81 resultaten
Waarom Capterra gratis is

door Exaptive

(0 reviews)
Bezoek website
Cognitive City van Exaptive is een innovatieplatform voor interdisciplinaire organisaties. Het helpt teams om zich op de meest innovatieve en productieve manieren te organiseren. Het identificeert overlappingen van resources en hiaten die optimaliseren hoe een grote groep een complex probleem aanpakt. Het vindt niet voor de hand liggende samenwerkingsmogelijkheden die een nieuw perspectief bieden. Meer informatie over Cognitive City Cognitive City van Exaptive helpt interdisciplinaire teams bij het vinden van resource-overlappingen en hiaten die nieuwe, innovatieve kansen creëren. Meer informatie over Cognitive City
Qmarkets is al meer dan 10 jaar een marktleider en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van de meest uitgebreide innovatiesoftware ter wereld. Met gerenommeerde klanten zoals Ford, Nestlé en Lufthansa biedt Qmarkets een brede selectie van best-practice sjablonen en intuïtieve self-admin tools voor eenvoudige configuratie. Qmarkets wordt erkend door vooraanstaande analisten, biedt een volledig pakket aan crowdsourcingproducten en is perfect gepositioneerd om bedrijven te helpen om ideeën om te zetten in resultaten. Meer informatie over Qmarkets Idea Management Qmarkets heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het stimuleren van innovatie bij internationale topbedrijven en is een gevestigde leider op het gebied van innovatie. Meer informatie over Qmarkets Idea Management
Stimuleer doeltreffende innovatie op schaal op een toonaangevend wereldwijd platform voor ideeën- en innovatiebeheer. De krachtige en intuïtieve software voor ideeënbeheer van Idea Drop helpt grote ondernemingen (meer dan 250 werknemers) om de meest effectieve ideeën van hun medewerkers te ontdekken, beoordelen, ontwikkelen en uit te voeren. Geef je team een lichtgewicht maar krachtige oplossing voor innovatiebeheer die wordt vertrouwd door toonaangevende bedrijven zoals Anglo American, Metro AG, Post Office en Metropolitan Police. Draait op internet en mobiel. Meer informatie over Idea Drop Stimuleer je innovatiepijplijn door de meest effectieve ideeën van je medewerkers te crowdsourcen, te beoordelen en uit te voeren. Meer informatie over Idea Drop

