74 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Maak kennis met de perfecte persoonlijke assistent voor je rooster die 24/7 achter de schermen werkt om je agenda te vullen en je werk uit handen te nemen. Vanaf het moment dat klanten bij je boeken, staat Acuity klaar om automatisch merkeigen en aangepaste boekingsbevestigingen te verzenden, sms-herinneringen te sturen, klanten zelfstandig hun afspraken te laten verschuiven en betalingen te verwerken, zodat je dagelijkse taken soepeler verlopen, zelfs als het drukker wordt. Je hoeft alleen maar op het juiste moment aanwezig te zijn. Meer informatie over Acuity Scheduling Automatiseer boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen voor je klanten met behulp van 's werelds vriendelijkste online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
Geniet van je werk en geef je klanten alle aandacht die ze verdienen! Met SimplyBook.me zien je klanten je actuele beschikbaarheid en kunnen ze afspraken altijd en overal reserveren of annuleren. Ze kunnen vooraf betalen via een reeks betalingsverwerkers en worden van tevoren herinnerd aan de afspraak, zodat het minder vaak voorkomt dat mensen niet komen opdagen. Accepteer reserveringen 24/7, verzend promoties, beheer lidmaatschappen en lessen, verkoop producten, toon beoordelingen en afbeeldingen op je prachtige boekingssite en laat je bedrijf opbloeien als nooit tevoren. Meer informatie over SimplyBook.me Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken, 24/7 – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
Skedify is een virtuele planningstool voor afspraken die is ontworpen voor ondernemingen die sterk afhankelijk zijn van persoonlijke afspraken en hun klantvergaderingen naar online verplaatsen. Skedify is gebouwd voor grote bedrijven uit sectoren zoals financiële dienstverlening, bankwezen, verzekeringen, juridische dienstverlening, accountancy en detailhandel met hoge betrokkenheid (auto's, verbouwen, reizen). Het team van Skedify helpt je graag bij het omzetten van je klantenbijeenkomst van filiaal naar digitale kanalen. Meer informatie over Skedify Moeiteloze afspraakplanning ontworpen voor klantgerichte ondernemingen. Meer informatie over Skedify
Eenvoudig, krachtig hulpmiddel voor het boeken van afspraken waar jij en je klanten dol op zullen zijn! Gebruik de planner overal: via de app of elke browser. Klanten kunnen moeiteloos afspraken boeken met de app of online kalender van Visibook. Eenvoudig boeken en volgen van klanten. Verminder het aantal no-shows. Individuele en lessenplanner. Betalingstool. Klantberichten en -notities. Eenvoudig en gratis in te stellen. Beheer je rooster. Werk rond je persoonlijke agenda. Minder e-mail en minder gedoe. Beheer je personeel. Tool voor meerdere platforms. Eenvoudige, krachtige software voor het boeken van afspraken voor dienstverleners en hun klanten. Inclusief online kalender en downloadbare app.
De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt! De software biedt een volledige internet-/bestemmingspagina die je trots kunt delen met je klanten. Het integreert met je bestaande kalenders en met MailChimp, Zoom, Stripe, Square, Zapier en meer! Ontdek waarom de software in de afgelopen 12 maanden is uitgegroeid tot meer dan 11.000 gebruikers in meer dan 100 landen. De ultieme software om afspraken te maken en diensten te verkopen. Vraag naar de top 5 functies die geen van de concurrenten biedt!
Appointy is eenvoudige, functionele en krachtige planningssoftware die is ontworpen om je te helpen groeien en je bedrijf te beheren. Appointy stelt je in staat online afspraken te accepteren, geautomatiseerde e-mails/sms-herinneringen te verzenden, te integreren met sociale media en Google Agenda, online vooruitbetalingen te accepteren, cadeaubonnen, deals en nog veel meer te maken. Wat de grootte van je bedrijf ook is, dit platform heeft een plan dat speciaal voor jou is ontworpen. Vertrouwd door meer dan 85.000 bedrijven over de hele wereld. Het basistariefplan is voor altijd gratis. Appointy is eenvoudige, functionele en krachtige planningsoftware waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien en het kunt beheren.
