45 resultaten
Waarom Capterra gratis is
(0 reviews)
Bezoek website
Met VWO Insights kunnen bedrijven conversielekken in hun trechters identificeren, in de schoenen van bezoekers stappen met sessie-opnames, bezoekersgedrag visualiseren met heatmaps, via enquêtes op de pagina aarzelingen van bezoekers aan het licht brengen, met behulp van formulieranalyse ontdekken waarom bezoekers formulieren verlaten, en een positieve gebruikerservaring creëren met bruikbaarheidsbeoordelingen. VWO Insights is een onderdeel van het VWO-platform voor ervaringsoptimalisatie waarmee je conversielekken kunt ontdekken, inzicht krijgt in bezoekersgedrag, experimenten kunt uitvoeren, en contact kunt maken met bezoekers. Meer informatie over VWO Insights VWO Insights combineert sessie-opnames, heatmaps, formulieranalyse en meer om probleemgebieden in je bezoekerservaringen te diagnosticeren. Meer informatie over VWO Insights
Mouseflow is een gedragsanalyseplatform dat wordt gebruikt om website-ervaringen te optimaliseren om conversies te verbeteren. Met Mouseflow krijg je 6 soorten automatisch gemaakte heatmaps voor al je pagina's om daadwerkelijk te begrijpen wat de aandacht van je bezoekers trekt, waar ze op klikken, hoe ze op je site bewegen, hun geografische locatie, hoe ver ze op je pagina scrollen en een live heatmap die de interactie van dynamische elementen onthult. Meer informatie over Mouseflow Uitgebreide heatmap-oplossing voor je website die klikken, beweging, scrollen, aandacht, geolocatie en dynamische elementen bijhoudt. Meer informatie over Mouseflow
Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor web en mobiel die meer dan 200.000 bedrijven van alle groottes en uit alle sectoren helpt om redenen voor de acties van gebruikers te verklaren. Waarom zeggen gebruiken op, of waarom gebruiken ze die bepaalde functie niet? Elimineer je giswerk: altijd geactiveerde bezoekersregistraties en heatmaps tonen werkelijk gebruikersgedrag, terwijl automatisch bijhouden van activiteiten en conversietrechters trends in gedrag onthullen. Smartlook geeft niet alleen cijfers en grafieken, maar vertelt je ook waarom gebruikers zich zo gedragen. Meer informatie over Smartlook Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor websites en mobiele apps met altijd geactiveerde opnamen, heatmaps, automatisch bijhouden van activiteiten en trechters. Meer informatie over Smartlook
Tableau helpt mensen om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten die impact hebben. Krijg moeiteloos toegang tot gegevens, waar of in welk formaat ze ook zijn opgeslagen. Voer snel ad-hocanalyses uit die verborgen kansen onthullen. Maak interactieve dashboards met geavanceerde visuele analyse met behulp van slepen en neerzetten. Deel vervolgens je werk met iedereen en maak een impact op je bedrijf. Overal ter wereld gebruiken mensen Tableau om hun gegevens in te zien en te begrijpen, van wereldwijde ondernemingen tot beginnende startups en kleine bedrijven. Tableau Software helpt mensen gegevens in te zien en te begrijpen. Tableau levert snelle analyse, visualisatie en business intelligence.
Hotjar is de snelle en visuele manier om je gebruikers te begrijpen. Hotjar is alles wat je team nodig heeft om direct visuele feedback te krijgen, zodat je kunt zien hoe mensen je site echt gebruiken en inzichten te ontdekken waarmee je de juiste veranderingen kunt aanbrengen. Heatmaps van Hotjar helpen je te begrijpen wat gebruikers willen, belangrijk vinden en doen op je site door hun klik-, tik- en bladergedrag visueel weer te geven. Begrijp wat gebruikers willen, waar ze om geven en waar ze op reageren op je site door hun klikken, tikken en bladeren visueel weer te geven ...
