266 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Falcon.io biedt een platform voor management binnen social media en contentmarketing. Het bevat tools voor luisteren via sociale media, aanspreken, publiceren, meten en klantgegevensbeheer. Marketeers en bedrijven kunnen gepersonaliseerde merkervaringen bieden bij verschillende contactpunten, op basis van verrijkte klantprofielen. Het platform beschikt over een zeer intuïtieve en collaboratieve gebruikersinterface en wordt aangevuld met uitgebreide ondersteuning en adviesdiensten. Meer informatie over Falcon.io Management binnen social media en contentmarketing op één eenvoudig te gebruiken platform. Meer informatie over Falcon.io
Cloudservice die realtime SEO-auditing en verandermanagement biedt om de zichtbaarheid van zoekmachines te verbeteren en te behouden. Meer informatie over ContentKing Cloudservice die realtime SEO-auditing en verandermanagement biedt om de zichtbaarheid van zoekmachines te verbeteren en te behouden. Meer informatie over ContentKing
Airtable is het alles-in-één samenwerkingsplatform dat de flexibiliteit van een spreadsheetinterface combineert met uitgebreide functies zoals bestandsbijlagen, kanbankaartstapels, kalenders en rapportage. Airtable combineert een intuïtieve spreadsheetinterface met bestandsbijlagen, kanbanborden, kalenders en andere krachtige functies.
ContentStudio is een hulpprogramma voor management binnen social media en contentmarketing voor meerdere doeleinden waarmee je de beste content kunt ontdekken, samenstellen en delen. Het heeft een reeks producten voor het ontdekken, publiceren, plannen, analyseren en automatiseren van content om marketingteams voor sociale media efficiënt te laten werken en samenwerken. Het is de perfecte tool om trending content te ontdekken, meerdere sociale medianetwerken te beheren, altijd-populaire berichten te recyclen, prestaties te analyseren, samen te werken met je team en meer. ContentStudio is een gegevensgestuurde tool voor sociale media en contentmarketing waarmee je boeiende content kunt ontdekken, samenstellen en delen.
Sprout Social biedt krachtige oplossingen voor social content management voor toonaangevende bureaus en merken, waaronder Hyatt, Ogilvy, Leo Burnett, Evernote en Microsoft. Met Sprout kunnen merken social publishing, activabeheer, goedkeuringsworkflows, contentplanning en nog veel meer vereenvoudigen. | Probeer Sprout 30 dagen gratis. Plan, organiseer en lever moeiteloos je sociale inhoud en campagnes met netwerkoverschrijdende planning van sociale media. | Probeer Sprout gratis.
Widen is erkend door Capterra-gebruikers voor "Beste waarde" en "Best gebruiksgemak" en biedt een product voor het beheer van digitale middelen dat doet wat het zegt en elke dag echte waarde wil toevoegen voor zijn klanten. De cloudgebaseerde oplossingen van Widen voor enterprise-DAM, creatieve workflow en merkbeheer ondersteunen voornamelijk middelgrote tot grote organisaties van meer dan 1000 werknemers en leveren een complete ervaring van hoogwaardige software met een ongeëvenaarde service. Geef je content extra kracht met een bekroonde oplossing voor contentmarketing en onvergelijkbare service. Vanaf $ 28.000 per jaar.
Frase's AI-powered tools help you easily identify the questions your target audience is asking online, quickly create and optimize content capable of answering those questions, and instantly provide answers to curious or confused site visitors. Frase improves SEO and drives conversion by using your website content to answer your visitors' questions.
Content is de meest effectieve manier om betekenisvolle relaties een impuls te geven. Maar zelfs de beste content moet worden gecombineerd met een opmerkelijke ervaring om zijn volledige potentieel te bereiken. Uberflip is een platform waarmee marketeers contentervaringen kunnen creëren, beheren en optimaliseren voor elke fase van het koperstraject. Uberflip is een platform waarmee marketeers contentervaringen op schaal kunnen personaliseren voor het genereren van leads, ABM en verkoopbevordering.
Flipsnack is een online, browsergebaseerd publicatieprogramma dat door mensen van over de hele wereld wordt gebruikt om digitale catalogi, tijdschriften, brochures, portfolio's, rapporten, fotoalbums, kranten en vele andere soorten publicaties te creëren en te publiceren. Hoe werkt het? Je hoeft alleen maar een pdf te uploaden en het wordt automatisch een prachtig online magazine, met effecten voor het omslaan van pagina's. Als alternatief kun je de online Design Studio gebruiken om je eigen online publicatie helemaal vanaf de grond te creëren. De beste online publicatietool als je moeiteloos catalogi, brochures, tijdschriften, portefeuilles en meer wilt creëren en publiceren.
ClientPoint voorheen Paperless Proposal. Deze software helpt je aan meer omzet. Profiteer van hogere succespercentages, kortere verkoopcycli en bliksemsnelle creatie van voorstellen met deze positief beoordeelde oplossing voor verkoopbevordering. Creëer, verzend, beheer en volg snel boeiende multimedia e-brochures, voorstellen, prijs- en productoffertes, contracten, presentaties en meer. Integreert met Salesforce, Microsoft Dynamics, NetSuite, Hubspot, Zoho, Base, DocuSign, Sertifi en Right Signature. ClientPoint voorheen Paperless Proposal. Profiteer van hogere succespercentages, kortere verkoopcycli en de bliksemsnelle creatie van voorstellen.
