44 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Bij dit platform staat het proces centraal in alles. Het iGrafx-platform voor bedrijfstransformatie verandert jouw processen in een portfolio met waardevolle bedrijfsmiddelen. iGrafx biedt een goed en uitgebreid samenwerkingsplatform voor BPMN, RPA, werkstroomautomatisering, het klantentraject, GRC en meer. Heb je een wereldwijde onderneming? Geen probleem. Door een succesvolle opschaling worden bedrijven met meer dan 100.000 gebruikers wereldwijd en de grootste wereldwijde bedrijfsvereisten ondersteund. En er is nooit een limiet voor uploaden of bestandsgrootte. Meer informatie over iGrafx Het iGrafx-platform voor bedrijfstransformatie verandert je processen in een portfolio met waardevolle bedrijfsmiddelen. Meer informatie over iGrafx
Microsoft Visio is een diagramoplossing met een robuuste bibliotheek van ingebouwde en externe sjablonen en vormen, capaciteiten voor gegevensconnectiviteit en geïntegreerde samenwerkingstools. Maak indrukwekkende visualisaties met behulp van de meegeleverde vormen en startbestanden. Samenwerking nodig? Bewerk via een webbrowser tegelijk met collega's online opgeslagen diagrammen, om veilig en moeiteloos met anderen samen te werken. Koppel zelfs diagrammen aan realtime gegevens om snel beslissingen te nemen. Microsoft Visio is een innovatieve diagramoplossing die helpt bij het visualiseren van gegevensgestuurde bedrijfsprocesstromen en meer.
Deze online diagramtoepassing maakt het eenvoudig om professionele diagrammen te creëren en te delen. Van systeemontwerp tot brainstorming tot projectmanagement, dit platform ondersteunt al je communicatie- en samenwerkingsbehoeften. Daarom kiezen miljoenen gebruikers voor Lucidchart. Deze online diagramtoepassing maakt het eenvoudig om professionele diagrammen te creëren en te delen.
Samepage biedt bekroonde samenwerkingssoftware die is ontwikkeld om teams te helpen met het meeschrijven aan documenten, delen van bestanden, beheren van taken en kalenders, tekenen van diagrammen, bewerken van spreadsheets, en meer – allemaal in realtime. Dankzij veilig delen kun je samenwerken met collega's, aannemers, klanten enz. Met ingebouwde groepchat en videogesprekken kun je je team en de gesprekken binnen het team zien naast de content waar je samen aan werkt. Het kan ook worden geïntegreerd met honderden apps om je te helpen werkstromen te consolideren en een teveel aan e-mails te voorkomen. Samenwerkingssoftware ontworpen om teams te helpen bestanden te delen, taken te beheren, samen te werken aan content, sneller te communiceren en meer gedaan te krijgen.
Pingboard is een betere manier om een organigram te creëren, beheren en delen. Browse door je organisatie met behulp van een mooi, dynamisch organigram, gevuld met foto's van je werknemers. Het organigram wordt voor je bijgewerkt wanneer mensen van manager veranderen wanneer je verbinding maakt met je IT- of HR-systeem. Je kunt het organigram exporteren en delen, en het openen vanaf je telefoon. Diagramtools zijn niet speciaal ontworpen voor organigrammen. Pingboard is de betere manier om je organigram te creëren, beheren en delen.
draw.io is de go-to technologie voor het bouwen van diagramsoftware. Het is een open source stack- en eindgebruikerstoepassing die op grotere schaal wordt gebruikt dan alle andere browsergebaseerde diagramsoftware. Cloudgebaseerde diagramtool die helpt bij het maken, delen, volgen en beheren van diagrammen met behulp van slepen en neerzetten en sjablonen.
Een tool voor het maken van diagrammen die is ontworpen met het oog op samenwerking en eenvoud. Dit platform heeft het maken van diagrammen eenvoudig gemaakt, zodat je je gedachten eenvoudig kunt omzetten naar beelden. Het platform ondersteunt verschillende diagramtypen, van stroomdiagrammen tot geavanceerde infographics. Dit platform zet zich in om je ervaring met het maken van diagrammen zo productief mogelijk te maken. Meld je gratis aan en begin meteen met tekenen via de professioneel ontworpen sjablonen. Geniet van voordelen zoals realtime samenwerking en de overal aanwezige toegankelijkheid van webgebaseerde diagramsoftware. Online tool voor het maken van diagrammen om je ideeën gemakkelijk te kunnen visualiseren. Teken stroomdiagrammen, organogrammen, processtromen, mindmaps en vele andere diagrammen.
