75 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Lightspeed Retail POS is een cloudgebaseerde, mobiele alles-in-één-oplossing die de manier vereenvoudigt waarop je klanten bedient en al je bedrijfslocaties beheert. Beheer je inventaris, hou je verkopen in de gaten, beheer je medewerkers, verwerk betalingen en creëer onvergetelijke winkelervaringen die ervoor zorgen dat klanten steeds weer terugkomen, allemaal vanaf je iPad. Meer informatie over Lightspeed POS Zorg dat je de activiteit van je bar kunt bijbenen: houd je verkopen bij, train medewerkers en neem vanaf elke plek bestellingen op met behulp van een iPad. Meer informatie over Lightspeed POS
Cloud-based omnichannel platform of choice by retail and restaurant chains seeking to accelerate innovation and omnichannel execution. Its flexible technology allows to achieve greater agility and innovation, with lower IT costs, for more differentiated and personalized customer experiences across all channels, through key capabilities such as a web & mobile POS, CRM & Clienteling, OMS engine, price and discount management, mobile inventory or connectors with solutions such as SAP or Magento. Meer informatie over Openbravo Commerce Cloud Cloud-based omnichannel platform of choice by retail and restaurant chains seeking to accelerate innovation and omnichannel execution. Meer informatie over Openbravo Commerce Cloud
eHopper is een gratis mobiel POS-systeem voor Windows-pc's, Android en Poynt. eHopper is geschikt voor kleine bedrijven zoals quick-service restaurants, koffiezaakjes, bakkerijen, cafés, bars, slijterijen, foodtrucks en elk andere retailbedrijf dat op zoek is naar een geconsolideerde oplossing om hun bedrijfsactiviteiten en klantenservice te vereenvoudigen. Belangrijkste functies omvatten: Orderbeheer Bestellingen volgen Klantenbeheer Betalingen Gesplitste betalingen Betaalbewijzen Inventaris Medewerkersbeheer Meer informatie over eHopper eHopper is een gratis mobiel POS-systeem ideaal voor winkels en restaurants om hun activiteiten te versnellen en de omzet te laten groeien. Meer informatie over eHopper
Shopify POS is een iPad-app waarmee je de producten uit je Shopify-winkel kunt verkopen in een fysieke winkelomgeving. Blader moeiteloos door de catalogus van je winkel, selecteer de producten die je klant wenst, activeer zijn/haar creditcard en druk de bon af of stuur het via e-mail. Klanten en bestellingen worden allemaal gesynchroniseerd met je online store. Het is niet nodig om meerdere voorraden, productcatalogi en betalingssystemen bij te houden. Shopify integreert alle aspecten van je detailhandel in één gebruiksvriendelijk platform. Een iPad-app om de producten van je Shopify-winkel te verkopen in een fysieke winkelomgeving, waarin alle aspecten van je detailhandel zijn geïntegreerd.
De complete kassaservice van Square biedt een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses. Square is één service voor je hele bedrijf, van een kassa in je broekzak tot rapporten op je laptop. Square maakt zakendoen makkelijker, of je nu op de markt staat of je twintigste filiaal opent. Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Square POS is the point-of-sale system designed to grow with you, with no contracts, no monthly fees and no cancellation charges. It has everything you need to start, run and grow your business with ease including payments, employee and location management, inventory, analytics and more. The app can be used as a mobile POS on your smartphone or tablet, connecting with Square Reader, Dock and Stand. Square POS is the point-of-sale system designed to grow with you, with everything needed to run your business smoothly.
