114 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Fleet Maintenance Pro biedt onderhoudssoftware waarmee je snel en eenvoudig informatie voor preventief en reparatieonderhoud kunt bijhouden en organiseren voor je wagenpark. Het is zo flexibel dat je zo veel of zo weinig informatie kunt bijhouden als je nodig hebt, en met de geautomatiseerde en kleurgecodeerde PM-signaleringen weet je altijd wanneer onderhoud nodig is voor een bepaald voertuig of onderdeel. Onverwacht onderhoud aan een voertuig wordt ook geregistreerd en opgeslagen. Meer informatie over Fleet Maintenance Pro Blijf op de hoogte van het onderhoud van je apparatuur, werkorders, de voorraad onderdelen en nog veel meer. Desktop en webgebaseerde versies beschikbaar. Meer informatie over Fleet Maintenance Pro
Jouw team, de onderhoudsdienst voor het wagenpark, staat voor de dagelijkse uitdaging om ervoor te zorgen dat je bedrijfsmiddelen zoveel mogelijk beschikbaar zijn. Geven je huidige tools je de mogelijkheid om te luisteren naar de signalen die je bedrijfsmiddelen afgeven? Met software voor het beheer van het wagenparkonderhoud (CMMS) profiteer je van: - Efficiënte onderhoudsprocessen. - Beter begrip voor sterkere besluitvorming en zichtbare resultaten. - Kostenbeheersing. - Een hogere beschikbaarheid van je bedrijfsmiddelen. Meer informatie over Ultimo Maintenance Management Software die functies biedt voor contractbeheer, werkorderbeheer, periodiek onderhoud en wagenparkbeheer. Meer informatie over Ultimo Maintenance Management
De software van UpKeep voor wagenparkbeheer is een moderne oplossing voor het onderhouds- en middelenbeheer voor je team. UpKeep is altijd en overal gemakkelijk bereikbaar, van je bureaublad tot je telefoon en zelfs je tablet. Creëer werkorders onderweg, ontvang meldingen wanneer taken worden bijgewerkt en ontvang waarschuwingen rechtstreeks vanuit je app wanneer bedrijfsmiddelen uitvallen, zodat je bedrijf efficiënter dan ooit tevoren werkt. UpKeep is hoog aangeprezen, mobielgerichte software voor wagenparkonderhoud voor het stroomlijnen van werkorders, faciliteiten en activabeheer.
De oplossingen voor wagenparkbeheer van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven kunnen de bedrijfstijd verbeteren en de levensduur van je voertuigen verlengen. Ontvang waarschuwingen en rapporten die de gezondheid van je voertuig analyseren om onderhoudspunten aan te pakken voordat ze problemen worden. Stuur geplande servicemeldingen naar bestuurders op basis van kilometerstand of motoruren om te helpen bij het juiste interval voor het onderhoud van de apparatuur. Gegevens met betrekking tot de staat van het voertuig kunnen worden gebruikt om onnodig onderhoud te elimineren. Verizon Connect kan de bedrijfstijd van voertuigen helpen te verbeteren door de gezondheid van het voertuig te analyseren en onderhoudspunten aan te pakken voordat ze problemen worden.
De software voor wagenparkonderhoud van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven kan je helpen zowel verborgen kosten als het potentieel voor grotere efficiëntie te ontdekken. Gebruik de slimme dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en de prestaties van je wagenpark nauwkeurig te meten. Met 24-uurscontrole kun je op een effectieve manier onveilig gedrag, ongeautoriseerd gebruik of afwijkingen van de standaardprocedure beheren. Je zult snel ontdekken waar je kunt besparen en hoe je een efficiënter wagenpark kunt exploiteren. De software voor wagenparkonderhoud van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven met een wagenpark van 5 of meer voertuigen.
