129 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Smoobu is webgebaseerde software die een effectief beheer van je vakantiewoning mogelijk maakt. Dit platform is gericht op eigenaren van vakantieverhuur en biedt een daadwerkelijke all-inclusive oplossing. Inclusief een PMS, kanaalbeheerder, website-ontwerpfunctie, communicatie, betalingen, enz. en zelfs een toepassing voor de gastbeleving. Meer informatie over Smoobu Smoobu is webgebaseerde software die een effectief beheer van je vakantiewoning mogelijk maakt. Meer informatie over Smoobu
AppFolio Property Manager is ontworpen en ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en biedt een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde oplossing die ideaal is voor groeiende, complexe bedrijven. AppFolio is beschikbaar voor een lage maandelijkse vergoeding en omvat: moeiteloos plaatsen van beschikbare eenheden, online huurincasso, professionele websites, online toepassingen en huurovereenkomsten, ingebouwde screening, nauwkeurige boekhouding, mobiele inspecties en andere tijdbesparende functies. Complete softwareoplossing voor online boekhouding en vastgoedbeheer, voor vastgoedbeheerders van professionele, residentiële en gemengde eenheden.
Buildium is de enige software voor vastgoedbeheer die is ontworpen door vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders. Met de alles-in-één, cloudgebaseerde oplossing van Buildium kunnen vastgoedbeheerders efficiënter werken en controle krijgen over elk aspect van hun bedrijf, van boekhouding en verhuur tot exploitatie en onderhoud. Buildium ondersteunt meer dan 14.000 beheerders van huurwoningen en verenigingen in 46 landen - in totaal meer dan een miljoen eenheden onder beheer. Buildium is vooraanstaande webgebaseerde software voor vastgoedbeheer die met name geschikt is voor woningen en verenigingen.
Bezit, beheer of investeer je in appartementencomplexen met meer dan 100 wooneenheden? Dan is het tijd om ResMan te ontdekken. Het vastgoedbeheerplatform van ResMan biedt naadloos beheer van alle zaken, van boekhouding tot screening tot betaalbare compliance. Zo krijgen eigenaren en exploitanten een end-to-end oplossing die consistente NOI-groei en een adembenemende ervaring biedt voor bewoners. || Gratis live-chatondersteuning || Eenvoudige implementatie || Toegewijd klantenserviceteam || Bezoek de website van ResMan voor een gratis demo. Het platform van ResMan is ontwikkeld om meergezinswoningen naadloos te beheren, voor efficiënte workflows en gratis live-chatondersteuning.
Beheer van huurwoningen en persoonlijke financiën met tracking van huurdersinformatie, inkomstenbeheer en uitgavenbeheer. Beheer van huurwoningen en persoonlijke financiën met tracking van huurdersinformatie, inkomstenbeheer en uitgavenbeheer.
Rent Manager is geavanceerde software voor vastgoedbeheer en is ontworpen om elk facet van je unieke bedrijfsactiviteiten te beheren. Van leasing tot boekhouding, onderhoud tot marketing, je gehele portefeuille wordt ondersteund door de in drie decennia bewezen technologie van Rent Manager. Biedt een krachtige database voor vastgoedbeheer; volledig geïntegreerd boekhoudsysteem; intuïtieve oplossingen voor contactbeheer, onderhoud, werkorders en marketing; een open API-portaal voor unieke aanpassingen en nog veel meer. Krachtige software voor vastgoedbeheer die in één geïntegreerde oplossing alle functies combineert die jij nodig hebt om je bedrijf te runnen.
Software voor vastgoedbeheer voor beheerders en verhuurders met 10 - 5000 panden. Je vindt hier alle tools die je nodig hebt voor de complete boekhouding van onroerend goed, huurders en trusts. Incasseer huur online, publiceer accommodaties op je eigen website voor vastgoedbeheer, hou onderhoudsaanvragen bij, verwerk online huuraanvragen en bestel screeningsrapporten van huurders. De prijs is gebaseerd op de omvang van de unit, zodat je eenvoudig kunt schalen om aan je behoeften te voldoen. Je ontvang altijd gratis in de VS gevestigde klantenondersteuning. Software voor vastgoedbeheer voor professionele beheerders en particuliere verhuurders met 10 - 5000 panden. Gratis proefperiode van 14 dagen.
De cloudgebaseerde end-to-end software voor vastgoedbeheer van Propertyware stelt vastgoedbeheerders en exploitanten in staat om hun bedrijf effectief en gemakkelijk te schalen. Het uitgebreide platform van Propertyware stelt je in staat accommodaties te plaatsen en op de markt te brengen, inclusief lead-to-lease-functionaliteit en volledig geïntegreerde huurdersscreening, huurders- en eigenaarportals inclusief online betalingen, boekhouding op kasbasis en transactiebasis, directe toegang tot aangepaste rapporten en overzichten met de flexibiliteit om aangepaste velden toe te voegen. Van flexibele prijzen en maatwerk tot uitstekende functionaliteit, deze software voor het beheer van vastgoed biedt meer.
Avail, ontworpen voor verhuurders met minder dan 10 panden in gedachten, is een intuïtieve toepassing voor vastgoedbeheer die je helpt reclame te maken voor leegstaande eenheden, huuraanvragen en kredietrapporten aan te vragen, huurovereenkomsten te ondertekenen en huur te innen - en dit allemaal online. 150.000 verhuurders gebruiken Avail omdat het een end-to-end platform is dat je helpt op te schalen van beginner naar professional met tools, in de VS gevestigde klantenondersteuning en training. Gebruiksvriendelijke oplossing die verhuurders helpt potentiële huurders te vinden, hun kredietgeschiedenis te bekijken, huurcontracten te ondertekenen en huur te innen.
