141 resultaten
Waarom Capterra gratis is
GoToMeeting is een marktleider in software voor presentaties en wordt elke dag door miljoenen mensen vertrouwd voor professionele virtuele communicatie in realtime. GoToMeeting biedt een snelle, gemakkelijke en betrouwbare professionele online vergaderoplossing waarmee klanten elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, presentaties kunnen delen en met collega's kunnen chatten, allemaal met één druk op de knop. GoToMeeting combineert productiviteit met flexibiliteit, waardoor werknemers altijd en overal effectief kunnen werken op elk apparaat. Meer informatie over GoToMeeting Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen. Meer informatie over GoToMeeting
Presenteer, deel en verkoop als nooit tevoren. Je hebt geen budget van zes cijfers nodig om een app voor je verkoopteam te ontwikkelen. Met Showcase heeft je team direct toegang tot de content die ze nodig hebben – brochures, specificatiebladen, video's, presentaties, enz. Allemaal netjes georganiseerd en binnen handbereik. Realtime controle en distributie van content naar je verkoopteams. 100% aanpasbaar en merkeigen – neem geen genoegen met rigide sjablonen of thema's – ontwikkel presentatie-apps die je merk weerspiegelen. Meer informatie over Showcase Workshop Bouw een verkooptoolkit voor je verkoopteam. Je merk. Je video's. Je presentaties. Eén bron van waarheid. Nu zij'opnieuw klaar om te verkopen. Meer informatie over Showcase Workshop
Wees klaar om je publiek wakker te schudden en hen betrokken te houden! Powtoon stelt iedereen in staat om meetbare resultaten te behalen door de dagelijkse communicatie om te zetten naar visuele ervaringen die hun publiek ertoe aanzetten zich te interesseren, verbinding te maken en te handelen. Het alles-in-één platform maakt het eenvoudig om volledig op maat gemaakte video's te maken - geen vaardigheden nodig. * honderden videosjablonen; * vooraf ontworpen animatie; * aanpasbare personages; * royaltyvrije beelden, afbeeldingen en soundtracks; * interface op basis van slepen en neerzetten. Meer informatie over Powtoon Het alles-in-één platform van Powtoon maakt het eenvoudig om aangepaste video's te maken. Maak je eigen video's en dynamische presentatie. Snel. Eenvoudig. Meer informatie over Powtoon
Toonaangevende presentatiesoftware met veel verschillende ontwerpthema's. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office. Toonaangevende presentatiesoftware met veel verschillende ontwerpthema's. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken. Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen. Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen.
Prezi Next, de nieuwste presentatiesoftware van Prezi, beschikt over een dynamisch, flexibel formaat dat je in staat stelt vrij te bewegen tussen onderwerpen en ze op elk gewenst moment aan te passen, zonder door dia's te hoeven bladeren. Door je presentatie aan te passen en je te richten op wat je doelgroep het meest interesseert, krijg je mensen geïnvesteerd en betrokken door een geheel nieuwe communicatiestijl die "conversationeel presenteren" wordt genoemd. Het resultaat? Betere dialogen en betere resultaten voor zowel sprekers als het publiek. Prezi Next bevat nieuwe functies, zoals live-analyse, privénotities voor presentators en aanpasbare ontwerpersjablonen.
Samepage biedt bekroonde samenwerkingssoftware die is ontwikkeld om teams te helpen met het meeschrijven aan documenten, delen van bestanden, beheren van taken en kalenders, tekenen van diagrammen, bewerken van spreadsheets, en meer – allemaal in realtime. Dankzij veilig delen kun je samenwerken met collega's, aannemers, klanten enz. Met ingebouwde groepchat en videogesprekken kun je je team en de gesprekken binnen het team zien naast de content waar je samen aan werkt. Het kan ook worden geïntegreerd met honderden apps om je te helpen werkstromen te consolideren en een teveel aan e-mails te voorkomen. Samenwerkingssoftware ontworpen om teams te helpen bestanden te delen, taken te beheren, samen te werken aan content, sneller te communiceren en meer gedaan te krijgen.
PicMonkey stelt creatieve personen van alle ervaringsniveaus in staat om zeer effectieve afbeeldingen te creëren om hun persoonlijke of zakelijke merk te promoten. De fotobewerkings- en ontwerptools zijn een krachtig en toch eenvoudig te gebruiken alternatief voor gecompliceerde ontwerpsoftware en zijn geoptimaliseerd voor de beste ervaring op zowel desktop als mobiel. Cloudgebaseerde oplossing die sociale media-marketing biedt via logo's, illustraties, afbeeldingen, presentaties en meer.
Communiceer je ideeën op krachtige wijze met behulp van Adobe Connect software voor webconferenties. Deel presentaties en multimedia veilig en direct vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers - allemaal met een webbrowser en de Adobe Flash Player-runtime, die al op 98% van pc's met internetverbinding zijn geïnstalleerd. Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
Visme transformeert de manier waarop je boeiende presentaties, infographics en andere visuele formaten creëert en deelt. Gebruikers van IBM, General Dynamics en Accenture en 4,5 miljoen andere gebruikers benutten Visme als tool voor het creëren van content, om hun verhalen te vertellen en te presenteren en saaie gegevens om te zetten naar boeiende beelden. Werk individueel of samen als een team. Online publiceren, embedden op je site of downloaden voor offline gebruik. Maak boeiende presentaties en infographics gebaseerd op inzichten, analyse en samenwerking met Visme voor jou en je team.