De oplossing Whip Around voor het onderhoud van wagenparken heeft een uitstekende beoordeling. Voorkom onnodige reparaties en downtime. Met Whip Around kun je onderhoudstaken loggen, plannen, goedkeuren, volgen en rapporteren. Maak werkorders aan en volg ze tot aan de voltooiing met interne en externe monteurs. Stroomlijn de inspectie- en onderhoudsprocessen van je wagenpark. Verbind je voertuigen, chauffeurs, managers en monteurs op eenvoudige wijze.
eMaint, een CMMS-oplossing van Fluke, helpt wagenparkorganisaties over de hele wereld al meer dan 30 jaar om onderhoudswerkzaamheden van wereldklasse te implementeren met zijn cloudgebaseerde CMMS-oplossingen. eMaint helpt bedrijven om waardevolle tijd en geld te besparen door onderhoudsactiviteiten beter te organiseren, plannen en beheren. eMaint kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de exacte specificaties van elke onderhoudsafdeling en is toegankelijk vanaf meerdere locaties in meerdere talen vanaf elk browsergebaseerd apparaat. eMaint CMMS helpt wagenparkorganisaties bij het verbeteren van de efficiëntie en het verlagen van onderhoudskosten met een configureerbare en eenvoudig te gebruiken interface.
Stroomlijn je activiteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor wagenparkbeheer. Live GPS-tracering tot op de seconde toont je voertuigen in realtime en is gekoppeld met uitgebreide rapporten, zodat je betere routes kunt plannen, chauffeurs op het laatste moment kunt uitzenden en nauwkeurige verwachte aankomsttijden met klanten kunt delen. Met geïntegreerde dashboardcamera's, veiligheidsscores voor bestuurders en automatische waarschuwingen voor snelheidsovertredingen, stationair draaien en geofencing helpt Samsara je je bedrijf en bedrijfsmiddelen te beschermen. Samsara is een door FMCSA goedgekeurde ELD. Stroomlijn je vlootactiviteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor GPS-tracering, veiligheid, ELD-naleving en meer.
MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that allows frontline teams to know what they need to do and how to do it. Here's what we digitize and take away from the clipboard: -Safety Procedures -Environmental Checklists -Tooling & Gauge Reporting -Maintenance Procedures -Auditing/Inspection Workflows -Training Checklists We help operational leaders become more efficient by delivering real-time business insights from the field. MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that increases efficiency and real-time insights.
Fleetio helpt wagenparken van elke omvang inzicht te krijgen in de operationele aspecten van het wagenpark en de voertuigen onderweg te beheren. Met mobiele apps zoals Fleetio Go hebben wagenparkteams direct toegang tot gegevens over onderhoud, brandstof, chauffeurs, inspecties, onderdelen en meer, en kunnen ze deze gegevens ook bijwerken. Om de productiviteit te verhogen zorgt Fleetio voor naadloze samenwerking tussen gebruikers. Fleetio biedt tankkaarten en integratie met meerdere GPS-oplossingen voor geautomatiseerde kilometertellerupdates, DTC-verwerking en rapportage van brandstoflocaties. Beheer je wagenpark vanaf elke locatie met Fleetio Manage en Fleetio Go, de mobiele app! Ontvang een gratis demo of meld je gratis aan.
NETfacilities is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke CMMS-oplossing voor facilitair beheer. Met veel functionaliteiten en intuïtieve flexibiliteit is dit een uitstekende oplossing voor het beheersen van de kosten, het verbeteren van de productiviteit en het beheren van je bedrijfsmiddelen en werkorders. Zowel in het veld als op kantoor biedt NETfacilities een holistisch beeld van je organisatie. Facilitair beheer is niet langer een probleem.
