44 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Maak gratis een prachtige blog met Wix. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je je site kunt bouwen: Wix Artificial Design Intelligence, Wix Editor en Wix Code. Deze oplossing is geschikt voor iedereen, of je nu voor het eerst een site bouwt of al een echte pro bent. Met Wix ADI bouw je een unieke site met professionele tekst, afbeeldingen en meer. Wix Editor geeft je totale ontwerpvrijheid met geavanceerde functionaliteit en eenvoudig slepen en neerzetten. En met Wix Code kun je een ultramoderne website en online apps creëren. Meer informatie over Wix Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende blog te maken, precies zoals jij het wilt – helemaal gratis. Meer informatie over Wix
Met de software van HubSpot kunnen bedrijven eenvoudig beginnen met bloggen, leads genereren uit de content van hun website en hun bedrijf online laten groeien. Met intuïtieve ingebouwde analyses kun je het succes van je content meten en je conversiepercentages blijven verbeteren. Meld je gratis aan en bekijk hoe HubSpot je kan helpen leads te converteren, klanten binnen te halen en de bijdrage van je blog aan je bedrijf te verbeteren. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub HubSpot is een aankomend internetmarketingsysteem dat bedrijven helpt online gevonden te worden en meer leads te genereren. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub
Squarespace is het alles-in-één platform waarmee je een aantrekkelijke online aanwezigheid kunt opbouwen. Kom vanaf het begin over als een expert, met bekroonde sjablonen voor je blog. Pas het ontwerp aan op je persoonlijke stijl en professionele behoeften. Word in zoekopdrachten door meer mensen gevonden met krachtige SEO-tools. Ontdek via diepgaande analysetools waar je websiteverkeer vandaan komt, waar je bezoekers naar op zoek zijn en hoe ze omgaan met je content of producten. Meer informatie over Squarespace Squarespace is het alles-in-één platform om een prachtig blog mee te creëren. Meer informatie over Squarespace
Doe net als meer dan 8 miljoen mensen en breng je bedrijf naar een hoger niveau met een Go Sitebuilder-blog. Met de eenvoudig te gebruiken bewerkingsfunctie kun je in een handomdraai bezoekers van je website geboeid houden, je rangschikking in zoekmachineresultaten verbeteren en je nieuws onderweg delen. Dit platform zal je nooit meer in rekening brengen om je blog te laten groeien, dus je kunt zo vaak berichten plaatsen als je wilt en je berichten ordenen op categorie of tag om het er fris en professioneel uit te laten zien. Meer informatie over Go Sitebuilder Go Sitebuilder maakt het voor iedereen eenvoudig om een blog te creëren. Hou je bezoekers betrokken en plaats berichten, updates en aanpassingen waar je ook bent. Meer informatie over Go Sitebuilder
JouwWeb is een Nederlandse tool waarmee je heel eenvoudig zelf een professionele website kan maken, inclusief (.NL) domeinnaam en mailbox. Met meer dan 30.000 klanten is het zeer populair in Nederland onder kleine ondernemers en en startende webshops. Meer informatie over Jouwweb JouwWeb is een Nederlandse tool waarmee je heel eenvoudig zelf een professionele website kan maken, inclusief domeinnaam en mailbox. Meer informatie over Jouwweb
Open source-software die gratis kan worden gebruikt voor het creëren van blogs en websites. 's Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die gratis te gebruiken is.
Met Weebly is iedereen in staat om zijn eigen blog te beginnen met samengestelde sjablonen, krachtige functies en geïntegreerde marketing. Meer dan 50 miljoen ondernemers over de hele wereld gebruiken Weebly om een wereldwijd publiek te bereiken en een website van hoge kwaliteit te creëren die goed werkt op elk apparaat. Weebly biedt een reeks prijsopties, waaronder gratis en betaalde abonnementen, en is doorlopend de best beoordeelde mobiele app voor het ontwerpen van websites in de App Store en Google Play. Weebly is het complete platform waar je moeiteloos je blog kunt starten en uitbreiden, met begeleiding bij elke stap.
