106 resultaten
Waarom Capterra gratis is

door WorkWave Route Manager

(39 beoordelingen)
Bezoek website
Verlaag de bedrijfskosten, verminder het aantal kilometers en verbeter de klantenservice met Workwave's webgebaseerde routeplanningssoftware. Bepaal binnen enkele minuten de snelste, meest efficiënte routes zodat je kunt plannen zonder kopzorgen. Optimaliseer de routes van vandaag of plan de hele maand vooruit. Probeer WorkWave Route Manager vandaag nog uit en laat dit programma het zware werk voor je doen! Meer informatie over WorkWave Route Manager Verlaag de bedrijfskosten, verminder het aantal kilometers en verbeter de klantenservice met Workwave's webgebaseerde routeplanningssoftware. Meer informatie over WorkWave Route Manager
De cloudgebaseerde software helpt bedrijven bij het plannen van efficiënte routes en schema's voor bezorgers en onderhoudstechnici. De voordelen van OptimoRoute zijn onder andere: 15-25% hogere efficiëntie (meer bestellingen uitgevoerd dankzij efficiënte routes met minder rijtijd), minder kilometers, mogelijkheid om middelen toe te wijzen aan de hand van vaste regels die zijn gebaseerd op de strategische prioriteiten van het bedrijf, zichtbaarheid in de situatie in het veld en snellere planning en herplanning. Meer informatie over OptimoRoute OptimoRoute helpt bedrijven bij het plannen van efficiënte routes en schema's voor bezorgers en onderhoudstechnici. Meer informatie over OptimoRoute
De moderne, aantrekkelijke Onfleet-software voor leveringsbeheer maakt het voor bedrijven gemakkelijk om hun lokale leveringen te plannen en te beheren. Onfleet bevat intuïtieve smartphone-apps voor chauffeurs, een realtime webdashboard voor dispatchers en geautomatiseerde sms-meldingen, en voor je klanten is er een functie voor het volgen van de chauffeur. De API ondersteunt integratie in online bestellen en andere systemen. Deze software heeft al miljoenen leveringen voor bedrijven in meer dan 60 landen over de hele wereld mogelijk gemaakt. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet De software van Onfleet vereenvoudigt je lokale bezorgingsactiviteiten van begin tot eind. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet
Track-POD biedt het beste op het gebied van rit- en routeplanning van voertuigen en is ontworpen om de efficiëntie van je leveringsroutine en -planning te optimaliseren. Tegelijkertijd worden klantenorders bijgehouden en de handtekening van de klant wordt vastgelegd om een bewijs van levering te ontvangen. Met de software kun je de verkoop harmoniseren met het logistiekteam. Het webgebaseerde systeem ondersteunt verschillende scenario's voor ritplanning en bevat veel beperkingen om je voertuigenpark maximaal te laden en tegelijkertijd geoptimaliseerde routes voor hen te vinden. Meer informatie over Track-POD Track-POD biedt de beste software voor rit- en routeplanning voor voertuigen en is ontworpen om zowel kosten als tijd te besparen en de verkoop te harmoniseren met de logistiek. Meer informatie over Track-POD
Geïntegreerde verzameling van GIS-softwareproducten; biedt een op standaarden gebaseerd platform voor ruimtelijke analyse, gegevensbeheer en kaarten. Online en lokale oplossing die bedrijven helpt met gegevensbeheer, voorspellende modellen, geocodering, planning en meer.
Route4Me is opgericht in 2009 en levert 's werelds meest gebruikte software voor routeplanning en optimalisatie, voor kleine bedrijven en ondernemingen. Het zeer gebruiksvriendelijke Route4Me stelt gebruikers in staat om binnen enkele seconden geoptimaliseerde routeplannen te maken, delen, beheren en bevorderen met behulp van de webbrowsersoftware en smartphone-apps van het bedrijf, ideaal voor veldverkoop, veldmarketing, veld-merchandise, territoriumbeheer en optimalisatie. Route4Me is uiterst gebruiksvriendelijk en stelt gebruikers in staat om binnen enkele seconden geoptimaliseerde routeplannen te maken, te delen, te beheren en te bevorderen.
Badger Maps is een softwarebedrijf dat de tools en toepassingen biedt waarmee verkopers in het veld efficiënter en effectiever kunnen zijn. Met Badger kan het verkoopteam zijn territorium beheren door het combineren van Google Maps, gegevens uit de CRM, roosterplanning, route-optimalisatie en het genereren van leads op het mobiele apparaat van de verkoper. Badger biedt een uitstekende softwareoplossing voor het in kaart brengen van klantaccounts en verkooproutes. Badger Maps is een tool voor het in kaart brengen van klanten waarmee externe verkopers de verkoop kunnen versnellen met automatisch territoriumbeheer.
