40 resultaten
Waarom Capterra gratis is
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren. QuickBooks Online wordt door meer dan 3,3 miljoen klanten gebruikt en biedt slimme tools voor je bedrijf, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boeken ordenen, uitgaven beheren, facturen verzenden, inventaris bijhouden en zelfs salarisadministratie uitvoeren. Met QuickBooks Online kun je je zaken op orde stellen, tijd besparen en zelfs sneller betaald worden door betalingsfuncties toe te voegen. Het beste van alles is dat je het 30 dagen gratis kunt proberen. QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Church Windows is krachtige en flexibele maar ook gebruiksvriendelijke software voor kerkbeheer van een gerenommeerde leider in de sector. Kies het complete geïntegreerde pakket van modules voor lidmaatschap, planning, donaties, boekhouding- en loonadministratie, of begin met één onderdeel en voeg later extra modules toe. Naast de ervaren gratis en online ondersteuning biedt het bedrijf ook gratis online trainingslessen. Ontdek waarom meer dan 13.000 kerken hun zaken op orde hebben via Church Windows Software. Gebruiksvriendelijke, krachtige software voor kerkbeheer met lidmaatschap, planner, donaties, boekhouding en salarisadministratie. Desktop en web.
IconCMO is ontworpen om je te helpen verbinding te maken met de kerkelijke gemeente en tegelijkertijd de kosten voor traditionele softwaretoepassingen te verlagen. De naadloze integratie tussen de modules lidmaatschap, bijdragen, fondsadministratie en toegang voor parochianen betekent dat je minder tijd besteedt aan administratieve taken en meer tijd aan wat echt belangrijk is. IconCMO biedt altijd en overal toegang tot de krachtige tools die je nodig hebt om een groeiend en bloeiend kerkgenootschap effectief te beheren. Meld je vandaag aan voor een gratis proefversie! IconCMO biedt altijd en overal toegang tot de krachtige tools die je nodig hebt om een groeiend en bloeiend kerkgenootschap effectief te beheren.
Sage Intacct is de voorkeursleverancier van AICPA voor cloudgebaseerde financiële toepassingen. Sage Intacct is gespecialiseerd in het helpen van kerken om geld te besparen, processen te automatiseren, interne controles te versterken en moeiteloos aan meerdere belanghebbenden te rapporteren. De moderne oplossing en open API's stroomlijnen de boekhouding van subsidies, fondsen, projecten en donoren en bieden tegelijkertijd realtime inzicht in de statistieken die ertoe doen. Het platform van Sage Intacct helpt op geloof gebaseerde organisaties om hun financiering te vergroten, invloed op te bouwen en missiesucces te bereiken. Een geweldige oplossing voor boekhoudsoftware en financieel beheer. Ontworpen voor financiële mensen door financiële mensen
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
Realm integreert basisregistratie in de dagelijkse beweging van het kerkelijk leven - het personeel is uitgerust en je kerkgemeenschap is betrokken. Kerkpersoneel - Realm vereenvoudigt het beheer van informatie voor je personeel. - Volg ledenbetrokkenheid - Beoordeel donatietrends - Voer contributiegegevens in - Beheer kleine groepen. Kerkgemeenschap - Realm creëert nieuwe informatie terwijl mensen online betrokken blijven. - Maak online bijdragen - Druk persoonlijke donatieverklaringen af - Controleer evenementenschema's - Update eigen persoonlijke informatie. Realm integreert basisregistratie in de dagelijkse beweging van het kerkelijk leven om je personeel uit te rusten en je kerkgemeenschap betrokken te houden.
Het is tijd om de offerplaat te upgraden en technologische innovatie in de kerk te brengen. Tithe.ly bestaat om vrijgevigheid te laten groeien door mobiele schenkingen te accepteren en dit proces eenvoudig, snel en veilig te maken. Dit is een oplossing die het voor je kerk eenvoudig maakt om aan de slag te gaan. Je kunt je binnen enkele minuten gratis aanmelden zonder lange termijncontracten, installatiekosten of maandelijkse kosten. Je krijgt webpagina's, mobiele diensten, sms-berichten, administratie en kiosk in een alles-in-één pakket. Maak een account aan om het uit te proberen. Tithe.ly is gemaakt om de groei en vrijgevigheid te bevorderen door technologische innovatie de kerk binnen te brengen. Ga binnen enkele minuten aan de slag.
Verantwoordelijk financieel rentmeesterschap is een essentieel onderdeel van de taak van een geloofsgemeenschap om de kerk goed van dienst te zijn. ShelbyNext | Financials is ultramoderne, cloudgebaseerde software die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kerken, geloofsgemeenschappen, non-profitorganisaties en het hoofdkantoor van een denominatie. Beschikbare functionaliteiten zijn onder meer grootboek, salarisadministratie, debiteuren, crediteuren en meer. Voldoet aan je financiële vereisten voor raden van bestuur, financiële commissies, intern personeel en externe bureaus. ShelbyNext | Financials biedt cloudgebaseerde boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen voor de unieke behoeften van een kerk.