Marketing 360 - Creëer een krachtige blog voor je site met een geïntegreerde contentmarketingstrategie om organische groeimogelijkheden te ontwikkelen. Daarnaast krijg je krachtige analyses voor het bijhouden van berichten, trefwoordgroei, weergaven, conversies, evenals contentbeheer en toewijzing in de cloud. Populairste marketingplatform voor het creëren van content met krachtige analyses om prestaties te meten en te optimaliseren.
Bouw vandaag nog een succesvolle website met PageCloud. Om snel online te kunnen zijn, biedt PageCloud de beste professionele sjablonen en onbeperkt maatwerk via slepen en neerzetten, waarbij je geen code nodig hebt. Voor meer geavanceerde websites heeft PageCloud ongeëvenaarde ontwerpfuncties, intuïtieve snelkoppelingen en de unieke mogelijkheid om de broncode aan te passen. Alle sites zijn voorzien van toonaangevende SEO, snellere laadtijden en honderden functies die helpen om leads te converteren, online verkopen te sluiten, je prestaties te volgen en nog veel meer. PageCloud is een gebruiksvriendelijke, krachtige websitebouwer die je alles biedt wat je nodig hebt om online succes te boeken.
StoryChief helpt bedrijven om binnen hun niche een opinieleider te worden door hun processen voor het creëren en verspreiden van content te centraliseren. Verspreid met één klik je artikelen over meerdere kanalen.
Wordable.io is een app die met één klik blogberichten overbrengt van Google Documenten naar WordPress. Hiermee kun je documenten opstellen en samenwerken in Google-documenten zoals je normaal zou doen, en vervolgens je berichten naadloos importeren in een WordPress-account - alle opmaak komt mee met schone code en afbeeldingen worden toegevoegd aan je mediabibliotheek. Je kunt ook berichten exporteren naar meerdere WordPress-sites. Voor contentmarketeers, blog-editors en solo-bloggers is het een enorme tijdsbesparing. Een app die met één druk op de knop blogberichten overbrengt van Google Documenten naar WordPress.
SITE123 is er om alles wat je weet over online website-ontwerpfuncties te veranderen. Het is een perfecte oplossing voor particuliere en zakelijke internetgebruikers en biedt tools waarmee je je website kunt creëren zonder voorafgaande ontwerp- of codeerervaring. Dit platform laat je je website creëren en beheren zonder de noodzaak en kosten van het in dienst nemen van een professional. Creëer je website met gebruiksklare stijlen en lay-outs. De uitgebreide lijst met sjablonen maakt het erg gemakkelijk. Probeer SITE123 vandaag nog uit. Creëer je website met gebruiksklare stijlen, lay-outs en sjablonen. Er zijn geen ontwerp- of coderingsvaardigheden vereist.
Digitaal publicatieplatform voor het snel delen van op tekst gebaseerde documenten en het publiceren van eenvoudige blogs. Digitaal publicatieplatform voor het snel delen van op tekst gebaseerde documenten en het publiceren van eenvoudige blogs.
BlogIn is een aantrekkelijk eenvoudig platform voor interne blogs en kennisdeling voor teams van elke omvang. De interne blog wordt de centrale informatiehub die een nieuw, transparant communicatiekanaal in twee richtingen binnen een organisatie opent, waar iedereen een vraag kan stellen en de informatie kan krijgen die ze nodig hebben om snellere en slimmere beslissingen te nemen. Het platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat iedereen er snel mee aan de slag kan, wat een van de redenen is waarom het zo goed werkt als intern communicatiemiddel. BlogIn is het aantrekkelijk eenvoudige platform voor interne blogs en kennisdeling voor teams van elke omvang.
Write and publish your own blog using this open source publishing system. Write and publish your own blog using this open source publishing system.
Web-based information management system that includes bookmarks, tags, personal library, highlights, outliner, and archived web pages. Web-based information management system that includes bookmarks, tags, personal library, highlights, outliner, and archived web pages.
Web-based engagement system that includes live blogging, hashtag campaigns, drag and drop content, and SEO. Web-based engagement system that includes live blogging, hashtag campaigns, drag and drop content, and SEO.
Writing environment for MAC, PC, AND IPAD. Includes backgrounds, audio tracks, and keystroke sounds. Writing environment for MAC, PC, AND IPAD. Includes backgrounds, audio tracks, and keystroke sounds.