Instapage is toonaangevend op het gebied van post-click optimalisatie en maximaliseert conversies voor adverteerders en marketeers door hen in staat te stellen om op schaal post-click ervaringen te creëren, personaliseren en optimaliseren. Met meer dan een miljoen bestemmingspagina's met een gemiddelde conversieratio van meer dan 22%, helpt Instapage 15.000 klanten in 100 landen om meer waarde uit hun campagnes te halen. Krijg grip op je post-click ervaringen en maximaliseer je conversiepercentages met Instapage, het krachtigste platform voor bestemmingspagina's.
Map Business Online - visualiseer klanten en prospects op basis van een nauwkeurige kaart. Een uitstekende geavanceerde tool voor het beheer van verkoopgebieden - ondersteunt nu hiërarchische gebieden. Een uitstekende aanvulling op je CRM-systeem. Importeer moeiteloos gegevens uit Salesforce.com, Dynamics CRM, ACT!, QuickBooks of Excel. Creëer geografisch gerichte marketing- en reclamecampagnes. Voeg aangepaste in kaart gebrachte business toe aan je presentaties en rapporten. GRATIS PROEFVERSIE! Vervang MapPoint en BusinessMap door MapBusinessOnline. Stimuleer de verantwoordingsplicht in je verkoopgroep en de productiviteit in je workflow met software die business in kaart brengt - eenvoudig en betaalbaar.
Origin is toonaangevende software voor grafieken en gegevensanalyse voor wetenschappers en ingenieurs. Origin wordt gebruikt door meer dan 500.000 geregistreerde klanten in meer dan 6000 bedrijven, 6500 hogescholen en universiteiten, en 3000 overheidsinstellingen en onderzoekslaboratoria over de hele wereld. Gebruikers vertrouwen op Origin voor het importeren, plotten, verkennen, analyseren en interpreteren van hun gegevens. Origin biedt hulpmiddelen voor herhaalde bewerkingen zoals batchplotten en -analyse, allemaal zonder dat je een programmeertaal hoeft te leren. Visualiseer, verken en analyseer je gegevens met een gebruiksvriendelijke interface op basis van aanwijzen en klikken. Optimaliseer je workflow met batchbewerkingen.
Looker is een oplossing voor gegevensanalyse die bedrijven helpt business intelligence en gegevensvisualisatie op een andere manier te bekijken. Met Looker kunnen teams gegevenssilo's opsplitsen door snel en eenvoudig gegevens van verschillende gegevensbronnen in één weergave te integreren. Iedereen in je organisatie kan betere en beter geïnformeerde keuzes maken wanneer ze toegang tot nieuwe, betrouwbare gegevens hebben. Analyses die iedereen waardeert. Verkennen en delen van gegevens. Rapporten en inzichten voor elke afdeling.
Heatmaps, gebruikersopnames en A/B-testen. 300.000 klanten. Heatmaps laten je zien hoe klanten scrollen, klikken, betrokken zijn en jouw website of toepassing ervaren. Met behulp van filters kun je specifieke klantsegmenten en gebruikssituaties begrijpen. Gebruikersopnames helpen je om individuele gebruikerstrajecten te volgen via je website of toepassing. Je kunt opnames ordenen in afspeellijsten om snel patronen te identificeren. De functies A/B-testen en bewerken helpen je om wat je hebt geleerd te vertalen naar experimenten om de UX te verbeteren. Heatmaps, gebruikersopnames en A/B-testen. 300.000 klanten. Springlevend sinds 2005.
Waarom converteren mijn bezoekers niet? Maar liefst 99% van je bezoekers zal nooit klanten worden, en Lucky Orange weet waarom. De installatie is snel en duurt slechts een paar seconden, geen codering vereist. Daarnaast is Lucky Orange gebruiksvriendelijk, klaar om out-of-the-box te gaan, en elk abonnement bevat volledige toegang tot al deze functies, waaronder dynamische heatmaps, gebruikersopnames, live chat, enquêtes en peilingen, conversietrechters, realtime dashboard en dagelijkse e-mailrapporten. Ontdek hoe bezoekers je site echt gebruiken met dynamische heatmaps, bezoekersregistratie, formulieranalyse, live chat, peilingen en meer.