Het is ontworpen voor eenvoud en wordt vertrouwd door meer dan 2 miljoen bedrijven wereldwijd. Square POS is een volledige verkooppunt-app die werkt op zowel Apple- als Android-apparaten. De krachtige software bevat alle tools die je nodig hebt - betalingen, digitale kwitanties, open tickets, inventaris, rapporten en meer. Het is veelzijdig genoeg om elk soort bedrijf te ondersteunen, van detailhandel tot bakkerij. De eenvoudige en elegante gebruikersinterface maakt het gemakkelijk voor jou en je personeel om snel aan de slag te gaan. Stel moeiteloos je gratis Square Point of Sale-systeem in om je te helpen concentreren op wat belangrijk is: jouw bedrijf en je klanten.
Alles wat Shopkeep doet, ondersteunt groeiende en onafhankelijke bedrijven. ShopKeep is opgericht door een succesvolle bedrijfseigenaar en biedt een intuïtief, veilig POS-systeem voor tablets, met software waarmee verkopers slimmere bedrijven kunnen runnen door het personeel te optimaliseren, de voorraad te reguleren en toegang te krijgen tot verkooprapporten en klantinformatie op één naadloos, cloudgebaseerd platform. Het bekroonde klantenserviceteam van ShopKeep bedient al meer dan 25.000 klanten, is 24/7 beschikbaar en biedt robuuste ondersteuning. ShopKeep biedt POS-hardware, software en betalingsverwerking zodat kleine en middelgrote bedrijven slimmer kunnen werken.
Cin7 inventory management software and POS system allow multichannel retailers to sync sales with stock, route orders between branches, offer promotions and gift vouchers online and in stores, and provide a unified multichannel retail experience. Get complete visibility and control you need to keep costs down, margins and cash flow high and stock at the right level to meet demand at every channel and location. Cin7 POS works with most tablets, including iPad. Manage stock and orders for every sales channel, store, warehouse/3PL in one automated solution that saves you time and money.
Een bedrijf runnen is tijdrovend, maar POS-software van talech helpt taken te stroomlijnen en tijd vrij te maken. Met het intuïtieve ontwerp helpt talech restaurants, winkels en dienstverlenende bedrijven hun activiteiten te vereenvoudigen en inzichten te verkrijgen om betere beslissingen te nemen. Met een paar klikken kunnen verkopers vele handelingen verrichten; inventaris eenvoudig bijhouden; bestellingen splitsen, samenvoegen en aanpassen; medewerkers beheren en arbeidskosten bewaken; loyaliteit opbouwen met het ingebouwde CRM-platform. Inclusief gratis 24/7 ondersteuning. talech is cloudgebaseerde verkooppuntsoftware voor de iPad voor restaurants, winkels en dienstverlenende bedrijven.
TouchBistro is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en specifieke eisen van de restaurantsector. Restaurants kopen TouchBistro omdat ze een servicepunt willen dat kan helpen de verkoop te verhogen, de klantenservice te verbeteren en zakelijke beslissingen te onderbouwen. TouchBistro wordt geleverd met 24/7 deskundige ondersteuning van voormalige obers, managers en eigenaren. TouchBistro is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en specifieke eisen van de restaurantsector.
Bekijk profiel
Krachtige retail POS voor iOS/iPad ontworpen voor een klein tot middelgroot bedrijf en meerdere locaties. Service en ondersteuning begint met een vrijblijvende proefperiode en is vervolgens $ 28,25 - $ 34/maand per locatie met meerdere factureringsopties. PHP POS biedt voortdurende software-updates en toonaangevende ondersteuning in de VS. Vergelijkbare functies omvatten e-commerce, open platform-creditcardintegratie, winkelaccounts, loyaliteitsprogramma's en andere geavanceerde functies die je verwacht in de huidige retailmarkt. Met PHP POS voor iOS/iPad betaal je niet meer dan $ 34/maand per locatie voor geavanceerde functies die nodig zijn in de huidige retailmarkt.