Renderforest helpt je om binnen enkele minuten verscheidene video's te maken. Blader door de grote catalogus met videosjablonen, kies uit tientallen categorieën en begin online te bewerken. Het hele bewerkingsproces gebeurt online, met behulp van de tools en cloudopslag. Je kunt afbeeldingen en video's uploaden en spelen met kleuren en tekst. Je hebt de beschikking over een grote galerij sjablonen en verhalen voor videoproductie en animatie. Renderforest helpt bij het maken van verklarende animaties, promotievideo's, diavoorstellingen met muziek en zelfs je eigen professionele logo.
MediaShout 6 wordt gebruikt om songteksten, bijbelverzen en media op schermen weer te geven voor aanbiddingsdiensten en bijeenkomsten. MediaShout is een pionier op het gebied van presentatiesoftware, de eerste die bijna 20 jaar geleden voor kerken werd ontwikkeld. Het biedt vele voordelen op het gebied van functies en gebruiksgemak. Met MediaShout kan iedereen leren om presentaties te maken en uit te voeren voor aanbidding. MediaShout kan de visuele elementen van elk onderdeel van je aanbiddingsdienst vereenvoudigen. Presentatiesoftware voor de kerk om teksten, bijbelverzen, aankondigingen en nagenoeg elk mediabestand te tonen. Ook zijn er geweldige ondersteuningsopties beschikbaar.
Lucidpress is een ontwerp- en merksjabloonplatform dat de niet-ontwerpers in je bedrijf in staat stelt om zelf marketingmateriaal te creëren en te distribueren (zonder af te wijken van het merk). Vergrendelbare sjablonen beschermen je merk, en collega's kunnen kleine ontwerpaanpassingen en bewerkingen maken, waardoor de werklast van je creatieve team wordt verlicht. Zeg ongepaste branding voor altijd vaarwel met Lucidpress – het merksjabloonplatform dat door meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd wordt vertrouwd. Een ontwerp- en merksjabloonplatform met vergrendelbare sjablonen waarmee teams content kunnen creëren en distribueren zonder af te wijken van het merk.
Crello is een online hulpmiddel voor het eenvoudig creëren van video's en grafische vormgeving, voor sociale media, drukmateriaal of andere webgebaseerde grafische afbeeldingen, op basis van een enorme verzameling reeds ontworpen sjablonen en video-/foto-content. Begin met een van de 20.000 vooraf geladen moderne sjablonen, en voeg je eigen teksten, afbeeldingen en merkelementen toe. Upload je eigen foto's of gebruik gratis stockfoto's, achtergronden en clipart. Met Crello kan iedereen creëren, zonder speciale training. Creëer aantrekkelijke content voor sociale media en bedrijven als een professional - maar zonder een ontwerpteam, en gratis.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer. Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.
Glissers ISO 27001-gecertificeerde software voor publieksbetrokkenheid deelt presentatiedia's in realtime met de apparaten van afgevaardigden en gebruikt vervolgens publieksinteractie, vraag- en antwoordsessies, polls, sociale feeds en privénotities om de bezoekerservaring te verbeteren en nuttige evenementsanalyses te bieden. Het is voor organisatoren van evenementen eenvoudig te configureren en het publiek hoeft niets te downloaden. Bekroonde publieksparticipatiesoftware voor live-evenementen en in de klas.
Cloudgebaseerde presentatiebeheertool die bedrijven helpt bij het maken van infographics, sjabloonbeheer en samenwerking. Cloudgebaseerde presentatiebeheertool die bedrijven helpt bij het maken van infographics, sjabloonbeheer en samenwerking.
Nearpod is een collaboratieve presentatietool waarmee docenten hun leerlingen betrokken kunnen maken en hun gegevens kunnen beoordelen met behulp van mobiele apparaten. Nearpod is een collaboratieve presentatietool waarmee docenten hun leerlingen betrokken kunnen maken en hun gegevens kunnen beoordelen met behulp van mobiele apparaten.
Rocketium is cloudgebaseerde software die iedereen helpt om binnen enkele minuten prachtige video's te maken met tekst, afbeeldingen, voice-overs, videobeelden en bewegende beelden. Hoewel er geen leercurve is voor het gebruik van Rocketium, geeft het je grote hoeveelheden stijlopties en aanpasbare sjablonen voor verschillende platforms en gebruiksscenario's. Teams kunnen samen aan videoprojecten werken en beoordelingen en opmerkingen delen, allemaal op één plek. De API van Rocketium kan ook worden gebruikt om het creëren van video's op schaal te automatiseren. De video-oplossing voor bureaus, nieuws- en media-organisaties, contentteams en bedrijven om hun publiek te werven en betrokken te maken.
Met Animaker kunnen bedrijfsteams samenwerken en prachtige geanimeerde presentaties creëren via een eenvoudige interface met slepen en neerzetten. Met toegang tot 8 visuele tools, samenwerkingsmogelijkheden voor meerdere gebruikers en 's werelds grootste geanimeerde bibliotheek, is dit het ideale creatieve pakket voor bedrijven die voorop willen blijven lopen in hun inspanningen om content te creëren. Met Animaker kunnen bedrijfsteams samenwerken en prachtige geanimeerde presentaties creëren via een eenvoudige interface met slepen en neerzetten.
Proclaim is vanaf de grond ontworpen voor kerkdiensten en combineert gespecialiseerde functies met een intuïtief ontwerp voor naadloze kerkdienstpresentaties. Presentatiesoftware die speciaal is ontworpen voor kerken.
Xtensio is een zeer flexibel platform waarmee je levende documenten en presentaties kunt creëren, eraan samenwerken, ze delen en presenteren. Met functies voor slepen en neerzetten en inline-bewerking is Xtensio een flexibele en responsieve pagina-ontwerpbouwer. De interactieve modules zijn afgestemd op alle zakelijke behoeften met instructieve content als tijdelijke aanduiding om je denkproces te begeleiden. Met je gratis account kun je het volgende creëren: gebruikerspersonen, lean canvases, documenten van één pagina en meer. Teams gebruiken Xtensio om aantrekkelijke levende documenten te creëren, te presenteren en te delen.
