167 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Zest stimuleert de interne dialoog en bevordert erkenning. De 360 suite bestaat uit drie pijlers om je te helpen een sterke bedrijfscultuur en duurzame medewerkersbetrokkenheid op te bouwen. Managers en HR-directeuren hebben toegang tot dashboards om de resultaten te analyseren en betere beslissingen te nemen. De "Luister"-pijler om je teams te helpen zich te laten horen. De "Slagen"-pijler om individuele en collectieve prestaties te stimuleren. De "Delen"-pijler om een collaboratieve en stimulerende werkcultuur te creëren. Meer informatie over Zest Zest in een app voor medewerkersbetrokkenheid waarmee je je managementstrategieën in realtime kunt afstemmen op de behoeften van je team. Meer informatie over Zest
Erkenning van medewerkers is een essentieel onderdeel van de cultuur, motivatie en prestaties op de werkplek. Vier de prestaties van je medewerkers door middel van tv, internet en mobiele app wanneer ze belangrijke taken voltooien, zoals een nieuwe vergadering boeken, een aanbieding sturen, een nieuwe deal sluiten of een nieuw projectontwerp indienen ... en kijk hoe snel de cultuur op je werkplek verbetert! *Leaderboards* *Vieren van mijlpalen op tv* *Realtime updates* *Socialeberichtenfunctie voor het bedrijf* *Online beloningenwinkel* *Meting van doelstellingen* Meer informatie over SalesScreen Erken prestaties, vier resultaten en bouw een sterkere cultuur op de werkplek met leuke incentives, vieringen en beloningen. Meer informatie over SalesScreen
Zet je team en hun prestaties in het zonnetje. Geef ter plekke onmiddellijk feedback. Gebruik voor elke gelegenheid het meest geschikte mechanisme: een doelopmerking, openbaar zichtbare feedback, inbreng in de prestatiebeoordeling of een formele werknemersprijs. Schakel een gegevensgestuurd proces in door deze frequente interacties te koppelen aan formele prestatiebeoordelingen. Bouw een cultuur op van succes, vertrouwen en autonomie en eigendom. Meer informatie over BizMerlinHR Laat geen teamlid achter! Voel de HR Bliss met BizMerlinHR. Meer informatie over BizMerlinHR
CEO's en HR-teams gebruiken Leapsome om een continue cyclus van prestatiebeheer en gepersonaliseerd leren te creëren die de medewerkersbetrokkenheid en het succes van hun bedrijf stimuleert. Met het alles-in-één platform voor personeelsbeheer van Leapsome kun je medewerkers de ondersteuning, feedback en erkenning geven die nodig zijn om de prestaties te verbeteren, de betrokkenheid te vergroten en het personeelsverloop te reduceren. Meer informatie over Leapsome Geef medewerkers de ondersteuning, feedback en erkenning die nodig zijn om de prestaties te verbeteren, de betrokkenheid te vergroten en het personeelsverloop te reduceren. Meer informatie over Leapsome
Appreiz geeft talentmanagement opnieuw vorm met behulp van sociale erkenning. De Facebook-achtige interface van de app is ontworpen met het oog op millennials en biedt een eenvoudig maar krachtig platform voor medewerkers, managers en partners van een bedrijf om vrijwel onmiddellijke erkenning te geven aan een medewerker die op een bepaald gebied een competentie, waarde of vaardigheid heeft aangetoond. Het meest waardevolle kenmerk van Appreiz is de mogelijkheid om gegevens bij te houden, te analyseren en weer te geven, een krachtig hulpmiddel voor managers. Meer informatie over Appreiz Erken medewerkers op een openhartige, zinvolle en oprechte manier om een moderne talentervaring in de organisatie te creëren. Meer informatie over Appreiz
Bonusly is een leuk, persoonlijk erkennings- en beloningsprogramma dat je bedrijfscultuur verrijkt en de medewerkersbetrokkenheid verbetert. Met Bonusly kan iedereen in je organisatie iedereen in het openbaar erkennen door kleine bonussen te geven die samen tot waardevolle beloningen leiden. Verbind erkenning met je kernwaarden - Geef inzicht in ieders bijdragen - Integreer met communicatiemiddelen die je medewerkers dagelijks gebruiken - Stroomlijn alle soorten erkenning en beloningen - Evalueer trends in erkenning. Maak erkenning leuk. Hou van je werk. Bonusly biedt erkenning en beloningen waar je werknemers dol op zullen zijn, en het loopt praktisch vanzelf.
Ultimate Software streeft ernaar mensen altijd op de eerste plaats te zetten. Dit kernprincipe stimuleert de creatie van deze bekroonde technologie voor HR-, payroll- en talentbeheer; levering van toonaangevende klantenservice; en het belang van werknemersgerichte cultuur. Ultimate staat sinds 2012 in de top 25 van de jaarlijkse Fortune-rangschikking van 100 beste bedrijven om voor te werken, en is door Fortune vier jaar op een rij (2016-2019) uitgeroepen tot de beste grote werkplek in technologie. De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Motivosity is een sociaal platform waar werknemers elkaar kleine geldbonussen kunnen geven om goede dingen te doen. De claims van het platform worden ondersteund met een geld-terug-garantie van zes maanden en de belofte van een gebruikersparticipatie van 95% onder je werknemers. Met Motivosity ervaart je organisatie meer energie en samenwerking, meer autonomie en eigenaarschap, meer betrokkenheid van het management en hogere succespercentages van werknemers. Punten en prijzen zijn voor carnavals. Implementeer een serieus erkenningsprogramma. Motivosity is een sociaal platform waar werknemers elkaar kleine geldbonussen kunnen geven om goede dingen te doen.