FullStory hanteert een fundamenteel andere benadering om je klantervaring te begrijpen. Eén klein script ontgrendelt een perfecte weergave, automatische inzichten, trechteranalyses en robuuste zoek- en segmentatie, allemaal zonder de noodzaak om je sitecode handmatig te taggen. Maak kennis met FullStory, de app die al je gegevens over de klantervaring vastlegt in één krachtig, gebruiksvriendelijk platform.
MicroStrategy is wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfsanalyses en mobiliteitssoftware. MicroStrategy is een pionier op BI- en analysegebied en levert innovatieve software die mensen in staat stelt betere beslissingen te nemen en de manier waarop ze zaken doen te transformeren. Zakelijke klanten worden voorzien van software en deskundige diensten van wereldklasse, zodat ze unieke intelligentietoepassingen kunnen implementeren. Ga voor meer informatie naar de website. Een uitgebreid bedrijfsanalyse- en mobiliteitsplatform dat een volledig scala aan analytische en rapportagemogelijkheden biedt.
MicroStrategy is a worldwide leader in enterprise analytics and mobility software. A pioneer in the BI and analytics space, MicroStrategy delivers innovative software that empowers people to make better decisions and transform the way they do business. We provide our enterprise customers with world-class software and expert services so they can deploy unique intelligence applications. A comprehensive enterprise analytics and mobility platform that delivers a full range of analytical and reporting capabilities.
eSpatial levert binnen enkele minuten krachtige kaarten. Met de software van eSpatial voor het creëren van kaarten kun je moeiteloos meerdere gegevenslagen uploaden en visualiseren. Maak snel dynamische rapporten. Analyseer belangrijke gebieden en deel de resultaten. Het snelle visuele inzicht haalt het giswerk uit de besluitvorming. Zet gegevens om in heldere, visuele kaarten en grafieken die waardevolle zakelijke inzichten leveren.
Stop guessing what your visitors want. Google Analytics tells you what, Inspectlet tells you why. Stop guessing what your visitors want. Google Analytics tells you what, Inspectlet tells you why.
Matomo (formerly Piwik) is the #1 open-source web analytics platform, used on over 1.4 million websites in over 190 countries. Matomo values privacy protection, 100% data ownership and no data sampling. It has two different hosting options - cloud and on-premise. Cloud takes the hassle out of installation, whereas on-premise is the free, open-source and self-hosted PHP/MySQL software you can install on your own server, which gives you max. flexibility. Matomo (formerly Piwik) is the #1 open-source web analytics platform, used on over 1.4 million websites in over 190 countries.
Freshmarketer is een alles-in-één tool voor het optimaliseren van conversiepercentages die is ontworpen voor doelgerichte digitale marketeers. Converteer je websitebezoekers met behulp van zeer robuuste functies zoals heatmaps, A/B-tests, sessieherhalingen en meer. Freshmarketer is een alles-in-één CRO-hub boordevol krachtige functies die je helpen meer van je websitebezoekers te converteren dan ooit tevoren.
Los problemen sneller op door bugs te reproduceren. Los problemen sneller op door bugs te reproduceren.
Browsee is a tool to help applications in understanding and giving flawless experience to their users via session recordings, heatmaps, and widgets. Browsee automatically tags interesting user sessions which reduces the client's effort to watch sessions to 1%. It gives easy to customize widgets which can be triggered when user experience is hurt to improve their experience in real-time. 10x usability via Chrome Extension to get easy insights overlaid with the client's product. Tools to visually understand your users behavior and improve it in real-time if the user experience is hurt.
Plerdy - multifunctional SaaS solution for an improvement of conversion and usability on websites. Plerdy Heatmaps - web analytical tools that allow to see exactly where the clicks were on the website. All clicks on the website are recorded and displayed in real time. Popup smart forms - you can quickly create and show on the website different pop-up forms without developers and designer. SEO-alerts - tool that continuously analyzing your website SEO factors to provide regular notification. Plerdy - Heatmaps, Popups and SEO-checker - multifunctional SaaS solution for an improvement of conversion and usability on websites.
