Waarom Capterra gratis is
Bekroond, beveiligd en gedeeld intranet dat communicatie mogelijk maakt tussen management en 250+ werknemers die niet aan een bureau werken. Door het delen van campagnes, best practices en resultaten tussen verschillende locaties zien klanten met meer dan 250 gebruikers een gemiddelde omzetstijging van 10% sinds de invoering. Met volledige integraties kun je jouw merk versterken met je eigen app. Het product wordt gebruikt door 350+ klanten in 27 landen, waaronder Marriott Hotels, G-Star, Hudson's Bay, Suitsupply en Mars. Met een succespercentage van 100% voor implementatie kun je slimmer communiceren via Speakap. Meer informatie over Speakap Door het delen van projecten, best practices en resultaten tussen werknemers die niet aan een bureau werken zien klanten met 250+ gebruikers een omzetstijging van 10% sinds de invoering. Meer informatie over Speakap

door Jamespot

(0 beoordelingen)
Bezoek website
Jamespot is jouw gemakkelijk te configureren, moderne intranet om je communicatie en samenwerking te vereenvoudigen. Dit uiterst configureerbare moderne intranet maximaliseert jouw potentieel voor samenwerking en communicatie. Geef je teamgenoten gemakkelijk toegang tot alle bedrijfstoepassingen die je gebruikt, alle informatie en kennis om hun projecten gemakkelijk te beheren, en nog veel meer. Eenvoudig, aantrekkelijk, efficiënt. Meer informatie over Jamespot Modern alles-in-één intranet met alle benodigde toepassingen om jouw teams op een efficiënte manier dagelijks te stimuleren. Meer informatie over Jamespot
Het alles-in-één sociale en collaboratieve intranetplatform, speciaal ontworpen voor middelgrote en grote bedrijven die werken met G Suite van Google. Het platform combineert intranet, samenwerking en sociale netwerken in één uniforme oplossing en wordt gebruikt door meer dan 300.000 mensen wereldwijd om de waarde van medewerkersbetrokkenheid te benutten. Happeo is bekroond vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, de beste werkplekintegratie en het moeiteloze implementatieproces. Bekijk de volledige demovideo of start een gratis proefversie! Meer informatie over Happeo Het toonaangevende alles-in-één sociale intranetplatform, ontworpen voor middelgrote en grote bedrijven die werken met de G Suite van Google. Meer informatie over Happeo
Ontgrendel het potentieel van je community met Hivebrite, het meest geavanceerde alles-in-één platform voor communitybeheer en -betrokkenheid. Hivebrite is gemakkelijk in te stellen, volledig aansluitbaar op jouw merk en het helpt je bij het opbouwen of vervangen van het bestaande intranet van je bedrijf en het creëren van kansen voor jouw eigen gemeenschap. Beheer je ledendatabase, centraliseer de communicatie met je leden, creëer evenementen en verzamel online betalingen, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie over Hivebrite Ontgrendel het potentieel van je community met de meest flexibele en krachtige alles-in-één-oplossing voor communitybeheer en -betrokkenheid. Meer informatie over Hivebrite
Samepage biedt bekroonde realtime intranetsoftware die is ontwikkeld om teams te helpen met het meeschrijven aan documenten, delen van bestanden, beheren van taken en kalenders, tekenen van diagrammen, bewerken van spreadsheets, en meer. Dankzij veilig delen kun je samenwerken met collega's, aannemers, klanten enz. Met ingebouwde groepchat en videogesprekken kun je je team en de gesprekken binnen het team zien naast de content waar je samen aan werkt. Het kan ook worden geïntegreerd met honderden apps om je te helpen werkstromen te consolideren en een teveel aan e-mails te voorkomen. Meer informatie over Samepage Realtime intranetsoftware die is ontworpen om teams te helpen mee te schrijven aan documenten, bestanden te delen, projecten te beheren en te chatten via tekst, audio en video. Meer informatie over Samepage
Toepassingen en bureaublad delen en bekijken, annotatietools, chatberichten, webdia's en whiteboards. Toepassingen en bureaublad delen en bekijken, annotatietools, chatberichten, webdia's en whiteboards.
Glasscubes vereenvoudigt de groepssamenwerking in een gebruiksvriendelijke omgeving die snel te implementeren is. Creëer snel veilige online werkplekken die het gemakkelijk maken om met iedereen samen te werken, waar dan ook. Ontdek hoe slimme teams online werkplekken gebruiken om beter samen te werken en de klus te klaren. Vertrouwd door de Britse overheid en hoogpresterende bedrijven - groot en klein. De eenvoudigste manier om bestanden te delen, projecten te beheren en met elkaar te communiceren. Alles vanuit één centrale, veilige online werkruimte.
eXo Platform is ontworpen om informatie snel te kunnen verspreiden onder werknemers, om gemeenschappelijke interne bedrijfsprocessen efficiënter te maken en om een gevoel van gemeenschap binnen een organisatie te bieden. eXo Platform is ontworpen om een succesvol intranet te creëren dat elke medewerker betrekt en verbindt, hun dagelijkse activiteiten ondersteunt, de bedrijfsethos weerspiegelt en gebruikers helpt om werk gedaan te krijgen. Een open source intranetsoftware waarmee je de communicatie en samenwerking in de hele organisatie kunt stroomlijnen.
De sociale intranetoplossing van MangoApps is de moderne manier om de interne communicatie in je bedrijf te versterken, de contenthub van het bedrijf fris te houden door medewerkers eenvoudige schrijf- en blogtools te bieden en een levendige digitale werkplek met ingebouwde tweerichtings-betrokkenheidstools te bouwen. MangoApp, met als kern een intelligent werknemersplatform, is ontworpen voor en bedient organisaties met 50-50.000 werknemers in een breed scala van sectoren. Levendige en interactieve enkele bron van informatie die nauwkeurig en up-to-date, mobiel en snel is.
Bekijk profiel
OnSemble is meer dan een intranetportaal. Een medewerkersplatform voor samenwerking, betrokkenheid en documentbeheer waarmee je een intranet kunt bouwen zonder te programmeren. Een intranet dat werknemers geweldig zullen vinden en ook daadwerkelijk zullen gebruiken. OnSemble geeft meer dan 55.000 mensen en organisaties mogelijkheden met een verhoogde productiviteit en sociale gemeenschap. OnSemble heeft alle apps en functionaliteit die je vandaag nodig zult hebben en vele waar je naartoe kunt groeien. Integreert ook met SharePoint, Microsoft Office en nog veel meer. Meer dan een intranetportaal. Een medewerkersplatform voor samenwerking, betrokkenheid en documenten waarmee je kunt bouwen zonder te programmeren.
Seismic is de leidende wereldwijde oplossing voor marketing en verkoop, verbetert de succespercentages en levert grotere deals voor de afdeling Verkoop, terwijl het effect op de winstmarge stijgt. Grote bedrijven gebruiken Seismic om de verkoopproductiviteit te verhogen door middel van automatische verspreiding van relevante informatie en gepersonaliseerde content naar vertegenwoordigers voor kopersinteractie. Seismic is de leidende wereldwijde oplossing voor marketing en verkoop.
Beekeeper is een operationeel communicatieplatform dat het bestaande intranet van een bedrijf kan ondersteunen of zelfs kan vervangen. Mobiele opslag- en communicatietools binnen de app geven werknemers gemakkelijke toegang en manieren om de middelen die ze nodig hebben te delen via één beveiligd platform. Dankzij de bidirectionele SharePoint-integratiemogelijkheden kunnen werknemers updates delen en communiceren via interne communicatiekanalen. Maak van je intranet een collaboratieve digitale werkplek. Het beste alles-in-één-platform voor communicatie en productiviteit om elk individu in een organisatie te bereiken en verbinden.

