149 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Bezoek website
Bryq is een online platform voor beoordeling vóór indiensttreding voor zowel cognitieve vaardigheden als psychometrische eigenschappen - wetenschappelijk gevalideerd. Bedrijven van elke omvang uit alle sectoren gebruiken Bryq om sneller en gemakkelijker betere kandidaten aan te nemen. Onbeperkte kandidaattests, verwijdering van vooringenomenheid, toename van diversiteit en online surveillance (bedrogbestrijding) inbegrepen. Probeer het GRATIS (geen kaart nodig). Bryq is gemakkelijk te gebruiken, levert resultaten die eenvoudig te begrijpen zijn en koppelt deze aan de functievereisten van het profiel om kandidaten te rangschikken. Meer informatie over Bryq Beoordeling vóór aanwerving die cognitieve vaardigheden en persoonlijkheidsfuncties afstemt op de functie- en bedrijfsvereisten. Betere aanwervingen, zonder vooringenomenheid. Meer informatie over Bryq

door AssessFirst

4/5 (1 review)
Bezoek website
Beter en sneller werven. Met behulp van de unieke beoordelingstechnologie die is ontwikkeld door AssessFirst kun je kandidaten en werknemers identificeren die succesvol zullen zijn en goed passen in de specifieke context van je bedrijf. Klanten zijn bedrijven van elke omvang, van MKB tot internationale groepen die in tientallen landen actief zijn. /// 10.000 rekruteringsmanagers - 3500 klanten - 30 landen - 5.000.000 profielen geanalyseerd. Meer informatie over AssessFirst 10.000 HR-professionals gebruiken AssessFirst om ongelooflijk getalenteerde en zeer betrokken medewerkers te werven in de context van hun bedrijf. Meer informatie over AssessFirst
Bezoek website
Interview Mocha biedt online vaardigheidstesten voor werkzoekenden en biedt meer dan 1000 vaardigheidstests, aangepaste tests en een robuust, kant-en-klaar platform voor het evalueren van vaardigheden. Het platform biedt ’s werelds grootste set vaardigheidsbeoordelingen gebaseerd op banen in IT, Finance, Aptitude, Business en nog veel meer, om je te helpen de kwaliteit van indienstname te verbeteren en personeelsverloop en aanwervingstijd te verminderen. Vind snel en eenvoudig geschikte kandidaten met kant-en-klare vraagbanken, op maat gemaakte tests, online toezicht, bruikbare rapporten en analytics en uitstekende kandidatenervaringen! Meer informatie over Interview Mocha Een online bedrijfsklare oplossing voor vaardigheidstesten, ontwikkeld om geschikte sollicitanten te vinden. Meer informatie over Interview Mocha
Test Invite is volledig geautomatiseerde testsoftware voor sollicitaties waarmee recruiters aangepaste wervingspijplijnen kunnen maken. Gebruik taal-, aanleg- en persoonlijkheidstests in de beoordelingsbibliotheek of maak je eigen tests met je eigen vragen. Je kunt codering/programmering of video-interviewvragen toevoegen aan je beoordelingspijplijn. Je kunt online werkgelegenheidstests geven in een veilige en gecontroleerde omgeving dankzij de browsertechnologie met volledige schermblokkering en video-opnamefuncties. Meer informatie over Test Invite Maak je eigen sollicitatietests of gebruik de beoordelingsbibliotheek. Geef online tests met volledige schermvergrendeling en webcamvideo-opname. Meer informatie over Test Invite
WonScore wordt ondersteund door uitgebreid wetenschappelijk I/O-onderzoek, en analyseert drie cruciale aspecten van een kandidaat: cognitief vermogen, persoonlijkheid en motivatie. Op basis van deze gegevens zorgt dit platform ervoor dat je de meest gekwalificeerde persoon voor je functie en team in dienst neemt. Je hebt toegang tot alle resultaten, wat neerkomt op één score die je kunt vergelijken op basis van je behoeften. Het is snel, gemakkelijk, pijnloos en bovenal: het werkt. Je hoeft nooit meer op een neptest te vertrouwen. Registreer je vandaag nog voor een gratis proefversie van WonScore. WonScore is een platform voor testen voorafgaand aan het in dienst nemen dat kandidaten beoordeelt en rangschikt op drie gebieden waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de prestaties op het werk voorspellen.