Kudos is een sociaal netwerk voor bedrijven en een systeem voor erkenning van collega's om je teams te betrekken bij verbeterde communicatie, samenwerking, waardering en erkenning. Kudos is eenvoudig, schaalbaar, flexibel, effectief en betaalbaar. Het product bedient klanten met een bereik van 100 tot 20.000 gebruikers in meer dan 80 landen en 30 verticals. Als je om je team, cultuur en communicatie geeft - dan kan Kudos voor je werken. Om meer te weten te komen over Kudos, kijk op deze website of bel op! Kudos is een sociaal bedrijfsnetwerk en een erkenningssysteem van collega-tot-collega om je team te betrekken.
WebHR zorgt voor een revolutie in de manier waarop HR werkt. WebHR is sociale alles-in-één cloudgebaseerde HR-software voor kleine en middelgrote ondernemingen die alles afhandelt, van werving tot pensionering, op de meest innovatieve manier. WebHR bespaart bedrijven niet alleen geld, maar verhoogt ook de productiviteit, bespaart ruimte en maakt communicatie tussen en op kantoren snel, betrouwbaar en efficiënter. WebHR helpt bij het beheer van de belangrijkste activa van een bedrijf - het personeel. WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Awardco has teamed with Amazon Business to provide the most powerful and flexible software for all your recognition programs. Using Amazon's trusted global network you can show your employees how much you appreciate them by allowing them to choose rewards they actually care about - with zero markups. Millions of products from Amazon, thousands of available hotels through Priceline, gift cards, event tickets, and custom service awards provide countless options for you and your employees. The only employee recognition and engagement platform that integrates with Amazon to provide rewarding, simple, flexible recognition.
Nectar is the most flexible and cost-effective way to reinforce great work through employee recognition & rewards. Recognize your employees with company-specific rewards, on-demand swag, and digital gift cards. Automate work anniversaries, birthdays and other special moments. Foster appreciation and connection across all teams in your organization with 360-recognition that everyone joins in on. Only pay for ACTIVE users, NO contracts, NO implementation fees. Nectar is a people platform that bundles social recognition, rewards & swag management to promote core values & improve culture.
Fond is a global SaaS platform that seamlessly consolidates employee rewards and recognition processes into one easy-to-use solution. With Fond, employees and managers can recognize each other, redeem rewards, access exclusive corporate discounts, and measure success so HR departments spend less time managing programs and more time driving results. Fond is headquartered in San Francisco, California. Fond is a global SaaS platform that seamlessly consolidates employee rewards and recognition processes into one easy-to-use solution.
GUUSTO.COM is a modern recognition platform for mid-large size companies that is SIMPLE, IMPACTFUL, and FREE! Every dollar you spend on recognition actually goes to your people! No markups and unclaimed gifts can be cancelled (saves you another 10-20% to maximize your ROI). Your people will love the flexibility of being able to redeem at 60,000+ partner locations - using web, mobile, or print options so no-one is ever left out. Start building a culture of recognition in minutes, not months! GUUSTO.COM is a recognition platform that is SIMPLE, IMPACTFUL & FREE! Every dollar spent actually goes to your people for maximum ROI!
Kudoboard biedt online groepskaarten ter vervanging van de wenskaarten die worden doorgegeven en ondertekend. Het stelt teamgenoten in staat om elkaar te waarderen bij belangrijke speciale gelegenheden: verjaardagen, werkjubilea, in dienst treden, afscheid, pensioneringen, enz. Om aan de slag te gaan maak je gewoon een bord aan, voeg je je content toe - berichten, foto's, video's, gifs, enz, en nodig je vervolgens anderen uit om iets te plaatsen. Maak groepskaarten die perfect zijn voor verjaardagen van werknemers, werkjubilea en andere speciale gelegenheden.
Spinify biedt geweldige software voor erkenning van medewerkers. Met behulp van bewezen gamification-technieken helpt de leaderboard-software je om personeel te belonen met punten, badges en niveaus. Ze te motiveren om meer te doen en tegelijkertijd plezier te hebben. Medewerkers worden enthousiast als ze hun foto op de tv zien en hun nummer horen spelen wanneer ze een doel bereikt hebben. Stimuleer je team op een plezierige manier met Spinify. Spinify biedt geweldige software voor erkenning van medewerkers. Met gebruik van gamification-technieken en leaderboards om de prestaties van je personeel te erkennen.
Met Hi5 is het voor mensen eenvoudiger om andere mensen te beheren. Het is een gebruiksvriendelijke cloudoplossing waarmee werknemers binnen bedrijven elkaar kunnen erkennen en beoordelen, waardoor het management en HR-teams minder tijd hoeven te besteden aan administratieve rompslomp. Hi5 meet waardering, doelen, cultuur en tevredenheid door medewerkers in staat te stellen doorlopend feedback te geven. Eenvoudige cloudoplossing waarmee medewerkers elkaar kunnen erkennen en beoordelen. Hi5 meet waardering, doelen, cultuur en tevredenheid!
De erkenning van werknemers is belangrijk om ervoor te zorgen dat je personeel zich erkend voelt op de werkplek. Met dit in gedachten heeft dit platform HeroThanks ontworpen. Met deze functie kunnen leden van een organisatie elkaar publiekelijk bedanken in een livechat-stream die voor iedereen zichtbaar is op de Employment Hero-desktop of -app. Managers kunnen vervolgens bijhouden welke werknemers de meeste bedankjes ontvangen en wie de meeste waardering geeft, waardoor je veel inzicht en rapportagemogelijkheden krijgt. Met HeroThanks kunnen leden van hele organisaties elkaar bedanken in een live chatstream die voor iedereen zichtbaar is via het dashboard op de desktop of via de app.
