43 resultaten
Waarom Capterra gratis is
SimplyBook.me biedt het meest uitgebreide online boekingssysteem op de markt voor huisdierenverzorging, een systeem waarmee je professioneel overkomt en dat voldoet aan al je online behoeften. Je krijgt een volledige website, of een boekingswidget als je al een website hebt, waarop je je bedrijf kunt presenteren en afspraken kunt aannemen en producten, cadeaubonnen en service-uitbreidingen kunt verkopen. Beheer je bedrijf voor huisdierenverzorging met één oplossing; website, accepteer boekingen, marketinginitiatieven, bedrijfsstatistieken en betalingen zowel online als op locatie. Meer informatie over SimplyBook.me Online boekingssysteem met herinneringen voor huisdierenverzorging! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
BookSteam is cloudgebaseerde software voor huisdierenverzorging voor kleine en grote bedrijven over de hele wereld. BookSteam biedt een breed scala aan flexibele tools voor agendabeheer waarmee je het proces van afsprakenplanning voor jou en je klanten kunt automatiseren. Zorg dat je de concurrentie voor blijft en gebruik BookSteam om je bedrijf te promoten en te laten groeien! Meer informatie over BookSteam Online afsprakenplanning voor huisdierenverzorging gemakkelijk gemaakt! Meer informatie over BookSteam
Doe meer met wat je leuk vindt! Gebruiksvriendelijk, maar robuust – met geavanceerde aanpassingen die het gemakkelijker maken om je bedrijf te runnen. Gingr helpt je om je bedrijf op te bouwen met eenvoudige betalingen, online reserveren, geautomatiseerde herinneringen, eenvoudige marketing, tijdklok, personeelsplanning en meer. Gemakkelijk om je personeel op te leiden, gemakkelijk te gebruiken voor je klanten. 100% mobielvriendelijk. Gingr heeft de hoogste mate van beveiliging en betrouwbaarheid van alle software voor dierenverzorging, met beoordelingen van A+ in gegevensbeveiliging, uptime-prestaties en snelheid. Doe meer met wat je leuk vindt in je dierenverzorgingsbedrijf. Met Gingr bespaar je tijd en geld en kun je je bedrijf uitbreiden.
De planningssoftware van AppointmentPlus biedt afsprakenplanning voor meerdere rassen, is flexibel voor trimmers van salons of mobiele trimmers, en bewaart de volledige geschiedenis van afspraken voor huisdieren. Je kunt ook betalingen innen op het moment dat klanten boeken en gebruik maken van POS-transacties. Vermindering van het aantal no-shows, geautomatiseerde afspraakherinneringen en een knop "Nu Boeken" voor je Facebook-pagina of website. Sinds 2001 heeft AppointmentPlus zijn klanten geholpen meer dan 500 miljoen afspraken in te plannen en dat aantal blijft groeien. AppointmentPlus houdt klanten absoluut tevreden door terugkerende afspraken te boeken. Ideaal voor zowel mobiel werkende als salongebaseerde trimmers.
MoeGo is een cloudgebaseerde softwareleverancier voor trimmers, deze software is beschikbaar op alle belangrijke computerplatforms (IOS, Android, desktop-app). Deze software weet dat je tijdens je werk altijd aan het multitasken bent. Met MoeGo zul je ervaren hoe gemakkelijk het is om je gewoon te richten op je verzorgingswerk, terwijl MoeGo jouw bedrijfsactiviteiten stroomlijnt. En dankzij deze software kun je altijd een uitstekende klantenservice bieden. Het onderscheid tussen verschillende spelers zit niet zozeer in de softwarefuncties, maar vooral in de softwarediensten. MoeGo is niet alleen software voor huisdierenverzorging, het is jouw persoonlijke softwareleverancier voor je bedrijf.
Een bedrijf runnen is moeilijk genoeg, vooral als je met meerdere tools moet jongleren om verschillende dingen te doen. Square Appointments is een totaaloplossing die je helpt tijd te besparen en georganiseerd te blijven omdat het is afgestemd op bedrijven die op afspraakbasis werken. Het is een geïntegreerde POS die wordt geleverd met online planning en betalingsverwerking, zodat je je hele bedrijf vanaf één plek kunt runnen. Square Afspraken is nu gratis voor individuele personen en echt betaalbaar voor teams. Gebruiksvriendelijke POS dat is afgestemd op bedrijven die afspraken maken, met geïntegreerde online planning en betalingsverwerking.