door eSkill Corporation

4,5/5 (88 reviews)
Bekijk profiel
eSkill biedt bedrijven tests voorafgaand aan het dienstverband om kandidaten te screenen en te evalueren, zodat ze de beste werknemers in dienst kunnen nemen. Ze kunnen vragen uit de eSkill-testbibliotheek gebruiken of aangepaste taakbeoordelingen maken met behulp van hun eigen vragen. Ze kunnen ook vragen toevoegen die baangerelateerde taken simuleren die kandidaten tijdens hun werk kunnen tegenkomen, zodat ze kunnen zien hoe kandidaten zouden presteren. Dit helpt hen met vertrouwen kandidaten in dienst te nemen, de kosten voor werving en in dienst nemen te verlagen en werknemersretentie te verbeteren. eSkill biedt tests voorafgaand aan het dienstverband om bedrijven te helpen bij het evalueren van de vaardigheden en bekwaamheden van kandidaten, zodat zij de beste werknemers in dienst kunnen nemen.
talentReef is een aanbieder van sociale werving en talentbeheerssystemen die specifiek zijn ontworpen voor op uurbasis werkende medewerkers. Het bedrijf stroomlijnt hoe snelle operators hun meest waardevolle bedrijfsmiddel vinden, in dienst nemen, trainen en beheren: talent. Het voor mobiel gebruik geoptimaliseerde HR-platform van het bedrijf (sociale werving, ATS, inwerken, training en ontwikkeling, prestatiebeheer en analyse) verandert de manier waarop millennials wereldwijd on-demand contact maken met werkgevers. talentReef stroomlijnt hoe snelle operators hun meest waardevolle bedrijfsmiddel vinden, in dienst nemen, trainen en beheren: talent.
HR Avatar tests help busy managers hire people who perform better, get along with the team, and stay in the job. 200+ tests for the most popular jobs. Uses a whole-person approach to provide a detailed report of cognitive abilities, knowledge and skills, personality, emotional intelligence and risky behaviors plus a bonus interview guide. Tests also use simulations of job-related tasks that get a better result while providing higher candidate engagement. Perfect for any size business. Improve your quality of hire with our job-related whole-person employment tests. Measure knowledge, skills, personality, intelligence.
Bekijk profiel
De beoordelingen voorafgaand aan het dienstverband voorspellen het succes van de baan bij je kandidaten, zodat je je zekerder voelt bij het aannemen van personeel. Het testprogramma beoordeelt persoonlijkheid, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, gedragskwaliteiten, eerlijkheid, integriteit en houding voor een goed afgeronde aanpak. De software wordt volledig ondersteund, beheerd en online beheerd via je eigen gepersonaliseerde client portal-systeem. Je hebt toegang tot gratis rapportageadvies, heel veel aannametools en -middelen om je te helpen betere mensen aan te nemen. The Hire Talent is een bedrijf dat zich toelegt op het testen van de werkgelegenheid en dat zich richt op gedrags- en competentietests om potentiële nieuwe medewerkers te beoordelen.
Vervoe is een vaardigheidsbeoordelingsplatform dat bedrijven helpt de allerbeste mensen in dienst te nemen door zich te concentreren op wie het werk kan doen, niet wie er goed uitziet op papier. Vervoe maakt gebruik van machine learning om op maat gemaakte vaardigheidsbeoordelingen te maken waarvoor direct automatisch een score kan worden gegeven, zodat bedrijven kandidaten op elke vaardigheid kunnen testen en hun antwoorden automatisch op elke schaal kunnen beoordelen. Vervoe is een AI-gestuurd vaardigheidsplatform dat verborgen talenten ontdekt via praktijktesten, taken en tools.