Live Center is een flexibele live blogging-oplossing waarmee mediagebruikers elk soort breaking news kunnen behandelen, inclusief sport, verkiezingen, verkeer of weer. De oplossing heeft een mobielvriendelijke en intuïtieve editor waarmee je moeiteloos vanaf elke locatie kunt werken. Inhoud wordt eenvoudig gecreëerd door er automatisch tweets, Instagram- en Facebook-berichten in op te halen en video's rechtstreeks op je apparaat vast te leggen en via Live Center te uploaden. Liveblogs kunnen eenvoudig worden ingesloten op elke site of app. Een krachtige oplossing voor live blog en breaking news waarmee je volledige controle hebt over blogontwerp en -implementatie.
Disciple gelooft dat elke blog uniek is. Daarom helpt het je je blog om te zetten in een bloeiende community. Het platform bestaat uit twee delen. Ten eerste, de app - de mobiele ontmoetingsplaats van je blog. Dan is er de Disciple hub - je publicatie- en analyse-dashboard. Met Disciple kun je het maximale uit je blog halen. Verhoog de omzet met tot wel 20% via abonnementen en in-app aankopen. Verander je blog in een bloeiende, samenwerkende community. Verzamel, betrek en verdien vanaf nu aan je lezers.
Publish your blog using online desktop blog editor for the Mac. Includes HTML text editing, media, file uploading, and previews. Publish your blog using online desktop blog editor for the Mac. Includes HTML text editing, media, file uploading, and previews.
Blogging platform that allows you to convert an Evernote notepad into a blog or website. Blogging platform that allows you to convert an Evernote notepad into a blog or website.
CMS / content / blogs / photos galleries / community / forums / email marketing... b2evolution includes everything you need to run and maintain modern websites. Plus, it's optimized for low maintenance with easy upgrades & effective antispam. And it's Bootstrap RWD too! b2evolution is an open-source blog/social CMS engine supporting multiple blogs, photo albums, community forums, online manuals...
SaaS tool and plug in for Word Press with a growing integrations that allow for a one click conversion from Gsuite. SaaS tool and plug in for Word Press with a growing integrations that allow for a one click conversion from Gsuite.
Movable Type is a social publishing platform equipped with powerful functions that help users publish information online. Movable Type includes a highly flexible system for managing website files and images, as well as functions that anyone can use to build web content easily. The various functions support the creation, operation and management of all sorts of online presences, from simple blogs to large-scale corporate websites. Social publishing tool that helps create, edit and preview a blog entry or web page, and select categories for uploading information.
PublishNow is een platform voor het publiceren van content dat schrijvers en marketeers helpt bij het creëren van blogs en publicaties en het verbeteren van de reacties op, de retentie en het bereik van de content. Belangrijkste productgebieden: lichtgewicht en flexibele bewerkingsfunctie; insluitbare rich media (tweets, Facebook- of Instagram-berichten en meer dan 1500 andere); tools voor SEO en leesbaarheid; CTA's en formulieren voor het genereren van leads; kalender en pijplijn voor content; geautomatiseerde contentdistributie. Platform voor het publiceren van content waarmee je publicaties kunt creëren en de reacties op, de retentie en het bereik van de content kunt verbeteren.
Helps organizations write high-performing blogs using artificial intelligence to produce high quality content and increase SEO rankings Helps organizations write high-performing blogs using artificial intelligence to produce high quality content and increase SEO rankings
Blog editor for Windows containing WYSIWYG editor, post management, word counter, drafts, blog autodiscovery, and auto replace. Blog editor for Windows containing WYSIWYG editor, post management, word counter, drafts, blog autodiscovery, and auto replace.
Simbla is an easy to use, drag and drop, responsive website builder (based on bootstrap3). Among Simbla's advanced features you will find: SEO compatibility, App Market for managing your Blog & Products and highly secured hosting environment. In addition, Simbla allows you to create and manage your own online database in an all-in-one cloud based platform - offering you the ability to create database driven websites or professional web applications in no time and without any coding skills. Cloud website creation system with Bootstrap technology that offers drag & drop interface and HTML/CSS-based design templates.
