Waarom Capterra gratis is
Geniet van je werk en geef je klanten alle aandacht die ze verdienen! Met SimplyBook.me zien je klanten je actuele beschikbaarheid en kunnen ze afspraken altijd en overal reserveren of annuleren. Ze kunnen vooraf betalen via een reeks betalingsverwerkers en worden van tevoren herinnerd aan de afspraak, zodat het minder vaak voorkomt dat mensen niet komen opdagen. Accepteer reserveringen 24/7, verzend promoties, beheer lidmaatschappen en lessen, verkoop producten, toon beoordelingen en afbeeldingen op je prachtige boekingssite en laat je bedrijf opbloeien als nooit tevoren. Meer informatie over SimplyBook.me Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken, 24/7 – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
BookSteam is cloudgebaseerde software voor massagetherapie voor kleine en grote bedrijven wereldwijd. BookSteam biedt een breed scala aan flexibele tools voor agendabeheer waarmee je het proces van afsprakenplanning voor jou en je klanten kunt automatiseren. Zorg dat je de concurrentie voor blijft en gebruik BookSteam om je bedrijf te promoten en te laten groeien! Meer informatie over BookSteam Online afspraakherinneringen gemakkelijk gemaakt! Meer informatie over BookSteam
Maak kennis met de perfecte persoonlijke assistent voor je rooster die 24/7 achter de schermen werkt om je agenda te vullen en je werk uit handen te nemen. Vanaf het moment dat klanten bij je boeken, staat Acuity klaar om automatisch merkeigen en aangepaste boekingsbevestigingen te verzenden, sms-herinneringen te sturen, klanten zelfstandig hun afspraken te laten verschuiven en betalingen te verwerken, zodat je dagelijkse taken soepeler verlopen, zelfs als het drukker wordt. Je hoeft alleen maar op het juiste moment aanwezig te zijn. Meer informatie over Acuity Scheduling Automatiseer boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen voor je klanten met behulp van 's werelds vriendelijkste online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
TextMagic is een volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten waarmee bedrijven van elke omvang sms-berichten in bulk kunnen verzenden naar hun klanten, medewerkers en partners. De service kan worden gebruikt om sms-meldingen, waarschuwingen en bevestigingen naar klanten te verzenden en om sms-marketingcampagnes uit te voeren. Meer informatie over TextMagic Volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten om sms-berichten in bulk te verzenden naar klanten, medewerkers en partners. Meer informatie over TextMagic
Eenvoudig, krachtig hulpmiddel voor het boeken van afspraken waar jij en je klanten dol op zullen zijn! Gebruik de planner overal: via de app of elke browser. Klanten kunnen moeiteloos afspraken boeken met de app of online kalender van Visibook. Eenvoudig boeken en volgen van klanten. Verminder het aantal no-shows. Individuele en lessenplanner. Betalingstool. Klantberichten en -notities. Eenvoudig en gratis in te stellen. Beheer je rooster. Werk rond je persoonlijke agenda. Minder e-mail en minder gedoe. Beheer je personeel. Tool voor meerdere platforms. Eenvoudige, krachtige software voor het boeken van afspraken voor dienstverleners en hun klanten. Inclusief online kalender en downloadbare app.
Appointy is eenvoudige, functionele en krachtige planningssoftware die is ontworpen om je te helpen groeien en je bedrijf te beheren. Appointy stelt je in staat online afspraken te accepteren, geautomatiseerde e-mails/sms-herinneringen te verzenden, te integreren met sociale media en Google Agenda, online vooruitbetalingen te accepteren, cadeaubonnen, deals en nog veel meer te maken. Wat de grootte van je bedrijf ook is, dit platform heeft een plan dat speciaal voor jou is ontworpen. Vertrouwd door meer dan 85.000 bedrijven over de hele wereld. Het basistariefplan is voor altijd gratis. Appointy is eenvoudige, functionele en krachtige planningsoftware waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien en het kunt beheren.
Bekijk profiel
De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt! De software biedt een volledige internet-/bestemmingspagina die je trots kunt delen met je klanten. Het integreert met je bestaande kalenders en met MailChimp, Zoom, Stripe, Square, Zapier en meer! Ontdek waarom de software in de afgelopen 12 maanden is uitgegroeid tot meer dan 11.000 gebruikers in meer dan 100 landen. De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt!
Software voor het boeken van een afspraak eenvoudig gemaakt. Creëer een indrukwekkende klantervaring met Genbook. Genereer online boekingen via internet, sociale media of sites van derden en volg automatisch op met geavanceerde klantcommunicatie. Incasseer betalingen en ontvang positieve beoordelingen. Genbook geeft je meer tijd om de dingen te doen die je graag wilt doen. Creëer een indrukwekkende boekingservaring voor je klanten met Genbook. Genbook geeft je meer tijd om de dingen te doen die je graag wilt doen, zonder de extra stress.
Solutionreach zorgt voor een revolutie in de relatie tussen de patiënt en zorgverlener. Waarom? Dit vanwege hun inzicht. Zorgverleners hebben behoefte aan zinvolle patiëntrelaties. Daarom is er dit toonaangevende platform voor patiëntrelatiebeheer. Weve heeft samengewerkt met 23.000 zorgorganisaties om zorgverleners de tools te geven die ze nodig hebben om patiëntrelaties te maximaliseren en loyaliteit te bevorderen. Solutionreach biedt de technologie, evenals de expertise over hoe het te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende organisatie op te bouwen.

