124 resultaten
Waarom Capterra gratis is
De cloudgebaseerde software helpt bedrijven bij het plannen van efficiënte routes en schema's voor bezorgers en onderhoudstechnici. De voordelen van OptimoRoute zijn onder andere: 15-25% hogere efficiëntie (meer bestellingen uitgevoerd dankzij efficiënte routes met minder rijtijd), minder kilometers, mogelijkheid om middelen toe te wijzen aan de hand van vaste regels die zijn gebaseerd op de strategische prioriteiten van het bedrijf, zichtbaarheid in de situatie in het veld en snellere planning en herplanning. Meer informatie over OptimoRoute OptimoRoute helpt bedrijven bij het plannen van efficiënte routes en schema's voor bezorgers en onderhoudstechnici. Meer informatie over OptimoRoute
De moderne, aantrekkelijke Onfleet-software voor leveringsbeheer maakt het voor koeriers gemakkelijk om hun lokale leveringen te beheren en te analyseren. Onfleet bevat intuïtieve smartphone-apps voor chauffeurs, een realtime webdashboard voor dispatchers en geautomatiseerde sms-meldingen, en voor je klanten is er een functie voor het volgen van de chauffeur. De API ondersteunt integratie in online bestellen en andere systemen. Deze software heeft al miljoenen leveringen voor koeriers in meer dan 60 landen over de hele wereld mogelijk gemaakt. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet De software van Onfleet vereenvoudigt je lokale bezorgingsactiviteiten van begin tot eind. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet
Track-POD is leveringssoftware met AI in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren. Met de software kun je je verkoopteam harmoniseren met het logistiekteam. Deze leveringssoftware biedt een routeplanningstool voor het regelen van meerdere leveringen en een app met een elektronisch leveringsbewijs voor je chauffeurs, een realtime webdashboard voor dispatchers, geautomatiseerde sms-meldingen en chauffeurtracering voor je klanten. Met deze engine voor ritplanning van je wagenpark kun je het nut van je voertuigen vergroten. Meer informatie over Track-POD Track-POD is leveringssoftware met AI in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren door de verkoop te harmoniseren met de logistiek. Meer informatie over Track-POD
BPA Restaurant Professional v8.0 is het meest complete softwarepakket tegen de best beschikbare prijs in de restaurantsector. Dit pakket omvat Restaurant POS, Detailhandel POS, handhelds, voorraad, tijdregistratie en payroll, verwerking van cadeaubonnen, verwerking van creditcards, interface voor hotelbeheer, backoffice-software en andere standaardfuncties. De software is kosteloos inbegrepen bij de aankoop van een van de hardwaresystemen. Systemen met één enkel station beginnen vanaf $ 1025,00- $ 1595,00. Meer informatie over BPA Restaurant POS Software voor restaurantbeheer, inclusief verkooppunt, boekhouding, verwerking van cadeaubonnen, verwerking van creditcards. Meer informatie over BPA Restaurant POS
In de context van de wereldwijde COVID-19-pandemie en de barre economische realiteit, blijft Route4Me bedrijven op het gebied van bezorging van etenswaren helpen hun activiteiten aan te passen aan de nieuwe uitdagingen en aan de groeiende vraag naar thuisbezorging te voldoen door hun toeleveringsketens, personeel en wagenparken te herstructureren en te optimaliseren. Bovendien biedt Route4Me ook contactloze leveringen, contactloze communicatie, online teamsamenwerking, papierloos bewijs van dienstverlening en andere functies die chauffeurs en klanten helpen veilig te blijven. In de barre economie van de wereldwijde pandemie blijft Route4Me bedrijven op het gebied van bezorging van etenswaren helpen winstgevende activiteiten te behouden.
TapMango is een volledig merkeigen loyaliteitsoplossing en biedt een zeer geavanceerd beloningsprogramma voor detailhandelaars en restaurants. Met TapMango kun je contact maken met klanten via de krachtige functies voor sms/e-mailmarketing, nieuwe klanten verkrijgen door middel van het verwijzingssysteem en promoties via online beoordelingen, de omzet verhogen met flash-verkoop en mobiele bestellingen, naadloos integreren met je POS en nog veel meer. In combinatie met een klantenserviceteam van wereldklasse levert TapMango duizenden tevreden handelaren. TapMango is een volledig merkeigen loyaliteitsoplossing en biedt een zeer geavanceerd beloningsprogramma voor detailhandelaars en restaurants.
Biedt een toonaangevend, gebruiksvriendelijk online bestelsysteem voor individuele restaurants, winkelketens, afhaalrestaurants, delicatessenzaken, cafés, gemakswinkels en franchises. Online bestelwebsites en -apps voor ketens en franchises met één of meerdere winkels.
