63 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Beheer mobiele werkkrachten op efficiënte wijze, vereenvoudig je bedrijfsprocessen en optimaliseer de kosten met Synchroteam buitendienstbeheersoftware voor elektrotechnische aannemers. Synchroteam biedt tracering, planning, dispatch, kalender, taakbeheer, rapportage, CRM, facturering en kaarten. Cloudgebaseerde SaaS met mobiele iOS- en Android-apps. Integreert met Quickbooks. Creëer binnen 1 minuut je gratis proefversie en zorg dat je goed georganiseerd bent met deze betaalbare, krachtige en aanpasbare oplossing voor de buitendienst. Live ondersteuning. Meer informatie over Synchroteam Beheer mobiele werkkrachten met Synchroteam-software voor buitendienstbeheer. Creëer binnen 1 minuut je gratis proefversie. Live ondersteuning. Meer informatie over Synchroteam
Housecall Pro is een cloudgebaseerde app voor buitendienstbeheer waarmee serviceprofessionals hun bedrijfsprocessen en workflows kunnen automatiseren. De app is als nummer 1 beoordeeld en biedt een alles-in-één-oplossing voor bedrijfsmanagement waarmee serviceprofessionals hun hele bedrijf rechtstreeks vanaf hun smartphone kunnen runnen en laten groeien. Het platform bevat een breed scala aan functies zoals taakplanning, dispatch, automatische facturering, klantmeldingen per sms, betalingsverwerking, marketing, online boeken en nog veel meer! Alles-in-één-app voor buitendienstbeheer met volledige functionaliteit om werkzaamheden van elke omvang te runnen en laten groeien. Facturering, betalingen en meer!
Flexibele, snelle en nauwkeurige schatting voor elektrische aannemers. Bied op en win meer winstgevend werk in minder tijd met STACK! STACK stelt je team in staat om snel en nauwkeurig digitale plannen te meten, materialen te kwantificeren en samen te werken met cruciale belanghebbenden van het project. Deze gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde software helpt je om de nauwkeurigheid vanaf de start te garanderen, dure biedingsfouten te elimineren en winstgevender werk te winnen. Maak vandaag nog je gratis account aan. Flexibele, snelle en nauwkeurige schatting voor elektrische aannemers. Bied op en win meer werk in minder tijd met STACK! Maak vandaag nog je gratis account aan.
mHelpDesk is een eenvoudige en krachtige softwareoplossing voor je elektrisch aannemersbedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling. Klanten profiteren van mobiele en online tools met ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit. De beste tools zijn verpakt in een uiterst eenvoudig te gebruiken en betaalbaar pakket waarvoor geen grote investering vooraf is vereist. Bovendien zijn er interne productexperts beschikbaar om je meteen aan de slag te helpen. De snelste, eenvoudigste en meest waardevolle software voor elektrische diensten waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
Sinds 1988 heeft Wintac duizenden elektriciënbedrijven geholpen om een efficiënter, beter georganiseerd en winstgevender bedrijf te runnen. Verspil geen tijd en geld meer, ga vandaag nog papierloos en beheer je bedrijf vanuit slechts één programma. Dit is een van de meest betaalbare oplossingen voor servicecontractanten, met functies zoals: plannen en dispatchen, mobiele toegang, werkgeschiedenis bijhouden, apparatuurinstallatie en onderhoudsregistratie, voorraadbeheer, facturering, boekhouding, wagenparkbeheer, enz. Helpt elektrotechnische aannemers al meer dan 30 jaar efficiënter en winstgevender te worden. Beheer je gehele bedrijf met slechts één programma!
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
Laat je kleine bedrijf groter lijken met de software van Jobber. Jobber helpt duizenden elektrotechnische installateurs hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Stel offertes op, plan taken in en factureer klanten; optimaliseer routes, volg teams en dispatch ze; waarschuw en communiceer met klanten; synchroniseer automatisch met je accountingsoftware; dit alles vanaf kantoor of in het veld. Je wordt sneller betaald en ziet er professioneler uit dan ooit. Bovendien helpt de gratis toegewijde ondersteuning van Jobber je bij elke stap. Laat je kleine onderneming er groter uitzien. Jobber helpt elektrotechnische installateurs om sneller offertes te maken, opdrachten in te plannen, te factureren en betaald te krijgen.