LogiNext Mile is de marktleider op het gebied van routeplanning en -optimalisatie. Met geavanceerde machine learning-algoritmes ontdekt LogiNext de beste route voor jouw leveringen op basis van live-analyses van het weer en het verkeer. Het plant het optimale schema of de volgorde voor jouw leveringen om de totale fulfillment te maximaliseren terwijl je kortere afstanden aflegt. Routeplanning vermindert de reistijd en -afstand, waardoor de kosten voor hulpmiddelen en brandstof worden verlaagd. De routeplanning biedt ook dynamisch bijgewerkte verwachte aankomsttijden met live meldingen. De meest effectieve en geavanceerde software voor routeplanning en optimalisatie die de bezorgefficiëntie en servicewinstgevendheid verbetert.
Route-optimalisatieoplossing die adressen van een Excel-bestand omzet in een routeplan dat kan worden gedeeld via mobiel of GPS. Stel een enkele route op of maak meerdere routes tegelijk met maximale duur, maximaal aantal tussenstops, enzovoort. Optimaliseer routes op basis van de kortste, snelste of meest evenwichtige manier of behoud de oorspronkelijke volgorde. Gebruik territoria om je werklast in evenwicht te houden. Ontvang een kaart met routebeschrijvingen per afslag. Exporteer je routes naar Excel. Bewaar en laad routes opnieuw. Druk een grote kaart van je routes of gebieden af. Route-optimalisatieoplossing die adressen van een Excel-bestand kan omzetten in een routeplan dat kan worden gedeeld via mobiel of GPS.
Team RoadWarrior is the best multi-stop route planning and dispatching software for teams looking to cut time on the road. Dispatchers access the Team RoadWarrior web app to create, optimize, and dispatch routes to Drivers. Dispatchers can then track progress and update Routes throughout the day, as needed. Drivers can download the RoadWarrior app for free on Android and iOS devices, and log in with their Team credentials to get their days done fast--without bulky hardware. Route planning & dispatching software for teams looking to cut time on the road. Supports schedules, Excel imports, and reporting.
Heb je er genoeg van om uren door te brengen met pogingen om onhandige bezorgroutes zelf in kaart te brengen? Met Routific kun je binnen enkele minuten geoptimaliseerde routes plannen en verzenden. Routific wordt vertrouwd door honderden van de meest efficiënte bezorgbedrijven over de hele wereld. De software kan je helpen bij het beheren van je leveringsactiviteiten, of je nu pakketten, verse producten of meubels vervoert. Routific helpt je sneller en op tijd te leveren, je chauffeurs te volgen en je kosten per levering te verlagen. Routific optimaliseert de routes en bespaart je tijd. Het platform maakt het leven gemakkelijk voor bezorgbedrijven.
Teletrac Navman DIRECTOR is een een geïntegreerd, hoogwaardig en geautomatiseerd systeem voor voertuiglokalisatie, totaalbeheer van het wagenpark en dispatchcommunicatie. Met behulp van actieve gps en de ingebouwde Prism-datarecorder wordt realtime voertuiginformatie geleverd via een flexibel, webgebaseerd beheerdersportaal. Tweerichtingscommunicatie en een breed scala aan gedetailleerde rapporten geven dispatchers de tools die ze nodig hebben om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Bekroonde, 100% geïntegreerde, cloudgebaseerde gps-tracking voor het wagenpark met dispatchberichten, rapporten, waarschuwingen, chauffeursscores en meer.
NexTraq, een bedrijf uit de Michelin-groep, is een belangrijke partner voor zijn klanten omdat het hen helpt de veiligheid van chauffeurs te verbeteren en de inzetbaarheid van voertuigen te vergroten om meer gedaan te krijgen. Diensten omvatten: GPS-traceersysteem voor je wagenpark, scorekaart voor bestuurderveiligheid, mobiele werknemers, taakplanning, dispatching, routeplanning, diagnose, realtime waarschuwingen, brandstofbeheer, goederen volgen, ELD-naleving en mobiele apps voor chauffeurs en managers. Integreert met de meeste externe toepassingen. NexTraq is meer dan alleen een aanbieder van oplossingen voor het volgen van voertuigen en goederen. Het is een gewaardeerde partner voor het GPS-beheer van je wagenpark en je mobiele werknemers.

