69 resultaten
Waarom Capterra gratis is
De complete kassaservice van Square biedt een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses. Square is één service voor je hele bedrijf, van een kassa in je broekzak tot rapporten op je laptop. Square maakt zakendoen makkelijker, of je nu op de markt staat of je twintigste filiaal opent. Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Future-proof your business with Lightspeed Restaurant and its features like delivery, contactless payment & customizable floor plans for social distancing. With Lightspeed powering your bar, you can focus less on operations and more on personalizing your service to increase customer satisfaction. This POS provides restaurants with the taste of efficiency! Track sales, train employees & take orders from anywhere using an iPad.
Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van horeca-innovatie en Silicon Valley-veteranen, werkt CAKE van Sysco net zo hard als jij om je een POS-oplossing voor je bar te bieden, je klanten een VIP-ervaring te geven, de efficiëntie te verbeteren en de winst te verhogen. De workflow is eenvoudig gemaakt met snelheidsschermen die zijn ontworpen voor barkeepers om het aantal tikken te verminderen voor het plaatsen van bestellingen, splitsen en verwerken van rekeningen, terwijl tegelijkertijd creditcards kunnen worden geautoriseerd om nieuwe rekeningen te openen. Vraag nu een gratis demo aan. Mis niets met CAKE van Sysco Point of Sale voor bars. Word efficiënter in het bedienen van gasten en start met het vergroten van je marges.
Een bedrijf runnen is tijdrovend, maar POS-software van talech helpt taken te stroomlijnen en tijd vrij te maken. Met het intuïtieve ontwerp helpt talech bars en restaurants activiteiten te vereenvoudigen en inzichten te verkrijgen om betere beslissingen te nemen. Met een paar klikken kunnen verkopers vele handelingen verrichten; inventaris eenvoudig bijhouden; bestellingen splitsen, samenvoegen en aanpassen; medewerkers beheren en arbeidskosten bewaken; loyaliteit opbouwen met het ingebouwde CRM-platform. talech staat altijd tot je beschikking met gratis 24/7 ondersteuning. talech is cloudgebaseerde verkooppuntsoftware voor de iPad voor restaurants, winkels en dienstverlenende bedrijven.
TouchBistro is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en specifieke eisen van de bar- en nachtclubsector. Bareigenaren kopen TouchBistro omdat ze een POS willen die kan helpen de verkoop te verhogen, de klantenservice te verbeteren en zakelijke beslissingen te onderbouwen. TouchBistro wordt geleverd met 24/7 deskundige ondersteuning van voormalige obers, managers en eigenaren. TouchBistro is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en specifieke eisen van de bar- en nachtclubsector.
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem voor bars dat de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem integreert. Als een cloudgebaseerd platform dat een reeks apparaten ondersteunt, maakt Clover het eenvoudiger en sneller dan ooit om je bar te beheren. Dankzij de ingebouwde capaciteiten kun je de dagelijkse taken vereenvoudigen, transacties versnellen, klanten betrekken en moeiteloos de nieuwste betalingen accepteren. Clover biedt ook een robuuste app-markt met meer dan 300 beschikbare apps en dat aantal blijft nog toenemen. Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Upserve POS is een toonaangevende iPad POS die door duizenden restaurants wordt gebruikt om een uitzonderlijke horeca-ervaring te creëren. Upserve is speciaal ontworpen door restaurantmensen en combineert een gebruiksvriendelijke interface met krachtige POS-functies om je restaurantactiviteiten te moderniseren en stroomlijnen. In combinatie met Upserve HQ en Upserve Payments creëert Upserve POS een zeer geavanceerde POS- en restaurantbeheeroplossing, speciaal gebouwd om de gastenervaringen te verbeteren. iPad POS voor restaurants, bars en cafés. Compleet systeem voor restaurant- en barbeheer.
