171 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Volg de bedrijfsmiddelen van IT en andere afdelingen van je organisatie, zoals contracten, hardware en software, gedurende de hele levenscyclus met het middelenbeheer van Freshservice. De tool biedt een verfrissende gebruikerservaring bovenop krachtige mogelijkheden voor ticketing- en middelenbeheer zoals automatische detectie van nieuwe bronnen, krachtig configuratiebeheer en verbeterde impactanalyse. Meer informatie over Freshservice Volg en beheer de bedrijfsmiddelen van je organisatie met gemak met activabeheer van Freshservice. Het is gratis voor maximaal 100 bedrijfsmiddelen. Meer informatie over Freshservice
Vizor Assets beheert de volledige levenscyclus van IT-bedrijfsmiddelen met een centrale opslagplaats die netwerkdetectie- en voorraadgegevens combineert met aankoop-, garantie- en onderhoudsdetails. Toewijzing van bedrijfsmiddelen aan werknemers en locaties is vereenvoudigd, zodat je altijd precies weet wie wat heeft. Optionele Helpdesk is ook beschikbaar indien nodig. Gratis online demo en downloadbare proefversie beschikbaar. Meer informatie over VIZOR ServiceDesk & IT Assets Vizor Assets beheert de volledige levenscyclus van IT-bedrijfsmiddelen en combineert netwerkdetectie- en voorraadgegevens met aankoop- en garantiedetails. Meer informatie over VIZOR ServiceDesk & IT Assets
(0 reviews)
Bezoek website
SeeMyMachines is een schaalbaar en veilig Industrial Internet of Things(IoT)- platform voor het automatiseren van processen zoals middelenbeheer en -tracking, conditiebewaking, RTLS en aanwezigheids- en toegangscontrole. Het platform integreert best practices en expertise voor een vlotte implementatie in sectoren zoals productie, gezondheidszorg, transport, wind- en zonne-energie, professionele services en energieopwekking en -overdracht. Meer informatie over SeeMyMachines SeeMyMachines is een schaalbaar en zeer aanpasbaar Industrial Internet of Things-platform dat essentiële bedrijfsprocessen automatiseert. Meer informatie over SeeMyMachines
EZOfficeInventory is een kosteneffectieve cloudgebaseerde oplossing met een intuïtieve interface voor behoeften op het gebied van bedrijfsmiddelenbeheer. Met ondersteuning van teamsamenwerking op afstand rond reserveringen, onderhoud, uitchecken en audits van bedrijfsmiddelen, met streepjescode- en QR-code-scans via de mobiele app, kun je in een mum van tijd aan de slag. Perfect voor teams op afstand met behoeften op het gebied van bedrijfsmiddelentracering of coördinatie. Er worden speciale COVID19-gerelateerde kortingen aangeboden. Neem contact op voor meer informatie. Meer informatie over EZOfficeInventory Software voor het volgen van bedrijfsmiddelen met inventarisregistratie, inkooporders, onderhoud, scannen van QR-code/streepjescode en RFID-integratie. Probeer het gratis uit. Meer informatie over EZOfficeInventory
ServiceChannel biedt een CMMS-platform waarmee facilitaire managers binnen hun gehele onderneming reparatie- en onderhoudsdiensten van commerciële aannemers kunnen zoeken, aanschaffen, beheren en betalen. Door een realtime, web- en mobielgebaseerd overzicht van alle servicegegevens te bieden, behalen facilitaire managers een aanzienlijk rendement zonder enige outsourcing of investering in nieuwe infrastructuur. Meer dan 500 toonaangevende wereldwijde merken gebruiken ServiceChannel dagelijks om zaken te doen met meer dan 50.000 aannemers op meer dan 300.000 locaties in 63 landen. Meer informatie over ServiceChannel Het web- en mobielgebaseerde ServiceChannel-platform voor facilitair management helpt bij het beheer van reparatie- en onderhoudsactiviteiten binnen de gehele onderneming. Meer informatie over ServiceChannel
Garandeer software-compliance, verlaag uitvaltijd van hardware en wees altijd voorbereid op een audit met de krachtige IT-oplossing voor activabeheer voor externe teams. Krijg volledig inzicht in je IT-infrastructuur door het beheer van de levenscyclus van IT-activa, het volgen van softwarelicenties, gedetailleerde inzichten en tijdige waarschuwingen. Integratie is mogelijk met service desks zoals Jira en Zendesk, en tools voor apparaatbeheer zoals Jamf en SCCM zodat je één enkele bron van informatie hebt over je IT-middelen. Meer informatie over AssetSonar Met AssetSonar kun je details van je IT-systemen organiseren, volgen en rapporteren in een externe werkomgeving. Meer informatie over AssetSonar
De software van UpKeep voor het volgen van goederen is een moderne oplossing voor het onderhouds- en middelenbeheer voor je team. UpKeep is altijd en overal gemakkelijk bereikbaar, van je bureaublad tot je telefoon en zelfs je tablet. Creëer werkorders onderweg, ontvang meldingen wanneer taken worden bijgewerkt en ontvang waarschuwingen rechtstreeks vanuit je app wanneer bedrijfsmiddelen uitvallen, zodat je bedrijf efficiënter dan ooit tevoren werkt. UpKeep is hoog aangeprezen, mobielgerichte software voor het volgen van goederen voor het stroomlijnen van werkorders, faciliteiten en activabeheer.
Asset Panda is een krachtig platform voor het volgen van middelen in de cloud/via mobiele app. Dit platform helpt mensen hun bedrijfsmiddelen gedurende hun levenscyclus te volgen, beheren en ondersteunen. De software is geconfigureerd voor de manier waarop klanten werken, is beveiligd en maakt gebruik van de mobiele apparaten die je werknemers bij zich hebben. Kenmerken: In- en uitchecken, streepjescode scannen, bovenliggend/onderliggend, robuuste rapportage, ondersteuning voor ticketworkflow, volledig levenscyclusbeheer, afschrijving, API, op rollen gebaseerde beveiliging en nog veel meer. Ontvang vandaag nog een gratis begeleide demo. Platform voor het volgen van middelen dat cloudgebaseerd is met mobiele apps (IOS/Android). Beoordeeld als uitstekend door PC Magazine! Ontvang vandaag nog een gratis begeleide demo.