Heb je er genoeg van om uren door te brengen met pogingen om onhandige bezorgroutes zelf in kaart te brengen? Met Routific kun je binnen enkele minuten geoptimaliseerde routes plannen en verzenden. Routific wordt vertrouwd door honderden van de meest efficiënte bezorgbedrijven over de hele wereld. De software kan je helpen bij het beheren van je leveringsactiviteiten, of je nu pakketten, verse producten of meubels vervoert. Routific helpt je sneller en op tijd te leveren, je chauffeurs te volgen en je kosten per levering te verlagen. Routific optimaliseert de routes en bespaart je tijd. Het platform maakt het leven gemakkelijk voor bezorgbedrijven.
Ontworpen voor de behoeften van cateraars op locatie en bezorging: activiteiten, verkoop en marketing. Onbeperkt aantal gebruikers/evenementen/bestellingen. Maak voorstellen met ingebouwde elektronische handtekeningcontracten, evenementen, BEO's, bied online bestelmogelijkheden en meer. Rapid Order Interface maakt het eenvoudig om evenementen en voorstellen te maken. Met Kitchen Production Reports (met slepen en neerzetten-functionaliteit) kun je rapporten maken die daadwerkelijk worden gebruikt. Met Delivery Manager en de Uber-achtige app kun je snel leveringen verzenden en klanten verblijden. Cateringsoftware die is ontworpen voor de behoeften van cateraars op locatie en bezorging: activiteiten, verkoop en marketing. Eenvoudig maar robuust.
GOFRUGAL-technologieën bieden point-of-sale software voor de detailhandel. Restaurant- en distributiebedrijven sinds 2004, in de vorm van complete bedrijfsautomatiseringsoplossingen in combinatie met mobiele apps en cloudoplossingen. Met het hoofdkantoor in Chennai, India, is de technologische voetafdruk gegroeid tot meer dan 25.000 detailhandelsbedrijven in meer dan 50 landen. De focus ligt op het bieden van een geweldige klantervaring met digitale oplossingen. ERP eenvoudig gemaakt voor detailhandelaren, restaurants, distributiebedrijven en ondernemingen op het digitale pad om hen te helpen concurrerend te blijven.
OnnaWay is een systeem voor de bezorging van etenswaren. Het biedt bedrijven een snel en gemakkelijk koeriersysteem. - Verzend bestellingen naar werknemers in seconden - Volg eenvoudig je chauffeurs op een kaart - Beste routing voor chauffeurs - Zie realtime bestelstatus - Zie start- en voltooitijden - Zie realtime de geschatte aankomsttijden voor bestellingen - Geef klanten een geschatte aankomsttijd voor bestellingen - Online bestellen voor klanten. Bedrijven die OnnaWay gebruiken, hebben hun omzet in het eerste jaar gemiddeld met meer dan 43% verhoogd. OnnaWay is een systeem voor de bezorging van etenswaren.
Online ordering & marketing system for restaurants to take orders via Web, Mobile & Facebook using their existing payment systems. Online ordering & marketing system for restaurants to take orders via Web, Mobile & Facebook using their existing payment systems.
Sapaad is ideaal voor kleine cafés tot restaurants met meerdere ketens. Sapaad regelt inloop, dineren, levering aan huis en online bestellingen. Het pay-as-you-go-model en tariefplannen beginnen vanaf slechts $ 59 per maand en passen in elk budget. Sapaad is gebruiksvriendelijk en apparaatonafhankelijk; geen gedoe met IT. Voor restaurants geoptimaliseerd voorraadbeheer, receptbeheer, menucreatie, callcenterbeheer, live bedrijfsdashboard met uitgebreide rapporten, keukenweergavesysteem en nog veel meer. Probeer Sapaad vandaag nog gratis. Voordelig, gemakkelijk te gebruiken cloudgebaseerd POS voor restaurants van elke omvang, bevat callcenter, inventaris en meer. Vertrouwd door restaurants wereldwijd.
OnTime 360 is one of the highest reviewed courier software solutions on the market. We offer an ever improving delivery management software solution that will keep your company on track, on time, and always connected with your team and customers. OnTime 360 offers you more features at a lower price. Includes customizable customer web portal, international support for nearly 300 countries, flexible customer pricing structure, and advanced route stop scheduling. OnTime 360 offers you more features at a lower price than any other courier software company: Guaranteed!
Delivery is the most unique and demanding sector of the food service industry. HungerRush restaurant & delivery management system brings together a single solution for order taking, kitchen production, drivers and reporting. Perfect your delivery and take out operations for quicker service with HungerRush.
Affordable, easy to use, feature rich, and 100% multi-lingual restaurant point of sale and store management solution. Affordable, easy to use, feature rich, and 100% multi-lingual restaurant point of sale and store management solution.