Coolfront is ideaal voor kleine tot middelgrote aannemers en biedt de tools die je nodig hebt om winstgevender, efficiënter en consistenter te zijn. Gemiddeld kunnen nieuwe Coolfront-gebruikers hun totale omzet binnen het eerste jaar met 25% zien stijgen. In Coolfront zijn planning, dispatchen, mobiele werkorders, forfaitaire prijzen, integraties met Quickbooks en meer inbegrepen. Bovendien is het kosteloos. Test Coolfront vandaag nog en begin gratis met je eerste 50 werkorders. Mobiliseer je servicebedrijf en verhoog je winst met de unieke forfaitaire prijsdatabase van Coolfront die je volledig kosteloos kunt gebruiken.
Met RazorSync software voor buitendienstbeheer kun je je bedrijf beheren vanaf een telefoon, tablet of computer op kantoor. Bekijk werknemers en projecten op een kaart, plan en dispatch werknemers via sms of e-mail en verkort de betalingscyclus met facturering vanaf de werklocatie. Klantendossiers worden automatisch bijgewerkt in QuickBooks, waardoor invoer en fouten door de back-office worden gereduceerd. Al je gegevens worden opgeslagen in de cloud met toegang vanaf elk mobiel apparaat. Klanten melden hogere facturen, omzet en klanttevredenheid. Stroomlijn je servicebedrijf met de app voor ramingen, planning van werkorders en facturering van RazorSync. Gratis proefversie met volledige toegang.
Kickserv, de software voor de buitendienst, is opgericht door een eigenaar van een servicebedrijf en gebouwd met het oog op jouw bedrijf. Voor $ 59/mnd voor een account met volledige functionaliteit krijgt het een 5-sterrenbeoordeling en heeft het een "uitstekende waarde voor de prijs die je betaalt". Vereenvoudig je bedrijf van lead tot planning, schattingen, agenda's, dispatching, facturering en betalingen. Mobiele toegang zorgt ervoor dat je team altijd en overal over informatie beschikt. Gebruiksvriendelijke software voor de buitendienst die je mobiele personeel automatiseert. Beheer leads, schattingen, projecten, facturen en betalingen. Synchroniseert met QB
Taak- en planningsbeheer voor elektrotechnische bedrijven. Je kunt offertes maken, taken plannen voor je personeel, ter plaatse factureren, onderhoudsschema's creëren, elektrische nalevingscertificaten en veiligheidsrapporten voltooien, met klanten communiceren en nog veel meer. Verlaag de administratietijd aanzienlijk door facturen rechtstreeks naar Quickbooks Online of Xero te verzenden. ServiceM8 is eenvoudig te gebruiken, je kunt er snel mee aan de slag en het biedt een gratis proefversie, dus probeer het vandaag nog uit! Voor kleine elektrotechnische bedrijven. Met dit platform kun je taken inplannen, offertes en facturen creëren, formulieren voor gezondheid en veiligheid op het werk voltooien en zelfs creditcardbetalingen accepteren.
Je gebruikt QuickBooks al om de financiën van je elektricienbedrijf te beheren. Ga nu een stap verder met Smart Service, de directe QuickBooks-add-on die planning, facturering, dispatching, klantrelatiebeheer, werkorders, urenregistratie en alle andere behoeften van het moderne elektricienbedrijf behendig regelt. Vervang je klemborden en archiefkasten door een gebruiksvriendelijk mobiel, papierloos systeem dat je activiteiten stroomlijnt, verspilling elimineert en je nettowinst verhoogt. Voeg planning, dispatching, klantrelatiebeheer en meer toe aan QuickBooks met Smart Service, de software voor elektriciens.
SPECIALE AANBIEDING: bekijk een demo van ServiceTitan® en ontvang een Amazon-cadeaukaart van $ 250. Meer informatie binnenin. Boek vandaag nog een demo! Meer dan 100.000 aannemers vertrouwen op ServiceTitan, de nummer 1 meest gebruikte software voor elektrische onderhouds- en vervangingsbedrijven. ServiceTitan is het enige systeem dat je nodig hebt om je bedrijf te runnen: planning, dispatch, service, verkoop, marketing, inventaris, loonadministratie, overeenkomsten, boekhouding en meer. Versla je concurrenten en verbeter je bedrijfsprestaties met 50%, met ServiceTitan! SPECIALE AANBIEDING: bekijk een demo van ServiceTitan® en ontvang een Amazon-cadeaukaart van $ 250. Meer informatie binnenin. Boek vandaag nog een demo!