ManagerPlus is een eersteklas oplossing voor het onderhoud van je wagenpark. Met ManagerPlus beschikt je organisatie over de benodigde tools om het onderhoud van je voertuigen te verbeteren met geautomatiseerde onderhoudsschema's, inspecties en werkorderbeheer. Dankzij de mobiele app van ManagerPlus kun je de onderhoudsgegevens van je voertuig overal met je meenemen, zelfs wanneer je geen toegang tot het internet hebt. De gedetailleerde rapportage van ManagerPlus houdt je verbonden met je bedrijfsmiddelen en geeft je de analytische basis om betere beslissingen te nemen. ManagerPlus is een eersteklas oplossing voor het onderhoud van je wagenpark. Verbeter het onderhoudsbeheer van je voertuigen met ManagerPlus.
ClearPathGPS is een gebruiksvriendelijk GPS-trackingsysteem dat om de dertig seconden een update biedt over voertuigen in het veld, evenals kleurgecodeerde statusupdates en traceringspunten. Bekijk hoe je wagenpark zich automatisch in realtime verplaatst. Je kunt kiezen uit meer dan 60 rapporten, grafieken en waarschuwingen, met de mogelijkheid om de volledige wagenparkgeschiedenis tot één jaar terug te tonen. De toonaangevende service- en ondersteuningsteams zijn gespecialiseerd in het werken met kleine tot middelgrote lokale wagenparken. Geen contracten. Je kunt je abonnement op elk moment opschorten of annuleren. $ 20 per maand. Realtime wagenparkbeheer. Gebruiksvriendelijke web- en mobiele apps met elke 30 seconden een update. Geen contract. Op elk moment opschorten/annuleren. $ 20 per maand.
Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren. Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren.
Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om je wagenpark te beheren? AUTOsist biedt je een eenvoudige manier om onderhoud, inspecties, brandstof en andere belangrijke informatie bij te houden. Het systeem is webgebaseerd en heeft ook een mobiele app voor zowel iOS als Android, zodat je je wagenpark altijd, overal en op elk type apparaat kunt beheren. Stel moeiteloos herinneringen in, upload bonnen/documenten en wijs meerdere gebruikers toe. AUTOsist kan worden gebruikt met elk type wagenpark om je te helpen de efficiëntie te verhogen, uitvaltijd te verminderen en kosten te verlagen. AUTOsist geeft je een eenvoudige en betaalbare webgebaseerde oplossing om onderhoud, inspecties en andere belangrijke informatie bij te houden.
Silent Passenger, aanbieder van wagenparkbeheer en telematica voor bedrijven met een wagenparkgrootte van 100+, biedt schaalbare software met goede ondersteuning. Dankzij voertuigconnectiviteit en gegevensgestuurde inzichten kunnen grote vloten compliant blijven, kunnen ze de activiteiten verbeteren met voorspellende analyses en zorgen voor een naadloze integratie in de vloot en organisatie, en kunnen de resultaten worden gekwantificeerd ter ondersteuning van de ROI. Toonaangevende software voor vlootbeheer en asset-tracking voor wagenparken van 100+. Bekroonde gebruikerservaring en klantondersteuning.
Fullbay is voor winkels voor intensief gebruik. Het helpt winkels sneller te factureren, technici efficiënter te maken, elk onderdeel te factureren, klanten daadwerkelijk tevreden te stellen met een klantenportaal en je weekenden terug te krijgen. Het is cloudgebaseerd en werkt op elk apparaat dat is verbonden met het internet, wordt geleverd met gratis upgrades en onbeperkte ondersteuning. Met Fullbay zie je realtime statistieken, bevrijd je jezelf uit de winkel, lig je nooit meer achter met de facturatie. Fullbay slaat een volledige factuurgeschiedenis op voor elk apparaat. Fullbay-voor een efficiëntere winkel. Fullbay helpt je bij het beheren van je winkel met vrachtwagens voor intensief gebruik. Het factureert, brengt onderdelen in rekening, rapporteert efficiëntie van monteurs, stelt klanten tevreden.