door WellnessLiving Systems

(174 beoordelingen)
Bekijk profiel
WellnessLiving is an all-in-one solution for businesses which rely on easy scheduling of classes, appointments or events. It features a sophisticated desktop and mobile scheduler used by staff and clients and a widget for online scheduling. It also integrates features for business development and retention such as automated email/SMS marketing, reputation management, reporting and rewards. This eliminates the need for add-ons reducing costs and streamlining operations. Online booking, scheduling, lead generation, client retention, reporting and low-cost merchant processing for every business.
vCita, speciaal ontworpen voor het kleine bedrijf, maakt het runnen van je bedrijf een fluitje van een cent: >> Houd je interacties met klanten moeiteloos bij door notities bij te houden en de betalingsgeschiedenis van klanten te bekijken vanaf een vriendelijk dashboard. >> Beheer je facturering in no-time door het verzenden van offertes, facturen en ontvangstbewijzen met je merknaam. Stuur automatische betalingsherinneringen om betalingsachterstanden te voorkomen. >> Doe net als de grote jongens: maak strakke e-mail- en sms-campagnes. Geef klanten de mogelijkheid om een afspraak te plannen via een klantenportal. vCita, speciaal ontworpen voor het kleine bedrijf, maakt het runnen van je bedrijf een fluitje van een cent. Maak boekingen, ontvang betalingen en onderhoud contacten net zoals de grote jongens!
Voor de massageprofessional: MassageBook is een webgebaseerde softwareoplossing voor praktijkbeheer via desktop, mobiel en tablet waarmee professionals in massagetherapie en lichaamswerk zakelijk succes kunnen bereiken door het vereenvoudigen van de planning, marketing en online zakelijke functies. Voor de consument van massage- en lichaamswerkdiensten: MassageBook is de toonaangevende nationale gids voor professionele massagetherapeuten, die het vinden en boeken van lokale massagetherapeuten vereenvoudigt. Online oplossing waarmee professionals in massagetherapie en lichaamswerk hun planning, marketing en online zakelijke functies kunnen vereenvoudigen.
Bekijk profiel
Populairste gezondheidsplatform voor automatische afspraakherinnering via sms-berichten, e-mails en spraakoproepen. Verlaag de No-Show-rates met 5-20%. Mend biedt ook geautomatiseerde zelfplanning voor patiënten, afspraakverzettingen en annuleringen. Enkelcijferige no-show-tarieven: Afspraakherinneringen, zelfplanning voor patiënten, telegezondheid en digitale formulieren. Mend heeft geautomatiseerde technologie om te integreren met elke EPD, PMS of andere systemen. Ongeveer 50% van nieuwe klanten is overgestapt van andere systemen. Enkelcijferige no-show-tarieven: Afspraakherinneringen, zelfplanning voor patiënten, telegezondheid en digitale formulieren. Beoordeeld als de beste door klanten!
MessageBird meent dat communiceren met een bedrijf net zo natuurlijk moet aanvoelen als het communiceren met een vriend(in). Daarom heeft het platform de missie om het overgecompliceerde gebied van klantcommunicatie te moderniseren en te vereenvoudigen. De sms-, spraak- en conversatie-API's van dit toonaangevend cloudcommunicatieplatform met een eigen infrastructuur voor telecommunicatieproviders brengen een revolutie teweeg in interacties tussen bedrijven en klanten. Hierdoor wordt het contact gemakkelijker, efficiënter en toegankelijker dan ooit tevoren gemaakt. Hierdoor voelt zakelijke communicatie net zo natuurlijk aan als communiceren met vrienden.