door Cro Software Solutions

(32 beoordelingen)
Bekijk profiel
CRO Software Solutions is efficiëntiesoftware voor het beheer van je bedrijfsmiddelen (bakken, containers, draagbare toiletten enz) bestuurders (gps-tracking, routebepaling, EDL enz), dispatchers, accountants (automatische facturering, naadloze integratie met alle QuickBook-versies) en je klanten. De enige software die je nodig hebt voor de sectoren voor metaalrecycling, afvalbeheer, draagbare toiletten en gerelateerde dienstverlening. Oplossing voor dispatch, routebepaling, volgen van bedrijfsmiddelen, automatische facturering voor de sectoren voor solide/vloeibaar afval, recycling, open dumpsters en gerelateerde dienstverlening.

door Trimble Transportation (formerly TMW Systems)

(30 beoordelingen)
Bekijk profiel
Transportation management solution that includes shipment planning and execution abilities. Transportation management solution that includes shipment planning and execution abilities.
Omnitracs Routing allows you to store custom, delivery-specific rules in the application, leading to more efficient routes. The software centralizes route history to one location, increasing the ease and efficiency your team will have when evaluating and creating routes. With Omnitracs, you can build efficient, automated routes with 100% accurate travel times by utilizing historical traffic patterns.

door Trimble MAPS

(19 beoordelingen)
Bekijk profiel
PC*MILER is the industry standard in commercial routing and mileage software. Carriers, shippers, 3PLs, and brokers use PC*MILER for precise mileage, drive time calculations, accurate rates for lane analysis, and driver pay. Additional data and features include: worldwide street-level routing, traffic, weather, toll cost calculations, and more. Available as a desktop or web-based application, through leading TMS or ERP providers, or via web services APIs. Industry standard commercial routing and mileage software for rating, billing, and driver pay.

door OnTerra Systems

(15 beoordelingen)
Bekijk profiel
RouteSavvy Route Planning Software provides affordable, efficient routing for small to mid-sized fleets involved in service calls, pick-ups & deliveries. Innovative RouteSavvy Fleet Tracker provides optional, add-on fleet tracking at a fraction of the cost of traditional fleet tracking systems. RouteSavvy costs $300/year for up to 3 users, with proven ROI that saves thousands of dollars year by reducing fuel costs & overtime labor costs. RouteSavvy-Affordable, web-based Routing Software for small & mid-sized fleets. $300/year with Proven ROI. Fleet tracking option too!
EXTRA has over two decades of innovation, experience, and a large base of customers who trust us as partners to power all deliveries, including last mile deliveries. Our advanced dispatch management software includes: automated dispatching; integrating multiple delivery options; real-time tracking and ETAs; customer notification options, including a real-time tracking link with map; live mobile SDK with map; customer portal and ETA API; route optimization; and, central dispatch to pool fleets. EXTRA offers advanced dispatch software that optimizes routes for deliveries, pickups and services in real-time, including last mile.
Bekijk profiel
DispatchTrack is the ideal end-to-end logistics software for delivery & service organizations. Complete with features such as route optimization, vicinity-based scheduling, dashboard for real-time monitoring, and the ability to capture job status, pictures, notes signature, survey, timesheets and invoices from a mobile device, DispatchTrack offers a complete solution. Tight integration with all major POS systems is available, and the mobile software runs on both Android and iPhone & iPad Route optimization, paperless delivery, and customer survey for delivery businesses. Integrates with a variety of invoicing systems.
Automile is the easiest and most affordable GPS tracking and fleet management solution. Simply plug Automile Box, a smart innovative device into your vehicles' OBD II port and automatically start tracking real time with its robust web and mobile applications. Businesses of all sizes access valuable insights into driving behavior, vehicle health and more to drive significant business results and be in compliance. Try Automile for free! No complex installation required and avoid lengthy contracts. "We've had a 66% cost savings merely by switching to Automile. But the true savings in terms of money, time & resources are way more."
Location intelligence solution that helps organizations understand where their businesses are and in which direction they need to go. Location intelligence solution that helps organizations understand where their businesses are and in which direction they need to go.
GPS Tracking Software. Track your vehicles' Location & Distance anytime, anywhere. With CHENZON you manage, analyze and improve your mobile workforce productivity and fleet operations. Our GPS tracking system is aimed to provide all the essential services in a smart & simple interface. Reduce customers calls with automatic branded tracking and alerts. Use our free Android app to know where your drivers are and be instantly notified when an order is delivered. Start today your first 14 tasks Logistics tracking software that helps businesses manage the mobile workforce and fleet via GPS tracking and route optimization.
Bekijk profiel
We offer: Best in class scheduling and mobility solutions for mid-sized to enterprise level companies, tailored to manage employed work forces and deliver measurable productivity gains of 25-50%. We are an industry leader, with a truly multi-tenant SaaS warranty claims processing and dispatch software; of which a large percentage of North American manufacturers, retailers and third party administrators use to automate and improve the 3rd party service delivery process. Mobile workforce management software with real-time appointment booking, job scheduling, SLA monitoring, and job dispatch options.
Dynamic route optimization software that plan the optimal routes for trucks and bikes under many constraints in time frames and order weight or volume. The system is included with a fleet management system to keep track of your vehicle locations and routing conditions. The best dynamic route optimization software. All in one solution for route planning and fleet management system.
Bekijk profiel
LoadFusion Optimizer 's award winning user interface makes viewing and comparing routes, schedules and loading models easy and intuitive. In seconds: ¿Amplify cost savings ¿Increase lead time/improve on-time delivery ¿Improve loading/utilization moving more freight with less equipment ¿Minimize empty miles and reduce fuel cost ¿Accommodate last minute orders & disruptions like regulatory changes, market changes, peak seasonality, etc. ¿ID backhauls & continuous moves ¿Boost visibility UltraShip's LoadFusion Optimizer named Transportation Product of the Year by American Business Awards. Find out how you can save $$$
Stream Go is een cloudgebaseerde softwaretoepassing voor transport- en logistiekbeheer. Stream heeft meerdere prijzen gewonnen en biedt intelligente, op kaarten gebaseerde routebepaling en optimalisatie van de planning; elektronische bewijzen van levering en ophalen (ePOD); zelfbedieningsgateway voor klanten; mobiele app voor chauffeurs; proactieve updates via e-mail- en sms; beheer van voertuigen en chauffeurs; en dit alles met een onbeperkt aantal gebruikers. Integreert met robuuste apparaten van Brightpearl, Veeqo, Sage 50, Sage 200 en Zebra. Een veelvuldig bekroonde en kosteneffectieve softwaretoepassing voor logistieke routebepaling en transportbeheer.
Bekijk profiel
Route planning tool that helps delivery drivers & traveling salesmen plan routes & directions when visiting multiple locations. Route planning tool that helps delivery drivers & traveling salesmen plan routes & directions when visiting multiple locations.
Locus Dispatcher is an automated route planner that uses deep machine learning to simplify the distribution of goods for delivery agents, drivers, and dispatchers. It is a comprehensive solution in logistics that enhances fulfillment operations & increases consistency in transport planning, with nearly no human intervention. The software considers real-life constraints and distribution models and offers the shortest and most effective delivery routes, ensuring optimization across freight costs. Dispatcher is an automated route planner that uses deep machine learning to simplify the distribution of goods for delivery executives.