Scherm delen, beheer op afstand en het mechanisme van Instant Demos voor leadregistratie en agenttoewijzingen zijn allemaal specifiek ontworpen voor verkoopteams, en ze werken allemaal voor elk prospect, zonder enige download of installatie. Beschikbaar in handige, op gebruik gebaseerde plannen, zodat je de oplossing kunt inzetten voor je hele team. Stop het verlies van omzet vanwege problemen met scherm delen. Probeer scherm delen zonder rompslomp, op maat gemaakt voor de verkoop.
Panopto is een toonaangevend videoplatform voor training, onderwijs en presenteren. Fortune 1000-bedrijven en toonaangevende academische instellingen, waaronder GE, Qualcomm, New York Life, Duke, Stanford en Oxford, gebruiken Panopto om trainingsvideo's en lezingen vast te leggen, evenementen live te streamen en hun video's te publiceren op een veilig YouTube-achtig portaal. Drie jaar op een rij is het videoplatform van Panopto door Gartner erkend als toonaangevend in het beheer van videocontent. Het complete videoplatform van Panopto is de eenvoudigste manier om video's in je organisatie te beheren, live te streamen, op te nemen en te delen.
Het maken van een professionele diapresentatie vereist tijd en ontwerpvaardigheden waarover veel gebruikers niet beschikken. Deze presentatiesoftware scheidt de content van het ontwerp, zodat jij je kunt concentreren op wat er het belangrijkst is. Vervolgens regelt het de opmaak automatisch met behulp van een uniek diaontwerp dat wordt aangedreven door AI. Met andere woorden: je hoeft alleen maar je content toe te voegen, dit platform zet het om naar mooie dia's. Als je een startup, marketeer of klein tot middelgroot bedrijf bent, is dit de ideale tool waarmee je naadloos kunt samenwerken. Maak verbluffende, professionele presentaties binnen enkele minuten in plaats van uren.
Easelly helps you make infographics so that you can bring any information to life. Easelly helps you make infographics so that you can bring any information to life.
Pixellu SmartSlides is een moderne maker van diavoorstellingen die een boeiende en indrukwekkende fotopresentatie voor je klanten produceert. De app-interface is aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken, en dankzij de slimme functies kun je in slechts 3 eenvoudige stappen een diavoorstelling maken: selecteer muziek, voeg foto's toe en pas het aan. Pixellu SmartSlides is een moderne maker van diavoorstellingen die een boeiende en indrukwekkende fotopresentatie voor klanten produceert.
Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking. Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking.
Tiled is een microapp-platform ontworpen om de betrokkenheid van kijkers en inzicht in het bedrijf te vergroten. Dit platform haalt het harde werk uit het leveren van interactieve content en maakt het voor verkoopteams gemakkelijk om de betrokkenheid van kijkers te begrijpen, zodat ze meer deals kunnen afsluiten. Tiled stelt niet-ontwikkelaars in staat om interactieve multimedia-ervaringen te creëren die presteren zoals systeemeigen apps of volledig gecodeerde websites, nieuwe inzichten te ontdekken met het volledige analysepakket en direct te publiceren naar klanten en teamleden over de hele wereld. Microapp-platform ontworpen om de betrokkenheid te vergroten en inzicht te leveren.
Wideo is een webgebaseerd platform voor het maken van geanimeerde marketingvideo's voor het MKB, marketingprofessionals en digitale bureaus. Produceer video's snel en eenvoudig met behulp van sjablonen. Voeg je eigen afbeeldingen en audio toe of maak een volledig nieuwe aangepaste video en animeer deze vervolgens in slechts een paar klikken. Video is de beste manier om je gewenste publiek te boeien, de betrokkenheid op sociale media te vergroten, en de doorklikfrequentie te bevorderen. Hou de kosten laag maar behoud de volledige creatieve controle terwijl je professionele geanimeerde marketingvideo's ontwerpt met Wideo. Een webgebaseerd platform voor het creëren van geanimeerde videomarketing. Produceer snel je eigen video's met sjablonen en je eigen afbeeldingen en audio.
Mentimeter is a free-to-use, interactive presentation platform that allows real-time interaction between presenters and their audiences: making meetings enjoyable, engaging, and inclusive. Mentimeter enables leaders of lectures, corporate events, workshops, and other formal and informal meeting types, to truly engage with their audiences by providing them with easy-to-use tools to make presentations interactive. interactive presentation platform
Mikogo is een gratis oplossing voor het delen van schermen die is ontworpen om webconferenties en online vergaderingen te stroomlijnen. De software stelt maximaal 25 mensen in staat om tegelijkertijd hun scherminhoud te delen en biedt een breed scala aan interactieve tools en unieke functies. Als presentator zien jouw deelnemers aan de vergadering alles wat jij ziet. Mikogo bevat een bekroonde HTML-viewer waarmee deelnemers vanuit een webbrowser op elke computer of elk mobiel apparaat kunnen deelnemen - geen downloads en 100% browsergebaseerd. Mikogo is een gratis oplossing voor het delen van schermen met ingebouwde VoIP voor online vergaderingen, webpresentaties, webconferenties en verkoopdemo's.
Slides let's you make better presentations from creation, presenting, to sharing slides. Cloud-based presentation management solution that helps businesses of all sizes create, present & share slide decks with custom editor.
