111 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Manatal is een cloudgebaseerde ATS-oplossing waarmee je sneller betere kandidaten kunt inhuren en tegelijkertijd geld kunt besparen. De belangrijkste functies helpen je om: 1) Je database met cv's te beheren door ze eenvoudig met één klik in het systeem te uploaden en te organiseren. 2) De beste kandidaten voor je banen te vinden en de beste banen voor je kandidaten met behulp van het door AI-aangedreven aanbevelingssysteem van Manatal. 3) Automatisch je kandidaatgegevens te verrijken met sociale mediagegevens (Linkedin, Github, Facebook, enz). Meer informatie over Manatal Software voor het volgen van sollicitanten waarmee HR-afdelingen en wervingsbureaus in een sneller tempo betere kandidaten in dienst kunnen nemen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Meer informatie over Manatal
Recruit CRM is wervingssoftware met ATS plus CRM. Een betaalbare oplossing om je dagelijkse activiteiten te beheren. Beheer kandidaten, klanten en contacten, en deel vacatures op je website. Je kunt binnen de app e-mails sturen en ontvangen. Meer informatie over Recruit CRM Recruit CRM is een app die recruiters en uitzendbureaus helpt om al hun werk op één eenvoudig platform te beheren. Meer informatie over Recruit CRM
Vincere is een CRM/ATS-wapen dat is gebouwd voor ambitieuze wervingsbureaus van elke omvang. Vincere is specifiek ontworpen voor gegevensgestuurde wervingsbureaus die betrekking hebben op directe aanwerving, contracten en werving van directieleden, met ingebouwde mogelijkheden voor de front-, middle- en backoffice. Vandaag telt Vincere enkele van de grootste namen in de sector, waaronder Randstad en Empresaria Group, plus honderden groeiende wervingsbureaus in bijna 50 landen. Meer informatie over Vincere Cloudgebaseerde ATS/CRM-rekrutering voor ambitieuze wervingsbureaus van elke omvang. Meer informatie over Vincere
Traffit is op SaaS gebaseerde ATS-software voor wervingsbureaus, HR-afdelingen en headhunters. Hiermee kun je je eigen doorzoekbare kandidatendatabase maken en elke stap van je wervingsprocessen beheren. Traffit heeft ook een ingebouwde CRM-module en wordt geleverd met integraties en de API. Meer informatie over TRAFFIT Het perfecte ATS - kandidatenvolgsysteem Meer informatie over TRAFFIT
ZipRecruiter is door werkgevers in de VS beoordeeld als nummer 1 op basis van de Trustpilot-beoordeling van wervingssites met meer dan 1000 beoordelingen. Met ZipRecruiter kan je wervingsbureau geweldige kandidaten bereiken. Deze krachtige matchingtechnologie scant duizenden cv's om mensen met de juiste ervaring te vinden, en nodigt hen daarna actief uit om te solliciteren. Met het dashboard kun je informatie over kandidaten opslaan en ordenen, en kun je vervolgens moeiteloos contact opnemen met kandidaten om interviews in te plannen. Met de slimme matchingtechnologie van ZipRecruiter kan jouw wervingsbureau geweldige kandidaten bereiken en hen uitnodigen om op je functie te solliciteren.
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren. De leidende oplossing voor personeel en werving waarmee meer dan 7.000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren. De leidende oplossing voor personeel en werving waarmee meer dan 7.000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
JobDiva is het toonaangevende wereldwijde kandidatenvolgsysteem en complete oplossing voor talentbeheer, met meer dan 28.000 wereldwijde uitzendprofessionals die de Fortune 500 ondersteunen. JobDiva combineert een toepassing voor customer relationship management (CRM), synchronisatie met alle grote vacaturesites en VMS-providers, BI-analyse, geautomatiseerde 24/7 verzameling van cv's, een mobiele app en de grootste cv-database ter wereld. JobDiva is ontworpen voor wervingsbureaus en HR-afdelingen van elke omvang. JobDiva is het toonaangevende wereldwijde kandidatenvolgsysteem (ATS) voor de best presterende uitzendorganisaties.
Zoho Recruit is complete online rekruteringssoftware voor wervingsactiviteiten over de hele wereld. De hoogtepunten van Zoho Recruit zijn de aanpasbaarheid, functies en integraties. Hoofdkenmerken van Zoho Recruit: * Publiceren van vacatures op de website * Publiceren van vacatures op vacaturesites * Importeren en analyseren van CV's * Carrièrewebsite * Creëren van aangepaste rapporten * Communiceren met e-mail * Verzenden van sms-berichten * Aangepaste wervingsworkflow * Geavanceerd zoeken Wervingssoftware die het gemakkelijk maakt om elk aspect van je rekrutering te beheren, realtime inzichten te krijgen en je wervingsproces te automatiseren.
Als wervingsbureau heb je tools nodig die je tijd, geld en middelen besparen. En dat is wat CEIPAL biedt. Beheer eenvoudig aanvragen en plaatsingen van vacatures, identificeer snel de juiste kandidaten met behulp van AI-ondersteunde trefwoordmatching, neem interviews af, geef feedback, onboard geselecteerde sollicitanten en genereer uitgebreide rapporten, en dit alles zonder het platform te verlaten. Dit volledig schaalbaar, volledig geïntegreerd ATS en CRM kan elk wervingsbureau helpen meer waarde, superieure kandidaten en meer aanwervingen te krijgen. Ontdek waarom wervingsbureaus graag CEIPAL gebruiken om vacatures te identificeren, sollicitanten te vinden en screenen, en nieuwe medewerkers te plaatsen en digitaal te onboarden.