Met Outgrow kunnen marketeers moeiteloos calculators, gepersonaliseerde aanbevelingen, quizzen en polls creëren om beter leads te verwerven, ze te kwalificeren en met hen in contact te komen. Zou je op de website van een advocaat liever klikken op een knop "Neem contact met mij op" of op een rekenmachine met de tekst "Kijk hoeveel ik je kan besparen in juridische kosten". Met Outgrow kun je binnen enkele minuten rendementscalculators, kennistests, leuke quizzen en aanbevelingen voor e-commerceproducten ontwerpen, zonder een ontwikkelaar of een ontwerper nodig te hebben! Begin vandaag nog met je gratis proefversie. Stelt marketeers in staat om moeiteloos calculators, aanbevelingen en quizzen te creëren om beter leads te verwerven, ze te kwalificeren en met hen in contact te komen.
Halveer je contentproces met StoryChief. Het is een betrouwbare tool waarmee je met één klik en vanaf één plek artikelen kunt samenstellen, plannen en naar verschillende publicatiekanalen distribueren. Optimaliseer je SEO-score en verhoog de leesbaarheid van je artikel met de geïntegreerde SEO-tool van de app. Vergeet ook niet je statistieken te meten nadat je op "publiceren" hebt gedrukt. Meet het werkelijke aantal leesmomenten, tijd besteed aan artikelen, weergaven en klikken van je content op alle kanalen waarop je publiceert en deel deze met je collega's. Verspreid met één klik je artikelen over meerdere kanalen.
CoSchedule is de enige manier om je marketing te organiseren op één plek. CoSchedule is een familie van agile marketingproducten en bedient meer dan 7000 klanten wereldwijd. Het helpt je geconcentreerd te blijven, projecten op tijd af te leveren en je hele marketingteam tevreden te houden. CoSchedule is een van de top 15 toonaangevende softwareleveranciers op de lijst van Inc. 5000 en wordt erkend in Gartners 2019 Magic Quadrant voor Content Marketing Platforms. Het is de snelstgroeiende oplossing voor middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. CoSchedule is de enige manier om je marketing te organiseren op één plek. De snelstgroeiende oplossing voor middelgrote bedrijven en grote ondernemingen.
Kies uit tientallen aantrekkelijke sjablonen en negen verschillende soorten pop-ups, waaronder welkomstoverlays, pop-ups voor vertrekintentie, opt-in-balken, pop-ups voor scrollen in de zijbalk en meer. De Wishpond pop-uptool voor websites vereist geen enkele codering of ontwerpervaring om je websitebezoekers om te zetten naar leads en je leads naar verkoop. Wishpond is een platform met krachtige tools voor leadgeneratie en marketing automation dat door meer dan 5000 bedrijven wordt gebruikt.
Beheer je merkeigen loyaliteitsprogramma. Je krijgt een geavanceerd beloningsprogramma met incentivecampagnes en ingebouwde multi-channel communicatie met automatische bediening. Geef klanten erkenning bij aankopen en/of bezoeken, verhoog het klantbehoud en bevorder de groei. Dit is geen gemeenschapsprogramma; jij bezit al je gegevens. Interfaces beschikbaar voor web, tablet, mobiel en pc. Voer je eigen loyaliteits- en beloningsprogramma uit waarbij jij al je gegevens bezit. Interfaces beschikbaar voor web, tablet, mobiel en pc.
Social Animals database has 120+ million articles with a million more added every day. With Social Animal, you can analyze top performing articles in your niche and get elaborately precise insights and analytical data. Curation is made easy when you have millions of articles to share. You can also monitor your competitors to look at their best content and Facebook strategies. The tools Facebook search feature lets you analyze millions of Facebook pages and posts for your Facebook marketing s Social Animal is a top-notch content marketing software that helps marketers 10x their content marketing ROI.
SellPoints is een e-commerce optimalisatieplatform waarmee merken hun productverhalen op detailhandelwebsites kunnen delen via interactieve contentervaringen die shoppers betrokken maken, informeren en inspireren, resulterend in een meetbare incrementele toename in add-to-cart percentages en de op een pagina doorgebrachte tijd. SellPoints levert bovendien robuuste gegevens en inzichten om klanten te helpen weloverwogen bedrijfsbeslissingen te nemen over het optimaliseren van hun productpagina's. Met de oplossingen voor klantenbinding van SellPoint kunnen merken shoppers betrokken maken, informeren en inspireren via interactieve contentervaringen.
----> Gebouwd voor dienstverlenende bedrijven (B2C), SaaS en agentschappen. NiceJob is de gemakkelijkste manier om meer online beoordelingen te krijgen. Maak je nooit meer zorgen over het maken van inhoud door je klanten automatisch het woord te laten voeren. Automatiseer je socialmediamarketing met behulp van je geweldige klantrecensies en foto's. Verbeter je zoekmachineresultaten, websiteverkeer en verkoop door je beoordelingen en foto's op je website te publiceren. Geen contracten, 14 dagen gratis proberen, daarna slechts $ 75/maand. ----> Automatische inhoudcreatie via beoordelingen. Maak je nooit meer zorgen over het maken van inhoud door je klanten het woord te laten voeren.
Rocketium is cloudgebaseerde software die iedereen helpt om binnen enkele minuten prachtige video's te maken met tekst, afbeeldingen, voice-overs, videobeelden en bewegende beelden. Hoewel er geen leercurve is voor het gebruik van Rocketium, geeft het je grote hoeveelheden stijlopties en aanpasbare sjablonen voor verschillende platforms en gebruiksscenario's. Teams kunnen samen aan videoprojecten werken en beoordelingen en opmerkingen delen, allemaal op één plek. De API van Rocketium kan ook worden gebruikt om het creëren van video's op schaal te automatiseren. De video-oplossing voor bureaus, nieuws- en media-organisaties, contentteams en bedrijven om hun publiek te werven en betrokken te maken.