Fiix creëert gebruiksvriendelijke, intelligente software voor onderhoudsbeheer en het volgen van bedrijfsmiddelen, waarmee bedrijven hun onderhoudsafdelingen kunnen organiseren en gegevens kunnen omzetten naar bruikbare inzichten. Het innovatieve cloudgebaseerde CMMS voor meerdere gebruikers mobiliseert het onderhoudspersoneel met een ongeëvenaarde mobiele ervaring en integreert naadloos met bedrijfssoftware, zodat het verbonden is met je gehele organisatie. Dit brengt een revolutie teweeg in de manier waarop duizenden bedrijven wereldwijd hun onderhoud plannen, organiseren en bijhouden. Fiix is je snelste weg naar beter onderhoud.
Geïntegreerde verzameling van GIS-softwareproducten; biedt een op standaarden gebaseerd platform voor ruimtelijke analyse, gegevensbeheer en kaarten. Online en lokale oplossing die bedrijven helpt met gegevensbeheer, voorspellende modellen, geocodering, planning en meer.
GoCodes biedt een totaaloplossing voor het volgen van goederen via GPS met alles wat kleine en middelgrote teams nodig hebben om hun apparatuur onderweg veilig te volgen en te beheren. De oplossing omvat krachtige en veilige cloudgebaseerde software, mobiele scanner-apps en gepatenteerde QR-codelabels. Zodat je snel aan de slag kunt gaan. Alles wat je nodig hebt om je activa via GPS te volgen. Cloudgebaseerde software, smartphone-scanner-app en gepatenteerde QR-codelabels.
Cloudgebaseerde ERP van SAP helpt de operationele en administratieve kosten te verlagen door alle inkomende en uitgaande processen voor het volgen van goederen en van het magazijn te integreren, en de connectiviteit met apparatuur voor magazijnautomatisering en logistieke dienstverleners te verbeteren. De doelstellingen van de klantenservice worden dynamisch gekoppeld aan de voorraadinvesteringen in je multi-stage supply chain, zodat je de voorraadniveaus in evenwicht kunt brengen, vraaginputs en -signalen kunt analyseren en de impact van beslissingen op de wereldwijde voorraad kunt modelleren. Cloudgebaseerde ERP van SAP koppelt doelstellingen van de klantenservice op dynamisch wijze aan de voorraadinvesteringen en vraag in je multi-stage supply chain.
MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that allows frontline teams to know what they need to do and how to do it. Here's what we digitize and take away from the clipboard: -Safety Procedures -Environmental Checklists -Tooling & Gauge Reporting -Maintenance Procedures -Auditing/Inspection Workflows -Training Checklists We help operational leaders become more efficient by delivering real-time business insights from the field. MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that increases efficiency and real-time insights.
Azuga Fleet maakt gebruik van de kracht van GPS, voertuigdiagnostiek en bestuurdersbeloningen om een wagenparkvolgsysteem te creëren dat de klus klaart, maar de taak voor iedereen gemakkelijker en veiliger maakt. Elke kilometer, elke stop, elk voertuig en elke bestuurderswaarschuwing wordt gevolgd, geanalyseerd en gerapporteerd om de veiligheid en efficiëntie van de bestuurder op elk moment te verbeteren. Alle verzamelde gegevens worden goed gebruikt, zowel voor het runnen van het bedrijf en voor de beste chauffeursbeloningen van de sector, maar ook door de transportsector als geheel. Je krijgt in realtime een volledig beeld van snelheidsovertredingen, het rijgedrag van de bestuurder en de status van het voertuig. Probeer vandaag nog een gratis demo.
ManageEngine ServiceDesk Plus is een helpdesk- en assetmanagementsoftware. Het biedt een geïntegreerd pakket met incidentbeheer (trouble-ticketing), goederentracering, inkoop, contractbeheer, een selfserviceportal en een kennisbank tegen een betaalbare prijs. ServiceDesk Plus biedt alles wat je nodig hebt voor een volwaardig IT-helpdesk en een productief helpdeskteam. Manage Engine ServiceDesk Plus is beschikbaar als on-premises en on-demand. Helpdeskondersteuningssoftware en tool voor asset management omvat kennisbanken, SLA-management, ticket-tracking, voorraadbeheer.
Mapcon Technologies, Inc. biedt zowel een Lite als Pro CMMS, samen met verschillende geavanceerde modules waarmee je precies het systeem kunt samenstellen dat perfect aan jouw behoeften voldoet. Gebruikers kunnen het zelf op hun eigen server installeren, of het platform kan het voor je bedrijf hosten. De softwareprijzen zijn gebaseerd op gelijktijdige gebruikers in plaats van individuele licenties, wat bedrijven geld bespaart. Mapcon heeft alle functionaliteiten van een typisch systeem, plus vele andere, zoals geavanceerde rapportagetools en een robuuste mobiele app. Software voor onderhoudsbeheer die tools integreert voor compleet beheer van preventief onderhoud, evenals magazijn- en inkoopbeheer.
NETfacilities is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke CMMS-oplossing voor facilitair beheer. Met veel functionaliteiten en intuïtieve flexibiliteit is dit een uitstekende oplossing voor het beheersen van de kosten, het verbeteren van de productiviteit en het beheren van je bedrijfsmiddelen en werkorders. Zowel in het veld als op kantoor biedt NETfacilities een holistisch beeld van je organisatie. Facilitair beheer is niet langer een probleem.