WellnessLiving is an all-in-one solution for businesses which rely on easy scheduling of classes, appointments or events. It features a sophisticated desktop and mobile scheduler used by staff and clients and a widget for online scheduling. It also integrates features for business development and retention such as automated email/SMS marketing, reputation management, reporting and rewards. This eliminates the need for add-ons reducing costs and streamlining operations. Online booking, scheduling, lead generation, client retention, reporting and low-cost merchant processing for every business.
Solutionreach zorgt voor een revolutie in de relatie tussen de patiënt en zorgverlener. Waarom? Dit vanwege hun inzicht. Zorgverleners hebben behoefte aan zinvolle patiëntrelaties. Daarom is er dit toonaangevende platform voor patiëntrelatiebeheer. Weve heeft samengewerkt met 23.000 zorgorganisaties om zorgverleners de tools te geven die ze nodig hebben om patiëntrelaties te maximaliseren en loyaliteit te bevorderen. Solutionreach biedt de technologie, evenals de expertise over hoe het te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende organisatie op te bouwen.
vcita, speciaal ontworpen voor kleine bedrijven, maakt het runnen van je bedrijf een fluitje van een cent: >> Hou je interacties met klanten moeiteloos bij door notities te documenteren en de betalingsgeschiedenis van klanten te bekijken vanaf een gebruiksvriendelijk dashboard. >> Beheer je facturering in no-time door het verzenden van offertes, facturen en ontvangstbewijzen met je merknaam. Stuur automatische betalingsherinneringen om betalingsachterstanden te voorkomen. >> Doe net als de grote jongens: maak strakke e-mail- en sms-campagnes. Geef klanten de mogelijkheid om een afspraak te plannen via een klantenportal. vcita, speciaal ontworpen voor het kleine bedrijf, maakt het runnen van je bedrijf een fluitje van een cent. Maak boekingen, ontvang betalingen en onderhoud contacten net zoals de grote jongens!
TextMagic is een volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten waarmee bedrijven van elke omvang sms-berichten in bulk kunnen verzenden naar hun klanten, medewerkers en partners. De service kan worden gebruikt om sms-meldingen, waarschuwingen en bevestigingen naar klanten te verzenden en om sms-marketingcampagnes uit te voeren. Volledig uitgerust platform voor zakelijke sms-berichten om sms-berichten in bulk te verzenden naar klanten, medewerkers en partners.
Voor de massageprofessional: MassageBook is een webgebaseerde softwareoplossing voor praktijkbeheer via desktop, mobiel en tablet waarmee professionals in massagetherapie en lichaamswerk zakelijk succes kunnen bereiken door het vereenvoudigen van de planning, marketing en online zakelijke functies. Voor de consument van massage- en lichaamswerkdiensten: MassageBook is de toonaangevende nationale gids voor professionele massagetherapeuten, die het vinden en boeken van lokale massagetherapeuten vereenvoudigt. Online oplossing waarmee professionals in massagetherapie en lichaamswerk hun planning, marketing en online zakelijke functies kunnen vereenvoudigen.
Populairste gezondheidsplatform voor automatische afspraakherinnering via sms-berichten, e-mails en spraakoproepen. Verlaag de No-Show-rates met 5-20%. Mend biedt ook geautomatiseerde zelfplanning voor patiënten, afspraakverzettingen en annuleringen. Enkelcijferige no-show-tarieven: Afspraakherinneringen, zelfplanning voor patiënten, telegezondheid en digitale formulieren. Mend heeft geautomatiseerde technologie om te integreren met elke EPD, PMS of andere systemen. Ongeveer 50% van nieuwe klanten is overgestapt van andere systemen. Enkelcijferige no-show-tarieven: Afspraakherinneringen, zelfplanning voor patiënten, telegezondheid en digitale formulieren. Beoordeeld als de beste door klanten!
