172 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Het vernieuwde platform voor inschrijvingen en CRM voor hoger onderwijs. FULL FABRIC brengt al je klantgegevens samen in een enkele, geïntegreerde oplossing waarmee je de volledige levenscyclus van studenten kunt beheren, vanaf de eerste aanvraag tot aan alumni-relaties. Verbeter je wervings- en toelatingsprocessen, productiviteit en zichtbaarheid van prospects. Meer informatie over Origin by FULL FABRIC Een geïntegreerde oplossing waarmee instellingen de volledige levenscyclus van studenten kunnen beheren, van eerste aanvraag tot alumni. Meer informatie over Origin by FULL FABRIC
Onboard van Capterra is winnaar van de badge voor gebruiksgemak van bestuursmanagementsoftware. Het is virtueel vergaderbeheer met een compleet pakket van tools om op afstand en in realtime slimmere beslissingen te nemen. Meer dan ooit heb je software voor het beheer van bestuurs- en managementvergaderingen nodig die uitgebreid, veilig en gebruiksvriendelijk is. Stroomlijn de voorbereiding van vergaderingen en bied je leiders nauwkeurige en tijdige informatie op alle apparaten. Geschikt voor op afstand zodat je overal met vertrouwen kunt besturen. Ontvang een demo of start een gratis proefversie. Meer informatie over OnBoard OnBoard is software voor het beheer van virtuele bestuurs- en managementvergaderingen. Bestuur overal met vertrouwen. Start nu een gratis proefversie/ontvang een demo. Meer informatie over OnBoard
De missie is om een veilige omgeving te bieden, waar YouTube- en Vimeo-video's zonder enige afleiding kunnen worden bekeken. Hiervoor heeft dit bedrijf een platform geïmplementeerd waar je SafeViews kunt creëren: dit zijn minimalistische versies van YouTube-video's. Met deze SafeViews kun je video's met kinderen delen zonder bang te hoeven zijn dat ze mogelijk ongepaste content kunnen vinden. SafeShare.tv verwijdert advertenties en andere ongewenste afleidingen, zodat YouTube- en Vimeo-video's veilig kunnen worden bekeken.
Aan de hand van open, bruikbare en cloudgebaseerde technologieën maakt Canvas eenvoudige integratie mogelijk van de content, tools en diensten die leerkrachten nodig hebben en leerlingen willen gebruiken. Omdat Canvas het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform is (met 99,9% uptime) wordt het sneller en op een dieper niveau aangenomen door gebruikers (of op meer manieren gebruikt door meer gebruikers) dan elk ander LMS. Investeren in de onderwijstechnologie van de 21ste eeuw maakt lesgeven en leren dus makkelijker. Meer informatie. Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
GiveGab is de toonaangevende digitale oplossing voor fondsenwerving voor instellingen voor hoger onderwijs die op zoek zijn naar moderne en veilige technologie voor Giving Days (fondsenwerving binnen 24 uur), fondsenwerving het hele jaar door en crowdfunding. Wat je unieke behoeften ook zijn, GiveGab biedt een oplossing. Fondsenwervende professionals van hogescholen en universiteiten kiezen voor GiveGab omdat de uitgebreide donatiefuncties en aanpassingen je schoolmerk laten uitblinken, evenals je vaardigheden op het gebied van ontwikkeling en alumnirelaties. GiveGab is de toonaangevende digitale fondsenwervingsoplossing voor Giving Days (fondsenwerving binnen 24 uur), het hele jaar door doneren en crowdfunding voor hogere onderwijsinstellingen.
Veel instellingen zijn gefrustreerd door hun LMS, dat een enkelvoudige aanpak van het leren afdwingt en moeilijk te gebruiken is. Het Brightspace-platform combineert krachtige tools die verder gaan dan elementair cursusbeheer, zodat docenten boeiende cursussen kunnen geven op de manier die ze willen, hetzij in blended formaat, volledig online of via competentiegericht leren. De intuïtieve, mobielvriendelijke interface maakt het gemakkelijk voor docenten en studenten om het te gebruiken op de laptops, tablets en smartphones die ze dagelijks hanteren. Het Brightspace-platform combineert krachtige tools die verder gaan dan cursusbeheer, waardoor docenten kunnen lesgeven op de manier die ze willen.
Connect is een gebruiksvriendelijke oplossing voor huiswerk en leerbeheer met leer- en adaptieve hulpmiddelen om de resultaten van studenten te verbeteren. Connect is een gebruiksvriendelijke oplossing voor huiswerk en leerbeheer met leer- en adaptieve hulpmiddelen om de resultaten van studenten te verbeteren.
Ontworpen voor hoger onderwijs. Ellucian werkt met meer dan 2500 instellingen in meer dan 50 landen om de activiteiten te verbeteren en de ervaring voor meer dan 20 miljoen studenten te verrijken. Als marktleider op het gebied van technologie voor hoger onderwijs is het portfolio van Ellucian zeer uitgebreid en gebaseerd op de best practices van de scholengemeenschap en de 50 jaar ervaring van het bedrijf. Bied de technisch onderlegde schoolervaring die de studenten van vandaag verwachten. Versterk hun toekomst en die van jou.