Square for Retail biedt alle tools die je nodig hebt om vlot te verkopen met software, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd. Verkoop naadloos in de winkel en online met een geïntegreerde online store. Handel binnen enkele seconden verkopen af met de gebruiksvriendelijke POS voor iPad. Volg en verplaats inventaris op meerdere locaties en krijg inzicht in je winstmarge. Beheer je medewerkers met tijdkaarten. Voeg inventaris toe vanuit je POS en maak direct klantprofielen. Genereer en print streepjescodelabels. Ga gratis aan de slag. Square for Retail biedt alle tools om vlot te verkopen met een POS, online store, voorraad, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd.
Revel Systems is een robuuste, cloudgebaseerde iPad-oplossing voor verkooppunten (POS) die de ambities van restaurants en detailhandelaars ondersteunt. Als schaalbare oplossing kan Revel zowel voldoen aan de behoeften van onafhankelijke bedrijven met meerdere terminals en meer dan twee locaties, als die van kleine, middelgrote en grote ketens. De Revel POS is snel, intuïtief en veilig, het biedt uitgebreide interne functies en kan naadloos worden geïntegreerd met partners die zijn gespecialiseerd in salarisadministratie, voorraadbeheer, CRM en andere functies. Revel Systems is een cloudgebaseerde verkooppuntoplossing (POS) voor de iPad die snel, intuïtief en veilig is.
Upserve POS is een toonaangevende iPad POS die door duizenden restaurants wordt gebruikt om een uitzonderlijke horeca-ervaring te creëren. Upserve is speciaal ontworpen door restaurantmensen en combineert een gebruiksvriendelijke interface met krachtige POS-functies om je restaurantactiviteiten te moderniseren en stroomlijnen. In combinatie met Upserve HQ en Upserve Payments creëert Upserve POS een zeer geavanceerde POS- en restaurantbeheeroplossing, speciaal gebouwd om de gastenervaringen te verbeteren. iPad POS voor restaurants, bars en cafés. Compleet systeem voor restaurant- en barbeheer.
Toast is een alles-in-één POS- en restaurantbeheersysteem. Toast is speciaal gebouwd voor de horeca en is opmerkelijk eenvoudig te gebruiken. Klanten van Toast kunnen gemakkelijk bestellingen uitvoeren, online en interne menu's bijwerken en de loonadministratie van personeel beheren. Met online bestellen, geavanceerde realtime rapportage en ingebouwde loyaliteitsprogramma's zorgt Toast ervoor dat je geen gedoe meer hebt met meerdere leveranciers, en worden de kosten drastisch verlaagd. Toast is een alles-in-één POS- en restaurantbeheersysteem dat is gebouwd om de efficiëntie te verbeteren en de kosten drastisch te verlagen.
Epos Now biedt oplossingen voor bedrijfsmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven in de detailhandel en horeca. Het bedrijf biedt point-of-sale (POS) hardware en toonaangevende cloudgebaseerde software die wordt geleverd met de Epos Now AppStore voor naadloze integraties met betalingen, accounts, marketing en andere essentiële zakelijke tools. Deze schaalbare systemen zijn afgestemd op individuele bedrijfsbehoeften en worden geleverd met een volledige training. Ondersteuning is ook 24/7 beschikbaar. Cloudgebaseerd point of sale-systeem vertrouwd door 30.000 bedrijfseigenaren. Probeer het 30 dagen gratis.
Vend is cloudgebaseerde software voor verkooppunten die is ontworpen voor detailhandelaars om te verkopen en hun bedrijf te meten, beheren en te laten groeien. Detailhandelaars in meer dan 20.000 winkels gebruiken Vend om betalingen te accepteren, klanten te volgen, voorraad te beheren en bedrijfsanalyses uit te voeren voor realtime inzichten in de bedrijfsprestaties. Vend geeft detailhandelaars toegang tot tools die krachtiger en intuïtiever zijn dan ondernemingsbrede systemen, tegen een fractie van de kosten. Webgebaseerde software voor verkooppunten en voorraadbeheer in de detailhandel, ontworpen voor iOS. Vanaf $ 99/maand.