Maak op maat gemaakte werknemerserkenningsprogramma's op basis van interne tokens die kunnen worden toegewezen, uitgewisseld, samengevoegd om projecten te financieren en verhandeld voor extraatjes. Erken gewenst betrokkenheidsgedrag en leg dit vast met gamification-mogelijkheden. Schakel gratis directe peer-to-peer-erkenning in voor waardevol gedrag en bouw een samenwerkingscultuur op. eXo Platform is een platform voor medewerkersbetrokkenheid dat erkenning garandeert en betrokkenheidsgedrag bevordert.
honeybeeBase Employee Management System is revolutionary because it helps you eliminate the day-to-day, manual managerial tasks that consume your time - and streamlines employee management. With our intuitive task management and time clock system, you can track employee's time and attendance, assign tasks, manage paid time off, absences, and vacation requests, simplify employee scheduling and communicate internally with your team. Sign up for FREE today! and take it on a test drive. time clock, absence/vacation/sick tracking, custom quizzes for employee training, team communication, site wide notifications and more!
Optimity is een hyperadaptief succes- en wellnessplatform voor medewerkers. Het is ontworpen om werknemers te betrekken (77-98%+) en de kosten voor werkgevers te verlagen. Dit platform gebruikt de wetenschap achter coaching over microgewoontes en biedt een mobielgerichte ervaring voor werknemers. Optimity-apps synchroniseren met je huidige routines (agenda, andere apps, wearables, enz.) om kleine, gezonde microgewoontes te vormen die je kunnen helpen gelukkiger en langer te leven. HR-leiders gebruiken het Optimity-beheerderspaneel om gezondheidsrisicobeoordelingen te starten en het rendement te rapporteren. SaaS-oplossing die bedrijven helpt holistische wellnessprogramma's te creëren, micro-activiteiten te plannen en samen te werken met collega's.
Bucketlist is een programma voor werknemerserkenning, beloningen en incentives dat medewerkers graag gebruiken. Bucketlist personaliseert erkenning overeenkomstig de individuele behoeften van de werknemer. Met Bucketlist kunnen medewerkers punten verdienen en inwisselen om levensdoelen te bereiken. Bucketlist is een krachtig hulpmiddel dat resulteert in een hogere medewerkersbetrokkenheid en een lager vrijwilligersverloop, en is perfect voor middelgrote tot grote bedrijven (100 - 5000 medewerkers). Kom meer te weten op de website en plan nu een demo. Werknemers kunnen punten verdienen voor hoge prestaties en ze kunnen deze inwisselen om levensdoelen te bereiken, wat resulteert in een hogere medewerkersbetrokkenheid.
Creëer een positieve omgeving met door collega's aangestuurde erkenning. Wanneer bewondering en respect door collega's aangestuurd worden, ontwikkelen teams inzicht in het gedrag dat van hen wordt verwacht en wordt er tegelijkertijd een positieve omgeving gecreëerd. 7Geese is een eenvoudig en effectief platform voor prestatiebeheer dat wereldwijd door meer dan 300 organisaties wordt vertrouwd. Het platform van 7Geese omvat doelen en belangrijkste resultaten (OKR's), instelling van doelen, 360-graden feedback, enquêtes voor medewerkersbetrokkenheid, door medewerkers gestuurde feedback, 1-op-1 gesprekken en op kernwaarden gebaseerde erkenning. Toonaangevende tool voor frequente, tijdige en door collega's aangestuurde erkenning gekoppeld aan kernwaarden die je organisatiecultuur versterkt.
Gamification-gestuurd platform voor talentbeheer waarvan is bewezen dat het medewerkersbetrokkenheid verbetert – inclusief prestatiebeoordelingen, 360-graden feedback van meerdere beoordelaars, 1-op-1 feedback, sociaal intranet, LMS lite, doelbeheer (OKR), met ingebouwde gamification en geavanceerde analyses. Gebruik gamification voor het stimuleren van gedrag zoals waardering, samenwerking, leren en het genereren van ideeën. De gamification-punten kunnen vervolgens worden gebruikt om badges te ontgrendelen en cadeaubonnen in te wisselen. Talentbeheerplatform in de cloud, voor samenwerking, 360-graden feedback, prestatiebeheer, LMS, ideeëngenerering, enquêtes en beloningen.
Qarrot maakt de erkenning van medewerkers eenvoudig, leuk en effectief voor kleine tot middelgrote organisaties door een complete oplossing te bieden, waaronder peer-to-peer-erkenning, doelgerichte incentivecampagnes, awards voor mijlpalen (jubilea) en een sociale activiteitfeed. Qarrot geeft je de kracht van multi-factor medewerkersbetrokkenheid. Ga vandaag nog aan de slag met Qarrot. Qarrot is een compleet belonings- en erkenningsplatform voor kleine tot middelgrote organisaties die zich richten op betrokkenheid en motivatie van medewerkers.
Employee recognition is a powerful way to drive employee engagement and productivity and align the whole organization around desired employee behaviors. With JobPts you will be able to manage all your company-wide recognition programs in one unified platform. JobPts offers an extensive all-digital rewards network that is available in over 140 countries around the globe to support your global recognition programs. Employee recognition and appreciation software that enables employers to enrich their company culture.
Wishlist Rewards combineert eenvoudig beheer en de kracht van de keuze van de ontvanger om memorabele werknemersherkenningsprogramma's te creëren. Het biedt volledig geautomatiseerde mijlpaalbeloningen en multi-channel beloningsprogramma's. Ontvangers van de verlanglijst kunnen kiezen uit een catalogus van landelijke ervaringen, waardoor er altijd wel iets bij zit voor elke werknemer. Het combineren van eenvoudig beheer en de kracht van de keuze van de ontvanger om een lonende ervaring voor iedereen te creëren.