MyDraw is ontwikkeld en wordt ondersteund door Nevron Software, een wereldleider in oplossingen voor het maken van diagrammen, tekstverwerking en gegevensvisualisatie. MyDraw is een geavanceerd hulpmiddel voor het creëren van diagrammen en het tekenen van vectorafbeeldingen. Deze diagramsoftware bevat krachtige functionaliteiten om je te helpen bij het creëren van stroomdiagrammen, organogrammen, mindmaps, netwerkdiagrammen, plattegronden, stamboomdiagrammen, algemene zakelijke diagrammen, tekeningen, facturen, scorekaarten en meer. Het is de juiste oplossing voor jouw projectbehoeften. Diagramsoftware voor het tekenen van stroomdiagrammen, organogrammen, mindmaps, netwerkdiagrammen, plattegronden, algemene zakelijke diagrammen en nog veel meer.
Brainstorm en wissel ideeën uit met teamleden in hetzelfde kantoor of verspreid over de hele wereld. Cacoo is een diagramtool voor het maken van stroomdiagrammen, mindmaps, organogrammen, modellen en meer. Met functies zoals realtime samenwerking; krachtige app-integraties waaronder Google Drive, Confluence, Visio en meer; een enorme hoeveelheid sjablonen en vormen; en eenvoudige opties voor delen, zoals embedding, links en exports. Cacoo is een eenvoudig te gebruiken online diagram- en samenwerkingstool voor het maken van sitemaps, stroomdiagrammen, mindmaps, wireframes, modellen en UML.
Edraw Max is een alles-in-één diagramsoftware waarmee je moeiteloos professioneel ogende stroomdiagrammen, organigrammen, netwerkdiagrammen, zakelijke presentaties, bouwplannen, mindmaps, wetenschapsafbeeldingen, modeontwerpen, UML-diagrammen, workflows, programmastructuren, web-designdiagrammen, elektrotechnische diagrammen, directionele kaarten, database-diagrammen en nog veel meer kunt maken. Grafisch hulpprogramma dat het eenvoudig maakt om professioneel ogende diagrammen en grafieken te maken.
Krachtige diagramsoftware met duizenden sjablonen, tools en symbolen. Maak moeiteloos stroomdiagrammen, organigrammen, plattegronden, CAD-tekeningen, projecten en schema's, netwerkdiagrammen, tabellen en grafieken, wireframes en nog veel meer. Volledige integratie met MS Office, Box, Jira, GSuite, Confluence en Trello. Importeer, wijzig en exporteer Visio-bestanden en stencils. Dankzij de eenvoudige functies voor delen en samenwerken en toegang tot meerdere platforms is SmartDraw de superieure oplossing voor diagrammen. Eenvoudige multi-platform software voor het maken van elk diagram. Intuïtieve tools en sjablonen, met eenvoudige functies voor samenwerken en delen.
Gliffy Diagram bevat functionaliteit op ondernemingsniveau en veilige beheerfuncties waardoor het geschikt is voor organisaties van elke omvang. Online software voor het maken van diagrammen waarmee elk type diagram kan worden gemaakt, bewerkt en gedeeld. Online software voor het maken van diagrammen waarmee elk type diagram kan worden gemaakt, bewerkt en gedeeld.
Diagram software that enables designers to create website wireframes, electrical systems, family trees, and maps of software classes. You can quickly share tiny elements or mockups in a message to a friend, or export finished assets for the project in the format you need. It is a lot more simplified than other complex diagram software. Diagram software that enables designers to create website wireframes, electrical systems, family trees, and maps of software classes.
Lokaal geïnstalleerde oplossing voor het creëren van diagrammen op de desktop door middel van schetsen van problemen, processen en workflows. Lokaal geïnstalleerde oplossing voor het creëren van diagrammen op de desktop door middel van schetsen van problemen, processen en workflows.
D3M is een beveiligde web-app waarmee gebruikers in realtime kunnen samenwerken bij het ontwerpen van netwerktopologiediagrammen, rackdiagrammen en plattegronddiagrammen. Uit deze diagrammen genereert D3M automatisch je projectinventaris, klantoffertes en vereiste voorstellen en documentatie terwijl het ervoor zorgt dat alle onderdelen van je project voortdurend op elkaar afgestemd blijven. D3M stelt gebruikers in staat om in realtime samen te werken tijdens het ontwerpen van netwerkdiagrammen en genereert automatisch je offerte en voorstel.