VidyoConnect is een vergaderoplossing voor teamsamenwerking die de wereldwijde afstemming binnen je onderneming versnelt, waardoor beter geïnformeerde beslissingen, snellere reacties en meer vertrouwen mogelijk zijn. Met een uniforme gebruikerservaring op mobiele, desktop- en vergaderruimte-eindpunten, biedt VidyoConnect de consistentie, de rijke functies en het gebruiksgemak die de acceptatie stimuleren. VidyoConnect is een vergaderoplossing voor teamsamenwerking die de afstemming binnen je onderneming versnelt.
Intuiface is the world's premier platform for creating, deploying, measuring, and managing interactive digital experiences. Create amazing highly functional multi-touch applications for any screen and any audience in record time, without coding. Interact with your audience using any external input device like RFID/NFC tag readers and connected objects among the Internet of Things. Use your own data, layouts and your own content. Intuiface uses HTML5 under the hood, it's future proof! Create multi-touch presentations, digital signs, information kiosks, point-of-sale installations and more without writing code.
Beautiful.AI is a San Francisco-based startup that is pioneering Design AI and building applications that empower everyone to do consistently beautiful work. A fresh new way to build presentations
Zoho Show is cloudgebaseerde presentatiesoftware die het maken, samenwerken, uitzenden en publiceren van dia's verenigt op één platform. Maak dia's met aantrekkelijke beelden (inclusief grafieken, tabellen en video's) en werk in realtime met je team aan dia's. Voeg opmerkingen toe, los discussies op en open ze opnieuw wanneer je maar wilt. Een online presentatietool waarmee je dia's kunt maken, bewerken, publiceren en uitzenden terwijl je in realtime samenwerkt met teams.
Vizzlo is een eenvoudig en elegant platform voor datavisualisatie dat de productiviteit verhoogt door gebruikers uiterst intuïtieve online tools te bieden om in een mum van tijd grafieken en diagrammen van designerkwaliteit te creëren. Dit bedrijf helpt honderdduizenden gebruikers in meer dan 120 landen met het creëren van marketingrapporten, financiële prognoses, het volgen van de voortgang, het verbeteren van projectmanagement en zelfs tijdlijnevenementen. Het is supereenvoudig om te gebruiken: je hoeft alleen je gegevens maar te importeren, indien gewenst je bedrijfsstijl toe te voegen en het online te delen. De snelste manier om geweldige zakelijke afbeeldingen te creëren, van complexe Gantt-grafieken en watervaldiagrammen tot fundamentele onderdelen zoals cirkel- en staafdiagrammen.
myShowcase Multi-touch Presentation Software Create multi-touch presentations in just minutes. - Upload 100s of your HD Pics, Videos, and Text. Advanced UI/UX, custom look and feel. - No Coding Required! Create a project in no time - Compatible with any Windows based touch devices Ideal for large format touch display Video Walls, interactive kiosk, touch tables and tablets Compatible with Microsoft Surface for mobile presentations Rental solutions for both Coffee Table and Presenter Table Create interactive experiences that extend well beyond standard touch monitor sizes - Capture valuable information and generate leads
Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed. Collaborative 3d mind mapping that enables breakthrough thinking wherever and whenever it is most needed.
PresentationPoint is een module met tools voor digital signage die met PowerPoint werken. De volledige module omvat: 1. iPlayer: speler voor digitale ondertekening; 2. DataPoint: maak verbinding met algemene gegevensbronnen voor realtime updates; 3. DynamicElements: maak verbinding met nieuws, weer, evenementen, sociale media, tijd of maak videomuren; 4. CounterPoint: beheer wachtrijen en andere opstellingen; 5. MessagePoint: verander elke computer in een bedrijfsbreed uitzendsysteem; 6. SignageTube: cloudgebaseerd platform voor digital signage. Krachtige software waarmee je PowerPoint kunt gebruiken voor digital signage en kunt linken naar het live bijwerken van gegevensbronnen.
CustomShow Presentations give your sales team the IMPACT and ENGAGEMENT they need to drive business RESULTS. We are not documents, files, busywork, boring or business-as-usual. The Sales Presentation is the Last Mile in an expensive and arduous sales process and its where companies need to bring their A-Game, not a boring list of bullet points. CustomShow increases attention, engagement, accuracy, reliability, accessibility and delivers the impact your sales team needs to deliver results. Cloud-based tool that delivers the impact and engagement to drive real business results.
Sales enablement tool to Sales enablement tool to
CrazyTalk Animator is a fully-featured animation tool designed for users to create professional marketing videos, animated avatars and comic effects for PowerPoint, Keynote, Google Doc and other presentation software. CrazyTalk Animator is designed to make animated presentations and marketing videos. Easily customize avatars, scenes and animations.
Creativity 365 is a comprehensive, cross-device contention creation toolset designed for business and creative professionals. The suite aims to help individuals and teams collaborate and improve their productivity and efficiency. The set includes 5 apps Animation Desk, NoteLedge, PDF Markup, Pocket Scanner, and Write-on Video along with 1TB Kdan Cloud storage and access to Kdans online communities. *Special and bulk purchasing options available for educational institutions and businesses. Creativity 365 boosts productivity with comprehensive, collaborative, cross-device digital content creation tools for mobile & desktop.
Spice up your presentation by including a VIDEO, or use video to make your presentations! Write your script or upload a PowerPoint to mysimpleshow.com and the tool will auto-magically create your explainer video. It is a quick, fun, and a great way to enhance your presentations and explain any topic in a simple way. We believe a great story and strong visuals are key to getting your message across. Try it for FREE today. An online DIY tool for making explainer videos. It is a quick, fun and a great way to explain things in a simple way.
Haiku Deck is the fastest easiest way to create memorable professional-looking presentations on the web or iOS. Designed around presentation best-practices, Haiku Deck helps focus on key ideas, find stunning photographs from a library of 40M+ royalty-free images, and offers thousands of professionally designed templates to choose from. Haiku Decks are hosted automatically online and can be downloaded in .pptx format (for use in PowerPoint) or as videos with audio narration. Haiku Deck is the fastest easiest way to create professional-looking presentations on the web or iOS for viewing on any device.