Speakap is een bekroond beveiligd en privé platform waarmee jij je kunt verbinden met je meer dan 250 medewerkers die niet aan een bureau werken. Door het delen van campagnes, best practices en resultaten tussen verschillende locaties zien klanten een gemiddelde omzetstijging van 10% sinds de invoering van Speakap. Het product wordt gebruikt door 350+ klanten in 27 landen, waaronder Marriott Hotels, G-Star, Hudson's Bay, Suitsupply en Mars. Met aangepaste integraties kun je jouw merk versterken met je eigen app. Met een succespercentage van 100% voor implementatie kun je slimmer verbinding maken via Speakap. Met het bekroonde beveiligde platform kun je 30% meer uitwisselen met je 250+ medewerkers die niet aan een bureau werken. Maak slimmer verbinding met Speakap.
In de afgelopen 13 jaar heeft Energage onderzocht wat de allerbeste werkplekken onderscheidt van de rest. Het platform heeft meer dan 17 miljoen reacties op werknemersenquêtes van ruim 50.000 organisaties bestudeerd. Het heeft ontdekt hoe een uitstekende werkplek eruitziet, en weet hoe het kan winnen door middel van de bedrijfscultuur. Het platform van Energage combineert onderzoek, neurowetenschappelijke principes en deskundige begeleiding om jou te helpen prestaties te optimaliseren en het volledige potentieel van je personeel te realiseren, zowel op snelheid als op schaal. Cloudgebaseerde oplossing voor bedrijven die helpt bij het beheren van erkenning van werknemers, organisatorische inzichten, merkwaarde en meer.
Teams are making sacrifices during this pandemic. Employee recognition shouldn't be one of them. Engage your team on the Assembly's FREE peer-to-peer employee recognition platform where co workers can easily recognize each other with meaningful messages and rewards and companies can manage culture spend with a positive and justifiable ROI. Assembly has a 95% employee engagement and can be easily integrated with Slack. Grow and sustain your culture with Assembly is a culture tool that drives 95% employee engagement with a Assembly. It's FREE fpositive ROI. It's FREE for UNLIMITED USERS!
Do you know what your employee experience is REALLY like? TINYpulse helps you find out - by sending a quick, one-question pulse to your employees each week, available wherever your employees are working (iPhone and Android apps, Slack, Microsoft Teams, and more). With tools for employee recognition, one-on-one coaching, and anonymous suggestions, TINYpulse lets you hear the input you've been missing. The platform for the entire employee experience. Start with a free 14-day trial.
Appreciate, motivate, and engage in real time with P2P recognition tied to goals, performance, and core values. Quantum Workplace gives managers a holistic view of performance by integrating recognition seamlessly into goals, 1-on-1s, and performance feedback. Help managers model the behaviors and values of your culture. Set up recognition badges tailored to your organization, and tie every recognition post to a desired behavior. Values come to life when employees can see them in action. Appreciate, motivate, and engage in real time with P2P recognition tied performance and goals.
Blueboard is a recognition and incentives platform powered by hand-curated experiences. Unlike cash or gift cards, experiential rewards actually feel rewarding. They celebrate employees as real people, creating strong relationships built on mutual gratitude and respect. From spa days to flying trapeze lessons, guitar lessons to bucket list travel, Blueboard experiences generate conversations and shareable stories that build real excitement around your recognition efforts. Blueboard is an employee recognition platform powered by hand-curated experiences. Give exciting rewards that truly get people.
Stuur het juiste gedrag aan, creëer een positieve cultuur en bevorder de naleving van je waarden met het platform van Winningtemp voor sociale erkenning. Stuur het juiste gedrag aan, creëer een positieve cultuur en bevorder de naleving van je waarden met Winningtemp.
Een naadloos geïntegreerd platform voor erkenning en medewerkersbetrokkenheid binnen Outlook, Office 365, Workplace by Facebook, Sharepoint en meer. Dankzij de integraties van Recognize gecombineerd met de feedbackloops wordt erkenning een gewoonte binnen je bedrijf. Functies omvatten: + Automatische erkenning van jubilea en verjaardagen + Onmiddellijke sociale medewerkerserkenning + Manager-erkenning en notificaties + Nominaties + 100+ cadeaubonnen en bedrijfsbeheerd beloningssysteem + Super aanpasbaar Een geïntegreerd platform voor erkenning van medewerkers, met verjaardagen, nominaties, sociale erkenning voor managers en werknemers.
Reward employees in the US and globally with e-gift cards and virtual Visa/MasterCard. Let employees choose a reward they prefer. Make the reward heart-fuel by personalizing the entire reward experience from email address to gifting pages. Manage multiple programs with a clear picture of rewards and costs. Reward employees with e-gift cards & virtual Visa/MasterCard. US and global selection. Detailed tracking and reporting.
A simple tool for real-time customer feedback gathering, rewarding employees, and team performance tracking. A simple tool for real-time customer feedback gathering, rewarding employees, and team performance tracking.
Build an extraordinary corporate culture and grow employee engagement! Applauz allows you to attract and retain top talent, increase productivity, track personal objectives and capture valuable employee insight, while promoting your companys mission, vision and values. With scientifically tested engagement features such as peer-to-peer recognition, pulse surveys, badge awards and a reward marketplace, our clients enjoy an average participation rate of over 90%.Try it now for free! Improve your company culture, support your corporate mission, reduce churn, & boost productivity with Applauz.
Keep everyone on the same page. Crew powers the front-line of your business in one simple-to-use app. Over 10,000 businesses across every industry are using Crew to streamline communications, engage employees and drive business results. You can use Crew to immediately message all team members, distribute the schedule, find shift coverage and recognize top-performing employees across your organization. Communicate in real-time with your hourly employees. Send one message that reaches your entire workforce instantly. Get a free demo!
With Training Amigo organizations have a mobile friendly wellness, engagement and recognition program with automated communication and real-time data and analytics. We help organizations consolidate multiple systems that are usually soiled into ONE comprehensive platform. The results include reduced time and cost with managing AND a better employee experience. Connect with a Training Amigo representative to see how we could support your organization and become an extension of your team! Wellment gives your team the power to create a culture of recognition and wellbeing. Making Work Fun and Teams More Connected.