door Young And Healthy Marketing

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Truckers Trip Planning App is the only app for truckers where you can calculate your load's required hours of service, your estimated time of arrival (ETA), your next available time (NAT), your load's true revenue, and your load's profit or loss In less than 5 minutes! Trip Planning App for truck drivers to quickly see if they have the hours, if they can deliver on time, and if the load is profitable.

door Detrack Systems

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
We are a route planning solution producing natural cluster-based routes, adding a human touch to the optimization process. Using proprietary heuristic algorithms, the routes produced seem more natural and face considerably less driver resistance. Capable of planning over 1,000 stops in 90 seconds (a record!), businesses around the world using ElasticRoute are now equipped to deal with challenges like unplanned changes to their deliveries. ElasticRoute is a heuristic based route planning and optimization algorithm that solves the vehicle routing problem for large fleets.
Titanwinds TMS transforms your trucking business. Built from the ground up to streamline your day-to-day operations. Your paperwork and time-wasting administrative tasks are eliminated with powerful features and a simple-to-use interface. Not only does TitanWinds make running your business less stressful, but it also results in real life reduced costs and increased profits as you and your team spend fewer precious hours handling tasks that can now be fully automated. Titanwinds TMS is a fully customizable and integrated suite designed to supercharge the efficiency of your trucking operation.

door ShipTrackApp

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
ShipTrack provides real-time control and visibility over movement of materials. ShipTrack provides a complete solution that includes: - a mobile app - dispatching - mapping - route optimization - rating and invoicing - driver settlement - Vehicle Inspection / Driver T&L - BOPIS - Stockroom - and much more ShipTrack is configurable to your existing business requirements and is supported by an amazing team. Meet the demands of todays eCommerce consumer using ShipTrack. ShipTrack's provides a complete tracking and delivery solution for Omnichannel Retail, Transportation, and Manufacturing organizations.

door Opti-Time Inc. (Geoconcept Group)

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Opti-Time award-winning routing optimization software improves companies' competitiveness thanks to geo-optimization: more appointments, fewer miles, resulting in a 30% increase in productivity. From booking appointments and deliveries to optimizing routes and tracking execution; Our software provides decision-makers and planners with a comprehensive and customizable solution for accurate, relevant, fast, and lower cost calls and deliveries. Opti-Time is part of the Geconcept Group (Est. 1991). Our software is used to optimize the schedule of field service, logistic and sales activities to achieve 30% productivity gains.
Trucking fleets trust Drivewyze PreClear weigh station bypass to provide their drivers with more bypasses at more locations across the USA than any other weigh station bypass service. Don't just take our word for it let us prove it to you. Before you make a purchase decision, our reporting tools can show you just how much time and money your fleet could be saving. Let us know your preferred device and we will get in touch to tell you more about how we can help your fleet. Trucking fleet focused weigh station bypass for ELDs. Commercial trucking companies save time and money with Drivewyze PreClear.
ServiceCore is a QuickBooks compatible, all-in-one, software solution custom built for companies in the septic pumping, grease trap cleaning, portable toilet, and roll-off rental business. ServiceCore helps companies easily manage their schedules, routes, customers, inventory, and more to save time and maximize profit. With over 12 years in the waste industry, our team of dedicated professionals work together to build and enhance our software to fit your needs. ServiceCore is a software solution designed to help liquid waste and roll-off rental businesses maximize efficiency and profits.
RouteStar Solutions is a unique, industry driven, route management software package that is an ideal solution for your on-the-go Delivery Distribution, Sales and Service business. Integrate with Intuits QuickBooks. The robust Mobile Solution allows you to be paperless for onsite invoices while offering customers their online Service Portal & Online Xpress Store improves customer service, satisfaction and streamlines orders/ invoices . Inventory Management, CRM, DSD, simple and intuitive. The best route sales and DSD accounting software and route manager software seamlessly interfaces with QuickBooks
Deliforce offers a wide range of benefits to businesses dealing with pickup and delivery, appointment and field force management. It bridges the gap between the Owner, Customers and Delivery agents with real time accurate tracking and updated notifications for every status of task. Deliforce can be used to restaurants, manufacture, retail, banks, ecommerce, food delivery, grocery delivery, home services and many industries, who deal with delivery, appointments and workforce in field. Ultimate platform to streamline your complex delivery operations and track your field staffs, delivery boys or technician in real time.
Real-time scheduling, route optimisation and dispatch software for your field force of between 30 and 3,000 engineers, surveyors, inspectors. VISITOUR will most efficiently plan all appointments, planned and emergency call-outs in a matter of seconds, including accurate time-of-day actual driving speeds and current traffic. You will attend customers quicker, arrive on time, reduce mileage and driving time by up to 50%. References include include SKY, Selecta, Jungheinrich, British Engineering. Optimised appointment booking and schedule/routing for field forces of between 30 and 3,000 engineers / surveyors / advisors.