Rise Vision is een cloudgebaseerde oplossing voor digitale displays voor scholen, universiteiten en bedrijven. Het is eenvoudig te gebruiken, heeft honderden gratis, professioneel ontworpen sjablonen en snelle klantenondersteuning. Duizenden organisaties gebruiken Rise Vision om tijd te besparen, indruk te maken op hun publiek en beter te communiceren. Digitale displays voor scholen hoeven niet moeilijk te zijn. Rise Vision maakt het je gemakkelijk of je krijgt je geld terug.
Nearpod is een collaboratieve presentatietool waarmee docenten hun leerlingen betrokken kunnen maken en hun gegevens kunnen beoordelen met behulp van mobiele apparaten. Nearpod is een collaboratieve presentatietool waarmee docenten hun leerlingen betrokken kunnen maken en hun gegevens kunnen beoordelen met behulp van mobiele apparaten.
Open source cursusbeheersysteem waarmee je cursussen kunt opstellen en op grote schaal online cursussen beschikbaar kunt stellen. Open source cursusbeheersysteem waarmee je cursussen kunt opstellen en op grote schaal online cursussen beschikbaar kunt stellen.
Evisions Argos is a complete enterprise reporting solution that fits all needs, from ad-hoc queries to more advanced analytics and dashboards - without requiring additional tools or a middle layer. The user-friendly interface and report designer, along with the fact that it's a full SQL tool supporting insert, update, and delete operations, enable Argos to deliver the insights needed to make timely, better-informed, data-driven decisions. Flexible, powerful, and easy-to-use reporting tool developed by higher ed experts to help colleges and universities work better.
EverTrue is een toonaangevend voortgangssoftwareplatform dat fondsenwervingactiviteiten bij onderwijsinstellingen ondersteunt. EverTrue, dat wordt aangedreven door institutionele gegevens en inzichten van derden, biedt gestroomlijnde toegang tot donateursgegevens om voortgangsbureaus te helpen kiezers effectiever betrokken te maken en het giftpotentieel te maximaliseren. Het EverTrue-platform verbetert de resultaten voor het hele voortgangsteam via gerichte producten voor alumnirelaties, jaarlijkse giften, prospectonderzoek en giftmedewerkers. Cloudgebaseerde oplossing die voortgang biedt door fondsenwerving, teambetrokkenheid en meer.
ClassReach is designed to provide schools with a clean, intuitive, and robust one-stop shop for their school management needs- all at an extremely affordable price. Features include: - beautiful interface (similar to Metro or Google Docs) - coordinated yet unique interfaces for students, guardians, teachers, and administrators - easy to use form and report creation - custom grading parameters - fully integrated financial suite - calendar/announcement features ClassReach is a school management software that allows users to manage assignments, reports, calendars, grades, and more.
OnBase enterprise content management-software combineert geïntegreerd documentbeheer, bedrijfsprocesbeheer en archiefbeheer in één applicatie. OnBase kan worden gebruikt als een gehoste of on-premises-oplossing, waarmee organisaties bedrijfsprocessen kunnen automatiseren en de tijd en kosten voor het uitvoeren van belangrijke bedrijfsfuncties kunnen verminderen door het beheer en de controle van inhoud. ECM-oplossing die geïntegreerd documentbeheer, bedrijfsprocesbeheer en archiefbeheer combineert.
LeadSquared is een platform voor marketing automation en de uitvoering van de verkoop dat bedrijven helpt meer deals te sluiten en hun pijplijnen moeiteloos te beheren. Hier volgen slechts enkele van de voordelen die LeadSquared gebruikers hebben bereikt: minder verlies van leads; intelligente prioritering van leads; geautomatiseerde verkoop- en marketingprocessen; gedetailleerde verkoop- en marketinganalyse. Het kan ook worden geïntegreerd met verschillende zakelijke tools en heeft een eigen ontwikkelaarsplatform, waar gebruikers aangepaste bedrijfslogica kunnen creëren. Ontworpen om jou te helpen sneller te verkopen. Prioriteer leads en taken, beveel acties aan en help je team deze uit te voeren.
Populi is ontworpen voor het hoger onderwijs en is webgebaseerd hogeschoolbeheer. Het omvat academici, toelatingen, online leren, facturering van studenten, financiële steun, donaties, contacten, bibliotheek, boekhandel en meer. Het is veilig en intuïtief, en iedereen op je school kan het gebruiken. Simpele, eenvoudige prijsschalen met je inschrijving zonder verborgen kosten of kosten vooraf. Elke klant krijgt vriendelijke, responsieve klantenondersteuning, samen met implementatie, datamigratie, training en software-updates. Webgebaseerd hogeschoolbeheer. Het is veilig en gebruiksvriendelijk, met eenvoudige prijzen, uitstekende klantenondersteuning en geen kosten vooraf.