Online ordering system for restaurants on messaging apps. Available on Messenger, WhatsApp, Instagram and Web. Online ordering system for restaurants on messaging apps. Available on Messenger, WhatsApp, Instagram and Web.
We are former restaurant owners, managers, waiters, and waitresses. We are innovation nerds, chefs, and technology gurus. We have come together to build a full suite of restaurant technology that helps you get your edible masterpieces to the masses. Thrive Pizza POS with built-in delivery management provides pizzeria and delivery restaurants the ability to leverage the same advanced technology as the national chains, at an affordable price. Thrive Pizza POS offers a comprehensive suite of technology built with the unique needs pizzerias and delivery restaurants in mind.
DeliverLogic is the leader in RDS Software as a service. DeliverLogic provides most advances software for delivery businesses including fully supported on-boarding, client training, driver app, restaurant app, consumer app, and much more. Updates and advancements are made on a weekly basis. Operating since 2009 and providing service for hundreds of US and international clients, DeliverLogic is the best solutions for your delivery software needs. Web based solution. Features include custom sites, driver, consumer and restaurant apps and dynamic reporting.
GetSwift is a simple software that streamlines your whole delivery business, enabling you to track drivers, alerts customers with live tracking in your company branding as well as collect rich business intelligence to help you keep improving and growing your delivery operation. Simple delivery software for you to dispatch like Uber, track like Dominos, route like FedEx.
Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Linga iPad POS runs every type of restaurant from QSR to fine dining, pizzerias, enterprise franchises and sports stadiums. Linga has one of the most innovative feature sets, with integrated call waiting and reservations, Caller ID, central kitchen and warehouse, inventory management and food cost tracking to the ingredient level, marketing and customer loyalty management, kiosks, call center integration, and much more. Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Great for QSR franchises.
Boostly's Retention & Loyalty Platform automatically engages customers via text to drive incremental visits and generates 10X the monthly 5-star reviews while keeping negative reviews from showing up publicly on Yelp or Google. Acquire new customers with our referral programs. Get access to customer data for your 3rd Party Delivery orders and remarket to them to come in via lower cost channels. Request a demo! Automatically text your customers to drive more incremental visits, & get more reviews & new customers.
Oracle MICROS Simphony makes food delivery efficient, easy and profitable. Our cloud-based POS connects every aspect of your operations so you can easily manage online orders, kitchen ops, inventory and menus, delivery staff and 3rd parties, loyalty and more. Real-time analytics are included so you always have a pulse on sales, costs, and delivery partner performance. Simphony's open API & extensive cloud marketplace gives you unlimited flexibility and agility. Oracle MICROS Simphony POS fits every restaurant size & format: casual, quick service, independent, franchises, pubs, stadiums & more.
Vromo makes it easy to manage on demand deliveries for restaurant chains and 3rd party delivery teams. Automatically offer jobs to drivers and engage with customers like never before. Send live driver tracking to the customer via SMS that links to pages with customised branding campaigns that connect your brand with your customers right when they are focused on your service. World class delivery tech for peanuts. Delivery tech designed specially for food delivery. Take orders, assign jobs, track drivers and wow customers.
Cuboh consolidates all your online ordering tablets in one device. 86ing, refunds, upcharges, prep times, and more, all in one place; so you can ditch the other tablets. We automatically insert all orders straight in your POS, in real time. Replace all your online ordering tablets with one device and send orders straight to your POS. Make no mistakes. Get cuboh.
Proven experienced management and control solution that provides restaurant point-of-sale through workstations, mobile tablet ordering, mobile payment, kiosks and more. Quick or Table Service with solid Delivery and Pizza matrix management functionality. Open architecture offers much flexibility and room for customization. Integrated On Line Ordering, Mobile App and Third Party Ordering and Delivery integration. Proven responsive real time 24/7/365 support and perpetual system upgrades included. Proven management solution that provides restaurant point-of-sale mobile payment, kiosks OnLine Order & more with real time support.
Zippykind offers delivery software for local delivery businesses. Drivers, customers and delivery store owners love our delivery software. Drivers can download our Android and Apple app and send updates on the progress of the delivery to the customer and to the dispatch operator. Dispatch operators can track the drivers location and oversee every step in the delivery process. Zippykind is loaded with features. Sign up for your free account today and take our software for a test drive. Delivery management solution that helps businesses optimize routes, track drivers, verify deliveries with customer signature, and more.
Laat je klanten rechtstreeks bestellen via je website: met je merkeigen online bestelplatform kunnen je klanten bestellingen rechtstreeks op je website plaatsen in plaats van via externe aggregators, en hoef je niet voor elke bestelling commissie te betalen. Ace ondersteunt ook naadloze integraties met je CRM-systemen en loyaliteitsbeheer, waardoor je een beter beheer van je gegevens en klanten kunt realiseren. Laat je klanten rechtstreeks bestellen via je website.