door Viima Solutions

4,8/5 (20 reviews)
Bezoek website
Viima is de beste manier om ideeën te verzamelen en te ontwikkelen. Bovendien is het gratis voor maximaal 50 gebruikers en kan het binnen enkele minuten in gebruik worden genomen! Viima is ontworpen om het beheer van innovatie transparant, supereenvoudig en moeiteloos te maken voor alle betrokkenen. De unieke, visuele gebruikersinterface, gecombineerd met een obsessie om de gebruikerservaring continu te verbeteren, heeft geleid tot spectaculaire verbeteringen ten opzichte van traditionele alternatieven in de grootste uitdaging voor de meeste innovatie-initiatieven: de acceptatiegraad van de eindgebruiker. Meer informatie over Viima Viima is de beste manier om ideeën te verzamelen en te ontwikkelen. Bovendien is het gratis voor maximaal 50 gebruikers en kan het binnen enkele minuten in gebruik worden genomen! Meer informatie over Viima
Bezoek website
Oogst de beste ideeën en ontwikkel innovaties. Accept Mission is een brainstormtool die gebruik maakt van gamification. Ontwerp met gemak vele missies met kleine tot zeer grote groepen om de beste ideeën van teams, organisaties en klanten te verzamelen. Gebruikers genereren ideeën undercover en verdienen punten voor hun activiteiten. Meer informatie over Accept Mission Oogst de beste ideeën van verschillende groepen met deze innovatieve gamification-software. Onafhankelijk van tijd, plaats en functie. Meer informatie over Accept Mission
MindMeister is een online hulpmiddel voor mindmapping waarmee je ideeën visueel kunt vastleggen, ontwikkelen en delen. Al meer dan 9 miljoen mensen gebruiken deze bekroonde mindmap-editor voor brainstormen, notities maken, projectplanning en tal van andere creatieve taken. MindMeister is volledig webgebaseerd, wat betekent dat er geen download is en geen updates zijn! Of je nu werkt op Windows, Mac OS of Linux, je hebt altijd toegang tot je mindmaps in de webbrowser. Meer informatie over MindMeister MindMeister is een online hulpmiddel voor mindmapping dat realtime samenwerking, brainstorming, notities en projectplanning mogelijk maakt. Meer informatie over MindMeister
Bekijk profiel
Aha! is ‘s werelds populairste software voor productstrategie. Meer dan 200.000 gebruikers wereldwijd vertrouwen op Aha! Deze cloudgebaseerde software helpt productmanagers om hun briljante strategie te koppelen aan het werk van hun teams en binnen enkele minuten visuele roadmaps te creëren. Met Aha! kun je op één plek een strategie instellen, de release beheren, functies voorrang geven en ideeën vastleggen. Aha! is ‘s werelds populairste software voor productstrategie. Meer dan 200.000 gebruikers vertrouwen op Aha! om hun briljante strategie te koppelen aan het werk van hun teams.
Met meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd en $ 6+ miljard aan netto voordelen die tot nu toe zijn geregistreerd, is Brightidea het toonaangevende Innovation Management-platform op de markt. Betrek je werknemers op grote schaal, werk samen aan nieuwe oplossingen en bevorder een cultuur van innovatie binnen je bedrijf. Waar je je ook bevindt in je innovatietraject, dit platform en deze mensen zullen je helpen om het volgende niveau te bereiken. Innoveer je bedrijf met Brightidea's Innovation Management-platform. Source betere ideeën en implementeer nieuwe innovaties.
Planview Spigit is de leider in crowdsourced software voor innovatiebeheer, met meer dan 6 miljoen gebruikers in 170 landen. Van idee tot impact, Spigit maakt duurzame innovatie mogelijk door de medewerkersbetrokkenheid te stimuleren, een cultuur van innovatie te creëren en door analyse gestuurde inzichten te bieden. Spigit ondersteunt innovatieprogramma's in alle belangrijke industrieën, waaronder financiële dienstverlening, productie, gezondheidszorg, consumentenproducten en energie. Planview Spigit is de wereldleider op het gebied van ideebeheersoftware. Betrek en implementeer de beste ideeën van je menigte.
IdeaScale is het grootste cloudgebaseerde innovatiesoftwareplatform ter wereld met meer dan 25.000 klanten en 4,5 miljoen gebruikers. Met deze software kunnen organisaties de meningen van publieke en private community's gebruiken door hun ideeën te verzamelen en gebruikers een platform te geven om te stemmen. De ideeën worden vervolgens geëvalueerd, doorgestuurd en geïmplementeerd, waardoor IdeaScale de motor wordt van door een community aangedreven innovatie. Op de klantenlijst van IdeaScale staan onder andere sectorleiders, zoals het Witte Huis, Cisco en anderen. IdeaScale is software voor innovatiebeheer die crowdsourcing gebruikt om ideeën te verzamelen en die te ontwikkelen tot een nieuw product of proces.
Planbox is a pioneering provider of cloud-based AI-powered agile innovation software. With its one-of-a-kind workflow, Planbox helps organizations innovate consistently and experiment cost-effectively by creating an innovation ecosystem for crowdsourcing with employees, customers, and others. Planbox has helped world-leading organizations generate well over $5B of ROI through innovation initiatives that have led to new revenue and cost reduction opportunities. A software system that can help you manage every aspect of a scaled innovation program, from concept to reality.
Het meest intuïtieve, flexibele en resultaatgerichte platform voor ideeënbeheer op de markt. Vertrouwd door WWF, Intuit, NHS, PenG, Oxfam, CMS, Cricket Australia en ABC, naast vele anderen. Crowdicity is een cloudgebaseerd sociaal platform voor het beheren van sociale ideeën, dat door middel van samenwerking innovatie helpt te stimuleren. Crowdicity heeft een uitgebreide reeks functies en de toepassingen die de klanten van Crowdicity vinden voor het platform blijven verrassen en de verwachtingen overtreffen. Het meest flexibele en resultaatgerichte platform voor ideeënbeheer op de markt. Vertrouwd door WWF, Intuit, NHS, PenG en Cricket Australia.
Het WhatAVenture Innovation Platform begeleidt je zakelijke ideeën door een gevalideerd proces dat is ontwikkeld in samenwerking met en voor toonaangevende accelerators en innovatieteams. Virtuele mentors, stapsgewijze begeleiding en voorbeelden van beste praktijken zijn opgenomen om startups door het proces heen te helpen en te begeleiden. Teams ontwikkelen inzicht in de belangrijkste succesfactoren en krijgen advies op basis van hun voortgang. Je kunt hun voortgang volgen op een dashboard en ze op die manier nog efficiënter beheren. Verzamel, beheer en implementeer alle ideeën binnen je organisatie snel en succesvol met het WhatAVenture Innovation Platform.

door Inteum Company

4,1/5 (19 reviews)
Bekijk profiel
An innovation management software that streamlines the entire technology supply chain, from IP to monetization. An innovation management software that streamlines the entire technology supply chain, from IP to monetization.
Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed. Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed.