Scaura is een snelgroeiend presentatiesoftwarebedrijf voor B2B-verkoopteams. Het bedrijf is gericht op merkbeleving en biedt een interactieve manier van presenteren. Het stelt verkoopteams in staat om elke klantinteractie op de meest efficiënte manier te ondersteunen met relevante content. Scaura bedient klanten over de hele wereld in verscheidene sectoren, waaronder Royal DSM, Vaillant, Club Med, Grundfos, Royal IHC, Rehau en MGM Resorts. Zorgt dat je verkoopteam alle verkoopcontent binnen handbereik heeft, zodat ze op elk gewenst moment indruk kunnen maken.
Emaze is one of the worlds leaders in presentation software, empowering individuals and companies to create better, more engaging storytelling in minutes. Emaze offers a wide array of content design and visual communication tools. Together, those tools help foster deeper understanding and connection between people even when they're learning or working remotely. Emaze is a worlds leader in presentation software, allowing individuals and companies to create better, more engaging storytelling
Worship presentation software with media files sharing, displaying of IMAG live video, scripture, song lyrics, and custom slideshows. Worship management solution that helps churches create custom slideshows, broadcast live videos, schedule requests and manage content.
Beekast is an online platform that helps you create, lead and track your meetings and training sessions, whether theyre remote or in-person. Add structure to your meetings and make them more collaborative and creative with easy-to-use activities. You can also capture data in order to keep a written record of all the ideas generated. With Beekast, your meetings will be impactful and lead to concrete actions ! Beekast is collective intelligence tool that makes your in-person or remote presentations more effective.
Presentatieplatform dat interactieve presentatie biedt via peilingen, infographics, enquêtes en meer. Presentatieplatform dat interactieve presentatie biedt via peilingen, infographics, enquêtes en meer.
PresentationTube is a non-profit and research-based project aims to help teachers and students easily produce and share quality video presentations in a new way. The project offers a free video recording application and video sharing platform. The video presentation recorder allows presenters to narrate and annotate PowerPoint slides and synchronize a variety of essential visual media, including webcam video, whiteboard, Web content, YouTube video, and desktop screen. PresentationTube allows helps presenters record and share quality video content.
encaptiv transforms your presentations into interactive audience experiences that convert. Simply upload your slides, invite attendees to follow along and interact from their devices, then convert them to customers, donors or fans BEFORE they leave the room. Interactive Presentations that Convert
SciSerTec stands for Science, Service and Technologies and thus connects research, service and information technology. We offer our professional conference management software vCongress for the organization and management of medicine- and life sciences conferences and congresses. vCongress is a very user-friendly and individually-customisable online software. vCongress is a user-friendly and individually-customisable online conference management software for medicine and life science.
Key benefits: - Cuts the huge time and cost of using paper notes. Participants access course materials electronically during the course and make private notes or ask questions - Trainers can easily provide additional content during the course (increases efficiency) - Creates an automatic attendance record (saves time) - Participants giving rave reviews are prompted to share these on their social networks, with your branding and links (sell more courses!) A training delivery platform that makes instructor-led courses cheaper and easier to run, more engaging and more interactive.
Genially is the world-leader in interactive visual communication. Use Genially as your all-in-one online tool to create stunning presentations, interactive images, infographics, dossiers, quizzes, etc. and enrich them with interactivity and animation effects in seconds. Choose from over 1100 templates, or start from scratch. Join a community of millions of users worldwide that includes businesspeople, teachers, marketers, designers and companies like Hulu, Danone, Michelin and Heineken. Web tool for easy creation of interactive and animated content (presentations, infographics, etc.) with templates or from scratch.
Glance is a cloud-based visual engagement solution designed to make online web demos and sales presentations easy. Glance is integrated with your CRM so launching a sharing session is done with a single mouseclick, no need for the customer to download or install a sharing client. Glance sessions are automatically logged in the CRM for reporting, KPI tracking and sales process optimization. Cloud-based visual engagement that allows enterprises to instantly launch sharing sessions, to see/show/share anything with guests.
Good presenters have great slides Great presenters know how to get their audience involved. Hypersay gives you an easy way add live polls, quizzes, open questions, interactive images and videos. Platform for interactive presentations that massively increase engagement to keep your audience engaged.
Pitch turns boring presentations, product demos, webinars, town halls, executive briefings, and educational courses into engaging experiences that are impossible to forget. Pitch has everything you need in one application: from smart templates, stunning virtual sets, AI-powered summarization and search, to real-time analytics, world-class communication courses, high-quality stock images and videos. If you've ever created a PowerPoint or Keynote presentation, you'll know how to use Pitch! Pitch is super easy to use. If you've ever created a PowerPoint or Keynote presentation, you'll know how to use Pitch!
Presentation making tool that helps businesses create presentations with transition effects, animation, video backgrounds & more. Presentation making tool that helps businesses create presentations with transition effects, animation, video backgrounds & more.
Turn your presentations into conversations. Share a link to present to anyone, anywhere, on any device. Turn your presentations into conversations. Share a link to present to anyone, anywhere, on any device.
Start een videoconferentie op een touchscreen, bijvoorbeeld een Surface Pro. Met deze browsergebaseerde app kun je elkaar zien en horen en ook chatten. Vervolgens kun je ook overschakelen naar het whiteboard, delen en annoteren. Het werkt in je browser en je kunt ook verbinding maken met klassieke kamersystemen, Skype voor Bedrijven en Skype. En je kunt het zelfs streamen naar YouTube en Facebook Live. En binnenkort kun je ook iets opnemen en dat streamen! Publiceer je videoconferentie en ideeën op YouTube, Facebook Live en binnenkort via een professionele streamingdienst.