De slimme projectbeheersoftware van Fergus heeft alle tools die je nodig hebt om het beheer van huishoudelijke en commerciële elektrische projecten eenvoudiger dan ooit te maken. Fergus vereenvoudigt de dagelijkse administratie, zoals planning, personeel uitzenden en facturering, waardoor jij en je team minder gegevensinvoer en onnodige administratie hebben. Buitendienstpersoneel heeft toegang tot realtime projectgegevens, en kan gas- en elektrische certificaten invullen en hun gezondheid en veiligheid beheren, waar ze zich ook bevinden. Gewaardeerd door meer dan 6000 gebruikers. Toonaangevende oplossing voor groeiende elektrische bedrijven. Beheer al je projecten moeiteloos vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze worden betaald.
Service Fusion helpt kleine bedrijven in de buitendienst om hun bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Deze complete oplossing voor servicebeheer is eenvoudig te gebruiken en bevat volgens de klanten een "fantastische klantenservice". Het Service Fusion-platform biedt razendsnelle invoer van werkorders, intelligente planning en dispatch, realtime communicatie met buitendienstmedewerkers en nog veel meer. Maak indruk op je klanten en verminder het gedoe voor je werknemers. Service Fusion helpt elektrotechnische installateurs om zonder enorme uitgaven indruk te maken op klanten en het gedoe voor werknemers te verminderen.
Loc8 is gebruiksvriendelijk en intuïtief en biedt je de tools om je taken, offertes, facturen en mensen te beheren. Je kunt het integreren met je favoriete boekhoudplatform, Xero, QuickBooks of MYOB, voor het automatisch beheren van het hele proces van taken tot facturen. Bekijk de locaties en taakstatus van je personeelsleden in realtime vanaf elke locatie. Je kunt projecten, gepland onderhoud, training, vaardigheden en overeenkomsten over het dienstverleningsniveau beheren terwijl je de communicatie met je klanten automatiseert en een betere service levert. De klus wordt geklaard met Loc8. Loc8 is bedoeld voor kleine en middelgrote vakbedrijven. Een platform voor totaalbeheer waarmee je taken, offertes, facturen, planningen en medewerkers kunt beheren.
Cloudgebaseerde opstart- en schattingssoftware voor elektrische en laagspanningsaannemers. Dit eenvoudig te gebruiken product is betaalbaar en omvat opstarten, schattingen en offertes maken. allemaal in één geïntegreerd pakket. Geen hardware of software om te installeren en er is een gratis 14-daagse evaluatie (geen creditcard vereist). Cloudgebaseerde opstart- en schattingssoftware die is gebouwd voor elektrische en laagspanningsaannemers. Gratis proefversie
Powered Now is populaire software voor elektriciens in het VK. Je kunt formulieren en certificaten produceren, je leverancierskosten noteren, je agenda plannen, je team volgen en met hen chatten, en volledig aanpasbare documenten zoals werkbladen, offertes en facturen verzenden. Van alle gegevens wordt een back-up gemaakt en deze wordt gesynchroniseerd tussen je apparaten (iOS, Android, Mac en PC). Werkt ook offline. Gebruiksvriendelijke software voor elektriciens, werkt op Mac, pc, iOS en Android.
**Run a more productive, efficient and profitable Electrical business with BigChange** It's the only 5-in-1 Mobile Workforce and Job Management system. It connects your back-office, technicians and customers together seamlessly. It replaces manual planning and paperwork and lets your team deliver exceptional service from beginning to end. Create quotes, schedule and dispatch work, invoice, take payments and manage every step of the workflow on the mobile app + track your vehicles & assets. Run a more Productive, Efficient and Profitable Electrical Contracting business with BigChange, the only 5-in-1 Job Management system.