DivvyHQ is een cloudgebaseerde contentplanning- en productieworkflowtool die is gebouwd om marketeers en contentproducenten te helpen georganiseerd te worden/blijven en met succes veeleisende, gecompliceerde en contentgerichte marketinginitiatieven uit te voeren. De unieke functionaliteit van Divvy combineert webgebaseerde agenda's, contentbeheer en online samenwerking om wereldwijde contentteams te helpen contentideeën vast te leggen, contentprojecten toe te wijzen en te plannen, elk type content te produceren en de productietermijnen te blijven volgen. Het gemakkelijkst te gebruiken platform voor contentplanning en productieworkflow voor grote, gedecentraliseerde marketing- en contentteams.
UpContent is een B2B SaaS-technologie die marketing-, verkoop- en PR-professionals helpt bij het opbouwen van vertrouwen en het verdiepen van relaties. Dit doen ze middels het oplossen van de unieke uitdaging van het ontdekken, bespreken en verspreiden van de meest waardevolle beheerde artikelen aan klanten, prospects, werknemers en advocaten zonder hun workflow te verstoren. Het gebruik van UpContent versus het huidige, gebruikelijke, handmatige proces bespaart marketingteams twee dagen, per teamlid, per maand. Bouw vertrouwen en diepgaande relaties op met gecureerde inhoud
Kajabi is een platform voor contentmarketing waarmee iedereen moeiteloos online content kan verkopen. Alle tools die je nodig hebt om je online bedrijf te starten en te beheren zijn hier beschikbaar op één plek: een cursusmaker om je content om te zetten in digitale producten, een website om je winkel met digitale producten te laten zien, verkooptools zodat je gemakkelijk betaald kunt worden voor je content, bestemmingspagina's om je doelgroep te laten groeien, e-mailmarketing om je leads om te zetten in klanten en nog veel meer. Prijzen beginnen vanaf $ 129 per maand, met een jaarlijkse factuur. Kajabi is de alles-in-één tool die is gemaakt om ondernemers, influencers en experts in staat te stellen hun volledige online aanwezigheid te beheren.
For small businesses, staying on top of marketing is hard -- Boosted makes it possible. With Boosted, you can create your own branded videos for every purpose, from engaging followers on social media to running ad campaigns that convert. Here is what you get with Boosted: **Top-quality templates you cant find anywhere else, **Use your footage and photos or our free library, **Easy resizing, **Fonts & colors to suit your brand, ** Use your music or ours, and **Quick + simple editing With Boosted, small businesses can easily create branded videos for all purposes, from engaging followers to running ads that convert
Make every word cou Textmetrics (formerly webtexttool) enables organizations to continuously improve the conversion rates of their online and offline texts. Powered by machine learning and artificial intelligence, Textmetrics will assist you with real-time suggestions to write high quality content that matches your target audience. Textmetrics is your content quality platform. Textmetrics is the AI powered content platform that helps you create and monitor high quality content.
Clearscope helpt contentteams hun contentproces te stroomlijnen en meer organisch verkeer te genereren. Honderden bedrijven zijn al geholpen, waaronder Credit Karma, AllTrails, Dropbox, Eventbrite, Ebay, MasterClass, InVision, Airtable, Optimizely, Thumbtack, FormSwift, WayUp, Yummly, Rover en meer. Clearscope helpt contentteams hun contentproces te stroomlijnen en meer organisch verkeer te genereren.
Our experiential content creation platform empowers marketers and designers to create bespoke, engaging digital content experiences, without development or code. With our cloud-based software, you can: - Design beautiful web content that works across all devices and browsers. - Live preview and publish with the click of a button. - Seamlessly distribute experiences across every digital channel - Track engagement and performance analytics - Integrate with existing marketing platforms Our experiential content creation platform empowers marketers & designers to create interactive digital experiences without code.
DCatalog is the leading technology provider of digital publishing solutions. Our technology allows you to convert your marketing content & printed material into a unique digital edition experience. Our content is readily available across all digital platforms and social channels. DCatalog offers a wide variety of interactive features that surpasses any other software solution in the digital publishing industry. Digital publishing solution for creating magazines, catalogs, and more by converting PDFs into a digital page flipping experience.
Love Your Readers - Engage and convert your audience with modern content experiences created, published and analyzed on Turtl's cloud-based software. Beat Disposable Content - Turtl provides an end-to-end software platform for serving the right content at the right time to the right people. Say goodbye to boring content, low-resolution insights and misdirected effort and start delivering a sustainable content marketing strategy. Create and publish content people actually read - and then receive actionable insight into how they read it - with Turtl.
Percolate empowers marketing teams to gain visibility into the marketing process, improve coordination of work, and effectively build marketing campaigns and content with analytics to measure impact. The world's largest enterprises including Mars, UPS, American Express, Eaton, VMware, and Rockwell Automation use Percolate to create a coordinated buyer experience, reduce production costs, and improve marketing impact. Percolate empowers marketers to deliver coordinated, efficient, and intelligent campaigns and content at scale.
Tiled is een microapp-platform ontworpen om de betrokkenheid van kijkers en inzicht in het bedrijf te vergroten. Dit platform haalt het harde werk uit het leveren van interactieve content en maakt het voor verkoopteams gemakkelijk om de betrokkenheid van kijkers te begrijpen, zodat ze meer deals kunnen afsluiten. Tiled stelt niet-ontwikkelaars in staat om interactieve multimedia-ervaringen te creëren die presteren zoals systeemeigen apps of volledig gecodeerde websites, nieuwe inzichten te ontdekken met het volledige analysepakket en direct te publiceren naar klanten en teamleden over de hele wereld. Microapp-platform ontworpen om de betrokkenheid te vergroten en inzicht te leveren.