Deliforce offers a wide range of benefits to businesses dealing with pickup and delivery, appointment and field force management. It bridges the gap between the Owner, Customers and Delivery agents with real time accurate tracking and updated notifications for every status of task. Deliforce can be used to restaurants, manufacture, retail, banks, ecommerce, food delivery, grocery delivery, home services and many industries, who deal with delivery, appointments and workforce in field. Ultimate platform to streamline your complex delivery operations and track your field staffs, delivery boys or technician in real time.
Designed for Companies looking to go on demand in the delivery industry. Companies can control their fleet allowing their customers the option use an app and web booker to order delivery services. The app and system is customizable to the companies request and needs. What makes our system unique is that we offer you a white label solution meaning you get your own logo branded app. A white label dispatching system that communicates via an app. For delivery companies looking to go on demand.
A technology partner to thousands of restaurants and franchise companies like yours, SpeedLine provides software solutions that deliver new efficiency and insight. They specialize in the unique point of sale demands of pizza and delivery chains. SpeedLine specializes in the unique point of sale needs of pizza and delivery chains.
Trusted by companies all across the US since 2016, we're dedicated to providing the best, most flexible ecommerce solution for meal prep services. Free up your time by removing manual or repetitive tasks. Take orders, issue discounts, manage customers, sell recurring subscriptions, prep with auto-totaled meals & ingredients, print labels, track deliveries, and more: all from a convenient, custom dashboard. Personalized onboarding with initial data import included with every signup. The dedicated ecommerce platform for growing meal prep services. Freeing up owners' time since 2016.
Restolabs is a powerful yet simple to use restaurant online ordering system. It lets restaurant owners and managers create online menus to start receiving online orders on their website within minutes. Powerful. Quick. Simple online ordering system for Restaurants
eDeliveryApp is the ONLY online food ordering system built with MOBILE-FIRST APPROACH.It has Website, Android & iOs Apps.. Built for food industry, It can be also be used for businesses that do local delivery like grocery shops etc. The system can be used for Single restaurant or a Multi-restaurant commissions based business with complete delivery tracking & driver management. We offer 100's of designs & multiple modules to customize and personalize each business & fullfil unique requirements. eDeliveryApp is the ONLY online food ordering system built with MOBILE-FIRST APPROACH. The system has Web & Android Apps with Admin.
Mobi2Go powers the ordering technology for ambitious hospitality brands. Create an online storefront that lets your customers order online using their desktop or mobile device. We have delivery integrations that allow you to work with third-party delivery systems and services to communicate directly without the need for manual interaction. Mobi2Go's sophisticated delivery mapping allows for multiple delivery zones. Customer addresses are validated in real-time against your delivery zones Level up your hospitality brand with Mobi2Go. Talk to us about custom built apps, kiosks, mobile, and desktop ordering.
Flex Catering is a catering management software. It is a complete solution for events and corporate catering, covering from taking orders online to integration with accounting software. It was built for efficiency so you can easily manage your events, orders, kitchen production, customers and more. In addition, it also has the most advanced online ordering module in the industry and a KDS (kitchen display screen) module. Flex Catering is a catering management software. It is a complete solution for events and corporate catering.
Launched in 2012, POSist is a leading cloud-based restaurant technology platform suited for restaurants of all sizes. POSist offers scalable, reliable, and easy to use point-of-sale technology, enabling businesses to automate operations, integrate with aggregators, delight guests, and grow their revenue. Headquartered in New Delhi, POSist has 100 employees, with offices in Dubai, Mexico, New York, Delhi, Bengaluru, Mumbai & Pune. POSist is trusted by over 8,000 restaurants in 20 countries A complete restaurant technology platform helping businesses improve revenue and guest delight.
Out of the box solution for DeonDe Food Solution is a one-stop application for managing the food ordering, receiving and delivery process. It has got three apps for making it function and operate with ease. Delivery business owners can find it excellent platform for operating a smart food delivery business. Additionally, it is an on-demand solution that requires less-time for setup and development.delivery businesses. DeonDe is an out-of-the-box food delivery solution for managing your next food delivery startup, anywhere in the world.
Web-based food delivery solution that helps businesses dispatch orders, set delivery area zones, edit menus, and more in real-time. Web-based food delivery solution that helps businesses dispatch orders, set delivery area zones, edit menus, and more in real-time.
Bar and restaurant POS software with order entry and tracking, delivery dispatch, financial reporting, and more. Bar and restaurant POS software with order entry and tracking, delivery dispatch, financial reporting, and more.
