114 resultaten
Waarom Capterra gratis is
monday.com is een intuïtief Work OS waarin teams hun marketing- en creatieve processen in een handomdraai kunnen creëren om hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Teams communiceren naadloos met een adaptief platform dat handmatig werk automatiseert en transparantie creëert, zodat je direct weet hoe de zaken ervoor staan. Functies omvatten: aanpasbare sjablonen, delen van bestanden, urenregistratie, automatisering en afhankelijkheden, overzichtsdashboards en integraties met populaire tools zoals Facebook, mailchimp, hubspot en meer. Meer informatie over monday.com monday.com is een projectmanagementtool die je team graag zal gebruiken. Het maakt het gemakkelijk voor iedereen om zich te concentreren op wat er belangrijk is Meer informatie over monday.com
Storyclash is dé oplossing voor sociale media-monitoring. Merken, bureaus en uitgevers gebruiken Storyclash voor het monitoren van hun merkimpact, het volgen van hun eigen en verdiende media en het ontdekken van zowel contenttrends als influencers. Alles in realtime. Meer informatie over Storyclash Storyclash is dé oplossing voor de monitoring van sociale media voor merken, bureaus en uitgevers. Meer informatie over Storyclash
Digimind is a simple yet powerful social listening and market intelligence platform used by companies to transform data into actionable insights for strategic decision-making. Digimind helps marketers and analysts on brand reputation, competitive intelligence, consumer insights, trend tracking, influencers identification and campaign analysis. Meer informatie over Digimind Digimind is a social listening and market intelligence platform designed to facilitate insight-driven digital transformation. Meer informatie over Digimind
Brand24 is een eenvoudige, maar betrouwbare oplossing voor controle van sociale media. Het helpt bedrijven van elke omvang om online gesprekken over hun merken, producten en concurrenten te identificeren en te analyseren. Brand24 stelt zijn gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van wat er online over hun bedrijf wordt gezegd, zodat zij op gegevens gebaseerde beslissingen kunnen nemen. Het helpt hen ook om crises op sociale media te voorkomen, klantinzichten te krijgen, online prospecten te vinden en de effectiviteit van campagnes te volgen en de belangrijke influencers te identificeren. Meer informatie over Brand24 Directe toegang tot vermeldingen die relevant zijn voor jouw bedrijf op het internet. Meer informatie over Brand24
Agile CRM maakt dit eenvoudig voor jou en je team, dankzij sociale integraties, sociale luistermogelijkheden en meer. Meer informatie over Agile CRM Agile CRM is een complete verkoop-, marketing- en servicesuite ontworpen zodat MKB-bedrijven kunnen verkopen zoals de Fortune 500. Meer informatie over Agile CRM
Dataminr is het toonaangevende KI-platform (kunstmatige intelligentie) voor realtime evenementen en risicodetectie. Wereldwijde ondernemingen vertrouwen op Dataminr om in realtime relevante waarschuwingen te geven, waardoor eerder zicht ontstaat op opkomende risico's en noodincidenten, waardoor een breed scala aan professionals crises effectiever kan indammen en beheersen. Meer informatie over Dataminr Het toonaangevende KI-platform voor realtime risicodetectie en alarmsignalen bij noodsituaties. Meer informatie over Dataminr
Hootsuite is 's werelds meest gebruikte platform voor het beheer van sociale media met meer dan 16 miljoen gebruikers wereldwijd. Het stelt organisaties in staat om sociale mediastrategieën uit te voeren over meerdere netwerken, waaronder Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest en YouTube. Teams kunnen op alle apparaten en binnen alle afdelingen samenwerken in een beveiligde omgeving om sociale mediaprofielen te beheren, contact te onderhouden met klanten en inkomsten te genereren. Hootsuite is het meest gebruikte platform voor het beheer van sociale media, vertrouwd door meer dan 800 bedrijven uit de Fortune 1000.
Sprout Social biedt krachtige monitoring- en luisteroplossingen voor sociale media voor toonaangevende bureaus en merken, waaronder Hyatt, Ogilvy, Leo Burnett, Evernote en Microsoft. Met Sprout kunnen merken sociale betrokkenheid vereenvoudigen, merkvermeldingen en hashtags volgen, meerdere accounts beheren en nog veel meer. | Probeer Sprout 30 dagen gratis. Volg sociale activiteiten op meerdere netwerken en profielen in een uniforme sociale inbox. | Probeer Sprout gratis.
Meer dan 50.000 bedrijven gebruiken BirdEye om hun beoordelingen te beheren en klanten te volgen, berichten te plaatsen en te communiceren via blogs, forums, nieuwsbronnen en socialemediaplatforms – allemaal op één plek. De alles-in-één-software van BirdEye omvat monitoring, genereren en marketing van beoordelingen, klantonderzoeken, monitoring van sociale media, ondersteuning aan de hand van tickets, vermeldingen, webchat, zakelijke inzichten en competitieve benchmarking. Plan, organiseer en plaats moeiteloos content op je sociale netwerken. Volg klanten, plaats berichten en communiceer via blogs, forums, nieuwsbronnen en platforms van sociale media – allemaal op één plek.