Cloudgebaseerde software die is ontworpen voor het beheer van online beoordelingen. Wordt geleverd met functies voor accountbeheer en het creëren en afleveren van examens. Cloudgebaseerde software die is ontworpen voor het beheer van online beoordelingen. Wordt geleverd met functies voor accountbeheer en het creëren en afleveren van examens.
Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking. Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking.
Destiny One has been crafted specifically to help non-traditional higher education divisions manage the entire student lifecycle, right from attracting learners, to their acquisition and retention. A cloud-based platform, it lets staff manage student information, admissions, course curriculum, reporting and finance. The platform seamlessly integrates into the main-campus infrastructure and provides learners with an eCommerce like engaging experience. Destiny One helps higher education institutions to serve non-traditional students better and manage the entire student lifecycle.
Designed for students and professionals in various industries, it is a learning tool that provides educational content and assessments. Designed for students and professionals in various industries, it is a learning tool that provides educational content and assessments.
Student appointment tool that helps scheduling through appointments management, instant messaging and eSARS. Student engagement platform that helps educational institutions register, view, reschedule, confirm, cancel, and track appointments.
Blue Educational Experience Management software is vanaf de grond opgebouwd om de meest voorkomende gevallen van cursusevaluaties te behandelen. Het biedt geavanceerde integratiemogelijkheden met je SIS, LMS, portal en SSO, waardoor je cursusevaluatieproces volledig worden geautomatiseerd en je krachtige rapporten en rijke inzichten krijgt. Blue Educational Experience Management software is vanaf de grond opgebouwd om de meest voorkomende gevallen van cursusevaluaties te behandelen.
Created specifically for the research community, our software mitigates risks by standardizing and automating laboratory safety processes, inventory, and reporting. Our scalable solution decreases risk and improves productivity for: Asset & Equipment Management, Biosafety Registration & Committee Review, Chemical Inventory, Hazardous Waste, Inspections & Audits, Occupational Health & Risk Assessments, Radioisotope Management, Training and more. Academic, Life Science and Government Laboratory Risk Management. Simplified.
Transform your institution's student awards program and revolutionize its donor stewardship practices with Blackbaud Award Management. Built for higher education institutions of all types and sizes, this cloud-based solution serves as the catalyst to improve student access to awards and scholarship funds, create impactful stewardship practices, and enhance cross-functional visibility throughout the scholarship process. Learn more about Blackbaud Award Management. Blackbaud Award Management helps higher ed institutions transform their student awards programs and revolutionize stewardship practices
Dit platform heeft een uitstekende oplossing voor het beheer van klaslokalen gebouwd, zodat jij je leerlingen op een geheel nieuw niveau kunt motiveren. Met LanSchool kun je de controle over technologie in het klaslokaal in eigen hand nemen, zodat je effectiever kunt controleren, samenwerken en communiceren met je leerlingen terwijl je krachtige leerervaringen creëert. LanSchool en LanSchool Air (cloudgebaseerde oplossing) werken beide op meerdere besturingssystemen. Eenvoudig en betrouwbaar klaslokaalbeheer. Werkt met Windows, Chromebooks, Mac, iOS en Android, maar ook met gemengde besturingssysteemomgevingen.
With Process Director - Higher Education Edition, you can build forms and processes, push and pull data easily from your HRIS, SIS and ERP systems and replace your legacy point solutions. But don't take our word for it: "Before we used to have a team that would develop custom applications. But the development wasn¿t moving as quickly as the business required. With Process Director, literally we can have a process up and running within a week¿with full documentation and reporting.¿ - UCF Global Intuitive. Comprehensive. Low-Code Discover Process Director, the only process automation solution catered to higher education.
Provide intuitive statistical software for the non statistician. Create print-ready, APA formatted quantitative results in minutes. Provide intuitive statistical software for the non statistician. Create print-ready, APA formatted quantitative results in minutes.
Top Hat is the #1 end-to-end higher education software app for professors and teaching faculty, that makes teaching fun and effective. Lectures become more engaging with Top Hat. Administer your course and streamline lecture prep, add interactive textbooks, create engaging questions through polling, choose from various interactive question types: multiple choice, word answer, numeric answer, fill-in-the-blank, matching, click-on-target, sorting and more. Interested in learning more get in touch! Top Hat is the #1 rated app that makes teaching fun and effective in higher education. Bring your lecture to life with Top Hat.
Orbund provides easy to use and powerful web based education management systems. Orbund SIS solutions are being used by a variety of higher education and career education providers. Our products' biggest strengths are flexibility, scalability, exceptional support and competitive pricing. Complete web-based SIS for managing higher education, professional and career training.
Events2HVAC is the easy way to save energy, time, and money. It reduces energy use 20-40% by returning HVAC to unoccupied settings between events. Pre-start times ensure rooms are comfortable when the next event begins. Managers save 2-20 hours/week by NOT entering exception schedules for special events. Energy costs are reduced an average of $0.50 per square foot annually. Events2HVAC is powerful, flexible, and compatible with many systems. This software is the facility manager's autopilot! Reduces energy use 20-40% by returning HVAC to unoccupied settings between events. Powerful, flexible and compatible with many systems.