PCRecruiter van Main Sequence Technology is een krachtige, webgebaseerde oplossing voor werving, HR-sourcing, RPO en personeelsbeheer. Met Outlook-integratie, mobiele toegang, geïntegreerde plaatsing van vacatures, screening van kandidaten, vrijwel onbeperkte opslag, geautomatiseerde import van cv's, zoeken in volledige tekst, VOIP-integratie, import/export van belangrijke externe partijen en volledig configureerbare gegevensweergaven. Het Main Sequence-team heeft al 20 jaar ervaring in de wervingssector met duizenden klanten wereldwijd. Webgebaseerde, multiplatformoplossingen voor werving, HR-sourcing, personeelsbeheer en RPO met flexibiliteit en kracht voor een betaalbare prijs.
Gebouwd voor wervingsbureaus. Crelate is een moderne, snelle en complete oplossing voor het volgen van kandidaten en talentrelaties voor wervingsbureaus, bureaus die zoeken naar leidinggevend personeel en uitzendbureaus, evenals professionele wervingsteams van ondernemingen. Functies omvatten automatische e-mailtracking, sms, flexibele workflows, krachtige rapportage, kandidatenportaal, mobiele toegang en meer. Prijzen zijn transparant, geen installatiekosten, ervaren datamigratieteams en uitstekende klantenservice. Snelle, slimme en flexibele wervingssoftware die speciaal is ontworpen voor wervings- en uitzendbureaus. ATS plus wervings-CRM.
Ranked Number 1 and voted the best value hiring software. Recruiting Software designed for Small Businesses, Staffing Agencies, Executive Search Firms, RPO Firms, Corporate HR. Get Award winning customer support based in the U.S. Recruiting Software designed for Small Businesses, Staffing Agencies, Executive Search Firms, RPO Firms, Corporate HR.
Hired is een samengestelde marktplaats die recruiters en managers voor in dienst nemen koppelt aan technisch toptalent dat actief op zoek is naar en gereed is voor een sollicitatiegesprek. Via Hired hebben sollicitanten en bedrijven inzicht in salarisaanbiedingen, concurrerende kansen en functiegegevens. Dit niveau van inzicht is ongeëvenaard, waardoor het wervingsproces sneller en efficiënter is dan ooit tevoren. On-demand toegang tot actief technisch toptalent met inzichten en praktische hulp om meer kandidaten te werven.
Big Biller bevat vele wervingssoftwarefuncties, zoals cv's en e-mails analyseren, spreadsheets importeren, controleren op duplicaten, records samenvoegen, activiteiten loggen, aangepaste velden en een Chrome-extensie om met één klik profielen van internet toe te voegen. De CRM-functies helpen gebruikers verbonden te blijven met klanten: e-mailmarketing, sjablonen en logboekregistratie, verkooppijplijnen, hotlists, commerciële ontwikkeling, agenda-integratie, activiteitenplanner, sociale media, vacatures plaatsen, rapporten en websiteportaal. Software voor het volgen van kandidaten met analyse van cv's, volgen van activiteiten, pijplijn van werkorders, e-mailmarketing en integratie van sociale media.
TrackerRMS is een volledig geïntegreerd CRM-systeem voor werving en verkoop voor alle wervings- en adviesbedrijven. Als leider op het gebied van wervingssoftware biedt TrackerRMS een all-inclusive gebruikerservaring tegen een concurrerend vast tarief dat een ondersteunde implementatie en voortdurende ondersteuning omvat. Naast regelmatige functie-updates en -verbeteringen op basis van feedback van klanten en verzoeken, kan TrackerRMS naadloos worden geïntegreerd met verschillende partners in de sector om je zakelijke workflow te verbeteren. TrackerRMS is een gehoste wervingsoplossing die al je wervings-, verkoop- en operationele behoeften binnen één toepassing beheert.
Avionte is a leader in enterprise staffing and recruiting software solutions, offering a full suite of innovative end-to-end staffing solutions throughout the U.S. and Canada. Avionte provides a robust platform that includes CRM, ATS, recruiting, onboarding, payroll, billing and business intelligence for clerical, light industrial, IT and professional staffing firms. Serving 25,000 users and over 900 clients. Avionte offers a modern solution with full end-to-end functionality designed for clerical, light industrial, IT and professional.
CATS is een aanpasbaar, webgebaseerd kandidatenvolgsysteem en wervingssoftware, ontworpen voor interne HR-afdelingen en wervingsbureaus. Beheer je gehele wervingsproces, van het plaatsen van vacatures en het screenen van gekwalificeerde kandidaten tot rapportage over je wervingscampagnes wanneer deze zijn voltooid. Gebruikers kunnen toepassingen verzamelen met zeer aanpasbare, gehoste carrièreportals en de juiste kandidaten vinden met behulp van krachtige zoekmogelijkheden. CATS is een kandidatenvolgsysteem dat recruiters en directe werkgevers helpt om efficiënter te werken door het wervingsproces te automatiseren.
Het gemiddelde wervingsbureau heeft veel online tools: kandidatenvolgsysteem, website, vacaturesites, sociale media. Maar met weinig of geen integratie tussen deze tools, raken kandidaten het overzicht kwijt tussen de verschillen met concurrerende recruiters. Firefish sluit alles naadloos op elkaar aan: het kandidatenvolgsysteem en de CRM, website, marketing en sociale kanalen zijn allemaal geïntegreerd om de plaatsingsmogelijkheden te maximaliseren. Online wervingssoftware en sociaal wervingsplatform voor interne rekruteringsteams en vooruitstrevende wervingsbureaus.