Tradify is een alles-in-één app voor taakbeheer die is ontworpen voor elektrotechnische aannemers met 1-20 werknemers. Het bevat alles wat een elektricien nodig heeft om te bezuinigen op administratie. Offertes, facturen, urenstaten, buitendienstbeheer, inkooporders, planning en taakrapportage. Tradify verwerkt het allemaal met gemak. Meer dan 10.000 elektriciens, loodgieters, HVAC, bouwers en andere vakmannen van over de hele wereld gebruiken Tradify graag. Klanten kiezen voor Tradify omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Ontdek waarom: Tradify biedt buitendienstbeheersoftware ontwikkeld voor vakbedrijven en dienstverleners. Offerte opstellen, inplannen, bijhouden en factureren, allemaal onderweg.
De software voor kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick is de perfecte tool voor aannemers. Deze software heeft de mogelijkheid om de prijzen van belangrijke prijsbepalingsdiensten zoals Trade Service en NetPricer bij te werken, of de prijzen bij te werken op basis van je eigen individuele leveranciers. De database bevat ook biedingseenheden op basis van een landelijk gemiddelde, 2 arbeidseenheden voor wijzigingsorders en alle 3 de NECA-niveaus. Van pdf tot voorstel, alles binnen één programma. Sinds 1979 is de software voor elektrische kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick ideaal geschikt voor aannemers van elke omvang.
simPRO Enterprise is software voor taakbeheer ontworpen voor bedrijven uit de commerciële en dienstensector die complexe project- en onderhoudstaken beheren. Met uitgebreide functionaliteiten voor kostenramingen, onderhoud en projectmanagement, gekoppeld aan slimme, efficiënte planning, naadloze connectiviteit met de buitendienst, lokale facturatie en betalingen en meer, kan Enterprise je bedrijf ondersteunen om uitzonderlijke service te bieden en je efficiëntie en winstgevendheid te maximaliseren. Taakbeheersoftware ontworpen voor de bedrijven uit de commerciële en dienstensector voor het beheer van complexe project- en onderhoudstaken.
simPRO biedt een uitgebreid softwareplatform waarmee elektrotechnische bedrijven de bedrijfsactiviteiten kunnen stroomlijnen om de winst te verhogen. Als je worstelt met kostprijsberekening, kostenramingen, planning, facturering of andere gebieden van je workflow, kunnen de softwareoplossingen van simPRO je dringende uitdagingen aanpakken door middel van geautomatiseerde taken, gedetailleerde bedrijfsrapportage en een mobiele app die je kantoorafdelingen verbindt met je technici in het veld. Hou je elektrotechnische projecten en je winst op het juiste spoor met simPRO. simPRO is een krachtige softwareoplossing voor het buitendienstbeheer die elektriciens helpt bij het stroomlijnen van hun operationele activiteiten om de winst te verhogen.
Workiz helpt duizenden servicemedewerkers om meer winstgevende vijfsterrenactiviteiten te runnen. Elektriciens, slotenmakers, klusjesmannen, loodgieters en meer gebruiken Workiz om sneller betaald te worden, meer opdrachten binnen te halen en meer vijfsterrenreviews te krijgen. Volg alle aspecten van je bedrijf, van planning tot facturering in realtime, ontvang betalingen, elimineer diefstal door werknemers, verhoog je advertentie-effectiviteit en maak rapportages, op desktop, tablet of mobiel. Het team helpt je bij het configureren zodat je al binnen enkele dagen resultaten ziet. Beheer de planning van je servicebedrijf, volg opdrachten in realtime, maak facturen en offertes, ontvang betalingen en krijg statistieken.
Beheer je bouwopdrachten en servicewerkzaamheden op een enkel, gebruiksvriendelijk systeem. Werk efficiënt, papierloos en met betere inzichten in opdrachtprestaties dan ooit tevoren. Kenmerken: Gedetailleerde kostprijsberekening, projectmanagement, contractbeheer, wijzigingsorderbeheer, ACH/creditcardbetalingsverwerking, RFI's, planning, urenregistratie, voortgangsfacturering, AIA-facturering, synchronisatie met QuickBooks en meer. Vanaf $ 86 per maand per bedrijf. Voor elektriciens die productiever willen werken. Naadloos beheer van opdrachten, budgetten, facturering, uren, planningen en meer.
