanced Scorecard-aanpak, stroomlijnt de uitvoering van de strategie en maakt het voor iedereen gemakkelijker om samen te werken om bedrijfsresultaten te behalen. StrategyShare stroomlijnt de uitvoering van de strategie en helpt jou en je team het succes van je bedrijf te versnellen.
kippy is a flexible strategy and performance management system, hosted in the cloud. The service offered includes configuration of the system to suit the specific business needs of your organization. Monitor organisational performance in real-time summarised on beautiful interactive dashboards
Platform where strategy can be formulated, tracked and measured with KPI's and linked to individual performance. Platform where strategy can be formulated, tracked and measured with KPI's and linked to individual performance.
Quantrix Modeler, our cutting-edge financial modeling platform, addresses the limitations and risks inherent in traditional spreadsheets. Quantrix Modeler provides a robust modeling environment for professionals to intuitively model financial and operational scenarios, using our proprietary multi-dimensional calculation engine. Our platform provides multi-dimensional modeling and analytics for integrated planning, budgeting, forecasting, 'what if' scenarios, and more. Multi-dimensional modeling and analytics for integrated planning, budgeting, forecasting, 'what if' scenarios, and more.
Align. Communicate. Execute. All with one strategy execution platform. With MPOWR Envision, a user-friendly and intuitive cloud-based strategic planning and execution software, you and your team can improve communication, alignment, and transparency across departments and your entire organization. This easy-to-navigate platform provides powerful visualization tools, simplified reporting, and real-time notifications to build your teams accountability, decision-making, and commitment. MPOWR Envision® helps businesses align and execute their strategy all in one place.
Comprehensive software lifecycle management solution available for scaling agile to the enterprise. Comprehensive software lifecycle management solution available for scaling agile to the enterprise.
Ruum is a powerful, intuitive, lightweight project management and collaboration tool. It's the only productivity software fully integrated with the SAP C/4HANA suite. Use Ruum to manage teams, projects, and keep track of your and your team's progress. With Ada, Ruum's AI-powered virtual assistant, losing track of milestones and tasks is a thing of the past. You can monitor progress, generate reports, and collaborate all in one place. Collaboration and project management software at its best. Ruum is a powerful, intuitive, lightweight, AI-driven project management and collaboration tool with native SAP C/4HANA integrations.
Just like the anemones in a reef create a safe environment for clownfishes, the anemone platform creates a safe working environment within your company where your people and teams will thrive. The Anemone platform is an all-in-one business operation system for self-management based on holacracy, sociocracy and similar frameworks. The all-in-one business operation system for self-management based on holacracy, sociocracy and similar frameworks.
Cloud-based performance management tool that streamlines processes across budgeting, forecasting, planning, reporting, and more. Specialized for hospitals and healthcare systems, financial institutions, colleges, and universities. Cloud-based performance management tool that streamlines processes across budgeting, forecasting, planning, reporting, and more.
Beeye is the web-based tool to plan activities, manage workforce and analyse performance. Beeye provides a solution for large organizations and allow them to manage time and people and get visibility on what's going on. Beeye aligns people and projects through a collaborative planning and managing tool so organizations better reach their goals. Beeye is your smart personal assistant to help you allocate the best staff to the best task at the best time. Identify your most profitable activities, optimize your resources & reach your goals
Key Account Management at the speed of Lightning. PROLIFIQ CRUSH is a native Salesforce key account management app that arms sales teams with valuable account intelligence to drive more business. PROLIFIQ CRUSH is a native Salesforce key account management app uses your Salesforce data to create plans and drive insights.
Achieve Total Organizational Strategic Alignment, and manage your strategy using Allovance. 1. Eliminate the communication barrier between the C-suite, department heads, and individual employees. 2. Tackle specific portfolio optimization tasks by: - Knowing how to compare apples to oranges, and - Aligning your use of budget to your goals 3. Justify and Validate your decision making rigor, structure, and process, to: - Stakeholders, employees, and self. Revive the Vision. Strategy Management and Strategic Prioritization software that structures, quantifies and simplifies executive and business decisions.
High level decision support and scenario tool: Enterprise Portfolio Simulator uses modeling technology to predict the performance of project portfolios while identifying schedule, financial, and resource risks. These risks are then mitigated virtually, using scenario planning, to ensure more projects can be included in the portfolio, while being completed on-time and within organizational constraints. Decision support technology to predict the performance of project portfolios while identifying schedule, financial, and resource risks.