Briq is de feedback- en erkenningsoplossing die je helpt bij het stimuleren, belonen en meten van betrokkenheid en prestaties op het werk. Dankzij virtuele tokens maken HR en managers peer-to-peer-erkenning tussen teams mogelijk, en bevorderen ze een cultuur van waardering en feedback. Verbind erkenning met je kernwaarden - Geef inzicht in ieders bijdragen - Integreer met je communicatiemiddelen - Luister naar je medewerkers en meet erkenningstrends. Briq is de alles-in-één feedback- en erkenningsoplossing die helpt bij het stimuleren, belonen en meten van betrokkenheid en prestaties op het werk.
Er gebeuren geweldige dingen als werknemers krijgen wat ze wensen op het werk. Ze zijn beter afgestemd op je missie, doel en waarden, gemotiveerder om harder (en slimmer) te werken en meer betrokken om je bedrijfsresultaten te verbeteren. Daarom heeft dit bedrijf het enige platform ontworpen waarmee je de juiste combinatie van erkenning voor werknemers, communicatie, enquêtes en kortingen kunt kiezen. En het geeft je volledige controle om een merkeigen platform te creëren dat echt de unieke geest van jouw bedrijf weerspiegelt. Reward Gateway's platform voor medewerkersbetrokkenheid combineert strategische erkenning, communicatie, enquêtes onder medewerkers en kortingen.
Sales team motivation solution offering countdown clock, sales contests, leaderboards, and sales gamification capabilities. Sales team motivation solution offering countdown clock, sales contests, leaderboards, and sales gamification capabilities.
Kazoo is the only all-in-one Employee Experience Platform that combines recognition, performance, and engagement in one powerful solution. By bringing together Real-time Recognition & Rewards, Continuous Performance Management, and Employee Engagement Surveys, Kazoos employee-first solution enables companies to build purpose-driven cultures while increasing productivity, retention, and revenue. Learn why Kazoo is the platform of choice for over 700 people-first companies like yours:KazooHR.com Kazoo is the only Employee Experience Platform that combines recognition, performance, and engagement in one powerful solution.
Snowfly is a leading gamification-based employee incentive, recognition and data analytics company. We create a customized approach for each client to provide the best employee engagement for their organization using a unique variable-interval and positive-reinforcement reward and recognition system. We use analytics to provide actionable steps towards individual and organizational improvement via focused recognition and real-time incentives. We deliver measurable results to each & every client. Gamification-based online SaaS incentive & recognition programs powered by Snowfly.
Preciate is a fun and interactive platform with the core purpose of building strong, authentic relationships. Give recognition and connect with our virtual socialization solution. Great for remote employees and companies and teams of all sizes. Increase employee engagement, improve performance, and attract better talent with a culture of appreciation. Promote and track company core values. Gain key insights with reporting. Slack, MSTeams, and Gmail integrations. Easy, effective, and affordable. Preciate makes employee recognition and virtual socialization accessible for companies of all types & sizes. Great for remote teams!
Reviewr is a cloud-based award management software used to collect, manage and review award applications. The all-in-one award management system helps organizations engage their members and employees through recognition awards. Reviewr is more than software, it's a digital experience. Used to collect over 250,000 submissions and 600,000+ evaluations, Reviewr packages up necessary tools into easy to deploy recipes that ensure success. Reviewr is an online award management software used to collect, manage, and review award applications from start to finish.
ELMO Rewards & Recognition can help build a culture of recognition and pride throughout your organisation. With peer to peer recognition, social features, integrated rewards and gamification it ensures organisation increase employee engagement and decrease employee turnover. ELMO's employee rewards & recognition software fully integrates with the entire ELMO cloud HR & payroll suite.
Mo uses social recognition and meaningful rewards to improve employee engagement. Used in 45 countries and available in 12 languages Mo's people insights tool is the only solution on the market recognised by the CIPD. Mo works with some of the worlds best known brands creating meaningful employee engagement through rewards, recognition and employee-led ideas - including Sage, William Hill and the NHS. The managed platform is highly customisable and available on iOS, Android and Web. Market leading social recognition and rewards tools coupled with data analytics that surface valuable insights to HR and the business.
Transform your rewards and recognition initiative Vantage Rewards helps the organizations to simplify and automate their entire employee rewards and recognition program. The cloud-based reward system also packs in peer to peer recognition allowing the employees to acknowledge each other for creating a much better and collaborative work environment. The reward platform is accessible via both web and mobile application, which, along with its point-based reward structure. Automate and simplify your employee rewards and recognition program with Vantage Rewards easy-to-use cloud-based solution.
Betterworks aligns, develops and activates your workforce for business growth. Through our easy-to-use, integrated software solution and expertise, we help organizations replace outdated annual review processes with powerful Continuous Performance Management programs that help managers be better at the conversations, coaching, and development necessary to inspire and motivate the entire workforce to meet today's goals and be ready for tomorrow's challenges. Betterworks® provides Continuous Performance Management® to help employees easily set goals and give ongoing feedback.
Our innovative mobile-centric microfeedback approach creates high-performing and engaged teams. Informed by performance management best practices and inspired by a desire for employees everywhere to experience quality feedback and performance management, its the right real-time feedback solution for your company. How often would a team win with coaching only once a year?
Guardian Tracking currently helps over 1100 public safety organizations to ensure higher performance, create more consistent and accurate documentation, improve employee engagement and morale, and create a clear path for more empowered leaders. A leadership platform creating higher-performing organizations.
Social recognition platform that uses any combination of points, product and badges to recognize and engage your workforce. Social recognition platform that uses any combination of points, product and badges to recognize and engage your workforce.