Software voor afspraakherinneringen. Verlaag het aantal no-shows door moeiteloos geautomatiseerde sms'jes en e-mailherinneringen te sturen naar degenen die je van dienst bent. Veel bedrijven die AppointmentPlus gebruiken hebben het aantal no-shows met meer dan 50% verminderd. En nadat het systeem is geconfigureerd werkt het volledig geautomatiseerd. AppointmentPlus biedt ook een zeer krachtig boekingssysteem voor afspraken, dat wordt vertrouwd door meer dan 50 bedrijven uit de Fortune 500. Beheer je beschikbaarheid en bespaar ook tijd door je klanten online te laten boeken. Software voor afspraakherinneringen. Geautomatiseerde SMS- en e-mailherinneringen in combinatie met een zeer krachtig en schaalbaar planningssysteem.
MessageBird meent dat communiceren met een bedrijf net zo natuurlijk moet aanvoelen als het communiceren met een vriend(in). Daarom heeft het platform de missie om het overgecompliceerde gebied van klantcommunicatie te moderniseren en te vereenvoudigen. De sms-, spraak- en conversatie-API's van dit toonaangevend cloudcommunicatieplatform met een eigen infrastructuur voor telecommunicatieproviders brengen een revolutie teweeg in interacties tussen bedrijven en klanten. Hierdoor wordt het contact gemakkelijker, efficiënter en toegankelijker dan ooit tevoren gemaakt. Hierdoor voelt zakelijke communicatie net zo natuurlijk aan als communiceren met vrienden.
Nu kun je afspraakherinneringsgesprekken, tweewegs-tekstherinneringen en e-mailherinneringen verzenden via je eigen software. Gebruik je eigen stem, de systeemstem of een combinatie van beide. Inclusief Engels, Frans en Spaans. Werkt met de meeste planningssoftware, spreadsheets, EMD's, EPD's en aangepaste software. Werkt automatisch. Hiermee kun je alle bevestigingen en antwoorden live op je dashboard bekijken. Live technische ondersteuning is inbegrepen in je account. HIPAA-conform. Versleuteld. Stuur geautomatiseerde afspraakherinneringsoproepen, sms-berichten en e-mails vanuit je bestaande planningssoftware. HIPAA-conform. Veilig.
Doctible's platform helps practices to grow and thrive by automating back office operations and boosting the practice reputation. With Doctible, Practices can generate positive reviews online while also providing tools for the staff to easily text patients and automate the process of reminding patients of their upcoming appointments. Fully integrated with the practice management software to ensure that the experience is seamless to the patient and the practice. Enable practices to grow and thrive by driving patient retention and reducing no-shows.
PatientPop levert het enige complete praktijkgroeiplatform, de keuze voor kleinere medische praktijken in de VS die het beheer van hun medische praktijk willen stroomlijnen. Naast het automatiseren van tijdrovende frontoffice-taken, verbetert PatientPop je online aanwezigheid en reputatie, wat je helpt nieuwe patiënten aan te trekken en hun ervaring te moderniseren. Het helpt je je kleine praktijk uit te breiden, allemaal vanuit één service, met realtime resultaten. Voor kleine praktijken die het beheer van hun medische praktijken willen stroomlijnen, levert PatientPop het enige complete groeiplatform.
BookSteam is cloudgebaseerde software voor massagetherapie voor kleine en grote bedrijven wereldwijd. BookSteam biedt een breed scala aan flexibele tools voor agendabeheer waarmee je het proces van afsprakenplanning voor jou en je klanten kunt automatiseren. Zorg dat je de concurrentie voor blijft en gebruik BookSteam om je bedrijf te promoten en te laten groeien! Online afspraakherinneringen gemakkelijk gemaakt!
Phreesia biedt een reeks robuuste toepassingen om het patiëntintakeproces te beheren. Met aanpasbare, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen betrekt Phreesia patiënten bij hun zorg met een moderne, consistente ervaring, terwijl zorgorganisaties van elke omvang de capaciteit van het personeel kunnen uitbreiden en de klinische zorg kunnen verbeteren. De aanpasbare oplossingen voor patiëntintake van Phreesia verbeteren de patiëntervaring, breiden de capaciteit van het personeel uit en verbeteren de klinische zorg.