Onderhoud één archief van panden waarvan jij de eigenaar bent. Houd gegevens bij over huurders, huurbewijzen, vervaldatums en zelfs herinneringen. Pas deze app aan voor het web, Android, iPhone en iPad. Probeer het gratis! Zoho Creator is een ontwikkelingsplatform met weinig code waarmee je zelf aangepaste, mobiel-klare apps kunt lanceren.
SimplifyEm is much easier to use than spreadsheets and financial applications. You can avoid vacancies and get paid on time with tenant and lease management, save time and money with automated tracking of rental finances, and make tax season easy with one click tax preparation. Tired of filing cabinets overflowing with paper receipts, complex spreadsheets, and expensive property management software? SimplifyEm.com is your solution. Property management software for property managers, landlords and real estate investors. Property management made easy!
TenantCloud is een gratis cloudservice met persoonlijke portalen voor verhuurders, huurders en servicepro's waarmee ze online huur kunnen betalen en innen, communiceren, verhuurinfo opslaan, foto's voor intrekken/verhuizen uploaden, onderhoudsverzoeken beheren en meer. Met TenantCloud kunnen huurders een nieuwe woning vinden en visuele aanvragen voor onderhoud beheren. Tegelijkertijd profiteren verhuurders van het gratis beheren van maximaal 75 eenheden, online huurinning en het adverteren van beschikbare woningen op meer dan 25 platforms. TenantCloud is een gratis cloudservice met persoonlijke portalen voor verhuurders, huurders en servicepro's.
RealPage's suite of solutions benefits owners, managers, and investors in the real estate industry, covering conventional multifamily, affordable, military, student, single-family, senior, vacation, commercial, and mixed-use property types. RealPage provides solutions & services for every aspect of rental property management, all backed by the industry's leading Market Analytics data platform, helping to maximize the value of your property. Learn more about RealPage today! Our solutions & services help owners and managers of various rental property types maximize the value of their properties.
De webgebaseerde software van Total Management voor vastgoedbeheer biedt kosteneffectieve bedrijven voor woningbeheer, commercieel vastgoed en studentenhuisvesting de mogelijkheid om hun bedrijven effectiever te beheren en te laten groeien. De webgebaseerde software van Total Management voor vastgoedbeheer omvat de volledige boekhouding en de mogelijkheid om werkorders, verklaringen van eigenaren en communicatie met bewoners en huurders via e-mail te verzenden. Webgebaseerde software voor vastgoedbeheer. Volledige multitasking, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.
Betaalbaar vastgoedbeheer voor langetermijnverhuur: Hemlane is de slimste en nieuwste technologie die beheer uitvoert via intelligente software en toegang tot on-ground agents. Het is ontworpen en ideaal voor eigenaren met 1 tot 100 huurwoningen. Beheer je huurwoningen vanaf elke locatie
De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt een complete cloudgebaseerde softwareoplossing voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders van zowel commercieel als gemengd vastgoed. Re-Leased is winnaar van Emerging Add-On of the Year van Xero. Met Re-Leased kun je een gevarieerde vastgoedportefeuille beheren met een enkele toepassing. De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt cloudgebaseerde software voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders.
Eenvoudige oplossing voor het beheer van vakantiewoningen. Slechts 1 account om op alle belangrijke websites te publiceren en te betalen per boeking. Ervaar hoe eenvoudig het is om je woning aan te bieden op belangrijke websites van vakantieverblijven zoals Airbnb, HomeAway en Booking.com met slechts één account op Your.Rentals. Upload je woningen naar Your.Rentals en publiceer op meerdere websites voor vakantiewoningen. Alle boekingen, aanvragen en uitbetalingen worden beheerd via Your.Rentals. Eenvoudige software voor het beheer van vakantiewoningen. Alle boekingen, aanvragen en uitbetalingen worden beheerd via slechts één account bij Your.Rentals.
Landlord Studio is een populaire property management-app voor iOS, Android en desktop. Het streeft ernaar zoveel mogelijk van je handmatige workflow te automatiseren. Het biedt een uitgebreide oplossing voor property management die toegankelijk is via native mobiele apps en desktop. *Volg al je huurbetalingen en deposito's. *Registreer eventuele uitgaven en maak een foto van je aankoopbewijs. *Bewaar al je huurdocumenten. *Stel herinneringen in. *E-mail automatisch huurders. *Screen alle potentiële huurders. Property Management, maar nu goed gedaan. Verhuurder-app voor beheerders van woningen en verhuurders, toegang via desktop of mobiele app
De webgebaseerde software voor onroerendgoedbeheer voor woningen en commercieel onroerend goed automatiseert alle aspecten van onroerend goed voor appartementen, huizen en winkelcentra. Met de lease-, vacature- en werkorderbeheersystemen ben je efficiënter en productiever als property manager. Het volledig geïntegreerde en geautomatiseerde boekhoudpakket bespaart je veel tijd door gebruik te maken van geautomatiseerde huurinning, geautomatiseerde facturering en geautomatiseerde tools voor het bijhouden van late betalingen. Webgebaseerde softwareoplossing voor onroerendgoedbeheer die alle aspecten van onroerendgoedbeheer automatiseert voor appartementen, huizen en winkels.