Social Taste is een cloudgebaseerde oplossing voor het bestellen van voedsel voor kleine en middelgrote bedrijven, zoals restaurants, cafés en supermarkten. Belangrijkste functies zijn Facebook- en website-integratie, aangepaste, native mobiele apps, een bestelmodule en een beheerderssysteem voor zeer gedetailleerde configuratie. ** SPECIALE AANBIEDING VOOR ZOMER 2018 ** Weggeefactie van 100 Chef-accounts! Betaal € 1799 en gebruik VOOR ALTIJD de Social Taste-functionaliteit zonder commissies en beheertoeslagen! Gebruik partnercode FFE1799 Social Taste is een cloudgebaseerde oplossing voor het bestellen van voedsel voor kleine en middelgrote bedrijven, zoals restaurants.
Leading delivery management solution for restaurants and chains directly integrated into a POS for seamless delivery. We focus 100% on making your food delivery better, faster and more efficient. Leading delivery management solution for restaurants and chains directly integrated into a POS for seamless delivery.
Bringg is the leading customer-centric logistics solution for enterprises, with customers in more than 50 countries including some of the world's best-known brands. Our powerful technology platform enables companies to match Amazon's logistical excellence by streamlining the way the delivery goods and services, and creating the perfect delivery experience for their entire ecosystem - from the headquarters to the field and all the way to their customers. Bringg is the leading customer-centric logistics technology platform for enterprises.
We provide world-class online ordering solutions for single and multi-store businesses and franchises worldwide. We are strongly focused on the online ordering industry, providing custom branded website and powerful native mobile app ordering solutions for restaurants, groceries, cake shops, coffee shops, florists and other on-demand businesses. Food delivery solution that enables businesses to manage online orders, menu, payments, customer reviews, business details, and more.
Say2eat is a white label service that serves as a complementary layer to your existing efforts as far as online ordering. Our product and tech allow consumers and raving fans of your restaurants to connect with you as easily as they would message a friend, where it is convenient for THEM. Our product sees 3x-10x higher conversion and has already doubled direct online sales for an existing restaurant client of ours. Say2eat helps restaurants Increase their online Sales exponentially with delivery, without spending a ton on ridiculous Commissions.
A food delivery solution with features for multiple restaurant order, order tracking, reviews/ratings, menu management etc. A food delivery solution with features for multiple restaurant order, order tracking, reviews/ratings, menu management etc.
Wing Ds is ontwikkeld door Wing, een bedrijf van Amazon. WING leveringssoftware voor alle bedrijven. Laat al je verzendingen plannen met perfecte schema’s, geoptimaliseerde routes en live-tracking met API-integratie, whitelabel app voor klanten, app voor chauffeurs, geautomatiseerde communicatie, klantfeedback, CSV-import en plug-ins, ophaaltaken, configuratie van flexibele serviceprijs/kosten, 3PL-ondersteuning Wing DS, om je leveringstaken en je wagenpark te beheren en je winst en de klanttevredenheid te verhogen.
The Food & Beverage Sales Platform Limendo Menu is the new and innovative way to increase cross- and upselling. We enable QR-based table orders, pickup and delivery and make your products reachable for everyone. Fully integrated into your current systems, it makes the ordering/payment process easier for you and your customers. It supports and relieves your employees and increases customer satisfaction. The gathered data enables customer intelligence and thereby higher turnover. Food & beverage sales platform where clients order and pay easily with their own smartphone: QR-based table orders pickup and delivery.
Het bedrijf is van mening dat voedselliefhebbers een geweldige bestelervaring moeten hebben voor hun bezorging. Dit moet mogelijk zijn zonder restaurants af te zetten door hoge commissiebetalingen in rekening te brengen voor elke bestelling. Gratis online bestel-/tafelreserveringssysteem voor restaurants met premium services om je merk onafhankelijk te maken en te laten groeien.
A 3-in-1 system: 1. Online ordering, 2. Wireless in-store ordering (self-service or waiter-led), 3. Table booking with pre-ordering For a variety of hospitality businesses including: Stadiums, Arenas, Conferences, Racecourses, Live Events, Restaurants and Takeaways, Theatres and Performing Arts Venues, Corporate Caterers, Franchise Owners, Local Aggregators, Festivals, Bakeries, sandwich shops and cafes, Convenience stores and petrol stations. See https://www.food-ordering.co.uk 3-in-1 system: 1. Online ordering, 2. Wireless in-store ordering (self-service or waiter-led), 3. Table booking with pre-ordering
NetWaiter is a restaurant marketing platform & network to attract more local customers. Customers use the NetWaiter Network (which includes 300,000+ restaurants) to view local restaurant info, find locations that deliver, get updates from restaurants, and place orders. Meanwhile, restaurants use NetWaiter's marketing platform to capture, convert, and retain more local customers. NetWaiter is a restaurant marketing platform & network to attract more local customers.