door Jostle Corporation

(48 beoordelingen)
Bekijk profiel
Maak kennis met het People Engagement-platform - een compleet, intuïtief intranet. Het helpt je om de medewerkersbetrokkenheid te verbeteren, je cultuur tot uiting te brengen en communicatie tot stand te brengen. Want daar draait het om bij buitengewone werkplekken. Het resultaat is een ongehoorde medewerkersbetrokkenheid die 5 keer hoger ligt dan bij zowel traditionele als sociale intranets. De software draait in de cloud en vereist geen maatwerk. Je kunt binnen een week aan de slag. Word ook buitengewoon. Jostle is het enige intranet dat is ontworpen om het leven te vereenvoudigen en het simpel te houden terwijl je groeit, zodat je mensen en je organisatie kunnen gedijen.
Jive Software, part of the Aurea family of customer experience solutions, provides the gateway to an organization's most important assets its knowledge and people. Jive accelerates workplace digital transformation with its industry-leading Interactive Intranet solution that connects people, information and ideas to help businesses outpace their competitors. With more than 30 million users worldwide across every industry, Jive is consistently recognized as a leader by top analyst firms. Jive's Interactive Intranet software provides a single platform for employee collaboration without complication.
Bekijk profiel
Igloo is a leading provider of digital workplace solutions, helping companies move beyond traditional intranets to inspiring digital destinations that improve communication, knowledge sharing, collaboration, and culture. All Igloo solutions are 100% cloud-based, mobile-enabled, and integrate with the leading enterprise systems and cloud apps your business relies on. By centralizing all information, Igloo provides a single-source-of-truth and enables a more productive and engaged workforce. Igloo is a leading provider of digital workplace solutions, helping companies move beyond traditional intranets.