Leading companies rely on Dynaplan's unique planning technology Smia to forge plans in uncertain and complex world. Smia combines features of spreadsheets and presentation software with a powerful simulation engine and external database connectivity, enabling you to build your own simulation models. These models create a parallel universe in which you can explore the future effects of today's decisions supported by rolling forecast and scenario analysis features. Experience the future with Smia! Simulation software, performing real-time scenario-based analysis in any strategic planning area.
Met Shibumi kan je het portfolio ordenen, de programma's volgen, programmasucces volgen door middel van bedrijfsgerichte KPI's en leidinggevenden briefen over voortgang en status. Shibumi, vertrouwd door de grootste bedrijven ter wereld, stelt je in staat om: - handmatige inspanningen aanzienlijk te verminderen; - betere, meer geïnformeerde beslissingen te nemen; - afstemming, samenwerking en transparantie te bevorderen; - snel aan de slag te gaan met de kant-en-klare oplossingen. Cloudgebaseerd platform voor strategie-uitvoering waarmee je de levering van strategische initiatieven kunt definiëren, optimaliseren en versnellen.
Track goals, develop talent, improve business decisions and collaboration. Role-based dashboards, total corporate strategy transparency for all employees, easy check-ins, and a mobile interface make Inspire Software the only choice to manage your organization. Goal science helps plan and achieve milestones all while fostering employee engagement by providing better transparency and communication all around. Quickly implemented, easily learned, endlessly useful. Easy to implement, learn and use, Inspire¿s strategic planning platform gets your strategic plan off the whiteboard and into reality.
Balanced scorecard software. Balanced scorecard software.
SaaS strategy execution SaaS strategy execution
(0 reviews)
Bekijk profiel
Decision Lens is portfolio planning software that enables organizations to create dynamic and scalable plans where course corrections are informed by a regular convergence of strategy, data, and performance. Our software's algorithms enable forward progress towards the execution of strategy through automated recommendations, smarter resource allocation, enterprise visibility, and better results. portfolio planning software that enables strategy through automated recommendations, smarter resource allocation, and more visibility.
(0 reviews)
Bekijk profiel
OnStrategy combines hands-on services with customized software to design great strategy and automate the process for managing execution. As real-world, field-driven practitioners of corporate strategy weve learned great strategy isnt just about having a strategic plan. Its about building confidence and allowing leaders to lead with that confidence by having a vision and a roadmap for getting there. Its the kind of confidence that cascades from leadership to the front-line. Real-world solutions for the design and execution of strategy.
(0 reviews)
Bekijk profiel
In Simple, every asset is assigned relevant information such as keywords and usage rights, so you can quickly find the material you need and have the confidence to use it. Use our DAM to view all marketing materials across channels and throughout the customer journey, so you can ensure youre creating beautiful, consistent customer experiences. Through our open API, assets can be mapped to intelligent workflows and passed off to common cloud-based channel execution tools eg. CRMs & CMS systems. Simple provides a central place for teams to manage their marketing assets across all media channels.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Make your strategic goals a reality, and drive a high performance culture, with cammsstrategy - CAMMS' platform for strategic planning and performance management. cammsstrategy contains built-in planning and performance management frameworks, intuitive workflows, measures, KPIs, strategy map, customizable dashboards, and reports designed to comply with local, regional and national legislation, international regulations and best practices. Value-adds: Mobile app and discussion forum. cammsstrategy enables the development of integrated, systems driven approach to strategic planning, execution & performance management
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ganacos is a strategic planning and decision software in the cloud. It is optimized to simplify data driven decisions in all types of companies. With a high focus on collaboration ease of use, it enables anyone in the company to contribute to budgets, sales forecasts, BI analysis, controlling. All users are working on a unified set of data. Inspired by spreadsheets simplicity and by the power of BI tools, Ganacos is addressing a wide range of entreprise strategic concerns. Ask for a free demo A single platform for all data-driven decisions. Inspired by spreadsheets flexibility. Built for strategic planning. Free demo
(0 reviews)
Bekijk profiel
CrossLead is an advisory services company with a software solution that enables complex organizations to operate with the speed and adaptability of a small team. Drawing from shared experiences transforming the US counter-terrorism effort from a siloed, hierarchical apparatus into a high-performing network, we developed CrossLead to scale the adaptability of small teams to the enterprise level. It removes silos, eliminates dysfunctional practices, and dramatically increases the pace at which org Business Agility: Transforming business into networks of adaptable, high-performing teams
(0 reviews)
Bekijk profiel