Software voor afspraakherinneringen. Verlaag het aantal no-shows door moeiteloos geautomatiseerde sms'jes en e-mailherinneringen te sturen naar degenen die je van dienst bent. Veel bedrijven die AppointmentPlus gebruiken hebben het aantal no-shows met meer dan 50% verminderd. En nadat het systeem is geconfigureerd werkt het volledig geautomatiseerd. AppointmentPlus biedt ook een zeer krachtig boekingssysteem voor afspraken, dat wordt vertrouwd door meer dan 50 bedrijven uit de Fortune 500. Beheer je beschikbaarheid en bespaar ook tijd door je klanten online te laten boeken. Software voor afspraakherinneringen. Geautomatiseerde SMS- en e-mailherinneringen in combinatie met een zeer krachtig en schaalbaar planningssysteem.
Nu kun je afspraakherinneringsgesprekken, tweewegs-tekstherinneringen en e-mailherinneringen verzenden via je eigen software. Gebruik je eigen stem, de systeemstem of een combinatie van beide. Inclusief Engels, Frans en Spaans. Werkt met de meeste planningssoftware, spreadsheets, EMD's, EPD's en aangepaste software. Werkt automatisch. Hiermee kun je alle bevestigingen en antwoorden live op je dashboard bekijken. Live technische ondersteuning is inbegrepen in je account. HIPAA-conform. Versleuteld. Stuur geautomatiseerde afspraakherinneringsoproepen, sms-berichten en e-mails vanuit je bestaande planningssoftware. HIPAA-conform. Veilig.
Doctible's platform helps practices to generate positive reviews online while also providing tools for the staff to easily text patients and automate the process of reminding patients of their upcoming appointments. Fully integrated with the practice management software to ensure that the experience is seamless to the patient and the practice. Enable practices to grow and thrive by driving patient retention and reducing no-shows.
Demandforce helps businesses attract new customers and keep current customers coming back. Our all-in-one platform offers automated appointment reminders, reactivation campaigns for lost customers, online reputation management, and more. Shift into the digital age - simplify your customer communications with a platform that delivers the right message at the right time. Marketing automation solution that helps automate customer communications through appointment reminders, surveys, review prompts, etc.
Phreesia has been named the 2020 Best in KLAS solution for Patient Intake Management by the research and insights firm KLAS, in its annual Best in KLAS: Software and Services report. Phreesia gives healthcare organizations a suite of robust applications to manage the patient intake process. Our innovative SaaS platform engages patients in their care and provides a modern, consistent experience, while enabling organizations to optimize staffing, boost profitability and enhance clinical care . Phreesias Best in KLAS patient intake solutions improve the patient experience, expand staff capacity, and enhance clinical care.

door Voicent Communications

(41 beoordelingen)
Bekijk profiel
Appointment reminder tool which enables confirmation, rescheduling, or leaving a personal message through omni-channel capabilities. Appointment reminder tool which enables confirmation, rescheduling, or leaving a personal message through omni-channel capabilities.