Easy to use solution for you and your customers to book appointments and get reminded. Add online booking for appointment and class to a website, Facebook page and mail campaign in minutes, or use the automated booking page as your own website. Send automated confirmations and reminders by email and text message. Also featuring mobile app, online payment, customer retention, APIs, and integration with other solutions. Easy to use and mobile-friendly booking solution for one to many employees and locations, with automated reminders and APIs.
Demandforce helpt bedrijven om nieuwe klanten aan te trekken en te zorgen dat huidige klanten terug blijven komen. Het alles-in-één platform biedt geautomatiseerde afspraakherinneringen, heractiveringscampagnes voor verloren klanten, online reputatiebeheer en meer. Maak de overstap naar het digitale tijdperk: vereenvoudig je klantcommunicatie met een platform dat de juiste boodschap op het juiste moment levert. Oplossing voor marketing automation die helpt bij het automatiseren van klantcommunicatie door middel van afspraakherinneringen, enquêtes, beoordelingsverzoeken enz.
GoReminders is your all-in-one solution for text & email appointment reminders! Reduce no-show clients with this simple scheduling & reminder service. Save time and money with automatic reminders & confirmations for your clients, patients, staff, volunteers & more. Customizable reminder messages & recurring appointments. Our users say: "The best out there!" "Huge timesaver" "Decreased my No Shows significantly" "Reasonably priced" "Highly recommend to anyone." FREE TRIAL-No credit card required. Reduce no-shows, impress your clients using simple text & email reminders for appointments & more. FREE TRIAL-No credit card required.
Save your time and start managing your bookings in online booking software Reservio. It helps you improve your services, promote your business better and grow it faster. Organize your schedule with simple on-line calendar and stay up-to-date anywhere you go. Get repetitive tasks made automatically, accept bookings 24/7, reduce your "no-shows" with email&sms reminders. Join our community of 22 000 businesses and Try it for Free Today! Reservio is appointment and event scheduling software carefully optimized for over 70 business categories. Free forever!
Shore is the leading software solution for small-medium sized businesses with features including online booking, customer management and digital marketing. With Shore, your customers can book appointments 24/7 and you won't have to spend unnecessary time on the phone. Reduce no-shows with up to 50% with automated reminders, and keep your customers coming back with a smart customer database and newsletter function. Shore is the leading solution for businesses with features such as online booking, customer management and digital marketing.
Shore is the leading software solution for small-medium sized businesses with features including online booking, customer management and digital marketing. With Shore, your customers can book appointments 24/7 and you won't have to spend unnecessary time on the phone. Reduce no-shows with up to 50% with automated reminders, and keep your customers coming back with a smart customer database and newsletter function. The all-in-one software solution: Online Booking System + Customer Management + Shiftplanning + Marketing tools + Automated reminders
Web based solution for patient communication. Features include automated reminders, multilingual options, and reviews. Web based solution for patient communication. Features include automated reminders, multilingual options, and reviews.
#1 Appointment Reminders trusted by 100,000+ healthcare professionals (HIPAA-compliant!). Decrease no-shows by 79% within 2 months with automated reminders. Texts, phone, and email reminders with easy EHR/PM integration. Messages are customizable and multilingual (20+ languages). Best-in-industry client support. Reduce no-shows by over 79% with easy and automatic reminders by text, phone, & email. Full schedule, healthier patients.
No-shows are now a thing of the past. Low-cost automated reminders allow clinics to reach patients by email, text or voicemail to remind them of their appointment. Chronometriq is at the forefront of an evolving Healthcare industry to help improve the Clinic experience for both clinics and patients, with best-in-class end-to-end seamless online appointment booking solutions that are easy to integrate, and easy to use for clients and for end users. A medical scheduling solution with a patient web portal, appointment management, availability schedule, confirmation email, and more.