The Moz Local platform brings a robust local technology solution driving more accurate listings management, actionable insights, automation of duplicate deletion, and review management. Moz Local will help you to better own and manage your physical location data than ever before. Deeper integrations, more active location management, and automation of previously manual processes will make your life easier. Moz Local is a robust local solution, driving more accurate listings, actionable insights, duplicate deletion, and review management.
Mention is een marketingpakket voor sociale media waarmee merken en bureaus het gesprek kunnen stimuleren. Dankzij Listen ben je altijd op de hoogte: volg wat online wordt gezegd over een merk of product, ontvang uitgebreide analyse over hun sector en meet de impact van je marketing en PR-activiteiten. Verspreid boodschappen met Publish: plan en beheer berichten op sociale media met één tool, creëer content op basis van relevante inzichten en hou je contentkalender bij, ongeacht waar je je bevindt. Mention is een marketingpakket voor sociale media waarmee merken en bureaus het gesprek online kunnen stimuleren.
Voor bedrijven met meer dan 10 locaties is SOCi het toonaangevende platform voor het beheer van social media en de reputatie. SOCi wordt gebruikt door topmerken, waaronder Sport Clips, Greystar en Ace Hardware, en lost de complexe workflowbehoeften van marketeers op meerdere locaties op. Bescherm je merk met contentbibliotheken en goedkeuringsworkflows. Schaal sociale betrokkenheid op honderden lokale pagina's, sociale advertenties en online beoordelingen via één centrale tool. Krijg snel inzicht in lokale prestaties om succes te repliceren. Voor bedrijven met meer dan 10 locaties is SOCi het toonaangevende platform voor het beheer van social media en de reputatie.
Reputation.com levert het toonaangevende online platform voor reputatiebeheer voor grote ondernemingen met meerdere locaties. Dit platform helpt bedrijven bij het controleren en verbeteren van online beoordelingen en recensies, het verbeteren van de klantervaring en het genereren van verkeer, bezoeken en inkomsten. Cloudgebaseerd reputatiebeheersysteem waarmee bedrijven online beoordelingen kunnen monitoren of beheren en kunnen reageren op feedback van klanten.
PromoRepublic is het enige marketingplatform voor sociale media met meer dan 100.000 bericht-ideeën voor kleine bedrijven, marketeers, bureaus, franchise en merken met meerdere locaties. Bespaar tijd op het beheren van sociale media met de tools voor contentcreatie, planning, bewaking, samenwerking en rapportage. Coördineer je marketinginspanningen op alle locaties met PromoRepublic voor franchise en merken met meerdere locaties. PromoRepublic wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 15.000 bedrijven, marketeers en bureaus. Het enige platform voor marketing op sociale media met meer dan 100.000 bericht-ideeën voor marketeers, bureaus, franchise en merken met meerdere locaties.
Zie de content die jouw zoekwoorden het eerst noemt; of wanneer er content wordt gepubliceerd uit gekozen bronnen. Robuuste merkcontrole van content die online wordt gedeeld, inclusief vermeldingen in de loop van de tijd. BuzzSumo analyseert miljarden stukjes content, waardoor uitgebreide big data-analyses voor iedereen toegankelijk worden. Dit platform helpt je om te zien welke content belangrijk is voor jou of je klanten. Deze software identificeert daadwerkelijke beïnvloeders en registreert je eigen relatieve invloed op je publiek. Tariefplannen voor iedereen. Probeer het nu gratis. Zie de content die jouw zoekwoorden het eerst noemt; of wanneer gekozen bronnen iets publiceren. 's Werelds meest gewaardeerde software voor contentmarketing.
Een goed beoordeeld persbericht en mediadistributieplatform dat klanten oplossingen biedt, met een aanbod variërend van nieuwsdiensten, mediadatabases en redactiekamers van bedrijven. Nieuwsdiensten Het uitgebreide netwerk biedt dekking aan grote nieuwszenders, waaronder Google Nieuws en Yahoo Nieuws. Internationale distributie is beschikbaar en het team zal je mogelijkheden graag beoordelen. Mediadatabase Doorzoek 1,6 miljoen contacten. Klantenondersteuning Goede klantenondersteuning. Newswire is een prima persberichten- en mediadistributieplatform.
Krijg de volledige controle over al je kanalen op Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn en Google My Business met het complete pakket van tools voor management binnen social media op Statusbrew. Plan het hele sociale publicatieproces en verzamel sociale informatie om relaties met de belangrijkste mensen te ontwikkelen en koesteren. Statusbrew is een compleet platform voor management binnen social media.