Online food ordering platform that enhances restaurant businesses through demand delivery management and GPRS printer integration. Online food ordering platform that enhances restaurant businesses through demand delivery management and GPRS printer integration.
Software for your delivery business that helps you serve clients, manage operations, and process orders. Software for your delivery business that helps you serve clients, manage operations, and process orders.
iFexo is a tool for delivery restaurants to route drivers and orders (fax, email, phone, POS, etc) while also bringing you new direct orders by activating dormant customers to order again. iFexo is a tool for delivery restaurants to route drivers. While also bringing new direct orders by activating dormant customers!
Web-based food delivery solution that allows businesses to track orders, handle online payments, manage loyalty points, and more. Web-based food delivery solution that allows businesses to track orders, handle online payments, manage loyalty points, and more.
Our "Online Food ordering System" helps restaurant owner to make the restaurant business online. Its Multi Restaurant Solutions with website Ordering and Branded Mobile Apps. 1. User Friendly Admin Dashboard. 2. Customer Mobile Apps - iPhone & Android. 3. Delivery Management Software & Real Time Delivery Tracking 4. Instant Notification. 5. Online and Offline Payment Method. 6. Multi Language Support. 7. Admin Management Tools and Advanced Settings. 8. Custom Reports. Multi-restaurant food ordering & delivery management system with Restaurant Admin, Website Ordering & Branded Mobile Apps
A complete white label online order, delivery and takeaway service platform for any kind of ordering service business. A complete white label online order, delivery and takeaway service platform for any kind of ordering service business.
Solution for businesses to offer food delivery directly from their website. Solution for businesses to offer food delivery directly from their website.
NOSHWAY MAKES WEBSITE & APPS LIVE FASTER THAN YOU CAN IMAGINE. Noshway is an Online Ordering System which allows one to start business for single restaurant, multi restaurants systems like Grubhub or Uber Eats and chains of restaurants. System comes with website, android and iOS apps for Customers, Delivery, Restaurants which are managed by easy-to-use control panels. It can be customized for adding new designs and custom features. Noshway is an online food ordering and delivery system which makes website and apps live faster than you can imagine.
Deliverect verbindt Uber Eats, Deliveroo, Takeaway.com en meer bezorgingsplatformen rechtstreeks met het kassasysteem van restaurants, waardoor het online bestelproces wordt geautomatiseerd. Menu's worden centraal beheerd en bestellingen worden direct naar uw kassasysteem gestuurd en in de keuken geprint met een gestandaardiseerde lay-out. Beheer van online bestellingen was nog nooit zo eenvoudig! Verbindt de kassa van restaurants met leveringsplatformen zoals Uber Eats en Deliveroo, waardoor online orderbeheer eenvoudig wordt.
API-driven SaaS platform optimizing last mile delivery. Our leading UI/UX creates an innovative customer experience. API-driven SaaS platform optimizing last mile delivery. Our leading UI/UX creates an innovative customer experience.
Online ordering and driver tracking solution for restaurants to take orders directly online from customers. Online ordering and driver tracking solution for restaurants to take orders directly online from customers.
Food delivery system, manage orders placed by phone, pick-up, and online orders Food delivery system, manage orders placed by phone, pick-up, and online orders
(0 reviews)
Bekijk profiel
The online meal ordering platform for multi-site food to go chains and independent restaurants. Mobo2Go provides a complete web ecommerce package, is easily integrated with existing websites and Apps, or we can build them for you. Either way, our team is on hand to get you online and help you deliver results quickly. Online meal ordering system for multi-site food to go chains and independents to improve customer service and increase order values.
Bekijk profiel
Online food ordering software that provides customer loyalty integration, location status and delivery tracking capabilities. Online food ordering software that provides customer loyalty integration, location status and delivery tracking capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online food ordering solution with features such as online payment, automated email and SMS messaging, and menu creation. Online food ordering solution with features such as online payment, automated email and SMS messaging, and menu creation.
Bekijk profiel
Web based food delivery solution with features such as online ordering, reservation management, and integrations. Web-based food delivery solution with features such as online ordering, reservation management, and integrations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
iOrderFoods.com goal is to provide an online ordering solution for restaurant owners. We design a website for you, as well as upload your menu, all you have to do is approve the website and your website can start taking orders for you! We don't take a portion of every order like other companies, we have a flat rate monthly. Contact us to find out more information! Our goal is to provide an online ordering solution for restaurant owners. We design a website for you. Contact us to find out more!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Do you wish to start your food ordering system like FoodPanda? Purbis provide you food ordering and delivery system for your business. Allowing you to manage single or multiple restaurants efficiently. You get the readymade script customized in your own brand name. Our Pubis app is designed in such a way to get orders from customer, notification send to both admin and restaurant, restaurant prepares food and assign it to delivery staff. Delivery staff delivers food to customers. Start your own food ordering and delivery system from Purbis. You get it with 100% source code, your app in your own brand name.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ship your products faster and with no errors. Deliver your products by priority or by a specific route. Your customer will get all their products as quickly as possible. Ship your products faster and with no errors. Deliver your products by priority or by a specific route.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AREA101 designs powerful catering software solutions that cut costs, increase efficiencies and drive new revenue. Our FoodVenue solutions are used by corporate, education and healthcare facilities to effectively manage catering operations. They feature both an intelligent Buyer Dashboard and a powerful Manager Dashboard to make ordering and fulfillment brilliantly easy. Contact us and let us show you how we can help you organize and grow your business. Online catering and management solutions for food ordering, delivery and takeout.