Apptoto is een geautomatiseerde service voor afspraakherinneringen en berichten die geavanceerde integraties biedt met vrijwel elke kalender, Clio, Salesforce en nog veel meer. Deze software extraheert contactgegevens en stuurt automatisch herinneringen en vervolgberichten naar je klanten via sms, e-mail of telefoon. Met Apptoto kun je de omzet verhogen, het aantal handmatige taken verminderen en het proces van communicatie met de klant stroomlijnen. Oplossing voor afspraakherinneringen die contacten uit je agenda haalt, herinneringen verzendt en reserveringen zo nodig opnieuw inplant.
Appointment Reminder software helpt bedrijven om tijdige afsprakenherinneringen te verzenden. Gebruik samen met je bestaande boekingsagenda, zoals Google Agenda en Office 365. Voeg simpelweg een mobiel nummer toe aan een afspraak en Appointment Reminder plant 24 uur voor de afspraak een bevestigingsbericht. Gebruiksvriendelijk zonder de complicaties van veel andere systemen. Installatie binnen 5 minuten met vele uren bespaarde tijd omdat je niet langer klanten misloopt of handmatig herinneringen moet verzenden. Vanaf enkel $ 19 per maand. Appointment Reminder software helpt bedrijven om tijdige afsprakenherinneringen te verzenden. Gebruik het samen met je bestaande boekingsagenda.
Multi-channel appointment reminder system that integrates with your existing EMR or practice management software. DOCTORCONNECT is designed to: 1. Improve patient care 2. Dramatically Reduce No Shows 3. Increase Cash Flow 4. Increase office efficiency 5. Increase Patient Satisfaction 6. Improve Reputation Online (Healthgrades, Google+, Yelp, etc.) Fully Focused on Patient Communication & Engagement in Order To Increase Revenue, Patient Care, and Practice's Online Reputation.
WELL was built exclusively for health systems and large hospitals. From simple appointment reminders to advanced automations, the WELL platform integrates seamlessly with your EMR and maximizes the impact of any vendor messaging your patients. WELL delivers proven ROI: -Decrease no-shows to increase revenue -Lower wait times -Optimize staff efficiency Staff and customers love the intuitive interface, and healthcare managers love the increases in efficiency and patient satisfaction. WELL connects healthcare organizations to their patients in the way they prefer, be it text, email, phone, or chat.
ATT: DENTISTS, Improve office efficiency at your dental practice & boost patient experience to attract more patients with our cloud-based solutions. Our all-in-one solutions integrate with your practice management software, helping you streamline your front office, keep seats filled, & attract new patients. Put Legwork to work for you so you can focus on patients. Our all-in-one solutions integrate with your practice management software, helping you streamline your front office, keep seats filled,
GReminders sends Text / SMS / Phone Appointment Reminders and Calendar Reminders to your Clients based on your Google Calendar. Eliminate your No Shows! Additionally have Clients schedule/reschedule/cancel Appointments on their own. Eliminate the back and forth scheduling mess. Unlike our competitors we work with your existing Google Calendar, and focus on simplicity and service! Give it a Try today for Free! Sends text, SMS, phone appointment reminders and calendar reminders to your customers based on your Google Calendar.
**COVID-19 Ready** Exclusive to healthcare, Relatient is the #1 KLAS rated patient outreach solution to integrate with EHR/PM systems. Relatient offers Appointment Reminders and Alerts, Writebacks, No-Show Engagement, Broadcast Messaging, 2-way Chat, Recalls, Satisfaction Surveys, Health Campaigns, Self-Scheduling, Waitlist, eRegistration, and Check-in. Reduce no-shows, free staff time, and increase revenue. All-in-one software: Appointment Reminders/Alerts, Recalls, Surveys, Campaigns, Self-Scheduling, eRegistration, PM Integration and more
Cloud applicant communication and tracking system with hiring flow tracking, appointment booking, and social sharing integration. Cloud applicant communication and tracking system with hiring flow tracking, appointment booking, and social sharing integration.
Remindax is a web based expiration reminder software. Remindax keeps track of document expiration & due dates. Remindax alerts you with email and text message notifications of important upcoming dates. Cloud based expiration reminder system with multi company and multi user features.
Completely transform the way your front desk operates. Get right to the point with two-way business text messaging. Completely transform the way your front desk operates. Get right to the point with two-way business text messaging.