ConceptDraw DIAGRAM (former name - ConceptDraw PRO) offers a professional set of drawing tools, templates, and object libraries. Furthermore, it delivers presentations that include dynamic displays of linked data, thanks to integrated Live Object technology; it also has import and export roundtrip of the MS Visio file format. The most popular file formats are supported as well: PNG, JPG, BMP, GIF, TIFF; EPS (export Windows version only); Adobe PDF; HTML (export); SVG, and PowerPoint. Prepares and delivers presentations that include dynamic displays of linked data, thanks to integrated Live Object technology.
Slickplan is the perfect app to help you start planning a website or app. Build sitemaps, design user flow, plan content, and share design mockups all from one easy to user web application. Built by designers for design professionals, teams and agencies. Get started by building your sitemap from a blank canvas or inputting the structure of a current website by using our site crawler or importing a Google XML file. Slickplan is everything you need to plan a website. Site mapping, diagramming, content planning, and mockup sharing all in one tool.
Moqups is a visual collaboration tool that combines whiteboard, diagram, and design features in a single, online app. Think, plan and communicate in real time to create a wide range of visual materials for any project: wireframes, mockups, diagrams, mind maps, dashboards, and prototypes. Moqups is used by over 1.5 million product managers, business analysts, UX professionals, executives, and cross-functional teams doing foundational work on complex projects. Moqups is a visual collaboration tool that combines whiteboard, diagram, and design features in a single, online app.
On-premise structured diagrams drawing tool that helps with drawing for building sites, chemistry labs, electronic designing, optics, and more. On-premise structured diagrams drawing tool that helps with drawing for building sites, chemistry labs, electronic designing, optics, a
Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed. Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed.
Open source GUI-prototyping-tool die door ontwikkelaars en bedrijven wordt gebruikt om wireframes en mockups van sites te maken met behulp van verschillende ingebouwde tools. Open source GUI-prototyping-tool die door ontwikkelaars en bedrijven wordt gebruikt om wireframes en mockups van sites te maken met behulp van verschillende ingebouwde tools.
Simuleer snel en eenvoudig stroomdiagrammen van Microsoft Office Visio, waardestroomanalyses en workflowdiagrammen. Process Simulator wordt geïnstalleerd als een invoegtoepassing bij Visio, zodat je naadloos simulatiemodellen in Visio kunt maken en uitvoeren. Het is een eenvoudige, voorspellende tool voor productiviteitsverbetering. 1) Maak een nieuw stroomdiagrammodel of voeg simulatie-eigenschappen rechtstreeks toe aan een bestaand stroomschema in Visio. 2) Druk op afspelen en bekijk je model met realistische animaties. 3) Bekijk dynamische modeluitvoerrapporten. Simuleer snel stroomdiagrammen van Microsoft Office Visio, waardestroomanalyses en workflowdiagrammen.
DrakonHub is een online diagramtool voor softwarevereisten en bedrijfsprocedures. Met DrakonHub kun je DRAKON-diagrammen creëren die een geoptimaliseerd alternatief bieden voor BPMN en UML uit de luchtvaartindustrie. DRAKON verwijdert de visuele ruis uit diagrammen en maakt complexe systemen gemakkelijk te begrijpen. Bovendien ondersteunt DrakonHub ook geordende mindmaps en hiërarchische checklists. Het bewerkingsproces in DrakonHub is snel en eenvoudig; je kunt binnen een paar minuten een groot diagram creëren. Diagrammen voor softwarevereisten en bedrijfsprocedures. Ultraduidelijke stroomdiagrammen, mindmaps en checklists zonder op pixels te jagen.
On-premise graph editor that helps create, import, arrange and export diagrams manually or through automatic layout algorithms. On-premise graph editor that helps create, import, arrange and export diagrams manually or through automatic layout algorithms.
ClickCharts lets you design flowcharts and diagrams easily with this software. Quickly create strong visuals of an organization, process, mind map, UML diagram and more. Map out your value streams and data flow. Find bottlenecks in the process and ways to optimize productivity. Jump start the process with template options or start fresh with your choice of shapes, symbols, line connector styles and more. Export to jpg, gif, png and more. ClickCharts lets you lay out your ideas, organization, process or create UML diagrams. Create data flow or value stream diagrams.