(0 reviews)
Bekijk profiel
UniRestaurant is an online food ordering system to manage online orders in restaurant in a simplified manner. It features an admin panel, manager app, customer app and a rider app. This restaurant online ordering system supports both single and multiple restaurant concept. There are more than 30 unique features in UniRestaurant. Pick up and table booking options are also present in the system. UniRestaurant is an online food ordering system to manage online orders in restaurant in a simplified manner.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We create reliable, fast, and secure white label digital ordering solutions for multi-location restaurants. Seamlessly synced with restaurant's operations, systems, and brand. Drive revenue through swift and stunning branded interfaces on top of a secure, stable commerce platform. Let us handle servers, websites and apps, so you can focus on your food and happy customers. White label online ordering solutions for multi-location restaurants to automate marketing, delivery management, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FoodTro is a professional PHP clone script to order your delicious foods through online. Online food ordering or booking table is a trendy which makes your dinning table as a feast. Nectareon Technologies offers a clone script of Foodpanda, Justeat, Eat24hours, etc with more highly powerful key features like PayPal integration, Invoice generation, SMS integration, etc. Professional PHP clone script to create an online food delivery solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A food ordering and delivery solution that provides restaurants with branded apps and web interface for taking online orders. A food ordering and delivery solution that provides restaurants with branded apps and web interface for taking online orders.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web & mobile-based food delivery solution that helps businesses track orders, update product descriptions, and manage online payments. Web & mobile-based food delivery solution that helps businesses track orders, update product descriptions, and manage online payments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A complete ecommerce platform for restaurant brands. Take full control of your restaurant brand and customer online, without the stress and cost of building complex technology. One powerful platform, better technology, no hassle. Cloud-based restaurant management tool that assists stores with delivery management, multi-channel marketing and POS integration.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Affordable, customizable, and easy-to-use online food ordering and delivery software solution. Affordable, customizable, and easy-to-use online food ordering and delivery software solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
App voor het beheer van bezorging van etenswaren voor restaurants. Integratie met POSbistro verkooppunt en online bestelmodules voor soepel beheer van restaurants. Versnelt je leveringen en helpt werkstromen te optimaliseren. Speciale app voor chauffeurs die de snelste routes aangeeft, zelfs voor verschillende bestellingen en meerdere locaties tegelijkertijd. Het geavanceerde rapporteringspaneel geeft de prestaties van je chauffeurs, de prestaties van leveringsbestellingen en de verkoopstatistieken weer. App voor het beheer van bezorging van etenswaren voor restaurants. Integratie met POSbistro verkooppunt en online bestelmodules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Restaurant management tool that allows businesses to streamline & manage online orders, food deliveries, payments & customer feedback. Restaurant management tool that allows businesses to streamline & manage online orders, food deliveries, payments & customer feedback.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Craver provides customized apps on a monthly subscription basis for restaurants. We create apps to fit the needs of your business and your customers with POS System and payment integration. Available for iOS and Android phones. Customer loyalty solution that helps businesses with online orders, digital menu, reward programs, push notifications, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Couria enables last-mile delivery or courier services to operate their fleets and optimize routes for pre-booking or immediate delivery. Our turnkey software suite includes: 1/ Booking interface: agent back office 2/ Customers information: delivery tracking in real-time 3/ Driver interface: management portal and mobile app 4/ Dispatch: cutting-edge dispatch algorithms with job pooling feature 5/ Monitor: real-time automatic dispatch or manual assignation 6/ Analyze: data extract and report Fleet management and dispatch optimization solution designed for last-mile delivery or courier services
(0 reviews)
Bekijk profiel
SparkResto is a cloud-based Restaurants management software that assists the restaurant's owners to track dining history and view sales reports. This software also works if your internet disconnected by just activating offline settings. It has also unique features like Real-Time Monitoring, Point Of Sale, Kitchen Order Management, Inventory Management, Table Booking, Online Ordering, Rating, etc. You can also market new cuisines among customers by sending them emails and SMS. Track dining history and view sales reports. This software helps you to manage the customer's order easily and smoothly.