OperaDDS helps you fill your schedule with recall reminders, build trust with direct 2-way texting/Email Campaigns, go paperless with HIPAA compliant digital forms that allow easy patient intake and cut down on wasted time with traditional forms. Tired of your monthly fee increasing? Join the thousands of dental practices using OperaDDS for patient & intra-office communication, paperless forms, HIPAA compliant email, and more. Dental communication suite designed for DDS that helps users walk into appointments prepared with all the needed information.
Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders. Manual phone calls just don't work anymore. Put Intiveo reminders to work, and watch your appointment confirmations skyrocket. Boost your reputation online with automated review requests to customers. Increase revenue with automated recall reminders that keep your calendar full. Sign up for a customized demo and free 60-day trial. Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders.
Hulpmiddel voor afspraakherinnering met omnichannel capaciteiten voor bevestiging, herschikking of het achterlaten van een persoonlijk bericht. Hulpmiddel voor afspraakherinnering met omnichannel capaciteiten voor bevestiging, herschikking of het achterlaten van een persoonlijk bericht.
InphoniteVoice SaaS is an automated messaging system that can be used to send phone, text, or email messages. These notifications can be used to send appointment reminders, recalls, prescription notices, lab results, and more. InphoniteVoice integrates with virtually any database to transfer information in a secure manner and is completely HIPAA compliant. This cloud-based software requires no additional hardware so you can access it from anywhere. InphoniteVoice Saas is a cloud-based automated appointment reminder system that adapts to the needs of your business.
The VoiceShot Appointment Reminder system allows users to easily remind patients, clients, customers, and others of appointments with phone calls and text message reminders. Integrates with Google Calendar, Microsoft Outlook, Calendly and others. Easy Set-up. Starting at $9/mo. VoiceShot - 20 years serving customers. Cloud-based appointment reminder system that enables businesses to send text and voice call appointment reminders. Starting at $9/month
Er worden automatisch herinneringen verzonden via telefoon, sms en e-mail. Ideaal voor salons, advocatenkantoren, medische praktijken (HIPAA-conform). Er worden automatisch herinneringen verzonden via telefoon, sms en e-mail. Ideaal voor salons, advocatenkantoren, medische praktijken (HIPAA-conform).
CIPHER ROUNDS . Ranked as the 2019 KLAS Double Category Leader for Patient Outreach and Digital Rounding, CipherHealth is a proven healthcare technology partner committed to enhancing communication and care team coordination throughout the patient journey. CipherHealth's suite of integrated patient engagement solutions empowers healthcare providers to deliver better patient outcomes and experiences across the care continuum. SaaS-based patient engagement platform that empowers improved patient communication and care coordination across the continuum.
eTermin is the smart and versatile online appointment management tool for your business. From efficient online appointment booking widgets, automated customer management to target group-based marketing, you get everything within just one product. eTermin digitizes the processes around your appointments, customers and marketing, thereby reducing the overall costs, increasing productivity and boosting sales. With eTermin you can fully focus on your core business. Smart and multi-functional online appointment scheduling software for all industries
Een softwareoplossing met geavanceerde functies voor automatisch kiezen, software voor spraakuitzending en callcenter met voorspellende nummers, snelkiesfuncties, faxcampagnes, sms-berichten, toets-1-campagne, enquêtecampagne, afspraakherinneringen, inkomende marketing, inkomende enquête en peilingen, geavanceerde rapportage en monitoring, facturering, routering, beoordelingen, AMD, DNC en aangepaste campagnes met IVR-ontwerper en vele andere functies. Uniforme automatische kiesfunctie en geavanceerde geautomatiseerde callcentersoftware die inkomende/uitgaande spraak-, fax-, sms- en e-mailtechnologie ondersteunt.
ReferralMD's cloud-based appointment reminder app aims to standardize referral network communication between primary care physicians and specialists. Capable of integrating across EMR platforms, the appointment app provides real-time status updates, business intelligence and performance measurements to complete patient reminders quickly and efficiently. ReferralMD improves collaboration and patient access between health systems with communication tools. Appointment Reminder Tool that helps healthcare providers communicate with patients quickly and efficiently.