door OpenRoad Communications

(31 beoordelingen)
Bekijk profiel
ThoughtFarmer is een modern intranet dat medewerkersbetrokkenheid stimuleert en de productiviteit verhoogt. ThoughtFarmer is ontworpen als centrale locatie voor medewerkers om informatie te delen en te vinden; de functies zijn ontwikkeld om werknemers te helpen hun werk gedaan te krijgen, ongeacht waar het werk feitelijk gebeurt. ThoughtFarmer is een moderne intranetoplossing die medewerkersbetrokkenheid stimuleert en de productiviteit verhoogt.
Gebruik Noodle! Noodle biedt een breed scala aan functionaliteiten in één portaloplossing voor zakelijk intranet. Bestanden delen, wiki-pagina's en portals, mensen en groepen beheren, formulieren en databases creëren, een sociaal netwerk voor ondernemingen starten, chatberichten binnen de onderneming sturen. Noodle is een zakelijke toepassing. Bezoek de website voor een GRATIS demo van 30 dagen. Intranetsoftware met eenmalige aanmelding met beheer voor documenten, gegevens en content, beschikbaar als cloudgebaseerd of lokaal product.
Our intelligent intranet software empowers you to create consumer-grade experiences for your employees with a responsive UI design, site-wide analytics, intelligent people directory and personal, team, HR and corporate bot assistants. With LiveTiles tools adapt your digital workplace to your employees changing usage habits at a minimal cost. LiveTiles Design also helps foster collaboration throughout your organization. LiveTiles' Design helps fully customize your intranet. Create engaging and modern digital workplaces on SharePoint & Office 365.

door MyHub Intranet Solutions

(24 beoordelingen)
Bekijk profiel
Build an intranet quickly and easily with MyHubs cloud-based intranet software. Whether you are looking for an intranet for small business or a corporate, we cater for all company sizes. MyHub is a low-cost intranet solution that provides an out of the box intranet with a range of powerful business tools designed to improve internal communications and employee engagement. Such as staff directory, profiles, secure login, mobile friendly, document/file storage, blogs, forums, custom pages. MyHub is a cloud-based intranet software solution that provides companies with a range of powerful business tools.
Geef medewerkers een werkplek waar ze zich thuis voelen met de functierijke, prachtig ontworpen intranetsoftware. Dit is een intranetsoftwareoplossing met een verschil. Het biedt je organisatie een one-stop-shop voor het delen van informatie, het verhogen van de productiviteit, het verbinden van personeel en samenwerking. Profiteer van 20 jaar ervaring met intranet: dit platform heeft intranetten gebouwd, ontworpen en ingezet voor wereldwijde organisaties, zowel grote als kleine, en bedrijven in elke denkbare sector ondersteund. Geef personeel een werkplek waar ze zich thuis voelen. Krijg toegang tot elke app, deel informatie en werk samen in één centraal intranet.
Help teams build gorgeous intranets with no coding from their existing content systems, such as Office 365, SharePoint and SAP Portal. Help teams build gorgeous intranets with no coding from their existing content systems, such as Office 365, SharePoint and SAP Portal.

door Super Smashing

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
Moderne medewerker-app en intranet-oplossing, met een gepersonaliseerde feed voor interne communicatie, video's, training, delen en meldingen. Blink is ideaal voor mobiele teams en eerstelijnsmedewerkers, zodat ze verbinding kunnen maken, op de hoogte kunnen blijven en onderweg productief zijn. Als je op zoek bent naar een betere manier om je collega's te bereiken waar ze ook zijn, met relevant nieuws, video's, berichten, peilingen en zelfs toepassingsmeldingen, vakantieplanning en terug-naar-werkformulieren. Blink is de ultieme medewerker-app. Moderne medewerker-app en intranet-oplossing, met een gepersonaliseerde feed voor interne communicatie, video's, training, delen en appmeldingen.
Simpplr is the modern employee intranet. Our software helps companies engage their workforce by streamlining internal communication and forging employee connections. Simpplr partners with many leading brands, including Workday, AAA, Vertex Pharmaceuticals, DocuSign, Eurostar, and Columbia University. Our customers are improving productivity, increasing employee engagement, and reducing employee turnover. Simpplr is the modern employee intranet. Our software helps companies engage their workforce by streamlining internal communication
LumApps Social Collaborative Intranet helps companies (>1000 employees) in all industries improve communications and much more. Let's get in touch! LumApps is the next step in the evolution of the employee intranet. Fully integrated with Microsoft Office 365, as well as G Suite and other tools, the powerful LumApps Platform lets employees connect and collaborate to create a more efficient and engaged workforce. LumApps Social Collaborative Intranet helps companies in all industries improve communications and much more. Let's get in touch!
Source Intranet software is prebuilt to help save time for the IT department. Internal communicators, HR professionals, and marketers in finance, healthcare, and corporate industries. With our 20 years' experience of building thriving workplaces, Source supports your team by acting as the 'single source of truth' when it comes to accessing company files, employee communications, and achieving your organizational objectives. Work better, together with Source by IC Thrive. Source intranet software is built for internal communicators, HR pro's and marketers in finance, healthcare, and corporations.