Scoop.it Enterprise is used by thousands of businesses to make content curation and monitoring much more time-efficient and impacting for marketing and knowledge sharing. Scoop.it curation service also helps millions of individuals to develop their online thought leadership. Scoop.it is the world leader of online content curation for professionals, it allows to create a meaningful Web and social presence.
Pitchbox is a link building & influencer outreach platform for SEO agencies, in-house teams, and brands. Streamline your outreach campaigns: Find bloggers, influencers, and link building opportunities in record time. Send out personalized emails and follow-ups and maximize response rates. Make data-driven decisions using outreach analytics and advanced SEO integrations. Pitchbox allows you to scale your outreach, saving you time and resources while leveling up your business. Pitchbox is a Link Building & Influencer Outreach Platform for SEO Agencies, In-house Teams, and Brands.
Keep your users in the know with Beamer - an easy to use notification center. Use push notifications to announce important news, latest products, special offers and more. Reduce churn and increase user engagement. Beamer takes less than 5 minutes to install and can be used on any website or app. Send notifications with images, videos and gifs. Use feedback and reactions to see what users really think of your announcements. Sign up for your free trial today: https://www.getbeamer.com/ Beamer is a notification center you can easily install on your website or app that lets you send push notifications to users.
Paperflite is een platform voor het beheren van marketingmateriaal en verkoopcontent. Met Paperflite kunnen marketingteams hun inhoud beheren, organiseren en distribueren naar verkoopteams, teams van klantensucces en kanaalpartners. Paperflite biedt realtime betrokkenheidsanalyses voor interne en externe gebruikersinteractie met je inhoud, zodat verkoopmedewerkers leads kunnen prioriteren en weten wanneer follow-up moet plaatsvinden. Paperflite kan worden geïntegreerd in toonaangevende CRM's en marketingtools en is beschikbaar op verschillende apparaten. Paperflite stelt marketing- en verkoopteams in staat om verkoopcontent te ontdekken, te delen en te volgen en realtime betrokkenheidsanalyses te krijgen.
Siteimprove biedt uitgebreide cloudgebaseerde DPO-software (Digital Presence Optimization). Het Siteimprove Intelligence-platform biedt oogverblindende inzichten die jou en je team in staat stellen om hoogwaardige inhoud te creëren, beter verkeer te genereren, digitale prestaties te meten en te werken aan naleving van regelgeving, allemaal vanaf één plek. Siteimprove is er ook trots op dat ze toonaangevende technische ondersteuning, academiecursussen, diensten en technologie-integraties bieden. Siteimprove cloudgebaseerde software combineert alles wat je nodig hebt om je digitale aanwezigheid te perfectioneren.
Stackby brings best of spreadsheets, databases and business APIs in a single new collaborative platform, to let end users build their own tools, their way. Teams of all shapes and sizes use it to plan, manage and automate their work, their way. Stackby brings best of spreadsheets, databases and business APIs in a single new collaborative work management platform.
SEO Tester Online is the all-in-one platform that helps marketers, businesses, e-commerce and web agencies in 45 countries around the world to monitor and improve the organic visibility of their website or that of their customers, thanks to innovative tools and guided, designed for SEO and web marketing. With SEO Tester Online you can generate leads, work on the technical optimization of your website, search and organize keyword lists and create SEO-friendly articles in the blink of an eye. The SEO platform to analyze, optimize and monitor websites and contents and to overcome competitors on search engines.
Online videospeler met analyse van videobetrokkenheid, aangepaste skins voor videospelers en capaciteit voor live videostreaming. Online videospeler met analyse van videobetrokkenheid, aangepaste skins voor videospelers en capaciteit voor live videostreaming.
Foleon's leading Content Experience Platform (CEP) empowers business teams to create engaging and intelligent content experiences at scale. Organizations use Foleon to produce personalized content for every stage of the customer journey and give buyers the flexibility to self-educate and consume content at their own pace. Foleon empowers business teams to create engaging and intelligent content experiences at scale.
BrightInfo doubles your conversion rate using a personalization algorithm that automatically analyzes visitor behavior and serves highly relevant content to each at suitable points during the natural browsing flow. BrightInfo runs autonomously and requires no extra-work from the site operator. A/B testing during free trial ensures BrightInfos impact on conversion rate is beyond reproach. BrightInfo doubles conversion rates using a personalization algorithm that analyzes visitor behavior and serves highly relevant content
TrackMavens marketing analytics platform helps you prove ROI and improve results on 18 digital channels including social, ads, PR, automation, and CRM. TrackMavens marketing analytics platform helps you prove ROI and improve results.
Level-up your Shopify blog with the first CMS purpose-built for ecommerce. Create blog posts that convert readers into subscribers and customers, easily distribute content to social and email, and measure your results with full-funnel content analytics. Create content that converts with the first CMS for ecommerce.
80% of shares are made through copy-paste, messaging apps, and email. GetSocial solves this by offering a unique blend of social widgets for 30+ networks to increase your organic social traffic, detailed analytics about sharing activity, including dark social, tools to automate publishing and a revolutionary URL shortener that tracks 100% of social activity after the 1st click. You'll never be in doubt about traffic sources again! GetSocial is the best solution for Content and Social Marketers. Social tools and content analytics platform for marketers and publishers to measure and increase social traffic, including dark social.
Outbrain is 's werelds toonaangevende contentmarketingplatform 3 biljoen contentaanbevelingen die vorig jaar alleen al resulteerden in 9 miljard voltooide conversies. Met het premium uitgeversnetwerk van Outbrain promoten adverteerders hun content op hoogwaardige sites. De ingebouwde slimme toolkit voor targeting helpt merken en bedrijven hun belangrijkste doelgroep te bereiken, beter verkeer naar hun online bedrijfsmiddelen te leiden, en meer leads en conversies te creëren. Met het contentmarketingplatform van Outbrain kunnen adverteerders hun beste doelgroepen bereiken op 's werelds toonaangevende sites voor uitgevers.