door Criteria Corp

4,8/5 (49 reviews)
Bekijk profiel
HireSelect is een online platform voor testen voorafgaand aan een dienstverband met een uitgebreid pakket van bekwaamheids-, persoonlijkheids- en vaardigheidstests. Bedrijven van elke omvang gebruiken de tests in HireSelect om objectieve, betrouwbare informatie te verzamelen over hun potentiële werknemers, wat leidt tot een hogere productiviteit, lagere omzet en minder tijd en geld die wordt besteed aan het wervingsproces. Meld je vandaag nog aan voor de gratis proefversie zonder verplichtingen. Beheer webgebaseerde beoordelingen voorafgaand aan een dienstverband, inclusief bekwaamheids-, persoonlijkheids- en vaardigheidstests, om gekwalificeerde kandidaten te vinden.
CodeSignal is the leading pre-employment testing software for technical hiring that uses state-of-the-art Coding Scores and real-world coding environments. Companies of all sizes already use CodeSignal's Certify, Test, and Interview products to assess developer candidates at every stage of the hiring process. Customers use CodeSignal to grow engineering teams rapidly, while saving engineering interview time, reducing turnover costs, removing hiring biases, and improving candidate experience. CodeSignal is the leading pre-employment testing software that assesses developer candidates at every step of the hiring process.
Bekijk profiel
De Devine Group biedt wervings- en ontwikkelingsbeoordelingen om werkgevers te helpen slimmer te werven, talent te ontwikkelen en resultaten te behalen. Geef je top- en bottom line een boost door de verkoopprestaties met meer dan 70% te voorspellen, de prestaties van werknemers met meer dan 90% te verhogen en effectieve leiders 90% van de tijd te identificeren. Ontdek waarom ze de vertrouwde beoordelingspartner zijn voor meer dan 5000 bedrijven over de hele wereld. Klik nu voor een gratis evaluatie. De Devine Group biedt tools voor medewerkersbeoordelingen en talentanalyse om werkgevers te helpen slimmer te werven en talent te ontwikkelen.
Bekijk profiel
Het vinden van de beste persoon voor een functie is soms moeilijk. Ervoor zorgen dat ze blijven is vaak nog moeilijker. De beoordelingen voorafgaand aan indiensttreding van Prevue HR zijn ontworpen om je te helpen slimmere wervingsbeslissingen te nemen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen en zijn ondersteund door jarenlang onderzoek. De beoordelingen voorafgaand aan indiensttreding van Prevue HR helpen je slimmere wervingsbeslissingen te nemen.
Wetenschappelijk gevalideerde beoordelingen met behulp van video, AI en op games gebaseerde uitdagingen om de meest uitgebreide en boeiende evaluatieoplossing te leveren voor het talent van vandaag. Combinatie van AI met video-interviews en op games gebaseerde uitdagingen om de competenties te beoordelen die succes voorspellen.
HackerRank's revolutionary tech recruiting platform gives tech recruiters and hiring managers the power to screen, interview, and hire the world's top developer talent. Empowers tech recruiters to screen, interview, and hire top technical talent.
Devskiller is een platform voor screening en online interviews van ontwikkelaars dat wordt aangedreven door RealLifeTesting methodologie. Met deze tool kun je ontwikkelaars vinden met de juiste vaardigheden, waardoor je tijd tot indienstneming met 60% wordt verkort. De programmeertests weerspiegelen de ervaring van een eerste dag op het werk om toppresteerders te identificeren. Ze testen niet alleen programmeertalen, maar ook frameworks, bibliotheken en databases. Devskiller is een platform voor screening en online interviews van ontwikkelaars dat wordt aangedreven door RealLifeTesting methodologie.
Een kandidaat is meer dan alleen onderwijs en ervaring. Vind medewerkers die echt in je team passen dankzij de geïntegreerde persoonlijkheidstest. Deze testresultaten tonen je de belangrijkste persoonlijkheidskenmerken van elke kandidaat en of hij of zij goed bij je team past, waardoor een op bewijsmateriaal gebaseerde werving mogelijk wordt. Met behulp van de geïntegreerde test voorafgaand aan indiensttreding van skeeled kun je de werkprestaties en de culturele "fit" voorspellen en nagaan hoe de persoonlijkheid van je kandidaten hun gedrag op de werkplek zal beïnvloeden. Maak gebruik van het persoonlijkheidsbeoordelingsinstrument om meer diverse en succesvolle teams samen te stellen.
Geautomatiseerde vaardigheidstests voorafgaand aan tewerkstelling. Om te testen of een kandidaat goed op het werk zal zijn, geeft dit platform hem/haar een voorbeeld van het daadwerkelijke werk. De wetenschap heeft bewezen dat dit een sterkere correlatie heeft met werkprestaties dan indirecte metingen zoals IQ, persoonlijkheid of opleidingsniveau. Geautomatiseerde vaardigheidstesten voorafgaand aan tewerkstelling, met vragen gebaseerd op het echte werk.
We have the world's only SaaS product that lets a recruiter conduct, score and document a detailed interview of an IT candidate without knowing the underlying content. Our methodology guides a recruiter through the questions and answers by easing them through stages of increasing technical complexity. The final stage will have the recruiter create custom interviews to support individual requirements or recurring profile positions. Recruiters get better at their jobs using it to do their job. We have the only SaaS product that lets a recruiter conduct, a detailed interview of an IT candidate without knowing the content.
WizeHire helps you create quality job ads using job ad templates and hiring coaches to attract more quality candidates. We post your ad to 60+ job boards and then help you assess candidates in one online dashboard with resumes and personality fit reports to find the right fit to grow your business. WizHire will help you hire great people consistently using professional templates, easy-to-use software and expert hiring coaches!
Pre-employment assessment tool that allows businesses to assess and evaluate candidates based on OPS, QA, frontend, backend, & more. Pre-employment assessment tool that allows businesses to assess and evaluate candidates based on OPS, QA, frontend, backend, & more.
A simple, yet powerful platform that delivers instant hiring intelligence PLUS the ability to discover and maximize talent across your organization. Predictive assessments, video interviewing, reference checking software, culture assessments, and leadership simulations. Hire the right people, discover hidden talent, and maximize every employees success.
Codility is het toonaangevende testplatform voor ontwikkelaars. Het helpt technische wervingsteams om de technische vaardigheden van kandidaten nauwkeurig en efficiënt te beoordelen en de meest veelbelovende nieuwe medewerkers te identificeren. Codility omvat honderden programmeertaken, meerdere talen en biedt realistische scenario's met verschillende moeilijkheidsgraden. Gebruikt door meer dan 1200 bedrijven, waaronder Accenture, Amazon, Barclays, Citi, Flatiron, Intel, Microsoft, PayPal, Rakuten, SurveyMonkey, Twitch, Volvo en Zalando. Codility is een platform dat technische recruiters en personeelsmanagers helpt om de vaardigheden van hun kandidaten te beoordelen door hun code online te testen.
Plum's mission is to help companies hire, grow, and retain top talent with the power of AI and Industrial/Organizational Psychology. By measuring talents such as adaptability, innovation, and communication, Plum hosts the single largest database for quantifying human potential at every stage of the employee journey predicting successful hires, and informing professional development, strategic workforce planning, and emerging leader capability. 4X more predictive than a resume, Plum predicts which people have the greatest potential for succeeding in any role, in any company.
100+ Pre-hire job tests, based on job descriptions/topics, for entry->mid-level roles. We have the largest EEOC compliant test list with behavioral, cognitive, knowledge & skills tests. Our "Per Test" pricing (for low volumes) or annual unlimited plans (for high volumes) makes it easy for your company/org to start a pre-employment test plan. We administer thousands of tests monthly for 6000+ customers. To view almost 2000 customer reviews & get a free sample test, visit EmployTest.com today. 100s+ of Pre-Employment Tests, based on Job Description / Topic (we help you choose). "Per test" or annual pricing. Try a Free Sample!
Quickly and seamlessly compare candidates' personality, skills & competencies with the help of Cloverleaf! We are "assessment agnostic" and host all of the leading assessments including StrengthsFinder, DiSC, TTi, Myers Briggs, and our own Culture Pulse. You can see in real-time how candidates compare to different teams within the organization level, and how candidates relate to each individual person they could be working with. Compare candidates through psychoanalysis by surveying various aspects of personality, workplace motivations & communication styles.
Interact is een door AI aangestuurd platform voor het uitvoeren van beveiligde beoordelingen en interviews voorafgaand aan indienstneming, waardoor gegevensgestuurde wervingen voor bedrijven mogelijk zijn. Met een baanbrekend toezichtsalgoritme en een uitgebreide bibliotheek van voorgebouwde beoordelingen helpt Interact bedrijven om slimmer en sneller in te huren. De beoordelingen van Interact variëren van psychometrische tests tot tests voor technische rollen, verkoop- en marketinggebaseerde tests en tests op verschillende andere gebieden. Software voor beoordeling voorafgaand aan indiensttreding die helpt bij het maken van gegevensgestuurde wervingen met behulp van beveiligde beoordelingen en samenwerkende video-interviews.
Mettl Assessment Battery is een set uitgebreide tools voor talentbeoordeling die kunnen worden gebruikt voor een holistische evaluatie van de persoonlijkheid van de kandidaat (de heldere eigenschappen, donkere eigenschappen, motivatie en waarden), cognitieve vaardigheden, beroepsspecifieke technische vaardigheden en andere gerelateerde competenties. Deze tools zijn zeer aanpasbaar volgens de vereiste van elke functie om de juiste match voor elke functie te identificeren. Mettl Assessment Battery helpt je bij het meten, analyseren en verbeteren van de vaardigheden van mensen.