CHEQROOM biedt een duidelijk overzicht van je apparatuur in de cloud. Dankzij de mobiele app voor het volgen van goederen weet je altijd precies waar je apparatuur zich bevindt: wie het gebruikt, wanneer het moet worden teruggestuurd. CHEQROOM houdt je apparatuurgegevens actueel en op de juiste plek, zodat jij je voorraad de baas kunt blijven. En zeker niet te vergeten: voeg facturen, overeenkomsten en vertrouwelijke bestanden toe – de CHEQROOM-oplossing voor het volgen van goederen kan het allemaal! Neem de volledige controle over je middelen met de eenvoudig te gebruiken, innovatieve CHEQROOM-software voor het volgen van goederen.
AssetTiger is een eenvoudig te gebruiken, volledig functionerende oplossing voor al je wensen voor het beheer van vaste activa. Het is gratis voor de eerste 250 activa. Het programma biedt al je activa binnen handbereik op een strakke, gemakkelijk te begrijpen, gepersonaliseerde website. Verbind je werklocaties over de hele wereld, met toegang wanneer je dat nodig hebt. Zolang je verbinding kunt maken met internet, heb je toegang tot het systeem vanaf je computer, smartphone of tablet, zodat je geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen. AssetTiger is een cloudgebaseerde tool voor het beheren van vaste activa met functies zoals barcodescannen, onderhoudsplanning en meer.
ClearPathGPS voor het volgen van goederen kan voor elk soort bedrijfsmiddel en op elke locatie worden gebruikt. Je kunt precies bijhouden waar je bedrijfsmiddelen zich bevinden, wanneer ze onderhoud nodig hebben, en uiteraard ervoor zorgen dat ze niet kwijtraken, gestolen worden of opgepot staan op een bouwterrein waar ze stof verzamelen in plaats van bedrijfsuren te maken. De toonaangevende service- en ondersteuningsteams bij ClearPathGPS staan klaar om het systeem op maat te maken voor de unieke behoeften van je bedrijf. Trackeropties op zonne-energie, batterij en dual-mode aandrijving. Live goederen volgen via GPS. Gebruiksvriendelijke web- en mobiele apps met elke 30 seconden een update. Geen contract. Op elk moment opschorten of annuleren. $ 15-20 per maand.
Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren. Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren.
Sortly Pro is het MEEST EENVOUDIGE traceringssysteem voor bedrijfsmiddelen om VISUEEL al je items en gegevens zoals locatie, conditie, enz. te volgen voor een intuïtievere (en minder gekmakende) manier om je bedrijfsmiddelen bij te houden. Sortly Pro is zo INTUÏTIEF dat je het binnen enkele minuten helemaal in je eentje kunt instellen. Probeer het 14 DAGEN LANG GRATIS. Belangrijkste kenmerken: - Geef team of klanten toegang - Creëer of maak verbinding met barcodes of QR-codes - Scanner voor in-/uitchecken (ingebouwd) - Voeg aangepaste velden toe - Toegang via internet, tablet, telefoon Het eenvoudigste (mobielvriendelijke) traceringssysteem voor bedrijfsmiddelen in de sector. Vertrouwd door duizenden bedrijven. Probeer het vandaag nog gratis.
Modulaire oplossing ontworpen voor het beheer van alle soorten activa, werkactiviteiten, services, activa-gerelateerde inventaris, contracten en inkoop. Modulaire oplossing ontworpen voor het beheer van alle soorten activa, werkactiviteiten, services, activa-gerelateerde inventaris, contracten en inkoop.
WebCheckout is inventory management software that gives you fine-grained control over your circulating and fixed assets. Save unlimited custom fields, monitor usage, assign assets to locations, and track your equipments' stages from purchase to retirement. Choose from several add-on solutions like self-booking, repair and preventative maintenance ticketing, billing, personnel scheduling and more. Manage people, processes, and inventory with equipment booking for higher education including social distancing and quarantining.
ON!Track Asset Management is voor professionals in de bouw. Het systeem geeft je volledige duidelijkheid over welke activa je hebt, waar ze zijn, wie ze gebruikt en wanneer ze onderhoud nodig hebben. Met deze essentiële informatie binnen handbereik kun je je bedrijfsmiddelen efficiënt brengen op de plek waar ze je werk op schema en winstgevend moeten houden. Deze totale assetmanagementsysteemoplossing (service, software, hardware) helpt bij het beantwoorden van de vragen Waar zijn mijn spullen? en Wie is er verantwoordelijk voor? Een oplossing voor activabeheer in de bouwsector om ontbrekende activa, kapot gereedschap, verlopen certificaten en vervallen onderhoud te voorkomen.
TrackAbout is een service voor het bijhouden, beheren, onderhouden en optioneel huren van fysieke activa. Het integreert met bestaande ondernemingssystemen en biedt relevante, nauwkeurige gegevens die een betere controle over je activa mogelijk maken. TrackAbout corrigeert problemen in de werkelijke wereld zoals gemiste scans, het synchroniseren van apparaten buiten werking, factureringsfouten en huurgeschillen. Volg, beheer, onderhoud en huur retourneerbare, herbruikbare fysieke activa.
GigaTrak's Asset Tracking Software can easily check-in and check-out assets that can be assigned or tracked to a location or person. Our asset tracking system retains records of usage, maintenance, and history of assets. Everything is logged using a barcode scanning system via a standardized check in/out process. Keeping a historical data trail for each asset helps to locate assets when needed, reduces disruptions in operations, and avoids the expense of purchasing unnecessary replacements. GigaTraks Asset Tracking Software can easily check-in and check-out assets that can be assigned or tracked to a location or person.