Beheer je verkoop- en loyaliteitsprogramma en inventaris vanaf een smartphone of tablet. Je kunt je klanten werven, behouden en betrekken, hun gemiddelde uitgaven verhogen, voorraad beheren en verkoopanalyse visualiseren. Stuur berichten en e-ontvangstbewijzen naar je klanten en verzamel waardevolle feedback. Gratis cloudgebaseerd POS voor cafés en winkels met voorraadbeheer, loyaliteitsprogramma, elektronische ontvangstbewijzen en klantcommunicatie.
Bindo is een volledig mobiel cloudgebaseerd verkooppuntsysteem voor de iPad dat aan je fysieke winkel meteen een online e-commercewinkel toevoegt. Dit platform doet al het zware werk voor je. Jij scant een streepjescode - en dit platform vertelt je wat het product is. Jij voegt een klant toe - en dit platform houdt zijn/haar loyaliteit bij. Jouw voorraad van een bepaald product raakt op - en dit platform maakt je bestelling aan. Bindo is meer dan een POS, het is een 360-graden oplossing voor de detailhandel, die je winkel organiseert en je bedrijfsresultaat bevordert. Cloudgebaseerd verkooppunt voor de iPad met een geïntegreerde webgebaseerde en mobiele winkel, waardoor online winkelen voor de eindgebruiker mogelijk wordt.
Lokaal platform waarmee bedrijven hun verkooppuntactiviteiten kunnen stroomlijnen met behulp van betalingsverwerking, voorraadbeheer en meer. Lokaal platform waarmee bedrijven hun verkooppuntactiviteiten kunnen stroomlijnen met behulp van betalingsverwerking, voorraadbeheer en meer.
NCR Silver Essentials is de originele tabletgabseerde e-POS-software. Verander je iOS-tablet in een complete oplossing voor bedrijfsvoering die ook buiten het verkooppunt meerwaarde biedt. Ontdek waarom restauranthouders, detailhandelaars, dienstverleners en evenementlocaties voor NCR Silver kiezen om hun succes te vergroten. NCR Silver levert de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Cloudgebaseerde e-POS, bruikbare inzichten, marketingtools en meer.
Kounta POS is speciaal ontworpen voor de horeca en doet geen concessies voor de gewone detailhandel. Het is flexibel voor bedrijven van alle soorten en maten. Achter de schermen bevindt zich een beveiligde database met al je meest waardevolle gegevens. Je krijgt voor al jouw winkels hetzelfde soort rapportage- en analysehulpmiddelen voor grote bedrijven, op hetzelfde moment dat alles gebeurt. En het werkt op alles: iPad, Android, Mac, pc of zelfs oude POS-hardware: een volledig functionele, altijd beschikbare, mobiele POS. Cloudgebaseerde software-oplossing voor verkooppunten, kan veilig worden gebruikt op elk apparaat, zowel online als offline. Maakt naadloos verbinding met invoegtoepassingen.
Cloud-based POS solution that provides inventory management, E-commerce integration, network security, and more. Cloud-based POS solution that provides inventory management, E-commerce integration, network security, and more.
Het op iPad gebaseerde mobiele POS- en restaurantbeheerplatform van Lavu is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote horecagelegenheden met 1-3 locaties. De mobiliteit en het gebruiksgemak van Lavu helpen restaurants de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en de omzet te verhogen en tegelijkertijd klanten tevreden te stellen. Door functies te bieden voor online bestellen, gedetailleerde rapportage, betalingsverwerking, loyaliteitsprogramma's, personeels- en voorraadbeheer en meer, bespaar je met Lavu tijd en geld op al je behoeften voor verkooppunten en management. Het op iPad gebaseerde mobiele POS en volledig uitgeruste managementplatform van Lavu zijn speciaal ontworpen om restaurantactiviteiten te stroomlijnen.