Jobsoid is een online systeem voor het volgen van kandidaten (ATS) dat elke stap van het wervingsproces in organisaties vereenvoudigt, waardoor alles wordt gestroomlijnd, van het vinden van potentiële kandidaten tot het inhuren van de juiste persoon. Jobsoid is intelligente wervingssoftware waarmee je je kostbare tijd kunt besparen door sollicitaties van kandidaten automatisch te screenen en de best passende kandidaten voor een bepaald functieprofiel in je bedrijf aan te bevelen. Online wervingssoftware die elke stap van je wervingsproces kan vereenvoudigen.
Wervingsbureausoftware voor ondernemingen: Gebouwd voor wervingsbureaus en interne teams - alle vacatures, kandidaten, communicatie en taken worden gestroomlijnd via het gebruiksvriendelijke, aanpasbare dashboard van JobAdders. JobAdder is een volledig cloudgebaseerd systeem dat de moderne gebruiker totale flexibiliteit biedt om onderweg te rekruteren vanaf elk mobiel apparaat. Dankzij de diverse vacaturefunctionaliteit van JobAdders kan de recruiter vacatures plaatsen op meer dan 200 vacaturebanken en socialemediaplatforms. Recruitmentsoftware voor ondernemingen: Ontworpen voor wervingsbureaus en interne teams over de hele wereld - snelle, lokaal ondersteunde werving.
Used by thousands of recruiters worldwide, our industry-leading video interviewing platform was developed specifically to help agencies to increase revenues. The most innovative solution on the market, our award-winning software will help you engage more talent, reduce time to hire and, most importantly, win more business. You'll even have year one ROI back in just 45 days. The industry's biggest agencies are already our clients - visit us for a free, live demo today to find out why. Industry-leading video interviewing for recruitment agencies. Engage more talent, reduce time to hire & win more business!
Recruiterflow is moderne software voor het volgen en werven van sollicitanten voor uitzend- en wervingsbureaus. Nu kun je met deze plug-in voor Chrome kandidaten zoeken, e-mailcampagnes uitvoeren om het geweldige talent binnen te halen, krachtige e-mailautomatisering benutten waarmee je een superieure kandidaatervaring kunt bieden, en klanten beheren. Recruiterflow is ontworpen voor zowel eenvoud als productiviteit. Gemiddeld verhogen klanten hun plaatsingen met 15% en besparen ze minimaal 5 uur per dag per gebruiker. De enige software die je nodig hebt om een succesvol wervingsbureau te runnen. Ondersteun kandidaten, realiseer meer omzet en sluit opdrachten sneller af.
At SeekOut our mission is to build an innovative sourcing and recruiting tool to make you more efficient, effective and successful. SeekOut's comprehensive database of whole person profiles, intuitive AI search and personalized messaging gives companies the ability to find and engage professionals in tech, non-tech, engineering, life sciences and other disciplines. Easily fill the top of your funnel with qualified, diverse candidates while simultaneously learning about the diverse talent market. SeekOuts profile database, intuitive AI search & personalized messaging allows you to easily source & engage professional candidates.
iSmartRecruit is een zeer schaalbaar en aanpasbaar ATS-platform, speciaal ontwikkeld voor HR- en personeelsbehoeften. Het is een eenvoudig te gebruiken online wervingsoplossing die bedrijfsprocessen versterkt. Het is een zeer veilige, integreerbare en meertalige oplossing. Verkort de time-to-market, verbetert de relaties met belanghebbenden en stimuleert terugkerende klanten. Tot de belangrijkste functies behoren het zoeken van de beste kandidaten per sector, promotie van vacatures, toegang voor derden, rapportage, e-mail en sms, mobiel werven, en Outlook- en Gmail-invoegtoepassingen. Echt onderscheidend wervingsplatform bevat Outlook-, Gmail- en LinkedIn-invoegtoepassingen. Schakel slimme toegang in voor klant, interviewer en kandidaat.
Hiretual is er voor recruiters - vind en motiveer de juiste mensen 10 x sneller. Zoek op meer dan 30 platforms en in 700 miljoen professionele profielen met Hiretual's KI sourcing-assistent. Motiveer eerst de sterkste kandidaten met KI-prioriteitstelling en directe contactgegevens. Werf efficiënter met teamsamenwerking, pipeline-tracking en kandidaat-betrokkenheid. Vertrouwd door Fortune 500 TA-teams en meer dan 80.000 recruiters. Een wervingsplatform om de juiste mensen 10 x sneller te vinden, analyseren en betrokken te maken. Zoek op meer dan 30 platforms en het open web met behulp van KI.
Sugar Market (voorheen Salesfusion) is een alles-in-één oplossing voor marketing automation en gemaakt om voor jou te werken. Met een samengestelde toolset die intuïtieve campagnebouwers, geavanceerde automatiseringsfuncties en superieure rapportage omvat, richt het zich op wat voor marketeers het belangrijkst is: het stroomlijnen van de campagnecreatie, het begrijpen van betrokkenheid, het verbeteren van conversie en het genereren van meer omzet. Sugar Market is de nieuwe standaard in marketing automation met intuïtieve campagnebouwers, geavanceerde automatiseringsfuncties en superieure rapportage.