Met het CMMS eWorkOrders kan je op één centrale locatie voertuigonderhoud beheren en plannen en reparatie-informatie en voertuigdocumenten onderhouden. Bespaar tijd door direct toegang te hebben tot specifieke informatie over je voertuigen, zoals chassisnummers, serienummers, afbeeldingen, handleidingen en fabricagedetails, installatiedata, inspectiedata en nog veel meer. eWorkOrders helpt bij het stroomlijnen van processen in alle bedrijven/sectoren. Plan/volg preventief onderhoud en reparatieonderhoud en reparaties.
RTA software voor wagenparkbeheer biedt bedrijven oplossingen voor wagenparkbeheer en -onderhoud. De RTA software stelt wagenparken van de overheid en industriële, bouw-, automotive, (school)bus- en vrachtwagenbedrijven in staat om toegang te krijgen tot realtime gegevens en rapporten, planningsinterfaces en alle informatie die nodig is om je wagenpark beter te beheren. Ervaar het gebruiksvriendelijke systeem dat al duizenden wagenparken over de hele wereld heeft geholpen. Software voor wagenparkbeheer en onderhoud voor overheidsinstanties en industriële, automotive, schoolbus- en vrachtwagenbedrijven.
Trimble's TMT Fleet Maintenance enables fleets of all sizes, regardless if they perform their maintenance in-house our use third party service providers, to manage the maintenance of their equipment successfully, allowing fleets to ensure lower equipment costs, higher warranty recovery and increased uptime, safety and compliance. TMT also streamlines the management of shops through scheduling, inventory management, repair orders, preventative maintenance, and other critical tools. Trimble's TMT Fleet Maintenance enables fleets of all sizes to manage the maintenance of their equipment successfully.
Fleetsoft is a fleet maintenance and parts inventory management software that will provide your organization with the latest tools to keep your fleet up and running while saving you time and money. Features include vehicle/asset management, preventive maintenance scheduling, work orders, parts inventory, warranty tracking, personnel management, import & export to Excel, email reminders and GPS for meter readings, fault codes & DVIR data. Invoicing with QuickBooks integration is also available. FleetSoft is a complete fleet management solution to meet the requirements of today's fleet operations, trucking, busing &construction.
VFM is een van de leidende namen die momenteel beschikbaar zijn in wagenparkonderhoudsoftware. De wagenparkonderhoudsoplossing is ontworpen om grote wagenparken, kleine wagenparken en alles daartussenin te bedienen en helpt je bij het beheren van je onderhoudsprogramma's en bij het volgen van alle informatie met betrekking tot de uitrusting en/of voertuigen van je wagenpark. Diepgaande rapportage biedt je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen in een door gegevens gestuurde wereld. Beschikbaar als desktop- en/of webgebaseerde toepassing. Wagenparkbeheersoftware om kosten te volgen, onderhoudsprogramma's te creëren en nog veel meer. Betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken.
A complete solution for managing transportation departments, including route management and consolidation, boundary planning, vehicle maintenance, live weather overlays, live traffic flow overlays, field trips, editable route maps, rider management and your own personal Lynx advisor. Lynx fully integrates with all major student information systems. Student bus routing, fleet maintenance, GPS tracking, trip ticketing and a web portal software for school districts and bus contractors
The fleet maintenance software of choice of over 4,000 private, for-hire and public fleets, Dossier lowers costs and downtime by automating control of your fleet's records, PM scheduling, repair orders and histories, fuel costs and MPG, cost control with cost per mile/hr, parts inventory control w/ auto reordering, work pending and campaign mgmt, budget mgmt, warranty mgmt., tire mgmt., vendor & labor control, license/permit renewals, driver control, fleet benchmarking, VMRS codes & more. Since 1979, the most widely deployed, easy to use, and best supported maintenance software for fleets who want to improve continuously!