Leading SEO Experts and Content Marketing Specialists Use Squirrly SEO Tools for WordPress. Squirrly SEO provides personalized routes (tells you exactly what to focus on) to rank each page in TOP 10 of Google. You will receive Expert Level advice from the 1st ever non-human SEO consultant that has studied over 600,000 websites over a period of 7 years. Everyone will start thinking you're an SEO Superstar, and the truth is: you will be. If you use all that Squirrly offers. Looking to rank your WordPress sites to TOP 10 on Google? You'll boost rankings, organic traffic, write Perfect SEO articles, and more.
Automatiseer het proces van het creëren en publiceren van marketinginhoud met NetX voor succesvollere, effectievere marketingmaterialen. Tools om de workflow, het merkenbeheer, de publicatie via meerdere kanalen en het bijhouden van conversies te helpen optimaliseren, in een naadloos en collaboratief proces met je teams. Automatiseer het proces van het creëren en publiceren van marketinginhoud met NetX.
Joomag is the all-in-one digital publishing platform offering a suite of integrated solutions for every content marketing, digital publishing, corporate communications, and sales engagement needs. Over 500,000 businesses both large and small are already creating, distributing, tracking, and monetizing their online content from a central platform, streamlining workflows and becoming more productive in the process. Joomag is the all-in-one digital publishing platform to create, distribute, engage & measure interactive publications.
A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out. Learn how to market yourself with our in-app Discover Feed, use our exclusive Video Library to stand out from the crowd & collaborate with your team! All while using our vast library of professionally-designed templates, ready for you to customise! A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out.
Story by PulsePoint makes content marketing more efficient, more effective and more trackable. We extend your targeted reach across premium social, native, and content discovery channels. Our platform optimizes to your KPIs to maximize engagement and deliver clear ROI. How it works: Upload your content via URL and create multiple headline/image variants for each channel seamlessly, choose your channels you want to advertise on. Story optimizes towards KPIs. Manage, distribute and optimize your content across premium publishers through 25+ social, native and content discovery partners.
Met Maglr kun je van je content een geweldig visueel verhaal maken en dit op elk apparaat voor je lezers beschikbaar stellen. Perfect voor marketeers en ontwerpers die hun content willen omzetten in een interactief en boeiend verhaal. Geen technische expertise vereist. Maglr bestaat uit een eenvoudige editor voor marketeers waarbij je begint met sjablonen. Daarnaast is er een Pro-editor voor ontwerpers die met een leeg canvas willen werken. Beide editors zijn gericht op 3 oplossingen: online tijdschriften, interactieve aanbiedingen en verkooppresentaties. Met Maglr zet je je content eenvoudig om in visuele verhalen. Te gebruiken voor online tijdschriften, bestemmingspagina's en verkooppresentaties.
ClearVoice is a content marketing platform that connects in-house and freelance teams. Perfect for any size marketing team, we focus your efforts on making content that leads to higher engagement and ROI. We are a one-stop shop for content creation and management with user-friendly features including a dynamic editorial calendar, writer pitching, collaboration tools, and an automated assignment workflow. Brands and agencies trust us to create blog posts, ebooks, case studies and more. ClearVoice is content marketing software with a built-in talent network for creating quality content at scale.
Opinion Stage is krachtige en eenvoudig te gebruiken software voor de creatie van interactieve content (bijv. enquêtes, quizzen, polls, lijsten, formulieren, video, enz.). De zeer boeiende content van Opinion Stage wordt gebruikt om betrokkenheid te stimuleren, leads te verzamelen, inkomsten te genereren en bruikbare inzichten te verzamelen. Opinion Stage werkt met toonaangevende uitgevers, merken en bureaus en biedt content-betrokkenheidservaringen aan gebruikers die om te zetten zijn naar meetbare bedrijfsresultaten. Creëer quizzen, peilingen, enquêtes, formulieren en lijsten met een eenvoudig te gebruiken en krachtige, interactieve contentcreatieservice voor uitgevers/merken
With HeyOrca, you can finally stop exporting/importing content calendars from one tool to another. Our collaboration-friendly editorial calendar allows you to plan, create and view all of your social content so your team and clients can have a robust understanding of your content strategy. We help agencies provide better client services and look more professional every day. Key Features: Client Approvals - Direct Publishing - Performance Analytics. HeyOrca is a platform to help agencies manage their clients' social media content in one place.
Its frustrating when you produce great marketing content and it still misses the mark. With Atomic Reach's actionable insights by your side, you save time, produce better content and deliver incredible results. Create personalized marketing communications that drive more leads & customer loyalty by leveraging Content Intelligence. It all starts with a free Content Audit, schedule a call today. Schedule a 30 minute call to get started with a free Content Audit today!
Topic is for Content Marketers and Editors who regularly create SEO content. Our content research and optimization tool helps editors create content briefs in a flash. Quickly research competing content using real-time search data and turn it into an outline to hand to your writing team using our interactive outline builder. Scale up content production, create superior content, and generate more organic search traffic. Create Great SEO Content in Less Time Topic is a content research and optimization tool for content teams and editors.
Kapost is a B2B Marketing Operating System that enables Marketers to manage the Marketing function amid the complexity of the digital age. Kapost aligns your organization's teams, tools and channels, so you can effectively execute, distribute and analyze campaigns & content across your buyers journey. Kapost's B2B marketing platform integrates teams, tools & channels to create, distribute & measure cross channel campaigns and content.