A video presentation solution with features that engage and convert your target audience. A video presentation solution with features that engage and convert your target audience.
Crescendo is een mobiele presentatietool die is toegesneden op verkoopteams die zowel online als offline betrouwbare toegang tot bijgewerkte content vereisen. Crescendo maakt van bestanden en mappen een elegant en merkeigen presentatiemiddel. Crescendo heeft rechtstreeks toegang tot content op Sharepoint, Google Drive, Salesforce.com, Box.com of OneDrive, zodat je nooit documenten buiten deze bewezen, veiligheidsgoedgekeurde platforms hoeft te migreren. Je teams van 10 tot 500 kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Open en presenteer documenten vanuit Sharepoint, Google Drive, Box, OneDrive of Salesforce met deze merkeigen mobiele tool. Online en offline.
Videobolt helps marketers find professional design templates for video branding and customize them to their own needs online. Videobolt helps marketers find professional design templates for video branding and customize them to their own needs online.
Windows-based multimedia projection tool that allows to manage media on up to three outputs. Windows-based multimedia projection tool that allows to manage media on up to three outputs.
FlowVella is the mobile first presentation tool that gets better results with collaboration, analytics and alerts. Quick to create, share anywhere, anytime, get alerts and insights on your presentation leads. FlowVella is the mobile first presentation app that gets better results with collaboration, analytics and alerts.
ALLCapture lets you record anything on your screen in real-time, even fluent movements such as online conferences and CAD-3D simulations can be professionally recorded. Balloons, notes, etc. and special effects (elastic band, spotlight effects, etc.) offer an easy way of editing your recordings. Multiple export formats are available (Flash, EXE files, ASF and video files for the publication on DVD, VCD and SVCD). A PowerPoint add-in automatically converts presentations to flash or video. An installed screen capture solution that allows you to make and edit your own screencasts, demos, and tutorials.
Textografo is a cloud-based diagramming tool which enables users to produce diagrams like flowcharts, mind maps, organizational charts, decision trees amongst others. Save Time with Text-to-Diagram Technology: Rather than positioning and connecting shapes, Textografo uses text saving you hours of work Communicate Better with Animated Diagrams: Get animated diagrams in just one click. Collaborate Better: Edit diagrams together in real-time and provide comments (no account needed). Online diagramming app which generates automatically diagrams from simple text commands. Get diagrams animated in one click.
Touch & Sell biedt een cloudplatform voor het creëren en beheren van een commerciële presentatie-app die is gericht op verkoopbijeenkomsten voor klanten. Succesvolle verkoopbijeenkomsten vereisen boeiende presentaties, die een modern en innovatief imago van het bedrijf overbrengen en gebruikmaken van de nieuwste digitale bronnen. Touch & Sell ondersteunt de verkoopafdeling door onafhankelijk in de back-office een teamspecifieke verkoop-app te maken die naadloos samenwerkt met de marketing. Touch & Sell biedt een cloudplatform voor het creëren en beheren van een commerciële presentatie-app die is gericht op verkoopbijeenkomsten.
MediaPlatform Broadcaster is a platform built exclusively for the unique requirements of business broadcasting. Broadcasters unique content creation capabilities let companies take live webcasts to new levels, enabling producers to build nearly unlimited webcast templates that they can use to toggle during events between video, images and interactive elements. The result is an endless variety of dynamic experiences that event producers can use to keep viewers on the edge of their screens. Enterprise Live Streaming Platform for Premium Business Broadcasts
Met SlideDog kun je PowerPoints, PDF's, websites, Prezis, video's en meer met elkaar combineren zonder dat je de flow van je toespraak hoeft te stoppen om het volgende item op het scherm weer te geven. Het is perfect voor mensen die meerdere vormen van media gebruiken in hun presentaties en ook een geweldige tool wanneer je meerdere presentatoren op een evenement hebt. Met de Slidedog iOS-/Android-app kunnen presentatoren SlideDog op afstand vanaf hun telefoon bedienen en kunnen dia's en interactiefuncties voor het publiek live worden gedeeld. Oplossing voor multimediapresentaties met realtime presentatie-uitzendingen, functies voor interactie met het publiek en afstandsbediening via app
Mediafly's interactive presentation software allows marketers and sales reps to easily turn content into personalized sales presentations in just minutes. Use an intuitive drag & drop interface to put your PowerPoint/Google Slides, Word, Excel, PDF and media files into animated templates that bring content to life, boost buyers' engagement and help close deals. The Next-Gen Interactive Presentation Software Platform DMA/CMS | Seamless CRM & MA Integration | Reports & Analytics
SlideMagic 2.0 is here! SlideMagic is a desktop application with a patented user interface that makes it incredibly easy to design presentations. The app ships with an integrated online template database full of layouts created by internationally recognised presentation designer Jan Schultink. PowerPoint export is supported. A desktop app with integrated slide template database for presentations that mean business. Exports to PowerPoint if needed.
The latest and best online presentation tool. Simple to use, with full, multi-media functionality: live websites, streamed video, video backgrounds, non-linear slide paths, custom animation builder and timing controls, records v/o straight onto a slide, online or offline, full analytics and security over content distribution and present remotely with one or two way conversations. Presbee is an online presentation tool providing freedom with design, imagery, animation, audio, video, live web-links and data
Presentation management tool that provides additional attributes to presentations through cloud APIs and partnership programs. Presentation management tool that provides additional attributes to presentations through cloud APIs and partnership programs.
Cloud-based virtual reality and 360 video support services without the hassle of coding. Cloud-based virtual reality and 360 video support services without the hassle of coding.