door bMobile Route Software

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Provider of B2B Ecommerce, Order Management & Route Sales-to-Delivery solutions that connect with Quickbooks, Sage and other ERP & Accounting systems. Customization, Implementation and Support for DSD route delivery systems & mobile inventory tracking with handheld devices, mobile printers & barcode scanners. Distribution and Order Solutions for: Food, Produce, Bakery, Beverage, Bottled Gas, Dairy, Ice, Snacks, First Aid, and many other industries! B2B Ecommerce, Order management, and Route Sales & Delivery solutions that connect directly to Quickbooks and other accounting systems.
No matter what industry, SMART is the integral solution for your company. SMART was initially released 20 years ago, and has evolved into one of the most robust and comprehensive service and monitoring systems on the market. Field Service Management, Inventory/Asset tracking, Mobile Access to Software & Data, Quick Books Integration, CRM, Contract Management and Alerts, Customer Portal for your clients, Text & Email Reminders, In-Depth Reporting, Customer Portal, Vehicle Management, & much more. Software for EVERY industry. Provide better service, organize your company, increase efficiency, save time, cut waste & inventory loss.

door Clear Destination

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
From Retail to Homes. Your retail business is destined for something even better than what the industry has to offer it today. The struggle with product home deliveries remains a service and efficiency problem which threatens your ability to scale and grow. ClearDestination offers Retailers who manage big & bulky product delivery and specialized small deliveries in medical, food, drug & alcohol industries an innovative yet adoptable delivery management & route planning solution. From Retail to Homes. ClearDestination offers Retailers an innovative yet adoptable delivery management & route planning solution.
Modern fleet tracking software designed to maximize your profits and keep your daily operation costs down. Modern fleet tracking software designed to maximize your profits and keep your daily operation costs down.

door Little Services Gateway

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Logistrics has been serving the transportation sector since 2006 with solutions used by Fleet & Transit Operators, Non Emergency Medical Providers and Crew Haulers serving U.S Railroads. The Platforms key features include advanced scheduling, route optimization, billing & predictive dispatch with the ability to communicate across multi-mobile environments- from in-vehicle systems to smart phones and tablets. May be deployed as a turn key solution or tied into an existing application. We are at the cutting edge of technology as we help enterprises drive efficiencies around their last mile delivery challenges.

door Magenta Technology

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Maxoptra develop & deliver the only truly dynamic cloud based routing & customer service software for both small & large fleet operators. Delivering daily route savings for big names such as Natures Menu, JCB & Sofology, Maxoptra also prides itself on delivering innovative & cost-effective software for small fleets. Designed as a subscription-based SaaS solution Maxoptra is accessible worldwide. Due to our open API the software can easily be integrated with any WMS, CRM or tracking solution. Multi drop, cloud based routing & customer service software for the distribution and field service logistics industries.
Paragon's Route Planning Software maximizes use of drivers and vehicles, reduces costs and improves customer service. In use in more than 60 countries, our software is available for operations with Single Depot, Multi Depot and Integrated Fleets. Typically customers see operational benefits and ROI within months of going live. Paragon's Route Planning Software is also used strategically to model what-if scenarios, identifying the impact of business changes without spending a cent. Our Route Planning Software simplifies the transport planning process and cuts costs. Route planning is reduced from hours to minutes.
Online road route planner that allows you to calculate the optimal route for multiple locations. Web-based solution that helps businesses plan & customize routes using an API integration, track vehicles via GPS or geocoding & more.
Route planning solution that helps businesses plan sales routes through automatic itinerary planning, integration with CRM, and more. Route planning solution that helps businesses plan sales routes through automatic itinerary planning, integration with CRM, and more.
Bluesoft360 Cloud-based software that integrates route, inventory, invoice and client makes invoicing easy, so you can get paid faster. You can send invoices automatically to your customers at the end of the services. Take control of your business routes. Knowing the precise location of your customers. Bluesoft360 give you the ability to track the locations of your client and the services you bring. Cloud-based software that integrates route, inventory, invoice and client communication.
Descartes Route Planning software gives you the tools to maximize fleet and mobile resource utilization and efficiency. It enables your company to decrease costs, improve service, increase productivity and reduce environmental impact of your fleet. Continuously create optimal routes using fewer trucks, miles and drivers Seamless mobile integration for real-time tracking, performance, compliance, etc. Schedule appointments in real-time Streamline planning and productivity for mobile workers Descartes Route Planner is web-based route planning software that improves operational efficiency through better route optimization.
Bekijk profiel
Het platform werkt via een combinatie van een persoonlijke account en een mobiele toepassing voor chauffeurs of een GPS-tracker die in een voertuig is geïnstalleerd. Op deze manier kan het systeem orders toewijzen en de optimale route ontwikkelen door het klassieke transportprobleem op te lossen. Bovendien kun je via de toepassing zien hoe de chauffeurs verzoeken toewijzen, dus dit is een uitgebreid transportcontrolesysteem. YACU IS SOFTWARE VOOR DE CONTROLE VAN LOGISTIEKE TRANSPORTEN VOOR DE PLANNING EN OPTIMALISATIE VAN ROUTES EN VOOR AUTOMATISERING VAN DE LEVERING.