door Axero Solutions

(16 beoordelingen)
Bekijk profiel
Over 5,000,000 users. Communifire is your modern, fully featured social intranet software that supports your employees and your business. 99% of Communifire Intranet customers are still actively using the platform after 5 years. From connecting your people and streamlining communication to enhancing collaboration and managing content, our full suite of integrated tools will help your organization be more informed, quicker to take action and prepared for tomorrow. Replace your outdated intranet with Communifire. 100% useful. 100% customizable. 100% loved by over 2 million people.
Streamline collaboration with Sift, a single source of truth for people data everyone can leverage. Our lightning-fast people search empowers employees to connect with the right people at the right time for seamless knowledge sharing. Supercharge your team¿s productivity by equipping them with a tool to access deep knowledge of their enterprise. Sift is the fastest way to connect your team. One lightning-fast search bar to supercharge collaboration and engage your workforce.

door Connect Solutions

(13 beoordelingen)
Bekijk profiel
A secure internal communication app connecting all employees with focus on employee experience, micro learning and community building. NEWSFEED Through targeted communications, keep all employees informed of company news in real time CHAT Individually, in Groups or Teams, instantly and securely exchange messages, files or surveys through Instant Messaging LEARN Easily create engaging multimedia content. Enhance learning and make transfer knowledge fun. A secure internal communication app connecting all employees with focus on employee experience, micro learning and community building.
Staffbase is een intranetplatform voor communicators in grote, gedistribueerde organisaties. Met behulp van een mobielgerichte aanpak stelt het interne communicators in staat om elke medewerker te bereiken via verschillende kanalen, zoals nieuws, mobiel magazine, chatrooms en enquêtes. Communicators kunnen analyses en rapporten benutten voor effectieve communicatie en de resultaten van hun werk duidelijk maken voor belanghebbenden. Via integraties in SharePoint kan het ook fungeren als mobiel intranet. Staffbase is 's werelds eerste intranetstartpunt dat al je medewerkers verbindt.
GreenOrbit (formerly Intranet DASHBOARD) You dare to seek a better intranet. You're looking for something more than the flashy integrators. You want to equip employees with the right tools. Drive efficiency and foster collaboration, empower content creators to take ownership and build an intranet experience that works for your culture and brand. We are the intranet that provides everything you need, built in. GreenOrbit. Discover a new intranet solution at greenorbit.com Every day, your people use many different tools to get work done. We are the intranet that provides everything you need, built in.

door Interact Software

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Interact is a global enterprise software company that serves intranet software to over one million users across more than 750 organizations. We specialize in solving internal communication and collaboration challenges by combining our sophisticated intranet software with outstanding professional services, focusing on developing long-term strategic partnerships with our customers. Interact has offices in New York City and Manchester, UK. Founded in 1996 with headquarters in the UK, Interact operates globally and is one of the fastest growing intranet software companies.
Unily's Digital Experience Cloud is an award-winning digital experience platform that empowers modern businesses with the best tools to communicate, collaborate and innovate. Whether you need a platform to power your workforce or a portal to connect with your customers, Unilys adaptable DXC delivers extraordinary digital experiences in any scenario. Use its Intranet, Extranet and Portal solutions to support your internal teams with exceptional enterprise experiences. Unily's Digital Experience Cloud is an award-winning digital experience platform that empowers modern businesses with the best tools to
Award winning HyperOffice integrated collaboration suite allows your employees, customers, and partners to share and collaborate on critical business information from anywhere in the world on any PC, Mac or mobile device, including iPhone. Set up unlimited tailor-made intranets and extranets for employees, teams, departments and partners. Collaborate on documents in real time and keep track of changes. Manage schedules with calendars and sync email with Outlook. Start your free trial today! All the tools company groups need to be productive and work together: share documents, manage projects, coordinate schedules and more.
Bonzai is an award-winning, modern intranet-in-a-box for SharePoint and Office 365. With best-in-class search, intuitive navigation and targeted communications, Bonzai puts the right information, people and news at your employees¿ fingertips. Target content based on user roles, location and more - you¿ll get the right information to the right people at the right time, every time. Your productivity, engagement and collaboration will soar. Industry-leading modern intranet-in-a-box for SharePoint/Office 365 with best-in-class search, navigation and targeted communications.