door Coderbyte Enterprise

4,4/5 (17 reviews)
Bekijk profiel
Recruit top talent quickly, affordably, and accurately with the industrys #1 code assessment platform for screening, interviews, and take-home projects. All plans include unlimited candidates, assessments, and user accounts. Code assessment platform for screening, interviews, and take-home projects.

door TalentClick Workforce Solutions

4,9/5 (16 reviews)
Bekijk profiel
TalentClick is a world leader in employee behavioral assessments and personality testing. We're the renowned experts who provide risk-focused testing via unlimited-use subscriptions that are so affordable that employers can test everyone. Customers tell us we are helping them identify top performers and helping decrease incidents of employee turnover, absenteeism, theft, fraud, violence, harassment, safety incidents, injuries, work shutdowns, and more. TalentClick helps predict Strengths AND Risks through behavioral assessments and personality testing.

door The Assessment Company

4,9/5 (15 reviews)
Bekijk profiel
We offer PXT Select which is the first major business assessment with computer adaptive assessment technology built in. It is an online selection assessment that measures a candidates cognitive abilities, behaviors, and interests. PXT Select fills the gap between the resume and the interview. It provides organizations with actionable, objective data about candidates in a simple to understand format that can assist you in the interview. For more information call 1-800-434-2630 Assessment Solutions To Make Your HR Life Easier -Making The Very Human Decisions About People, Simpler And Smarter.
Talview is the fastest way to hire for enterprise employers across the globe. Its AI led Insta-hiring Platform makes this possible through a combination of three techniques- automation of routine tasks, enabling anytime-anywhere processes and capturing & reusing data across the hiring process. Headquartered in Palo Alto,US, Talview has offices in India, Singapore, and Atlanta, US. Transform the way you hire with Talviews end-to-end recruitment solutions. Hire quality talent with AI-led video interviewing.

door Employment Technologies

4,6/5 (13 reviews)
Bekijk profiel
With 35 years of experience, Employment Technologies offers businesses a suite of assessment solutions including mobile-friendly job simulations, job fit and personality indexes, virtual interview tools, and onboarding and performance software. All of our solutions are designed to deliver unparalleled predictive accuracy while saving businesses millions of dollars each year in streamlined operational processes, dramatically reduced turnover rates and higher employee performance. Request a demo! Employment Technologies is the leading developer of employment assessment solutions.
Berke is a pre-employment assessment that uses data-driven insights to predict hiring success. Measure personality traits and problem-solving skills and compare candidates to job benchmarks customized for your company. Job fit scores allow you to instantly see the fit between a person and job. Interview guides provide questions tailored to each candidate. 9 out of 10 people who have used another pre-employment assessment service say Berke is better. Try Berke free for 14 days. Berke is a hiring and employee assessment designed to help you choose the right person for the right job at the right time.

door Select International

4,9/5 (12 reviews)
Bekijk profiel
Select International is dedicated to developing employee assessments & workforce solutions for all of our clients. Our solutions contribute to your success by helping you identify, select & develop the best employees. Our solutions include: Application Tools, Screening Tools, In-Depth Assessments & Interview Training. We serve clients in many industries including manufacturing, healthcare, retail, safety & customer service. We also offer leadership & executive assessment & development solutions. Select International develops employee assessments & workforce solutions to help you identify, select & hire the best employees.
Unlike traditional assessments, Humantelligence focuses on using your data to find candidates that will thrive in your culture. First, it measures the underlying behaviors, motivators, and ideal work styles of employees and teams. Then, you can take that data, look at high and low performing individuals and teams, and calibrate a target performance culture. Lastly, you can take your data to the recruiting side to become more intentional in hiring for culture fit or diversity of thought. Humantelligence drives high performing cultures by linking culture analytics with an AI-driven, yet human, recruiting platform.
Never pay per assessment again and start hiring for the soft skills and mindsets that make YOUR top performers successful. With PAIRIN, small and medium-sized businesses experience up to a 67% reduction in employee turnover, up to an 86% reduction in applicant evaluation time and often save millions of dollars per year with more predictable personnel decisions. When time and resources matter, start prioritizing your applicants based on the soft skills that matter. Sign up for a FREE trial today! Making the hiring process faster, easier and more predictable through identifying the soft skills that are most critical for each job.
Recruitment management platform that helps businesses track applicants, schedule interviews, prepare job letters, and more. Recruitment management platform that helps businesses track applicants, schedule interviews, prepare job letters, and more.