SnapApp is as simple as PowerPoint () in your browser - the powerful, easy-to-use drag-and-drop interface gives you the flexibility to create distinctive, on-brand custom content experiences faster than ever before. SnapApp features templates, asset libraries, design tools, and global account settings to speed your time-to-market while allowing for complete brand control. Lead generation solution that helps businesses create, manage, and distribute interactive content using drag-and-drop interface.
Skyword moves marketing leaders and those who create content for them forward. By embracing a sustainable, scalable approach to original storytelling, Skyword liberates brands from ineffective marketing practices and inspires them to create deeper connections with their audiences, combining world-class content marketing technology, professional services, and a network of professional freelance writers, videographers, photographers, and other creatives. Skyword is the leading content marketing platform. Skyword creates & manages digital content hubs for enterprise brands.
Contributor management for owned content teams. Publish directly to multiple WordPress sites and other channels, pay writers automatically and keep track of multiple calendars, pitches and assignments in easy-to-understand workflows. Smarter workflow for publishers.
DropTrack is a software tool that helps record labels, independent artists, and producers organize and promote their music. We get your music heard by industry influencers including global DJs, bloggers, record labels, radio stations, music supervisors, and playlist curators. DropTrack provides real-time feedback and analytics on who listened to your music, when and where. Promote music and get feedback from global DJs, playlist curators, blogs, radio, and industry influencers.
Live Center is een flexibele live blogging-oplossing waarmee mediagebruikers elk soort breaking news kunnen behandelen, inclusief sport, verkiezingen, verkeer of weer. De oplossing heeft een mobielvriendelijke en intuïtieve editor waarmee je moeiteloos vanaf elke locatie kunt werken. Inhoud wordt eenvoudig gecreëerd door er automatisch tweets, Instagram- en Facebook-berichten in op te halen en video's rechtstreeks op je apparaat vast te leggen en via Live Center te uploaden. Liveblogs kunnen eenvoudig worden ingesloten op elke site of app. Een krachtige oplossing voor live blog en breaking news waarmee je volledige controle hebt over blogontwerp en -implementatie.
MarketMuse accelerates content creation, reinventing how marketers improve organic search rankings, drive expertise in their industry and impact business strategy. MarketMuse Suite, an AI-powered Content Intelligence and Strategy Platform, analyzes millions of articles on demand, uncovering gaps and opportunities to empower marketers to craft high-quality content their audience loves and search engines reward. MarketMuse transforms how you research, plan and craft your content.
For mid-sized and enterprise companies, Workflow is a powerful content marketing software equipped with everything you need to plan, organize, distribute, and measure your content production and performance. Features: Editorial Calendar, Customizable Workflows, Idea Repository, Content Assets Management, AI-Powered Content Insights, Social posts with dynamic dates, Auto-publishing, Roles with custom-tailored levels of permission, In-app editor, SEO optimization, CMS, Zapier integration. Create, collaborate, publish and analyze. A content marketing platform to manage all your content in one place.
EasyRedir provides branded URL redirection management which enables marketing departments, advertising/marketing agencies and information technology departments to ensure their audience are viewing is desired message. URL redirection service for reinforcing your brand, maximizing SEO and sharing new ideas.
Answerbase is an easy-to-use platform for managing quality and engaging user-generated content. Users can ask questions, receive quality answers, and browse helpful content & articles to effectively meet their demands for information. Each piece of content is optimized for search and can be easily shared on social media. Extend your re-marketing reach to relevant new customers, and use our content insights to intelligently decide on content creation and strategy based on the real content demand. A user-generated knowledge management platform allowing users to ask questions, receive answers, and browse content and articles.
Desk-Net is a powerful editorial calendar software. Plan content across any number of platforms. Monitor statuses, manage topics, and coordinate tasks & staff. Desk-Net provides plugins for bidirectional integrations with many CMS like WordPress or Drupal. Desk-Net streamlines the planning and coordination workflows for editorial teams, corporate communications and content marketers.
Node is an online marketplace that connects brands with influencers. Through a private platform, brands are able to offer products and services in exchange for social content and exposure from influencers. Influencers can join Node for free, but must be verified in-advance before they can start collaborating with brands. Connecting brands and influencers through a marketplace that facilitates bartering.
Marketers can get their content created, approved, finished, distributed, launched, and monitored more efficiently and effectively than ever before. BrandMaker helps them align operations with strategy, and to create clarity around goals while making goals SMART, based on one version of the truth. Get your content created, distributed, launched, & monitored more efficiently. BrandMaker can cut content production time up to 30%.
Contently helps companies create high-performing content that builds awareness and generates leads. Their suite of content strategy services empowers brands to get buy in, align their teams, and discover what consumers want at every stage of the customer journey. Contently provides the content platform, creative network, and strategy services that brands need to produce high-performing content.
Fast, Friendly and Flexible brand centric digital asset management for marketing teams. Brandkit combines digital media assets such as images and video with with written content assets, such as Press Releases, Story Ideas, Blog Posts, Social Media Posts, and other Brand Copy to create a searchable Digital Media Centre accessible by internal and external users, so you can distribute your brand story at scale! Fast, Friendly and Flexible brand centric digital asset management for marketing teams.
De software THRON helpt merken bij het beheren, controleren en distribueren van hun digitale middelen en producten over alle kanalen, waardoor duplicatie wordt verwijderd, goedkeurings- en publicatieprocessen worden vereenvoudigd en alle infrastructuur- en integratiekosten worden verlaagd. Bovendien maximaliseert het dankzij Content Intelligence de waarde van inhoud. THRON Content Intelligence profileert in feite elke gebruiker (zelfs anoniem) die de merkinhoud bezoekt: op basis hiervan bepaalt het hun realtime interesses. THRON, het platform voor inhoud van ondernemingen om de efficiëntie te maximaliseren en de kosten met betrekking tot het beheer van digitale inhoud te verlagen.