Toast is een alles-in-één-systeem voor POS en restaurant- en barbeheer. Toast is speciaal gebouwd voor de horeca en is opmerkelijk eenvoudig te gebruiken. Klanten van Toast kunnen gemakkelijk bestellingen uitvoeren, online en interne menu's bijwerken en de loonadministratie van personeel beheren. Met online bestellen, geavanceerde realtime rapportage en ingebouwde loyaliteitsprogramma's zorgt Toast ervoor dat je geen gedoe meer hebt met meerdere leveranciers, en worden de kosten drastisch verlaagd. Toast is een alles-in-één-systeem voor POS en restaurant- en barbeheer dat is gebouwd om de efficiëntie te verbeteren en de kosten drastisch te verlagen.
Epos Now biedt oplossingen voor bedrijfsmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven in de detailhandel en horeca. Het bedrijf biedt point-of-sale (POS) hardware en toonaangevende cloudgebaseerde software die wordt geleverd met de Epos Now AppStore voor naadloze integraties met betalingen, accounts, marketing en andere essentiële zakelijke tools. Deze schaalbare systemen zijn afgestemd op individuele bedrijfsbehoeften en worden geleverd met een volledige training. Ondersteuning is ook 24/7 beschikbaar. Cloudgebaseerd point of sale-systeem vertrouwd door 30.000 bedrijfseigenaren. Probeer het 30 dagen gratis.
Beheer je verkoop- en loyaliteitsprogramma en inventaris vanaf een smartphone of tablet. Je kunt je klanten werven, behouden en betrekken, hun gemiddelde uitgaven verhogen, voorraad beheren en verkoopanalyse visualiseren. Stuur berichten en e-ontvangstbewijzen naar je klanten en verzamel waardevolle feedback. Gratis cloudgebaseerd POS voor cafés en winkels met voorraadbeheer, loyaliteitsprogramma, elektronische ontvangstbewijzen en klantcommunicatie.
NCR Silver Pro Restaurant is een cloudgebaseerde e-POS-oplossing waarmee je rekeningen kunt opsplitsen, op evenementen gebaseerde kortingen kunt inplannen, realtime grip kunt houden op de voorraad van je café en rekeningen kunt bijhouden over meerdere dagen. NCR Silver levert de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Cloudgebaseerde e-POS, bruikbare inzichten, marketingtools en meer.
Kounta POS is speciaal ontworpen voor de horeca en doet geen concessies voor de gewone detailhandel. Het is flexibel voor bedrijven van alle soorten en maten. Achter de schermen bevindt zich een beveiligde database met al je meest waardevolle gegevens. Je krijgt voor al jouw winkels hetzelfde soort rapportage- en analysehulpmiddelen voor grote bedrijven, op hetzelfde moment dat alles gebeurt. En het werkt op alles: iPad, Android, Mac, pc of zelfs oude POS-hardware: een volledig functionele, altijd beschikbare, mobiele POS. Cloudgebaseerde software-oplossing voor verkooppunten, kan veilig worden gebruikt op elk apparaat, zowel online als offline. Maakt naadloos verbinding met invoegtoepassingen.
Het intuïtieve, mobiele POS- en barmanagementplatform van Lavu is speciaal ontworpen om bars en nachtclubs soepel te laten draaien. De mobiliteit en het gebruiksgemak zijn perfect voor locaties met grote volumes die klanten een naadloze service willen bieden. Profiteer van functies voor barmanagement, zoals pre-autorisatie van barrekeningen, automatisch happy hour, splitsing van rekeningen, bijbestellingen voor tafels, interne betalingsverwerking, personeelsbeheer, verliespreventie en meer. Bespaar tijd en geld op je POS- en managementbehoeften. "Het intuïtieve mobiele POS en volledig uitgeruste managementplatform van Lavu zijn speciaal ontworpen om bar- en restaurantactiviteiten te stroomlijnen."
Harbortouch-verkooppunt zal een revolutie teweegbrengen in je bedrijf zonder te veel kosten. Waarom zou je vooraf heel veel geld betalen voor een POS-systeem waarvan je niet zeker weet of het bij je past? Profiteer in plaats daarvan van Harbortouch's 30-dagen gratis proefversie en maak een POS-testrit. En vergeet niet te vragen naar het gratis POS-programma - je cashflow zal je dankbaar zijn. Harbortouch biedt levenslange apparatuurgarantie, installatie en training op locatie en 24/7 technische ondersteuning. Harbortouch biedt POS-systemen voor de horeca en de detailhandel. Vraag naar het gratis POS-programma.