door Delivery Biz Pro

(1 review)
Bekijk profiel
Software for your delivery business that helps you serve clients, manage operations, and process orders. Software for your delivery business that helps you serve clients, manage operations, and process orders.

door FleetZoo

(1 review)
Bekijk profiel
FleetZoo is a cloud-based route optimization solution that includes order management, route planning and optimization, and real-time customer notification. Fleet operations are expensive: FleetZoo saves you time and money by combining a powerful artificial intelligence-based optimization engine with an easy to use inter face the runs in your web browser. Drivers/technicians get instant updates on mobile devices, while happy customers are updated on their appointment schedule. Fleet Route Optimization Solution for fleets of all sizes. Artificial intelligence based routing, easy to use interface.
For any delivery-intensive company, selecting the fastest and most cost-efficient route is the key to saving time, fuel, and money. Although the concept of route planning may sound simple, fleet managers know that even a single days work can take hours to plan. So how do you choose not just any route, but pinpoint the perfect route - and quickly? Used by companies around the globe, PTV Route Optimizer centralizes and automates your work to help you do achieve just that. Planning, Scheduling and Route Optimization software for delivery and service intensive organizations,

door DOP Software

(1 review)
Bekijk profiel
Revitalize and simplify your waste business with the most up-to-date software available: DOP Software. Using DOP will streamline office work, expedite accounts receivables, optimize routes, grow customer numbers, & more. An easy-to-use interface with an all-encompassing program that includes electronic updates with online bill pay, secure cloud servers, and a powerful routing solution is what makes DOP Software the newest and best waste business software. Call us today at (877) 716-1499. DOP's business suite is the only all-in-one waste management and routing software solution on the market.

door CarPal SG

(1 review)
Bekijk profiel
CarPal Fleet is a sophisticated SaaS platform that helps planning and routing your deliveries. With an intuitive dashboard and driver app powered by complex algorithms, our solution creates more efficiency and scalability for your business while helping you save costs. CarPal Fleet is a cloud-based platform that helps planning and routing your deliveries while saving cost for your daily operations.

door Bringoz

(1 review)
Bekijk profiel
Bringoz is a SaaS-based delivery logistics platform that provides shippers and carriers with end-to-end, real-time, scalable delivery infrastructure, enabling them to compete in todays demanding landscape. by providing a complete solution for management, drivers apps, reports, recruiting, shipping web app, and much more. SaaS-based delivery logistics platform that provides an end-to-end, scalable delivery infrastructure.

door SmartMonkey Scalable Computing

(1 review)
Bekijk profiel
Highway is a traffic aware routing software for food or parcel delivery optimization. Businesses can enter client information, specific delivery and visit time when they create an optimized route. This fleet optimization solution does not have a limit of vehicles nor stops. Traffic information can be included in calculating estimated times via an integration. Decisions are made using Machine Learning and Artificial Intelligence. Highway is a traffic aware routing software for food or parcel delivery optimization. It works for companies of all sizes.

door Radaro

(1 review)
Bekijk profiel
API-driven SaaS platform optimizing last mile delivery. Our leading UI/UX creates an innovative customer experience. API-driven SaaS platform optimizing last mile delivery. Our leading UI/UX creates an innovative customer experience.

door Cheetah Logistics Technology

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cheetah LOOP (Logistics Operations Optimization Platform) covers the logistics space from A to Z, including First Mile, Last Mile, Healthcare, Retail, Courier, Delivery, Freight, Truckload and LTL, 3rd Party Carriers for Hire and Private Fleets. Recognized for its Autonomous Routing and Auto Dispatch, LOOP builds and dispatches optimized route plans designed around your constraints and variables enabling planners the opportunity to assess impact and analyze route alternatives. Real-time routing, delivery and dispatch system for last mile supply chain optimization

door ThinkGeo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cygnus Track is a total solution for the commercial tracking arena, designed specifically to handle fleets of any size, operating anywhere. Monitor routes, easily audit driver safety, and improve efficiency for your entire business. Cygnus Track is packed with features which will streamline your fleet operations and increase your efficiency while reducing costs. Developers can even add support for their own custom hardware by using our flexible web services API. GPS tracking for fleets of any size; monitor routes, easily audit driver safety.

door Solvere Logistics

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enterprise-level software that will efficiently run your entire logistics operation and yield tangible freight cost savings. Phalanx enables companies to gain visibility and control of all shipments through a carrier-neutral, cloud-based system which leverages a rules-based workflow engine to manage shipment processes. By streamlining processes and information management associated with all shipping modes and locales. Phalanx reduces costs, increases efficiency and improves process compliance. Enterprise-level software that will efficiently run your entire logistics operation and yield tangible freight cost savings.

door MJM Innovations

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
EzTransport is an automated fare collection solution for small to medium sized transit agencies. This cost effective system includes a card solution, card reader, transaction processing platform and web portals for system management. The EzTransport solution works for fixed route, deviated route and paratransit. Transportation management system with software and hardware components that allows for paperless payments and enhances data visibility.