door Twine Intranet

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
Twine connects people, content and ideas together through one simple and secure portal. Enjoy all the tools you need: Knowledge Library, News & Blogs, Forums, Groups, People Directory, Polls and Surveys, File Manager, Calendar and Workflow Builder. Twine is designed for integration: pull data from Salesforce; sign-on using Google Apps, Microsoft or LinkedIn; and easily upload from OneDrive, Google and other major files services. Unexpectedly simple: Twine connects people, content and ideas together through one simple portal.
Replace or Enhance Sharepoint with....Centralpoint. Centralpoint ranks in Gartner's Magic Quadrant, and is in use by over 350 organizations worldwide to provide a robust selft service INTRANET for your employees serving each user personalized information based upon their role. Centralpoint integrates with AD, LDAP, SAML, OpenID or Workday. It also provides self service tools like Forms to Documents, Learning Management, and Gamification. It can be customized easily to meet your needs. Either replace or enhance Sharepoint with Centralpoint! Over 220 out of the box modules in our module gallery

door Engynn Technologies

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Engynn Intranet is an extremely fast growing, simple intranet solution to connect, engage, and communicate with your organization. Featuring a quick setup, no contracts, and extremely cost effective pricing. Host news, documents, and a large array of other custom feature. Engynn Intranet is an extremely fast growing, simple intranet solution to connect, engage, and communicate with your organization.

door Creative Web Solutions

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Creative Social Intranet is a complete intranet software developed for enterprises, enabling communication and collaboration. Mobile & web based intranet software digital workplace which can be deployed on premise, on cloud as well as hybrid solutions. Enriched with employee engagement features like Employee Dashboard, Birthdays, News, Events, New Joinees, On Boarding, e learning, Rewards & Recognition, Meeting room, Asset booking system, Help desk trouble ticket, Workflows, Chat, SSO etc. Next generation Intranet software for enterprises that enables Employee engagement, R&R, Onboarding, Social Gamification, ticketing etc

door New Day at Work

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Workspace 365 is an adaptive workspace, which simplifies your work. It integrates Office 365 and gives access to all your (web/hosted/Citrix) applications. Workspace 365 offers a document management system, single sign-on for web- and hosted applications, live tiles to quickly see information (calendar items, unread e-mail, internal- & external news, recent documents) and more. Workspace 365 is easy to manage and makes it easier to work and access applications from any device. An adaptive workspace simplifying Office 365 and giving access to all your (web/hosted) applications and information with one login.
Bekijk profiel
Synigo Pulse biedt medewerkers een centrale portal waar ze alles vinden wat ze nodig hebben om effectief te werken: taken, agenda, meldingen, applicaties, bedrijfsnieuws en groepen. Geef gebruikers een werkplek waar ze graag zijn met deze gebruiksvriendelijke oplossing voor Office 365, die binnen 1 dag klaar is voor gebruik. Sociaal intranet en digitale werkruimte voor Office 365.
Bekijk profiel
Origami is a beautiful and reliable SharePoint and Office 365 intranet built on the latest modern SharePoint framework, delivering a responsive intranet that truly connects, supports and engages staff. This affordable Digital Workplace delivered in as little as 6 weeks, provides superior search, collaboration and communication capabilities. Origami is a beautiful and reliable, responsive SharePoint and Office 365 intranet built on the latest modern SharePoint framework.

Hub

door Pancentric Digital

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Hub is een collaboratief intranetportal dat wordt gebruikt door grote merken zoals Nikon, Ralph Lauren en Legal & General, en dat hen helpt de betrokkenheid te vergroten, nieuws en bronnen te delen en effectiever te communiceren binnen één beveiligde digitale werkplek. Je kunt medewerkers en kantoren moeiteloos verbinden, werklasten en taken efficiënter beheren en waardevolle feedback verzamelen met behulp van peilingen en enquêtes. Elke Hub heeft volledig aanpasbare functies en branding. Het platform luistert naar jouw behoeften en past de functionaliteit precies aan op jouw bedrijf. Intelligente intranetoplossing en een beveiligd klantenportal voor bedrijven om samen te werken, te communiceren en informatie te delen.
Papyrs is an intranet software that helps editing text documents, designing intranet pages and creating knowledge base for your team. Papyrs is an intranet software that helps editing text documents, designing intranet pages and creating knowledge base for your team.

door Banc intranets

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
With ease of use as our backbone. Users are presented with a visually pleasing site, and quick access to the information and tools they need whether it be corporate communication, documents, electronic forms, ticketing, learning management, and more. All current and new features are included with BancWorks. Our expertise in intranet administration best practices allows us to share this knowledge with our clients through the live implementation process and after roll out. An easy to use solution employees will love. Work smarter with secure document and content management, and single sign-on capability.