door Neto E-commerce Solutions

(66 beoordelingen)
Bekijk profiel
Het geavanceerde verkooppuntsysteem van Neto is gemaakt in Australië en ontworpen voor Australische detailhandelsomstandigheden, en is zo intuïtief dat er nauwelijks training voor nodig is. Of je nu een fysieke winkel wilt runnen, een showroom wilt openen, je mobiele verkopers wilt helpen of je producten wilt verkopen op beurzen en markten, Neto POS biedt je een naadloze verbinding tussen je webwinkel, eBay-winkel en de fysieke wereld. POS-software moet eenvoudig, krachtig en aanpasbaar zijn. Neto POS is dat allemaal, en meer.
Het eerste POS dat is gemaakt voor quick-service en afhaalrestaurants die de kloof overbrugt tussen online en standaard bestellingen. Koomi stopt klantverlies tijdens je piekuren en beschikt over volledig geïntegreerde bestel-apps voor afhaal- en bezorgmaaltijden. Het eerste POS dat is gemaakt voor quick-service restaurants, afhaalrestaurants en klanten die onderweg zijn - Gemaakt om je activiteiten te stroomlijnen.

door GOFRUGAL Technologies

(43 beoordelingen)
Bekijk profiel
POS voor iPAD van GOFRUGAL is een all-in software die restaurant, bars en cafés helpt om efficiënt te werken tijdens hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met POS voor iPAD kan je bestellingen sneller aannemen, tafels beheren en de voorraad bijhouden om verse ingrediënten op te slaan. Bereid kenmerkende gerechten met de grootste nauwkeurigheid en volledige receptcontrole. Ken de prestaties van je bedrijf met meer dan 50 soorten rapporten die speciaal zijn ontworpen om je diepgaande inzichten te geven in je omzet, voorraad, inkoop, enz. Probeer nu een gratis proefversie. POS voor iPAD is exclusief ontworpen voor snelheid, kwaliteit van de dienstverlening en rapportage. Installeer het, verkoop, beheer, controleer, consolideer, analyseer en handel.
STORIS delivers the Home Furnishing Industry's Mobile Point of Sale Solution. STORIS' mobile POS is an extension of our integrated Point of Sale solution that elevates a customers experience on the showroom floor. The ability to provide real-time information without physical limitation is vital to delivering quality service to today's tech-savvy consumer. STORIS provides home furnishing retailers with an intuitive, real-time mobile POS helping furniture stores deliver quality service.
Sapaad is ideaal voor kleine cafés tot restaurants met meerdere ketens. Sapaad regelt inloop, dineren, levering aan huis en online bestellingen. Het betaalbare, pay-as-you-go-model en tariefplannen passen in elk budget. Sapaad is gebruiksvriendelijk en apparaatonafhankelijk; geen gedoe met IT. Voor restaurants geoptimaliseerd voorraadbeheer, receptbeheer, menucreatie, callcenterbeheer, live bedrijfsdashboard met uitgebreide rapporten, keukenweergavesysteem en nog veel meer. Probeer Sapaad vandaag nog gratis. Voordelig, gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd POS voor restaurants van elke omvang, bevat callcenter, inventaris en meer. Vertrouwd door restaurants wereldwijd.
The Vital brands initial offering includes Vital POS, a full-featured, cloud-based point-of-sale solution. Vital POS is made up of three products, Vital Mobile, Vital Select, and Vital Plus, designed with various functions for businesses of different sizes all built on the same back office software, enabling a single access point across all products. Vital POS is a flexible cloud-based software-driven offering for a broad spectrum of merchants.
Ordyx came about based on the idea that technology should be available to all. Whether it is the chain with hundreds of establishments or the mom and pop corner restaurant. They all need to track orders, take payments, recognize what items sell and who is buying them. In essence, they all need tools to help them understand their business, their services and products, and more importantly their customers. For bars and restaurants, Ordyx POS features inventory management, and loyalty programs, compatible with iOs, Windows, and Android.

door Silent Mode

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
Slurp is a cloud-based iPad Point-of-Sale software suitable for small to medium size restaurants & cafes. Simple & intuitive POS to help grow your F&B business towards greater heights. Take orders quicker, sell faster, train staff easier & track accurate sales data. Our customers love Slurp's easy to understand sales data. Merchants can make adjustments & cater their customers better by serving them what they like the most. Sign up for a free demo today! A cloud-based iPad point-of-sale software that helps F&B retailers improve their business efficiency and enhance customer experience.

door Benseron POS Systems

(19 beoordelingen)
Bekijk profiel
One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs. One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs.
Tillpoint contains a range of over 25 specialised apps that allow you to run all areas of your business from a complete, centralised, all-in-one solution. The cloud-based system was developed for scalability and is suitable for all sized businesses, from one store to thousands. Multi-store businesses, such as chains or franchises, will have access to the hierarchy feature, which allows for easy management and control over simple to complex organisational business structures. Tillpoint is the multi-award-winning POS & Business Management System for retail, hospitality and restaurants.

door Guest Innovations

(17 beoordelingen)
Bekijk profiel
RESTAURANT POS. FREE ONLINE ORDERING SOFTWARE TO ALL NEW CUSTOMERS. With Rezku POS your restaurant is in your control from any device, anywhere in the world - even your smart phone. Never get stuck in your office again. Manage labor, accounting & your menu from anywhere. Enjoy rich features such as customized floors, table side ordering, advanced check splitting, gift cards, timed discounts, customizable reports, drag & drop menu building, food costing, ingredient level inventory and more. Manage your restaurant from any device, anywhere in the world - even your smart phone.
Quetzal POS is a cloud-based and mobile iPad point of sale (POS) solution designed and built only for specialty retail. A typical customer is in the fashion related space, but works very with any listed here; clothing, shoes, accessories, leather goods, handbags, cosmetics, fragrances, toy stores, gift shops and pet supply stores. This product is simple to use, easy to learn and built for one thing; retailing. The subscription has no additional/hidden fees. Quetzal POS is a cloud-based and mobile iPad point of sale (POS) solution designed and built for specialty retail.