Xoxoday Empuls helps HR leaders and CXOs with workforce motivation, empowerment and collaboration. Empuls facilitates collaboration amongst employees with features such as feeds, groups and chats. Features like pulse surveys and feedback help with empowerment and rewards, recognition and gamification help with motivation. Empowers HR leaders and CXOs build an engaged and happy workforce. It can help manage internal communication, award workflows
Plai is software voor het beheer van mensen en prestaties voor vooruitstrevende bedrijven. Zorg dat je medewerkers gericht en afgestemd zijn op doelen en OKR's. Inspireer groei met de op medewerkers gerichte prestaties/360°-beoordelingen. Beloon uitmuntendheid en leef bedrijfswaarden na met openbare waardering. Help je team groeien met regelmatige feedback. Leer je team kennen met zinvolle één-op-één gesprekken. Leer de best practices met tips en sjablonen. Plai werkt met wat je gebruikt: Slack, Google, MS. Je team zal je dankbaar zijn. Zorg dat je team afgestemd is op doelen en belangrijkste resultaten, inspireer groei met feedback en waardering, moeiteloze prestaties/360°-beoordelingen en effectieve één-op-één gesprekken.
HQed in London, Perkbox operates across the globe, enhancing employee experiences through a number of tools and channels. We give teams a huge range of perks and benefits accessible any time via app or desktop. The Perkbox Recognition tool encourages people to celebrate outstanding work, while incentivising high performance. Perkbox Insights is the next generation of employee engagement survey, enabling you to gather and act on employee feedback in a transparent and meaningful way. Our latest pr We are Perkbox, a bunch of culture enthusiasts with a suite of products dedicated to enhancing employee experiences.
Achievers Employee Success Platform delivers proven tools for organizations to empower every employee as an owner of organizational culture and engagement. Built on over a decade of engagement science leadership, hundreds of global customers rely on Achievers dynamic employee recognition, coaching, and continuous listening tools for their people to feel valued and heard, to align on strategic values and goals, and ignite a positive organizational culture. Achievers Platform delivers proven employee recognition, continuous listening, and timely coaching tools for organization success.
Hurrah! Is a performance broadcasting solution that uses gamification mechanics to motivate and engage sales and service teams. Hurrah! connects directly to your CRM or other data collection software so you can start broadcasting real-time performance data, automatic employee recognition, goal trackers and more on TV screens throughout your office! https://crmgamified.com/leaderboards/ Engage. Motivate. Recognize. With Hurrah! Leaderboards, the real-time performance broadcasting solution for sales and service teams.
Xexec helps large companies create a culture of engagement and motivation through social recognition and meaningful employee rewards. Xexec programs include - Peer to peer recognition, Manager to employee awards, Service anniversaries, Award campaigns and Social recognition. Xexec can help you build an employee recognition program centered around your company culture and core values. Xexec helps large companies create a culture of engagement and motivation through social recognition and meaningful employee rewards.
Loyalty Gator offers an affordable easy-to-use web-based platform that allows businesses to manage customer loyalty programs, gift card programs, or employee rewards. Customer spending is 46% higher with companies that offer reward card programs. Increase spending among your loyal customers. Loyalty Gator makes it easy to launch your own customer loyalty program with our 30 Day Free trial, no contracts, unlimited transactions and more! Affordable web-based platform for businesses to manage customer loyalty programs, gift cards, or employee incentives. Free Trial!
An employee recognition solution with features for customer feedback, personalized recognition, badges & prizes, and more. An employee recognition solution with features for customer feedback, personalized recognition, badges & prizes, and more.
At GroupGreeting, we believe the workplace is better when people feel appreciated. Our digital greeting card service provides an easy and convenient way to create an online group card for coworker birthdays, work anniversaries, and other special occasions. GroupGreeting is a convenient way to create a digital group card for office birthdays, work anniversaries, and other special occasions.
The 360 Recognition Platform encompasses a peer recognition program, service anniversary awards, achievement awards, and more. Modules work together to help build a culture of recognition in your organization. With 360 Recognition, add as many or as few modules as your needs require. The 360 Integrated Recognition Platform gives you a complete picture of your organization's overall recognition culture, and helps you pinpoint your recognition strengths and opportunities. A recognition platform with performance visibility features that allows you to manage all your recognition programs in one stop.
Oplift is a suite of employee apps which boost performance and productivity by improving training, comms, compliance and reporting. The platform enables organisations to easily connect, communicate and engage with their staff no matter where they are. It makes it simple to train and motivate people through microlearning plus rewards and recognition. Companies can ensure compliance with digital audits, checklists, article acknowledgements and easy to view insights and analytics. Oplift is a suite of employee apps which boost performance by improving training, comms and compliance.
Lanteria HR is gericht op het leveren van oplossingen voor het beheer van menselijk kapitaal voor middelgrote bedrijven, en het biedt een collaboratieve omgeving waarin werknemers en leidinggevenden kunnen samenwerken. Het is beschikbaar zowel lokaal als in de cloud. Lanteria HR beheert alle HR-taken binnen een bedrijf met 7 modules: Core HR, tijd en aanwezigheid, werven, prestaties, leren, self-serviceportal en rapportencentrum. Je kunt elk van deze modules afzonderlijk gebruiken of het volledige Lanteria HR-systeem gebruiken. Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Make work rewarding and deliver a sustainable boost to your employee engagement strategy with Workstars' integrated social employee recognition and reward platform. Don't settle for One Size Fits All. Whether micro-bonuses for 50 staff or cost-of-living adjustments globally, Workstars will configure your perfect employee recognition program in a matter of minutes. No set-up or onboarding fees, just one monthly per-employee cost. Request a free demonstration today! Make work rewarding with Workstars' integrated social employee recognition & reward platform.
REDii is a reward and recognition solution for the modern workplace, using the power of experiences to engage employees, partners, clients and customers taking the hard work out of unearthing and nurturing exceptional workplace cultures. We want to shift the way people experience life at work by celebrating moments and creating memories that build trust and connection. REDii believes that your people are your greatest asset put them first and the profits will follow. REDii is a reward and recognition solution for the modern workplace, using the power of experiences to engage and retain.