Goed rentmeesterschap begint met een goede boekhouding. Daarom is fondsenboekhouding een essentieel onderdeel van het kerkbeheer. Aplos Accounting is eenvoudige online boekhoudsoftware waarbij je geen ervaring nodig hebt om je boeken bij te houden. En de ondersteuning is altijd gratis. Houd je bestemmingsfondsen bij, accepteer online schenkingen en bespaar tijd door automatisch schenkafschriften te genereren. Goed rentmeesterschap begint met een goede boekhouding. Probeer deze online boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen voor kerken.
Nu kun je beschikken over de sectornorm in financiële software voor kerken, ShelbyFinancials, en deze kan worden geïntegreerd met je kerkbeheersoftware van FellowshipOne. Net als de oplossingen voor kerkbeheer van dit platform is ShelbyFinancials schaalbaar op basis van de behoeften van jouw kerk. Top software voor kerkfinanciën.
Boekhoudsoftware voor non-profitorganisaties met functionaliteiten voor het bijhouden van donors en subsidies, het donatieproces, fondsenwerving en belastingvoorbereiding. Financiële boekhoudoplossing die non-profitorganisaties helpt met aangepaste rapporten, het bijhouden van budgets, toegangsbeheer voor gebruikers en meer.
Met ACS Technologies kunnen kerken hun groepen, evenementen, financiën, donorrelaties, vrijwilligers, personeel, kinderopvang, roosters, mailings, rapportage, websites, groeistrategieën en nog veel meer beheren. Of je nu online, offline, desktop of draadloos werkt, de hulpmiddelen die je nodig hebt om je community te kunnen verbinden zijn volledig geïntegreerd op één plek. ACS Technologies heeft de producten om de activiteiten van je geloofsgemeenschap uit te breiden, ongeacht de grootte van je kerk of organisatie. Ontworpen voor kerken, geloofsgemeenschappen en op religie gebaseerde organisaties om hun evenementen, personeel, financiën, roosters, vrijwilligers en meer te beheren.
FlockBase biedt kerken van elke omvang gebruiksvriendelijke software voor kerkbeheer tegen zeer betaalbare tarieven. Dit platform streeft ernaar om het gemakkelijk te maken om je lidmaatschap, groepen, aanwezigheid, toezeggingen en bijdragen bij te houden. Bovendien integreert de echte fondsenboekhouding naadloos met het bijhouden van bijdragen, waardoor het heel eenvoudig is om de financiën voor je kerk bij te houden en leveranciers en werknemers te betalen. Dit platform kan ook online donaties en directe stortingen verwerken. Betaalbare software voor kerkbeheer en echte fondsenboekhouding in één volledig geïntegreerd pakket.
PowerChurch Plus is een alles-in-één softwareoplossing die helpt bij het bijhouden van lidmaatschappen, bijdragen, boekhouding, evenementenkalender en meer. De software van PowerChurch bedient sinds 1984 kerken en non-profitorganisaties door betaalbare en eenvoudig te gebruiken software te bieden die de dagelijkse taken van drukke kerkbeheerders helpt te stroomlijnen. PowerChurch heeft duidelijke tarieven en gebruikt geen agressieve verkooptechnieken. PowerChurch Plus is alles-in-één software die helpt bij het bijhouden van lidmaatschappen, bijdragen, boekhouding, evenementenkalender en meer.
ZipBooks is moderne software voor de boekhouding, facturering en urenregistratie voor kleine bedrijven, aannemers en accountants. ZipBooks maakt het beheren van je bedrijf eenvoudiger. Krijg moeiteloos betaald met creditcard of Paypal. Krachtige, gemakkelijk te gebruiken rapporten, beste praktijken in de branche en slimme aanbevelingen van ZipBooks helpen je om nog slimmere beslissingen te nemen. Moderne boekhoudsoftware voor kleine bedrijven en accountants inclusief urenregistratie, facturering en digitale betalingen.
Boekhoudsoftware voor kerken, beheer de financiën van je religieuze organisaties en meer met AccountEdge. AccountEdge Pro is krachtige, eenvoudig te gebruiken desktop-boekhoudsoftware voor de Mac en Windows voor kleine bedrijven. Met AccountEdge Pro kunnen religieuze organisaties donaties beheren, uitgaven bijhouden of de huidige financiële overzichten bekijken. Blijf via afdelingsadministratie op de hoogte van je fondsenwervingsactiviteiten. AccountEdge is krachtige, maar betaalbare desktop-boekhoudsoftware voor Mac of Windows voor je religieuze organisatie.