door Appointment Reminder

(41 beoordelingen)
Bekijk profiel
Appointment Reminder Software which helps businesses send timely reminders. Use with your EXISTING booking calendar such as Google Calendar and Office 365. Simply add a mobile number to any appointment and Appointment Reminder will schedule a confirmation text 24 hours prior to the appointment. Easy to use without the complication that many other systems have. 5 minute setup with many hours of saved time with missed clients or manually sending reminders. Start from just $19 per month. Appointment Reminder Software which helps businesses send timely reminders. Use with your EXISTING booking calendar.
Get phone, SMS Text, and Email reminders sent out automatically. Great for Salons, Law Offices, Medical Practices (HIPAA Compliant). Get phone, SMS Text, and Email reminders sent out automatically. Great for Salons, Law Offices, Medical Practices (HIPAA Compliant).
GoReminders is your all-in-one solution for text & email appointment reminders! Reduce no-show clients with this simple scheduling & reminder service. Save time and money with automatic reminders & confirmations for your clients, patients, staff, volunteers & more. Customizable reminder messages & recurring appointments. Our users say: "The best out there!" "Huge timesaver" "Decreased my No Shows significantly" "Reasonably priced" "Highly recommend to anyone." FREE TRIAL-No credit card required. Reduce no-shows, impress your clients using simple text & email reminders for appointments & more. FREE TRIAL-No credit card required.
No-shows are now a thing of the past. Low-cost automated reminders allow clinics to reach patients by email, text or voicemail to remind them of their appointment. Chronometriq is at the forefront of an evolving Healthcare industry to help improve the Clinic experience for both clinics and patients, with best-in-class end-to-end seamless online appointment booking solutions that are easy to integrate, and easy to use for clients and for end users. A medical scheduling solution with a patient web portal, appointment management, availability schedule, confirmation email, and more.
Apptoto is een geautomatiseerde service voor afspraakherinneringen en berichten die geavanceerde integraties biedt met vrijwel elke kalender, Clio, Salesforce en nog veel meer. Deze software extraheert contactgegevens en stuurt automatisch herinneringen en vervolgberichten naar je klanten via sms, e-mail of telefoon. Met Apptoto kun je de omzet verhogen, het aantal handmatige taken verminderen en het proces van communicatie met de klant stroomlijnen. Oplossing voor afspraakherinneringen die contacten uit je agenda haalt, herinneringen verzendt en reserveringen zo nodig opnieuw inplant.
#1 Appointment Reminders trusted by 100,000+ healthcare professionals (HIPAA-compliant!). Decrease no-shows by 79% within 2 months with automated reminders. Send SMS texts, phone, and email reminders with easy integration into 70 top EHR/PMs. Messages are completely customizable and multilingual (20+ languages). Extremely easy to use by care teams. Get reminders, smart waitlists, intake & self-scheduling all in one solution. Includes 5-star customer support - we're here for you! Reduce no-shows by over 79% with easy and automatic reminders by text, phone, & email. Full schedule, healthier patients.

door Adtel International

(26 beoordelingen)
Bekijk profiel
Multi-channel appointment reminder system that integrates with your existing EMR or practice management software. DOCTORCONNECT is designed to: 1. Improve patient care 2. Dramatically Reduce No Shows 3. Increase Cash Flow 4. Increase office efficiency 5. Increase Patient Satisfaction 6. Improve Reputation Online (Healthgrades, Google+, Yelp, etc.) Fully Focused on Patient Communication & Engagement in Order To Increase Revenue, Patient Care, and Practice's Online Reputation.