Verhoog je wervingsrendement en bespaar tijd met Hello Talent. Met deze tool voor relatiebeheer en rekrutering van kandidaten kun je proactief talent vinden, aantrekken en bij je bedrijf betrekken. Met Hello Talent kun je met één klik kandidaten van elke website toevoegen, contact met hen houden en samenwerken met je team terwijl je je talentenbestand beheert. Eenvoudig in te stellen, geen training nodig, je kunt meteen beginnen met in dienst nemen! Maak je gratis account aan op www.hellotalent.com. De moderne wervings- en CRM-tool waarmee je gemakkelijk en efficiënt kunt werven, kandidaten kunt vormen en toptalent kunt aannemen bij je team
Het in dienst nemen van medewerkers is risicovoller geworden dankzij de digitale voetafdruk van sociale media. Bovendien staat HR onder enorme druk om zowel snel als goed in dienst te nemen, ondanks oude screeningsmethoden die de ontwikkelingen niet hebben bijgehouden. Het platform van Good Egg combineert de menselijke aanpak met bliksemsnelle technologie die niet alleen kijkt naar het voorafgaande, maar ook het huidige en toekomstige gedrag van mensen. Dit helpt HR-managers om sneller en met vertrouwen meer goede mensen in dienst te nemen, en ondertussen 100% te voldoen aan de voorschriften. Good Egg biedt een moderne manier om het screenen van medewerkers uit te voeren door te kijken naar het gedrag van kandidaten in het verleden, het heden en de toekomst.
MoBerries is de grootste gedeelde talentenpool van Duitsland. Een bedrijfsnetwerk dat bestaat uit snelgroeiende digitale bedrijven, DAX-bedrijven en risicokapitaalfondsen. Alle partnerbedrijven verwijzen kandidaten voor urgente vacatures die nog moeten worden geplaatst. De MoBerries-software filtert de kwaliteit van de kandidaten en kan direct worden geïntegreerd in de kandidatenvolgsystemen van bedrijven. Dit stelt bedrijven in staat om kandidaten bijna in realtime in dienst te nemen. Met de MoBerries AI neem je 1 op 10 kandidaten in dienst! MoBerries is de grootste gedeelde talentenpool van Duitsland. Neem sneller personeel in dienst met de AI-matching van MoBerries. Beoordeel 10 kandidaten, neem er 1 aan!
Het toonaangevende CRM-systeem voor wervingsbureaus, met geavanceerde wervingsworkflows, zoeken naar CV's, zoeken naar vaardigheden, Boolean zoeken, agendabeheer, massamailings, sms-berichten, dashboards, rapporten, kandidaat- en klantportals, integratie van jobboards, iOS- en Android mobiele app, API , dagelijkse back-ups, technische ondersteuning. Klaar voor gebruik en eenvoudig te gebruiken. Onbeperkte gebruikers, onbeperkte opslag, onbeperkte flexibiliteit. Beste prijs-kwaliteitverhouding. Pay-as-you-go. Voldoet aan de AVG-voorschriften. Gratis activering. 's Werelds meest innovatieve CRM-softwareoplossing voor aanwervingsbureaus, gebruikt door duizenden aanwervingsconsulenten. Begin hier.
Recruitment agencies can utilize TurboHire to dig deeper into their talent pools to quickly and effectively meet their client mandates. Along with a very sophisticated AI built for talent identification, the recruitment management system allows for management of all the process at one place TurboHire helps recruitment agencies close mandates 10X faster
Kortivity seamlessly adapts to how you run your desk keeping you informed and focused on the interactions and relationships that drive success. Spend your time nurturing and providing personalized value directly to your relationships and talent communities vs. getting sidetracked in complicated and hard to use tracking systems and databases. Become a proactive recruiting star within your network and make the connections to strengthen your relationships! Nurture and engage relationships.
Oorwin, a San Francisco-based SaaS platform, offers a fully-integrated ATS, CRM and HRMS platform to deliver efficiency and growth for staffing and consulting firms. Disrupting traditional practices in hiring, sales, and customer experience with its ease of use and simplicity, our unique platform integrates and streamlines processes across multiple teams and geographies. Oorwin currently serves hundreds of businesses across the United States, United Kingdom, Singapore, and India. ONE platform for staffing and consulting firms to manage sales, recruitment and human resources
If you're looking for an affordable, fast and flexible recruitment software that grows with your business then why not try out Chameleon-i? Made by recruiters, for recruiters you will benefit from: No annoying downloads - straight to business with our software Versatile software - for perm, temp + contract placements 30-day free trial - no commitment, no credit card required UK support - on hand to help Chameleon-i will grow with you. Visit us today and see for yourself. Are you looking for an affordable, fast + flexible recruitment software that grows with your business? Try out Chameleon-i today.
On the go software solution designed to help temporary recruitment agencies manage all back-office functionality, including; candidates database, bookings, eligibility tracking, timesheets, payroll, and more. Cloud-based solution designed to help temporary recruitment agencies manage all back-office functionality.
WizeHire helps you create quality job ads using job ad templates and hiring coaches to attract more quality candidates. We post your ad to 60+ job boards and then help you assess candidates in one online dashboard with resumes and personality fit reports to find the right fit to grow your business. WizHire will help you hire great people consistently using professional templates, easy-to-use software and expert hiring coaches!
As a seamless staffing software provider, TempWorks develops customized solutions from the ground up to address your staffing needs. We service hundreds of temporary employment agencies across the nation with a fully integrated front and back office solution, including services such as payroll processing, W2 management, and payroll funding. TempWorks is committed to the growth of our clients profitability and providing the lowest possible cost of ownership. Cloud-based solution for staffing agencies that streamlines front & back-office operations such as payroll processing, onboarding, etc.
For more than 15 years, eBoss recruitment software has occupied the cutting edge of recruitment software development. Our advanced eRecruitment database and ATS brings semantic rules, AI-assisted smart searches, and automation to your agency. These features offer a 70% reduction in time taken on searches and shortlisting tasks. This is achieved using an AI assistant, which automatically weighs and prioritises best matches based on the requirements of each individual role. Web-based recruitment software with advanced CV searching, CV parsing, job board and VOIP integration functionality.