Sendible is het toonaangevende platform voor management binnen social media voor bureaus die sociale media effectiever willen beheren voor hun klanten. Het Sendible-platform brengt al je sociale netwerken samen in een gecentraliseerde hub en is de eenvoudigste manier om een winnende sociale media-strategie voor meerdere merken op schaal uit te voeren. Met deze productiviteitstool voor bureaus kun je er zeker van zijn dat je team uren tijd zal besparen. Tool voor management binnen social media met merkbewaking, delen van inhoud, ondersteuning voor meerdere netwerken, analyseren en volgen van sociale media/e-mail.
Postcron is intuïtieve, maar krachtige software om gebruikers te helpen tijd te besparen bij het plaatsen en plannen van berichten in alle belangrijke socialemedia-accounts. Met Postcron kun je video's, foto's, carrousel en verhalen plannen op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Je kunt ook je Instagramverhalen verbeteren door Rich Content-elementen toe te voegen zoals polls, vragen, vermeldingen, hashtags en meer! Postcron is de eenvoudigste manier om berichten te plannen op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.
Doorbreek de ruis en rapporteer de impact van je verdiende mediaprogramma's met Cision monitoring. Volg de dekking op de grootste verzameling online, sociale, gedrukte en uitzendkanalen via één geïntegreerde oplossing voor verdiende media en maak on-demand cliprapporten met nieuws- en sociale bronnen, zo vaak als je wilt. Volg je merk met één geïntegreerde oplossing op de grootste verzameling online, sociale, print- en uitzendkanalen.
Womply is een marketing- en CRM-softwarebedrijf dat kleine bedrijven helpt meer klanten aan te trekken en te behouden. Womply geeft ondernemers toegang tot gegevens en technologie die ze nergens anders kunnen krijgen, zodat ze waardevollere klantrelaties kunnen opbouwen en inkomsten kunnen laten groeien zonder tijd te besteden die ze niet hebben. Elke dag gebruiken meer dan 150.000 kleine bedrijven in meer dan 400 verticale markten de software, in alle uithoeken van Amerika. Womply is een marketing- en CRM-softwarebedrijf dat kleine bedrijven helpt meer klanten aan te trekken en te behouden.
NUVI helpt organisaties met effectief crisismanagement, om beïnvloeders te vinden en betrokken te maken en het merkbewustzijn te vergroten. De visuals en verbeterde segmenteermogelijkheden bieden je de tools die je nodig hebt om sociaal sentiment bij te houden, in gesprek te gaan en subgesprekken over je merk online bij te houden. Cloudgebaseerde oplossing die bedrijven helpt met realtime meldingen wanneer er sociale vermeldingen worden gedaan, met behulp van social listening van NUVI.
De missie van Sprinklr is om de favoriete merken ter wereld te helpen tevreden klanten te creëren. Dit wordt gedaan door middel van een uniek platform voor het beheer van de klantervaring (CXM), dat één-op-één, menselijke verbindingen op schaal mogelijk maakt over meer dan 25 verschillende communicatiekanalen zoals Twitter, Facebook en Instagram. Sprinklr heeft zijn hoofdkantoor in New York City met 1400 medewerkers in 22 kantoren en werkt met meer dan 1200 van zeer waardevolle merken wereldwijd, waaronder: McDonalds, Nike en Microsoft. Sprinklr is een softwareplatform voor grote ondernemingen dat is ontworpen om klantervaringen op schaal te beheren.
Compiles data from Instagram and uses the data to make statistical graphs and charts that track progress and growth. Compiles data from Instagram and uses the data to make statistical graphs and charts that track progress and growth.
Awario helpt je om belangrijke discussies op sociale media en het internet te volgen. Wil je het nieuws over jouw product of dienst verspreiden? De betrokkenheid van je klanten verhogen en je merkloyaliteit opbouwen door altijd aanwezig te zijn wanneer ze je nodig hebben? Wil je online verkoopkansen vinden? Wil je volgen hoe de mond-tot-mondreclame over je concurrenten zich verspreidt? Wat denk je over het opbouwen van relaties met influencers om je producten bij (en via) hen aan te bevelen? Awario helpt je met elk van die taken. Vind online gesprekken over je merk, sector of concurrenten via sociale media en het internet en meng je in realtime in de discussie.
Meltwater is the global leading media intelligence platform. Our software uses AI to track and decode billions of digital documents in real time. By leveraging the largest news and social media database in the industry, we bring our clients advanced Media Monitoring, Social Media Listening, Social Media Management, PR Analytics and Influencer Engagement tools. Through Meltwater Media Intelligence, companies make better, more informed decisions using insights from the outside. Public relations management tool that enables businesses to monitor and analyze media across social platforms and podcasts.
Meltwater is the global leading media intelligence platform. Our software uses AI to track and decode billions of digital documents in real time. By leveraging the largest news and social media database in the industry, we bring our clients advanced Media Monitoring, Social Media Listening, Social Media Management, PR Analytics and Influencer Engagement tools. Through Meltwater Media Intelligence, companies make better, more informed decisions using insights from the outside. Public relations management tool that enables businesses to monitor and analyze media across social platforms and podcasts.