Het is voor elke IT-organisatie van cruciaal belang dat er verantwoording wordt afgelegd over de activa. Daarom is Alloy Navigator ontworpen met een krachtige set tools waarmee je je IT-apparatuur kunt controleren en volgen, deze kunt integreren met tools van derden en je omgeving op zinvolle manieren kunt analyseren. Ondersteuning voor meerdere platforms, gevarieerde controlemethoden en intelligente softwarelicenties maken Alloy Navigator tot een complete IT-inventarisoplossing. Alloy Navigator is een oplossing die prachtig is ontworpen voor echte klanten, gecreëerd door echte IT-mensen zoals jij.
De oplossingen van Sage voor vaste activa helpen bedrijven om redundante gegevensinvoer te elimineren, de nauwkeurigheid te verhogen en de kosten te verlagen en tegelijkertijd te waken tegen niet-naleving van de regelgeving. Dit wordt bereikt door een combinatie van meer dan 300.000 IRS-belastingvoorschriften en GAAP-regels, evenals meer dan 50 afschrijvingsmethoden en een intuïtieve interface, met uitgebreide afschrijvingsberekeningen voor financiële en belastingrapportage, de inventarisatie en afstemming van activa, voortgangsbeheer van bouwprojecten en aangepaste rapportage. De oplossing voor vaste activa van Sage levert van overname tot verwijdering een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van vaste activa aan organisaties van elke omvang.
AssetCloud software voor activabeheer maakt het gemakkelijk om de fysieke bedrijfsmiddelen van je bedrijf te beheren. Voer snel audits uit en weet altijd wat je hebt en wie het heeft. Met deze apps voor smartphone en tablet, beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers, is de informatie die je nodig hebt binnen handbereik. Voor diegenen die een complete oplossing voor het volgen van bedrijfsmiddelen willen implementeren biedt Wasp alles wat je nodig hebt, inclusief draagbare scanners, streepjescodeprinters, labels voor bedrijfsmiddelen, gepersonaliseerde training en technische ondersteuning. Toonaangevende oplossing voor het volgen van bedrijfsmiddelen voor organisaties van elke omvang die het beheer van bedrijfsmiddelen willen vereenvoudigen.
CRO Software Solutions is efficiëntiesoftware voor het beheer van je bedrijfsmiddelen (bakken, containers, draagbare toiletten enz) bestuurders (gps-tracking, routebepaling, EDL enz), dispatchers, accountants (automatische facturering, naadloze integratie met alle QuickBook-versies) en je klanten. De enige software die je nodig hebt voor de sectoren voor metaalrecycling, afvalbeheer, draagbare toiletten en gerelateerde dienstverlening. Oplossing voor dispatch, routing, volgen van bedrijfsmiddelen, automatische facturering voor de sectoren voor afval, recycling, afvalcontainers en gerelateerde dienstverlening.
Bar|Scan uses bar code technology and powerful handheld mobile computers to more accurately track your resources in less time than a manual inventory. Complete bar code system with specialized software designed to meet a company's enterprise-wide asset information needs. a turnkey solution including software, hardware, labels, training, data integration and reconciliation services. Complete bar code system with specialized software designed to meet a company's enterprise-wide asset information needs.
Awarded "Best Overall Value" from Info-Tech Research Group for the 3rd year in a row, Agiloft offers a complete Asset Management solution out of the box, along with the ability to quickly customize the solution to your exact needs at a fraction of the cost of competing vendors. Our agile platform allows us to customize it for you live during the demo - so you get a trial system you can actually use and a fast, affordable deployment. Start today with a custom demo. Winner of Info-Tech analyst awards. Flexible Asset Management ensures a rapid implementation of even the most sophisticated workflows.
Reftab is an asset tracking and management platform helping companies and schools understand how their equipment is being utilized across staff, students and customers. Reftab sends you information and alerts proactively so you stay worry free that you're not missing any repairs, warranties or running too low on quantity. Our easy-to-use mobile apps scan items from anywhere so you don't need to remember information and run back to a laptop to do any lookups or updates. A customizable and full featured asset tracking platform. Easy to understand and use by all members of staff. Cloud based and mobile.
FlowTrac is a cloud-based and on-premise warehouse management solution that helps companies manage their Inventory, Assets, Warehouse, Work In Process, and other specialty tracking requirements. The solution is suitable and deployed in Commercial, Government, Higher Education, and Humanitarian organizations all over the world. Users can access the system via desktops, tablets, or mobile devices. Key features include stand-alone inventory tracking by Quantity, Lot, and Serial. Assets, Manufacturing, Distribution, Supply Chain, Fleet Maintenance, Custom Applications, Work Orders(BOM,Kitting), Inventory Mgmt,
Manage unlimited assets, track mandatory funding compliance, report asset depreciation, and simplify your staff and student 1:1 initiatives with easy device assignment. Unlimited user access supports cross-department roles and responsibilities to ensure accurate data. Manage the entire lifecycle of your mobile and fixed assets with barcode and RFID technology.
Nlyte automatiseert het volgen van de levenscyclus van middelen. Om ervoor te zorgen dat ze snel worden ingezet, ontvangt Nlyte scans van middelen zodra ze binnenkomen. Geautomatiseerde netwerkdetectie volgt de toevoegingen, statuswijzigingen en bewegingen van netwerkmiddelen, software en IoT-apparaten. Het netwerk wordt bewaakt en er worden wijzigingen aangebracht om de middelendatabase en geïntegreerde CMDB- (Configuration Management Database), ITSM- (IT Service Management) en financiële systemen voor één enkele bron van waarheid toegankelijk te houden. Op gebruikers gebaseerde rapportage kan uitzonderingsrapportage opstellen voor divers IT-personeel en beveiligingsteams. Gartner identificeerde Nlyte als hoeksteentechnologie voor de evoluerende HDIM-ruimte (Hybrid Digital Infrastructure Management).
Asset & trailer management solution that helps businesses with real-time visibility, detention management and automated checks. Asset & trailer management solution that helps businesses with real-time visibility, detention management and automated checks.
Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning & security contractors. With touring and tracking features, Lighthouse provides complete visibility of distributed teams using beacon, GPS & other technologies. It monitors cleaning tasks & rotation loops or guard touring & patrols in real time. Lighthouse adds time- and money-saving capabilities to view, manage & simplify operations in the field to enhance customer service, operational efficiency, safety & risk reduction. Lighthouse is a mobile workforce management platform for cleaning and security contractors.
MicroMain CMMS/EAM software is the most powerful, flexible, & easy-to-use maintenance management software. The software gives you the tools to streamline maintenance operations, maximize productivity, and reduce costs. The platform is easy-to-use with robust features and an intuitive interface that makes it easy to set-up, track, and report on Work Orders, Preventive Maintenance Scheduling, Assets, Labor, Inspections, Parts Inventory, and much more. Cloud-based with available on-premise option. MicroMain CMMS/EAM software is the most powerful, flexible, & easy-to-use maintenance management software.
Recently celebrating 30 years developing software for the rental industry, our leading hire management solutions are used by over 500 customers worldwide and are built on the latest Microsoft.NET technology platform. This reflects our commitment to provide solutions that are superior in design, functionality and quality and that are affordable, highly configurable and easy to use. Comprehensive equipment rental software for multi-branch / multi-user equipment hire & rental companies.
Tool tracking doesn't have to be hard or complicated. We make tool tracking simple by focusing on field personnel. ShareMyToolbox makes it easy for the field to search, find and transfer tools using a phone app. With the field updating tool movements as they happen, an up to date inventory is always available to the office. Our entire system is mobile and cloud based which makes it quick and easy to setup. Start a free trial and see how easy tool tracking can be! Tool tracking & tool inventory solution for contractors and mobile workers. Search, find and transfer tools in the field & shop.
Mapbox is the live location platform for over 1.6 million developers that provides a global map, real-time traffic, location search, and navigation via our APIs and SDKs. We power developers across industries including NYT, Facebook, IBM, Instacart, Lonely Planet, Porsche, Snapchat, Tableau, The Weather Channel, and Yahoo! JAPAN. Mapbox is the foundation for other platforms. Mapbox is the location data platform for mobile, web, & on-prem apps changing the way people move around cities and explore our world.
Asset Infinity is toonaangevende software voor het volgen en beheer van goederen die door verschillende merken in verschillende sectoren wordt gebruikt. Het is software voor het volgen en beheren van goederen, gehost op Microsoft Azure Cloud Services met een gegarandeerde uptime van 99,9%. Het vereenvoudigt goederen volgen, voorraadbeheer, preventief onderhoud, klachten/ticketing/pechonderhoud, afschrijvingsbeheer en beheer van middelentoewijzing om oude manieren te vervangen door een nieuwe ervaring. Volgen, toewijzen, service, onderhouden, in- en uitchecken en wegdoen van goederen met waarschuwingen, herinneringen en e-mails om je goederenbeheer te stroomlijnen.
Many evidence tracking systems are not much more than a glorified inventory control system. It's important to find a system that solves all the critical needs of property and evidence management. Our evidence tracking software SAFE is more than just barcodes and inventory control, it's an end-to-end chain of custody software for physical and digital evidence, resolving each of the critical issues facing evidence management. SAFE: the industry standard in evidence tracking software to simplify, streamline, and secure physical and digital evidence management
itemit is the simple asset tracking and management solution you've been searching for. Track and manage your assets from your phone, whenever, wherever and even offline! Flexible configuration lets you to tailor itemit to suit your needs. Choose from multiple tagging options including QR codes and RFID - because not all assets are made equal. Key features: iOS & Android Apps, QR, RFID, Desktop Portal, Custom Reports, Audit Trails, Asset Tags, Add Custom Fields, Permission Restrictions, Secure. Simple asset tracking software. Keep track of your critical business assets on the go. QR/RFID options, Custom Fields and Much More!
Government Agencies (City/County/State/Federal), Utility Companies, Trucking and Fuel Distribution with fleets over 100 vehicles. collectiveFleet is a powerful fleet management system that will make your job easier and help improve productivity in your fleet. Web-based and mobile-device friendly, the software will help you manage equipment information, fuel, preventive maintenance, service requests, work orders, shop assignments, parts inventory, accident management, and employee data. Schedule, track, and report on your fleet maintenance operation.
IntelliTrack is a comprehensive, affordable asset management solution. With our software, you can perform physical inventories and track depreciation on fixed assets.You can also manage unique rotational assets with options to check-in and out, assign to employees and projects, and create reservations. With enhanced capabilities and optional integrations to third party software, IntelliTrack adapts to your needs and scales as you grow. IntelliTrack is a comprehensive asset management solution for tracking your company's fixed and rotational assets.
With Ermeo, standardize your operational processes and create more collaboration between your teams. Ermeo is a web and mobile solution designed to digitize all types of operations and documents. Eliminate the use of paper as well as low value-added tasks that slow down and complicate the daily life of field operators. Enhance 100% of the data collected in the field by connecting Ermeo to your information systems (CMMS, MES, EDM...). Give field operators the ability to be more efficient.
REDLIST is a production planning, and asset management solution for your team. For desktop, phone and tablet, REDLIST is easily accessible from anywhere at any time. Create work orders on-the-go, capture critical data in real-time, get notifications when tasks are updated, and receive alerts when assets go down. REDLIST builds the fastest and easiest digital tools that eliminate the data gaps between managers teams and machines, making your business run better than ever. Equipment maintenance, fleet management, dispatch planning, time-keeping, real-time reporting, cloud and offline capability.
Industrial level CAD based tracking, location and monitoring solution using digital double visibility in asset management. ProxiTrak uses machine learning to facilitate live synchronization of the CAD design (site and zone virtual environment) with the real-world (hardware and its functionality) environment. CAD based prediction modeling to drastically reduce your RFID implementation ROI. Industrial level CAD based tracking, location and monitoring solution using digital double visibility in asset management.