Employee recognition platform that helps businesses recognize employees based on organizational values trough AI and real-time insights Employee recognition platform that helps businesses recognize employees based on organizational values trough AI and real-time insights
Een toonaangevend pakket van hulpmiddelen om medewerkersbetrokkenheid en het potentieel van teams te vergroten, voor bedrijven van 30 tot 10.000 werknemers. Met de vijf modules van Bleexo kun je: - Iedereen de kans geven om hun werknemerservaring anoniem te delen - Medewerkersbetrokkenheid in realtime analyseren en de effectiviteit van je personeelsinitiatieven meten - Je managers begeleiding, training en coaching bieden wanneer ze het nodig hebben - Constructieve feedback opbouwen en stimuleren om het zelfvertrouwen te vergroten Een toonaangevend pakket van hulpmiddelen om de medewerkersbetrokkenheid en het potentieel van teams te vergroten.
For 5k+ employee enterprises, Picnic delivers the world's most sophisticated recognition programs. The only platform created by veteran video game designers (Disney, EA, Microsoft), Picnic is the 1# high-performance platform since 2008, creating more productive, loyal, & satisfied employees through proven engagement & recognition mechanics. Features: adaptive quests, teams, badges, leaderboards, collaborative challenges, content games, sharing, voting, enterprise integration hub, mini-games. 5k+ employee enterprise solution built by veteran video game designers. High-performance engagement, recognition, loyalty.
Disco helps your team recognize one another's contributions, big and small, and quantifies that feedback to keep your culture on track. Disco helps your team recognize one another's contributions, big and small, and quantifies that feedback to keep your culture on track.
Het cloudgebaseerde wellzijnsplatform Ikkumas bevordert een gevoel van gemeenschap, betrekt je medewerkers bij leuke uitdagingen en brengt hen samen om een ware welzijnscultuur voor je organisatie te creëren. Gebruikers worden samengebracht via een community newsfeed, bedrijfsbrede gezondheidsuitdagingen, dagelijkse mini-opdrachten en virtueel coachen van gewoontes, en ze worden geïnspireerd om te werken aan wat er voor hen belangrijk is. Door het gebruik van AI biedt IkkumaLife een gamification van welzijn, zodat gebruikers een traject kunnen ontwerpen dat voor hen betekenisvol, motiverend en krachtig is. Voor bedrijven met meer dan 100 werknemers stimuleert Ikkuma de medewerkers en verhoogt het betrokkenheid door het creëren van een gemeenschap en een cultuur van welzijn.
Unified EAP that helps streamline all employee wellbeing- related processes through rewards, counseling, recognition & more. Unified EAP that helps streamline all employee wellbeing- related processes through rewards, counseling, recognition & more.
BRAVO is the only recognition program that allows companies to enjoy the perks of 3 different tools on 1 platform i.e. employee recognition, employee survey and customer ratings. Capture organization results (achievement, KPI, customer ratings & feedback). Share it with employees to recognize them for their best efforts which drive top-down, peer to peer, and bottom-up recognition. Employees redeem the reward points from bravo marketplace or set by the company itself that motivates them. Bravo allows you to share your organizations results with your employees and recognize them for good performance.
Happy teams are made from happy people. People are happy when they are appreciated by teammates, feel a sense of belonging and have a strong framework of values. Saying and receiving Thanks for specific reasons helps to solve these issues. But we forget to thank each other because we are busy, work remotely or do not meet often enough. Good Job Pal makes it very easy to say Thanks to your team mate any time and place. Appreciation and engagement is increased, team values are made stronger! Build happier teams with stronger values by saying Thanks more often and easier from Slack or web
Employees deserve more than gift cards. Personal recognition contributes significantly to employee productivity. Our next-gen mobile People Experience Platform (PXP) inspires employees to recognize individuals and teams every day. Through our platform, your employees will feel valued and heard. Employees who feel valued and recognized are 78% more engaged, 2x as creative, and 75% more confident. Click the link and schedule a call so we can talk about your engagement strategy. We make it easy to engage, inspire, train, recognize, energize ALL your employees EVERY DAY so your company thrives.
Manage your Employee and Channel Partner Reward & Engagement Programs from a Single Integrated Platform Manage your Employee and Channel Partner Reward & Engagement Programs from a Single Integrated Platform
Tap My Back is an employee engagement software that helps organizations creating a continuous feedback culture to improve engagement in the workplace. We help you establish a growth mindset to build stronger teams, and give you the tools to empower smarter, proactive leadership. With private feedback sharing, pulse surveys, public recognition, skills management, mood tracking, and data analysis, Tap My Back boosts team motivation and personal development. Build stronger teams, empower smarter leadership and feel the pulse of your organization with Tap My Back Employee Engagement Software.
Mereo web-based Platform is a hybrid of HCM, CPM and BI. This One-stop shop concept software, allows executives to perform the company strategy. It includes full features of talent management suites and all process regarding corporate performance (Objectives, Career Management, Alignment Tree, Actions, Projects, Meetings, Budgeting and Data analysis). The Mereo's Platform is aligned with major management methodologies such as PDCA, DMAIC, OKR, SMART, BSC, MBO and others. Mereo web based Platform is a hybrid of HCM, CPM & BI (One-stop shop concept), that allows executives to reach strategic results.
Our employee recognition tool will utilize a corporate intra-social media platform and will be a timely solution for employees to give recognition to one another. Peer-to-peer recognition platform engages, motivates and reduces turnover rates by applying points, badges, and meaningful messages.Customizing incentive achievements to create unique awards for every level. By rewarding through points, which will be measurable based on performance and achievements. Our platform is a new style of appreciation by incorporating corporate efficiency with personalized rewards and recognition.