JookSMS has been ranking consistently as one of the best SMS providers over the last 5 years. Over 2000 companies call us home for their SMS needs. Check out our flexible pricing plans with no contracts required. Sign up today and receive 250 free credits along with a phone number to test our service. No credit card or deposit required. Free Demo also with one of our customer support specialists. Sign Up with JookSMS now for your SMS marketing needs and receive 250 free credits & number to test our platform. No Deposit Required!
Business management app for small business that automates the booking, CRM, payment and invoicing process in a simple app. Business management app for small business that automates the booking, CRM, payment and invoicing process in a simple app.
Send Text SMS and Email reminders and follow-ups. Simple to use and get set up in a few minutes. Set customizable schedules based on time, whether an appointment was reminded, confirmed, or not, and even during a pre set window! Set custom fields to add to your message templates for the perfect personalized message. You can even set followup reminders! Import all of your events from Google and sync your events to maintain your existing workflow Send Text SMS and Email reminders and follow-ups with custom templates, schedule restrictions, and custom fields! Sync Google Calendars
Streamline event staffing with automated reminders, full SMS & email notifications, document sharing and subscribed calendar feeds. Reduce missed shifts and late arrivals with automated weekly and daily shift reminder emails and 2 hours shift reminder SMS. Receive and monitor availability with integrated time-off request forms. Teams can communicate directly in the platform from the Message Board. Streamline event staffing with automated reminders, full SMS & email notifications, document sharing and subscribed calendar feeds.
Cloud-based healthcare management system that helps users with patient engagement, appointment reminders and patient communications. Cloud-based healthcare management system that helps users with patient engagement, appointment reminders and patient communications.
RelevantMD helps medical clinics drive revenue by engaging with the patients they already have, acquiring new patients, and improving the patient experience with personalized messaging. RelevantMD is unique because of its focus on increasing revenues, measured results, and its full range of services. RelevantMD has sent more than one million patient messages and generated more than 150,000 new appointments, helping its customers realize a two or three times increase in revenues. RelevantMD is a medical marketing company using technology to focus on patient acquisition and retention for group practices.
Reminder software for tasks, events, meetings, and statutory Compliance dates that notify your customer ahead of time. Reminder software for tasks, events, meetings, and statutory Compliance dates that notify your customer ahead of time.
Easily create, schedule and send personalized appointment reminders. Easily manage access, reminder templates, csv contact file loads, schedule batch reminder jobs. Reminder delivery methods of Text, Email or Text to Synthetic Voice. Standard reminder templates or custom message templates for fee. Include URL links, directions, numbers in text messages. Compliant TCPA & HIPAA. Dashboard usage views and job detail reports. Appointment confirmation tracking on voice reminders using IVR prompts. A web based Appointment Reminder system proven to drive show rates by 30%. No Software or Mobile App to download. No monthly fees.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Salon business management software with appointments, inventory, reports. Salon business management software with appointments, inventory, reports.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SPLICE inspires better customer connections and helps you close the communications loop with customers. Our Data-Driven Dialogs enable you to send automated messages triggered from your core systems/CRM to customers via their channels of choice, including phone, SMS/MMS messaging, and email. Our Customer-Driven Dialogs enable you to respond to communications initiated by your customers in real-time, through text message, web chat, Facebook Messenger, WhatsApp, and home assistant devices. Actively engage with your existing customers with personalized messaging software to achieve your business results!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lumeon enables healthcare organizations to orchestrate and automate systems and processes, bringing situational awareness to care operations to deliver high performance, team-centered healthcare. The industry-leading Care Pathway Management (CPM) platform empowers health organizations to take control of their end-to-end care delivery model and maximize the use of resources. By iteratively designing and deploying efficient pathways, organizations reduce cost and minimize unwarranted variation. Enhanced patient engagement with care team coordination and best practice care pathways to deliver optimal organizational performance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based marketing automation tool which helps businesses with appointment scheduling, customer engagement and SMS marketing. Cloud-based marketing automation tool which helps businesses with appointment scheduling, customer engagement and SMS marketing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With over 4,600 medical professionals and senior care providers utilizing its services, Cliniconex triggers more than 600,000 meaningful engagements each month. Its EHR/EMR integrated workflow automation solutions aim to reduce no-shows, improve patient satisfaction, lower operational costs and return time to care. From appointment reminders, booking notifications, patient queue displays and survey tools for clinics, to outbreak notifications and careplan reminders for senior homes, we can help! Cliniconex is a leading healthcare software developer specializing in patient and resident family engagement.