PointOS is een Restaurant Management Platform dat functies biedt voor alle aspecten van het ecosysteem van een restaurant. Restauranthouders hebben toegang tot alle tools die nodig zijn om hun bedrijf winstgevender te maken. Het PointOS-platform biedt een alles-in-één verkooppuntsysteem met functies variërend van voorraad- en arbeidsvoorspelling tot gedetailleerde rapporten en analyses die je helpen de juiste beslissingen voor je bedrijf te nemen. PointOS is een Restaurant Management Platform dat functies biedt voor alle aspecten van het ecosysteem van een restaurant.
Aloha EPOS is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk restaurantbeheersysteem dat ideaal is voor bar-, hotel- en restaurantgroepen. Het is een totaaloplossing en met Aloha kun je alle elementen van het runnen van je bedrijfsactiviteiten verbinden vanuit één enkele oplossing, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. Het omvat: Personeelsbeheer Voorraadbeheer Gecentraliseerd gegevensbeheer Bestellen aan tafel Loyaliteit en marketing En nog veel meer. Aloha EPOS is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk restaurantbeheersysteem dat ideaal is voor bar-, hotel- en restaurantgroepen.
Specifieke POS-software voor restaurants, bars en discotheken met functies die zijn ontworpen om managementfrustraties op te lossen en te voorkomen en het gemak van orderinvoer te ondersteunen. 2TouchPOS is een nationale marktleider in POS-oplossingen voor restaurants, nachtclubs en bars. Nu met semi-geïntegreerde EMV-betalingen.
eHopper is een gratis mobiel POS-systeem voor Windows-pc's, Android en Poynt. eHopper is geschikt voor kleine bedrijven zoals quick-service restaurants, koffiezaakjes, bakkerijen, cafés, bars, slijterijen, foodtrucks en elk andere retailbedrijf dat op zoek is naar een geconsolideerde oplossing om hun bedrijfsactiviteiten en klantenservice te vereenvoudigen. Belangrijkste functies omvatten: Orderbeheer Bestellingen volgen Klantenbeheer Betalingen Gesplitste betalingen Betaalbewijzen Inventaris Medewerkersbeheer eHopper biedt gratis mobiele POS-software. Eenvoudig te gebruiken op verschillende platforms en beschikbaar op Android-tablets, iPad, Windows-pc's en Poynt.
Wanneer succes afhankelijk is van superieure service, heb je flexibele POS-software en backoffice-oplossingen nodig voor het beheren van elk aspect van je restaurantbedrijf. Van het winkelniveau tot het hoofdkantoor geeft de software van Maitre'D je de controle die je nodig hebt om je snelheid, efficiëntie en winst te verhogen. De POS-oplossingen van Maitre'D kunnen je helpen je activiteiten te stroomlijnen, of je nu een bar, een hotel, een eetzaal of een afhaalbalie runt. Biedt gespecialiseerde POS-softwareoplossingen voor restaurants met (snelle) bediening, bars, hotels en resorts.
Het AccuPOS-verkooppunt creëert een snelle en eenvoudige oplossing voor je restaurant- en detailhandelomgeving. Gemakkelijk voor medewerkers om te gebruiken en levert een prettige klantervaring bij de kassa. Werkt overal ter wereld met moderne Windows- en Android-apparaten. Het AccuPOS-verkooppunt creëert een snelle en eenvoudige oplossing voor je restaurant- en detailhandelomgeving.
SpotOn Restaurant is the lightning-fast POS system your business deserves, designed by people who know restaurants for people who run restaurants. Our team of experts will work closely with you to build a POS system to your unique requirements, so you can focus on whats important-creating an amazing experience for your customers. Our hardware is robust and reliable, ready for the demands of a hard-working environment. SpotOn Restaurant is the lightning-fast POS, designed by people who know restaurants for people who run restaurants
EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses in South Africa. EasyAs POS versions include: Car Wash POS, Retail POS, Pizza Parlour POS, Health & Beauty POS, Grooming Salon POS, Repair Centre POS, Pawn Shop POS, and more. EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses.