door ideas4all Innovation

4,2/5 (16 reviews)
Bekijk profiel
An innovation Management Software that will enable your organization's transformation through collaborative innovation. Boost your corporate innovation program with us, spark your team best ideas and make innovation happens! The companys Management can monitor the entire process in real time, take action directed at a specific part of the process, receive detailed information on its evolution, and ensure that the most powerful, innovative and disruptive ideas become concrete implementations. An Innovation Management Software that will enable your organization's transformation through collaborative innovation.
HYPE Innovation is a global leader in full-life cycle innovation management software and services. Our innovation platforms allow organizations to engage thousands of employees in idea generation and collaborative problem solving. We believe in long lasting client relationships and working with customers as partners. Our client community includes global companies such as Harley Davidson, ConocoPhillips, Bombardier, Nokia, Airbus, Fujitsu, UCSD, Saudi Aramco, Veolia, Siemens, and Deutsche-Bahn. HYPE Innovation provides innovation management software and a vast range of services to ensure our clients' programs become a success.
Deze software voor ideeënbeheer maakt het eenvoudiger voor organisaties om gerichte en uitvoerbare ideeën van hun werknemers, klanten en partners te verzamelen, evalueren en implementeren. Met snelle onboarding, gebruiksvriendelijke functies, mogelijkheden voor live samenwerking tussen afdelingen en locaties en offline programma's voor door werknemers aangestuurde innovatie, garandeert dit product een hoge betrokkenheid en een wezenlijk rendement op je innovatie-inspanningen. Software voor ideeënbeheer die het voor organisaties eenvoudiger maakt om gerichte en uitvoerbare ideeën van hun werknemers, klanten en partners te verzamelen, beoordelen en implementeren.
An innovation management platform for intrapreneurship and startup accelerator programs. It enables to engage stakeholders in e-learning, idea generation, business modeling, online mentoring and peer-collaboration. The platform is used by the United Nations, EY, Bosch, CDC bank, Chicco, BT, etc. It hosts the largest online impact accelerator network (e.g. Yunus & Youth, Rockstart, Berkeley University, the British Council, etc.) as well as a network of 1200+ social ventures from 113 countries. Collaboration management platform for open-innovation & intrapreneurship programs, business acceleration and ideas competition.
UserVoice collects and organizes feedback from multiple sources to provide a clear, actionable view of user feedback. Don't waste time cobbling together point solutions when you can get a single platform that gives you all the tools to listen, analyze and close the loop with customer bases and internal teams of any size. UserVoice collects and organizes feedback from multiple sources to provide a clear, actionable view of user feedback.

door LaunchPath Innovation

4,7/5 (14 reviews)
Bekijk profiel
LaunchPath isn't a product; it's an all-in-one intrapreneurship program that combines both software and services to provide you everything you need to succeed, including: program design and implementation, employee recruitment and on-boarding, intrapreneur guidance and support, training for both intrapreneurs and management, stage gate review coordination and facilitation, resource and reward administration, and continuous program monitoring and optimization. LaunchPath is a fully managed, technology-enabled, intrapreneurship-program-in-a-box.