Software voor marketing automation Door AI en machine learning aangedreven software voor personalisatie, segmentatie, klantenbinding via omnichannel en op verschillende apparaten, optimalisatie van het conversiepercentage en analyses. De heatmaptool van NotifyVisitor is zijn tijd ver vooruit en geeft je een exacte visuele weergave van elke muisbeweging. Het laat je analyseren welke elementen van de webpagina goed werken en welke niet. Hiermee kun je werken aan het verbeteren en toevoegen van die elementen die goed werken om je conversies te verhogen. Meldingsbeheer- en automatiseringstool - toon meldingen op basis van bezoekersgedrag en selecteer uit meerdere targetingregels.
Zoho PageSense is een complete A/B-test en CRO-platform. PageSense is uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en een groot aantal functies. Het maakt het proces van het verhogen van het succespercentage voor websites gestroomlijnd, gegevensgestuurd en moeiteloos. Het complete optimalisatieplatform voor A/B-tests en conversiesnelheden.
Quantum Metric is the Digital Experience Intelligence platform, driving unparalleled visibility into every customer interaction across all devices and delivering faster data-driven decisions. Performance and security are the foundation of Quantum Metric, enabling customers to gain real-time user insights securely and at scale. Quantum Metric delivers Digital Experience Intelligence via unparalleled customer visibility and data-driven decision making.
FigPii is a conversion optimization platform that allows you to identify problem areas on your site and test your solutions to ensure they increase conversions. The platform includes heatmaps, session replay videos, online polling, and AB testing. Conversion optimization platform that provides heatmaps, session replay videos, online polling, and AB testing.
Platform voor de analyse van klantervaringen dat bedrijven van elke omvang helpt het surfgedrag, de kenmerken en meer van bezoekers bij te houden met behulp van geavanceerde filtering, segmentatie, heatmaps en andere tools. Platform voor de analyse van klantervaringen dat bedrijven van elke omvang helpt het surfgedrag, de kenmerken en meer van bezoekers bij te houden.
Highlights visual and logical reasons as to why your visitors are not turning into customers in order to gain faster ROI. Reactflow playback your customer's activity recordings as a video, Compile Heatmaps, Funnel Analytics, Bugs, Console Logs and provide feedbacks which helps you to understand customer pain points, solve them and produce outstanding flows. Highlights visual and logical reasons as to why your visitors are not turning into customers in order to gain faster ROI.
The easiest mapping solution on the planet! In seconds, you can upload your data and see it on a map. Using our powerful analytical tools, you can create customized new ways of visualizing and understanding your data. If you run into issues, our team of experts is ready to show you how to make the most of your data! Call us, chat with us, or send an email ... we really do want to help you become an office superhero! Ideal for individuals and businesses of all sizes, it is a geospatial platform that helps users analyze their data in a powerful way.
Tamboo helps take the guesswork out of running an online business by showing you everything your website visitors do! Tamboo comes with all the tools you need to better understand how people are really using your website, including Visitor Recordings, Session Replay, Heatmaps, Custom Funnels, and Analytics. Tamboo is super easy to install and configure, even if you're not an IT expert. Plugins for popular platforms like WordPress make getting Tamboo up and running on your website a snap. Visitor recordings, session replay, heatmaps, and custom funnels that help marketers and businesses improve their user experience.
Een eenvoudige en snelle manier om te zien hoe klanten omgaan met je website. Hou klikken, muisbewegingen en scrollen bij zonder gevolgen voor de gebruikerservaring. Bekijk prachtige heatmaps op de pagina om te zien hoe klanten omgaan met je site. Analyse van heatmaps voor desktops, tablets en mobiele apparaten. SimpleHeatmaps detecteert automatisch apparaattypen en genereert geschikte heatmaps voor verschillende apparaattypen. Een eenvoudige en snelle manier om te zien hoe klanten omgaan met je website. Hou klikken, muisbewegingen en scrollen bij zonder gevolgen.
On-premise wifi heatmap solution that allows users to draw walls, select access points, configure antenna types, and more. On-premise wifi heatmap solution that allows users to draw walls, select access points, configure antenna types, and more.
Myheatmap converts geographic data into color-coded interactive heat maps via a CSV upload, no APIs needed. Convert geographic data into color-coded interactive heat maps via a CSV upload, no APIs needed.