door Merchant Account Solutions

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
FREE Software And Hardware!! Our Restaurant point of sale system is built for Quick Service and Table service restaurants. It enables businesses owners to accept payments, upload menus, track customers, manage inventory, provide loyalty incentives and run business analytics for real-time insights to improve business performance. With access to a suite of sophisticated tools more powerful and intuitive than the enterprise systems used by retail giants, at a fraction of the cost. Merchant Account Solutions offers over 35 personalized Point of sale solutions for every business, big and small.
Poster is een Point of Sale (POS) op tablet voor cafés en winkels. De POS-toepassing kan worden gestart op een laptop, Android-tablet of iPad, waardoor de initiële kosten aanzienlijk worden verlaagd. Poster biedt een groot aantal handige functies tegen een scherpe prijs die twee keer zo betaalbaar is als die van concurrenten: beheer van financiën en voorraad, kortingen, bonussen en promotie-instellingen; ingebouwde aanpasbare rapporten; fast food-modus of afdelingsplattegrond en magazijnmeldingen. Installeer het binnen 15 minuten en begin meteen met geld en tijd besparen. Point-of-Sale (POS) voor cafés, winkels, restaurants.
enVista's Unified Commerce Platform delivers a Point of Sale, mPOS, OMS, PIM, eCommerce, and Vendor Dropship cloud platform for mid-market to Tier 1 retailers. If managing inventory across multiple stores, enterprise selling, saving the sale from anyplace and anywhere is important. Let us help YOU create brand ambassadors. A single platform, omnichannel approach to deliver customer-focused commerce from order to fulfillment, in weeks or months.
Nobly POS is the #1 customer-rated iPad Point of Sale for hospitality and top choice for renowned coffee shops, delis, restaurants and chains. Our product is available in the UK, US, Canada and 20+ other countries. Merchants use Nobly POS to manage inventory & staff, gather business insights with 30+ powerful reports, set up loyalty schemes, take credit card payments, integrate with accounting software and more. Nobly's iPad POS system is an affordable Point of Sale, backed by a powerful Back Office & award-winning customer support.
Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Linga iPad POS runs every type of restaurant from QSR to fine dining, pizzerias, enterprise franchises and sports stadiums. Linga has one of the most innovative feature sets, with integrated call waiting and reservations, Caller ID, central kitchen and warehouse, inventory management and food cost tracking to the ingredient level, marketing and customer loyalty management, kiosks, call center integration, and much more. Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Great for QSR franchises.
iPad POS software for restaurants and bars with detailed orders, permissions, detailed reports, payment processing, and Dropbox backup. iPad POS software for restaurants and bars with detailed orders, permissions, detailed reports, payment processing, and Dropbox backup.
Bekijk profiel
Inventory-based retailer? Our intuitive, powerful cloud-based POS, inventory and eCommerce software is trusted by 4000+ Australian & New Zealand retailers. Includes Australian-based personalised support and implementation for all customers as standard. Get access to a single platform to maximise profitability and optimise customer experience across all your bricks-and-mortar and online stores. Perfect for inventory-based retailers inc: APPAREL | FURNITURE | SPORTS | PETS | TOYS | NUTRITION Intuitive, powerful cloud-based POS, inventory and eCommerce software trusted by 4000+ inventory-based Australian & NZ retailers.

door Celerant Technology

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cumulus Retail offers a simple solution with the power to scale. We know how many hats business owners wear each day and created a POS and eCommerce that simply works well and works right, while enabling a competitive advantage through online marketing services and integrations. In a single system, Cumulus provides everything you need to expand beyond your physical storefront and move into the online world. With hands-on technical support, Cumulus lets you focus on growing your business. Easily manage your store and website as one; mobile point of sale, eCommerce, marketplace integrations, inventory, promotions, loyalty.

door Menusoft Systems

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
POS for iPhone, iPod touch, and iPad that consists of send & stay, suggestive selling, inventory stock take, and menu item information. POS for iPhone, iPod touch, and iPad that consists of send & stay, suggestive selling, inventory stock take, and menu item information.
Bekijk profiel
Countr is point of sale-software (POS) die is ontworpen om moeiteloos je bedrijf op te bouwen, te beheren en te laten groeien. Het werkt op iOS- en Android-tablets, offline en online. Countr stelt retailers in staat om hun voorraden beter te beheren, hun omzet in realtime bij te houden en diepgaande winkelanalyses uit te voeren via een gedetailleerd rapport. Countr POS heeft startups geholpen en meer dan 3000 bedrijven wereldwijd verbeterd. Countr is POS-software ontworpen om moeiteloos je bedrijf op te bouwen, te beheren en te laten groeien. Het werkt op iOS- en Android-tablets, online en offline.
Manage your business directly from your iPad with Practi's holistic EPoS system. Our cloud based system updates in real time, around the clock, from anywhere in the world. You don't even have to be online to be connected. Expand your business using Practi's detailed reports on sales and customer service, employees and inventory, with premium 24/7 support. Join us now in the future of retail. Practi's iPad cloud based Point of Sale system offers a single point of profound control over your business, from any smart device.