door Kairos Future

4,8/5 (12 reviews)
Bekijk profiel
Take your ideas from drafts to proof of concept in one single flow. We help you accelerate evaluation, realization and implementation of ideas with a powerful yet easy to use tool. With Co:tunity you can develop ideas as teams in a guided stage gate process, scale up participation, and harness the power of the crowd! Take your ideas from drafts to proof of concept in one single flow. Co:tunity's stage gate process helps you accelerate realization.
Ideanote is het toonaangevende alles-in-één innovatieplatform voor het vastleggen, ontwikkelen en prioriteren van ideeën binnen je bedrijf. Eén centrale werkruimte voor ideeën, met een gestroomlijnd proces dat leidt tot actie en alle structuur die je nodig hebt voor innovatie die werkt. Schaal je innovatie op en ga moeiteloos van één team naar je hele bedrijf. Geniet van deze extreem eerlijke prijzen zonder geheime advieskosten of extra installatiekosten. Boek een demonstratie en zie hoe Ideanote jouw innovatie kan aandrijven. Een alles-in-één innovatieplatform dat teams over de hele wereld helpt bij het vastleggen, ontwikkelen, prioriteren van en handelen naar de juiste ideeën.
CrowdWorx is an End-to-end Innovation Management software covering the full innovation and idea management process. We have a proven track record for finding the best ideas with our built-in algorithms, increasing idea quality, and bringing successful new products to market. Our evaluation tools and algorithms have been applied to >3,000 new products generating significant revenues & cost savings for companies like Qualcomm, Munich Re Insurance, Henkel, Vodafone, Nestle, ABB etc. Integrated software for Idea & Innovation Management, Suggestion Systems, Open Innovation & Crowdsourcing, Projects and Collaboration.
Exago SMART enterprise-grade innovation software is trusted by Fortune500 and top firms worldwide. The feature-rich, US-patented solution activates company's collective intelligence to boost innovation growth. To support your innovation endeavour fully, the new Exago START edition offers field-tested configurations for a quick, easy start, while Exago OPEN extends your reach beyond corporate borders. Clients like Barclays, Liberty, Ageas, Unilever and Carrefour are successfully using Exago. Exago Smart innovation software enables industry leaders worldwide to boost collaborative innovation, transforming ideas into value.
4 in 5 employees have ideas to improve their business, Sideways 6 helps you find the best ones and bring them to life! Our platform works alongside the tools your employees already know and love (like Microsoft Yammer, Teams, Workplace by Facebook and Slack), driving faster adoption and an instant source of ideas. Book a demo today and find out why over 3 million employees from the likes of British Airways, Nestle and Sainsbury's trust the Sideways 6 approach. 4 in 5 employees have ideas to improve their business. Sideways 6 helps you find the best ones and bring them to life.
Bekijk profiel
SyncForce is a unique software system that connects product pipeline collaboration with product information distribution. The SyncForce Product Succes Platform helps consumer & professional packaged goods manufacturers accelerate product development through better end-2-end communication. Another key hallmark of the solution is the ability to ensure complete and consistent digital availability across all channels and customers. SyncForce is a unique software system that connects product pipeline collaboration with product information distribution.
Cloud-based innovation management solution that enables businesses to manage ideas, campaigns, tasks, and more. Cloud-based innovation management solution that enables businesses to manage ideas, campaigns, tasks, and more.
The cloud based system covers all steps from collective ideation, co-creation and evaluation, to idea realization. It supports the digital transformation. Users love the simplicity and ease of use of the platform: Starting a new project is done within minutes, and understanding the functionalities is always intuitive. The system allows tailoring of projects for different purposes: Idea challenges, idea realization in a stage gate processes, or collection of best practices. Innovation, Ideation and best practice sharing platform for teams and organizations to generate, co-create and realize ideas together
GenSight software platform covers the entire innovation process, including: Idea Management, Project/Product Management, Governance, Finance, Portfolio, Resource Management & Strategic Planning. Improved cross functional working gets the best products to market more quickly, with less risk and less cost. Software functionality is configurable and tailored to specific client needs. Available via the cloud or installed on-premise. GenSight is a software platform to enhance the innovation process in large global and mid-sized corporations.
SkipsoLabs offers a full suite of software solutions to help organizations manage the full lifecycle of their innovation initiatives. Crowdsource the best ideas from your internal and external communities. Track, prioritize, and evaluate ideas and projects across an active pipeline. Create a complete ecosystem of all your innovation initiatives, building databases to map all your members, organizations, and collaborators so you can create a community that encourages engagement and innovation. SkipsoLabs offers a full suite of software solutions to help organizations manage the full lifecycle of their innovation initiatives.

door Plus Innovations

4,5/5 (2 reviews)
Bekijk profiel
IdeaBridge is flagship product of Plus Innovations. An Enterprise Innovation Management Platform, IdeaBridge is the go-to platform for global enterprises seeking to: Invent new products and services Manage costs Raise employee engagement levels Significantly enhance customer experience Simplify best practices and IP management IdeaBridge helps organisations to collect, identify, refine, select and manage new innovative ideas and implement them company wide.

door Singularity Labs

4,5/5 (2 reviews)
Bekijk profiel
Be-novative is the full-cycle innovation software that lets you run inspiring design thinking-based ideation sessions (for 100,000+ people and discover disruptive ideas in 20 minutes). Based at Singularity University Labs in Mountain View, California, Be-novative is driving innovation over 60 Fortune 2000 scale companies, like Merck, Bayer, Knorr-Bremse, Deutsche Telekom, ING Bank, Cisco, GE, Microsoft. Be-novative is a full-cycle innovation software that lets you run design thinking-based ideation sessions and discover disruptive ideas
edison365ideas is een end-to-end uniforme software-oplossing voor het beheer van ideeën en innovatie die op Office 365 is gebouwd, zodat deze werkt met alle toepassingen waarmee je al vertrouwd bent. Bedrijven kunnen aandachtspunten identificeren en ideeën van hun medewerkers crowdsourcen om specifieke, waardevolle probleemoplossing te bereiken, terwijl werknemers een stem en platform krijgen om hun ideeën naar voren te brengen. Dankzij de mooie en aantrekkelijke interface is edison365ideas eenvoudig te gebruiken op elk apparaat of elke browser en zonder training. edison365ideas is een end-to-end uniforme software-oplossing voor het beheer van ideeën en innovatie, gebouwd op Microsoft Office 365.
Innovation intelligence and IP analytics tool that helps businesses carry out research on tech trends, new opportunities and patents. Innovation intelligence and IP analytics tool that helps businesses carry out research on tech trends, new opportunities and patents.
Zillable is an AI-assisted suite of native collaboration tools for business process automation. With Zillable, teams of all sizes can automate projects and coordinate teamwork to bring innovation full-circle. The suite combines all the productivity tools youre already using - chat, Kanban boards, online document collaboration, cloud storage, note-taking, and more - all in one place. Automate teamwork with an AI-assisted suite - chat, online document collaboration, and boards powered by bots to accelerate innovation.