Flexible and easy to use class registration software from ProClass brings your organization together into a single cloud based system. Whether your classes are virtual and online or in person, ProClass helps your organization grow and become more efficient all at the same time. Perfect for continuing education, recreational education and camps, membership organizations and non-profits. Schedule a free demonstration today. Class and membership management, registration, fundraising, and communications all in one flexible and easy to use cloud based system.
Envisio is the #1 strategic planning, strategy execution and performance management platform for educational institutions and school districts. Cascade your strategic goals into actions to get total visibility over progress and keep stakeholders engaged. Measure and share results with automated reports and powerful performance analytics. Every Envisio customer is backed by their own strategy execution team to ensure success. Execute strategy and improve performance. The #1 strategic planning and performance management solution for educational institutions.
Higher education professionals can take control over the design and delivery of documents with Evisions FormFusion. It helps institutions save time and money by automating, and increasing the flexibility of, document creation and distribution. FormFusion users are able to create customized POs, Tax Forms, Student Bills, Transcripts, Award Letters, Admissions Letters, and more using their Ellucian Banner or Colleague ERP Data. Higher education professionals can take control over the design and delivery of documents with Evisions FormFusion.
ConexED is the only cloud-based appointment management, video meeting, & virtual classroom platform built to engage with today's modern, mobile learners & track the results. ConexED's comprehensive student engagement app makes it a snap to schedule appointments, hold one-on-one advisor meetings, large conferences, interviews, lectures, & more--all online in a virtual environment that that is 100% FERPA, HIPAA, and WCAG 2.0 compliant. Click to schedule a free ConexED demo today! ConexED: Academic scheduling and student support software that's fully HIPAA, FERPA, and WCAG 2.0-compliant.
TargetX delivers out-of-the-box CRM solutions in Recruitment and Retention that allow higher education professionals to get back to the business of delighting students with a mobile-first, personalized, and outcomes-oriented student experience. Transform enrollment management and drive admissions productivity with our communications tool, online app, reporting and more. Motivate lifelong student success with our Schools App mobile community, appointment scheduler, predictive analytics, and more. Recruitment CRM for admissions/enrollment professionals and Retention CRM for student success initiatives.
Spanning the entire student life-cycle, CampusAnyware is a robust Student Information System in a fully cloud-hosted environment. Online Services modules enable your faculty, students and staff to remotely access the functions most important to them wherever they are, whenever they need them. Online Applications seamlessly funnel into your Admission and Recruitment workflow, TextAnyware sends updates directly to your campus community while documents are digitally stored in DocAnyware. Get the SIS functionality your campus needs at a price you want in CampusAnyware.
Course management tool that offers interactive learning solutions, automatic grading, student access to learning content. Course management tool that offers interactive learning solutions, automatic grading, student access to learning content.
Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed. Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed.
PeopleGrove transforms connections into opportunities. This is done by helping institutions provide personalized, scalable support for students and alumni through the entire student journey from enrollment to long after graduation. PeopleGrove provides this support by bringing the power of communities to individuals when and where they need it while guiding them on best practices to make the most of the connections they build. PeopleGrove helps institutions provide personalized, scalable support for students and alumni from enrollment to long after graduation
Streamline your entire student life cycle. Some of the most popular features we offer include Lead/Admissions Management built-in, Connect website contact and application forms to submit directly using our API, Letter/Email Templates, Forms, Email Tracking, SMS, Discussion Boards, Contracts (with Docu-Sign), Zoom Meeting Integration, Moodle Integration, Invoices, Payment Plans, Online Payments, Tax receipts, Transcripts, Custom Reporting and much more! The most affordable, fully featured web based student management system. Starting at $149 per month. Free Trial - www.ampEducator.com
Shape Software helps you manage your education business on one easy to use platform. Manage leads, applicants, and enrollments effortlessly with the most complete platform available: Manage and automate your online marketing and promotions via email and SMS, capture and service leads from online sources, organize sales pipelines, nurture prospects and students to keep them up to date, schedule interview appointments, sync with your SIS, run custom reporting, and automate everyday tasks. Shape Software helps you run your entire education business in one easy to use software!
Oplossing voor het beheer van klaslokalen die is ontworpen voor studenten en docenten met functies zoals analyse, realtime beoordeling en bibliotheken. Classtime is een oplossing voor leraren die lesgeven in de klas aanvult met onmiddellijke feedback op het begripsniveau van de leerlingen. Maak geweldige vragen, maak iedereen betrokken, zorg voor meer begrip. Oplossing voor het beheer van klaslokalen die is ontworpen voor studenten en docenten met functies zoals analyse, realtime beoordeling en bibliotheken.