door Stang Decision Systems

4,9/5 (9 reviews)
Bekijk profiel
Stop searching through stacks of resumes or "tracking" candidates. Start getting a steady stream of top quality candidates, in rank order, based on advanced analytics that are 3x more accurate than resume screening. HireScore ranking provides a far better fit and candidates have a better experience. For less than the cost of a newspaper ad, our solutions are proven to dramatically improve workplace safety, improve job performance, reduce turnover, and streamline the hiring process. Why just track when you can rank? HireScore offers quick and easy applicant ranking, backed by industry-leading assessment technology.
Bekijk profiel
We use AI to solve a frontier problem for every organisation - how to get to the right talent fast and give candidates an experience they love. PredictiveHire acts on your behalf to interview every candidate in-depth and at scale. The conversational text interview is like your best recruiter on steroids! Analysing traits like resilience, curiosity, verbal reasoning, English fluency and assessing personality - all to predict true fit for your role. A personality & English fluency test in one Recruit faster, fairer and better with AI increasing the accuracy and diversity when used at the start of your recruitment process.
An effective method of evaluating social skills by behavioural type. A simple, quick, and reliable tool for evaluating the social skills of individuals or teams. - Good fit of candidate profile and position to be filled streamlines candidate selection. - Availability of a method to define and to adjust the ideal profile for a given position, aiming for the best co-worker performance. - Reach the best balance of various desirable - Contributes to the development of a Business Culture A modern tool for the assessment of behavioural preferences of job candidates or employees.
Tests4Geeks is the service for IT Recruiters, HR Managers and Team Leads. We build programming tests to make your recruiting process easier. All you need to do is choose a coding test and send it to a candidate. After the applicant finishes the test, you will automatically receive a report via email. "Custom Branding" feature allows you to use your company's domain and logo without any mention of Tests4Geeks. Your candidates will think these programming assessment tests are all yours! Tests4Geeks is the service for IT Recruiters, HR Managers and Team Leads. We build coding tests to make your recruiting process easier.

door Fit First Technologies International

5/5 (7 reviews)
Bekijk profiel
Because resumes and interviews often don't give you the full picture, the additional insight from TalentSorter's applicant FitScore will become a valuable, reassuring step in your recruitment process. No other tool uses our advanced human analytics to assess and uncover an applicant's core soft skills (personality traits, attitude, work ethic, etc), all of which contribute highly towards that person's potential for becoming a productive employee. Accurately assess, sort and identify candidates who are most likely to succeed in the job, and discover your next top performer.
Evaluate candidates for all roles including technology, operations, data, science, sales, marketing and many more using real-world tasks. Check core job skills, cognitive ability as well as behavioural aspects using 30+ interactive question types and simulations for real-world tasks. Advanced Proctoring to ensure authenticity of candidates with a complete audit-trail that includes screen capture, webcam video and audio. Used by leading employers and agencies for FTE and Contingent Hiring. Glider: AI-powered talent assessment platform that helps improve total talent quality and build a pipeline of vetted candidates.

door TalentPitch

5/5 (7 reviews)
Bekijk profiel
Harver is een door AI aangedreven platform voor evaluatie van werknemers voorafgaand aan indienstneming dat wordt gebruikt door enkele van 's werelds meest succesvolle merken, waaronder Netflix, KPMG, Zappos.com en nog veel meer. Harver stelt innovatieve teams in staat om wetenschappelijk gevalideerde beoordelingen en situationele beoordelingstests uit te voeren met een realistische taakvoorspelling. Het eigen AI-algoritme van Harver meet de geschiktheid van een kandidaat, passende cultuur, zachte vaardigheden en het vermogen om gedurende hun hele carrière te slagen. Door AI aangedreven beoordelingssoftware die is ontworpen om uitmuntende indienstneming bereikbaar te maken voor innovatieve bedrijven over de hele wereld.
QuizCV is an online platform where companies can execute all their online testing and examination processes. Thanks to our powerful and easy-to-use exam designer any type of quiz, test or exam, simple to sophisticated can be created within minutes. Online examination platform for companies. Create any type of test, quiz or exam, collect responses, analyse results.
Bekijk profiel
Training platform that helps users develop knowledge of Microsoft Windows operating systems & provides certificate at the completion. Training platform that helps users develop knowledge of Microsoft Windows operating systems & provides certificate at the completion.
Bekijk profiel
Background checks made simple - experience the difference. CoreScreening offers client focused services that help you seamlessly navigate the maze of background and drug screening solutions for employees, volunteers, students, contractors and individuals across the nation. We are passionate about community and assisting organizations, institutions as well as individuals on their quest to success. CoreScreening provides high quality background and drug screening solutions to businesses and non-profits across the nation.
Bekijk profiel
If your experience is that candidates often do not have the abilities they claim you need to use skills testing software. To do it thoroughly and efficiently, you should choose eSkill. With options for every size and type of organisation and every budget: Comprehensive, Rapid, Effective, Affordable business skills testing from eSkill. Make eSkill your assessment and skills testing partner. To change the way you understand candidates abilities call our UK team on 020 8416 0341 today Be confident that a candidate does have the abilities that you need; an eSkill test is proven to be the most dependable way to do it.

