Waarom Capterra gratis is
Celtra is self-service software voor ondernemingen voor het automatiseren en schalen van creatieve productie. Met Celtra kunnen creatieve en marketingteams digitale advertenties ontwerpen, goedkeuren en afleveren over het alsmaar groeiende aantal kanalen, advertentie-indelingen, variaties en markten. Verlaag je productiekosten en verhoog de efficiëntie en output in de cloud met Celtra. Meer informatie over Celtra's Creative Management Platform Met de creatieve software van Celtra kunnen creatieve en marketingteams digitale advertenties en content op schaal ontwerpen, goedkeuren en leveren. Meer informatie over Celtra's Creative Management Platform
Met Adobe kunnen studenten, fotografen en het MKB prachtige kledingontwerpen creëren met gemakkelijke toegang tot al je favoriete middelen, zoals afbeeldingen, kleuren, penselen en typestijlen. Hiermee kunnen jij en je team samenwerken op zowel desktops als mobiele apparaten. Prijzen variëren van $ 9,99/maand tot $ 49,99/maand. Met Adobe kun je kledingontwerpen creëren met gemakkelijke toegang tot al je favoriete middelen, inclusief afbeeldingen, kleuren en borstels.
Uniforme ontwerpomgeving voor publicaties in print, op het web en op mobiele apparaten. Cloudgebaseerde oplossing die grafische vormgeving biedt door middel van video- en filmbewerking, online delen, audio-opnames en meer.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken. Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Lokaal platform voor grafische vormgeving waarmee grafische ontwerpers, fotografen en anderen ontwerpelementen, pictogrammen, gescripte afbeeldingen en meer kunnen creëren met behulp van verschillende programmeertalen. Platform voor grafische vormgeving waarmee ontwerpers afbeeldingen, pictogrammen en meer kunnen ontwikkelen met behulp van verschillende ontwerpelementen en -hulpmiddelen.
Je kunt ontwerpen waar je ook bent met CorelDRAW Graphics Suite 2019. Ervaar de vrijheid om te werken zoals je wilt op Windows of Mac in een intuïtieve interface die speciaal is ontwikkeld voor jouw favoriete platform. Of je nu gepassioneerd bent over pixels, geobsedeerd door vlekkeloze output of verliefd op lay-out, je vindt alle professionele tools voor grafische vormgeving die je nodig hebt om sneller, slimmer en op meer plaatsen te werken, ook onderweg met CorelDRAW.app. Durf op een andere manier te ontwerpen. Vectorillustraties, lay-out, fotobewerking, typografie en nog veel meer: CorelDRAW Graphics Suite doet het allemaal.
PicMonkey stelt creatieve personen van alle ervaringsniveaus in staat om zeer effectieve afbeeldingen te creëren om hun persoonlijke of zakelijke merk te promoten. De fotobewerkings- en ontwerptools zijn een krachtig en toch eenvoudig te gebruiken alternatief voor gecompliceerde ontwerpsoftware en zijn geoptimaliseerd voor de beste ervaring op zowel desktop als mobiel. Cloudgebaseerde oplossing die sociale media-marketing biedt via logo's, illustraties, afbeeldingen, presentaties en meer.
Visme transformeert de manier waarop je boeiende presentaties, infographics en andere visuele formaten creëert en deelt. Het is de enige tool voor het creëren van content die je ooit nodig hebt om je verhalen te vertellen en te presenteren en saaie gegevens te vertalen. Werk individueel of samen als een team. Online publiceren, embedden op je site of downloaden voor offline gebruik. Maak boeiende presentaties en infographics gebaseerd op inzichten, analyse en samenwerking met Visme voor jou en je team.
Software voor grafische vormgeving voor het creëren van posters, rapporten, infographics en presentaties. Software voor grafische vormgeving voor het creëren van posters, rapporten, infographics en presentaties.
Profiteer van de krachtigste online bannermaker op het web. Download je werk als JPG, PNG, HTML5 of GIF, deel ze op sociale media of integreer ze in je website. Maak responsieve HTML5-banners voor je campagnes op Facebook en andere sociale media. De oorspronkelijke online bannermaker. Je werk downloaden als JPG, PNG, HTML5 of GIF, delen op sociale media of integreren in je website.