Gebouwd door marketeers, voor marketeers - verzamel al je marketinggegevens op één plek. Realtime rapporten en dashboards verminderen de handmatige rapportagetijd met 90%. Improvado integreert met meer dan 150 platforms: Facebook, Google Ads, LinkedIn, Twitter, Salesforce, Mailchimp - noem maar op. Je kunt gegevens extraheren en doorsturen naar visualisatietools zoals Tableau, Looker, Google Data Studio, Google Sheets en meer. Geen ontwikkelaars of SQL-kennis vereist. Neem de controle over je marketinggegevens. Bewaar al je marketinggegevens op één plek. Heb je gegevensuitdagingen? Neem contact op. Dit product kan daarbij helpen.
TurningPoint, a comprehensive student engagement platform, not only supports active learning with live polling and interactive homework capabilities, but also lets you conduct unlimited surveys for insights into the minds of your students. Even better, a simple interface, along with the ability to respond using a cell phone, tablet or computer, means that everyone can get started right away. TurningPoint is well-suited for both remote and in-person learning. TurningPoint is a polling solution that lets participants respond with either their own device or a hardware clicker.
STARS securely and reliably maintains operational data for colleges and schools. Designed primarily for Post-Secondary Career schools, STARS manages all aspects of operations from Lead Management, Student mobile friendly portal, Student Scheduling, Student Grades and Attendance, Student Ledgers & 1098Ts, Student Financial Aid, Compliance Reporting (Title IV), Placement and Accounting. We use IBM Enterprise grade servers.. 99.99% up-time! 1st cloud school management software system at a great price! We perfected cloud! Click to see real pricing and features on our web!
Dramatically boost enrollment & retention with the No.1 Higher Education SMS Texting Service. Built to securely & reliably meet the needs of large universities, yet made easy to use for small/mid-size colleges. Get the best of both worlds with mass notifications and personalized 2-way texting conversations at scale. Enterprise-grade, cloud-based SaaS platform w/admin controls and mobile apps. Used by 100's of universities for Admissions, Retention, Collections, Financial Aid & Student Services. Boost enrollment & retention with the No.1 Higher Ed SMS Texting Solution. Mass texting & personalized 2-way dialog at scale.
Web-based campus management software that combines student recruiting, admissions, curriculum management, and student financials. Web-based campus management software that combines student recruiting, admissions, curriculum management, and student financials.
Online campus document management system that consists of enrollment services, students records, financial aid, and HR. Online campus document management system that consists of enrollment services, students records, financial aid, and HR.
Leverage the investment of your student information systems (SIS) with Intellimas, the solution with a grid UI that gets up and running quickly. It's set up to retrieve all necessary information, real time, to better manage admissions, student information, financial aid and more. Improve communications with students with automated processes and pinpoint information. Much more than a business intelligence tool as it allows for the creation of data not held in your SIS or other enterprise system. Web app builder with spreadsheet features. Powerful enterprise add-on that gets up and running quickly and remotely.
Presence increases student engagement, retention, and graduation rates by tracking student involvement, gamifying and measuring student learning, and simplifying student affairs processes. Foster workforce-ready skills in your students by using our co-curricular opportunities platform where students can choose their own learning pathway to success. Students can take advantage of our SmartTranscript feature to articulate all the essential skills theyve gained to future employers. Presence tracks student involvement, measures learning, simplifies processes, & engages students with data-informed decision making.
Eventus builds next generation tech solutions to help universities successfully engage and connect with their students. With over a hundred university centers serviced, our flagship mobile platform for career services and student affairs has engaged millions of students during their college careers. Eventus builds next generation tech solutions to help universities successfully engage and connect with their students.
Two-way text messaging platform that allows students and instructors to communicate regarding appointments, deadlines, and more. See our demo video learn how Signal Vines Blended Messaging approach along with data from your CRM or SIS system, will save you time by targeting the right students with the right personalized text messages at scale. Watch now: https://www.signalvine.com/text-messaging-platform Two-way text messaging platform that allows students and instructors to communicate regarding appointments, deadlines, and more.
Built especially for established Career Schools and small non-profits in Higher Education, Campus Cafe is the only truly integrated school administration software system that manages the entire student life-cycle. Campus Cafe is a very affordable suite of software that manages Admissions, Student Services, Business Office and Alumni/Development in a single database, saving you money with fewer resources and a reduction in errors. Campus Cafe is a single database Student Information System that manages the Admissions, Student Services, Business Office and Alumni.
EMPOWER is an award-winning, fully integrated student information system. Its modular design connects students, faculty, staff, and alumni, making your school easy to manage. Our SIS provides flexibility while connecting to a single, integrated database. EMPOWER is a comprehensive tool with only the modules you need, web portal and extensive reporting. Our proven "no surprises" implementation will migrate your system professionally, with excellent cutomer service and an unbeatable ROI. EMPOWER is an award winning SIS with easy to use integrated modules, amazing training, the best customer service and more!
RJM Systems, Inc. provides the highest quality in information management systems and services to meet the demand of higher educational institutions today. SONISWEB, a completely Web-based student information system uses standard Internet server software to deliver the best combination of feature, function and usability. Give students, faculty and administration easy access to information through a variety of web browsers. Web-based higher education academic administration system with registration, student, applicant and faculty records, etc.