door Impos Point of Sale

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Impos POS software is designed to suit a range of hospitality business types, from cafes and restaurants and bars to multi-site restaurant groups and national service organisations. For more than 10 years we have been providing fast and reliable POS software and hardware to Australian hospitality venues. Impos is partner to the hospitality industry. We understand that the industry doesn't work 9 to 5 so neither do we. Hospitality point of sale solutions to ensure your venue thrives.
Bekijk profiel
Till POS an easy cloud based software can be accessed anywhere anytime for your restaurant business. It can be accessed in Windows,Android,IPAD,Tablet, IOS and Mobile(works Offline too). Till Dashboard is a powerful back office management console which let you setup your account, Menu, inventory, customers, reports,Staffs. A POS App where you can manage your daily operations like Table Order management, Payments, Cash Management..A Waiter App for mobile lets you to place quick Orders TILL,advanced technology POS management solution, purpose-built to improve your business grow based in the insights. Visit tillpos.co
Cloud-based system with promotions, inventory management, member management, goods ordering, and branch management for tablet devices. Cloud-based system with promotions, inventory management, member management, goods ordering, and branch management for tablet devices.
An iPad-based POS that integrates with gasoline dispensers. Perfect for convenience and liquor stores! An iPad-based POS that integrates with gasoline dispensers. Perfect for convenience and liquor stores!
POS solution for hospitality, retail and mixed-use environments. POS solution for hospitality, retail and mixed-use environments.
Bekijk profiel
Serve your customers better with BarTab - the portable iPad-based EPOS system that has been transforming the way pubs and bars do business. BarTab has a range of features that help bars run more smoothly and profitably, including stock tracking, online cash up, Xero cloud accounting integration, mobile ordering, and self service beer taps and menus. Serve your customers better with BarTab
Foodics is the all-in-one POS and restaurant management system for iPad. With cloud technology and multiple add-on iOS apps, thousands of restaurants, food trucks, cafes and fast-food chains across the world are hiking their revenues and building their relationships with diners. Try it for free today! Foodics helps you plan, organise and build your entire restaurant from one seamless platform with ease.

door Neotechnology

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
POSable is a complete POS solution. One Stop Shop for all your needs including Product management, E-Commerce, Inventory & Stock management, user management, Customer management, Gift cards, Promotional pricing, Supplier management, Reverse sales, Payment gateways, POSGate, reports, importing data from other systems.Whether you are a small shop looking for a simple POS system or a multi-store business with more complex needs, POSable has a fully scalable solution to fit your needs POSable is a Cloud based Point of Sale System. One solution for your whole business.

door ESEEL

(1 review)
Bekijk profiel
ESEEL is an advanced tablet POS System suitable for small and large restaurants. It can be used on any device that can access a web browser, providing users with the freedom to use their phones. In addition, it allows restaurant owners to check on the restaurants' daily activities from anywhere. The softwares' features enhances the restaurants productivity and capabilities. Some features are the simple menu application, quick checkout process, customizable floor plans, and much more. ESEEL's POS system is designed to improve the productivity of all restaurants with its user friendly and contemporary interface.

door MindSoft

(1 review)
Bekijk profiel
posIPOS is a cloud-based iPad Point of Sale solution for small, medium and large restaurants, retail stores, coffee shops, bars, mobile kiosks, food trucks, beauty saloons, service providers, and more. It can accept credit card payments via the PayPal, iZettle, Authorize.Net, and BNG payment gateway services and corresponding EMV and magstripe card readers. With posIPOS, you can ring up sales even without an Internet connection, and automatically save the sales receipts when it becomes available A cloud-based iPad Point of Sale solution for small, medium and large restaurants, retail stores, coffee shops, and more.

door Pentagon Digital

(1 review)
Bekijk profiel
Standalone point of sale application for iPad designed to meet your business's needs. Standalone point of sale application for iPad designed to meet your business's needs.

door L'Addition

(1 review)
Bekijk profiel
iPad-based point of sale solution that can be tailored to meet requirements of your restaurant, pizzeria, bakery, food truck, or bar. iPad-based point of sale solution that can be tailored to meet requirements of your restaurant, pizzeria, bakery, food truck, or bar.

door One Step Retail Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile POS, cloud-based, subscription-based, Teamwork Retail is the future of retail operations and management, accessible from anywhere by internet, fully customizable, scalable to 1000's of stores and, as subscription-based, is always updated to the latest version. It includes Customer Management, eCommerce, Inventory, Purchasing and Receiving, Reporting, and more. It is multi-currancy, multi-language and is rapidly deployed across any number of stores. Contact us for a demonstration. A total Point of Sale solution that can be implemented across your enterprise, tying all retail channels together in the cloud.