Recruitly is a cloud-based recruitment software for staffing/recruitment agencies which offers ATS (Applicant Tracking System), CRM (Customer Relationship Management), Email Marketing and Job Distribution modules all under one roof. Recruitly can be accessed using a web browser on any internet-enabled device. From parsing resumes and tracking emails to interview scheduling - Recruitly has a number of features to make your recruitment process smoother than ever. Recruitly is an Applicant Tracking System, CRM, Marketing and Job Advert software designed to streamline recruitment agency processes.
Het Mettl-platform voor online beoordelingen biedt een totaaloplossing waarmee je je wervingsproces kunt stroomlijnen. Het is een zeer aanpasbaar platform waar je de vaardigheden, persoonlijkheid en analytische vermogens van kandidaten kunt meten binnen een streng beveiligde omgeving. De batterij van online beoordelingen van Mettl helpt je bij het vinden van de perfecte aanwerving met behulp van wetenschappelijke beoordelingen op basis van gestructureerde online interviews.
Herefish helps recruiting firms make automation personal by automating email, text, tasks and other busywork throughout the recruiting cycle. Automating key activities like candidate engagement, client follow-up and internal tasks, helps recruiting firms save time, save money and drive more revenue. A typical 40 person staffing firm can... - save 10,400 hours per year - save $301,600 per year - drive an additional $862,500 in revenue - drive more hires from the ATS Recruiting automation platform built specifically for the staffing industry. Personalize communication and drive better engagement.
Easy to use CRM / ATS software specifically designed for small and growing recruitment businesses. Available with fully integrated website option with NO SETUP COSTS. Baffled by extortionate fees for clunky, archaic systems, Just Recruit was created with the belief that the best things dont need to be the most expensive. We dont tie you into lengthy contracts, there are no hidden costs and our pricing structure is simple. Easy to use CRM / ATS software with a modern user-interface + fully integrated website option with no setup fee.
Shine is video interviewing software made easy. Built in the cloud, with your recruitment process at the heart of it. It saves you time, money and process. We know how busy hiring managers are, so weve made it super user friendly its so intuitive, you can literally set up questions, review interviewees on the go and from any device! Candidates love it too as they can use their phone, tablet or PC to answer questions to coin a phrase any time, any place! Cloud video interviewing software made to automate your recruiting process and enhance collaboration with your team.
Apptrino is a web based Staffing & Recruiting Software specifically designed for Staffing & Recruiting firms and HR Departments. By managing your Accounts, Contacts, Applicants and Requisitions in a single, relational database, you'll gain control over your entire Staffing & Recruiting process. Our Resume parsing tool provides a way to create Applicants without having to enter data manually. If you are looking for a no hassle easy to use interface, submit a Demo Request for a free demonstration. HR, Recruiting and Staffing solutions for HR Departments and Staffing Agencies to manage Candidates, Clients and Job Orders.
Broadbean is the global market leader in multiposting and search technology. Serving over 9000 clients globally, helping them to save time and money within their recruitment processes. On average, the software saves recruiters between 1-2 hours a day, each day. Using source tracking, recruiters can see exactly where their best candidates came from and with detailed reporting allows them to analyse how effective their hiring strategies truely are. Broadbean is the global market leader in multiposting and search technology. Serving over 9000 clients globally.
Need help finding top talent? Fetcher's full-service, recruiting automation platform brings qualified, interested candidates directly to your inbox - fast! Our AI-powered platform learns your company's candidate preferences and then identifies top talent just for you. The platform even automates email outreach campaigns to secure interested candidate interviews for you and your team. The result? 83% of employers who use Fetcher get the candidate they want to hire within the first 100 candidates. Fetcher's full-service, recruiting automation platform brings qualified, interested candidates directly to your inbox - fast!
AmazingHiring is een sourcingtool die wervingsbureaus helpt technische talenten te vinden, te screenen en contact met hen te leggen. Gebruik AmazingHiring om functies zoals software-engineers, QA-engineers, gegevenswetenschappers, UX/UI-ontwerpers en andere technische specialisten in te vullen. Ga met een paar klikken verder dan Linkedin en zoek via sociale netwerken en professionele gemeenschappen. AmazingHiring vindt mensenprofielen en contacten van meer dan 50 netwerken zoals Linkedin, GitHub, StackOverflow, Facebook, Kaggle, enz. Met name geschikt voor wervingsbureaus die sneller meer IT-functies moeten invullen.
Complex HR solution, candidate and employee database, projects, selection procedures, mass document management, automatic GDPR management, CRM, evaluation of candidates suitability, direct advertising on job portals, CV analysis, full-text search, intelligent search, own CV parser, mobile application, online testing, statistics and reports, calendar, communication Cloud / AI based HR solution with high volume of automation, customization and free online video meetings included.
Qualifit is ontworpen voor uitzend- en wervingsbureaus. Het stelt hen in staat om hun kandidaten de ervaring te bieden die ze verwachten in het tijdperk van Uber en Tinder - een geavanceerde web-app die hun behoeften en mogelijkheden aanleert met AI en geweldige UX. Het maakt beheer in realtime van aanbiedingen aan kandidaten mogelijk en werkt je ATS automatisch bij op basis van de activiteiten van de kandidaat. Web-app voor wervingsbureaus die de behoeften en mogelijkheden van hun kandidaten aanleert met behulp van AI, terwijl het de kandidaten een geweldige ervaring biedt.