door smartcrowds

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
The idea is only 10% of the innovation. martcrowds helps you get it over the line smartcrowds is a leading UK-Hosted Cloud Innovation Management platform that excels at helping you overcome the difficult part of innovation - turning ideas into breakthrough change. With Staff & Customer Engagement, Idea Crowdsourcing & Management, Idea Validation & Testing and Task & Change Management, smartcrowds addresses the 360 Challenge of Innovation. smartcrowds is the only Innovation Management system specifically designed to help your business break down the barriers to innovation.

door Innovation Enabler

4/5 (1 review)
Bekijk profiel
Innovation & growth enabler software that helps organizations of all sizes to grow and transform by unlocking new possibilities. Innovation & growth enabler software that helps organizations of all sizes to grow and transform by unlocking new possibilities.

door Novaline Information Technologies

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Powerful monitoring tool for SAP systems with real time alerts. System Guard is a SaaS tool, works with "Monitoring as a service" and "pay as you go" concept includes a Free Trial. Features :SAP Downtime Monitoring, SAP Performance Monitoring, SAP Job Monitoring, SAP Security Monitoring, SAP Hardware Monitoring, SAP Transport Monitoring, SAP Lock Monitoring SAP Monitoring Software .. Real-time, Mobile, Easy to Install

door Sopheon

(0 reviews)
Bekijk profiel
PLM software for just-in-time decision support and the management of your total product development process. PLM software for just-in-time decision support and the management of your total product development process.

door MindMatters Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
Specifically designed for internally-based innovation programs for engineers, researchers and scientists. Pre-configured with our Challenge methodology best practices for quick startup, easy use, and fast results. Capture, review, and implement ideas. Guaranteed to produce substantial ROI and real innovation. Best practices and solutions to help organizations inspire, capture, validate, protect and profit from idea management.

door InnoCentive

(0 reviews)
Bekijk profiel
SaaS platform for creating internal innovation communities and capturing the collective intelligence of partners & employees. SaaS platform for creating internal innovation communities and capturing the collective intelligence of partners & employees.

door Vocoli

(0 reviews)
Bekijk profiel
Vocoli is a firm focused on making a better workplace through ideation and innovation programs. Through our digital suggestion box, we help companies engage their teams, gain customer insight, improve communication and capture great ideas that have impact. Key features include challenges, surveys, polls, idea submissions, social innovation, moderator reporting, collaboration boards, groups all in a flexible and easy-to-use interface available on any device. Digital suggestion & innovation platform that engages employees, customers and stakeholders in an easy-to-use interface

door Inno360

(0 reviews)
Bekijk profiel
inno360 maakt disruptieve innovatie mogelijk. Het Inno360 SaaS-platform is ontworpen om toonaangevende innovatiebedrijven in staat te stellen om disruptieve kansen voor hun nieuwe producten te identificeren, zowel binnen als buiten hun respectieve industrieën. Om dit te doen biedt het een volledig beeld van het concurrerende landschap, beschikbare en opkomende technologieën, potentiële oplossingspartners en andere diepgaande inzichten die zullen inspireren tot nieuwe richtingen voor je producten. SaaS-platform voor onderzoek, innovatie en ideeënbeheer met de meest uitgebreide bedrijfsrelevante gegevens om te onderzoeken.

door Yambla

(0 reviews)
Bekijk profiel
Even the largest corporations have trouble innovating. Nokia, Kodak, BlackBerry and BlockBuster are just a few examples of thriving companies that went from hero to zero overnight due to a lack of innovation. It's our job to help corporations stay ahead of the competition. We strongly believe employee engagement is the key to the success of any company, and it's our mission to help companies build a culture of innovation by collecting ideas from all stakeholders and turn them into value. Yambla helps large organizations to develop a culture of innovation and transform employee ideas into value.

door Innosabi

(0 reviews)
Bekijk profiel
Innovation occurs when needs are identified, and solutions are found. The employees know technology, market and company capacities to find these solutions. The relevant knowledge for innovation is not tied to the responsible position in the company. All departments and hierarchical levels can provide impulses and solutions with their expertise. Benefit from the specialized features of the innosabi spark software and the possibility to integrate your whole ecosystem in your innovation process. Accelerate Innovation Management: benefit from innovation funding and smart solution scouting features of the innosabi spark software.