Xotelia helpt eigenaren van kortetermijn- en seizoensgebonden huurwoningen om aanbiedingen te beheren op meerdere distributiewebsites. Het bedrijf stelt eigenaren momenteel in staat om bijna 50 platforms te beheren, waaronder peer-to-peer-sites (Airbnb, Housetrip, Wimdu), en boekingsplatforms (Expedia, Booking.com...) die beschikbaarheid en prijzen synchroniseren in verschillende agenda's. Xotelia kan een commissievrije boekingsengine installeren op elke website van een accommodatie. Het helpt eigenaren om kijkers om te zetten in boekers. Webgebaseerde kanaalbeheerder en boekingsengine met functies zoals prestatiebewaking en realtime synchronisatie.
Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om hun vastgoedbeleggingen gratis te volgen, te beheren en erover te rapporteren. Tienduizenden beleggers gebruiken Stessa om meer dan $ 25 miljard aan vastgoedactiva bij te houden. Bespaar tijd en optimaliseer je eengezinswoningen en meergezinswoningen met prestatiedashboards, geautomatiseerd bijhouden van inkomsten en onkosten, tools voor documentorganisatie en financiële rapporten die klaar zijn voor de belastingaangifte. Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om de prestaties van hun vastgoedportefeuille gratis te volgen, te beheren en erover te communiceren.
Deze software is een online oplossing om je te helpen het beheer van je huurwoningen te automatiseren. Je kunt je accommodaties aanbieden en adverteren, online aanvragen verzamelen, huurders screenen, online huurbetalingen incasseren en onderhoudsverzoeken indienen en bijhouden. Tegen een meerprijs heb je ook toegang tot een bibliotheek met rechtsvormen. Aanmelding is gratis om te ervaren hoe Rentler je kan helpen. Software voor verhuurders van Rentler is een krachtige tool die is ontworpen om alles te automatiseren, van het aanbieden van je woning tot het incasseren van de huur online.
TurboTenant is de alles-in-één, gratis tool voor vastgoedbeheer die stroomlijnt hoe je het verhuurproces beheert. Met de verhuurmarketing van dit platform kun je je aanbieding met één klik overal op het web plaatsen. Je kunt online huuraanvragen verzamelen en huurders screenen (ontvang kredietrapporten en achtergrondcontroles). TurboTenant is krachtig maar gebruiksvriendelijk en bespaart je tijd, geld en rompslomp terwijl je je volgende huurder zoekt. Perfect voor de verhuurder, vastgoedbeheerder of makelaar van 1-100 eenheden. Zo wordt verhuren gemakkelijk gemaakt. Gratis software voor vastgoedbeheer voor verhuurders voor het op de markt brengen van huurwoningen, het aannemen van huuraanvragen en het screenen van huurders.
Desktop vastgoedbeheersoftware voor eigenaren of beheerders van huurwoningen. De software is desktop-based voor beveiliging en snelheid, maar kan verklaringen e-mailen naar zowel huurders als eigenaren. De Tenant File kost een fractie van wat concurrenten vragen, is gebruiksvriendelijk en heeft dezelfde functies als veel duurdere software. Dit omvat afzonderlijke grootboeken voor eigenaren, woningen, eenheden en huurders, een herinneringssysteem, controleafstemming en tal van rapporten. De ondersteuning is toonaangevend in de sector. Desktop vastgoedbeheersoftware die het gemakkelijk voor je maakt om snel huur in te voeren en kosten te boeken, rapporten te genereren, notities bij te houden.
Innago is clean, easy to use property management software for managing your rentals. Our customers are small, independent landlords that have one or two employees or handle everything themselves. They don't have a marketing team or an IT department. From day one, we've met and collaborated with these small-to-mid-sized landlords to produce an application they actually want to use. We've avoided unnecessary features and focused on saving you time. Easy to use property management software for small-to-mid-sized landlords & property managers. Sign leaes, collect rent, screen tenants
Yardi Breeze is property management software designed for you. Our refreshingly simple platform is the complete package, with built-in accounting, online marketing and leasing, integrated screening and insurance, and online portals for easy rent collection, service requests, payments and owner reporting. It's easy to set up, and pricing starts at just $1 per unit per month for residential properties. If your business requires additional features and controls, ask about Yardi Breeze Premier. Yardi Breeze is intuitive and powerful property management software that's refreshingly simple to use, saving you both time and money.
Property Vista is de toonaangevende software voor vastgoedbeheerbedrijven. Property Vista is met name geschikt voor portefeuilles van meer dan 100 panden, en het geïntegreerde communicatiesysteem combineert alle functies (verhuur, boekhouding, betalingen, onderhoudsaanvragen) in één krachtig geautomatiseerd systeem. Dit systeem is voor degenen die het belang inzien van het verminderen van leegstand, het beperken van risico's en het verbeteren van de cashflow door middel van sterke huurdersrelaties. Property Vista is een volledig pakket van vastgoedbeheersoftware. Met name geschikt voor portefeuilles boven de 100 panden
Tellus is a fintech startup revolutionizing real estate investing for the masses and democratizing the mortgage industry for borrowers. Buy and sell into the best neighborhoods as easily as buying and selling stocks. Run your rental business with free tools built for real estate professionals. Tellus is a fintech startup revolutionizing real estate investing for the masses and democratizing the mortgage industry for borrowers.
Webgebaseerde software die je vastgoedbeheerbedrijf helpt groeien. De kracht van elke boekhoudsoftware is afhankelijk van solide financiële gegevens. En daar is Palace goed in. Palace maakt het je gemakkelijk, of je nu automatische incasso's gebruikt, bankafschriften importeert of de API van het platform gebruikt om informatie te importeren. Wees mobiel en werk onderweg. Het responsieve ontwerp betekent dat je Palace overal en op elk apparaat of elke computer kunt gebruiken. Het platform heeft ook systeemeigen iOS- en Android-apps waarmee je nog veel meer kunt doen. Tool voor woningbeheer met smartphone-integratie en ingebouwde business intelligence voor medewerkers en vastgoedbeheerders.