door Elcom Technology

(1 review)
Bekijk profiel
Deliver digital experiences that delight your audience, on a platform your administrators and publishers actually like using. Elcom can power your website, intranet, portal, online learning and digital workplace, all from one feature-rich, fully customisable content management platform, making it an efficient and cost effective solution. Elcom is trusted by organisations including Volkswagen, WWF, Kaiser Permanente, Blackhawk Network, Ascham School, The Fair Work Ombudsman and Fairfax Media. Elcom delivers engaging website, intranet, portal, online training and digital workplace solutions to over 1 million end users.
Turn Office 365 into a vibrant organizational hub for communication, collaboration, and internal services. SP Intranet is an out-of-the-box Intranet portal structure built on SharePoint Online, can deliver a configurable Intranet home page, employee self-service, and department portals that drives transformation of Office 365 into a Digital Workplace. Using this out-of-the-box approach, your company can realize the benefits of a complete Intranet solution faster and more cost-effectively. SP Intranet is a complete out of the box Portal that includes operational department portals and employee self-service features.

door adenin TECHNOLOGIES

(1 review)
Bekijk profiel
IntelliEnterprise is the most complete Intranet Software Suite for managing content and processes. It connects people with experts. With knowledge. With documents. With departments. With policies. With processes. With each other. It lets organizations manage and efficiently distribute relevant content, offers integrated security, customizable applications and workflows for process automation and social tools to connect employees across departments; all tied into an enterprise-wide search. IntelliEnterprise is the one-stop-shop Intranet for managing and discovering content, connecting users and offering enterprise search.

door Colibo

(1 review)
Bekijk profiel
Colibo A/S provides a straight forward social intranet platform that enables complex organisations to collaborate efficiently on business and working culture goals. We want to help define the future of a digital workplace by solving the unique knowledge sharing challenges that companies face. Our name originates from the word collaboration, which is exactly, what our social intranet solution promotes. The same goes for our employees. Intranet platform out-of-the-box with high end-user adoption rates. Use our team collaboration tools and experience higher productivity

door LS Intranet

(1 review)
Bekijk profiel
LS Intranet is the best world practices Digital Workplace solution for middle and large size companies to increase employees productivity. Includes more than 50 demanded collaboration tools. Office 365, AI (chatbots), Yammer, Task management and more. One+ week for the complete product launch! iOS and Android apps are available. Cloud/On-premise solution. Up to 50 users is totally free! Worldwide Digital Workplace solution to improve internal communication, collaboration and engagement.

Oak

door Oak

(1 review)
Bekijk profiel
Used by organisations such as United Trust Bank, Paperchase, Miller Homes, Moss Bros & Halfords Autocentres. Oak is engaging, fun and intuitive intranet software securely based in the cloud for any size of business. Your intranet can go live in a couple of hours. No consultancy or technical resources required. Intranet software securely based in the cloud for any size business that helps teams to collaborate on documents, workflows and more.
Increase your ROI with rapid deployment of amazingly beautiful, robust and comprehensive intranet in hours or days rather than months of custom development. Zero coding and zero development resource requirements make this a painless and highly economical solution. 365Appz is a Ready to Go Intranet solutions which helps to increase organization employee engagement, communication and more. It is the most powerful, adaptable and flexible intranet in a box solution on the market today. Intranet solution that helps organizations manage internal communication, post announcements, and increase collaboration across teams.

door Codesigned

(1 review)
Bekijk profiel
IntranetPro saves users precious time and makes your employees lives easier. With intuitive, modern and user-centric design, IntranetPro has reduced the risk and cost associated with traditional SharePoint intranet projects. You can now find what you need quickly and easily; plus with IntranetPros engagement analytics, understandably see how employees use your SharePoint site. IntranetPro provides a service that truly connects, supports and engages your workforce. IntranetPro is a SharePoint base enterprise intranet platform built to increase and measure employee engagement.

door Adapt software India

(1 review)
Bekijk profiel
TITAN is a digital workplace and collaboration platform that brings all the collaborative features of SharePoint within Teams and transforms your businesses. TITAN is an innovative solution that is tailored to simplify Intranet, Document management, Project management, Task management within Teams. It connects every unit in the organization within Teams. It centralizes knowledge and communication and provides users with tools to enable them to cooperate seamlessly. TITAN simplify Office365 within Teams. Robust features of SharePoint are customized and brought within Teams for better collaboration.

door Wizdom

(1 review)
Bekijk profiel
Het levert al sinds 2001 de bouwstenen om je intranet te optimaliseren. Dit bedrijf levert een intranetoplossing die je de tools biedt die je nodig hebt voor medewerkersbetrokkenheid, samenwerking en naleving. Met meer dan vijftig beschikbare functiemogelijkheden op het Wizdom-platform en een SharePoint Modern Experience-interface die nu beschikbaar is, voorziet dit bedrijf in al je intranetbehoeften. Het bedrijf beschikt over een ervaren en toegewijd team dat weet hoe je je intranet kunt optimaliseren en dat om je onderneming geeft. Wizdom is een kant-en-klaar intranetproduct voor Office 365 en SharePoint voor lokaal gebruik en biedt de bouwstenen om je intranet te optimaliseren.