door InnovationCast

(0 reviews)
Bekijk profiel
InnovationCast is de collaboratieve software voor innovatiebeheer waarmee jouw organisatie van ideeën naar waarde kan gaan. Op opstartsnelheid, in de juiste richting en met resultaten binnen weken in plaats van jaren. Of je nu een bootstrapping uitvoert of je innovatiesysteem aan het heruitvinden bent, dit platform kan je copiloot zijn en je bij het gehele traject ondersteunen. Overweeg eens een klein, praktisch en zinvol gesprek over je scenario, om te kijken of dit platform je kan helpen. Software voor innovatiebeheer die mensen graag gebruiken. Krijg sneller betere ideeën. Breng ze met opstartsnelheid naar de finish.

door LaunchBoard

(0 reviews)
Bekijk profiel
LaunchBoard allows corporate innovation teams to adopt a modern approach to innovation using Lean Startup and Design Thinking methodologies while giving management a governance framework and visibility to make evidence-based portfolio decisions. LaunchBoard integrates innovation tools like the Business Model Canvas, experiment tracking and innovation accounting in a SaaS platform that powers enterprise innovation ecosystems. Enterprise innovation platform that integrates innovation project management and innovation portfolio management.

door Orchidea Innovations

(0 reviews)
Bekijk profiel
An enterprise level collaborative software for co-development, prioritization and implementation of innovation. Orchidea supports both continuous and theme based targeted ideation. There are two tools for targeted ideation: 1) Orchidea Brainstorming for groups of 3 - 30 person 2) Innovation challenges for large audiences. An enterprise level collaborative software for co-development, prioritization and implementation of innovation.

door Openideal

(0 reviews)
Bekijk profiel
Open source customer engagement platform that helps businesses share strategic decisions and plan future projects with their customers. Open source customer engagement platform that helps businesses share strategic decisions and plan future projects with their customers.

door Fibres

(0 reviews)
Bekijk profiel
Some call it modern market intelligence. Some call it foresight. FIBRES is an intelligent web app for bringing foresight into your business decisions. It applies natural language processing technologies on written data masses to help the human users with trend tracking, strategic foresight and strategy execution. FIBRES even connects the users and commercial providers of trend research. FIBRES is being used by some major corporates, research organizations, and consultancies alike. FIBRES collects inputs about your company external changes into one database. And then it assists human users make sense of it all.

door ITONICS

(0 reviews)
Bekijk profiel
ITONICS is the only provider integrating the end2end innovation management process from environmental scanning to innovation portfolio management and roadmapping, ensuring that the return on innovation increases sustainably. The modular software suite combines strategy and innovation on a web-based collaboration platform. Structured innovation management with sustainable strategy development combined on one web-based collaboration platform.

door Insights.US

(0 reviews)
Bekijk profiel
Insights.US helps executives get answers to strategic questions - directly from their community. Employees, clients and citizens have knowledge on what works. Our AI-powered platform can extract quality insights from their conversation. Open-Ended Questions: Be as open and loose as you like in your wording. Bottom Line Insights: There is no need to wade through tons of responses. Personal Impact Updates: Update community members on their PERSONAL impact. Lead change together: Our AI-powered tool helps you gain quality insights from employees an update them on personal impact.

door Zappistore

(0 reviews)
Bekijk profiel
Our automated platform is equipped to tackle each stage of the creative process - from a campaign's inception to its final execution. Our automated platform is equipped to tackle each stage of the creative process - from a campaign's inception to its final execution.

door devicebase

(0 reviews)
Bekijk profiel
Connects people and provides them with systematic structures to be more innovative. Design thinking, digitalization or scrum. Connects people and provides them with systematic structures to be more innovative. Design thinking, digitalization or scrum.

door Discrete Solution

(0 reviews)
Bekijk profiel
Provide information to help taking the good decision for your business Provide information to help taking the good decision for your business

door IntraLearn Software

(0 reviews)
Bekijk profiel
Vast quantities of innovative ideas and knowledge lie unused, inaccessible, and under-appreciated across your entire organization. NanoNotion helps to harness the internal wisdom of your crowd to share, surface, and magnify ideas and knowledge. Identify the most innovative using metrics, recognition, and rewards. An Azure or Office 365 account (Work or School) is required to use the Azure-certified NanoNotion SaaS application. Harness the internal wisdom of your crowd to share, surface, and magnify ideas and knowledge. Identify the most innovative using metric

door AlphaGen Systems

(0 reviews)
Bekijk profiel
AlphaGen enables you to crowd-source, curate, and judge innovative ideas and suggestions with internal and external campaigns. AlphaGen enables you to crowd-source, curate, and judge innovative ideas and suggestions with internal and external campaigns.