Powerful, User-Friendly, Fully Customizable. For years, property managers like you have been forced to choose between a powerful system that can do everything they need, or a user friendly system that their staff can actually use. Those days are over. With Property Matrix, you dont have to choose. You get it all. Property Matrix is the worlds most customizable and user-friendly property management solution.
Pendo is een online app voor verhuurders die de tijdrovende, alledaagse taken van vastgoedbeheer vereenvoudigt. Pendo doet al het zware werk, zodat verhuurders meer tijd kunnen besteden aan het opbouwen van betere relaties met hun huurders. Pendo-verhuurders kunnen al hun zaken online en op één plek beheren: vermeldingswebsites, verhuuraanvragen, huurovereenkomsten, screening van huurders, onboarding van huurders, cashflowbeheer, huurinning en financiële rapportage. Pendo heeft gebruikers in 85 landen. Pendo is een online app voor verhuurders die de tijdrovende, alledaagse taken van vastgoedbeheer vereenvoudigt en stroomlijnt.
Cozy is changing the way renting works. Renting has always been fragmented, unsecure, and unnecessarily complexeven though it affects nearly everyone at some point in their lives. We offer the first complete modern service for independent landlords and renters. Our mission is to make the process simple, secure, and intuitive. We process millions of dollars in rent every month, and people rent Cozy properties in thousands of cities around the country. The first complete modern service for independent landlords and renters.
Cloud-based property management and trust accounting software for agencies who want to do less, make more and grow more. And the key to how we can help you do that? Powerful workflows that help you take control of your portfolio and your business in just seconds. Five reasons to choose Console Cloud: - Access one platform with many integrations - A better migration and support experience - Unlock powerful automation - Advanced reporting - First-class compliance World-class trust accounting + intelligent property management workflows. Manage your portfolio with fewer systems and less hassle.
TurnoverBnB is a platform that helps vacation rental hosts to automatically schedule and manage their turnovers via our website and mobile app. By syncing with the property's calendars on Airbnb, VRBO (Homeaway) or iCal, hosts can automatically schedule their cleanings based on bookings. Hosts can manage existing cleaners or find local cleaners who are already part of the TurnoverBnB network. Cleaners use their own app to receive notifications, use checklists, send messages and project updates. Online platform for vacation rental hosts to automate turnovers, manage cleaners and find new ones with our website and mobile app.
Stays is software voor de verhuur van vakantiewoningen die het aantal automatisch binnenkomende boekingen verhoogt. Het biedt alles wat je nodig hebt om je accommodaties te adverteren, het aantal boekingen te verhogen, een perfecte ervaring voor je gast te creëren en de resultaten te analyseren. Alles wat je nodig hebt om je accommodaties te adverteren, het aantal boekingen te verhogen, een perfecte ervaring voor je gast te creëren en de resultaten te analyseren.
PropertyMe is Australia's largest and most complete cloud property management software. With an easy-to-use interface, comprehensive trust accounting, built-in inspections and maintenance, mobile app and client access, you'll have everything you need to manage your properties. Unlock the power of genuine automation to bill like a boss, perform end of month in minutes and reconcile automatically. Simplify your workload with PropertyMe so you can focus your attention where it's really needed. Australia's largest and most complete cloud property management platform.
A free to use rental property management software loaded with features including online payments, tenant screening, lease management, and more. We offer a free Tenant Portal for your tenants to pay online via credit card or ACH. Our property owner portal gives your owners visibility into their properties. Our automated flows lessen your workload and ultimately delivers a great solution. A free to use rental property management software loaded with features including online payments, tenant screening, and more.
Building Stack is an online property management platform that helps businesses fill vacancies faster, collect rent online, and track maintenance issues in real time through a web portal and smartphone application. Building Stack is an online residential property management platform designed from the ground up to be intuitive and easy to use
RentPost makes managing rental property a breeze. From lease tracking, accounting and work orders to online rent collection, managing your properties in RentPost will not only save you time and money, allow you to scale your company, but it's also enjoyable to use. Save your valuable time and money - start with a free 30 day trial. Property management software that's actually enjoyable to use. Start simplifying rent - try RentPost free for 30 days!
Easy to use. Does everything. Remote Landlord provides an outstanding, complete solution to all your property management needs. Designed to be mastered with minimal training, Remote Landlord can help you keep track of both residential and commercial property. Its robust accounting allows you to always know your bottom line, and critical alerts ensure that nothing falls through the cracks. Contact us today to set up your free demo. Our commitment to customer satisfaction is unparalleled. Web-based property management system that manages residential and commercial property. Scales well for both large and small portfolios.
Arthur Online is a cloud-based property management solution that works on PC, Mac and mobile devices, bringing tenants, contractor agents and property owners onto one connected platform. With Arthur Online, property managers can communicate with their tenants, contractors and other stakeholders to carry out day-to-day tasks, and Arthur Online's dashboard allows users to have a single view of their entire property portfolio and keep track of scheduled activities. A cloud-based property management solution that brings property management onto one connected platform
Bixby is a building amenity platform that makes it easy for property owners and managers to provide top quality service to their tenants and residents. Our software enables managers to automate and organize their operations, resulting in less time and money spent on overseeing repairs, communicating with tenants, and collecting payments. Bixby is a cloud-based set of tools and services that enable property management teams to provide residents with a better experience.