Trimble AllTrak Cloud is an equipment management application that helps you monitor your assets, see who is responsible for them, and check if the equipment is available to be assigned to another job. Complete, scalable solution for managing practically all types of assets typically found on a construction site.
Prey is software en een online platform voor het volgen, beheren en beschermen van mobiele apparaten, beschikbaar voor laptops, tablets en mobiele telefoons. De software en service zijn ontwikkeld door het Chileense bedrijf Prey Inc. Prey is een platform voor het beveiligen, beheren en beschermen van gegevens van mobiele apparaten voor zowel bedrijven als persoonlijk gebruik, ontwikkeld door Prey Inc.
Canfigure has been designed to provide a scalable, cost effective solution. Its library of well-designed modules enables you to implement only the functionality you require, and then expand at a pace that suits you. The out-of-the-box functionality includes support for integrated CMDB, Asset Management, Change Management and Service Desk. The intuitive administrative functions enable you to customize and expand the database to incorporate any configuration information you may wish to track. Canfigure is a modular ITSM and ITAM solution based on ITIL principles. Canfigure can be deployed on premise or cloud hosted.
Our technology and solutions solve the challenge of maintaining asset and inventory information, and keeping it up to date throughout the asset's entire lifecycle. Our clients value our real-time location solutions and automated solutions that have significantly eliminated inaccuracies from manual scans. We have provided solutions across industries (finance, education, IT, government, and more) and executed for companies of all sizes, including Fortune 100 companies across multiple continents. IT Asset Management lifecycle solutions that offer visual representations of your assets. Cloud based web and mobile solutions.
Skypatrol ProtekGPS+ is the master and global leader in fleet management systems Skypatrol ProtekGPS+ is the master and global leader in fleet management systems
Cloud-based, software solution to track your fleet, drivers, and high-value assets to help manage DOT and OSHA safety compliance. Software includes modules for personnel, assets, incidents, and training. Cloud-based, software solution to help manage DOT and OSHA safety compliance for personnel, assets, accidents, and training.
ShireSystem is a CMMS/CAFM Maintenance and Facilities Management software for asset maintenance, estates and facilities professionals. ShireSystem allows you to keep a record of all your assets and facilities in one intuitive software. Track work orders, schedule tasks, record asset history and manage inventory all with the click of a button. An affordable, modular solution that reduces costs, downtime and disruption so users can maximise efficiency and increase profitability. CMMS/CAFM maintenance and asset management software for asset maintenance, estates and facilities professionals.
ASAP Systems offers a best in class Barcode Asset Tracking System with built-in flexibility to meet organizational needs offering options like implementing a Standalone System, Multi Site, or Enterprise License. The Asset System offers features & add-ons such as Check In/Check Out, maintenance tracking, and a Shopping Cart where users can view all assets assigned to them, reserve, request custody over asset items, and request maintenance. Watch a live demo and get your free trial today! A highly flexible and easy to use Asset Tracking Software with configurable features.
Construction and industrial companies use Tenna to track all their assets, all on one integrated platform. Connect your field and office to track, manage and maintain anything from heavy equipment to smaller tools. Our durable RFID and QR tags, and Bluetooth or GPS trackers handle harsh outdoor weather. Know who's using what, where, and on which project. See complete history, status, maintenance, routing, documentation, photos and even satellite map views. Free live demo. Tenna affordably tracks and manages your entire inventory on one consolidated platform, connecting your field with your office.
Grey Trunk RFID helps save time, money and hassles, making it easy for organizations to track their assets, decreasing downtime, lost property and the costs incurred by replacing unneeded equipment and materials. Grey Trunk RFID makes it easy for anyone to implement RFID out of the box. Purchase Readers, Tags, and Software all in one location. Our RFID experts can help you get up and going in no time! An easy out of the box Asset Tracking SaaS that breaks down the barriers of RFID for small to medium sized businesses.
Hardcat solutions are modularised offering multiple solutions that can integrate with your existing systems. Improve the utilization, maintenance, and financial management of a company's assets, tools and equipment and critical parts and inventory. The application restructures and automates workflow processes while providing wide-ranging and instant visibility of asset information over its entire lifecycle. Hardcat asset management and tracking; depreciation, maintenance, inventory/stock modules - choose your level of certainty.
GPS tracking tool that enables asset management through configurable modules and multiple devices integration. GPS tracking tool that enables asset management through configurable modules and multiple devices integration.
eQuip is the asset tracking software of choice for medium to large businesses. Fortune 500 companies like Hasbro, Rolls Royce and Honeywell trust eQuip to manage the asset life cycle. Our powerful solution provides command over material and equipment while increasing compliance. eQuip users cut time-consuming double data entry and decrease order lead times. Inventory audits become faster and generating DD1149s is easy. You can even report to the GFP Module... all from our one platform. Fortune 500 companies like Hasbro, Rolls Royce and Honeywell trust eQuip to track assets throughout the life cycle.
MobiWork specializes in smartphone and cloud-based mobile workforce solutions for any business with employees in the field such as Field Service, Field Sales, Field Marketing, and Logistics organizations. The office-based workforce uses the convenience of the web, while the mobile workforce uses a smartphone, tablet or rugged device native application that is user-friendly, powerful and even works when there is no network connectivity. Mobile workforce management tool that allows users to streamline processes across dispatching, payments, asset tracking, and more.
ITAM solution offering features such as reporting, workflow management, API & integrations, and more. ITAM solution offering features such as reporting, workflow management, API & integrations, and more.