door valuer.ai

(0 reviews)
Bekijk profiel
Het doel van Valuers is om bedrijven, investeerders en accelerators op het juiste moment te koppelen aan startups met veel potentie. Valuer is een platform voor het ontdekken van startups waarmee innovators de juiste startup kunnen vinden voor hun volgende project, samenwerking of investering. Startups vanuit diverse sectoren worden gekoppeld aan zakelijke cliënten. Vul het formulier op de website in om gratis een live demo te krijgen! Valuer koppelt beginnende startups met veel potentie aan sterke bedrijven, accelerators, investeerders en ondernemingen.

door Qvest

(0 reviews)
Bekijk profiel
Qvest is an online knowledge exchange tool that enables change agents to unlock critical knowledge and empower employees to build sustainable organisations. Qvest works like a survey, but is flipped because instead of responding to a predefined questionnaire, partipants exchange question and answers 1:1. After Qvest closes all participants gets an infographic overview of the conversational data. Qvest - Discover what matters Qvest is an online knowledge exchange tool that enables change agents to unlock critical knowledge and empower employees.

door Innolytics

(0 reviews)
Bekijk profiel
De missie van dit platform: kleine en middelgrote ondernemingen wereldwijd toegang geven tot een betaalbare eersteklas tool voor innovatiebeheer. Identificeer kansen al in een vroeg stadium. Initiëer en implementeer innovatieprojecten sneller. Laat je bedrijf groeien door markten te verstoren. Innolytics biedt het MKB baanbrekende software voor ideeën- en innovatiebeheer. Tool voor innovatiebeheer voor kleine en middelgrote bedrijven die helpt bij het initiëren, implementeren, volgen en beheren van ideeën.

door Popsi'iT

(0 reviews)
Bekijk profiel
Platform for innovation and intra-enterprise that combines collective intelligence and AI for your projects. Platform for innovation and intra-enterprise that combines collective intelligence and AI for your projects.

door Wigo Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
InnovaBoard, an Innovation Platform where companies collaborate with their employees to identify, evaluate, and implement innovative ideas that generate growth and profitability. It is a powerful management tool that provides all the functionality needed to implement an effective innovation strategy: Manage the ideation process, from idea identification and evaluation to deployment; evaluate the organization innovation performance; and align innovation efforts with their business strategy. Ideation and innovation management platform that helps companies engage their employees in the innovation process.

door MIPISE

(0 reviews)
Bekijk profiel
White-label platform with a wide range of tools for donation collection, crowdfunding and crowdsourcing campaign management. White-label platform with a wide range of tools for donation collection, crowdfunding and crowdsourcing campaign management.

door YooMap

(0 reviews)
Bekijk profiel
Intuitive and easy-to-use software for collecting and evaluating employees' ideas, managing innovation projects within the company. Includes search engine, news feed, voting and discussion modules. Intuitive and easy-to-use software for collecting and evaluating employees' ideas, managing innovation projects within the company.

IQX

door BeraCom Beratung und Softwareentwicklung

(0 reviews)
Bekijk profiel
Idea Management Idea Management

door Greentin Solutions

(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud & AI based suggestion, TPM, audit, DWM, incident report, and happiness index platform built for the manufacturing industry. Cloud & AI based suggestion, TPM, audit, DWM, incident report, and happiness index platform built for the manufacturing industry.

door Idea2Innovation

(0 reviews)
Bekijk profiel
WIDE IDEAS is business cloud software seamlessly transforming your Microsoft Office 365 into a powerful digital innovation solution. WIDE IDEAS is business cloud software seamlessly transforming your Microsoft Office 365 into a powerful digital innovation solution.

door ForgeDX

(0 reviews)
Bekijk profiel
ForgeDX is a digital transformation SaaS company that enables companies to showcase the power of their technologies through interactive simulations. ForgeDX helps shape customer experience by bringing it to life simultaneously with employee, user and business experience in a sharable format. ForgeDX accelerates the adoption of technologies across industries. Visualize the possible and show your customers how your technology can transform their business with an immersive simulation.

door Venture Agenda Collective

(0 reviews)
Bekijk profiel
The Deal Ready platform, supported by a network of market experts, enables the worlds largest organisations to make investment and procurement decisions in emerging technologies and early-stage businesses with increased speed, confidence, and greater transparency. Workflow tool and venture database for corporate innovation or venturing teams.