Web-based solution that enables recruiting through automated data entry, ranked search, backup and more Web-based solution that enables recruiting through automated data entry, ranked search, backup and more
Expr3ss! is recruiting software with predictive hiring technology capabilities which enhances the selection process through algorithms and AI psychometric matching based on exemplar staff within role. This greatly enhances employees retention and speeds up hiring-decisions in the recruitment process. This predictive hiring recruitment platform is the front-end integration of an Applicant Tracking System (ATS) that is the next-generation of predictive software that aids human decisions. More than an ATS, this recruitment software uses psychometrics and AI to aid selection to significantly improve in employee retention.
Great Solution for evolving recruitment businesses. HRBC accommodates businesses of any size, small or large. Enjoy flexibility of customization as your business expands. Main features : Candidate Management, Job Management, Matching, Process Management, PDF Creation, KPI Management, Mass Email with password locking, high precision CV-Parsing and more! HR-Businesss Cloud is cloud-based ATS/CRM designed for recruitment agencies.
RecruiterPM is a Project Management and Analytics platform for recruiting teams to get transparency into the research and recruiting process. Our software gives you a birds eye view of everything you want to know. With customizable employee metrics & gamification, research management, ROI Analysis on resources (Linkedin inMails/Careerbuilder...), teams truly become more productive. Project management and Analytics platform for recruiting firms.
ProcessFlex is een online systeem voor het maken, aanpassen en beheren van processen en profielen. Projecten, werving, in dienst nemen, offertes, inkoop, verkoop en andere processen. Klanten, kandidaten, leveranciers, medewerkers en meer. Moeiteloos vergelijken van profielen en hun status in de processen volgen. ProcessFlex biedt financiële controle, producten, taken, bestanden bijvoegen, Kanbanbord en meer. Gratis en persoonlijke ondersteuning. ProcessFlex is een systeem voor het maken, aanpassen en beheren van processen en profielen. Projecten, werving, offertes, verkoop.
Empower your business using advantages of two systems in one: full-featured ATS and CRM. Increase sales and recruiter productivity, make efficient decisions, and lead your recruitment process with the help of a simple and user-friendly interface, easy reporting engine, and a set of great functionality which can be easily customized for your business processes. CRM-Recruitment is perfect choice for both Recruiting Agencies and Recruitment Departments within larger companies. Applicant Tracking System based on SugarCRM to automate recruiting and back office functions.
Supercharge your recruitment process. Shortlyster is an intelligent hiring optimisation platform that scientifically identifies candidates and businesses that best fit together - fast. Matching and ranking candidates not only for technical skills and experience, but importantly cultural and behavioural characteristics as well. Shortlyster provides the hiring manager an ideal shortlist of talent who fit the job, the team, and the company culture to create a successful workplace. Shortlyster is an intelligent hiring optimisation platform that uses smart data and science to help you hire the right talent, fast.
PeopleStrongs Alt Recruit is an end-to-end recruitment technology suite that automates the process of recruitment bringing the change in the organization for the way they spend time and money in hiring the right candidate. Alt Recruit brings together all the key stakeholders in the hiring process recruiters, hiring managers, candidates and vendors Alt Recruit is a unified, intuitive, intelligent recruitment technology platform to keep the organization talent ready for the future.
The market for tech candidates is tight - finding the right talent takes access. Search millions of candidates from every corner of the web to pinpoint talent with the skills you need quickly. Simply copy and paste a job description or an ideal resume, and IntelliSearch returns relevant matches in seconds. With Dice's predictive capabilities, identify candidates ready to make a move and discover similar candidates. Plus, Dice product seamlessly integrate with your ATS. Recruit great candidates fast with our new TalentSearch, tailor-made specifically for tech recruiters.
Recruitment agency management solution that helps create an engaging candidate experience through visual job descriptions, and more. Recruitment agency management solution that helps create an engaging candidate experience through visual job descriptions, and more.
Hire for culture and fit with this free mobile video recruiting tool, where hiring managers and candidates post 1-min videos. Hire for culture and fit with this free mobile video recruiting tool, where hiring managers and candidates post 1-min videos.
Workconex consolidated recruitment solution is empowering the everyday hiring manager and recruitment professionals throughout Australia. Our consolidated recruitment management solution and Applicant Tracking System (ATS) has been purposely designed with features that streamline the entire recruitment process, from end to end. Workconex consolidated recruitment solution, empowering the hiring managers and recruitment professionals globally, to achieve more.
Eploy is the complete cloud-based recruitment platform for modern recruitment teams. Eploy combines Applicant Tracking, Recruitment CRM, Talent Pool Engagement, Onboarding and Analytics into a unified web-based platform that integrates seamlessly with your careers site to provide an excellent experience for recruiters, candidates and hiring managers. Eploy combines Applicant Tracking, Recruitment CRM, Talent Pool Engagement, Onboarding and Analytics into a unified web-based platform
Postings.com is an award winning recruitment platform for small to mid-sized enterprises. Postings.com seamlessly integrates job posting distribution, candidate management, candidate communication including texting and social media, video interviewing and in-depth reporting. Users can add apps" such as back ground check, I9 management or on boarding by simply clicking a button. Postings.com supplies all customers with award winning customizable career sites. Postings.com has been helping businesses of all sizes find the best candidate for their open positions
Bullhorn Connexys is the worlds largest recruitment software provider. More than 7,000 staffing companies rely on Bullhorns cloud-based platform to drive sales, build relationships, and power their recruitment processes from end to end. The Connexys recruitment software has been developed based on their proven expertise in the recruitment sector and the power of Salesforce, the worlds largest CRM cloud platform. We help larger corporates and staffing and recruitment agencies with smart recruitment, matching and sharing of candidates.