door Foxtrot Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Streamline the distribution of products through an algorithm - cutting emissions, reducing costs, and helping control logistics. Streamline the distribution of products through an algorithm - cutting emissions, reducing costs, and helping control logistics.

door mobi

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
As your daily visits increase, so does the complexity of the planning process. mobi has developed a simple, elegant solution to solve this incredibly complex problem. mobi.Route, our daily route planning software, reduces mileage and on-time arrivals while increasing customer satisfaction. Route Planning Software. Making Money Starts With The Right Plan

door Fuel Tax System

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fuel Tax System an IFTA reporting software, precise and simple to use. Capture trip millage and fuel purchases effortlessly Fuel Tax System an IFTA reporting software, precise and simple to use. Capture trip millage and fuel purchases effortlessly

door OH!FRAM

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ohfram is a platform that optimizes routes, dynamically and continuously, for drivers to arrive on time. ROUTE PLANNING Whether you are planning for the day or the week, Ohfram will assist to define your routes. Just add the customer phone number and location. ROUTE OPTIMIZATION Ohfram dynamically and continuously builds optimized routes to ensure the driver arrives on time, based on a variety of constraints. Ohfram let your customer know what time their driver will arrive

door SimpliRoute

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SimpliRoute is the route optimization revolution. Thanks to our cutting-edge route algorithms engine you can reduce your logistics costs, improve customers satisfaction and boost your last mile logistics performance from zero to world-class Fedex-UPS standards, at $40 per vehicle/month. We are democratizing logistics intelligence, so anybody can work better without a R&D department figuring out how to reduce their gas bill or CO2 emissions. Cloud-based route optimization software that helps SMBs improve and manage their logistics, delivery and fleet services.

door RateLinx

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Logistics & supply chain management solution that helps businesses track domestic and international shipments, manage inventory & more. Logistics & supply chain management solution that helps businesses track domestic and international shipments, manage inventory & more.

door Mapotempo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mapotempo is a startup that has developed route planning and route optimization solutions (SaaS and APIs) for any professional who manages routes delivery, pickup or routes with multiple visits in a day for: ecommerce, wholesaler, software company, sales force, press, meal deliveries, health, agrifood, transport, consulting firm etc. Each Mapotempo's components are under free software license. Free software is both a guarantee of sustainability and independence for users. For any professional that manages planning and optimization of delivery routes, pickup routes or routes with multiple visits in a day.

door Wise Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Wise Systems is an Autonomous Dispatching and Routing software that empowers operations teams and drivers to improve fleet efficiency and customer service, seamlessly adapting to the everyday challenges they encounter. Request a free demo today. Wise Systems is an Autonomous Dispatch & Routing solution that empowers ops teams and drivers to improve fleet efficiency and service.

door Routes Direct

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Logistics, route planning, scheduling and optimization app designed for businesses on the road. Logistics, route planning, scheduling and optimization app designed for businesses on the road.

door GraphHopper

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Gebruik de webservices om routeplanning, navigatie en verkeersbewuste route-optimalisatie toe te voegen aan je aanvraag voor voedsel- of pakketbezorging. Gebruik deze diensten voor elk gebruik, inclusief commercieel gebruik, voertuigtracking en navigatietoepassingen. Op elke gewenste kaart. Met de RESTful-webservice kun je routering integreren in je applicatie zonder kennis te hoeven hebben van de complexe algoritmes die daarachter schuilgaan. Er is geen eindgebruikersapplicatie. In plaats daarvan word jij geholpen om die eindgebruikersapplicatie zelf te bouwen. Een webservice waarmee snelle route-optimalisatie kan worden geïntegreerd in bestaande applicaties.

door inField Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
inField Solutions is an integrated platform designed for organizations with field resources to standardize how they work and maximize the visibility of their people, assets, vehicles, and equipment. inField Solutions is an integrated platform designed to standardize how resources work and maximize their visibility in the field.

door Innovation In Traffic Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
INIT helps to plan and optimized timetables, blocks, duties, rosters, staff and vehicle assignment to minimize the resources needed. INIT helps to plan and optimized timetables, blocks, duties, rosters, staff and vehicle assignment to minimize the resources needed.

door Maleein

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Multi-destination mobile application that routes automatically according to your client's orders. Multi-destination mobile application that routes automatically according to your client's orders.

door Routingo

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based technology designed to support digital transformation in logistics. Cloud-based technology designed to support digital transformation in logistics.

door ACT Operations Research

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Route Optimization, Scheduling, Dispatch, Real Time, Connected to GPS, APP available for Delivery Confirmation, Last Mile Delivery Applications, Hours on Service Control, SaaS Demand Forecasting, Supply Chain, Warehouse, Transportation & Distribution

door GVSoft

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Software for bus,shuttle or any other passenger company. That helps to hold and plan routes. Software for bus,shuttle or any other passenger company. That helps to hold and plan routes.

door Seon

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud school bus routing solution that provides web parent portal, ESRI-based maps, real-time video system monitoring and vehicle tracking. School bus routing solution that provides web parent portal, ESRI-based maps, real-time video system monitoring and vehicle tracking.