Ordyx POS is a state of the art hybrid point of sale system for bars of all sizes. Its innovative technology enables bar owners to enjoy the utmost flexibility of managing their business from any location just by accessing the internet. As manager, you can know exactly what is happening in the bar in terms of everything from open orders to current inventory levels. You can even approve voids or comps via your smartphone and/or receive alert messages to you phone when selected events occur. For bars and restaurants, Ordyx POS features inventory management, and loyalty programs, compatible with iOs, Windows, and Android.
One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs. One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs.
Manage and control the daily operations of your restaurant from anywhere at anytime with eZees cloud restaurant POS. Manage and control the daily operations of your restaurant from anywhere at anytime with eZee's cloud restaurant POS.
Square for Restaurants is gearriveerd: het volledig nieuwe platform met software, hardware en betalingen dat je hele restaurant- of barbedrijf stroomlijnt. Blijf op de hoogte van je tafels door je plattegrond aan te passen met alle gedeeltes die je nodig hebt. Van ontbijt tot lunch en seizoensgebonden specialiteiten, maak alle menu's die je nodig hebt en wissel ze om met één tik. Vrijwel alles kan aangepast worden. Gemakkelijke en versnelde rapporten voor elk kleinste dingetje. Probeer het 30 dagen gratis! Beheer je restaurant zoals je het altijd al hebt gewild (sneller) met Square for Restaurants. Het is ontworpen voor zowel de klantgerichte kant van je bedrijf als achter de schermen.
Bar POS System Bars are one of the most difficult businesses to run right. Manage EVERYTHING from ANY device, ANYWHERE. See the Rezku Advantage. Inventory control, theft mitigation, Bar Tabs, advanced check splitting, tableside ordering, rewards program, automated happy hour, customizable reports, built in drink recipes & more! See Rezku for details Run your bar at a higher level. See all your data, manage your menus, control labor from your smart phone.
OVVI POS software offers a wide range of options that can meet the demanding needs of the hospitality & Retail industries. Our POS software enables restaurateurs & retailers to improve the profitability of their business through faster and more accurate order processing, multiple integrated modules like customer interface, employee interface, and access to 70+ reports. Ovvi Software comes with 600+ features, Online Ordering, Delivery App Integration, Accounting & Payroll Integration and more. OVVI is your One Stop POS Shop that can meet the demanding needs of hospitality & Retail industries.
Poster is een veelzijdig cloudgebaseerd verkooppuntsysteem voor bars, pubs en nachtclubs. Als je bediening aan tafel aanbiedt, worden bestellingen rechtstreeks naar de bar gestuurd, kunnen obers en kassiers direct aanbiedingen en kortingen toepassen en worden al je gegevens direct verwerkt. Als je jouw internetverbinding verliest, worden al je gegevens veilig opgeslagen terwijl jij je in de offline modus bevindt. Overal ter wereld toegang tot jouw rapportages en statistieken via de beheerconsole of de Poster Boss-app. Verkooppunt voor bars, nachtclubs en pubs. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren.
Nobly POS is the #1 customer-rated iPad Point of Sale for bars. Our product is available in the UK, US, Canada and 20+ other countries. Merchants use Nobly POS to manage inventory & staff, gather business insights with 30+ powerful reports, set up loyalty schemes, take credit card payments, integrate with accounting software and more. Nobly's iPad POS system is an affordable Point of Sale, backed by a powerful Back Office & award-winning customer support.
Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Linga iPad POS runs every type of restaurant from QSR to fine dining, pizzerias, enterprise franchises and sports stadiums. Linga has one of the most innovative feature sets, with integrated call waiting and reservations, Caller ID, central kitchen and warehouse, inventory management and food cost tracking to the ingredient level, marketing and customer loyalty management, kiosks, call center integration, and much more. Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Great for QSR franchises.