SaaS solution for strategic planning, management & execution; helping companies become more agile across the entire strategic lifecycle. StrategyBlocks aligns strategic vision to operational intent in a highly visual way. Increasing overall strategic agility & allowing greater insight into success metrics & initiatives. StrategyBlocks turns strategic vision into tactical execution, easily sharing data across the organization, cultivating company-wide involvement in strategic execution. Leading SaaS-based, highly customizable, visually compelling platform for enterprise strategic management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Strategic planning and prioritization software with diagrams and heatmaps for distributed teams. Strategic planning and prioritization software with diagrams and heatmaps for distributed teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based visual strategic planning software that enables companies to quickly draw results roadmaps. Web-based visual strategic planning software that enables companies to quickly draw results roadmaps.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Some call it modern market intelligence. Some call it foresight. FIBRES is an intelligent web app for bringing foresight into your business decisions. It applies natural language processing technologies on written data masses to help the human users with trend tracking, strategic foresight and strategy execution. FIBRES even connects the users and commercial providers of trend research. FIBRES is being used by some major corporates, research organizations, and consultancies alike. FIBRES collects inputs about your company external changes into one database. And then it assists human users make sense of it all.
(0 reviews)
Bekijk profiel
StratNavApp brings best practice for strategy development and execution to you and your team. Stop burying yourself in length Word and Powerpoint documents that fail to achieve real change, and start working in a dynamic and collaborative environment which brings business strategy into the modern age. StratNavApp integrates the most common tools for analysis, goal setting, planning and execution tracking in one place. Develop and execute business strategies in a purpose built collaborative online environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Document management software designed to help your organization manage any type of document. Document management software designed to help your organization manage any type of document.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based strategic foresight tool that helps you and your team make your plans future proof. Web-based strategic foresight tool that helps you and your team make your plans future proof.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cosmo Tech is a global software company that helps the C-suite make optimal decisions. Through our unique methodology, we model and then simulate complex scenarios to accurately predict the outcome of events even if those events have never happened before. What we do goes way beyond big data and data science to decision management and augmented intelligence. We transform companies by giving them reliable insight into the future through our SaaS solutions. Cloud-based asset management solution that assists firms with model development, nonlinear simulation and supply chain management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Organizations around the world use deFacto Planning in every business function to make informed decisions and drive faster, more effective planning processes. deFacto Planning empowers business managers throughout an organization to take full command of their companys performance through real-time budgeting, forecasting, analysis and reporting across all functional areas, including finance, tax, sales, supply chain, operations, and others. Fully unified budgeting, forecasting, reporting, analysis, and predictive analytics solution designed for cross-enterprise deployments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rejuvenating the approach to develop and deliver strategies, enablegrowth software helps businesses understand and deliver market growth opportunity, real time. enablegrowth is a scalable, powerful and approachable tool for converting data (markets, products, customers, geographies, channels, pricing, trends) into strategic knowledge, growth opportunity mapping , safe storing of business strategy, SWOTs and the actions required for management to deliver business growth. Strategic enablement software that helps businesses understand and deliver market growth.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Corporate Planner is a software for multidimensional analysis for better planning and simulation functions. Corporate Planner is a software for multidimensional analysis for better planning and simulation functions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Helps people make strategic decisions & achieve remarkable outcomes by enabling them to use proven methodologies online. Helps people make strategic decisions & achieve remarkable outcomes by enabling them to use proven methodologies online.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Weekplanner aims to make your projects easier & focuses on the essential functionalities to efficiently manage your project plan. Weekplanner aims to make your projects easier & focuses on the essential functionalities to efficiently manage your project plan.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Jibility is a free roadmap tool designed to help businesses address and overcome their key challenges to achieve their strategic objectives. Highly visual and adaptable, the app guides users through six steps that culminate in a clear and concise strategic roadmap. With an interactive prioritization matrix, capability map, inbuilt content library, publishing templates and more, Jibility makes it quick and easy to build your strategic roadmap and translate your vision into execution. Logical and highly-visual tool for building a strategic roadmap to solve your challenges and keep your strategy on track.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Just3Things is the only proven Objectives and Key Results (OKR) software. Born from within OVO Energy - one of the UKs fastest growth Unicorn companies - we were instrumental in maintaining their competitive advantage as they rapidly scaled from five to over 5,000 people spread over six offices. We saved OVO more than 3 million a year in lost productivity and endless meetings. Now we're helping companies from around the world do the same. Just3Things is the only proven Objectives and Key Results (OKR) software for aligning and engaging teams, wherever they are.