door WELL Health

(25 beoordelingen)
Bekijk profiel
WELL was built exclusively for health systems and large hospitals. From simple appointment reminders to advanced automations, the WELL platform integrates seamlessly with your EMR and maximizes the impact of any vendor messaging your patients. WELL delivers proven ROI: -Decrease no-shows to increase revenue -Lower wait times -Optimize staff efficiency Staff and customers love the intuitive interface, and healthcare managers love the increases in efficiency and patient satisfaction. WELL connects healthcare organizations to their patients in the way they prefer, be it text, email, phone, or chat.
Easy to use solution for you and your customers to book appointments and get reminded. Add online booking for appointment and class to a website, Facebook page and mail campaign in minutes, or use the automated booking page as your own website. Send automated confirmations and reminders by email and text message. Also featuring mobile app, online payment, customer retention, APIs, and integration with other solutions. Easy to use and mobile-friendly booking solution for one to many employees and locations, with automated reminders and APIs.
Save your time and start managing your bookings in online booking software Reservio. It helps you improve your services, promote your business better and grow it faster. Organize your schedule with simple on-line calendar and stay up-to-date anywhere you go. Get repetitive tasks made automatically, accept bookings 24/7, reduce your "no-shows" with email&sms reminders. Join our community of 22 000 businesses and Try it for Free Today! Reservio is appointment and event scheduling software carefully optimized for over 70 business categories. Free forever!
ATT: DENTISTS The Legwork Patient Engagement Cloud offers a complete set of industry-leading apps for your dental practice, with a powerful patient relationship management dashboard at its core. With Legwork, you can customize your Base PRM software exactly how you want it. Choose individual apps or cost savings bundles inside the app marketplace. Apps include - reminders, reviews, paperless forms, recall, reactivation, marketing campaigns, website integration and more. Legwork offers industry-leading apps for your dental practice. Save time, improve patient experiences and grow with Legwork apps.
Relatient offers a single patient engagement platform that integrates with EHR/PM systems, just for health care. Solutions include Appointment Reminders and Alerts, Writebacks, No-Show Engagement, Broadcast Messaging, 2-way Chat, Recalls, Satisfaction Surveys, Health Campaigns, Self-Scheduling, Waitlist, eRegistration, and Check-in. Supporting over 28,000 physicians and over 80 million messages, Relatient offers a reliable and flexible technology to reduce no-shows and improve productivity. All-in-one software: Appointment Reminders/Alerts, Recalls, Surveys, Campaigns, Self-Scheduling, eRegistration, PM Integration and more

door Applicant Starter.com

(16 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud applicant communication and tracking system with hiring flow tracking, appointment booking, and social sharing integration. Cloud applicant communication and tracking system with hiring flow tracking, appointment booking, and social sharing integration.
Remindax is a web based expiration reminder software. Remindax keeps track of document expiration & due dates. Remindax alerts you with email and text message notifications of important upcoming dates. Cloud based expiration reminder system with multi company and multi user features.
Workpath's platform allows healthcare organizations to create or receive work assignments, distribute work, track appointments, and schedule staff. Workpath provides a standard messaging platform or allows you to customize your own. Workpath optimizes your workforce by using smart matching algorithms to ensure the right labor is leveraged at the right time. Workpath provides work details in a mobile app to ensure quality and improves compliance with reminders and real time status updates. Workpath is a tool for healthcare scheduling and labor management. Ensuring the right labor, at the right time, at the right place.
Bekijk profiel
OperaDDS helps you fill your schedule with recall reminders, build trust with direct 2-way texting/Email Campaigns, go paperless with HIPAA compliant digital forms that allow easy patient intake and cut down on wasted time with traditional forms. Tired of your monthly fee increasing? Join the thousands of dental practices using OperaDDS for patient & intra-office communication, paperless forms, HIPAA compliant email, and more. Dental communication suite designed for DDS that helps users walk into appointments prepared with all the needed information.
Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders. Manual phone calls just don't work anymore. Put Intiveo reminders to work, and watch your appointment confirmations skyrocket. Boost your reputation online with automated review requests to customers. Increase revenue with automated recall reminders that keep your calendar full. Sign up for a customized demo and free 60-day trial. Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders.
InphoniteVoice SaaS is an automated messaging system that can be used to send phone, text, or email messages. These notifications can be used to send appointment reminders, recalls, prescription notices, lab results, and more. InphoniteVoice integrates with virtually any database to transfer information in a secure manner and is completely HIPAA compliant. This cloud-based software requires no additional hardware so you can access it from anywhere. InphoniteVoice Saas is a cloud-based automated appointment reminder system that adapts to the needs of your business.