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FlexyBeauty is a unique and simple solution for beauty professionals that helps them manage and digitalize their business, so that they can meet the client expectations. Website, online booking, online shop, vouchers, mobile app... The features help businesses increase their revenues by 25% yearly. Unique solution for hairdressers, beauty salons, spas: POS, online booking, online shop
(0 reviews)
Bekijk profiel
cituro ist ein innovatives Online-Buchungssystem fuer Unternehmen. Wir haben uns zum Ziel gesetzt, unseren Kunden nicht nur die muehsame Terminvereinbarung abzunehmen, sondern auch deren Arbeitsablaeufe durch digitale Prozesse stark zu vereinfachen. Dabei ist unsere Loesung so flexibel und anpassbar, dass unsere Kunden von kleineren Dienstleistern bis hin zu Grossunternehmen verschiedener Branchen reichen. cituro - Das innovative online Buchungssystem für Ihr Unternehmen. Werden Sie jetzt online buchbar!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sends AI-intelligent questionnaires to patients before a medical visit to automate medical notes and administrative work. Virtual care & charting automation tool that helps manage medical documentation, schedule online appointments, and collect payments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients. Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated appointment reminder system with a flat monthly fee. Automated appointment reminder system with a flat monthly fee.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GoSchedule is a feature-rich appointment scheduling software that is primarily built for service businesses. It provides tools for client bookings, payment collections, and schedule automation and organization. GoSchedule eliminates the need for manual scheduling of appointments to avoid missed opportunities with potential clients. With this software, businesses no longer have difficulty with third-party integrations and support in payment. All-in-one appointment scheduling software for businesses and professionals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Foore is a customer communication and engagement platform for beauty and wellness businesses. Now automate and engage with your customers on FB messenger, SMS, Website, etc with single clicks. Back-up receptionist to handle and automate all your customer missed calls and convert them to paying customers. Customers get reminder before the appointment to reduce no-shows! Customer communication and engagement platform for Beauty and wellness businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Introducing Innovative Cloud Based software built specifically for Medi Spas. Let us help you manage and grow your business with Online Appointment Scheduling, Loyalty Program Tracking, Customized Reports, Detailed Client Files and more. Cloud Based Software built to manage and grow your Medical Spa business, and manage your clients appointments, and services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based patient reminder solution that automates appointment confirmations, reminders, online review requests, and more. Cloud-based patient reminder solution that automates appointment confirmations, reminders, online review requests, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With Interphase, dental practices can stay connected with their patients and allows you to stay on top of everything with our seamless reminder system. Interphase allows you to build patient relationships, which help you to increase patient retention. With Interphase, dental practice owners can: Keep track of Patients Customize Appointment Times Drives Patient Engagement Knock Out No-Shows Boost Revenue Cycle Fill more appointments Our Patient Reminder & Analytics Software Interphase helps dental practice owners to drive greater ROI, & increase patient satisfaction
(0 reviews)
Bekijk profiel
ProAgenda offers a booking and coaching platform for teaching professionals in golf and for golf academies. ProAgenda offers a booking and coaching platform for teaching professionals in golf and for golf academies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Foneself can help you gain more free time, peace of mind, and productivity by calling your phone with important reminders. Foneself lets you easily schedule phone calls or text message reminders for to-do items like paying bills, family events like sports, medication adherence, school deadlines, exams, homework, appointments, business meetings, birthday reminders, and vacation reminders for holidays. Web and mobile app that lets you schedule personal reminder calls to your phone.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web application that allows its users to send, schedule, and manage text messages. Web application that allows its users to send, schedule, and manage text messages.