PowerPoint add-on designed to build and modify your PowerPoint presentation using templates and graphical tools. PowerPoint add-on designed to build and modify your PowerPoint presentation using templates and graphical tools.
nuiSense business is the multi touch software solution that turns your images, videos and documents in an interactive and engaging experience. Easly create reliable multi touch applications with no need of programming, in a while and spending less. Create your interactive presentation with photos, videos and documents that people can interact simultaneously. With nuiSense business you can quickly create an immersive multi touch application without programming knowledge.
Enterprise grade PowerPoint management at its best. Designed specifically for Sales and Marketing, Slidebank puts powerful content in the hands of those that need it most. An impressive array of features (lock-down slides, create groupings and set permissions) helps Marketing to share collateral in a controlled way. Sales teams can search for slides and instantly build brand-compliant PowerPoint presentations. Content updates flow automatically, making compliance easy. Enterprise grade PowerPoint management system for storing, sharing and building new presentations online in a controlled way.
Duuzra is far more than presentation software; it is a content delivery platform which allows the user to easily create and transfer material for use in a variety of applications including sales, marketing and event management. Duuzra Presentation Software works for any size meeting or event to engage and interact with your audience.
Professional presentation software that is tailored to meet Academic environments' needs, supporting both slide and canvas. By using Academic Presenter, users will be able to organize nonlinear topics, so that become enjoying for listeners to follow. Academic Presenter helps users to employ storytelling techniques efficiently in the presentation. Our presentation software supports both online and offline presentation. Academic Presenter offline is free to be used in educational environments. Professional presentation software that is tailored to meet Academic environments' needs, supporting both slide and canvas.
A marketing & sales presentation tool with main features: brand management, interactive content, smart slides, team work, & more. A marketing & sales presentation tool with main features: brand management, interactive content, smart slides, team work, & more.
Merge your data easily with PowerPoint presentations; both text and images, in slides and tables. SlideMight is in principle similar to mail merge, but it has more advanced features. Its usage is not just restricted to wall projection, but also extends to desktops and pads: you can easily navigate via contents tables with thumbnails. Great for real estate brokers, art galleries, campaign planners etc. SlideMight generates great PowerPoint presentations from data; both text and images, in slides and tables. Can save a lot of time.
Professionele software voor het maken van geanimeerde presentaties, fotofilms en video-diavoorstellingen in HD-kwaliteit. Professionele software voor het maken van geanimeerde presentaties, fotofilms en video-diavoorstellingen in HD-kwaliteit.
Shufflrr is the leader in Presentation Management, turning Presentations into enterprise communications assets. It empowers large enterprises to optimize and streamline the creation, distribution, updating, sharing, presenting, broadcasting and reporting on all files and slides. In so doing, it turns dormant content, files and slides that get buried and lost on the network somewhere, into active sales materials allowing enterprises to leverage their investment in digital marketing content. Cloud-based and on-premise solution that helps businesses manage Powerpoint presentations, store critical files, and generate reports.
Icecream Slideshow Maker is a great easy in use software with intuitive interface that creates video slideshows out of the images. It is possible to add multiple audio files to create a playlist per each slideshow. There is an option to add text for each slide in a slideshow and the option to preview the slideshow. Created files can be resumed from the History panel. Upload the files to YouTube, Google Drive and Dropbox right from the program. Windows-based solution that helps create engaging slideshows with tools such as transition effects, background audio, multimedia & more
Web conferencing solution with HD audio, screen sharing, video, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more! Friendly Web Conferencing solution with HD Audio, video, screen sharing, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more!
Explain Everything is an online & mobile whiteboard app that allows users to teach, present, sketchnote, create videos & work together. Explain Everything is an online & mobile whiteboard app that allows users to teach, present, sketchnote, create videos & work together.
Desktop sharing software - online meetings, presentations, remote training/support and document sharing with concurrent license model. Desktop sharing software - online meetings, presentations, remote training/support and document sharing with concurrent license model.
ZapTheater does not use a slide deck. Rather, the Internet is your deck and you deal it with links. Your browser assembles each slide "on the fly" (each slide becomes web page). CSS and JavaScript are the things that bring web pages to life. ZapTheater provides a simple interface that lets you control animation and interaction, no coding required. You can create Powerpoint style presentations to cartoons including fun contortions/animations of real images. It is easy. Presentation software designed for the Internet. Create presentations, cartoons and shows that autoplay on the Internet.
A teleprompter software solution for Mac OS, with tools for beginners as well as more complex features for pros. A teleprompter software solution for Mac OS, with tools for beginners as well as more complex features for pros.
A presentation solution with features for drag & drop customization, templates, PowerPoint integration, branding, and more. A presentation solution with features for drag & drop customization, templates, PowerPoint integration, branding, and more.
OnDevice gives you an interactive collection of realistic looking mobile phones, tables, notebooks and monitors to show you how your website looks like on today's most popular devices. Online presentation tool to showcase the benefits of responsive websites to prospective clients.