door Lucid Software

(226 beoordelingen)
Bekijk profiel
Lucidpress is een platform voor grafische vormgeving en merksjablonen dat de werklast van creatieve teams verlicht door niet-ontwerpers in staat te stellen zelfstandig marketingmateriaal te maken. Met vergrendelbare sjablonen kun je je logo, lettertypen en kleuren beschermen en collega's in staat stellen om kleine ontwerpaanpassingen aan te brengen en content te verspreiden via drukwerk of online. Zeg ongepaste branding voor altijd vaarwel met Lucidpress – het merksjabloonplatform dat door meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd wordt vertrouwd. Verlicht de werklast van je creatieve team door niet-ontwerpers in staat te stellen hun eigen marketingmateriaal te maken met behulp van vergrendelbare sjablonen.
Responsieve toepassing voor grafische vormgeving die kan worden gebruikt voor UI-projecten. Responsieve toepassing voor grafische vormgeving die kan worden gebruikt voor UI-projecten.
Crello is een online hulpmiddel voor het eenvoudig creëren van video's en grafische vormgeving, voor sociale media, drukmateriaal of andere webgebaseerde grafische afbeeldingen, op basis van een enorme verzameling reeds ontworpen sjablonen en video-/foto-content. Begin met een van de 20.000 vooraf geladen moderne sjablonen, en voeg je eigen teksten, afbeeldingen en merkelementen toe. Upload je eigen foto's of gebruik gratis stockfoto's, achtergronden en clipart. Met Crello kan iedereen creëren, zonder speciale training. Creëer aantrekkelijke content voor sociale media en bedrijven als een professional - maar zonder een ontwerpteam, en gratis.
Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden. Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden.
Pas 2000+ tot op de pixel nauwkeurige marketingafbeeldingen aan in minder dan 5 minuten zonder dat je hiervoor ontwerpvaardigheden nodig hebt. Pas 2000+ tot op de pixel nauwkeurige marketingafbeeldingen aan in minder dan 5 minuten zonder dat je hiervoor ontwerpvaardigheden nodig hebt.
Rocketium is cloudgebaseerde software die iedereen helpt om binnen enkele minuten prachtige video's te maken met tekst, afbeeldingen, voice-overs, videobeelden en bewegende beelden. Hoewel er geen leercurve is voor het gebruik van Rocketium, geeft het je grote hoeveelheden stijlopties en aanpasbare sjablonen voor verschillende platforms en gebruiksscenario's. Teams kunnen samen aan videoprojecten werken en beoordelingen en opmerkingen delen, allemaal op één plek. De API van Rocketium kan ook worden gebruikt om het creëren van video's op schaal te automatiseren. De video-oplossing voor bureaus, nieuws- en media-organisaties, contentteams en bedrijven om hun publiek te werven en betrokken te maken.

door Quark Software

(60 beoordelingen)
Bekijk profiel
Zet je ideeën om in realiteit met QuarkXPress. Het is de grafische ontwerpsoftware die je precieze controle geeft over tekst, afbeeldingen, vormen, kleur, dekking en meer. Het is compatibel met een breed scala aan bestandsformaten. Geen ontwerp is te eenvoudig of te complex en geen software voor pagina-indeling geeft je meer controle. Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen gebruikers QuarkXPress om advertenties, brochures, tijdschriften, boeken, catalogi, kranten, flipbooks, mobiele apps en meer te produceren. Professionele print- en digitale ontwerpsoftware

door Oppolis Software

(54 beoordelingen)
Bekijk profiel
GoProof brengt alle creatieve media-samenwerking op één centrale plaats, zodat je niet heel veel verschillende systemen en workflows hoeft te gebruiken om goedkeuring te krijgen. De baanbrekende integratie met Adobe Creative Cloud stelt ontwerpers in staat om drukproeven te verzenden en reacties, bewerkingen en bestandsuploads rechtstreeks vanuit hun Adobe-app te ontvangen. Verbazingwekkende samenwerkingstools inspireren tot verbazingwekkend creatief document- en videowerk, allemaal beheerd in een gebruiksvriendelijk, beveiligd dashboard. GoProof is de toekomst van creatieve samenwerking. Bekijk en keur documenten en video's rechtstreeks vanuit Adobe Creative Cloud goed.
Our experiential content creation platform empowers marketers and designers to create bespoke, engaging digital content experiences, without development or code. With our cloud-based software, you can: - Design beautiful web content that works across all devices and browsers. - Live preview and publish with the click of a button. - Seamlessly distribute experiences across every digital channel - Track engagement and performance analytics - Integrate with existing marketing platforms Our experiential content creation platform empowers marketers & designers to create interactive digital experiences without code.
An Amazing Photo Editor and Designer Studio at your fingertips An Amazing Photo Editor and Designer Studio at your fingertips
SMASHINGLOGO simplifies the process of generating a new logo for a brand. The logo maker generates hundreds of logos with a modern and unique design within a few seconds. Logo maker for businesses of any size.