door Tazio Online Media

4,4/5 (5 reviews)
Bekijk profiel
Tazio is een online platform met testen voorafgaand aan indienstneming, geschiktheidstesten en psychometrische testen dat wordt gebruikt door honderden werkgevers, waaronder; Atos, Bank of England, Co-op, Ryanair en SSE. Kies uit een uitgebreid assortiment aan professioneel ontworpen geschiktheidstesten, laat het team van arbeidspsychologen een op maat gemaakte beoordeling voor je ontwerpen, of ontwerp zelf een test. Tazio levert betere betrokkenheid van kandidaten, een kortere wervingstijd en een efficiënter en objectiever wervingsproces. Tazio is een online platform met testen voorafgaand aan indienstneming, geschiktheidstesten en psychometrische testen dat een efficiënter en objectiever wervingsproces levert.
softfactors is een naadloos platform voor het volgen van sollicitanten, tests voorafgaand aan tewerkstelling met screening en beoordelingen met aanpassingen. softfactors als een service is geschikt voor bedrijven van elke omvang, met of zonder HR-afdeling, vanaf 10 wervingsprocedures per jaar. Neem medewerkers in dienst die passen bij de functie, de persoonlijkheid van hun nieuwe manager en de cultuur van je bedrijf. Eenvoudige cloudgebaseerde software die via een gedocumenteerde API kan samenwerken met je bestaande HCM (SAP/SuccessFactors, Taleo, Umantis, enz.). Het wervingspakket van softfactors beoordeelt de sociale vaardigheden van sollicitanten en koppelt ze aan open posities.

door Profiles International

4,8/5 (5 reviews)
Bekijk profiel
The ProfileXT is an assessment tool for pre-employment screening and job applicant selection. It helps you choose the best candidates to fill your job openings. Our flagship solution helps you identify if a person CAN do a job, if they WILL do a job, and if they WILL BE HAPPY doing so. Cloud-based solution that assists with measuring essential data related to hiring, training, managing, and promoting decisions.
Comprehensive Risk Screening Solution (Background, Education, etc) on the Salesforce.com platform for companies, not-profits, etc. Comprehensive Risk Screening Solution (Background, Education, etc) on the Salesforce.com platform for companies, not-profits, etc.
Nothing is more important than identifying the best candidate among the applicants. But how to, when all the applications look alike? With videoscreening you ask a gross group of candidates to answer 1-5 questions on This makes the selection of which candidate you want to invite to a personal interview far easier. Be thorough and spot the best talents in the applications, and avoid the bad interviews
Developer friendly coding skills assessments that predict on-the-job performance. Test beyond algorithmic skills with multi-file, language specific coding tests that developers can complete in their own development environment (IDE). Companies like Apple, Vimeo, Andela, and GE use Qualified to identify and hire software developers. Developer friendly coding skills assessments that predict on-the-job performance. Identify and hire better software engineers.

door Decision Support Technology

5/5 (4 reviews)
Bekijk profiel
Affordable, online employment testing to help you make better hiring decisions. Assessments: Personality, Integrity, Aptitude, Skills. Affordable, online employment testing to help you make better hiring decisions. Assessments: Personality, Integrity, Aptitude, Skills.
ThriveMap is a software platform that predicts team fit by measuring how people work. We solve the problem of hiring people who dont fit in with how a team likes to work, in order to reduce new hire failures, and increase team alignment. Companies survey their teams to create a hiring blueprint, then use this blueprint to predict the fit of any candidate looking to join the team. ThriveMap is a software platform that predicts team fit by measuring how people work.

door Great People Inside

5/5 (3 reviews)
Bekijk profiel
Provides state of the art assessment and development solutions for hiring the right people and developing talent. Provides state of the art assessment and development solutions for hiring the right people and developing talent.
Fortay makes it easy to attract, engage and retain the right talent people that will thrive in your unique culture. We survey your teams to define your cultural baseline so Fortay can find you talent who will align with the team on workplace values, mindsets and how work gets done. Fortay believes when companies hire for belonging, talent stay longer and perform at their highest potential. We look forward to being your team culture growth partner! Leading pre-hire assessment that focuses on culture add the intangible aspect that is critical to get right in the hiring process.

door Thomas International

5/5 (2 reviews)
Bekijk profiel
Thomas International is a leading global provider of people assessment tools. We empower you to recruit, retain and develop the right people for your business. Here's how: -Easy-to-use platform with a wealth of mind-blowing insights about your people -In-depth range of solutions to help you and your people thrive throughout the employee lifecycle -Psychologically-proven results backed by 40 yrs of experience & research -Every 10 seconds, a Thomas assessment is taken somewhere in the world Our assessments provide powerful people insights, giving you the knowledge you need to recruit and manage with confidence.
Bekijk profiel
Skills-based recruiting platform helping companies find their perfect hire faster, without any resume bias. Create engaging skills-based challenges to attract candidates. Assess everyone automatically & get a shortlist of top candidates based on skills, not CVs. Engage and contact candidates fast with automatic emails. Skills-based recruiting software that helps attract, assess and hire top talent faster, without any resume bias.