A trusted AI-enabled social media marketing suite for brands and agencies of all sizes. We empower our clients with the most extensive dataset to execute successful top of the funnel marketing. Understand your customer personas, leverage advanced content intelligence, and find the right influencers for your business. Optimize your social media management, monitor social media conversations, and provide outstanding customer service - all in a single interface. Understand your customer personas, create engaging content, optimize performance and know the impact of social media on your business.
Konnect Insights is a social listening and analytics platform that offers all in one tool for Listening + Analytics + Social CRM + Publishing. Easy-to-use, great coverage from 100s of millions of sources, beautiful dashboards, real time data are some of the key strengths of Konnect Insights. You will fall in love with the user experience and the UI of the tool. There are loads of slicing and dicing of data. Built on big-data technology ensures you do not miss any data. Konnect Insights is a social listening, analytics and Social CRM platform with beautiful dashboards and BI tools
Mentionlytics is een bekroond monitoringplatform voor web en sociale media. Het werkt geweldig voor kleine en grotere bedrijven, maar ook voor particulieren (artiesten, politici, beroemdheden enz.). Ontvang een volledig verslag van wat mensen over jouw merk zeggen op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, nieuws en blogs of ELKE andere website. Stel het binnen enkele seconden in door je merknaam in te voeren! Volledige web- en sociale media-monitoringoplossing om verwijzingen naar je merk te beheren.
#1 Ranked Franchise Social Media Management Software by Entrepreneur. See why brands like Massage Heights, Pet Supplies Plus and Tutor Doctor use Rallio to easily manage social media and reputation management across all locations. Use Rallio to manage social posts, reviews, content and franchisee permissions. Or, outsource the service to us! Need help with increasing positive reviews or managing online business listings? We've got you!. #SocialSimplified We make it simple to manage your social media across all locations. Use our software, or outsource your social media management to us!
This is a platform where industry 4.0 converges with Customer Experience management to provide an end-to-end solution for Marketing, Branding and Customer Service Enhancement. We offer Social Listening, Online Reputation Management, Digital Intelligence and Chatbots connected via dashboards under a singular tool, to deep dive into actionable Analytics and Insights. We have a global footprint servicing amongst the Fortune 500. The Ultimate Customer Experience Management Platform
YouScan is een sociaal luisterplatform dat wordt aangedreven door beeldherkenningstechnologie. Het biedt directe toegang tot online gesprekken met klanten, zodat ondernemingen en bureaus kunnen luisteren, analyseren en sociale gegevens kunnen omzetten in actie. Gebruikers kunnen naadloos de meest complexe taken uitvoeren dankzij sentimentanalyse, trenddetectie en slimme meldingen in combinatie met een intuïtief en krachtig dashboard. YouScan wordt efficiënt gebruikt door grote merken, waaronder L'Oreal, Nestle, Coca-Cola en McDonald's. YouScan is zeer nauwkeurig en slim, en het helpt merken naar sociale media te luisteren en visuele inzichten te verkrijgen om gegevensgebaseerde beslissingen te nemen.
Gebouwd door marketeers, voor marketeers - verzamel al je marketinggegevens op één plek. Realtime rapporten en dashboards verminderen de handmatige rapportagetijd met 90%. Improvado integreert met meer dan 150 platforms: Facebook, Google Ads, LinkedIn, Twitter, Salesforce, Mailchimp - noem maar op. Je kunt gegevens extraheren en doorsturen naar visualisatietools zoals Tableau, Looker, Google Data Studio, Google Sheets en meer. Geen ontwikkelaars of SQL-kennis vereist. Neem de controle over je marketinggegevens. Bewaar al je marketinggegevens op één plek. Heb je gegevensuitdagingen? Neem contact op. Dit product kan daarbij helpen.
Social listener and sentiment classifier to save thousands hours of video watching and manual work. Social listener and sentiment classifier to save thousands hours of video watching and manual work.
Echobot MONITORING offers a media intelligence software to help you track, filter and analyse each day millions of articles, reports and comments. Easily create curated reports or automated alerts about whats happening in your market and keep your team in the loop. Using intelligent algorithms Echobot helps you collect, monitor and analyze relevant conversations around topics, keywords, products, and companies. As a result, Echobot MONITORING delivers aggregated insights with just one click. Digital media intelligence to better understand customers and markets.
Social media analytics software which provides consumer insights and market trends by analyzing conversations across multiple platforms Social media analytics software which provides consumer insights and market trends by analyzing conversations across multiple platforms
Mobile and social media archiving add-on that helps businesses archive enterprise information under a unified platform. Mobile and social media archiving add-on that helps businesses archive enterprise information under a unified platform.