Business management software voor de residentiële elektrotechnische aannemer. Beheer dispatchers, klantinformatie, serviceovereenkomsten, volledige boekhouding, verkoopleads en meer. SWRemote, een mobiele oplossing voor de buitendienst, stelt technici in staat om hun taken volledig uit te voeren vanuit het veld, inclusief tijdstempelen, facturering en betalingsverwerking, die allemaal in realtime in SuccessWare21 worden gesynchroniseerd. Volledige rapportage stelt je in staat om je bedrijf te analyseren en te beheren, zodat je hogere winsten kunt behalen. Residentiële software voor bedrijfsmanagement met dispatching, klantinformatie, beheer van overeenkomsten, facturering, verkoopleads en meer
AroFlo is gebouwd door een voormalige handelaar en maakt het zakendoen sinds 2001 gemakkelijker voor elektriciens. Het systeem is vanaf het begin voor de cloud gecreëerd, dus het is snel, betrouwbaar en ongelooflijk krachtig. Alles wat je nodig hebt is toegankelijk en te verwerken met vrijwel elk mobiel apparaat, op elke locatie. Planning, urenstaten, job tracking, offertes, inventaris, veiligheid op de werkplek, GPS tracking, documentopslag, facturen, klantbetalingen, boekhoudkundige integratie en meer. Ontvang vandaag nog je gratis demo. AroFlo is gebouwd door experts uit de branche en is een vertrouwd taakbeheersysteem op de markt. Het automatiseert bedrijven en verandert levens.
YourTradebase is gemaakt voor ambachten, door ambachten, en is een supersnelle, no-nonsense app waarmee je werk kunt winnen en gedaan en betaald kunt krijgen. Maak offertes en facturen aan, krijg goedkeuring van de klant, plan werk, neem betalingen aan, beheer teams, maak aantekeningen en houd iedereen op de hoogte, altijd en op elk apparaat. Het is snel, gemakkelijk en het bespaart ambachten gemiddeld een dag per week aan papierwerk, waardoor je meer tijd overhoudt om je bedrijf te laten groeien en de dingen te doen waar je van houdt. Probeer het uit met een gratis proefperiode van 30 dagen. Krijg werk gewonnen, gedaan en betaald met de no-nonsense app speciaal gemaakt voor ambachten. Offertes, facturen, planning, betalingen, klikken, klikken, klaar.
eTurns TrackStock is een geautomatiseerde voorraadaanvullingsapp voor aannemers om voorraad in servicetrucks en voorraadruimten te beheren met behulp van telefoons, scanners en IoT/RFID-sensoren. Vul 10x sneller aan door artikelen te scannen en de bestelling rechtstreeks naar elke distributeur te verzenden, omdat de software niet leveranciergebonden is. Creëer werkorders voor handtekening en wijs onderdelen toe aan de taak. Optimaliseer voorraadniveaus met min./max., elimineer stockouts en krimp, verlaag de voorraadkosten met 73%. Integreert met ERP/WMS/boekhoudsoftware. Realtime zichtbaarheid van vrachtwagen- en voorraadruimtevoorraden. Geautomatiseerde en geoptimaliseerde aanvulling met telefoons, sensoren. 10x sneller dan e-commerce sites.
Vervang QuickBooks en andere aangebouwde toepassingen door één softwareprogramma dat alles doet: boekhouding, certificaten, salarisadministratie, planning, gps-kaarten, verkoop en marketing, inventaris en meer. Total Office Manager is bekroonde software die sinds 2004 duizenden bedrijven heeft helpen te verbeteren. Word efficiënter en winstgevender door vandaag nog een gratis demo aan te vragen. Bekroonde boekhoudsoftware voor buitendienstbeheer met dispatching, materiaaltoezicht, planning en meer.