door Untap Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
Untap is a submission management system that is used by organizations to easily plan, launch and manage online prize-based competitions and calls for applications. It streamlines the process of receiving and managing submissions, engaging with applicants and judges, evaluating entries, running multiple rounds of submission, and generating an in-depth analysis. Untap enables companies, grant providers, universities, educational institutions, and accelerators to discover talent and ideas. Untap is a submission management system that is used by organizations to easily plan, launch and manage online prize-based competitions

door RM4Tech

(0 reviews)
Bekijk profiel
DirectSuggest connects your decision makers directly to your employees and makes it simple for an employee to make suggestions on any device with the assurance that they arrive where they are needed. DirectSuggest is the 'Old Fashion Suggestion Box Reimagined' in an easy-to-use and reliable manner for any organization

door Wellspring Worldwide

(0 reviews)
Bekijk profiel
Wellspring Scout is used by top tech scouting teams to discover everything from early-stage research to start-up investment opportunities, developing a competitive landscape tailored to their needs. Wellspring software uses machine learning to intelligently stitch together thousands of data sources covering patents, SEC filings, academic research, grants, and proprietary information to create profiles of innovative people, companies, and fields of research. Search thousands of data sources using a single interface. Identify new and emerging technologies and recognize disruptive threats.

door Beeshake

(0 reviews)
Bekijk profiel
At Beeshake, we think the success of any transformation relies on employee engagement and collective intelligence. We have created a method and a technological platform which stimulates the culture of collective intelligence, ideation and collaborative innovation. Employees can share their knowledge, best practices, give feedback and learn from each other. They also share ideas and innovation projects that you can rank, note, and highlight. Beeshake is a method & a platform that unlock talents, knowledge and ideas to transform your organizations culture from the inside out

door SGD Media Group

(0 reviews)
Bekijk profiel
A solution designed for the implementation and monitoring of projects and their results. A solution designed for the implementation and monitoring of projects and their results.

door Sketchboard

(0 reviews)
Bekijk profiel
Sketchboard is an infinite online whiteboard, powered by your teams ideas. Use diagrams, notes, images and screenshots to brainstorm ideas. Tailored for Software Development. Sketchboard makes online diagramming simple, fun and intuitive. Sketchboard revolves around ideas, not looks. We believe an organic feel encourages collaboration and feedback. Choose from over 400 sketch shapes with automated connections and note down your thoughts to bring your vision to life in no time. Sketchboard is an infinite online whiteboard, ready to help your team bust barriers and boost productivity.

door Outsourcing Innovation

(0 reviews)
Bekijk profiel
An end-to-end innovation platform that helps you to manage your innovation projects, from capturing ideas to measuring your portfolios. An end-to-end innovation platform that helps you to manage your innovation projects, from capturing ideas to measuring your portfolios.

door Innovative Community

(0 reviews)
Bekijk profiel
BloomUp is the first collaborative innovation platform for business performance. Boost the ROI of your innovation initiatives. A simple and intuitive platform to optimise your company's performance and engage your teams in your initiatives. BloomUp is the first collaborative innovation platform for business performance.

door GoEPIK

(0 reviews)
Bekijk profiel
Criada em 2017, a GoEPIK uma startup que oferece uma plataforma hipercustomizvel de gerenciamento de processos. A Plataforma GoEPIK viabiliza solues da Indstria 4.0 e Transformao Digital de forma simples e rpida, sem sobrecarregar a TI. Integra tecnologias como Realidade Aumentada, IoT (Internet das Coisas), Machine Learning e ferramentas como Analytics, Workflows e Checklists, entre outros. Oferecemos trial grtis por 7 dias. Cadastre-se no nosso site oficial e experimente! A Plataforma GoEPIK viabiliza soluções a Indústria 4.0 e Transformação Digital de forma simples e rápida, sem sobrecarregar a TI.

door Sparkin

(0 reviews)
Bekijk profiel
Sparkin is the only innovation platform which assists you in generating more ideas. You can capture, collaborate and mature ideas with this extremely simple-to-use online platform. It is the most practical idea management platform. 1- Create Challenges - Problem statements for your team to submit ideas. 2- Ideation Tools - Suggested by creativity experts. 3- Ideas - Personal and sharable ideas which can have tags, notes and colour codes. Capture notes to mature ideas. Idea Management platform which also assists in lateral thinking.

T4

door Organizing4Innovation

(0 reviews)
Bekijk profiel
Organizing4Innovation offers tailored online guidance to innovation teams. Its approach is especially suited for service organizations that support between 1 and 100 innovation projects per year. It lets teams test their ideas, innovate cost-effectively, and deliver profitable results. The offering comes with an online training program, innovation management tools, and access to experienced trainers. T4 lets you innovate successfully with a small portfolio of innovation projects. Tailored online guidance for innovation teams, especially suited for organizations with innovation portfolios of 1-100 projects.