Echosec is de ideale sociale-mediamarketingtool om via een ongefilterd en realtime perspectief van je klant de door gebruikers gegenereerde content op sociale-media te zien, te betrekken en erop te reageren. Controleer op de intentie van de klant met meer dan trefwoorden en hashtags. Echosec biedt een unieke manier om realtime, gebruikersgestuurde informatie weer te geven die de meeste bedrijven missen. Stel je bedrijf in staat om lokale merkbeïnvloeders te ontdekken, betrokkenheid te stimuleren en marktaandeel te vergroten. De social listening tool van Echosec wordt door Fortune 500-bedrijven gebruikt om met klanten in contact te komen en de merkgezondheid in realtime te beoordelen.
Instantly collect images and videos from Instagram, Facebook, Twitter, and Youtube from any #hashtag or account. Hide posts you dont like, block people, and search through all of the user-generated content. Easily embed your feed into your website, or use our dedicated page to display the posts anywhere there is a browser on any device Collect and curate any hashtag on Instagram, Facebook, Twitter, and Youtube and display that content on your website.
MavSocial is a completely social media management solution covering content management & curation, publishing to Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube, Tumblr & WeChat Includes community management, social listening, reporting, Facebook post boosting, brand management, team-based permissions & post pre-approval workflow. Request a demo now! Social media marketing solution for brands and agencies, visual content management, full reporting and analytics.
Tool voor sociale media die klantenservice en marketing mogelijk maakt door middel van klantbetrokkenheid, monitoring van sociale media en analyse. Tool voor sociale media die klantenservice en marketing mogelijk maakt door middel van klantbetrokkenheid, monitoring van sociale media en analyse.
ArchiveSocial is the leading provider of social media archiving software in the public sector. ArchiveSocial enables almost 3,000 forward-thinking government entities, law enforcement agencies, and educational organizations to openly and transparently communicate across social networking platforms, while ensuring legal protection and compliance with public records. To learn more, visit our website at https://archivesocial.com. Cloud-based solution that helps businesses with compliance regulation, records management, data capture and more.
Media monitoring and analytics software that comes with key news monitoring, data visualization reports, and influencer recognition. Media monitoring and analytics software that comes with key news monitoring, data visualization reports, and influencer recognition.
TrendKite is dedicated to helping PR professionals and agency teams build a timely, highly accurate picture of their brands media coverage with ease. Our advanced analytics, beautiful reporting and sophisticated share of voice analysis help clients achieve, validate and communicate success. Cloud-based solution that helps businesses manage public relations with influencer marketing, news monitoring, and media pitching.
Of dit platform het nu voor je doet of je helpt het zelf te doen, de diensten voor mediamonitoring zorgen ervoor dat je nooit in het duister tast. Of dit platform het nu voor je doet of je helpt het zelf te doen, de diensten voor mediamonitoring zorgen ervoor dat je nooit in het duister tast.
Als je niet de gewenste resultaten behaalt uit je sociale marketingprogramma, is het tijd om een marketingtechnologiepartner te overwegen die goed begrijpt hoe je wilt werken. Metigy begrijpt dat marketeers in het MKB meer nodig hebben dan alleen een beter proces. Ze hebben besluitondersteuning en strategie nodig om hun dagelijkse marketingbeslissingen te begeleiden. Metigy gebruikt AI om een actieve stroom van inzichten en ideeën te genereren waarmee je consistent betere resultaten uit je sociale marketing kunt bereiken. Metigy is een marketingplatform voor sociale media dat AI gebruikt om beslissingsondersteuning te bieden via een realtime stroom van inzichten en acties.
Critical Mention is een cloudgebaseerde, realtime monitoringdienst voor het volgen van tv, radio, online nieuws, gedrukte bronnen en sociale mediaplatforms, waaronder Twitter en Facebook. Professionals in PR-, marketing- en communicatie gebruiken dit wereldwijde platform voor media-informatie om hun verdiende mediawaarden beter te begrijpen en aangepaste, deelbare rapporten te creëren. Gebruikers van Critical Mention hebben ook toegang tot 24/7/365 ondersteuning via een speciale accountmanager. Cloudgebaseerde, realtime monitoringdienst voor het volgen van tv, radio, gedrukte bronnen, online nieuws, en sociale mediaplatforms.
PaloPro is a powerful tool for monitoring and analysing all Web and Social Media, collecting in real time mentions published on websites, forums, blogs, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube. Utilising state-of-the-art AI and Machine Learning algorithms, PaloPro achieves up to 90% accuracy in Sentiment Analysis, delivering accurate analytics & alerts in real time, helping brands manage their online reputation, evaluate their communications strategy and deal with crisis on the ever-moving web. The most effective Web & Social Listening tool. Search and analyse all reviews, comments, opinions on Web & Social Media in real time.
Cloud90 is a digital intelligence platform. We keep our eyes on online conversations about your brand, your competitors and your staff and alert you, via SMS or email, when you need to take action. We have paired our digital listening technology and our custom built dashboard with the best sentiment analysis tool on the market. People. Our early warning system & dashboard enable you to share social media intelligence with your entire organisation in real-time. Social media listening platform. Democratize your social data intelligence and analyze sentiment with 98% accuracy.