123Pet Groom's user friendly, easy-to-learn software is perfect for any size grooming salon or mobile grooming business! You'll save time with online appointment management, automated text notifications, vaccination tracking, pet profiles w/ groomer notes & photos. Take your business to the next level with automated marketing, online booking, and a loyalty rewards program. We also provide free data ingestion from other programs. 123Pet is easy-to-use software for managing your grooming business on mobile, PC, and web.
MyTime is zeer krachtige en innovatieve cloudgebaseerde software. MyTime is ontworpen om te schalen voor ondernemingen, franchises, bedrijven met meerdere locaties en andere drukke bedrijven, en gebruikers groeien gemiddeld 30% nadat ze overschakelen naar dit revolutionaire platform. Verras je medewerkers en klanten met deze geavanceerde technologie die de communicatie met je klanten verbetert, je back-office administratie vereenvoudigt en je online aanwezigheid en reputatie verbetert. MyTime is de toonaangevende cloudgebaseerde oplossing voor meerdere locaties waarmee je je retailbedrijf kunt ontwikkelen en beheren.
Maak kennis met Pawfinity V3.8.1 uit maart 2018, nu met een zeer hoge algemene beveiligingsbeoordeling in de sector. Pawfinity is exclusief ontworpen voor dierenverzorgers, kennels en dagopvang voor huisdieren om de efficiëntie te verbeteren en de algehele klantervaring te verbeteren. Klanten besparen elke week een aantal uren met deze revolutionaire cloudgebaseerde dienst. Gratis proefversie van 30 dagen, met installatie en ondersteuning. Ontdek waarom meer dierenverzorgers Pawfinity aanbevelen dan veel andere beschikbare huisdierspecifieke diensten. Toonaangevend in beveiliging. Word lid en ontdek waarom zo veel dierenverzorgers Pawfinity aanbevelen. Gratis proefversie met installatie en ondersteuning.
PetLinx is een professioneel en gebruiksvriendelijk softwarepakket dat is ontworpen als complete oplossing voor de verzorging van huisdieren, dierenpensions (honden en katten) en hondenopvangbedrijven. PetLinx is gemaakt om zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te zijn in het gebruik. Je hoeft niet uren te zoeken in de software om de informatie te vinden die je nodig hebt. Ondersteund door gratis, vriendelijke ondersteuning, met constant toegevoegde verbeteringen en nieuwe functies, en scherp geprijsd. Start vandaag nog een gratis demo van 30 dagen. PetLinx is een professioneel en gebruiksvriendelijk softwarepakket dat is ontworpen voor bedrijven die huisdieren verzorgen, dierenpensions en hondenopvangbedrijven.
Kennel Link software is an easy-to-use yet powerful tool tailored specifically for your boarding, grooming and/or dog daycare facility. Kennel Link software is an easy-to-use yet powerful tool tailored specifically for your boarding, grooming and/or dog daycare facility.
PawLoyalty is meer dan alleen software. Het verbetert je omzet en marketingprocessen (leadtracking, geautomatiseerde e-mailmarketing, plannen van terugbellen), biedt inzicht in de dagelijkse activiteiten en de bijbehorende arbeidskosten (realtime tracking van voeding/medicijnen/activiteiten en rapportage) terwijl de klantervaring wordt verbeterd (mobiele app van de klant, sms'en/e-mailen van rapportkaarten, enquêtes en beoordelingen op Yelp/Google). Geautomatiseerd e-mailmarketingsysteem om meer leads om te zetten en je verkoopteam te helpen zijn pijplijn te bekijken. Organiseer, verbeter en ontwikkel je bedrijf. PawLoyalty versterkt best practices om het gezond en veilig houden van gasten een topprioriteit te houden.
Kennel Connection is een internationaal softwareproduct voor het beheer van dierenverzorgingsfaciliteiten met internationaal meer dan 5000 geïnstalleerde kopieën. Kennel Connection omvat accommodatie, verzorging, dagopvang, training, oppassen op huisdieren en speciale services, en biedt iets voor alle aspecten van je bedrijf, waaronder het bijhouden van records van klanten en huisdieren, planning, volledige point-of-sale-capaciteiten en beheer van werknemers. Kennel Connection is een internationaal softwareproduct voor het beheer van dierenverzorgingsfaciliteiten met internationaal meer dan 5000 klanten.