door Pepperkorn

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Pepperkorn is future-proof. Our POS system is designed to keep up with the ever-increasing technology and software advances in the market. Pepperkorn is built on a flexible platform that supports mobile integrations, mobile payments, cloud-based software and data storage. iOS-based system with invoice printing, different payment methods, barcode scanning, sales reporting, promotions, customer loyalty.

door Eats365

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Eats365 is a Cloud-based Multi-channel Commerce Platform for restaurants. Its la carte Modular Solution that offers SME's to Multi-regional operators infinite possibilities. Current modules on offer include Point-of-Sale System, Mobile POS, Mobile & Self Ordering Solutions, CRM & Loyalty Solutions, Reservation & Queue Management, Localized Online & Offline Payment Solutions, Kitchen Display System, Inventory & Supply-Chain Management, and many 3rd Party integrated Solutions. Eats365® is a scalable iPad-based restaurant solution for SME's to multi-regional operators

door OrderMore

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Scalable POS platform that uses AI to optimize your business, improve sales, and enhance customer experience. Scalable POS platform that uses AI to optimize your business, improve sales, and enhance customer experience.

door SmartTrade App

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Designed for small businesses, it is a mobile & cloud-based POS system that helps users create custom invoices and accept payments. Designed for small businesses, it is a mobile & cloud-based POS system that helps users create custom invoices and accept payments.

door JeMPOS

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile-based point-of-sale system for the hospitality industry that helps manage inventory, orders, payments, services, and much more! Mobile-based point-of-sale system for the hospitality industry that helps manage inventory, orders, payments, services, and much more!

door Tiller Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cash register, manage and analyze directly from your iPad to move your institution to the next level. Cash register, manage and analyze directly from your iPad to move your institution to the next level.

door anyWarePOS

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Designed by bar and restaurant owners specifically for the hospitality industry. We are a subscription point of sale service that runs on any device with a web browser, NATIVE iOS, and Android. We have no contracts and are currently offering a FREE 1 station license that can be used on a desktop or mobile device. We feature many unique speed features, an easy to use interface, and a robust back end with quick setup and full reporting with graphs. Get your 1 station license free now! Get a Free 1 workstation or mobile device license that runs on a desktop or mobile device.

door SixtyFive

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Biztro is a Cloud-based Point of Sales (POS) app that provides you smart functionalities, which help you to boost your revenue by allowing you to leave day-to-day tasks to Biztro, to cut your costs by enabling you to manage your resources better, and to grow your business quickly by assisting you to add Registers easily. Cloud-based iPad Point of Sales (POS) app that helps restuarants boost the overall revenue.

door Paymash

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile POS solution that streamlines stock control, payment processing, and business performance tracking. Restaurant mode available. Mobile POS solution that streamlines stock control, payment processing, and business performance tracking. Restaurant mode available.

door Ginkoia

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ginkoia brings together cash register and inventory management software to drive your point of sale with performance. Ginkoia brings together cash register and inventory management software to drive your point of sale with performance.

door INVENTORUM

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Point of sale app that integrates inventory management, customer administration, live reporting, and e-commerce functionality. Point of sale app that integrates inventory management, customer administration, live reporting, and e-commerce functionality.

door tactill

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
tactill transforms any iPad or iPhone into a Point of Sale. It is made for retailers, restaurants or salons. tactill transforms any iPad or iPhone into a Point of Sale. It is made for retailers, restaurants or salons.

door Morse Team

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Lemeno offers Cloud/Offline POS Application and also provides an application for taking orders on a tablet. We also handle digital payments and fraud management features that help in accountability. We are highly focused to solve your business management problems. You don't have to worry anymore when your customer is left unattended or when you are busy with the crowd on a Sunday evening. With Digital menu feature, you can accept all the orders on the fly. Lemeno means People's Restaurant. We offer POS and Digital Menu to Fine Dine/Quick Service Restaurants, Cafes, Food Courts, Food Trucks, Theaters, Bars, and Drive-ins.

door Roxfortech Infosolutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online cloud based Billing Software for Retail shops. Modernise your retail outlets with POS billing, Inventory Management Software, & Customer Management. Built for supermarkets, grocery stores, retail cloth shops, pharmacies, and businesses of all kinds and sizes. Connect and ease your multi-store retail operations, and work across multiple devices: web browsers, android mobiles, tablets, iPad, and POS machines and more. Cloud-based POS Billing & Retail Store Management Software System made for businesses of all kinds and sizes.