Krijg de controle over je elektrotechnisch aannemersbedrijf met Joblogic software voor servicebeheer. Werk elektronisch met offertes, facturen, vacatures en betalingen; je beheert al je zakelijke aspecten op één plek. Het gebruik van een gestroomlijnd systeem om je onderhoudstaken te beheren geeft je bedrijf een volledige aansluiting tussen je backoffice en de buitendienstmedewerkers. De gebruiksvriendelijke mobiele app kan altijd en overal worden gebruikt, zodat je elektriciens effectief in het veld kunnen werken. Meld je aan voor een gratis proefversie van 30 dagen (geen kaartgegevens vereist). Je offertes, facturen, aankopen en meer in één systeem. Toegang op kantoor en via app, elektronische formulieren en certificaten. Gratis proefversie van 30 dagen.
Software voor schatting van elektrisch werk waarmee elektrische opdrachten van elke omvang kunnen worden geschat. Van eenvoudige verbeteringen voor huurders tot honderden miljoenen dollars. Ingebouwde database voor elektrische artikelen en montage. Gebruik digitale abonnementen voor het opstarten en werk je prijzen bij met de geïntegreerde EPIC-dienst voor prijsstelling. Beheerfunctie voor biedingen op elektrische werkzaamheden helpt je bedrijf te groeien en zorgt ervoor dat je meer winstgevende biedingen wint. Win meer winstgevende biedingen in de helft van de tijd. Gebruik pdf-plannen voor het opstarten, voeg de ondersteuningsmedewerkers van dit platform toe aan je team en maak gebruik van de nieuwste technologie.
Profit Rhino powered by Callahan Roach provides the top digital flat rate price book and mobile sales tool in the HVAC, plumbing, and electrical home services industry. The flat rate price book comes pre-built, concise, and can real-time integrate with field service management software. The cloud-based management platform is powerful enough to completely customize the book, and sync the updates straight to the field. The mobile sales presentation tool allows techs to present options. Backed by 30 years of experience, Profit Rhino powered by Callahan Roach's digital flat rate price book & mobile sales tool are #1.
FieldPulse is your business hub, helping you run your electrical business efficiently. Scheduling, Customer Management, Estimates/Invoicing, Digital Payments, Timesheets, GPS-location tracking, and more. FieldPulse gives you the tools you need to build your business by cutting down on paperwork, making your team more efficient, and building better relationships with your customers. Build and gain control of your field service business with an easy and complete platform that your entire team will love using.
TurboBid is an electrical and plumbing estimating software program for all types of work such as new residential construction, commercial, industrial, multi-family, remodeling, service work, flat rate, etc. Labor hours are quickly adjusted to reflect the type of work. TurboBid includes tens of thousands of items and pre-built assemblies, including material prices and labor units. Generates professional bid packages as well as flat rate price books for service work. Mike Holt Approved. TurboBid is an electrical and plumbing estimating software program for new residential, commercial, remodeling, service work, etc.
The most extensive system available today for managing tools, equipment, materials and consumables across your enterprise. The most extensive system available today for managing tools, equipment, materials and consumables across your enterprise.
SkyBoss is a cloud-based, mobile software system that provides service businesses in depth real time field management, call tracking, technician tracking, paperless invoicing, payment processing, price book, and reporting on critical business metrics. SkyBoss is designed to streamline your business give you the tools needed to take your business to new levels of performance and revenue. SkyBoss also syncs with QuickBooks! Mobile friendly solution that provides robust dispatching, invoicing, customer tracking, technician tracking, billing and accounting.
Less Paper Co. creates custom-built electrical contractor management, field service management, work order management and scheduling systems to help field service businesses become more efficient in the office and the field. Because we custom build every system to each specific clients needs we can offer all of the features that you want and need in a work order system that some of our competitors can't. Creates custom-built field service management, work order management and scheduling systems for field service businesses.
IntelliBid is electrical estimating software designed to help contractors produce estimates faster with the detail and accuracy you need to meet the demands of price breakouts, alternate prices and accountability to project management. This estimating software is available in four editions: IntelliBid, IntelliBid Plus, IntelliBid Pro and Design Build. The electrical estimator's software choice for accurate and consistent estimates, every time.
Originally created for electrical contractors, 360e is an all-in-one quoting, scheduling, tracking and billing software that is designed by contractors, for contractors. 360e bolsters efficiency and profit while eliminating the daily operational headaches that kill profits. Powerful, flexible and easy-to-use, 360e manages everything from service calls to larger bid jobs through a single system while seamlessly connecting office and field operations. Designed for small-medium sized companies. 360e - The #1 all-in-one quoting, scheduling, tracking and billing software, designed by contractors, for contractors.