Active learning platform that enables teachers to create and distribute videos and analyse student engagement data. Active learning platform that enables teachers to create and distribute videos and analyse student engagement data.
Synap is een bekroond leermanagementsysteem waarmee organisaties gepersonaliseerde, effectieve en boeiende trainingen op schaal kunnen geven. Het systeem is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, werkt met alle belangrijke e-learning-indelingen en kan binnen enkele minuten worden geïmplementeerd. Ze werken met een reeks klanten, van het MKB tot wereldwijde merken en zijn trots op het niveau van ondersteuning en consultancy dat ze kunnen bieden, om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je leeromgeving haalt. Synap is een intelligent online leerplatform dat bedrijven helpt bij het leveren van persoonlijke, boeiende en krachtige trainingen op schaal.
Jenzabar SONIS is a powerful yet cost effective student information system that helps you improve efficiencies for all your on-the-go constituents. Designed specifically for smaller or specialized schools, Jenzabar SONIS empowers you to manage all aspects of your schools administrative tasks online and provides integrated services for admissions, registration, grading, billing, course management, and other administrative functions. Jenzabar SONIS is a powerful yet cost-effective student information system.
Cloud-based higher education data architecture (HEDA) platform that helps educational institutes with student lifecycle management. Cloud-based higher education data architecture (HEDA) platform that helps educational institutes with student lifecycle management.
Institutionele effectiviteit kan complex zijn, maar een oplossing hoeft dat niet te zijn. Op basis van best practices en met veel opties voor aanpassing kunnen instellingen accreditatie, beoordeling, programma-evaluatie en strategische planning allemaal op één plek hebben met Weave. Intuïtieve workflows zorgen ervoor dat docenten en medewerkers zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: samenwerken en hun verhalen vertellen. Dit helpt je om een campusbrede cultuur van continue verbetering te creëren. Vereenvoudig je proces voor effectiviteit met Weave, inclusief accreditatie, beoordeling, strategische planning en programma-evaluatie.
ClassLink is a leading provider of cloud-based education products that connect educators and students with their classroom, their curriculum and each other in richer, more powerful ways. As leading advocates for open data standards, we offer instant access to apps and files with single sign-on, streamline class rostering, automate account provisioning, and provide actionable analytics. ClassLink empowers 10 million students and staff in over 1,200 school systems. ClassLinks mission is to empower educators to improve learning through innovative systems and services.
Modern and cost effective cloud-based Student Information Management System for higher education. College Office is particularly suitable for start-ups and smaller institutions of 10 to 1000 students per year. Our price is exclusively based on the number of active students during one calendar year (any individual who takes one or more courses during the year counts as 1 active student). Modern cloud-based student information management system for higher education suitable for smaller institutions and start-ups
Higher education management platform that allows you to drive student engagement, manage cost reductions, and create curriculums. Higher education management platform that allows you to drive student engagement, manage cost reductions, and create curriculums.
Comevo's online orientation and training software offers an intuitive interface for streamlined and interactive student orientation, employee on-boarding and/or volunteer training. Includes an LCMS for easy updates to your content, LMS for assessments and reporting, and the ability to interface with SIS. Launch is a great fit for colleges, mid to large-sized corporations, contractors and non-profit organizations. Interactive online orientation and training for students, employees, and volunteers for education, corporate,government and non-profit.
Construct organizes data from every department of your university. Blend data from your SIS, LMS, or CRM with data stored in any other format using a drag and drop interface to create intuitive, visual ¿data jobs¿. These jobs combine, organize, simplify, and cleanse your data to produce on-demand or pre-scheduled reports (with an optional add-on). Construct is valuable for any department that handles information and does reporting. Construct is a data preparation solution that organizes data from every department of your institution for analysis and reporting.
Free software as a service LMS that helps schools manage attendance, grades, discipline, lesson plans, calendars, school-course-group notifications, events, and create social networks. This school wide Software as a Service Free LMS allows your school to have a fully functional LMS, SIS and with the latest release by eoy a full functional LCMS Free Software as a service LMS that helps schools manage attendance, grades, events, share files, share discussions, create groups
De beste digitale oplossing voor studentenbetrokkenheid voor alle leeromgevingen. Verbindt docenten en studenten onmiddelijk met meer dan 16 interactieve en boeiende functies; een volledig begripspakket, Live V&A, peiling, quizzen, enquêtes, aanwezigheid, dashboards, analyse, video en digitale content. Begin met het opbouwen van een uitgebreider engagementprogramma en bespaar geld! Ontdek waarom YouBthere genomineerd werd door de prestigieuze Edison Awards voor innovatie binnen leeromgevingen in 2019! Bekroonde digitale software voor studentenbetrokkenheid voor alle leeromgevingen; klaslokalen, gesynchroniseerde en asynchrone cursussen.