GoReminders is your all-in-one solution text & email appointment reminders! Reduce no-shows with this simple scheduling & reminder service. Save time and money with automated client booking, automatic reminders & appointment confirmations, patients, staff, volunteers & more. Customizable reminder messages & recurring appointments. Our users say: "The best out there!" "Huge timesaver" "Decreased my No Shows significantly" "Reasonably priced" "Highly recommend" FREE TRIAL - No credit card needed! Reduce no-shows, impress your clients using simple text & email reminders for appointments & more. FREE TRIAL - No credit card needed!
Online boekingssysteem voor de servicesector. Functies omvatten boekingsformulieren, een beheerdersdashboard, dienstverlenersdashboard, slimme planning, klantendashboard, verwijzingen, couponbeheer, thema's, beoordelingssysteem, systeemlogboeken, mobiele apps en nog veel meer. Alles-in-één platform ontworpen voor de servicesector. Van marketing en verkoop tot beheer en gemak.
We've all heard the "time is money" saying, and nowhere is that more applicable than for the pet grooming salon and mobile grooming business! Easy Busy Pets was built for a pet business like yours, to help you automate your day-to-day grooming operations, reduce human error, and market your business better. Also get free website hosting now! 50% off your first month, schedule a call now: https://calendly.com/easybusypets/15-minute-half-off-1st-month Easy and User Friendly Software for Pet Groomers looking to do everything in one system!
Groomsoft is the simple way to run your pet grooming business. Groomers have told us that Groomsoft text message appointment reminders eliminate no shows. The only grooming software that lets you send pet loss sympathy gifts at the click of a button. Great mapping features for mobile groomers saves time and money with Optimized routing, satellite view, automatic mileage tracking and more. Packed with great features such as, groomer scheduling, time blocking for no grooms, waiting list and more. User friendly pet grooming software that helps you manage customers, pets and appointments. Free 30 day trial, no credit card needed.
baxus makes it easier to run your pet grooming business with user-friendly software that you and your clients will love. Trial it for free. Appointment book, point-of-sale, online booking, client notes + history, automatic appointment reminders, marketing campaigns, easy business reporting and access on any device at just $3 per week per staff member. With personalised marketing and automatic reminders, baxus is like an extra set of hands for your business. User-friendly appointment booking software for pet groomers. Just US $3 per week per staff member. Try it for free.
Amidship is a small business platform that makes it easy to run your service business online. Offer your clients the convenience of booking your services online 24/7 through your booking system. Save even more time by setting up automated reminders, payments, and recurring appointments. Establish your brand online through your custom business website. Manage your business on-the-go using any computer, tablet, or mobile device. Streamline your business; Delight your customers! Amidship is the all-in-one management and appointment scheduling software for your small business.
Simple, intuitive, software for pet groomers worldwide. Powerful new business management tool to improve efficiency & reduce no shows. Simple, intuitive, software for pet groomers worldwide. Powerful new business management tool to improve efficiency & reduce no shows.
Customer management system for pet groomers, spa, and salons. Designed to accept web bookings, send email reminders, keep client profiles, encourage clients to write reviews and refer friends. For appointment-based businesses to accept web bookings, send email reminders, keep client profiles, and more.
The way you think about operating your mobile dog grooming business will never be the same. Send estimates and invoices remotely from the palm of your hand. Take credit cards, venmo, cash app, zelle, ACH and checks. Receive FREE leads in your local area. Let customers download the SendWork client app and book instantly. Send en-route notifications and communicate directly. Gain repeat and loyal customers and grow your business. 14-Day Free Trial. $19.99/Mo Manage your business from the app. Take and receive bookings, send estimates, invoices, get paid. Reduce your admin - 14-Day Free Trial
Manage all the aspects of your Salon with one easy to use POS system. With Salonist, you can automate all your Salon and Spa center tasks including appointment booking, scheduling, staff management. This software will let you manage your salon like never before. The salon management software is designed to use the technology is a very productive and efficient. The booking records of the clients are orderly maintained with their details. You can easily use them in coming future. Helps You Automate Your Sales With Follow-ups Manage Invoices, Appointments, Packages, Memberships, Campaigns to Meet Business Goals.
Mobile service business platform which provides business growth management through automated scheduling, team tracking and more. Mobile service business platform which provides business growth management through automated scheduling, team tracking and more.