Adds barcodes to PDF documents (no other software required). Includes components for desktop and web applications development: .NET class, WinForms Control, ASP.NET Web Image control, SSRS reporting service, ActiveX interface to generate barcodes from Visual Basic 6, Classic ASP, Delphi, Javascript, Word and Excel VBA Adds barcodes to PDF documents (no other software required)
Oracle MICROS Simphony makes bar management efficient and easy. Our cloud-based POS connects every aspect of your bar so you can deliver a fantastic experience, manage menus and inventory, kitchen ops, promos, loyalty and more. Real-time analytics are included so you always have a pulse on sales, costs, and staff performance. Simphony's open API & extensive cloud marketplace gives you unlimited flexibility and agility. Oracle MICROS Simphony POS fits every bar size & format: casual, dive, independent, franchises, sports & more.
HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale solution! HadePay helps you process any payment, manage customers and products, access important data about your customers, transactions, and much more! HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale software solution!
UNION POS is a fast, intuitive and customizable iPad-based POS built for high-touch, high-volume venues. Designed with "fewest taps" in mind and featuring a real-time view of customer order history and habits, UNION helps venues stay focused on the customer instead of the screen. Venues receive 24/7 customer support, and monthly software updates that include new features and the guarantee of ever-enhancing performance, all at no extra cost. Craft great experiences and know every customer with UNION the easiest, smartest, most cost-effective point of sale on the planet.
Practi is a powerful, all-in-one operating system for restaurants. More than just an EPOS, Practi can integrate with delivery platforms like Just Eat so that you can manage all of your incoming orders from one place. With an easy to use app that works on iOS or Android tablets, a cloud-based Back Office where you can make changes to your menu with a few clicks and a full set of sales analytics features, Practi is the only system your restaurant needs. Practi's iPad cloud based Point of Sale system offers a single point of profound control over your business, from any smart device.
Appetize is a modern Point of Sale, inventory and analytics company transforming how restaurants and bars process guest transactions at scale. Its revenue-generating platform includes fixed terminals, handheld devices, self-serve kiosks, and a mobile API that seamlessly sync with an easy-to-use Kitchen Display System. Advanced analytics, inventory management and ingredient-level reporting give powerful insights into how efficiently your restaurant is running. Appetize is a cloud-based Point of Sale platform transforming the ordering and payment process while providing robust management tools.
POS software with online ordering, inventory tracking, and gift card options for the restaurant, bar, nightclub, quickservice industry. POS software with online ordering, inventory tracking, and gift card options for the restaurant, bar, nightclub, quickservice industry.
Launched in 2012, POSist is a leading cloud-based restaurant technology platform suited for restaurants of all sizes. POSist offers scalable, reliable, and easy to use point-of-sale technology, enabling businesses to automate operations, integrate with aggregators, delight guests, and grow their revenue. Headquartered in New Delhi, POSist has 100 employees, with offices in Dubai, Mexico, New York, Delhi, Bengaluru, Mumbai & Pune. POSist is trusted by over 8,000 restaurants in 20 countries A complete restaurant technology platform helping businesses improve revenue and guest delight.
Till POS an easy cloud based software can be accessed anywhere anytime for your restaurant business. It can be accessed in Windows,Android,IPAD,Tablet, IOS and Mobile(works Offline too). Till Dashboard is a powerful back office management console which let you setup your account, Menu, inventory, customers, reports,Staffs. A POS App where you can manage your daily operations like Table Order management, Payments, Cash Management..A Waiter App for mobile lets you to place quick Orders TILL,advanced technology POS management solution, purpose-built to improve your business grow based in the insights. Visit tillpos.co
Point of Sale designed specifically for the nightclub and bar industry with advanced inventory management, a robust feature set, and a lightning fast interface. From the single station craft cocktail lounge to large multi-bar nightclubs, Liquid Assets Point of Sale offers the features that will help you drive profitability without the efficiency-killing clutter that plagues other systems. See the difference that a well-designed POS system can make to your bar or nightclub's bottom line. Lightning quick Point of Sale for the nightclub and bar industry. Inventory management, a robust feature set, and an affordable price.