Present or train in-person directly to anyone's phone, tablet or laptop--the devices your audience already has--so you can share your presentation and receive participant input anywhere without internet, dongles or cables. Forum turns any space into a meeting or training room. Imagine having the perfect PowerPoint to share, but its impossible to connect to the monitor or projector, or the Internet network is unreliable. Isn't it better spending more time connecting with your audience? Present or train in-person directly to anyone's phone, tablet or laptop-share your presentation without Internet, dongles or cables.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Training games help people learn. Game Show Presenter lets you motivate people to pay attention to your subject in a fun way. It takes your quiz or review points and presents them in a fun, TV-style game show. Customize the show to fit your subject. It's appropriate for corporate training, meetings and schools. Your game show presentation will have music, sound effects, funny animated host and automatic scorekeeping for up to 10 players or teams. Free trial version. Presentation software that helps people pay attention and learn any subject by presenting it as a funny, TV-style quiz show.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows you to create and publish your multimedia presentation to the internet for interactive viewing worldwide. Allows you to create and publish your multimedia presentation to the internet for interactive viewing worldwide.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Deliver meetings, training sessions, conferences, and events for thousands with one reliable, low cost solution that runs right in your browser. Features WMP & multipoint streaming video, conference calling, Flash, PowerPoint, whiteboarding, application sharing, handraising, polling, quizzing, chat, Q&A, scheduling, customization, branding, one-click archiving, and full reporting. Compatible with your LMS. SCORM compliant. Cross-platform, no software to download. Request a trial account today. Enables live internet presentations and conferences that can be archived and made available over the web.

Kopersgids voor Presentatie programma's

Wat zijn presentatie programma's?

Presentatie programma's helpen gebruikers de benodigde informatie vast te leggen in dia's en deze te presenteren aan een publiek. Het wordt geleverd met hulpmiddelen om informatie toe te voegen in de vorm van tekst, afbeeldingen, audio, video en grafieken. Om het maken van presentaties snel en eenvoudig te maken, bieden de presentatie programma's ook sjablonen.

De voordelen van presentatie programma's

Presentatie programma's helpen gebruikers om zich creatief en beknopt uit te drukken. Het gebruik van presentatie programma's is voordelig voor bedrijven, omdat het helpt bij:

 • Vergrote betrokkenheid van het publiek: goed verzorgde presentaties getuigen niet alleen van professionaliteit, ze brengen ook de beoogde boodschap duidelijk en bondig over. Een presentatie vergroot de soft skills van een presentator in het benadrukken van de waardepropositie van het bedrijf aan een publiek.
 • Verbeterde samenwerking en het delen van inhoud: presentatie programma's bevorderen het werken op een collaboratieve manier. Presentaties kunnen worden gedeeld met deelnemers, zelfs op afstand, en zij kunnen bijdragen door commentaar te geven. Collega's kunnen worden uitgenodigd om de inhoud te bewerken/bekijken, en wijzigingen en feedback kunnen in realtime worden bekeken.

Algemene functies van presentatie programma's

 • Mediabibliotheek: het selecteren van items, zoals pictogrammen, afbeeldingen, grafieken en bestanden uit het archief, om te gebruiken in een presentatie.
 • Animaties en overgangen: het toevoegen van een overgangsschema om aan te geven hoe een dia automatisch naar de volgende gaat; het toepassen van animaties op tekst en objecten.
 • Audio- en videocontent: het verwerken van audio-/video-elementen in dia's om presentaties illustratiever te maken.
 • Aanpasbare sjablonen: het maken van sjablonen met aangepaste lay-outs, kleuren, lettertypen, effecten en achtergrondstijlen. Het opslaan van sjablonen voor toekomstig gebruik en heropmaak zoals vereist.
 • Offline-presentatie: het delen van de presentatie met het publiek in de offline modus.

Overwegingen bij de aankoop van presentatie programma's

 • Bestandsformaten en apparaatondersteuning: presentatie programma's maken het over het algemeen mogelijk om afbeeldingen, audio en video te integreren, maar je moet dubbel controleren welke bestandstypes worden ondersteund en een oplossing kiezen die een breed scala aan formaten ondersteunt. Het controleren van de soorten ondersteunde hardware is ook belangrijk, omdat de opties om verbinding te maken met draadloze apparaten en de beschikbaarheid van mobiele apps het gemakkelijker maken om de tool te gebruiken.
 • Geschiktheid en kosten: eenvoudige versies van presentatie-oplossingen kunnen gratis beschikbaar zijn, waarbij oplossingen in prijs toenemen op basis van het aantal en de complexiteit van de aangeboden functies en aanpassingen. Beoordeel de kosten en kenmerken van een oplossing tegen de achtergrond van de zakelijke behoeften om de keuze voor gratis versus betaalde software te rechtvaardigen, of software die gemakkelijk te leren is versus een die uitgebreide functionaliteiten heeft, maar die meer inspanning vergt om te beheersen.
 • Betrokkenheid: het doel van het presenteren van informatie in visuele en grafische vorm met behulp van presentatie programma's is om de impact ervan voor het publiek te vergroten. Kopers moeten beoordelen hoe goed de presentatie programma's die ze overwegen hen kan helpen het publiek betrokken te maken door opvallende beelden, geanimeerde inhoud en video's op te nemen, en door een vlot verloop naar verschillende presentatieonderdelen mogelijk te maken.
 • AI (Artificial Intelligence) ondersteunt presentaties: het voorbereiden van een gepolijste, professionele presentatie in weinig tijd kan een uitdaging zijn. AI-gestuurde presentatietools kunnen de eisen van een gebruiker leren kennen en automatisch ontwerpregels toepassen om impactvolle presentatiedia's op te bouwen. Design AI by Beautiful.AI kan bijvoorbeeld de ideeën van gebruikers visualiseren en daarmee dia's ontwerpen.
 • VR (Virtual Reality) brengt het publiek naar een virtuele wereld: VR is een populaire technologie geworden, niet alleen voor gaming, maar ook voor trainingen en presentaties. VR kan worden gebruikt om meeslepende verhalen te vertellen door middel van presentaties waarin het publiek met elkaar kan communiceren in de virtuele wereld, wat leidt tot een grotere betrokkenheid van het publiek en waardoor de inhoud beter onthouden wordt. Bedrijven zoals MeetinVR experimenteren nu al met VR-vergaderingen en -presentaties die in de toekomst mogelijk de video presentatie programma's zullen vervangen.