(0 reviews)
Bekijk profiel
cbCrunch provides PPM solutions for Strategic Planning , Cost Benefit Analysis, and Decision Making that address the major concerns of decisions and planning. It provides an integrated collaborative environment that will allow decision makers to understand the impact of projects, decide on the right project, and monitor the projects in execution. With cbCrunch, industry best practices allow focus on outcome and deliverables while keeping projects aligned with strategic goals. Advanced PPM planning platform that address the concerns of decisions, planning, and monitoring.

EXM

(0 reviews)
Bekijk profiel
EXM transforms the way you define, plan & manage your business strategy. In a digital format it becomes easier to align, share & communicate it with your organisation & control its execution around value-creation. It provides a platform for you to communicate internally, manage the execution of your strategy, increasing alignment of efforts and empowering all team members to deliver value. Board Reporting is simplified, your team is empowered to succeed EXM digitalises a business strategy & transforms the way you plan, manage, communicate & control its execution around value-creation
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visualization tool that helps businesses track progress and goals through live reports, templates, analytics, gauges, and graphs. Visualization tool that helps businesses track progress and goals through live reports, templates, analytics, gauges, and graphs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Stay on top of your rate strategy and that of your competitors across multiple online sales channels Stay on top of your rate strategy and that of your competitors across multiple online sales channels
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easy-to-use SaaS tool for strategy and business plan implementation that helps to mobilize your goals and people. Easy-to-use SaaS tool for strategy and business plan implementation that helps to mobilize your goals and people.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Loop voor op de concurrentie en neem de juiste beslissing. Loop voor op de concurrentie en neem de juiste beslissing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Elbiz Strategy is the best software for strategy management with strategic goals, indicators and strategy execution plans Elbiz Strategy is the best software for strategy management with strategic goals, indicators and strategy execution plans
(0 reviews)
Bekijk profiel
Financial intelligence solution for optimizing your financial performance and standardizing financial reports. Financial intelligence solution for optimizing your financial performance and standardizing financial reports.
The Inpensa Platform is an innovative, purpose-built, SaaS Technology and Advisory Services company focused on delivering solutions to organizations to better define project spend through strategic planning and prioritization, review and analyze via business case management, and tracking the value received even beyond the life of the investment. Inpensa helps corporate executives make better investments through strategic planning, ROI analysis, and benefits realization.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Intuitive platform that powers strategic growth, from mergers and acquisitions to wide-ranging strategic initiatives. Intuitive platform that powers strategic growth, from mergers and acquisitions to wide-ranging strategic initiatives.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tools specifically designed to help you adopt the scaling Up and Rockefeller Habits methodology. Tools specifically designed to help you adopt the scaling Up and Rockefeller Habits methodology.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Unlock your data and unleash your performance. Catalyst is powerful, cloud-based business performance software that is designed to accelerate your profitability. Reporting, Planning, Budgeting and Forecasting have never been this simple. Catalyst allows you to easily slice, dice, drill down and pivot enormous amounts of granular data instantaneously to get a complete picture of your business, find anomalies, draw fully-baked insights, make fact-based decisions and increase your profitability. Catalyst is an engine to accelerate profitability. Reporting, Planning, Budgeting, Forecasting & Analysis have never been so simple.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A strategic growth engine that is powering business entities towards the prospect of autonomous revenue growth. A strategic growth engine that is powering business entities towards the prospect of autonomous revenue growth.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Engineered with innovative technologies, intuitive user interfaces, consistent design and clear visual indicators, Apogee drills planning and budgeting initiatives down, across and through the spectrum of academic, student and administrative operations. Apogee is ideally suited for strategic planners and budget managers including department chairs, academic and administrative deans, department managers, and administrators. Strategic planning and pro forma budgeting software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Degree planner for students to stay on track. Degree planner for students to stay on track.