door Cocoom

(1 review)
Bekijk profiel
Cocoom is het moderne contentcreatieplatform dat de manier waarop je communiceert in je bedrijf transformeert. Met de interne communicatietool kunnen alle medewerkers, van management tot operationeel personeel, dagelijkse memo's delen over visies, actieplannen, feedback en het leven van het bedrijf. Probeer Cocoom gratis tot 50 gebruikers. Vergeet groeps-e-mails, verloren nieuwsbrieven en vergeten berichten... Ontdek Cocoom: het kennisuitwisselingsplatform.

door Bisner

(1 review)
Bekijk profiel
Bisner is the white label social intranet platform that connects people across the boundaries of teams, departments and locations. It offers groups for collaboration within your department and project teams. Plus, facilitates communication with instant messaging. With our platform, everything and everyone is within reach - your employees will be able to find other colleagues, but also content. Bisner offers easy and flexible access that enables working when, where and how you want. Empower your employees to easily join forces, share new ideas and stay updated with everything that happens within the organization.

door BLUEEND AG

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
XELOS helps companies improve external and internal communication by using social features such as comments, likes, and mentions XELOS helps companies improve external and internal communication by using social features such as comments, likes, and mentions

door //SEIBERT/MEDIA

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Linchpin provides you with a centralized information and collaboration platform, with an open and transparent teamwork environment. Linchpin connects employees, no matter their time or location. Everyone has a personalized user-experience tailored only to them. Linchpin your fully personalized central collaboration hub that connects teams, locations, tools, and people.

door Powell Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Powell Software is an international Software Vendor, that drives digital transformation by offering customizable and evergreen intranet solutions, built on top of Office 365 and SharePoint. Powell 365 transforms the user experience and boosts communicationcollaboration and productivity of companies. Behind each of the portals is the designer of WYSIWYG, Powell Manager, who parametrizes Digital Workplaces based on Office 365 and SharePoint. Powell Software drives digital transformation by offering customizable and evergreen intranet solutions, based on O365 and Sharepoint.

door Invotra

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Invotra is a leading SaaS provider of enterprise intranet and portal solutions. Each day, thousands of people around the globe rely upon our software services. We power over 45% of central UK Government department intranets, as well as local authorities. We provide a comprehensive toolset designed specifically to help organisations achieve digital transformation by supplying you with an intranet that gives you both control and flexibility, in a highly secure, scalable and accessible way. Invotra is a leading SaaS provider of enterprise intranet and portal solutions.

door MemberCircle

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
MemberCircle is the easiest-to-use intranet available. It's the only intranet tool that allows organizations to create groups in a hierarchical fashion, with each group having its own tool set. MemberCircle is the easiest way for your organization to share ideas and build an internal culture of collaboration. Key features include: newsfeed, directory, events, announcements, document library, discussion boards, and more. Try MemberCircle for free today! Get started in seconds with the simplest intranet available. It's the only intranet that accommodates groups in a hierarchical fashion!

door COYO

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
COYO is an integrated platform for your official company news, social collaboration and team messaging. Get your digital home now. COYO is an integrated platform for your official company news, social collaboration and team messaging. Get your digital home now.

door Collab Hub

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Collab Hub is your one-stop Intranet to organize team productivity. Best of all, it¿s fully customizable, easy-to-use and convenient for teams, wherever An affordable, easy to use and versatile solution for small business owners that needs a team collaboration platform. Features includes: Staff Directory, News, Full Calendar, Event list view, Announcements, Quick Links, Featured Documents, Restricted Pages, Banner, etc. Collab Hub Intranet gives you everything you need to effectively manage and move your team¿s productivity forward.

door IntranetBOX

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Digital employee portal for medium-sized companies that helps optimizes the communication flow and structures data. Digital employee portal for medium-sized companies that helps optimizes the communication flow and structures data.

door Precurio Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Intranet portal that streamlines employee collaboration and enables a move towards paperless office. Intranet portal that streamlines employee collaboration and enables a move towards paperless office.

door CYCL

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Digital business hub that streamlines corporate communication and collaboration by providing content and workspace management tools. Digital business hub that streamlines corporate communication and collaboration by providing content and workspace management tools.

door PocketCampus

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile app that integrates with your information systems to provide secure access to services and information your employees or students need. Mobile app that integrates with your information systems to provide access to services and information your employees or students need.

door Romware

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SaaS intranet platform for information management apps for business and private use. Root-cause analyze, checklists and much more. SaaS intranet platform for information management apps for business and private use. Root-cause analyze, checklists and much more.

door Spintr

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Social intranet platform that is ready to go in 5 minutes and integrates with Office 365. Social intranet platform that is ready to go in 5 minutes and integrates with Office 365.