SentiOne helps listen to what truly matters and react to your audience needs. We provide broad, in-depth online listening and complete reputation management solution. This means you can explore unlimited keywords in any language and get the analysis of mentions from various web sources such as social media, news, blogs, forums in chosen country. You get a broad, clear view. As well as the possibility to answer to your audience straight from our all-in-one platform. SentiOne is a media monitoring software that connects with customers and analyzes online brand mentions in multiple languages.
Synthesio, an Ipsos company, is a global leader in the latest report on Social Listening Platforms published by an independent research firm. Synthesio provides global brands with social listening tools and audience insights to measure the impact of social and mainstream media conversations. The Synthesio Social Media Intelligence Suite surfaces actionable insights both qualitative and quantitative from the most extensive collection of data on the market. Brands use Synthesio's Social Media Intelligence Suite to measure the impact of online conversations against their business goals.
AI-powered platform which curates consumer insights from the buzz around topics of interest. Used by leading brands, globally. AI-powered platform which curates consumer insights from the buzz around topics of interest. Used by leading brands, globally.
No one should feel overwhelmed or clueless with new technology, while others seem to blitz through it just fine. Maybe* is an all-in-one, easy-to-understand platform that helps you take control of your social media, no matter what your experience level is and give you a full 360-degree view of the landscape. Best of all, with unlimited seats, the entire team can understand whats working and whats not. Maybe* is an all-in-one, easy-to-understand platform that helps you embrace change on social media, backed by powerful insights.
Mediatoolkit geeft je inzicht over wanneer er online iets belangrijks over je bedrijf wordt besproken. Het is een media-monitoring en social-listening tool voor bedrijven die precies moeten weten door wie, wat en waar het bedrijf, concurrenten of de industrie genoemd wordt. Mediatoolkit helpt je de informatie op tijd te vernemen, te analyseren, merkbeïnvloeders te vinden en je online reputatie te verbeteren. Volg merkvermeldingen op websites en sociale media en krijg realtime vermeldingen en inzichten met betrekking tot de online reputatie van je merk.
Social listening of over 300 million sources worldwide. In addition to big portals such as Facebook, Twitter, Instagram and YouTube, we monitor forums, blogs, online news and all reviews. Monitoring of all relevant postings, alerts, reports, evaluations, topic and sentiment analysis: Identify trends and capture the pain points and wishes of your target group. Understand better what your customers think and optimize your campaigns, services and products for more sales. Social listening and monitoring tool for more than 300 million online sources worldwide
With CloudSocial, you can seamlessly Publish content of several social channels, Listen to comments and posts basis specific keywords, Respond to comments and tweets and Analyse key social metrics for actionable insights. Publish- Ability to post instantly across social media channels or schedule posts by channel at specific times, with recurrence daily, weekly, monthly or annual. Listen Set keywords to sniff posts and tweets from several social channels be it for your brand or competition Publish content across social channels, Listen to comments and posts basis specific keywords.Respond to comments and tweets.
Social media management tool that comes with reputation management, social SEO, posting and messaging capabilities. Social media management tool that comes with reputation management, social SEO, posting and messaging capabilities.
SocialBrands: the smartest all-in-one digital marketing tool. the modules that we have in our all in one platform: Publish Campaigns Listen Engage Reports Audience SocialBrands: the smartest all-in-one digital marketing tool.
EVERYTHING YOU NEED FROM WEBSITE DESIGN AND DIGITAL MARKETING TO PROPERTY MANAGEMENT SOFTWARE TOGETHER IN ONE PACKAGE. Whether you are looking for website design and development, email hosting, domain management, pay-per-click management, social media management, local listing management, PMS software, or other key online services required to run your business, INNsight has you covered. Our full suite of software and services was built to drive bookings. EVERYTHING YOU NEED FROM WEBSITE DESIGN AND DIGITAL MARKETING TO PROPERTY MANAGEMENT SOFTWARE TOGETHER IN ONE PACKAGE.
Zignal Enterprise is a modern media intelligence platform for communications, marketing and executive teams. Zignal Enterprise is a modern media intelligence platform for communications, marketing and executive teams.
Linkfluence's Radarly software solution tracks and analyzes more than 100 million publications on a daily basis and monitors more than 300 million sources in 60 languages. Radarly provides crucial insights to marketing, communication and digital directors as well as community managers to make sense of the social web. Identify influencers, monitor trends, conduct sentiment analysis, utilize image recognition, post geolocation, track competitor's social footprint and much more. Social media monitoring and analytics platform, with cutting-edge social media research.
Content and compliance monitoring for your brand and products across search engines, social media, and more. Content and compliance monitoring for your brand and products across search engines, social media, and more.
Tracks user actions on Instagram as likes, comments and follows. You can monitor competitors, customers and influencers. Tracks user actions on Instagram as likes, comments and follows. You can monitor competitors, customers and influencers.