MagiCAD Quantity for Revit enables customers to move beyond manual quantification of MEP by generating meaningful & complete quantities directly from the model in a truly digital workflow. MCQ is a Revit which automates the MEP quantification process.
Finally, a cloud-based electrical estimating software that is easy to use, easy to implement and easy to understand. Designed to provide powerful results at an affordable price, Electric Ease goes to work for you so you can watch job profitability soar, increase your free time and let your business work for you. There are no software downloads required and with our industry leading 90-DAY MONEY BACK GUARANTEE, you have plenty of time to put our software to work RISK-FREE. Electrical estimating and complete job management system that is 100% web-based.
Houzz Pro is all-in-one business management software for home remodeling and design professionals that spans the full customer lifecycle, including marketing, CRM, estimation & proposals, online invoicing and payments, project management and client communication and collaboration. Houzz Pro is the all-in-one marketing and business management solution built exclusively for home remodeling and design professionals.
Deze complete web-based software integreert schattingen, inkoop, facturering, projectmanagement en meer. Deze complete web-based software integreert schattingen, inkoop, facturering, projectmanagement en meer.
TopBuilder is the construction industry's most advanced cloud-based construction CRM. As experienced professionals in engineering, construction, and software technology, we have redefined what it means to be a construction CRM. With our sales, marketing, and pre-construction software, you will experience better team communication, win more jobs, and have more time to focus on your priorities. With our new mobile functionality, you get all these wonderful benefits anywhere at any time. TopBuilder provides effective, yet easy-to-use sales and marketing tools for contractors, home builders and real estate professionals.
ACOWIN is a state of the art software package designed to manage all aspects of a Service and Project Management company. With its seamless integration with QuickBooks as well as interfacing with other popular accounting packages, and its ease of use, ACOWIN offers the best tool for running a successful operation. Business management solution for service and project management companies. Monitors service agreements, inventory, dispatching, etc.
BuildOps for commercial electrical contractors is a cloud-based field service management platform. BuildOps mobile and web based applications streamline communication between office staff and field technicians - improving operations, sales, and customer experience. With BuildOps, quickly schedule and dispatch jobs from the office to your techs mobile device. Techs can see history, take photos, build quotes, get signatures, and send it back to the office for approval. All-in-one Field Service Management Software for commercial electrical contractors. Schedule, dispatch, workflows, invoicing and more.
For mid-sized electrical contractors (companies with at least 10 people across the back office and field), that are looking to unlock growth and streamline the sea of paperwork, emails and double handling. Emvisage serves as a single point-of-truth for the owner, back-office team, technicians and customers. Unlike other job management software, we focus on the optimisation of workflows and thus killing operational friction and silos in your business. Emvisage is a customisable field workflow software for businesses handling highly complex fieldwork and equipment installations.
Main Features: Invoices, Estimates, Client management (CRM), Scheduling, Email notifications, Custom fields, Asset management system, Multi-location support, Landord/tenant support. Businesses and industries that we deliver the most power to: Appliance Repair, Heating & Air Conditioning/HVAC, Plumbing, Home Cleaning, Landscaping, Electricians, Handyman, Movers, Garage Door Services, Home Inspectors, and many others. Our smart business technology is more than just a scheduling tool. Scheduling Suite makes your business powerful!
Built mobile first, Contractor WorkZone is a free simple job management app built just for electrical contractors. With our easy-to-use business tool, easily access everything you need to know for every electrical contracting job while in the field, or even on a computer. From estimates and quotes to daily logs, purchase orders, change orders, RFI/RFP, invoices and more, Contractor WorkZone automates your everyday tasks. Stop wasting time chasing project information and go digital. Manage your business, team and finances directly on site and get electrical jobs done faster with our project management mobile app.
We help Streamline Australian HVAC companies. We bring people & systems together to help you: Grow your business; Deliver a 5 star Customer Experience & Streamline. A 10 tech business can be losing and missing out on $30,000.00 a month in revenue. We are End to End from Accurate Scheduling, Team Accountability, Fast Invoicing, Centralised Online Info, Office & Mobile. Flick us an Email, grab a 15minute demo with our Product Experts to see if we can help you. We love Systems & People. :) We Help Streamline Australian HVAC companies. We bring people & systems together to help you grow and be more profitable.