Cloud based solution for single and multi-location restaurants, retail outlets, memberships and general admission ticketing. Bepoz has the the most configurable and customizable reporting and analytics in the industry. Extremely configurable customer loyalty, promotions, vouchers, memberships, and more are some of the features that set Bepoz aside. Cloud based solution for single and multi-location restaurants, retail outlets, memberships and general admission ticketing.
POS solution for hospitality, retail and mixed-use environments. POS solution for hospitality, retail and mixed-use environments.
An EPOS that's designed for pubs & bars - BarTab is an intuitive, iPad-based EPOS system that will help you manage every aspect of your bar. BarTab has a range of features that help bars run more smoothly and profitably, including stock tracking, staff scheduling, bookings & deposit handling, online cash up, cloud accounting integration, mobile ordering, and self service beer taps and menus. A bar focussed EPOS with mobile ordering, staff scheduling & booking system
ESEEL is an advanced tablet POS System suitable for small and large restaurants. It can be used on any device that can access a web browser, providing users with the freedom to use their phones. In addition, it allows restaurant owners to check on the restaurants' daily activities from anywhere. The softwares' features enhances the restaurants productivity and capabilities. Some features are the simple menu application, quick checkout process, and much more. Available on iOS and Android ESEEL's POS system is designed to improve the productivity of all restaurants with its user friendly and contemporary interface.
WillPower Pos systems were developed to suit a wide variety of businesses from Retail to Hospitality and specialized shops. WillPower Pos systems were developed to suit a wide variety of businesses from Retail to Hospitality and specialized shops.
A groundbreaking, low-cost, all-in-one cloud-based POS software changing the way we all do business. A groundbreaking, low-cost, all-in-one cloud-based POS software changing the way we all do business.
Cloud-based hospitality management solution that helps manage inventory, vendor communication, invoicing, track POS systems & more. Cloud-based hospitality management solution that helps manage inventory, vendor communication, invoicing, track POS systems & more.
iZettle Pro is an electronic point-of-sale app that has been designed specifically for the hospitality industry. It¿s a fully-functioning till system for your bar, café or restaurant and comes at a fraction of the cost of traditional cash registers. iZettle Pro is an electronic point-of-sale app that has been designed specifically for bars.
Free online restaurant pos system .with an offline option.start now www.kafelive.com Free online restaurant pos system on www.kafelive.com
RMS offers a total POS system for businesses that span across the hospitality, retail and food industries. Whether youre looking for a solution for a fine-dining restaurant, a retail storefront or a hotel bar, RMS can support your business goals. RMS POS is an all-in-one point of sale solution for hospitality businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
App-based bar and liquor inventory tracking tool that helps restaurants with setting up sections, adding items and generating reports. App-based bar and liquor inventory tracking tool that helps restaurants with setting up sections, adding items and generating reports.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pepperkorn is future-proof. Our POS system is designed to keep up with the ever-increasing technology and software advances in the market. Pepperkorn is built on a flexible platform that supports mobile integrations, mobile payments, cloud-based software and data storage. iOS-based system with invoice printing, different payment methods, barcode scanning, sales reporting, promotions, customer loyalty.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Features include management dashboard, customer management, employee management, integrated music, and Quickbooks Integration. Features include management dashboard, customer management, employee management, integrated music, and Quickbooks Integration.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Retail and gaming POS solution that offers employee access controls, inventory tracking, check splitting, and loyalty cards. Retail and gaming POS solution that offers employee access controls, inventory tracking, check splitting, and loyalty cards.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A restaurant POS system with features for online ordering, live table booking, purchase ordering, stock control, and more. A restaurant POS system with features for online ordering, live table booking, purchase ordering, stock control, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PubOrder is a POS written in particular for bar/pub owners, and a Personal Waiter for their customers to let them order fast from their mobile devices. The pub's customers can access the menu, make orders, participate on unique funny promotion campaigns, add music in pub's playlist queue from their smartphones using either web browser or our app available on Appstore and GooglePlay. Using PubOrder the owner can significantly increase serving speed, or can reduce the number of needed waiters. POS written in particular for bar/pub owners, and a personal waiter to let customers make fast orders from any mobile device.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Focus POS (point-of-sale) is a complete ERP Solution, empowering retailers to track purchase orders and payments, manage real-time inventory data, loyalty programs, sales analytics, and more through a unified platform. The software is customizable and is equipped with features like touchscreen UI and multiple form factors for speeding process time. It can be implemented as both a standalone solution or integrate with our software to simplify business operations and deliver an inspired customer e Focus POS is complete ERP Software Solution with competitive and powerful features required by leading retailers