Designed by leading institutional research professionals, our Accreditation Management Software is a widely trusted solution that provides an all-inclusive and scalable platform that automates the accreditation process, self-studies, assessment, benchmarking tools, and document management, while easily integrating with our Enterprise Survey Management Software (or other 3rd party tools) to maximize collection of pertinent data for a more comprehensive, secure, and seamless accreditation process. Jetpack Accreditation solution automates the accreditation process to maximize collection of pertinent data.
Platform voor onderzoekers om hun onderzoek te creëren, te publiceren en eraan samen te werken. Platform voor onderzoekers om hun onderzoek te creëren, te publiceren en eraan samen te werken.
LabStats helps over 1,000 colleges and universities worldwide understand exactly how their computer labs are being used. Market-leading usage tracking software reveals where hardware and software resources can be expanded, reduced, or eliminated, giving IT decision-makers the ability to maximize their budgets and ensure the right technology is available to students. The LabStats software provides a simple cloud-based solution for measuring technology usage in university and college computer labs.
Cerego is an adaptive learning platform using artificial intelligence and machine learning to scale proven cognitive science and make learning possible for anyone. The proprietary learning engine at the heart of the platform continuously adapts and enhances the learning experience to meet every individual's needs, while predictive analytics deliver actionable data to managers and educators. Cerego is an adaptive learning platform using A.I. and machine learning to optimize everyone's ability to learn and retain information.
WIISEforTeams is a Smart training solution suitable for growing businesses (SMBs) - deliver online cost-effective, on-demand training, Upskilling to their employees and customers. Unlike traditional LMS, this unique AI-platform fosters Social-learning environment. Excellent reporting for the Administrators and managers, Inbuilt Analytics engine are few additional benefits. Automate Employee onboarding, KT, Leadership development, Staff training, Innovation, Career paths and more. Professional Learning Network equipped with rich content from world-class experts, social, mentoring, assessments.
Owing to the current situation, schools around the world need a software with a solid backbone to meet the challenges of the day. This Cloud-based Campus Management software is fully equipped to handle all day-to-day operations of any school, college or university. With all its modules and support for Zoom meetings, Google Classrooms, SMS, Emailing, staff scheduling, substitute management, the centralized solution ensures you have it all in a centralized and well-coordinated manner. EDUBLOOMS is a School/ Campus management ERP for 360 degree running of schools, colleges and universities.
Web-based system that assists businesses with organizing and scheduling various school academic or social events. Web-based system that assists businesses with organizing and scheduling various school academic or social events.
iCloudEMS is a cloud-based education management system software offering a quality university management system software for India, UAE, and Africa. CloudEMS is a cloud-based education ERP software offering a quality campus, school, college ERP management system.
Camu offers highly flexible, easy-to-use, efficient and scalable mobile-first technology solution with robust features to support end-to-end student learning and development, planning, administrative activities and accreditation needs of schools, higher education institutions, and even state-administrative bodies governing education. It is India's first and only digital campus technology that is built to adopt modern academic approaches like outcome-based learning and choice-based credit system. One-stop solution for managing campus learning, collaboration, administration, and performance.
All-in-one learning management system for schools. Includes campus, sales, finance and academic modules. All-in-one learning management system for schools. Includes campus, sales, finance and academic modules.
eMedley, simply stated, is a medley of solutions, meticulously designed to organize and analyze the immense amount of data and complex functionality of Health Science Education program needs. We created eMedley to function as the all-of-the-above option, bringing all aspects of student education together and supporting each with robust tools. School administration solution that helps businesses with curriculum mapping, document management, schedule creation, and more.
CampusLogic helps schools change lives. Our Student Financial Success platform includes a net price calculator, complete scholarship management, personalized digital communications, simplified financial aid verification, 24x7 multilingual virtual advising, tuition & scholarship crowdfunding, & integrated data visualizations. Through our easy, mobile, personalized platform, millions of students enjoy a simplified financial success journey, driving student engagement, enrollment, and retention. Our Student Financial Success platform streamlines the student finance journey, driving student engagement, enrollment, and retention.
ComQuip developed IQ Clinical(TM) by working directly with health professions programs to understand the unique scheduling challenges these programs face. IQ Clinical can be customized to fit the most unique needs of any small or large organization. IQ Clinical serves graduate health profession programs by ensuring all students get the clinical experiences they need to advance.
Ucroo provides universities with a holistic digital campus that better connects students with people and information at university - from their time as prospective students, throughout their degree and as alumni. Ucroo makes it easier for students to connect and interact with their university community and integrates with existing systems to keep them updated on the things most important to their success. Ucroo provides universities with a holistic digital campus that better connects students with people and information at university
Cloud-based exam testing solution that helps educational institutions manage online testing from multiple locations. Cloud-based exam testing solution that helps educational institutions manage online testing from multiple locations.
Web-based tool that helps schools & colleges manage payments, attendance, payroll, fleets, assets, library operations & more. Web-based tool that helps schools & colleges manage payments, attendance, payroll, fleets, assets, library operations & more.