door Moonshot Insights

5/5 (2 reviews)
Bekijk profiel
Moonshot Insights helps companies hire for their desired culture and core values by creating custom analyses and pre-employment assessments for every company. With us, you can measure your culture's health, compare your culture to high-performing, results-oriented, innovative, and caring cultures, and assess up to 50 job applicants, for free. Hire for culture and values, the research-backed method for decreasing turnover, increasing performance, and building sustainable companies. Moonshot Insights helps companies hire for their desired culture and core values.
HackerEarth allows you to create accurate skill-based assessments and screen candidates effectively, helping you hire the best technical talent. Screen candidates quickly, and significantly reduce the cost and time taken to hire a developer. Recruit is a technical assessment platform that enables enterprises to screen and hire top developer talent.
Bekijk profiel
TestUP is a powerful and easy to use pre-employment testing solution design to help HRs and recruiting managers focusing their time and attention on skilled candidates. With over 200 assignments in its library TestUP allows you skill test any job applicant or current employees on a per candidate basis as well as in bulk. We also offer a video interview feature to remove the hassle of scheduling and rescheduling candidates interview. Pre-employment testing solution that helps HR and recruiting managers hire skilled candidates through computerised tests & assessments.
Pre-screening tools and employee assessments that help clients reduce the time and costs of hiring process. Pre-screening tools and employee assessments that help clients reduce the time and costs of hiring process.
Bekijk profiel
Testello is a UK cloud-based testing solutions platform that is the first of its kind in the Middle East. Testello provides companies and educational institutions with cutting-edge assessment tools to help them make more informed hiring, promotional and training decisions. In addition to Testellos ready-made tests, you can develop customized B2B or B2C tests for your organization with your own questions, answers, and scoring logic. A UK cloud-based testing solutions platform designed to help you make smarter hiring, advancement & hiring decisions.
Talent management platform that enables staff hiring through a game-based psychometric assessment tool. Talent management platform that enables staff hiring through a game-based psychometric assessment tool.
Bekijk profiel
A cloud-based platform for automating the technical screening of software developers using online coding challenges. A cloud-based platform for automating the technical screening of software developers using online coding challenges.
Bekijk profiel
Attract, hire, and retain talent. Capture personality data in 90 seconds via Traitify's image-based, mobile-first personality assessment. 95%+ completion rates deliver more quality candidates into your hiring funnel, and instant results and insights empower long-term hiring decision. Extensive resources -- including Interview and Communication Style Guides -- enable practical and actionable ways to help employees grow and reduce turnover by delivering workplace satisfaction and happiness. 90 second image-based personality assessment feat. 95% completion rate. Attract, hire, grow, and retain world-class talent with ease.

door Technically Compatible

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Tungl is a tech recruitment platform that provides online assessments and is used by those hiring tech talent worldwide to validate a candidate's practical skills and knowledge. This means businesses can make quicker, data-driven hiring decisions. Tungl have a range of assessments in all major technologies, and you can use your own questions to make customised assessments, shaped around your job spec. The platform is easy to use and saves your business time - streamlining your tech recruitment. Tungl are on a mission to revolutionise how businesses identify, assess, select and ultimately hire tech talent.
Use Live Content Studio to create assessments that are delivered in the application, in real-time, with no simulation. Candidates can complete workflow across multiple applications, using any method. Click-by-click reporting shows you exactly what the end-user did from start to finish, every mouse click & keyboard stroke. Results are instantly available to the candidate and the assessor. Map learning resources to the assessment and close that knowledge gap. Create assessments with the worlds most advanced software assessment solution. Users complete the assessments live, in application.

door AcuMax Index

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Cloud-based pre-employment testing platform that allows businesses to conduct assessments and surveys for candidates or employees. Cloud-based pre-employment testing platform that allows businesses to conduct assessments and surveys for candidates or employees.
Bekijk profiel
Combines artificial intelligence and video interviewing to assess soft skills for sales or customer care in recruiting or training Combines artificial intelligence and video interviewing to assess soft skills for sales or customer care in recruiting or training

door Aspiring Minds

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
CodeMeet is an online platform to collaborate & code with candidates in real-time tech interviews. Some of its key features are - Real Time Evaluation to observe candidate's thought process of solving a coding challenge in a live virtual session - AI to help in automated evaluation of facial features - Multitude of collaboration options to interact through chat, video, audio and whiteboard - Self authoring functionalities to add questions, and - A full interview replay for audit purposes. AI-powered live programming interview platform that enables recruiters to remotely evaluate one or multiple coders.

door The Predictive Index

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Streamline hiring with the Predictive Index platform. Perform workforce assessments and collect critical people data. Streamline hiring with the Predictive Index platform. Perform workforce assessments and collect critical people data.

door Rate My Excel

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Fully automated, Real-world spreadsheet skills testing. Fully automated, Real-world spreadsheet skills testing.

door Euphony HR

(0 reviews)
Bekijk profiel
Efficient and affordable human resource automation solution with online skill and psychometric assessments. Efficient and affordable human resource automation solution with online skill and psychometric assessments.

door Skillmeter

(0 reviews)
Bekijk profiel
Custom skill test creation software for recruiters and hiring managers. Custom skill test creation software for recruiters and hiring managers.

door Traits

(0 reviews)
Bekijk profiel
How can you create engagement programs if you don't know what makes your people engaged? This is a web-based software with a suite of employee assessments that reduce guesswork by bringing data and behavioural science to making decisions about people in business. Assessments measure cognitive abilities, behaviours, interests and motivations. Use the data to create models, track patterns, see inconsistencies, and create programs to ensure your people are motivated, engaged and productive. Engagement,360,leadership,training,motivating,hiring,succession planning,increasing sales,creating teams, roll-outs,resolving politics.

door Weirdly

(0 reviews)
Bekijk profiel
Based on a fun, customised quiz, Weirdly generates a link that you can include in your recruitment campaign: on job ads, your Facebook page, your website wherever people interact with you. Once applicants click through and answer the quiz, Weirdly ranks them against your ideal match. It automatically turns a long list into a shortlist, while also managing things like CVs, video applications and applicant photos, all through a simple dashboard. An online recruitment software that auto-filters applicants - helping you find the ones who share your company values & fit your team.