door Rogue Services and Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Hubley is not your grandpa's corporate site Your teams are the focus with a platform that enhances culture, bridges communication gaps, and provides easy access to company information. Never get the "where is that" question again. With a one-week implementation timeline for our base package, we promise to blow your mind. And if you think of something that's not in there already, we can build it. Built by intranet experts, hubley delivers company news, events, alerts, and business process applications in a beautiful interface int

door Scienta

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Scienta is the central, digital workplace where people's knowledge comes together with full text search capabilities. Scienta is the central, digital workplace where people's knowledge comes together with full text search capabilities.

door ChartOk

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Operations & collaboration Software that makes hospitality staff communications and task management easy. Our App boosts and enhances hospitality staff collaboration and productivity. We deliver the right solution to achieve your hotel goals: Work smarter, reduce employee turnover, reduce emails, increase productivity, revenues and create a vibrant & strong company culture. Operations & collaboration Software that makes hospitality staff communications and task management easy.

door Impiger Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
People1 is a digital workspace software solution that boosts employee productivity. As a mobile centric intranet solution for O365 users, we integrate all an employee's digital tools in a single place. Teams are empowered to do their best work through better communication, collaboration and social engagement on the People1 platform. Digital workspace software to boost employee productivity through engagement across business, social, communication and content means

door Tivasta

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Complete SharePoint Online digital experience toolkit that empowers modern workplaces and creates connected teams. Complete SharePoint Online digital experience toolkit that empowers modern workplaces and creates connected teams.

door The Attollo Group

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Attollo Intranet delivers a fully branded SharePoint intranet with popular sections that most businesses use, providing a solid building block for future growth and any additional bespoke development. ENGAGED, EMPOWERED, EFFECTIVE: Attollo Intranet is an out-of-the-box intranet built on SharePoint and Office 365.

door Sorce

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Our Engage intranet product enables organisations to manage corporate communications and business processes, and integrate with other systems to provide employees with a single portal into disparate information. Services are offered to help plan and implement the most successful intranet possible. Engage is an intranet solution for all industries and sizes. It supports employee engagement and streamlines business processes.

door Liferay

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Intranet software for digital workplaces. Intranet software for digital workplaces.

door Viadesk

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Viadesk is een samenwerkingstool waarmee werknemers bestanden kunnen delen en beheren, communiceren, presentaties kunnen voorbereiden en vergaderingen kunnen plannen. Viadesk is een samenwerkingstool waarmee werknemers bestanden kunnen delen en beheren, communiceren, presentaties kunnen voorbereiden en vergaderingen kunnen plannen.

door VirtuelTime

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Intranet solution with a one time fee to use. Intranet solution with a one time fee to use.

door Artware Multimedia

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
KenCube is a social intranet software that provides Single Sign On, events, chats, comments, employee portal and knowledge management. KenCube is a social intranet software that provides Single Sign On, events, chats, comments, employee portal and knowledge management.

door Poseidon Labs

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
An intranet designed to maintain culture and community within growing organisations. An intranet designed to maintain culture and community within growing organisations.

door Infeeny

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Offer yourself communication, knowledge management, event management, communities and collaboration through an intranet solution. Offer yourself communication, knowledge management, event management, communities and collaboration through an intranet solution.

door ZIGLY

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
4th generation Intranet. The ultimate enterprise digital workplace platform. Information, communication and collaboration. Contents: Post digital multimedia content, news, articles, videos, polls, wikis, image galleries, files, links, forms, e-learning and much more. Files: Manage all your organization's files in a unified, organized and easy-to-use interface. Channels: Share messages, content and files in a real-time workspace. App/Bots/IA: Integrate applications and bots. 4th generation Intranet. The ultimate enterprise digital workplace platform. Information, communication and collaboration.

door Loxonet

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Connects the classic intranet with a social network. Connects the classic intranet with a social network.

door WebVine

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Injio is a fully loaded SharePoint intranet solution based on Microsoft Office 365. It can be deployed on SharePoint Online, SharePoint 2019 or SharePoint 2016 or SharePoint 2013 on-premises. Injio is built for SharePoint Modern and Classic. Injio Digital Workplace shows you everything you need and nothing you dont: access everything with a single click. It's mobile-responsive and dynamic, growing with your business. Injio has all the features you expect in a market-leading intranet. The Injio Digital Workplace is a ready-to-go intranet based on SharePoint.

door isolutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ahead is an intranet as a Service that engages and empowers employees of all kind to align with the vision, mission and goals of the organization. Leaders get relevant insights which allows them to identify influencers and take the right actions in order to shape the company culture. Our customers use ahead as the single point of information (portal) for their employees. Using ahead, customers can increase employee engagement, productivity and alignment on widely important company goals. Your daily companion for sharing knowledge, culture and communication.

door Connect Internet Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Affordable, out-of-the-box intranet solution. Affordable, out-of-the-box intranet solution.