News Monitors for data mining and links dashboards in a single workspace that helps users search and analyse any key word or topic. News Monitors for data mining and links dashboards in a single workspace that helps users search and analyse any key word or topic.
Pulsetuit bewaakt Twitter in realtime. Pulsetuit kan informatie geven over de emotionele impact en je zeer nuttige statistieken geven over wat er op dit moment op Twitter gebeurt. Als je bijvoorbeeld beheerder van sociale media bent, kun je de impact en resultaten van je Twitter-communicatie in realtime bewaken. Dit geeft je informatie over het succes ervan en je kunt acties ondernemen om je campagne te corrigeren. Realtime Twitter-analyse en sentimentanalyse. Hiermee kun je de impact van je communicatie-acties meten terwijl ze plaatsvinden.
Synchronized solution to deliver more for your business. Synchronized solution to deliver more for your business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Monitor what people are saying about your brand, product, competitors and market on social media to generate leads and gather intelligence. Schedule and launch Social Media Campaigns and measure sales and conversions on these campaigns. Social media monitoring platform that enables businesses to manage post statistics, monitor metrics, track visitors, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Measures online sentiment to gauge trends, predict consumer needs, conduct online market research, and drive corporate strategy. Measures online sentiment to gauge trends, predict consumer needs, conduct online market research, and drive corporate strategy.
(0 reviews)
Bekijk profiel
listening247 is the only social media listening & analytics tool that has been specifically developed for customer insights, offering the highest semantic and sentiment accuracy on the market. A tool designed for organisations to assess and manage their online reputation, evaluate marketing campaigns, and benchmark themselves against the competition, listening247 produces accurate Social data that can be integrated with traditional Sales and Survey data, for otherwise unobtainable insights. listening247® was developed specifically for insights, and produces accurate Social data that can be integrated with Sales and Surveys.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ubermetrics is the leading Content Intelligence platform for marketing and PR experts. The platform can provide communicators with key insights for running effective campaigns. Our AI-powered platform makes social media monitoring more effortless than ever before. Communicators can strengthen their campaign strategy and impact with AI-driven information from over 400 million publicly available media sources. Ubermetrics Content Intelligence platform helps PR pros gear up for effective campaigns based on meaningful insights and information.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With Astute Social, your customer care and marketing teams have a single platform to manage social listening and brand monitoring, social care and consumer engagement, ratings and reviews across a variety of review platforms, social post scheduling, sentiment tracking, and multi-channel ad campaigns. Advanced natural language and sentiment analysis surface the posts that need your attention and direct CRM integration ensures customer issues are handled quickly with no duplicate work. Engage in real time across social channels, gain valuable insights from social listening, publish posts, and manage ratings/reviews.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The ultimate online media monitoring app to drive growth while understanding your users. The ultimate online media monitoring app to drive growth while understanding your users.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social media management solution that offers businesses with pulse builder, tagging, and visual analytics. Social media management solution that offers businesses with pulse builder, tagging, and visual analytics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Akio proposes Akio.CX, a unified customer relations platform - with all channels including voice, emails, chat, social media,... - combined with a complete listening and analytics system of media coverage, social conversations and customer feedback. Our offer is designed to help companies to optimise customer service experience and increase customer knowledge. Akio.CX is a unified omnichannel customer relations platform, combined with a complete listening and analytics system.

SM2

(0 reviews)
Bekijk profiel
Capture, retain, and search up to rolling three years of social media data for actionable insights. Capture, retain, and search up to rolling three years of social media data for actionable insights.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visual monitoring tool for Instagram using machine learning and image recognition in order to track brands, images, and hashtags. Visual monitoring tool for Instagram using machine learning and image recognition in order to track brands, images, and hashtags.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Media monitoring and analytics tool which collects news articles and extracts events mentioned in them. Media monitoring and analytics tool which collects news articles and extracts events mentioned in them.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social media content analytics tool that allows businesses to search and analyze viral posts on multiple networking platforms. Social media content analytics tool that allows businesses to search and analyze viral posts on multiple networking platforms.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social and Web analytics with focus on reputation, influence, alerts, audience, dashboards, team work, reporting, API and white label. Social and Web analytics with focus on reputation, influence, alerts, audience, dashboards, team work, reporting, API and white label.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social media and digital risk management solution which protects firms from fraudulent activity, account hacking and online threats. Social media and digital risk management solution which protects firms from fraudulent activity, account hacking and online threats.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based social media monitoring solution that helps businesses compare and benchmark publisher performances. Web-based social media monitoring solution that helps businesses compare and benchmark publisher performances.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Wynyard Social Media Analyzer(SMA) works on the open source intelligence technology. It is hugely beneficial for Law Enforcement agencies and any other organization that wants to keep criminals at a bay. The desktop application monitors enormous amount of content available on different social media platforms and web channels across various geographies and languages in real-time. It filters out the irrelevant data and presents only the required and relevant information. The best way to monitor all social media activities of suspects and anti-nationalists.