A single cloud-based software platform to manage the entire recruit, time, pay and bill process - so you can find the best candidates, efficiently capture their time sheets and convert into payroll and accurately invoice clients from one database. FastTrack360 helps leading staffing organisations streamline, simplify and grow through ruthless efficiency, best practice processes and inbuilt scalability. One platform built for more possibilities. Cloud-based end-to-end recruitment software solution that helps manage the entire recruitment process from advert to invoice
Solution for recruiting agencies and HR departments to track positions, clients, phone calls, interviews, and more. Solution for recruiting agencies and HR departments to track positions, clients, phone calls, interviews, and more.
Candidate lead capture mobile app with candidate relationship management capabilities to help employers boost their campus recruiting. Candidate relationship management solution designed for campus recruiting
Leading software for shift and compliance management for Temp recruitment. Easy to use system for searching and placing candidates. Recruiting agency management solution that helps businesses store candidates' documents, monitor job shifts, and create timesheets.
Attract, hire, and retain talent. Capture personality data in 90 seconds via Traitify's image-based, mobile-first personality assessment. 95%+ completion rates deliver more quality candidates into your hiring funnel, and instant results and insights empower long-term hiring decision. Extensive resources -- including Interview and Communication Style Guides -- enable practical and actionable ways to help employees grow and reduce turnover by delivering workplace satisfaction and happiness. 90 second image-based personality assessment feat. 95% completion rate. Attract, hire, grow, and retain world-class talent with ease.
Bevov was founded to connect BioPharma companies of all sizes with the most qualified industry professionals for jobs in research and development, clinical operations, data management, and biostatistics. Bevov built the first AI matching technology specifically for the BioPharma industry to deliver higher-quality candidates faster and more cost-efficiently than any other recruiting solution. Bevov is an AI-enabled recruiting solution that connects BioPharma companies to qualified, interview-ready candidates.
Provides staffing companies with custom branded apps to engage their contingent workers. An enhanced mobile platform is the cornerstone of the on-demand experience. TimeSaved provides an intuitive and sophisticated app that allows recruiters to work from anywhere and optimizes their workflow by leveraging cloud-based solutions. Provides staffing companies with custom branded apps to engage their contingent workers.
Beetween is a recruitment software (ATS) that allows you to dematerialize your entire recruitment process, from the multiposting to the generation of the employment contract. With our fully modular platform, you customize your CV-bank, communicate with candidates and managers by email, SMS or video, improve the candidate path with the application tracking file, recruit in collaborative mode, analyze your recruitment... ATS tool that helps businesses organize & centralize recruitment processes with contract generation, messaging and more.
Staffing software that will streamline in the areas of recruitment, tracking, payroll, and sales. Specifically designed for the light industrial staffing workflow. Staffing software that will streamline in the areas of recruitment, tracking, payroll, and sales. Specifically designed for the light
Preferrd is a reviews platform with a difference. Our reviews are collected at both the consultant and company level, meaning our tool is ideal for recruitment agencies. We're also fully integrated with Google reviews, helping you to collect, manage and showcase your Google reviews across all locations. Features include: powerful analytics, SEO optimised profile listings, rich snippets, customisable real-time on-site widgets and much more. Professional reviews software to manage your Google reviews. Collect, analyze and showcase your Google reviews in real-time.
QuezX is an recruitment aggregator platform with the largest network of placement consultants across India to ensure you do not miss out on the right talent. Sourcing from 2500+ agencies through a single screen and offer quicker results and a wider choice of candidates without any vendor management efforts. Key Benefits:: AI enabled smarter recruitment Multiply productivity and efficiency Faster results from multiple channels and tools QuezX is an AI-enabled #1 recruitment aggregator platform with the largest network of placement consultants across India
We are Paradox, the AI company that believes recruiting is a people game. Our flagship product is Olivia, the AI recruiting assistant obsessed with improving and reinventing the candidate experience. Olivia helps companies capture and screen candidates, improve conversions, and answer all candidate questions. She delivers one-to-one candidate experience at scale, and even handles interview scheduling. Olivia helps companies capture and screen candidates, improve conversions, schedule interviews, and answer all candidate questions.
TalSuite is a recruitment automation suite that helps your team carry out recruitment efficiently. Modules include centralized communications, live video calls, Video Interviews, social media hiring, interview scheduling, and reminders, dashboards, analytics, etc. The system is hosted on AWS ensure maximum uptime and the highest level of security for your data. Talsuite has both beauty and simplicity - reducing the learning curve for your team. You can be up and running within days. Helps you to run your entire HR department on a single platform. It streamlines your hiring process using AI powered ATS.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage the recruitment process from start to finish, whether you specialize in temporary or permanent recruitment. Manage the recruitment process from start to finish, whether you specialize in temporary or permanent recruitment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CiiVSOFT provides recruitment automation to tackle time-intensive recruiting tasks. Automated solutions ensure recruiters reduce the time to hire, improve efficiency and eliminate bias for a streamlined hiring process. Key features include CV/resume screening, candidate database sourcing and talent pipeline technology. CiiVSOFT integrates seamlessly with existing applicant tracking systems (ATS) or HR CRM systems. CiiVSOFT automates high volume recruitment tasks to give back valuable time to the recruiter.