MYOB Essentials is de snelle en gemakkelijke manier om je cashflow en ATO-compliancevereisten te beheren. Bevat tijdbesparende functies voor het dagelijkse boekingswerk. Zeg vaarwel tegen cashflow-zorgen. Accepteer creditcard- of BPAY-betalingen van klanten rechtstreeks vanuit een e-mailfactuur. Snelle en eenvoudige belastingupdates zorgen ervoor dat je altijd actueel bent. Super betalen en de vereisten van ATO Single Touch Payroll de baas blijven is een fluitje van een cent. Cloudgebaseerde boekhoudsoftware voor kleine bedrijven om de salarisadministratie, het klantenbeheer, belastingen en al je boekhoudbehoeften te automatiseren.
Financial Edge NXT biedt intuïtieve boekhoudsoftware voor cloudfondsen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Het is geavanceerde technologie met krachtige rapportagetools om je boekhoudteam te helpen efficiëntie, transparantie en financieel rentmeesterschap te stimuleren, en waarmee je transacties naadloos kunt beheren, handmatige processen kunt elimineren en informatie in een handomdraai veilig kunt delen. Financial Edge NXT biedt complete functies voor fondsboekhouding, zodat je financiële processen kunt stroomlijnen en verantwoordelijkheid kunt tonen.
Denali FUND is specifiek ontworpen voor non-profitorganisaties, met functionaliteiten die fraude helpen te vermijden terwijl complexe beperkte en onbeperkte fondsrekeningen worden beheerd. Denali heeft een volledige reeks boekhoudmodules die in al je boekhoudbehoeften voorzien. Integreert met NeonCRM om je verbeterde hulpmiddelen voor donor- en subsidiebeheer te bieden, plus campagnebeheer waardoor je non-profitorganisatie kan groeien. Denali FUND boekhoudsoftware is flexibel en toegankelijk, waardoor het een perfecte keuze is voor kleine tot middelgrote non-profitorganisaties.
Breng de inzamelbak naar de volgende generatie. Wanneer donateurs geïnspireerd zijn om te geven, zullen ze genieten van je aangepaste mobiele app waarmee ze altijd en overal kunnen geven. Givelify is de eenvoudige, slimme donatie-app voor de moderne, mobiele wereld en wordt vertrouwd door bijna 10.000 kerken, liefdadigheidsinstellingen en gebedshuizen in de VS. Nooit aanloopkosten of maandelijkse kosten. Met de gratis webgebaseerde Givelify software voor donatiebeheer kun je elke donatie tot de laatste cent volgen, per donateur of fondsenwervingscampagne. Maak van donaties aan je organisatie een aantrekkelijke ervaring met slechts drie tikken. Vertrouwd door bijna 10.000 liefdadigheidsinstellingen en gebedshuizen in de VS.
MartusTools bevat aantrekkelijke budgettering en dashboardrapportage die letterlijk klaar is voor gebruik. Integreert met de meeste boekhoudsystemen, waaronder Intacct, QuickBooks, Shelby, ACS, Financial Edge en nog veel meer. Start budgettering en rapportage binnen enkele minuten in plaats van maanden. Software voor budgettering die gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en kosteneffectief is. Vooraf opgestelde financiële rapportage. Integraties met Intacct en anderen.
Een daadwerkelijke oplossing voor fondsboekhouding voor kerken, scholen en non-profitorganisaties. Software voor boekhouding en salarisadministratie die financiën integreert met het bijhouden van lidmaatschap, aanwezigheid, donaties, evenementen, gebruik van faciliteiten en hulpbronnen, veilig in- en uitchecken en meer. Pas CDM+ aan op je behoeften en budget - voor Mac, Windows of beide, plus gratis mobiele apps voor iOS of Android. Tariefplannen vanaf $ 35 per maand. Een daadwerkelijke oplossing voor fondsboekhouding voor kerken, scholen en non-profitorganisaties. Tariefplannen vanaf $ 35 per maand.
Gyve isn't just another payment processing app. We are a generosity system built on one simple concept; everyone in your organization is at a different place in their generosity journey. We want to help you encourage each person to take their next steps in giving. Gyve is the first and only platform offering mobile, online, text-to-give, and round-up donation options. The most powerful communication tool in the industry, lets organizations target message groups to maximize donor development. Designed from the ground up to increase first time givers. Users can round-up everyday transactions to donate to your charity.
Cloudgebaseerde software voor lidmaatschapsbeheer die kerken helpt met de planning van diensten, fondsenwerving en religieus onderwijs. Cloudgebaseerde software voor lidmaatschapsbeheer die kerken helpt met de planning van diensten, fondsenwerving en religieus onderwijs.