(0 reviews)
Bekijk profiel
X1 Social Discovery is the industry-leading solution for anyone who needs to collect and search data from social networks and the internet. X1 Social Discovery is the industry-leading solution for anyone who needs to collect and search data from social networks
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social Media Management For Brands and agencies Kpeiz is Social media analytics platform offering competitive business insights with instant measurable outcomes on a daily basis. Our tool helps implementing brand advocacy and establishing a strong bond with the audience relying on reliable statistics. ¿ Competitive intelligence ¿ Reporting & automation ¿ Monitoring & Optimization Social media analytics platform that provides competitive business insights with instant measurable outcomes on a daily basis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Snelle inzichten in volume, trends, sentiment, kansen én gevaren zijn belangrijk voor een sterke reputatie. Met de OBI Brand Monitor maak je dit niet alleen van je eigen organisatie meetbaar, maar ook van de branche en al je concurrenten. Haal relevante inzichten uit online data, social media, printmedia, radio en tv. Start vandaag nog met efficiënte én krachtige media monitoring en reputatiemanagement via de handige tool! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag dan een gratis demo aan. De OBI Brand Monitor helpt met het meten & analyseren van de reputatie, branche en stakeholders via social, online en offline data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
BuddyBid empowers small businesses to sell, auction, and capture data from new and existing customers on various social media platform. BuddyBid empowers small businesses to sell, auction, and capture data from new and existing customers on various social media platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Powerful Social Media Marketing intelligence tool. Can also be used from mobile without an app. Powerful Social Media Marketing intelligence tool. Can also be used from mobile without an app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ListenFirst is the most comprehensive social analytics solution that combines earned, organic, and paid content and campaign analysis across every social channel to give brands a single source of truth to drive results. We empower marketers and researchers with meaningful social insights to power the entire marketing funnel, from strategy and planning to real-time tracking, optimization and conversion. Comprehensive, single source social analytics for a fragmented world, trusted by the largest brands in the world
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social media monitoring tool that provides its users with sentiment analysis, customized alerts, lead management, and more. Social media monitoring tool that provides its users with sentiment analysis, customized alerts, lead management, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The first PR & Influencer monitoring tool dedicated to Fashion, Luxury and Cosmetics. Track relevant mentions across print, online and social media and create bespoke newsletters and coverage books. Tie coverage to events or campaigns by tagging mentions or tracking specific influencer lists. The first PR & Influencer monitoring tool dedicated to Fashion, Luxury and Cosmetics. Track print, online & social media mentions.
Track social and media with daily reports and real-time alerts with this press and social media monitoring solution. Track social and media with daily reports and real-time alerts with this press and social media monitoring solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Kornukopia Social provides a unique campus offering, all the benefits of a suite of social networking tools without all the risk, safety concerns, loss of privacy and potential liability. Kornukopia Social is a unique safe secure way to communicate using modern tools in a safe, secure and private environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows businesses to monitor web and social media online 24 hours a day. Allows businesses to monitor web and social media online 24 hours a day.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Find relevant tweets for your small business, agency, or personal brand. Get email alerts for Twitter. Track keywords, phrases, #hashtags, mentions and more! Find relevant tweets for your small business, agency, or personal brand. Get email alerts for Twitter.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Social Media Alerts Social Media Alerts
(0 reviews)
Bekijk profiel
Het door AI aangedreven platform van Continuon helpt merken hun sociale media-communities en content te begrijpen, nano-influencers te identificeren en gegevensgestuurde campagnes te creëren die het rendement verhogen. Weet wat je sociale doelgroepen interesseren. Creëer sociale marketing die echt, authentiek en relevant is. Merken die Continuon gebruiken om hun content te optimaliseren, hebben een toename in organisch bereik van meer dan 50% gemeld. Een door AI aangedreven platform om content te analyseren, nano-influencers te identificeren en het sociale rendement te verbeteren.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Semantic analysis and social media monitoring solution that helps marketing professionals analyze online content in real time. Semantic analysis and social media monitoring solution that helps marketing professionals analyze online content in real time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A solution for listening real-time online conversations where your brand is mentioned and giving the fastest support for customers. Make people aware of your brand and conduct online reputation management effectively. Perform better by learning popular marketing channels, spying on competitors' main keywords, and gathering data with Famm analytics tools. Learn how posts perform across the internet and find content creators and influencers that can spread the word about your brand. A solution for a deeper understanding of what people think about your brand all across the web and social media.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Armada helps you get relevant conversations daily from the deepest pockets of the web to track your brand, engage with customers, find leads, monitor your competitors, distribute content and build a community. Get conversations from Twitter, Quora, Reddit and Forums. Slack workflow integration also available. A must-have product for startups, makers and hustlers. For more details, visit the website. Get relevant conversations daily from the deepest pockets of the web to track your brand.