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed by bar and restaurant owners specifically for the hospitality industry. We are a subscription point of sale service that runs on any device with a web browser, NATIVE iOS, and Android. We have no contracts and are currently offering a FREE 1 station license that can be used on a desktop or mobile device. We feature many unique speed features, an easy to use interface, and a robust back end with quick setup and full reporting with graphs. Get your 1 station license free now! Get a Free 1 workstation or mobile device license that runs on a desktop or mobile device.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Welcome to the future of gastronomy! gastronovi is a module complete solution for food trucks, restaurants, hotels, resorts and franchise-companies.With gastronovi you can choose from a range out of 10 software-modules and 5 additions: From POS System to cash journal, table reservation, marketing, merchandise management, order system, time tracking, customer loyalty, franchise and purchasing system and costing. Stop dealing with all the confusing individual solutions! gastronovi Office is a cloud software solution that helps you map all gastronomy processes in various modules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Trivec is a leading Point of Sale technology provider to the European hospitality market. Our solutions help optimize payment and facilitate operations management for restaurants, bars, cafs and hotels. Trivecs broad PoS software and hardware offering includes cash registers, card payment terminals, handheld devices and beverage dispensing systems, with flexible options for integrations. Founded in 1993, Trivec serves 7,000+ customers from offices in Sweden, Norway, Denmark, Belgium and France Trivec's POS-solution includes order management, payment processing, and beverage dispensing systems.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lemeno offers Cloud/Offline POS Application and also provides an application for taking orders on a tablet. We also handle digital payments and fraud management features that help in accountability. We are highly focused to solve your business management problems. You don't have to worry anymore when your customer is left unattended or when you are busy with the crowd on a Sunday evening. With Digital menu feature, you can accept all the orders on the fly. Lemeno means People's Restaurant. We offer POS and Digital Menu to Fine Dine/Quick Service Restaurants, Cafes, Food Courts, Food Trucks, Theaters, Bars, and Drive-ins.
(0 reviews)
Bekijk profiel
IVEPOS is the free Restaurant POS (point-of-sale) software crafted for your restaurant, cafe, bar, bakery, coffee shop, food truck and pizzeria by Intuition Systems. Use IVEPOS point of sale system instead of a cash register, and track sales and inventory in real time, manage employees and stores, engage with customers and increase your revenue. Free Restaurant POS Software
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ambit RestBar is a restaurant and bar POS tool. Users can manage inventory, reports, loyalty program, billing, front and back office. Ambit RestBar is a restaurant and bar POS tool. Users can manage inventory, reports, loyalty program, billing, front and back office.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete solution that supports the design, development and deployment of enterprise applications. Complete solution that supports the design, development and deployment of enterprise applications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Turning mobiles and tablets into full-feature POS devices. Configurable for any sales environment. Turning mobiles and tablets into full-feature POS devices. Configurable for any sales environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Restaurant management system with ERPNext integration, platform independent, digital menu, online delivery, and more. Restaurant management system with ERPNext integration, platform independent, digital menu, online delivery, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Brazilian management software for nightclubs, bars and restaurants. Features include mobile payment, biometrics, and loyalty program. Brazilian management software for nightclubs, bars and restaurants. Features include mobile payment, biometrics, and loyalty program.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GrandChef is a management solution for bars & restaurants that comes with digital menu, order management, inventory & online delivery. GrandChef is a management solution for bars & restaurants that comes with digital menu, order management, inventory & online delivery.