Verhuurbeheerders en gebouwbeheerders kunnen hun vastgoed beheren via geïntegreerde modules voor boekhouding, leegstandbeheer, ticketing, communicatie, facilitair beheer en bezoekersbeheer die beschikbaar zijn als mobiele en webgebaseerde toepassingen, samen met een speciale huurdersapp voor het online betalen van de huur. Het is een whitelabel mobiele app die kan worden verstrekt aan eigenaren en huurders in de activa die je beheert, om hen te helpen samenwerken met je team. Een geïntegreerd whitelabel vastgoedbeheerplatform voor beheerders en organisaties in de vastgoed- en verhuursector.
Rentmoji is the first institutional grade Property Management software available to main street investors. Rentmoji improves scaled property management operators getting them organized and effective, all while dramatically reducing administrative overhead and saving time. Rentmoji utilizes a SMART methodology platform, mapping out each vertical by automating property syndication, lead harvesting, resident screening, document storage, maintenance workflow , vendor management and accounting. Institutional grade property management solution with features for listing, screening, payment processing, full portals and app
Real estate companies like Ray White choose Flowingly to streamline operations. Centralise all paper, email and PDF based real estate and property management processes in a single system of record. Flowingly gives complete visibility enterprise wide. Document your processes, then automate them. Real estate companies like Ray White choose Flowingly to streamline operations. Centralise all paper, email and PDF based processes.
Web-based solution that helps businesses manage tenants and properties, collect payments, track expenses, create work orders and more. Web-based solution that helps businesses manage tenants and properties, collect payments, track expenses, create work orders and more.
iManageRent is a cloud-based property management software suitable for landlords and property managers with single or multiple properties of all sizes. The platform offers online listing syndication on 14 different sites such as Zillow, Apartments.com, etc., tenant screening, rent payments, security deposit accounting, document storage, maintenance management and much more. Support is provided via phone and email. Pricing is per unit. Monthly and annual pricing plans are available. iManageRent is a cloud-based property management software suitable for landlords & property managers with single or multiple properties
eRentPayment allows you to collect rent online through one-time or recurring payments so you no longer have to deal with receiving paper checks. You can customize your own online application and run background checks on potential applicants at no cost to you. We also offer expense tracking, maintenance requests, automated payment reminders, automatic late fees, payment requests (invoices), and credit reporting to distinguish your property to potential tenants. Online rent collection, custom applications, background screenings, expense tracking, and maintenance requests for any rental property.
The Closing Docs is an automated income verification tool that allows property managers and lenders to make the best approval decisions. Using The Closing Docs enables property managers and lenders to expedite the review and approval process, while increasing the accuracy of their applicant's reported income. Automated income verification of your applicant to make the best decisions as a property manager or lender.
iRent is a full featured, cloud-based property management solution for owners/managers of 5-5,000 units. It includes tenant screening, onboarding, work orders, auto billing (including late fees), forms (with digital signatures), online rent payment (tenant portal), web site management, vacancy posting, renters insurance integration, and collections. iRent also includes iOS and Android Apps for both property managers and tenants. iRent is a full featured, cloud-based property management solution for owners/managers of 5-5,000 units.
Zenlord Pro is a free property management software that makes being a landlord simple. ZenLord Pro is a free property management software that's web based, and makes being a landlord easy with tenant screening reports, rent collection, leases, marketing links, work order systems and even a local vendor network to send jobs to. Localized property management software that will assist landlords and rental companies with all aspects of their business.
RentRedi is an affordable property management software for landlords. Less than $20/mo. Perfect for small landlords or growing your business. Web and mobile app for landlords to collect mobile rent, list properties, prequalify and screen potential tenants, send notifications and reminders to units, properties, or all tenants, and manage maintenance with video. Tenant mobile app. Flat fee. Never pay more for adding more units. Unlimited tenants, units, and teammates. Live customer support. Affordable property management software for landlords. Less than $20/mo. Unlimited tenants, units, and teammates.
Grow Your Rental Business By Using The Best Online Property Management Software - Automate Site Tasks - Fully Integrated Tenant Screening & Online Rent Collections - Tenant Portal - Owner Portal - Manage Work Orders - Automatically Advertise and Syndicate Listings Across 20+ Top sites to Drive Renters to Your Units. Versatile software can be used for multifamily or commercial management. 2 week free trial period plus US based tech support. Grow Your Rental Business With The Best Online Property Management Software/Automate Tasks/Integrated Tenant Screening & Collections
Send estimates and invoices remotely from the palm of your hand. Take credit cards, venmo, cash app, zelle, ACH and checks. Get FREE leads in your local area. Let customers download the free SendWork client app and book instantly. Send en-route notifications and communicate directly. Assign jobs to workers, GPS and time tracking. Gain repeat and loyal customers and grow your business. $19.99/Mo App built for individuals and businesses that work in the field in the home services sector. 14-Day Free Trial - $19.99/Mo.
Greenhouse PM is an easy-to-use, online property management application that allows landlords and property managers to more effectively manage their rental properties. Whether you lease one condo or an entire apartment complex, Greenhouse PM will help ease the burdens of rental property management. Online property management application that allows landlords and property managers to more effectively manage their rental properties.
Smart Property Systems is SaaS for property management. The new tech stack is attractive, easy to learn and use, automates the management for the subscriber, and provides a portal that tenants love and can use to pay their rent and communicate with the manager as needed. It is an accounting system that also supports the complete rental cycle. Automation takes the friction out of property management. There is much more to see. Visit our website for more information. Winner top 10 tech companys SPS streamlines the moving parts of managing properties, so property managers can focus on maximizing income potential of investment.