Involvio is a leading Student Engagement Platform, which helps colleges & universities with student engagement & retention initiatives. Product suite: RetainAI for student retention | AttendanceKit for attendance tracking | CampusKit for student engagement | OrientationKit for student onboarding. Our products are highly personalized for your students and customizable to your needs. Highly advanced & customizable Student Engagement Platform that supercharges high-er ed student success & retention initiatives.
Helping Universities use Video Interviews to evaluate remotely and minimize bias to find their Best-Fit applicants for a more successful student body. Managing Admissions Processes Quicker, Better & More Efficiently. Designed for Admission Offices to better evaluate their applicants using a Holistic Admissions software suite of Live Video and Asynchronous Video, Timed Essays as well as Collaborative Rating and Automated-Reference Checking. Offering Asynchronous and Live Video Interviews, Automated Scheduler Collaborative Rating and Timed Essays & Questions to University's
A2A (Admission to Alumni) is a comprehensive educational ERP with support for admission, LMS, placement, smart office, alumni, and more A2A (Admission to Alumni) is a comprehensive educational ERP with support for admission, LMS, placement, smart office, alumni, and more
Achiever CRM for Higher Education helps Universities manage, track and analyse every step of the student journey from initial enquiry through to graduation and alumni management. Designed to help you achieve compliance with GDPR, consistency and quality, Achiever CRM for Higher Education provides campaign and event management tools to support and enhance your digital marketing and open days. Web-based, configurable Achiever CRM for Higher Education is available as an on-premise solution. Web-based, configurable software helping Universities manage, track and analyse every step of the student journey.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Since 1983, Aptron has partnered with leading institutions to automate a broad range of higher education operations and business initiatives. Our Collegix enterprise software provides a central platform that delivers a truly integrated suite of applications that can be customized and optimized to meet the specific requirements of colleges, universities, seminaries and other higher educational institutions. Comprehensive ERP solution for Colleges and Universities; modular, totally integrated Student, Finance, HR and Advancement.
(0 reviews)
Bekijk profiel
*Specialist* higher education student attendance tracking. Comprehensive web based software solution that makes it so easy for tertiary institutes to manage student attendance. Specialist software gives you the features and flexibility that all-in-one systems don't. Free trial. Cloud, hosted and server deployment options available. Specialist web based student attendance tracking software for higher education
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Tambellini Group is the worlds leading independent technology research and advisory firm dedicated exclusively to higher education. Tambellini offers direct interaction with the top industry analysts and provides custom, data-driven advisory services. The companys proprietary database of more than 19,900 globalinstitutions technology selections and nearly 67,000 listings is unparalleled in the industry. Members leverage Tambellinis unbiased research on the changing education technology Independent technology research and advisory firm dedicated exclusively to higher education
(0 reviews)
Bekijk profiel
Student engagement, learning analytics, and attendance management and tier 4 compliance for universities, colleges, and schools. Student engagement, learning analytics, and attendance management and tier 4 compliance for universities, colleges, and schools.

AMP

(0 reviews)
Bekijk profiel
Streamline your admissions process with AMP, the industry-leading CRM/admissions management software aimed to meet the complex demands of medical and graduate schools. Currently used by 100+ elite schools worldwide, AMP is a customizable, role-based, web-based application designed to enhance the productivity of multi-step enrollment management processes from recruitment through pre-matriculation. Modular solution includes CRM, admissions management, interview scheduling, review, pre-matriculation, student records system & more.

FDM

(0 reviews)
Bekijk profiel
Faculty data management software that tracks accreditation, activities, contracts, course scheduling, evaluations, tests, and invoices. Faculty data management software that tracks accreditation, activities, contracts, course scheduling, evaluations, tests, and invoices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sesame's web and mobile tools make it super easy to collect evidence that show students' practical competencies, particularly using photos/videos and audio recording. Teachers can then evaluate and give feedback from anywhere, which instantly updates for each student on their device. Sesame integrates with school's reporting system, as well as tracks learning outcomes with samples of student work and assessment. Sesame helps schools showcase student learning outcomes by making ongoing documentation and assessment super easy.
Higher Education solution that enables colleges and universities to manage student information. Higher Education solution that enables colleges and universities to manage student information.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ERP solution that helps streamline school administrative processes by managing student, alumni and faculty records, accounts & more. ERP solution that helps streamline school administrative processes by managing student, alumni and faculty records, accounts & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
eMada is an enterprise-grade Student Information System that is deployed on Microsoft Azure Cloud platform and is built from ground-up to be fully self-service for all the stakeholders of any education institution. eMada is built to configure highly flexible workflows and processes based on the institutions unique business needs and operating procedures. eMada is not only responsive in design, but also comes with a hybrid mobile application for Windows, iOS and Android. Enterprise-grade student information system made to automate processes such as administration, finance, grants & scholarships, & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based assessment platform enabling trainees and students to take part in assessments on mobile devices. Web-based assessment platform enabling trainees and students to take part in assessments on mobile devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The only digital viewbook platform that captures and converts highly-qualified leads - at a fraction of the costs of traditional methods. The only digital viewbook platform that captures and converts highly-qualified leads at a fraction of the costs of traditional methods.