Eatzilla is a highly customizable online food ordering management solution, in other words, Uber Eats Clone application developed incorporating the most lucrative features to deliver the ideal suite for the business venture. The clone script is also be equipped with artificial intelligence and blockchain to boost the profit prospects of the enterprise. Eatzilla is an online food ordering management solution like Uber Eats/Swiggy developed to streamline food delivery business with ease.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SpotnEats is specialized in developing app clones similar to UberEats and Food Panda. SpotnEats food delivery app is just a replica of the UberEats app and can be subjected to any kind of makeover which can even make the app more appealing than the original app. SpotnEats was created with the intention to help small entrepreneurs who want to make a mark in on-demand food delivery business with little capital. SpotnEats can help you in developing an out of the box UberEats like app for your food delivery business.
Food delivery system with push notifications for order confirmations and order management. Food delivery system with push notifications for order confirmations and order management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An ordering platform built for Meal Prep Delivery business and it makes easier to track weekly meal plans via production reports. An ordering platform built for Meal Prep Delivery business and it makes easier to track weekly meal plans via production reports.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Food Take-away and Delivery Order Management System, that shows orders from all third party aggregators in realtime, allows real-time product on-off across platforms, captures feedback from all aggregators. Order takers can use this as a single dashboard to monitor, control and process take-away and delivery orders. Kitchens can use this as a Kitchen Display System and monitor all items that are pending. All in one dashboard to monitor and process all third party orders. Increases order speed, reduces human errors & improving productvity
(0 reviews)
Bekijk profiel
Multi-channel food delivery application that allows restaurants to manage customer profiles, deliveries, online payments, and more. Multi-channel food delivery application that allows restaurants to manage customer profiles, deliveries, online payments, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pizzaods is an Online Ordering and Delivery Management Software system for the pizza restaurant business. Our system is ready to use and customizable system that you can access from anywhere anytime. Your customers can order through the web and mobile platform (Android & iPhone). When a customer makes an online order through your website and mobile app, you can keep track of all in a single system. Our pizza ordering system is Fast, Easy, Secure & Reliable system, Build a Web and Mobile App for your pizza restaurant business, to get orders online and to Increase your revenue with our pizzaods.
(0 reviews)
Bekijk profiel
RestroApp is an on-demand restaurant app builder that combines innovation with the expertise to deliver top-notch food ordering app for restaurants. Restaurant management system that helps to manage sales & inventory tracking, menu setup & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TEXT4SERVICE is an on-demand ordering solution that enables customers to order and pay in-seat from their phone with no app required. They can text a keyword or scan a QR code to access a menu from the comfort of their seat, table, cabana, or wherever they are. Dramatically increase sales, improve efficiency all while enhancing the guest experience, check out TEXT4SERVICE.COM In-seat, app free mobile ordering platform that gives your customers the ability to place orders or requests from virtually anywhere.

Olo

(0 reviews)
Bekijk profiel
Food delivery solution that enables businesses to manage and monitor online food orders, track deliveries, edit menus, and more. Food delivery solution that enables businesses to manage and monitor online food orders, track deliveries, edit menus, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online food ordering software for restaurants to start their food business online with delivery tracking capabilities. Online food ordering software for restaurants to start their food business online with delivery tracking capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloudgebaseerde softwareoplossing voor restaurants, gecentraliseerde en cloudkeukens die volledig is geïntegreerd met POS, online bestellen, voorraad- en orderbeheer en analyse. RIMS - De toonaangevende cloudgebaseerde POS voor alle soorten eetgelegenheden die wordt ondersteund door datatechnologieën. Vraag vandaag nog een gratis demo aan.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile apps and localized website-building tools for delivery-oriented restaurant businesses in Brazilian market. Mobile apps and localized website-building tools for delivery-oriented restaurant businesses in Brazilian market.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud based system designed to manage end-to-end operations for wholesale delivery and van sales businesses. Cloud based system designed to manage end-to-end operations for wholesale delivery and van sales businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Order and delivery management system for restaurants. Order and delivery management system for restaurants.
Bekijk profiel
Fieldrz is the leading home services and delivery logistics management platform for enterprises to skyrocket their business with a delightful interface. It is a SaaS product. Fieldrz makes it easy for businesses to manage and analyze their last-mile delivery operations. This tech solution includes a clean web dashboard, rich APIs, intuitive driver apps for iOS and Android, automated customer communications, accurate ETAs, powerful delivery analytics, and more. Fieldrz is the leading home services and delivery logistics management platform for enterprises to skyrocket their business .
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software voor het leveren en online bestellen van voedsel. Je eigen aangepaste software voor bezorging van etenswaren in een paar eenvoudige stappen. Software voor het leveren en online bestellen van voedsel.