RFID Technologies is the author of Asset Marshal, a hybrid bar-code and RFID mobile asset solution that features simplicity in RFID convergence. The user can convert a bar-code system to RFID, add & receive assets, perform a physical count, move / deploy, retire, and check in / check out greatly assisting the 1:1 initiative. We have seamless integration to the cloud with comprehensive reporting and an enterprise level help desk solution We also offer data migration services to convert over from antiquated systems and outsource solutions
Asset tracking and inventory management software that includes barcoding and radio frequency and identification functionalities. Asset tracking and inventory management software that includes barcoding and radio frequency and identification functionalities.
Asset tracking and barcoding software that offers real-time asset reporting, movement records, asset images and availability status. Asset tracking and barcoding software that offers real-time asset reporting, movement records, asset images and availability status.
If you misplace, lose, or suspect theft of your property, assets, or items that are critical to your business, Traverse can help. Traverse is a software product that tracks items and inventory. It can be installed on your premises or in the cloud, and uses barcodes or RFID to identify your items. If you can affix a barcode to it, Traverse can track it. Never lose a tool, computer, file, medical chart, bottle of wine, evidence, piece of equipment, or anything of value again with Traverse Traverse Tracking Software records the movement of items from place to place or from person to person using bar codes or RFID
A leading provider of employee time, expense, asset and log tracking solutions. Offering cloud services and on-premise software, Pacific Timesheet serves 40+ industries worldwide with multiple locales and language support. Industries include construction, field services, manufacturing, service companies, research and development, engineering, non-profits and government agencies. Access on iOS and Android apps, offline and online, browsers, time clocks and IVR. Time, expense, asset & logs, cloud & on-premise, 40+ industries, iOS & Android apps, offline/online, browsers, time clocks.
Full cycle end to end Fix Asset Management solutions. Jakarta Indonesia Features: Asset Registration, Auditing & Tracking, Depreciation, Workflow. & more. Activo Fix Asset Management Solutions, Jakarta Features: Asset Registration, Auditing & Tracking, Depreciation, Workflow. & more.
IT asset management and IT Service Management app for Jira, CMDB, ITIL, ITSM, and ITAM. It allows your employees to browse, check-out or check-in shared assets, equipment or tools. Track what, who, where, how long, and all the meticulous in-between details of your assets with ease. Stay informed and proactive with scheduled custom reports and email notifications. Web-based asset management app that allows your employees to browse, check-out or check-in shared assets, equipment or tools.
Tracking of business, personal & IT assets from anywhere and at any time. Integration with SAP and with a legacy system. Tracking of business, personal & IT assets from anywhere and at any time. Integration with SAP and with a legacy system.
ITEXIA is the asset management platform of the future. With the help of our ITEXIA Software we are supporting companies to get rid of the high effort of manual inventory by digitizing and automizing the process of asset management. Our web application can easily be integrated irrespective of system or browser. No matter if online, cloud based or On-Premise. Your assets are getting organized with our intuitive app which is compatible with smartphones, industrial scanners or RFID-Solutions. ITEXIA is the asset management platform of the future. We help companies to get rid of the high effort of manual inventory.
HiddenApp protects against businesses' and organizations' most valuable hardware assets and data from falling into the wrong hands. HiddenApp's centralized device management platform makes monitoring, managing and keeping track of Apple device fleets effortless. Secure your Apple Macs, iPads and iPhones in minutes, with zero-touch deployment with our MDM ready solution. HiddenApp protects businesses' and organizations' most valuable hardware assets and data.
Tracmor is a cloud based asset and inventory management system which helps you to enjoy real-time, detailed, visibility and control over your assets and inventory. Tracmor allows you to replace the time consuming spreadsheets with a centralized, lower cost, higher control, user-friendly graphical user interface. Asset and inventory management solution that helps businesses track stock levels, manage shipments, monitor audit trails, and more.
Easily lend out assets/items, make reservations for future lending, and track everything for immediate or for future use, including asset history and condition reporting. TrackItLog provides an easy to use interface for both mobile and desktop users and instantly updates information, so everyone is in the know. The system also provides reservation updates, return reminders, and a daily digest of what's late to ensure you get your things back. Reserve. Lend. Track Everything! It's that easy.
Looking for an ultra easy-to-use maintenance and asset management solution that can help you effortlessly manage your work orders, dispatching and scheduling? Rely on The Asset Guardian (TAG), the only CMMS/EAM solution that's built-in Dynamics 365 with a proven 15-year track record on the market with thousands of satisfied users worldwide. TAG's unbeatable UX experience leverages the latest mobile technologies to facilitate the adoption of CMMS/EAM by maintenance managers and technicians. TAG helps you harness the power of Maintenance 4.0 technologies to efficiently manage your assets and boost your bottom-line.
SDK FOR DEVELOPERS Integrate our SDK in your own solution to use all amazing iBeacons features instantly. We support different types of beacons and protocols incl. iBeacons and EddyStone. WHITE-LABEL MOBILE APP Do you need to have your branded app which your employees, customers or partners will use? No problem, contact us, we are open to discuss further opportunities! iOS-based asset tracking solution that enables businesses to track valuable assets and prevent theft or loss of those items.
InSight Mobile Data develops innovative, flexible fleet management, video capture and driver safety solutions that provide real-time visibility into the mobile work environment. Our service delivers the ability to capture, analyze and integrate business-critical data from ALL mobile resources - vehicles, assets and mobile employees - through one fully configurable and user-friendly software platform. InSight Mobile Data develops innovative fleet management, camera and driver safety solutions for organizations with mobile workforces.
Apptricity Inventory Manager is cloud based Enterprise Inventory Management solution that automates purchase orders to streamline replenishment, quick reporting insights into popular products, and precise inventory location within a facility to better optimize picking and maximize product lifespan. Apptricity Inventory Manager is cloud based Enterprise Inventory Management solution that automates common inventory procedures.