door Everimaging

(27 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fotor is a multi-platform photo editing and graphic design tool that helps users to create eye-catching visual content easily. To date, Fotor has over 300 million users around the globe. It has been awarded the Top Developer designation by Google Play and was dubbed Photoshop Lite by the BBC. Fotor is a multi-platform photo editing and graphic design tool that helps users to create eye-catching visual content easily.

door Wave Break Media

(23 beoordelingen)
Bekijk profiel
A digital asset management solution for image creation and editing with custom color palettes, canvas resize, font up loader, and more. A digital asset management solution for image creation and editing with custom color palettes, canvas resize, font up loader, and more.

door Vectr Labs

(23 beoordelingen)
Bekijk profiel
Graphics software that enables users to create and edit beautiful designs, blur-free logos, presentations, cards, and brochures. Graphics software that enables users to create and edit beautiful designs, blur-free logos, presentations, cards, and brochures.
KeyShot is the best at creating fast, accurate and amazing visuals. Featuring a real-time 3D rendering workflow KeyShot is the best at creating fast, accurate and amazing visuals. Featuring a real-time 3D rendering workflow
Wat als je alles wat je nodig hebt binnen 30 seconden zou kunnen ontwerpen? Met het online platform van Tailor Brands kan dat. Van logo-ontwerp tot presentaties en zelfs hele merken: dit platform heeft wat je zoekt. Je kunt ter plekke een logo ontwerpen. De logo-ontwerpfunctie heeft geen verborgen trucs en geen vooraf ontworpen logo's. Tailor Brands biedt een geautomatiseerde tool voor het creëren van logo's en bedrijfsmerken. Creëer je logo binnen 5 minuten.
Digital art program, focusing on natural media painting, photo editing and illustrative styles. Digital art program, focusing on natural media painting, photo editing and illustrative styles.
Image editing software that can intake any photo and add effects, create illustrative designs, and retouch to meet your specifications. Image editing software that can intake any photo and add effects, create illustrative designs, and retouch to meet your specifications.
A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out. Learn how to market yourself with our in-app Discover Feed, use our exclusive Video Library to stand out from the crowd & collaborate with your team! All while using our vast library of professionally-designed templates, ready for you to customise! A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out.
Graphic design solution that helps with templates, posters, flyers, menus, social media images, infographics and visual interface. Graphic design solution that helps with templates, posters, flyers, menus, social media images, infographics and visual interface.
Web and print designing solution that enables designers to create illustrations, edit photos, design webpages, and more. Web and print designing solution that enables designers to create illustrations, edit photos, design webpages, and more.
Met Maglr kun je van je content een geweldig visueel verhaal maken en dit op elk apparaat voor je lezers beschikbaar stellen. Perfect voor marketeers en ontwerpers die hun content willen omzetten in een interactief en boeiend verhaal. Geen technische expertise vereist. Maglr bestaat uit een eenvoudige editor voor marketeers waarbij je begint met sjablonen. Daarnaast is er een Pro-editor voor ontwerpers die met een leeg canvas willen werken. Beide editors zijn gericht op 3 oplossingen: online tijdschriften, interactieve aanbiedingen en verkooppresentaties. Met Maglr zet je je content eenvoudig om in visuele verhalen. Te gebruiken voor online tijdschriften, bestemmingspagina's en verkooppresentaties.
Online graphic design solution that lets you easily create stunning posters, social media posts, promo videos and more by customizing ready-made templates in minutes. No design skills needed! PosterMyWall allows you to seamlessly collaborate with your team by sharing designs, folders, and digital assets with granular access control options. You can also publish designs directly on social media, or schedule social media posts all from one place. Beautiful designs. Effortless promotion. PosterMyWall is a free online app that helps individuals and businesses create stunning social media posts, promo videos and more.
Create graphics for the web or print. Easily align text and multiple items on your canvas. Create graphics for the web or print. Easily align text and multiple items on your canvas.
Graphic design software that enables users to create flyers, backdrops, t-shirts, billboards, tickets, and banners. Graphic design software that enables users to create flyers, backdrops, t-shirts, billboards, tickets, and banners.
Photo editing software that can be used by graphic designers to alter original pictures. Photo editing software that can be used by graphic designers to alter original pictures.