Helps service and construction companies improve scheduling, manage project costs, and reduce paperwork stress. Helps service and construction companies improve scheduling, manage project costs, and reduce paperwork stress.
Electrical and Mechanical Estimating software for UK contractors that link to the SEC contract costing, purchase order, stock control, planned maintenance and mobile solutions. Electrical and Mechanical Estimating Software for UK Contractors that consists of Contractor specific modules with live product prices.
Do you serve commercial clients? We're the #1 software for HVAC, electrical and plumbing companies that serve commercial clients. With Field Dispatcher, you can seamlessly grow your business and increase your work orders, create various types of accounts and subaccounts, manage equipment and inventories, manage invoices and estimates, track parts, automate scheduling, manage teams, track assets and fleet, and much more to help you grow your business and meet your clients' needs! We're the #1 software for HVAC, electrical and plumbing companies that serve commercial clients. Let's grow your business!

ES2

(0 reviews)
Bekijk profiel
Electrical estimating solution that enables mobile invoicing through automated reminders, file sharing and more. Electrical estimating solution that enables mobile invoicing through automated reminders, file sharing and more.
Industry-specific module for designers of power equipment that helps in the documentation of internal low-voltage electrical systems. Industry-specific module for designers of power equipment that helps in the documentation of internal low-voltage electrical systems.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Homey is a leading provider of cloud-based applications for craftsmen, tradesmen, and service professionals. Homey connects people, applications, and devices through a unified platform to help companies build quality projects and offer quality service to homeowners. Homeys powerful CRM for the construction and service industries lets businesses, from start-up to enterprise, manage their sales, projects, marketing, and back office through one easy-to-use SaaS solution. Cloud-based CRM solution for craftsmen, tradesmen, and service professionals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
NextMinute provides fully mobile job information and management for Trade businesses. NextMinute provides fully mobile job information and management for Trade businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
All-in-one mobile app & web platform that helps local service-based small businesses run and grow their business. From promotion to payment - we have you covered. - Free modern website with lead form with every account - Promote your work with photos and local check-ins - Customer reveiws - Social share integration - Professional branded quotes & invoices - Accept electronic credit card payments All-in-one mobile app & web platform that helps local service-based small businesses run and grow their business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
MarginPoint FieldPlus helps electrical contractors manage customer data, work orders and inventory with one integrated solution. Technicians can easily access dispatched customer data for improved job completion rates and customer satisfaction. FieldPlus offers secure payment processing, QuickBooks integration, automated replenishment & complete inventory control of any warehouse, jobsite or vehicle. Grow your revenue with a powerful field service management software plus inventory management. FieldPlus helps electrical contractors grow revenue with a powerful field service management software plus inventory control.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mediabat is a construction scheduling, estimating and billing software. It also includes a customer database and additional modules. Mediabat is a construction scheduling, estimating and accounting software. It also includes a customer database and additional modules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
From initial design through to commissioning, right up to final completion, ProDesign's many design options provide total control. As the UK's leading software providing full electrical design and calculations to BS 7671, ProDesign is a powerful, engineer-friendly software that is ideal for projects of all sizes - from houses to airports. Verify existing sites to comply with industry standards and access manufacturer's data for over 16,000 protective devices and busbar ranges. The leading UK electrical design software for accurate electrical calculations to BS 7671:2018 and constructible models.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Wie gewohnt kommt die CAD-Elektro-Software mit vielfältigen Konstruktionsmöglichkeiten wie Klemmleisten, Kontaktspiegeln und Spannungsfällen. Zudem können Sie die Verteiler in Strängen platzieren und Abgangstexte mit Kabelbezeichnung versehen. Werten Sie alle Elektrobauteile, je nach Bedarf auf Gebäude-, Geschoß- oder Raumebene, aus. Die Software für die Elektroplanung unterstützt ebenfalls Gruppenbücher mit frei definierbaren Gruppen. Trimble Nova ist die ideale CAD/CAE-Software für die Gebäudetechnik - mit CAD-Kern, integrierten Berechnungen und Herstellerdaten.