Rentalfy provides residential property managers a convenient, easy-to-use, and cost-effective web platform to manage their properties. Our software is cloud-based and mobile-ready so there is nothing to install or maintain, giving our property managers happy tenants and more time to focus on their business. Our features include rent collection, rental applications, background and credit checks, lease management and invoicing, online maintenance requests, a customizable website, plus much more! Rentalfy provides residential property managers a convenient, easy-to-use, and cost-effective web platform to manage their properties.
Rentberry is a platform designed to streamline the process of long-term renting for both tenants and landlords. Rentberry took care of each stage of the leasing process. Now tenants can search for properties, submit applications, negotiate over price, provide background histories, and sign agreements via a single platform. Landlords, in their turn, can screen tenants, choose the best candidates, sign rental contracts, and receive monthly payments online. Rentberry is a platform designed to simplify the long-term rental process for tenants and landlords.
Enables real estate agencies, property owners & landlords to create a 'paperless' room contracts for their tenants. Enables real estate agencies, property owners & landlords to create a 'paperless' room contracts for their tenants.
Schedule My Rent saves you time with online rental applications, tenant screening, collecting rent, storing and sharing leases, tracking expenses. Tenants can pay rent with their bank account, credit card, or with cash at any MoneyGram location (Walmart, CVS, etc.). Receive rent fast with QuickPay. Custom late fees (monthly, daily, up to max, custom descriptions), custom collection dates (any day, monthly, twice per month, weekly), and a dashboard to easily see your rental status across units. Online application, screen tenants, collect rent, store and share leases, track expenses. Tenants can also pay with cash at MoneyGram.
Payquad Solutions is a property management software designed to automate tasks and streamline processes that pertain to running residential and commercial properties, condominiums, and student housing. The platform eliminates the common pain points that hamper property management operations, leasing, resident or tenant communications, maintenance and repairs, document management, security, and payment, among others. One platform to simplify all your day-to-day operations. Payquad is the simplest and easiest to use property management platform.Period. Streamlining day-to-day operations all in one platform.
Complete solution for the management of rental properties. Complete solution for the management of rental properties.
Online rent payments, tenant screening, accounting, task management, invoicing, reporting, and more... Rental property management solution that helps with online rent payments, tenant screening, accounting, task management, and invoicing.
An app that scales from an individual landlord to a property management company with features for units, tenants, and financials. An app that scales from an individual landlord to a property management company with features for units, tenants, and financials.
PayProp was launched in 2004 and has grown into a leading processor of rental payments and back office automation for the property management industry. Our platform sets the standard for speed and accuracy of transaction processing, posting, reconciliation and pay-outs, offering our clients complete transactional control and regulatory compliance. PayProp is part of the Humanstate Group, an international private technology services group with subsidiaries in the UK, Canada and South Africa. Collect & match all rent portfolio payments, send invoices & reminders, make outgoing payments & generate reports in a few clicks.
Whether you're just starting out or are a seasoned landlord or property manager, RentMe is the perfect end-to-end property management software to help you increase rents and cut costs. 100% free for Property Managers and Landlords, RentMe allows you to advertise your property to our syndicate network (Zillow, Trulia, Hotpads, Realtor, etc), schedule showings, receive online applications to screen tenants leveraging Credit and Background checks, as well as collect rent all at the push of a button Cloud-based platform that helps tenants and landlords manage applications, property listing and tenant screening.
Join thousands of landlords that are effortlessly self-managing their rental properties on NestEgg. 98% of landlords on our platform are receiving rent on time during COVID-19. Fully automate rent collection and get rent on the 1st of every month, guaranteed. Resolve maintenance issues using our 24/7 helpdesk. We'll coordinate the repairs, saving you time and improving tenant happiness. Create your free account today! For landlords with units in Chicagoland, NestEgg gives the tools and services you need to replace your expensive property manager.
Super-simple software - for property managers, landlords, & owners. Easily manage tenants & properties, track rent due, print invoices & rent roll, collect payments & store all your data in one comprehensive, easy to use package. Say goodbye to Excel and put your property management business on cruise control! Optimized for small to mid-sized rental property portfolios - free trial, no card required, no setup fees or long term contracts. Easy to use, actively developed, superior support Manage your entire property inventory with an easy to use and full featured software package, backed by personal, friendly support.
RentMoola is a disruptive cloud platform that empowers consumers to take control of their finances through a simple, integrated, and secure solution that is powered by a world-class partner ecosystem. We've partnered with property management associations, payment providers, and consult industry experts to provide a full suite of integrations and solutions which work with a wide range of property portfolios. Simplifying payments into one efficient, secure platform.
AccuRently offers the latest software tools to eliminate common problems in property management. You can manage every aspect of rental property using our intuitive user interface design features that provide the best possible experience. There are several dashboards designed to keep you informed on all things property related, ultimately positioning you to make the most effective decisions. AccuRently also allows you to track service requests and pertinent tenant details all at your fingertips. AccuRently offers the latest software tools to eliminate common problems in property management.
CRESSblue users leverage it to organize their data, automate reconciliation calculations and instantly provide detailed reports to auditors, tenants, contractors and investors. Key features include automation of complex calculations for unique leases, document management and distribution, customizable reporting and notifications. CRESSblue enables property managers to make cost estimations and calculate common area maintenance expenses, insurances and taxes associated with multiple properties. CRESSblue is a cloud-based solution designed specifically for small to large commercial property management businesses
A cloud-based property management solution that enables landlords to manage property expenses, contracts and tenants. A cloud-based property management solution that enables landlords to manage property expenses, contracts and tenants.