Track the performance of your recognition program across the entire company, of by division. Track the performance of your recognition program across the entire company, of by division.
Features include peer recognition badges, prize store, performance measurement, social networking, and gamification functionality. Features include peer recognition badges, prize store, performance measurement, social networking, and gamification functionality.
Employee social recognition solution which enable employees to appreciate contributions and valued work from their peers. Employee social recognition solution which enable employees to appreciate contributions and valued work from their peers.
StaffCircle is the first Multi-Channel Employee Relationship & Recognition Platform to help your Organisation provide digital Reward and Awards for both your hard to reach non-desk-based and office based employees without requiring an App download! Unify 2-way Internal Communications with Awards, Rewards and Recognition all through a single, easy to use, low cost platform. The First Multi-Channel Communications Rewards & Recognition Platform for your non-desk based employees without downloading an App.
bountiXP is an employee recognition, reward and engagement platform that was built to help solve the global employee engagement crisis. Our platform enables managers and employees to recognise and reward great work, wherever they are. It is designed to drive strategic business objectives through frequent employee recognition and feedback, engagement and motivation for start-ups to large corporations. Attract, engage and retain your employees with the ultimate cloud-based employee recognition platform.
We are a digital platform that centralizes key HR operations and uses the power of gamified recognition to increase productivity, reduce staff turnover, and revolutionize business culture. - Gamification - Point-based recognition - Integrated catalog where users can redeem their received or earned points - Digitization of important HR tasks, anonymous complaints panel and objective monitoring panel. A digital solution that revolutionizes employee experience and business culture through the power of gamified recognition.
Teamo offers virtual group cards to replace the greeting cards that are passed around the office and signed. Teammates can build stronger workplace relationships and celebrate one another, e.g. birthdays, work anniversaries, onboarding, farewells, retirements, etc. Teamo is particularly popular among remote and distributed teams. Group cards for teams to celebrate
An all encompassing tool to boost Engagement with recognition, real time communication tools, pulse surveys, performance management, and goal setting. An employee engagement system with leader tracking, real time recognition displays, performance management, and communication tools.
Hundreds of forward-thinking businesses already use WeGift to incentivise and influence their Partners employees. Powered by a single API reducing complexity, the WeGift platform gives organisations instant access to more than 550 brands with up than 20% discount on eGift cards. Hundreds of forward-thinking businesses already use WeGift to incentivise and influence their Partners employees.
Lets Buzzz is een uitgebreid product voor beloningen en sociale erkenning, ontworpen voor zowel kleine als grote ondernemingen. Het werkt als een katalysator om de betrokkenheid te vergroten en om bedrijven in staat te stellen betekenisvolle veranderingen te stimuleren in de cultuur, werknemerservaring en bedrijfsresultaten. Buzzz vertaalt organisatiewaarden en -doelstellingen in gedrag en biedt een platform om dit gedrag in het dagelijks leven van elke gebruiker te verwerken. Lets Buzzz is een uitgebreid product voor beloningen en sociale erkenning, ontworpen voor zowel kleine als grote ondernemingen.
Social recognition platform that increases employees happiness while strengthening companies' goals, values, and culture. Social recognition platform that increases employees happiness while strengthening companies' goals, values, and culture.
Yougood is an easy-to-use, intuitive tool for peer-to-peer recognition and bonus attribution. Our goal is to help companies boost employee engagement and motivation, as well as increase their retention rate. Yougood helps you maintain an open and engaging atmosphere at work by publicly recognizing teammates input, easily allocating peer bonuses thus increasing team collaboration and company spirit. Yougood is a company social platform for peer-to-peer recognition and bonus allocation.
You want to provide employees with engaging and useful reward that are helpful and simple to use. You want to reduce your workflow and budget while you improve engagement and retention. By combining our communication tools (scrolling news feeds/text/push/email) with a range of key functionality like scheduling, eLearning, challenges, surveys, polls, and forms processing we help HR departments recognize and engage employees holistically making a positive impact on your community. Recognize and engage your employees in a way they will connect with while reducing your workflow and costs by over 80%.
Salary planning is a SaaS solution that will allow you to manage your salary review campaigns. The agility of Excel without the drawbacks. Our customers like : Envelope framing and distribution, professional mail editing, validation circuit and input traceability, personalized reporting, real-time data consolidation, gender equity calculation and the GDPR compliance. Salary planning is also a multi-language and multi-currency tool. Make your Salary Review more agile with Allshare, developer and integrator of HR software.
Works inside Outlook on your behalf to retrieve important information from around the Web and your Intranet. Works inside Outlook on your behalf to retrieve important information from around the Web and your Intranet.
Provides the expertise, technology, rewards fulfillment and program support services to turn your program visions into reality. Provides the expertise, technology, rewards fulfillment and program support services to turn your program visions into reality.
Non-monetary social recognition system with peer-to-peer employee contributions captured and shared across the enterprise. The Hive transforms recognition into a business asset by celebrating success and reinforcing desired behaviors. Achieve a unique strategic competitive advantage driven by your culture, your people, and their stories. Non-monetary social recognition system with peer-to-peer employee contributions captured and shared across the enterprise.
BI WORLDWIDE's comprehensive employee recognition system, offering state-of-the-art technology and unparalleled support. Using the principles of behavioral science, the recognition programme brings your employee value proposition to life in a fun, easy-to-use, employee centric platform. Get in touch to find out more! Build a culture of recognition amongst your workforce with BI WORLDWIDE!
An Engagement & Recognition platform provides the framework for a successful non-cash rewards program. Align desired behaviours to core values to increase revenues & profitability. A single platform for Performance & Alignment, Goal and Performance Management, Rewards & Social Recognition, Peer-to-Peer & Nomination based Recognition, Gamification. Configurable software for Rewards & Recognition Programs.