For Groomers looking to safeguard their business against the competition, GroomProPOS is a smart business management tool that drives repeat business unlike pen and paper by increasing customer satisfaction and loyalty. Offer added convenience and flexibility for your clients with Online Booking. Use our Review Tool to increase your ranking on google and drive new customers to your business. With GroomProPOS's Appointment Management Software set recurring appointments to keep your books full. For groomers looking to safeguard their business against competitors, GroomProPOS is a smart business management tool.
Finally a pet facility software and mobile app for pet kennels, daycares, groomers, and trainers, made by actual pet business owners! Paw Partner is extremely easy to use and makes your facility more profitable and most importantly safer! Our free mobile app will let you run any part of your business remotely 24/7. Your customers will also have a fun free mobile app to make reservations, update their vaccines, see photos from your facility, and communicate seamlessly with you. Finally a pet facility software and mobile app for pet kennels, daycares, groomers, and trainers, made by actual pet business owners!
ShakeYourTail provides pet businesses a simple way to schedule appointments & manage client details We also offer Email & SMS reminders ShakeYourTail provides pet businesses a simple way to schedule appointments & manage client details We also offer Email & SMS reminders
Windows-based pet grooming shop software. Features include appointment management, mailing list printing, and grooming history. Pet grooming solution that enables businesses to manage appointments, print mailing lists, and monitor grooming history, and more.
The most intuitive and reliable pet software you will love. Comprehensive feature sets such as online booking, marketing tool Rover powered by Artificial intelligence, smart appointment scheduling, POS, reporting and more without compromising on ease of use. Our technical team is responsive to your needs and always quick to provide customization and launch new feature sets. Our world class support team is there for your business every step of the way to ensure your success! The most intuitive and reliable pet software you will love. Comprehensive feature sets. Excellence in technical and customer support.
Enables dog and cat boarding facilities and grooming salons to schedule appointments. Enables dog and cat boarding facilities and grooming salons to schedule appointments.
Software scheduling solution for pet sitters, dog walkers, or any home based pet business. Software scheduling solution for pet sitters, dog walkers, or any home based pet business.
An all in one, easy to use booking and business management tool for all pet service type businesses. Giving you the power to grow your business with an online venue page, allowing you to take bookings and payments online at anytime. With our cloud based software there are no setup costs and no long term contracts. An all in one, easy to use booking and business management tool for all pet service type businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Envision Paws is the software solution built to simplify your business management tasks. Weve made it easy for you to book appointments, track pet history, control inventory, automate marketing, bring in repeat business, and watch your business grow. Customizable websites allow your customers to book appointments online, at any time. Perfect for mobile groomers to book appointments by zip code zone tracking. Pet grooming software that offers online bookings, inventory control, POS, commission calculation, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pet grooming software that includes appointment management, scheduling, commission management, and inventory control capabilities. Featuring time based grooming for scheduling your groomers by the actual time for appointment completion based on the breed or condition of the pet. Pet grooming software that includes appointment management, scheduling, commission management, and inventory control capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Windows-based pet salon and grooming software designed to manage appointments. $195. Windows-based pet salon and grooming software designed to manage appointments.
Bekijk profiel
4d Pet booking software is an easy to use cloud based online booking software to take bookings and sell pet related services 4d Pet booking software is an easy to use cloud based online booking software to take bookings and sell pet related services
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tailored pet grooming technology solution that provides the functionality needed to manage your grooming and/or pet daycare business. Tailored pet grooming technology solution that provides the functionality needed to manage your grooming/pet daycare business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Start up your pet care business with a customizable website, online scheduling, payments, and invoicing in an easy-to-use admin panel. Start up your pet care business with a customizable website, online scheduling, payments, and invoicing in an easy-to-use admin panel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online platform for small to medium sized pet groomers that includes client record keeping, online appointments, and analytics. Online platform for small to medium sized pet groomers that includes client record keeping, online appointments, and analytics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
To help pet groomers run their business better. To help pet groomers run their business better.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pet grooming software with a POS system, CRM, appointments, stats of business, store services, and much more. We actively implements new features every month at no additional charge. One price gets you all the features. You can easily pay hundreds of dollars from our competitors, however we offer them at no additional cost. Unlimited clients, pets, employees, calendars, services, and products. Pet grooming software with a POS system, CRM, appointments, stats of business, store services, and much more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales and scheduling software designed to solve the unique challenges of service businesses with mobile workforces. Sales and scheduling software designed to solve the unique challenges of service businesses with mobile workforces.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business software platform for pet groomers. Route scheduling, payments, and reminders. Business software platform for pet groomers. Route scheduling, payments, and reminders.