(0 reviews)
Bekijk profiel
iStaff's Business Intelligence for Staffing (BIS) platform includes a self-service employee portal, client portal, and executive dashboard that gives powerful insight into any agency as well as instant texting to job candidates, employee availability and scheduling, staffing website creation and social marketing and management including a job board and application system. iStaff's Business Intelligence for Staffing platform includes a self-service employee portal, client portal, and executive dashboard.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides applicant tracking through candidate management, e-recruitment, and agency management tools. Web-based solution that provides applicant tracking through candidate management, e-recruitment, and agency management tools.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Temporary staff management and booking software that allows external staffing agencies to handle customer data, invoices, and payroll. Temporary staff management and booking software that allows external staffing agencies to handle customer data, invoices, and payroll.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Recruitment management solution that helps businesses manage payroll, track invoices, maintain candidate or employee records, and more. Recruitment management solution that helps businesses manage payroll, track invoices, maintain candidate or employee records, and more.
Tools for staffing companies' front office, back office, analytics and reporting. Tools for staffing companies' front office, back office, analytics and reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A web solution designed for small and micro recruitment agencies to increase their team efficiency and productivity for faster growth. A web solution designed for small and micro recruitment agencies to increase their team efficiency and productivity for faster growth.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete recruiting solution, including powerful job board and extensive back-office facility for managing your clients and candidates Complete recruiting solution, including powerful job board and extensive back-office facility for managing and monitoring your business
(0 reviews)
Bekijk profiel
Recruiting application that reduces the time it takes to screen and evaluate candidates through AI-powered automatic search. Recruiting application that reduces the time it takes to screen and evaluate candidates through AI-powered automatic search.
(0 reviews)
Bekijk profiel
See how your recruitment agency could save back office processing costs by 85% - Turn a timesheet into an invoice in just 60 secs - Concentrate on winning clients and recruiting, not admin! - Get paid quickly - your agency and temps/contractors - Everything you need to automate and streamline your back office - Fast setup with no lock-in contracts. No hidden costs Automate and streamline your back office processes with a feature rich and automated recruitment agency solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our goal is to improve talent acquisition ROI by helping your team find the perfect applicant every time. No matter what job you are trying to fill, our intelligent matching can analyze the requirements for any job in-order to compare, match, score, and rank all your applicants instantly. Integrations are available for all major ATS, CRM, and HCM systems such as Salesforce, Taleo, Greenhouse, and many more. Diversity and sourcing solutions. Improve your talent acquisition with unbiased matching technology.
Provides assistance for recruitment agencies in the form of back office solutions and bookkeeping. Provides assistance for recruitment agencies in the form of back office solutions and bookkeeping.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Specifically designed for staffing agencies, 1Staff is a next generation enterprise CRM providing a full front-to-back office solution that is highly customizable and configurable. The 1Staff platform delivers a flexible cloud-based or on-premise CRM that transforms your Sales, Marketing, Recruiting, and Onboarding into an intelligent integrated solution. Designed for the staffing & recruiting industry, 1Staff provides a full front-to-back office solution powered by Microsoft.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We provide staffing agencies Automation and Business Intelligence software that helps streamline their recruitment and bidding processes for both their Private and Public sector clients. Our solutions reduce human error and eliminates mundane repetitive tasks through automation, allowing your team to do what they do best which is identify, evaluate and prepare candidates. Our Business Intelligence piece provides your team with the necessary information to make intelligent fact-based decisions. Staffing/Recruiting Automation and Business Intelligence software that streamlines the recruitment and candidate submission process.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Talisman Tech platform contains a Recruitment CRM, Pay and Bill and much more! Customers include Enterprise users with 500+ recruitment consultants all the way to ambitious startups with single users. All have one goal: Build their agency profitably. Best-in-class Recruitment CRM, Pay & Bill, timesheets and much more. Talisman Tech are a partner who helps look after your bottom line.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based recruitment solution that helps with candidate sourcing, business insights, commercial management, and email integration. Cloud-based recruitment solution that helps with candidate sourcing, business insights, commercial management, and email integration.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Maak je wervingsproces onvergetelijk voor de kandidaten met wie je contact hebt. Voeg waarde toe aan je diensten en aan de merken die je vertegenwoordigt, door de beste kandidaatervaring voor sollicitanten te creëren. Verzamel automatisch feedback en ontvang intelligente aanbevelingen om hun ervaring met je bureau te verbeteren. Zorg ervoor dat kandidaten naar jou terugkeren voor kansen en gebruik de positieve feedback om extra waarde te leveren aan de mensen die je vertegenwoordigt. Ontdek Talenthub. Vraag een demo aan. Kandidaatervaring. Dat is Talenthub. Maak werving onvergetelijk voor je kandidaten en voeg waarde toe aan het merk dat je vertegenwoordigt.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Logiciel collaboratif de gestion globale des recrutements pour les PME et ETI. Taleez permet aux quipes RH de piloter et centraliser tous les processus de recrutement dans un outil : multi-diffusion automatiques des offres (70 sites emplois et 13 000 formations d'coles suprieures), automatisation des tches rcurrentes, cration de sites carrires... Je suis Fabien, CEO de Taleez, un logiciel collaboratif de gestion et centralisation du recrutement : centraliser toutes les candidatures, Logiciel collaboratif de gestion globale des recrutements pour les PME et ETI.
(0 reviews)
Bekijk profiel
All-in-one solution that gives recruiters the tools for managing and tracking assignments, candidates, clients, applications, and more. All-in-one solution that gives recruiters the tools for managing and tracking assignments, candidates, clients, applications, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Relationships cant be automated, but paperwork can. Use Recrur to track activities, process data, and channel all your activities. Relationships cant be automated, but paperwork can. Use Recrur to track activities, process data, and channel all your activities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The recruiting-revolution The recruiting-revolution