Oplossing voor locatie-informatie en kartering waarmee je elke adressenlijst of spreadsheet kunt gebruiken om Google-kaarten te maken en aan te passen. Oplossing voor locatie-informatie en kartering waarmee je elke adressenlijst of spreadsheet kunt gebruiken om Google-kaarten te maken en aan te passen.
See your website through your visitors' eyes. Use these insights to make changes to your website. See your website through your visitors' eyes. Use these insights to make changes to your website.
Bekijk profiel
Cloud-based bioinformatics tool that helps researchers analyze, visualize and share gene expression data with box plots and heatmaps. Cloud-based bioinformatics tool that helps researchers analyze, visualize and share gene expression data with box plots and heatmaps.
(0 reviews)
Bekijk profiel
StackFM is a cloud-based information system designed to streamline facilities operations. Manage information on easy to navigate maps, floor plans or charts. Collaborate with team members across the hall or across the world. Modular software allows clients to assemble a solution that best fits their needs and budget. CAFM, CMMS, IWMS... with easy access to drawings (floor plans, maps, charts)
(0 reviews)
Bekijk profiel
Inapptics aggregates all user interaction events and turns them into simple visual flows, heatmaps and visual funnel, where you see the actions users perform on each screen, where they tap and how they navigate in the app. As we collect all the user interaction data, Inapptics automatically detects crashes and replays the steps that led to the crash. Our SDK integrates with just one line of code and works with no impact on the apps performance. Inapptics helps app makers analyze and visualize user behavior in their mobile apps.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Jibestream is an indoor mapping platform that supports multiple use cases, such as wayfinding, asset tracking, BI, security, building energy efficiency, geofencing, proximity messaging and more. Deployed through native SDKs (Web, iOS, Android), developers can create tailored map-enabled web and mobile applications using the company's SDKs and APIs. Maps are broken down into layers and objects that can be associated with any 3rd party data source enabling use cases from a single database. Jibestream's indoor mapping platform gives developers the tools to create tailored map-enabled web and mobile applications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based data visualization tool that generates heatmaps from spreadsheets. Web-based data visualization tool that generates heatmaps from spreadsheets.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sessionly is an All-in-One Feedback & CRO platform from Vienna. We help retailers and website owners to understand and evaluate website traffic and behavior. We are fully GDPR compliant with our servers located in Germany. Our key features: Heatmaps, Conversion Funnels, Website Feedback Surveys, Polls, Customer Reviews and much more. Sessionly is an All-in-One Feedback & CRO platform from Vienna. Heatmaps, Conversion Funnels, Website Feedback, Polls, Surveys & much
(0 reviews)
Bekijk profiel
E-commerce conversion rate optimization (CRO) tool. It helps you understand how visitors interact with your store. E-commerce conversion rate optimization (CRO) tool. It helps you understand how visitors interact with your store.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Heatmap that tracks visitor interaction on your site to visualize user journey and improve lead conversion. Heatmap that tracks visitor interaction on your site to visualize user journey and improve lead conversion.
(0 reviews)
Bekijk profiel
UserExperior is an iOS & Android mobile app UX analytics tool that helps businesses narrow down on usability issues in real-time and presents useful insights. Know how your users use the app, problems they face, focus on the areas of least popularity on app screens, fix app crashes & ANR exceptions with UserExperior. It is an intelligent, analytical solution that leverages micro-interaction datasets like app usage stats, critical events, app errors and user details to minimize app dropouts. An excellent app UX analytics tool designed for SMEs, B2B vendors, App development agencies, Product managers, Marketers, UX Designers,
(0 reviews)
Bekijk profiel
Do people know where to click when they land on your website? First-click testing helps you understand where on an interface people would click first to complete a task, giving you the insights you need to create interfaces that people will understand straight away. First impressions last! Help your customers find what they need. Make sure the first click is the right click!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Leveraging the latest innovation in digital sales technology to increase revenue. Provide your prospects with an enhanced buying process and enable your sales team to achieve revenue targets and service excellence by personalizing interactions, scheduling more meetings, converting more prospects to opportunities, and ultimately driving revenue growth. Access features such as sales appointment setting, eSignature, Document Collaboration, and Co-Browsing. Leveraging the latest innovation in digital sales technology for an enhanced buying process that increases revenue.