door Codenger

(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based recruitment solution that helps hiring managers with candidate & interview management, assessments, and tests. Web-based recruitment solution that helps hiring managers with candidate & interview management, assessments, and tests.

door DoSelect

(0 reviews)
Bekijk profiel
DoSelect is an end-to-end recruitment platform that allows companies to discover, assess and hire awesome talent for their teams. DoSelect is an end-to-end recruitment platform that allows companies to discover, assess and hire awesome talent for their teams.

door Formac

(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud based solution for the hiring process. Features include employer branding, customer screening, and analysis. Cloud based solution for the hiring process. Features include employer branding, customer screening, and analysis.

door Assess.biz

(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based secure SSL certified system that includes web based surveys, tests, and assessments. Web-based secure SSL certified system that includes web based surveys, tests, and assessments.

door Talent Insights

(0 reviews)
Bekijk profiel
Employment testing system which provides complete candidate's information through surveys and responses. Employment testing system which provides complete candidate's information through surveys and responses.

door GamaLearn

(0 reviews)
Bekijk profiel
A dedicated assessment cloud platform, aims to redefine the assessment experience by bringing new dimensions to the way educators author, deliver and track their assessments on daily bases with an outcome-based strategy to empower and understand student progress, measure knowledge intake and evaluate curriculum effectiveness. An assessment authoring, management, delivery and tracking platform for Teachers, Schools, Universities and Professional Training

door Biddle Consulting Group

(0 reviews)
Bekijk profiel
Dispatcher and calltaker pre-employment testing software is designed to measure applicants' job-related skills in areas such as data entry, multi-tasking, decision-making, map reading, memory recall, call summarization, cross-referencing, and more. CritiCall has been adopted by over 1,800 agencies with many reporting a dramatic reduction in turnover. Complement your hiring practices with TactiCall customizable speech and protocols training software, too. Demos available. Pre-employment testing system that tests dispatcher, calltaker, and telecommunicator applicants for critical skills & abilities.

PAN

door Performance Assessment Network

(0 reviews)
Bekijk profiel
Test authoring and delivery system that includes authoring tool, workflow tool, test search and delivery, and candidate reports. Test authoring and delivery system that includes authoring tool, workflow tool, test search and delivery, and candidate reports.

door MAUS Business Systems

(0 reviews)
Bekijk profiel
The MAUS HR Profiler Recruitment software lets you select the best candidate for the job with a structured and targeted psychometric assessment. You can save a fortune by selecting candidates that best match your business and job roles, providing you with an HR Profiler Index (percentage fit of the candidate to job specifications). The software gives you the power to ensure that you recruit the best people for your business. Lets you select the best candidate for the job with a structured and targeted psychometric assessment.

door Screenom

(0 reviews)
Bekijk profiel
An easy to use platform through which hiring managers, interviewers & even HR managers can easily setup & invite high volume of candidates to take online coding tests thereby reducing the noise for interviewers. These coding problems are designed by experienced developers who have worked with organizations such as Microsoft, Accenture, CTS, Google Dev Groups, Nokia & Telerik MVPs, authors from Udemy, Pluralsight and many such organizations. Think Udemy for coding interview tests. Collaborative pre-hire technical skill evaluation platform which uses coding tests drafted by industry experts for hiring.

door Presenting Solutions

(0 reviews)
Bekijk profiel
Pre-employment skills assessments and training to identify an individuals strengths and weaknesses. Pre-employment skills assessments and training to identify an individual´s strengths and weaknesses.

door iFacts

(0 reviews)
Bekijk profiel
Removes the people risk so that organisations can go about their business with employees they can trust. Removes the people risk so that organisations can go about their business with employees they can trust.

door Astrit Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
Online skills assessments platform for companies to screen prospective employees in technical and soft skill areas. Online skills assessments platform for companies to screen prospective employees in technical and soft skill areas.

door Maximum Potential

(0 reviews)
Bekijk profiel
An online DISC based profiling system designed to provide insight into an individual's behavioral style. An online DISC based profiling system designed to provide insight into an individual's behavioral style.

door JobAps

(0 reviews)
Bekijk profiel
Since 1998, JobAps, Inc. has been providing innovative, automated and secure enterprise SaaS and cloud based solutions exclusively to public sector agencies. JobAps is designed to encompass the full hiring life cycle including online requisitions and referrals, job postings, applicant tracking, online testing, Public Safety Module, Onboarding and state-of-the-art reporting. Cloud-based recruitment and on-boarding solution that assists businesses with testing, certification, applicant tracking, and more.

door HireGate

(0 reviews)
Bekijk profiel
HireGate was created for Recruiters, by Recruiters at People Science. As an RPO partner that has operated in over 22 different types of Applicant Tracking systems, People Science continuously found themselves creating work arounds that augmented their client ATS completing the HR technology cycle. As a result HireGate became an easy to use, high functioning technology solution that can be used in conjunction to a companys current systems or as a standalone. A talent acquisition solution with features to assist with reporting, workforce planning, monitoring, and more.

door Nuage Software

(0 reviews)
Bekijk profiel
Recruitment management software that offers candidate tracking, video interviewing, background screening, and other features. Recruitment management software that offers candidate tracking, video interviewing, background screening, and other features.

door TalentBridge Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
Create and publish JD, invite candidates, capture random photo snapshot, and make answering the questions mandatory with this system. Create and publish JD, invite candidates, capture random photo snapshot, and make answering the questions mandatory with this system.

door Praice

(0 reviews)
Bekijk profiel
A screening tool, predicting applicant performance for customer-facing positions A screening tool, predicting applicant performance for customer-facing positions