door Yuso Tech

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Couria enables last-mile delivery or courier services to operate their fleets and optimize routes for pre-booking or immediate delivery. Our turnkey software suite includes: 1/ Booking interface: agent back office 2/ Customers information: delivery tracking in real-time 3/ Driver interface: management portal and mobile app 4/ Dispatch: cutting-edge dispatch algorithms with job pooling feature 5/ Monitor: real-time automatic dispatch or manual assignation 6/ Analyze: data extract and report Fleet management and dispatch optimization solution designed for last-mile delivery or courier services

door Roambee

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
With Roambee, there's no long-term contracts hassles. Roambee is the only pay-as-you go, real-time monitoring solution for your shipments and assets indoor, outdoor, or in-transit business needs! Live tracking & alerts for shipment location, condition, & ETA. Detailed reports & analytics to help run a more efficient supply chain.

door Lead Plotter

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A platform that helps traveling sales reps and field services technitians visualize their customers' location to better plan routes. A platform that helps travelling sales reps and field services technitians visualize their customers' location to better plan routes.

door Get Symple

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Symple saves time and money by streamlining your invoice and payment workflows. Automate payments. Build Partnerships. Symple saves time and money by streamlining your invoice and payment workflows. Automate payments. Build Partnerships.

door Antsway

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
AntsRoute is a cloud-based route planning & optimization software developed by the French startup Antsway in 2015. The solutions help professionals to create optimal delivery, pick-up and multi-stop routes. The routing software makes it easier to smartly schedule appointments, optimize daily routes, automate dispatch to drivers, track their progress in real-time and keep customers updated with SMS alerts. The best software to increase stops per route, cut down transport costs and planning time. The innovative delivery, pick-up and multi-stop route scheduling and optimization software.

door Paper Route

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Organize your locations into the best route, while tracking how many items you're dropping off to make newspaper reordering easy. Organize your locations into the best route, while tracking how many items you're dropping off to make newspaper reordering easy.

door Metrobi

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Allows businesses and drivers to plan their deliveries in the cities efficiently. Allows businesses and drivers to plan their deliveries in the cities efficiently.

door Maven Machines

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
True real-time fleet management software to track real-time driver and asset locations. ELD FMCSA certified, DVIR, IFTA, 24/7 Support. True real-time fleet management software to track real-time driver and asset locations. ELD FMCSA certified, DVIR, IFTA, 24/7 Support.

door Geopointe

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides field service management through asset tracking, routing, dispatching, reporting, and more. Web-based solution that provides field service management through asset tracking, routing, dispatching, reporting, and more.

door Passport Corporation

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides field service management through data collection, work order dispatch, routing, surveys and more. Web-based solution that provides field service management through data collection, work order dispatch, routing, surveys and more.

door SmartMiles

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A simple and free multi-stop route planner for safe and quick delivery and travel. A simple and free multi-stop route planner for safe and quick delivery and travel.

door Mobyplanner

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobyplanner enables companies to plan their activities and travel. Mobyplanner enables companies to plan their activities and travel.

door Ascomy

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
route optimization platform for the trucking industry route optimization platform for the trucking industry

door Futura Soluzioni Informatiche

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Monitor work progress, track you fleet, schedule appointments, and optimize routes of your field technicians efficiently. Monitor work progress, track you fleet, schedule appointments, and optimize routes of your field technicians efficiently.

door Minubia

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sprint routes is a free route planning and optimization tool that lets you cut down on operating costs, reduce mileage, and improve customer service with Sprint Routes. Identify the fastest, most efficient routes within minutes and take the headache out of planning & scheduling. Start optimizing today's routes or plan for the whole month. Easy to use and matches a variety of industries. Free route planning solution to match a variety of industries. GPS tracking and the ability for our customers to track delivery.

door Apacheta

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that allows businesses to manage workflow and automate & streamline sales & delivery operations. Cloud-based platform that enables businesses to manage workflows and streamline & automate sales and delivery operations.

door Evos

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Route Optimization Software Route Optimization Software

door Beyond Key Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Reduce costs, save fuel and time, and optimize your driving routes with this flexible and configurable solution. Create monthly or annual visit schedules, run time optimizations on your routes, and utilize dynamic analytics to increase efficiency and make solid business decisions. Get 100% efficiency out of your employees with the easiest and most efficient route planner for any daily-visit business.

door Kardinal

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Kardinal is a Real-Time Tour Optimization SaaS Solution for logistics and Field Services companies. Thanks to its approaches based on cutting-edge algorithms, Kardinal offers its customers to plan their tours in an optimal way, reducing their costs and the time they allocate to planning while offering a better quality of service. The special feature of the solution lies in its ability to manage real time, adapt to unpredictable contexts and handle unplanned events. Kardinal is a Real-Time Tour Optimization SaaS Solution for logistics and Field Services companies.

door JungleWorks

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Flightmap is one of the finest Route Optimization Software. 24k businesses all around the globe use Flightmap to reduce Operational Costs and fuel usage. features: dynamic route modification Vehicle-Based Optimization Interactive Dashboard Analytics & Reports One-Click Route Sharing API Integration Flightmap is one of the finest Route Optimization Software. 24k business all around the globe use Flightmap to reduce Operational Cost