A rental property repair and maintenance management software for clear communication between manager, contractor, and resident. A rental property repair and maintenance management software for clear communication between manager, contractor, and resident.
Software that supports landlords from the request to the departure of the guests and automates processes. Software that supports landlords from the request to the departure of the guests and automates processes.
Achieve more with the hotline hotelsoftware / property management system. Everything from a single provider: from individual PMS, to internet booking engines and cash registers. The hotline hotel software offers the best price-performance ratio, is individually tailored to your hotel and can be expanded with interfaces and modules. The hotel software offers an intuitive user interface and has been established on the market since 1986. The hotline hotelsoftware/PMS offers the best price-performance ratio, is intuitive & individually tailored to your hotel. Since 1986.
Zuby is a free property management app for DIY landlords, helping them save time and money when managing their rental properties. Landlords use Zuby's intuitive and easy-to-use platform to collect rent, screen renters, create leases, order maintenance pros, view summarized lease info, upload important documents, and stay better organized overall. Renter use Zuby to pay rent for free, split rent with roommates, contact landlords, purchase renters insurance, order cleaners, movers & more. Free property management app for DIY landlords. Collect rent, screen renters, and create leases with our easy-to-use app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Apps and cloud services designed for rental property management. Affordably priced for beginning investors including free apps and the first 3 tenants free. Rental property management apps for both iOS and Android.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides tenant portal, income and expenses tracking, preloaded legal forms, vacancies advertising, and website design capabilities. Provides tenant portal, income and expenses tracking, preloaded legal forms, vacancies advertising, and website design capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based rental property management platform for Australian landlords. Web-based rental property management platform for Australian landlords.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rental solution for landlords with one or more rental properties, featuring tracking, performance reports, accounting, and more. Rental solution for landlords with one or more rental properties, featuring tracking, performance reports, accounting, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online apartment information management system for property owners, landlords, property managers, and leasing agents. Online apartment information management system for property owners, landlords, property managers, and leasing agents.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that helps property managers with rent collection, maintenance requests, tenant communications, and more. Cloud-based solution that helps property managers with rent collection, maintenance requests, tenant communications, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Remotely control access to rental apartments, buildings, and houses without keys for easy check-in or cleaning services. Remotely control access to rental apartments, buildings, and houses without keys for easy check-in or cleaning services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Neighbium is developed specifically to help apartment complexes and housing societies to overcome the challenge of maintaining day to day operations. Below are the features: - Society Data Management - Society Billing - Society Accounting - Society Helpdesk - Facility Booking - Society Notice - Society Polls - Vehicle Management - Society Chat - Inter Society Chat - Visitor Management - Society Compliances - Alerts and Notification for Society news and events - Reporting etc A cloud-based society management solution with a vision to make residential society better managed and strongly connected.
Bekijk profiel
Apartment and housing management app for renters, leasing offices, and building owners. Options for maintenance, reports, and broadcast Apartment and housing management app for renters, leasing offices, and building owners. Options for maintenance, reports, and broadcast
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rental property management software for Landlords. that helps manage properties, tenants, financial reports and more. Rental property management software for Landlords. that helps manage properties, tenants, financial reports and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Society software designed to help with accounting, complaint management, maintenance management and updates. Society software designed to help with accounting, complaint management, maintenance management and updates.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tenant Ledger is an All-In-One property management software that easily keeps track of your properties, leases, and accounting. The powerful Commercial/Residential lease automation tool keeps you up to date with rent charges, late fees, and payments. Always know who's paid and still owes you money. Never let your tenants fall behind. Make it easier for them, with Tenant Ledger's online tenant portal tenants can view their rent history and pay rent using ACH or credit card. Accounting and property management solution that is designed for your everyday property manager.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Condo management software that enables both residents and building staff to communicate using a custom mobile app. Condo management software that enables both residents and building staff to communicate using a custom mobile app.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A cloud based tool for landlords to manage their properties, tenancies, and collect rent on the go. A cloud based tool for landlords to manage their properties, tenancies, and collect rent on the go.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Property management system geared for small-scale landlords with tenant screening, inspections, and online rent payments. Property management system geared for small-scale landlords with tenant screening, inspections, and online rent payments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
RUMSolution can: collect payments, generate invoices, receipts, automatic balance calculation,monitor unit maintenance, provide analytics, generate account receivable , create renewals letters , provide bilingual documents support. RUMSolution can be installed on your personal cloud account. This way you benefit from cloud hosting and at the same time, you are able to customize our solution to your needs by us. Custom-made solution to manage rental properties with a variety of functionality that can all be customized.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rental management software with property maintenance tracking, tenant portal, and payment tracking for property managers. Rental management software with property maintenance tracking, tenant portal, and payment tracking for property managers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rental property management solution that helps with payment and document management and allows easy communication with residents. Rental property management solution that helps with payment and document management and allows easy communication with residents.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete solution to help manage towers with analytics and portfolio management built in. Complete solution to help manage towers with analytics and portfolio management built in.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Property maintenance without the hassle Property maintenance and repair reporting software for estate agents and property managers. Sorbet takes the work out of connecting with contractors and tenants so you can accomplish more. 24/7 maintenance reporting, never miss an expiring report with automated workflows, go paperless with a branded tenant app. Property maintenance without the hassle We take the work out of connecting with contractors and tenants so you can accomplish more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An online property management software for commercial and residential property managers and owners. An online property management software for commercial and residential property managers and owners.