CahabaWorks Church Management Software offers professional integrated management of Members, Small Groups, Contributions, Fund Accounting Financials, Payroll, Check-In and Online Giving for the faith-based community. We are passionate about providing products that are affordable, easy to use and minimize the time spent on administrative tasks. This enables our customers to focus on serving their community. We actively solicit feedback on our products with a focus on continuous improvement. Church software with integrated contribution management and fund accounting. We make it easy to keep track of church money!
PEX provides a safe way for employees and volunteers to make purchases without the use of petty cash or spending money out of pocket. With the PEX Platform church administrators can establish daily spending limits, transaction limits, specify approved merchant categories and specific vendors. PEX Visa Prepaid Cards allow your staff to make purchases anywhere Visa is accepted. The PEX Platform combines the ability to establish budgeting controls with feature-rich PEX prepaid Visa Cards.
Since 1982, CCIS Church Management Software has served 1'000s of churches nationwide. In addition to providing Church Management Software, Accounting, and Payroll, their premier line of church software solutions is supported by their highly experienced customer service representatives. They offer unlimited support and live one-on-one training to fully equip Church Administrators or volunteers. Church management software that allows you to view activities, attendance, contributions and pledges per member.
LOGOS Fund Accounting is specifically designed for the unique needs of churches, schools, and other non-profit organizations giving you the power and flexibility of a high-end fund accounting system with the ease of a check-writing program. LOGOS Fund Accounting automates your handling of all fund activity: income, expenses, and transfers in a fully auditable system. Fund accounting solution that enables businesses to manage accounts payable/receivable, general ledger, assets, and more.
Church accounting platform that helps users manage payroll, attendance, membership, store inventory, contributions & more. Church accounting platform that helps users manage payroll, attendance, membership, store inventory, contributions & more.
Based on the basic principles of fund accounting, Church360° Ledger is designed to accommodate experienced accountants and those new to debits and credits so bookkeeping and accounting is flexible and secure. Church360° Ledger is web-based church finance software that streamlines the accounting process to make it simple and intuitive
In about 5-10 minutes, MoonClerk allows you to start accepting recurring and payments online or in-person without any programming or implementation costs. MoonClerk works with small businesses and nonprofit in almost any industry. We'd love to have you Explore MoonClerk for free. With MoonClerk, youre just 5 minutes away from accepting recurring payments.
Created specifically for the needs of churches, Elexio Church Accounting Software was designed to manage church accounting simply and powerfully. This cloud-based software solution makes it easy to fulfill the needs of your financial committee and providing scalable add-ons to create the financial and accounting software package that works for you. Elexio now has the power of MinistryOne, a brand new mobile app that makes church engagement and online giving a breeze! ELEXIO Church Accounting is web-based financial software for the church. Payroll, maintenance, and more. Find out more!
Get an online giving solution that's simple for donors and a breeze to manage. Youll see a real-time picture of your churchs incoming financial gifts, and empower your members to give from anywhere. Focus on Ministry, Not Money: giving.faithlife.com
(0 reviews)
Bekijk profiel
Windows-based accounting package that allows local church treasurers to handle receipts, check writing, budgeting, reports, and more. Windows-based accounting package that allows local church treasurers to handle receipts, check writing, budgeting, reports, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
OpenPro Easy ERP streamlines back-office processes for growing and midsize businesses. It accelerates business work flows, improves data reliability, and offers higher levels of service to customers, suppliers and partners. It provides real-time visibility into key Performance Indicators (KPI) for better, faster decision-making. OpenPro ties together accounting/ERP/CRM/ecommerce applications allowing you to support your entire business with one system. OpenPro Easy ERP software is an ideal full featured solution for small to medium size businesses. Real-time KPI reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online Accounting Software | Designed for Churches & Charities - A simpler way to manage expenses, finances, donations and gift aid. Online Accounting Software | Designed for Churches & Charities - A simpler way to manage expenses, finances, donations and gift aid.
(0 reviews)
Bekijk profiel
This free downloadable app will help you manage and connect with all your members and get them closer to you. This free downloadable app will help you manage and connect with all your members and get them closer to you.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Full service church bookkeeping solution. Full service church bookkeeping solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ecclesiared es el software online de gestion de parroquias y diocesis mas importante del mundo. Informatiza los libros parroquiales, disfruta de una web parroquial, retransmite las misas online, lleva la contabilidad y el cementerio de la parroquia... Controla y organiza toda la informacion de tu parroquia desde cualquier dispositivo electronico a traves de esta herramienta. Ecclesiared ayuda a miles de parroquias y diocesis, siendo lider en ms de 20 paises. Ecclesiared es el software de gestión parroquial y diocesano que ayuda los párrocos administrar y organizar el archivo de su parroquia.