Web-based SEO and content marketing software for companies to improve its online presence and connect with customers. Web-based SEO and content marketing software for companies to improve its online presence and connect with customers.
Pixlee's multi-channel content publishing solutions are optimized for e-commerce success. From pre-built e-commerce integrations to gallery templates, Pixlee helps marketers easily display user-generated content across brand-owned e-commerce channels and offers e-commerce analytics to measure the direct ROI of UGC on topline revenue. Solution for authentic marketing. Helping brands market and sell with real customer photos and videos.
Generate a stream of income online by selling your expertise, services, events, or products. Expertise.tv lets you create high-converting webinar sales funnels that come with all the tools built in that you need to grow. Landing pages to attract your audience, email automation to engage with your leads, webinars with unlimited attendees, and payment-accepting offers to convert leads into sales. Our all-in-one platform empowers coaches around the world to move and grow their online business. Expertise.tv lets you create high-converting webinar sales funnels that come with all the tools built in that you need to grow.
Instantly collect images and videos from Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest, Google +, Vimeo, Tumblr, and Youtube from any #hashtag Hide posts you dont like, block people, and search through all of the user generated content. Easily embed your feed into your website, or use our dedicated page to display the posts anywhere there is a browser on any device Our analytics rank the most influential people using your hashtag. Collect and curate any hashtag on Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, Youtube and Tumblr and display that content to your website.
Chatbot for marketers that predicts content virality. Whenever a trend emerges, she lets you know and tells you what to do. Chatbot for marketers that predicts content virality. Whenever a trend emerges, she lets you know and tells you what to do.
90% of marketing content doesn't convert. Ceralytics is a content intelligence platform that identifies the most effective topics that are building awareness on your site, which topics are currently converting, and uncovers how you are positioned within your industry against your competition. It also identifies under-utilized topics that you need to write more about to be better positioned against your competition and meet your audience's needs. Identify the topics that drive awareness and conversions on your site, as well as what topics to write next with content intelligence.
Photoslurp is a visual commerce platform that collects photos and videos of customers using your products from across social networks. We provide the tools to curate, publish and analyze User Generated Content within your eCommerce store. Our platform drives engagement and boost online sales by 15% on average. We work with eCommerce stores across various industries including apparel & fashion, luxury goods and jewelry, furniture, cosmetics, consumer goods, food & beverages, etc. Photoslurp provides a visual marketing platform integrating customer photos and videos from social media into your eCommerce store.
Copywritely is a software that helps to get more organic traffic making content perfect for both people and search engines. Copywritely is a software that helps to get more organic traffic making content perfect for both people and search engines.
Add shoppable links to images and videos, get newsletter subscriptions, link pdf documents, show off with your latest promotion. Easily add an interactive layer to all your images and videos. Make your videos and images interactive. Add call to actions, tag your products, get newsletter subscriptions and increase conversions. With Spott you'll get more out of your published images and videos simply by adding interactive elements you can make them actionable & measurable. Add shoppable links to images and videos, get newsletter subscriptions, link pdf documents, show off with your latest promotion.
Marketers struggle to create the customer stories they need to build trust with buyers because of difficulty getting customers on the record at scale, lack of time and resources, and creating customer stories that capture benefit and ROI. TechValidate is a SaaS platform that helps you tap into your customer base to identify customer advocates at scale to collect and transform customer feedback into compelling 3rd-party validated case studies, testimonials, and stats. Get a free demo today! TechValidate by SurveyMonkey is a SaaS platform that transforms customer feedback into 3rd-party validated marketing materials.
Rival IQ delivers analytics and competitive intelligence to help digital marketers make informed decisions, improve results, and better understand competitors. Using competitive benchmarks and comparative analysis, Rival IQ enables digital marketers to uncover new opportunities, identify trends, and track results across all major social channels and the web. Rival IQ provides analytics and competitive insight to digital marketers.
Features include content mapping, search experience tracking, content insights, daily performance management, and more. Features include content mapping, search experience tracking, content insights, daily performance management, and more.
DemandJump removes the blindspots from digital marketing by revealing more of the customer journey and competitive landscape than you could ever see before. #1 See what consumers are doing - not just which ad they click on, but the websites they visit, the searches they conduct along the path to purchase, and more. #2 See what competitors are doing - where theyre showing up, whats driving their traffic, the content/ads they use, and how you compare. #3 See what you should be doing next. With DemandJump you will see what consumers are doing, see what your competitors are doing, and see what you should be doing next.
Editorial planning - just better. dirico.io improves cross-departmental and cross-location collaboration in marketing and communication teams. All important content marketing tasks can be handled via one flexible and powerful platform. The platform consists of different modules that guide through the whole content marketing process from strategy to publication and can be individually put together. SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETING PERFECTLY ORCHESTRATED!
Authoritas en Linkdex bouwen al meer dan tien jaar geavanceerde SEO-softwaretools en -gegevens. In 2018 verwierf Authoritas het Linkdex-platform en heeft sindsdien diverse functies van beide oplossingen op ondernemingsniveau geïntegreerd om een ongeëvenaard scala aan SEO-mogelijkheden op de markt te brengen. Gebruik het platform om gegevens van concurrenten, marktaandeel, trefwoordanalyse en nog veel meer te bekijken. Het doel is om klanten te helpen organisch verkeer te laten groeien dat converteert. Neem contact op voor meer informatie. Authoritas is een SEO- en contentmarketingplatform gebaseerd op gegevenswetenschap voor ondernemingen en e-commerce bedrijven.