Cloud-based property management software company for individual landlords and small property management companies. Cloud-based property management software company for individual landlords and small property management companies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Property Organizer was built with the home owner in mind. Organize information about your property, request inspections, and more! Property Organizer was built with the home owner in mind. Organize information about your property, request inspections, and more!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Livinsoft was born to solve a pain: the difficulty of managing student accommodation facilities using conventional desktop software for hospitality sector with limited features and flexibility. Furthermore, adopting this software required substantial resources and investment with frustrating timelines. And we were not alone experiencing this pain. We thought that there had to be a significantly better solution. A cloud based facility management software with primary focus on student accommodation. Access real time information anytime anywhere!

Kopersgids voor Verhuuradministratie software

Verhuuradministratie software helpt vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders bij het inventariseren en op de markt brengen van leegstaande panden die te huur zijn, bij het beheren van huurders, bij het innen van de huur enz. Het registreert ook de betalingen die worden ontvangen van de huurders en houdt de uitgaven bij die worden gedaan voor onderhoud en andere activiteiten. Deze softwarecategorie is nauw verwant aan de leasing software , vastgoedbeheer software , reserveringssysteem vakantiehuizen en VVE-software .

De voordelen van verhuuradministratie software

De vastgoedmanager moet elke dag jongleren met verschillende taken, zoals het bijhouden van huurbetalingen, het delen van huurbonnen, het screenen van sollicitanten, het opstellen van vacatures en het beheren van huurders. Verhuuradministratie software automatiseert veel van deze processen en minimaliseert handmatige interventie, waardoor zowel tijd als moeite wordt bespaard.

 • Automatische screening van huurders: vastgoedbeheerders moeten de huurders screenen voordat ze aan hen kunnen verhuren. De huidige tools bieden ingebouwde mogelijkheden om aanvragers te screenen op basis van vooraf bepaalde parameters, zoals leeftijd, inkomen, kredietgeschiedenis enz. Sommige oplossingen kunnen zelfs achtergrondcontroles uitvoeren, waarbij de gegevens van de aanvrager worden vergeleken met verschillende databanken en rode vlaggen worden opgemerkt. Al deze mogelijkheden kunnen eigenaren van onroerend goed redden van slechte huurders en hen helpen fraude en oplichterij te voorkomen.
 • Inzet van twee kanten: verhuuradministratie software is niet alleen voor eigenaren en beheerders van onroerend goed. Het biedt ook een interface voor huurders om de huur te betalen, te communiceren met verhuurders, documenten in te dienen, verzoeken en waarschuwingen te versturen en aanvragen in te dienen. Hierdoor kunnen eigenaren van onroerend goed in realtime op de hoogte worden gebracht van de zorgen van de huurder en die oplossen.

Algemene functies van verhuuradministratie software

 • Beheer van huurders: het beheren van activiteiten die verband houden met de huurders, zoals het boeken van kamers en het toewijzen van eenheden.
 • Beheer van huren: het beheren van huurovereenkomsten en het bijhouden van vernieuwingsschema's.
 • Huurdersportaal: het instellen van een speciaal onlineportaal waar huurders vragen kunnen stellen, huur en rekeningen kunnen betalen en kunnen communiceren met het personeel.
 • Tracering van leegstaande eenheden: het bijhouden van de leegstand en bezettingsgraad van woningen.

Overwegingen bij de aankoop van verhuuradministratie software

 • Ondersteuning voor portefeuillebeheer: vastgoedmakelaars en -agenten beheren verschillende soorten onroerend goed, zoals appartementen, vakantiewoningen en commerciële eenheden. De software zou het volledige portfolio van een gebruiker moeten ondersteunen. 
 • Eenvoudig in gebruik: de oplossing moet een gemakkelijk te begrijpen interface hebben, samen met intuïtieve navigatie en eenvoudige dashboards. Het is een extra voordeel als de oplossing ook een mobiele app biedt. Als koper is het slim om te vragen om gratis proefversies of demo's om de interface en de bruikbaarheid van een tool te evalueren voordat je een aankoop doet.
 • Cloud versus on-premise inzet: cloudgebaseerde systemen besparen gebruikers de kosten van het installeren van infrastructuur voor hosting en softwareonderhoud. Deze oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar en de leverancier zorgt voor softwareupdates. On-premise opties zullen hogere investeringen vooraf vereisen, maar zullen geen terugkerende maandelijkse/jaarlijkse abonnementskosten met zich meebrengen. Schaalbaarheid kan een probleem zijn en updates zijn de verantwoordelijkheid van de gebruiker, maar on-premise oplossingen bieden meer controle over gegevens en processen.
 • VR zal de gebruikerservaring verbeteren: de VR-implementatie in het vastgoedverhuurdomein is in opkomst, waardoor eigenaren en beheerders van onroerend goed virtuele rondleidingen kunnen maken door hun eigendommen. Deze rondleidingen bieden toekomstige huurders een interactieve digitale ervaring voordat ze de woning huren.
 • AI-aangedreven chatbots zullen voordelig zijn voor huurders: het gebruik van chatbots om potentiële huurders te helpen bij het zoeken naar een woning neemt toe. Deze chatbots bieden interactieve hulp en beantwoorden vragen met betrekking tot eigendomsvereisten, vierkante meters, voorwaarden van het leasecontract, vereiste documenten, enz. Chatbots kunnen ook helpen met leadgeneratie en leadprofilering door vragen te stellen zoals: „Wil je kopen of huren?”