CASM is an advanced contract and asset management solution giving businesses full visibility of their fixed assets, ensuring every assets return on investment is optimised over its entire lifecycle. CASM centralises your asset management and can easily be configured to suit every organisations unique workflows. Dynamic and intuitive, this contract and asset management solution securely tracks, maintains and optimises every asset, from procurement to retirement. CASM is an advanced contract and asset management solution giving businesses full visibility of their fixed assets.
WiseTrack is a professional Asset Tracking Software application suite. The Software with RFID or Barcode Tracking equipment allow companies to Track and Manage Assets they own, where they are and who is using them. WiseTrack is a best in class solution for Law Enforcement and Police Department Equipment Tracking, Corporate and Government and Educational organizations. Available as Server-based (on-premise) or Cloud. Software for Microsoft Windows, Web, Mobile Devices. Asset tracking software designed to control and manage mobile and fixed assets.
Allows customers to locate assets quickly and track information like asset class, type, serial number, and purchase order. Allows customers to locate assets quickly and track information like asset class, type, serial number, and purchase order.
Know what you have and where it is. RedBeam Asset Tracking software will help your organization increase accountability, meet audit requirements, and minimize insurance costs and taxes. Track computers, equipment, furniture, vehicles and other valuable assets using this comprehensive PC application and barcode scanner.
Seafood Increase productivity and reduce errors without changing your process. Produce Increase accuracy with tracking from receiving through sorting and shipping Meat Minimize losses from recalls with confidence in your automated traceability solution. Advanced Checkmate Logistics An affordable way to bring barcode automation to your warehouse Checkmate Establish chain-of-custody and improve accuracy with a cost-effective solution from Dynamic Systems. SIMBA Traceability solution for fresh food designed to work on the plant floor.
An asset management solution that is automates the processes of acquisition, recording, allocation and distribution. An asset management solution that is automates the processes of acquisition, recording, allocation and distribution.
Streamlines your auditing and reporting with automated alerts to reduce the consumption of asset management resources. Streamlines your auditing and reporting with automated alerts to reduce the consumption of asset management resources.
Ensure that every worker has the right qualifications, permits and security clearance, so they are safe and ready to work. Ensure that every worker has the right qualifications, permits and security clearance, so they are safe and ready to work.
AssetPulse is your one stop shop for complete RFID asset tracking needs. AssetPulse RFID asset tracking solution comprises of web-application software, patented client software, state of the art RFID hardware & tags. Our expertise and an extensive catalog of RFID tags that can work for a myriad of asset types subject to different environments has set us apart from our competitors. We offer mobility solution at your fingertip in smartphones, tablets both iOS and Android. RFID Asset Tracking solution that doesn't stop with mere asset tracking but goes the extra mile to help with industry specific needs
Hector is a SaaS tool for monitoring and tracking your equipment and software from the planning phase to the end of the product lifecycle. The application allows, among other things, the management of equipment loans, software licenses, asset depreciation, and Barcode Inventory Management. Pay only for the number of assets registered in the system ! Cloud based asset management software to build custom asset inventories based on real business needs.
MiX Now, a simplified GPS fleet tracking solution for small fleets. Easily track your vehicles and drivers in 4 quick steps. Simple and affordable fleet management software on any device. Get performance insight on your drivers at a glance and eliminate unsafe driving behaviors. Save 10% on overall maintenance costs, overtime pay and fuel, and improve driving behaviors by 98%. Month to month pricing model with no hidden fees. Get custom pricing today! GPS tracking tool that helps fleet management businesses track vehicles, monitor drivers' performance/payroll & send real-time alerts.
Equipment maintenance software for the 21st century with a completely integrated mobile app. Ability to track all assets tracked in miles or hours. Real time alerts for immediate action. Set service interval alerts and input all part names & numbers for maintenance personnel. Track hours, fluid consumption and create work orders. This simple and intuitive system is easy to navigate and understand and will instantly add value above the cost. Create customizable checklists for all of your assets. Create work orders and auto email alerts when problems reported, store part info
(0 reviews)
Bekijk profiel
Met Asure SmartMove kunnen bedrijven mensen, ruimte en bedrijfsgegevens efficiënt beheren met slechts één systeem. Dankzij het gebruiksvriendelijke, actuele metriekensysteem en de interactieve plattegronden van SmartMove kan je de dagelijkse logistiek snel en gemakkelijk beheren. SmartMove is toegankelijk op alle apparaten, van computers tot tablets. Of je nu een klein bureau of een grote organisatie bent, je hoeft nooit meer tijd aan verhuizingen te verspillen. Met Asure SmartMove kunnen bedrijven mensen, ruimte en bedrijfsgegevens efficiënt beheren met slechts één systeem.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fixed asset and inventory management software with asset tracking and barcode reading technology. Fixed asset and inventory management software with asset tracking and barcode reading technology.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our configurable cloud asset platform lets you gain rapid oversight and easily manage your whole asset estate. Quick to use, and accessible from anywhere. Use it in any sector, any item and associate any critical information. We help you mould the system around your business needs. With 20yrs experience, we support you at all stages, setup and implementation to ongoing operation. Handhelds automatically update your management system in realtime. Attach important docs and photos at will. Totally configurable cloud asset platform - any sector, any item and associated data. Unlimited assets. Incl setup and full support.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software system for time and attendance data, equipment tracking, inventory control management, asset tracking, and more. Asset tracking solution that enables businesses to manage time and attendance data, equipment tracking, inventory levels, and more.
Asset Manager Web Edition is a web-based Asset Management Software for tracking your company's Fixed Assets. Access it from your computer or tablet wherever you are - in the office, shop, warehouse, or on-the-go. Check in or out assets from or to your team; manage service schedules and completed service, track purchases, asset history, and more. Asset Manager is a web-based fixed assets register for tracking your company's assets. Check in/out, manage service, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A complete RFID fixed asset management system with an intuitive interface that is easy to implement, learn and use. Asset management solution that helps businesses link RFID tags with shipments, monitor stock movements, and generate sensor reports.