Adioma is an infographic maker that automates design for you using visual language and infographic templates using timelines, grids and icons. It allows you to create professional infographics in minutes. An infographic maker that automates design for you using visual language and infographic templates.
Diagramming system that creates flowcharts, CRC cards, UI, venn diagrams and more using UML, SysML, ERD, BPMN, and ArchiMate support. Diagramming system that creates flowcharts, CRC cards, UI, venn diagrams and more using UML, SysML, ERD, BPMN, and ArchiMate support.
Create precise and beautiful diagrams with automatic snapping, embedded LaTeX, and more. Great for technical and business diagrams. Create precise and beautiful diagrams with automatic snapping, embedded LaTeX, and more. Great for technical and business diagrams.
Diagram creating tool that helps businesses create flowcharts, state charts, Sankey diagrams, genograms & more. Diagram creating tool that helps businesses create flowcharts, state charts, Sankey diagrams, genograms & more.
Free online web based application for making database diagrams by typing the schema. Free online web based application for making database diagrams by typing the schema.
Sketchboard is an infinite online whiteboard, powered by your teams ideas. Use diagrams, notes, images and screenshots to brainstorm ideas. Tailored for Software Development. Sketchboard makes online diagramming simple, fun and intuitive. Sketchboard revolves around ideas, not looks. We believe an organic feel encourages collaboration and feedback. Choose from over 400 sketch shapes with automated connections and note down your thoughts to bring your vision to life in no time. Sketchboard is an infinite online whiteboard, ready to help your team bust barriers and boost productivity.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Create and present workflow, flowchart, and process diagrams. Create and present workflow, flowchart, and process diagrams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sankey diagram design software that can be used for visualization of energy flows, goods, cost flows, material streams. Sankey diagram design software that can be used for visualization of energy flows, goods, cost flows, material streams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Design and software production web platform for online modeling of UML, BPMN, RDS, and flowcharts. Offers remote collaboration tools. Design and software production web platform for online modeling of UML, BPMN, RDS, and flowcharts.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Forgot the sticky notes, endless meetings and emails with yet another spreadsheet attached! Exhibition Expert is the straightforward website which makes organising your next exhibition a breeze. Exhibition creation solution with features to manage reports, floor plans, contract details, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web app that allows you to design Sankey flow diagrams quickly and efficiently. Web app that allows you to design Sankey flow diagrams quickly and efficiently.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Network diagramming and mapping tool designed to automate and simplify your network discovery, documentation, and planning. Network diagramming and mapping tool designed to automate and simplify your network discovery, documentation, and planning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Project that aims to develop an industry standard for the way in which hosting resources are deployed. Project that aims to develop an industry standard for the way in which hosting resources are deployed.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Windows-based SCADA system that can be used for industrial automation, hobby use, education, and home automation. Windows-based SCADA system that can be used for industrial automation, hobby use, education, and home automation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Arcentry helps users visualize the full picture of their infrastucture and create interactive infrastructure cloud diagrams Arcentry helps users visualize the full picture of their infrastucture and create interactive infrastructure cloud diagrams
(0 reviews)
Bekijk profiel
Bpm'online studio free is een gloednieuw product van bpm'online dat werd ontwikkeld om het ontwerpen van processen te stroomlijnen. Het product, dat absoluut gratis is voor een onbeperkt aantal gebruikers, is een perfecte keuze als je het ontwerpen van processen moet versnellen, procesbeheer wilt standaardiseren, samen met je team processen moet ontwerpen en procesdocumentatie wilt vereenvoudigen. Gratis krachtige tools voor een vereenvoudigd en gezamenlijk procesontwerp.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Diagramming tool specialized for software architecture. Diagramming tool specialized for software architecture.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Capella is an open-source model-based systems enginieering tool that provides methodological guidance, intuitive model editing,and viewing capabilities for Systems, Software and Hardware Architects. Capella relies on Arcadia a field-proven model-based methodology that covers each engineering phase, from operational need analysis to physical architecture definition. Capella is used on by numerous industrial sectors (aerospace, energy, transportation)
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visual Tools for Better Business Productivity. The comprehensive set of tools in Minitab Workspace enable the visualization, analysis and prioritizations that drive understanding of complex initiatives and create value across various teams in organizations. Minitab Workspace contains problem solving tools to clearly visualize, optimize, prioritize, and map business value.