door ICT Innovations

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Een softwareoplossing met geavanceerde functies voor automatisch kiezen, software voor spraakuitzending en callcenter met voorspellende nummers, snelkiesfuncties, faxcampagnes, sms-berichten, toets-1-campagne, enquêtecampagne, afspraakherinneringen, inkomende marketing, inkomende enquête en peilingen, geavanceerde rapportage en monitoring, facturering, routering, beoordelingen, AMD, DNC en aangepaste campagnes met IVR-ontwerper en vele andere functies. Uniforme automatische kiesfunctie en geavanceerde geautomatiseerde callcentersoftware die inkomende/uitgaande spraak-, fax-, sms- en e-mailtechnologie ondersteunt.
Business management app for small business that automates the booking, CRM, payment and invoicing process in a simple app. Business management app for small business that automates the booking, CRM, payment and invoicing process in a simple app.
Send Text SMS and Email reminders and follow-ups. Simple to use and get set up in a few minutes. Set customizable schedules based on time, whether an appointment was reminded, confirmed, or not, and even during a pre set window! Set custom fields to add to your message templates for the perfect personalized message. You can even set followup reminders! Import all of your events from Google and sync your events to maintain your existing workflow Send Text SMS and Email reminders and follow-ups with custom templates, schedule restrictions, and custom fields! Sync Google Calendars
ReferralMD's cloud-based web app aims to standardize referral network communication between primary care physicians and specialists. Capable of integrating across EMR platforms, the app provides real-time status updates, business intelligence and performance measurements to complete referral exchanges quickly and efficiently. ReferralMD improves collaboration and patient access between health systems by providing communication tools. Referral management tool that helps healthcare providers streamline patient engagement through a public directory, alerts, and more.
GReminders sends Text / SMS / Phone Appointment Reminders and Calendar Reminders to your Clients based on your Google Calendar. Eliminate your No Shows! Additionally have Clients schedule/reschedule/cancel Appointments on their own. Eliminate the back and forth scheduling mess. Unlike our competitors we work with your existing Google Calendar, and focus on simplicity and service! Give it a Try today for Free! Sends text, SMS, phone appointment reminders and calendar reminders to your customers based on your Google Calendar.

door West Corporation

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based healthcare management system that helps users with patient engagement, appointment reminders and patient communications. Cloud-based healthcare management system that helps users with patient engagement, appointment reminders and patient communications.
RelevantMD helps medical clinics drive revenue by engaging with the patients they already have, acquiring new patients, and improving the patient experience with personalized messaging. RelevantMD is unique because of its focus on increasing revenues, measured results, and its full range of services. RelevantMD has sent more than one million patient messages and generated more than 150,000 new appointments, helping its customers realize a two or three times increase in revenues. RelevantMD is a medical marketing company using technology to focus on patient acquisition and retention for group practices.

door Startup Support Services

(1 review)
Bekijk profiel
Reminder software for tasks, events, meetings, and statutory Compliance dates that notify your customer ahead of time. Reminder software for tasks, events, meetings, and statutory Compliance dates that notify your customer ahead of time.

door Alphatask

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Salon business management software with appointments, inventory, reports. Salon business management software with appointments, inventory, reports.

door VoiceShot

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
The VoiceShot Appointment Reminder system allows users to easily remind patients, clients, customers, and others of upcoming appointments with phone calls and text messages. A secure web based control p. users can Instantly create, schedule and manage the delivery of phone call and text message reminders with ease. Cloud-based appointment reminder system that enables businesses to send appointment reminder messages via phone calls or text messages.

door Lumeon

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Lumeon enables healthcare organizations to orchestrate and automate systems and processes, bringing situational awareness to care operations to deliver high performance, team-centered healthcare. The industry-leading Care Pathway Management (CPM) platform empowers health organizations to take control of their end-to-end care delivery model and maximize the use of resources. By iteratively designing and deploying efficient pathways, organizations reduce cost and minimize unwarranted variation. Enhanced patient engagement with care team coordination and best practice care pathways to deliver optimal organizational performance.

door Jooksms.com

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
JookSMS has been ranking consistently as one of the best SMS providers over the last 5 years. Over 2000 companies call us home for their SMS needs. Check out our flexible pricing plans with no contracts required. Sign up today and receive 250 free credits along with a phone number to test our service. No credit card or deposit required. Free Demo also with one of our customer support specialists. Sign Up with JookSMS now for your SMS marketing needs and receive 250 free credits & number to test our platform. No Deposit Required!

door freqnt

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based marketing automation tool which helps businesses with appointment scheduling, customer engagement and SMS marketing. Cloud-based marketing automation tool which helps businesses with appointment scheduling, customer engagement and SMS marketing.