Mintent helps marketers optimize their entire content marketing process from start to finish with a powerful suite of software and digital services. The simple yet sophisticated platform helps marketers more precisely align messages with customer buying cycles, manage concurrent editorial calendars and content marketing workflows to achieve higher returns on their content investment. Customers include CenturyLink, NYU, Allegion, Premier Inc., and Barrick Gold. Mintent is a content software enabling you to keep track of all of your campaigns, content assets, tasks and deadlines in one place.
The world's first expertise marketing platform that embraces the new expertise economy to drive reputation and revenues. Offering organizations the ability to leverage their biggest asset - their expertise. Promoting this expertise through distribution to media, prospects and other important audiences online. The world's first expertise marketing platform helping organizations drive reputation and revenues by leveraging their biggest asset.
Revue is designed to create a gorgeous newsletter within a few clicks to make the communication with followers extremely easy. We make curating easy by taking out the hassle in design, and offering a Chrome-extension that allows you to add articles you are reading on the Internet straight to your digest with the click of a button. Also we offer integrations with social media channels like Twitter, but also eg. Pocket, making it extremely simple to use and add content from other platforms. Revue is designed to create a gorgeous newsletter within a few clicks to make the communication with followers extremely easy.
Readable.io is a content analytics suite, with a collection of tools to help you create the engaging, readable.content. Customers subscribe following a common SAAS model, paying monthly or annually and at different levels depending on features required. At the simpler end, customers can analyse text, files, and URLs, while the full suite for agency and enterprise clients includes multiple user logins, full website analysis and a readability API. readable.io gives copywriters, marketers or online stores the power to make every word count and improve your content readability.
AdClarity helps you build the perfect digital advertising strategy from start to finish whether you are an Advertiser, Agency, Publisher, or Ad Network. Uncover actionable insights with a complete Media Intelligence solution for you or your clients. Get a 1-on-1 Demo of the AdClarity AD Intelligence tools that focus on Mobile, Display and Video Advertising campaigns including competitor analysis and programmatic AD buying insights. AdClarity is a Display, Mobile + Video Programmatic AD Intelligence tool for the Advertiser, Agency, Publisher or AD Network
Plan. Create. Review. Publish. Measure. Manage all of your content in one place. BrandpointHUB allows your team to move content through the different stages of planning, creating, reviewing, publishing & measuring - all in real-time. BrandpointHUB's editorial calendar keeps you organized, and its workflow feature keeps projects moving. Full integration with WordPress, Facebook, Twitter and HubSpot. Put an end to Word docs, spreadsheets and emails. Sign up for a free 14-day trial today. Plan. Create. Review. Publish. Measure. Manage all of your content in one place. BrandpointHUB allows you to keep your content moving.
A self-serf platform that helps brands to create marketing campaigns with influencers across all social network and across the globe. It only takes a few minutes to find influencers anywhere in the world, sort them by the needed filters and launch the campaign.The brand does not need to worry about spending a lot of time and resources, finding the right influencers, engaging influencers in the campaign, agreeing on campaign conditions, measuring ROI, analyze influencers performance etc. Publicfast is an influencer-marketing tool, which helps create branded social media campaigns with influencers.
A marketing visualization and collaboration software platform for brand and agency teams with staging, planning & workflow functions. "We make visual marketing calendars for brands and agencies. Whether youre working on an editorial calendar, marketing communications calendar, brand planning calendar or publishing calendar, weve got you covered. Forget the spreadsheets and workarounds for creative reviews and campaign planning. Its time to give your content a new home!" A marketing visualization and collaboration software platform for brand and agency teams with staging, planning & workflow functions.
All-in-one marketing dashboard that pulls together content, project management, and analytics in one place. All-in-one marketing dashboard that pulls together content, project management, and analytics in one place.
INDIE is an LMS for entrepreneurs that makes it easy to create, manage and sell online courses. With a beautiful and intuitive design, easy to use features and attractive pricing, the platform is the perfect solution for people that want to market their knowledge and grow their online business. INDIE is a product of CYPHER LEARNING, a company that specializes in providing learning platforms for organizations around the world. INDIE is the perfect learning platform for entrepreneurs that want to market their knowledge and easily create and sell online courses.
The most advanced Social wall platform to curate powerful user-generated content from social media, to promote your products, increase user engagement and boost your revenue. Feelter is the only tool harvesting the power of Machine Learning and NLP to automatically curate dynamic product feeds 1. Auto-curate the most relevant social content for your brand or product 2. Create Engaging Social Walls with your products or brands. 3. Embed your Social Walls anywhere on your website. Optimize your customer journey with a smart widget that turns social media user-generated content into a source of revenue & brand
Engageform is an interactive content creation platform. Create viral quizzes, surveys & polls... in a snap! The easiest way to generate leads, drive social traffic to your website and get feedback from your customers. Create Buzzfeed like quizzes and engage users - all in real time and on all screens. Sign up for FREE right now. The ultimate tool for creating quizzes, surveys & polls... in a snap!
Curata provides software that helps marketers grow leads and revenue with content. The Curata content marketing platform optimizes the content supply chain with a customizable editorial calendar, and enables insight into content ROI with a simple to use analytics engine. Our content curation software enables marketers to find, organize, publish and promote content in <19 minutes a day to feed the content marketing beast. Since 2007 100s of companies have depended upon Curata software. Grow leads and revenue with content using an editorial calendar, content curation and deep insights on your content's pipeline impact.
contentbird supports you in mapping all relevant work steps around content in ONE collaborative tool and helps you to increase your marketing ROIs, lead generation and visibility via organic content. - Strategy: Corporate vision, target groups, etc - Data-driven research: keyword reasearch, W-questions for real demand - Process-driven planning: dynamic editorial plan for higher productivity - Creation: an editor for collaborators that verifies content performance - Performance analysis Content Marketing Workflow Software for small and big teams that plan, create, distribute and analyze content online.