door Designimo.com

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
An easy to use logo design tool for creating professional high resolution logos for your business. An easy to use logo design tool for creating professional high resolution logos for your business.
Create animated HTML5 banners with help of BannerBoo easily, fast and for free. Our ad builder lets you create professional looking display banners in multiple sizes in minutes no coding skills required! Use for your work ready banner templates and graphic sets: buttons, icons, clip art or upload your own images. Apply beautiful animations and effects with a single click. Store your banners in cloud and edit or share anytime! Create online animated HTML5/GIF banners in multiple sizes in minutes without coding use ready banner templates and graphic sets
Software that generates logos and corporate identity with easy creation, minimal costs, and high quality of the result. Software that generates logos and corporate identity with easy creation, minimal costs, and high quality of the result.
Mail Designer 365 is a visual design platform, dedicated to building modern, responsive email newsletters that work with all email clients. Join designers, marketers, web professionals and businesses around the world that create amazing newsletters with Mail Designer. Design professional mobile-ready, responsive newsletters for desktop and mobile devices, no HTML coding required! Full layout flexibility lets you create any newsletter layout, thanks to a powerful yet familiar interface. Mail Designer 365 is a design app for macOS, dedicated to building modern, responsive email newsletters that work with all email apps.
A Graphic Design Tool Made For You. The Non-Designer. Design beautiful content quickly and for free. Join 5 million people using Desygner to create social media posts, ads, presentations, cards, flyers & more. A Graphic Design Tool Made For You. The Non-Designer. Create social media posts, ads, presentations, cards, flyers & more.

door Inmagine Group

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Professional image editing tool for graphic designers. Professional image editing tool for graphic designers.
DesignCap is an online poster and flyer maker to help you turn creativity into stunning posters and flyers. DesignCap is an online poster and flyer maker to help you turn creativity into stunning posters and flyers.

door NCH Software

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
DrawPad Graphic Design and Drawing Software features pencil and brush tools, raster and vector images, image layers for non-destructive editing, and effects such as bevels and shadows. Easily draw and create graphic images. Create banner ads, invitations, paintings, and much more! Editing features include crop, rotate, resize, and flip. DrawPad is ideal for creating images, drawings, and sketches. DrawPad also supports png, jpg, gif, pdf, and svg formats. Available on PC & Mac. DrawPad is an easy-to-use image composition and manipulation program, and an essential tool for all types of graphic design projects.

door PearlMountain

(1 review)
Bekijk profiel
DesignEvo is one of the few logo makers online that has millions of logo icons, logo shapes, logo fonts and many more. 5000+ exquisite logo templates let its users to quickly customize a professional-looking logo from a predefined style, which is especially favored by its users. Besides owning thousands of logo templates, DesignEvo offers an easy way to design/customize logo from scratch. Forming a logo in DesignEvo is no hard work. DesignEvo online logo maker empowers you to design your desired logo from thousands of templates or from scratch easily.
Software that allows you to select a logo from 4000 templates and customize it for your own use completely free of charge. Software that allows you to select a logo from 4000 templates and customize it for your own use completely free of charge.

door SVGator

(1 review)
Bekijk profiel
SVGator is an online, easy-to-use SVG animator tool that doesn't require any coding skills. There's no downloadable software or plug-in, just an all-in-one online app. It exports a single animated SVG file with clean CSS code. Online SVG animation creator that doesn't require any coding skills.

door PhotoADKing

(1 review)
Bekijk profiel
Create presentations, social media graphics, marketing materials, banner for display ads using an online graphic design tool. PhotoADKing's drag-and-drop editor and professional layouts help you to create stunning graphics. No designing skills are required. We bring thousands of ready-made templates, stock library, stickers, and shapes. PhotoADKing is an online graphic design tool that helps you to create flyers, brochures, social media graphics, posters, and banners.

door Turbologo

(1 review)
Bekijk profiel
Helps to create a logo for your business within minutes. Helps to create a logo for your business within minutes.
Logoshuffle is a automated logo builder which allows anyone to generate infinite logo designs customized to your preferred brand. Logoshuffle is a automated logo builder which allows anyone to generate infinite logo designs customized to your preferred brand.

door Wizlogo

(1 review)
Bekijk profiel
Wizlogo is a web-based platform that allows creating beautiful logotypes. It features a streamlined creation process that eliminates an expensive need for designers or agencies. You can generate a logo and download it for free. ¿We¿re passionate about creating a unique brand identity for every person on the planet. No matter who you are and what you do - we believe in freedom of design.¿ - Wizlogo team Make a beautiful logo for your brand in minutes. No designers required.