door Cliniconex

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
With over 4,600 medical professionals and senior care providers utilizing its services, Cliniconex triggers more than 600,000 meaningful engagements each month. Its EHR/EMR integrated workflow automation solutions aim to reduce no-shows, improve patient satisfaction, lower operational costs and return time to care. From appointment reminders, booking notifications, patient queue displays and survey tools for clinics, to outbreak notifications and careplan reminders for senior homes, we can help! Cliniconex is a leading healthcare software developer specializing in patient and resident family engagement.

door Flexy

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
FlexyBeauty is a unique and simple solution for beauty professionals that helps them manage and digitalize their business, so that they can meet the client expectations. Website, online booking, online shop, vouchers, mobile app... The features help businesses increase their revenues by 25% yearly. Unique solution for hairdressers, beauty salons, spas: POS, online booking, online shop

door Cituro

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online booking software that allows 24/7 online appointment booking, sets automatic reminders and improves customer management. Online booking software that allows 24/7 online appointment booking, sets automatic reminders and improves customer management.

door MessageKite

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Completely transform the way your front desk operates. Get right to the point with two-way business text messaging. Completely transform the way your front desk operates. Get right to the point with two-way business text messaging.

door Insig

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sends AI-intelligent questionnaires to patients before a medical visit to automate medical notes and administrative work. Sends AI-intelligent questionnaires to patients before a medical visit to automate medical notes and administrative work.

door PracticeMojo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients. Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients.

door Mazteck

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automated appointment reminder system with a flat monthly fee. Automated appointment reminder system with a flat monthly fee.

door eTermin

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
eTermin is the smart and versatile online appointment management tool for your business. From efficient online appointment booking widgets, automated customer management to target group-based marketing, you get everything within just one product. eTermin digitizes the processes around your appointments, customers and marketing, thereby reducing the overall costs, increasing productivity and boosting sales. With eTermin you can fully focus on your core business. Smart and multi-functional online appointment scheduling software for all industries

door GoSchedule

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
GoSchedule is a feature-rich appointment scheduling software that is primarily built for service businesses. It provides tools for client bookings, payment collections, and schedule automation and organization. GoSchedule eliminates the need for manual scheduling of appointments to avoid missed opportunities with potential clients. With this software, businesses no longer have difficulty with third-party integrations and support in payment. All-in-one appointment scheduling software for businesses and professionals.

door Foore Data Labs

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Foore is a customer communication and engagement platform for beauty and wellness businesses. Now automate and engage with your customers on FB messenger, SMS, Website, etc with single clicks. Back-up receptionist to handle and automate all your customer missed calls and convert them to paying customers. Customers get reminder before the appointment to reduce no-shows! Customer communication and engagement platform for Beauty and wellness businesses.

door Happy Morale

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Introducing Innovative Cloud Based software built specifically for Medi Spas. Let us help you manage and grow your business with Online Appointment Scheduling, Loyalty Program Tracking, Customized Reports, Detailed Client Files and more. Cloud Based Software built to manage and grow your Medical Spa business, and manage your clients appointments, and services.

door Message Made Easy

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Easily create, schedule and send personalized appointment reminders. Easily manage access, reminder templates, csv contact file loads, schedule batch reminder jobs. Reminder delivery methods of Text, Email or Text to Synthetic Voice. Standard reminder templates or custom message templates for fee. Include URL links, directions, numbers in text messages. Compliant TCPA & HIPAA. Dashboard usage views and job detail reports. Appointment confirmation tracking on voice reminders using IVR prompts. A web based Appointment Reminder system proven to drive show rates by 30%. No Software or Mobile App to download. No monthly fees.

door AppDilly

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based patient reminder solution that automates appointment confirmations, reminders, online review requests, and more. Cloud-based patient reminder solution that automates appointment confirmations, reminders, online review requests, and more.

door Letsinterphase

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
With Interphase, dental practices can stay connected with their patients and allows you to stay on top of everything with our seamless reminder system. Interphase allows you to build patient relationships, which help you to increase patient retention. With Interphase, dental practice owners can: Keep track of Patients Customize Appointment Times Drives Patient Engagement Knock Out No-Shows Boost Revenue Cycle Fill more appointments Our Patient Reminder & Analytics Software Interphase helps dental practice owners to drive greater ROI, & increase patient satisfaction