Live Blog is an open source live blogging software which enables media organisations or bloggers to cover both the breaking events and events that unfold during a longer period of time, while using video, images, text and audio from their reporters and social media channels. Live Blog is the fast and intuitive open source live blogging tool for news professionals.
Open source web publishing software with automated installation, media manager, built-in antispam, multilingual interface features. Open source web publishing software with automated installation, media manager, built-in antispam, multilingual interface features.
Installed website building software that offers push messaging, branding, caching, app indexing, and social sharing. Installed website building software that offers push messaging, branding, caching, app indexing, and social sharing.
Free modern mobile first cloud first blogging and CMS platform. Free modern mobile first cloud first blogging and CMS platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Blogging system for Firefox that includes multiple accounts, WYSIWYG editor, spellchecking, crash recovery, and music detection. Blogging system for Firefox that includes multiple accounts, WYSIWYG editor, spellchecking, crash recovery, and music detection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales Renewal is a full service marketing agency that is reinventing small business marketing with our complete, one-stop marketing solutions that deliver all the strategies, people and technology needed to grow revenue while uniquely sharing the risk & reward with our clients. Sales Renewal is a full service marketing agency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SeoToaster CRM is ideal for any website-centric organization or campaign, as it ships with its own mobile friendly landing pages builder, full blown Content Management System, and web store supporting digital downloads. Track ad campaigns effectiveness, behaviors across sites, downloads, chat conversations, phone calls, open emails & attachments, store amounts transactions, and more. Ships with workflows, drip campaign etc.. Enroll for a free trial or ask for a demo from our site now. SeoToaster CRM features a mobile-friendly landing pages builder, full blown content management system, and web store in one product.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Rock Stage is a complete WordPress solution, from managed hosting for websites and blogs, to conversion rollout and expert support. Rock Stage is a complete WordPress solution, offering managed hosting for websites and blogs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ContentLook never sleeps. Its always on, always reporting - so that you can take charge of everything that happens with the content on your website. From Google Indexing problems to ranking drops, to social media spikes, youll know everything that matters about your content. And youll be able to work with your team to boost performance while reaching desired KPIs for every campaign. ContentLook never sleeps. Its always on, always reporting - so that you can take charge of everything that happens with the content
(0 reviews)
Bekijk profiel
Blog4ever est un logiciel en ligne pour construire et faire connaitre son blog, en toute simplicit. * une presentation claire et esthetique : articles, page d'accueil structure, bibliotheque d'images * visible sur les moteurs de recherche et les reseaux sociaux : suivi referencement Google, connexion Facebook, nom de domaine * un lieu d'echanges pour votre communaute : possibilite de s'abonner au blog, commenter et reagir * une equipe disponible pour vous aider : support par email reactif Blog4ever est un logiciel en ligne pour construire et faire connaître son blog, en toute simplicité.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Collaborative blogging platform for businesses. Collaborative blogging platform for businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Moderation tools for teachers, authentic audience for students, and digital portfolios for parents and admins. Moderation tools for teachers, authentic audience for students, and digital portfolios for parents and admins.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ahead is an intranet as a Service that engages and empowers employees of all kind to align with the vision, mission and goals of the organization. Leaders get relevant insights which allows them to identify influencers and take the right actions in order to shape the company culture. Our customers use ahead as the single point of information (portal) for their employees. Using ahead, customers can increase employee engagement, productivity and alignment on widely important company goals. Your daily companion for sharing knowledge, culture and communication.
Magento 2 Blog Extension has some awesome features to help you create stunning customer experience, drive more traffic to your website, improve your SERP positions, boost your website SEO and increase revenue: -Responsive Design -Multi-layer Categories -Multi-layer Tags -Comment engines -RSS Feed Optimization -Blog XML Sitemap -SEO-friendly URLs -WYSIWYG editor -Post Search Widget -Blog Categories Tree Widget -Tags Cloud Widget -Recent and Featured Posts Widgets And more... Professional marketing tool with the SEO practices to help you drive more traffic to your store and improve your Google positions.
Enables you to create and manage the blogs in your online store. Enables you to create and manage the blogs in your online store.