door Mailmalade

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Build inbox-friendly HTML emails, using your own design files and without the need for coding knowledge. Build inbox-friendly HTML emails, using your own design files and without the need for coding knowledge.

door USL Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Browser-based solution designed to edit images and photos online. Provides image canvas, filtering, layers management, and drawing tools. Browser-based solution designed to edit images and photos. Provides image canvas, filtering, layers management, and drawing tools.

door Irie-AT

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Tactile graphics editor that supports braille embossers and swell machines. Provides drawing tools and image processing filters. Tactile graphics editor that supports braille embossers and swell machines. Provides drawing tools and image processing filters.

door TemplateMix

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Free web app that allows you to easily create graphic designs for your business. Free web app that allows you to easily create graphic designs for your business.

door CleverBrush

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A web based tool which will give your customers ability to create gorgeous designs. A web based tool which will give your customers ability to create gorgeous designs.

door SketchDeck

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Graphic design platform that allows users create designs with auto-calculated pricing, timelines, and drop pins for feedback. Graphic design platform that allows users create designs with auto-calculated pricing, timelines, and drop pins for feedback.

door Delesign

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Unlimited design tools all for a flat fee. Unlimited design tools all for a flat fee.

door Visarity Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based platform that makes it easy for brands and designers to build interactive ads with animations and 3D effects. Web-based platform that makes it easy for brands and designers to build interactive ads with animations and 3D effects.

door Serfo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online graphic design software which allows anyone to create various creative experiences within minutes. Online graphic design software which allows anyone to create various creative experiences within minutes.

door High Motion Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ImBatch is a batch image processing software for Windows that combines different batch tasks and processes them in one go. ImBatch is a batch image processing software for Windows that combines different batch tasks and processes them in one go.

door Instantly Design

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Design a logo instantly with our logo generator online tool software. Create your own unique logo in just a few seconds. Design a logo instantly with our logo generator online tool software. Create your own unique logo in just a few seconds.

door Mediamodifier

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Intuitive drag-and-drop tool that lets you quickly turn your ideas into inspirational marketing visuals. Intuitive drag-and-drop tool that lets you quickly turn your ideas into inspirational marketing visuals.

door Jigglar

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
An in-browser real estate flyer creation graphics tool for agents to create marketing materials. An in-browser real estate flyer creation graphics tool for agents to create marketing materials.

door My Brand New Logo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online logo maker that automatically creates professional logo designs based on a few questions about your company. Online logo maker that automatically creates professional logo designs based on a few questions about your company.

door Squirrly

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Schedule one year of social media posts in a flash. From easy scheduling and post planning to content discovery and automatically adding hashtags and emojis to your posts, Squirrly Social provides a shortcut to social media greatness. Grow a bigger audience, boost social media traffic and maximize your time. All with one collaborative solution. Schedule one year of social media posts in a flash. From easy scheduling and post planning to content discovery and automaticall

door EasyCutPro.com

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sign design and vinyl cutting software for sign-makers. Sign design and vinyl cutting software for sign-makers.

door Icons8

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Icons8 app allows to recolor icons in seconds, add overlays, create icon fonts, drag-n-drop icons to any software, and more. Users can choose icons from 20+ styles and easily mix them in one design. In addition to the web app, users can download a free desktop app for Windows or Mac and work offline. Icons8 app allows to recolor icons in seconds, add overlays, drag-n-drop icons to any software, create icon fonts, and more.

door Polarr

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online photo editor that can be utilized in creating logos from photos. Works on Mac and Windows as well as web. Online photo editor that can be utilized in creating logos from photos. Works on Mac and Windows as well as web.

door Pixelixe

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Graphic creation tool, designed to help marketers and small businesses easily create stunning images in minutes. Graphic creation tool, designed to help marketers and small businesses easily create stunning images in minutes.

door Designs.ai

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Graphicmaker is a free online SVG editing tool within the Designs.ai suite. With its ever-growing library of 1000+ elements, it allows users to easily customize stunning, fully-editable illustrations to match their brand identity. Customize illustrations to match your brand identity.

ITG

door ITG Builder

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online builder for illustrations. Build your unique story in several clicks. Online builder for illustrations. Build your unique story in several clicks.

door Snappa

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Snappa makes it a breeze to create graphics for any aspect of your business. Snappa makes it a breeze to create graphics for any aspect of your business.

door Design Kiki

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online logo generator that allows you to create beautifully customized logos in just a few clicks. Online logo generator that allows you to create beautifully customized logos in just a few clicks.