Join government, universities, and others using FleetCommander fleet and motor pool solutions to automate nearly all facets of Fleet Maintenance to save time, reduce costs, & improve service. FleetCommander customers are able to create and track work orders, setup automated reminders, and generate detailed reporting. Features include dedicated Technician and Shop Manager Dashboards to increase productivity and accurately track all shop activity. Free Trial! Automate all aspects of your Fleet Maintenance with powerful web-based FleetCommander, fleet & motor pool management solutions.
The health of your vehicles has a direct effect on the productivity of your business. Not taking proper care of your trucks can mean risking your driver¿s safety, paying high FMCSA inspection penalties, and costly emergency repairs and unplanned downtime. Keep your trucks safe and productive on the road by staying up-to-date on routine maintenance. Invest in a fleet maintenance program to extend the life of your assets while reducing overall repair and operating costs. Helps businesses in the transportation industry reduce distribution costs, decreasing routing time, and improving customer service.
Equipment360 is a shop and fleet management solution that allows you to see daily maintenance tasks, assign work orders, access equipment history, send time cards to accounting, and make asset management decisions all in one place. Get automatic alerts when equipment is due for maintenance, and create work orders in just three clicks to automate your shop and extend the life of your equipment fleet. See maintenance tasks, assign work orders, access equipment history, send time cards, and make asset management decisions.
Record360 offers industry leading software for digital asset condition documentation, asset condition management, claims management, and analytics for vehicles rentals, fleet management, equipment rentals, truck rentals, property management, towing, movers, dealerships, body shops, auto transportation, car sharing, freight forwarders, and any other industry that benefits from documenting the condition of an asset. Record360 offers industry leading software for digital condition documentation, asset condition management, and claims management.
Geotab is a leading global provider of premium quality, end-to-end telematics technology which include its GO devices (simple plug-and-play installation) and MyGeotab software. Geotab's intuitive, full-featured solutions help businesses of all sizes better manage their drivers and vehicles by extracting accurate and actionable intelligence from real-time and historical trips and vehicle data. Geotab is a leading global provider of premium quality, end-to-end telematics technology which include its GO devices and software.
Rosmiman IWMS is a Facility Management & Real Estate Management software designed to control and manage the entire real estate and facilities life cycle, including maintenance planning and control, mobile solutions and integration with CAD, GIS, BIM and financial systems. We offer a comprehensive Asset Management software suite that has been designed and programmed to easily cover all your organizations real estate portfolio maintenance and management needs regardless of its industry or size. Rosmiman IWMS is a Facility Management & Real Estate Management software, characterized by its robustness and high reliability.
County and City Government Agencies, Utility Departments, Construction Business, or any Organization managing a fleet of over 100 vehicles. collectiveFleet is an easy-to-use, enterprise-level maintenance management system that improves productivity for asset-driven operations. The system is scalable to meet needs over the long-term and is backed up by best-in-industry support engineers and know-how. collectiveFleet is maintenance management tool with a positive ROI. Request a live demo today. Manage your fleet maintenance, fuel, and repairs. Schedule, track, and report on an unlimited number of pieces of equipment.
Husky Intelligence is a web based solution for field service companies. Sales and client management. Manage and dispatch work to field service personnel. Mobile workforce has real time access to personal tasks. Paperless billing. Time and expense management. Customizable reports. Your fleet on a map in real time. Free Trial! Drive Service costs down with CRM, Dispatching, Scheduling , Recurring Service Orders, Mobile App and SaaS Low Startup Costs Free Trial
The iM3SCM Suite is proficient for managing any size Fleet to maximize up-time and minimize downtime. Manage your Truck/Trailer/Reefer & other Equipment, features include: Equipment Master, Meter based PM, Compliance, Rental, Warranty, WO, Parts Warehouse, Barcode scanning, Procurement, Mobile app for technician, Dispatch & Tech tracking, Yard check-in/out, Geo-fencing, Yard map, Dashboards and more. iM3SCM is customizable, integrates with Telematics, IoT & other enterprise software, Accounting iM3SCM Fleet Management: PM Scheduling, Parts, Warranty, Tech's, W.O., Mobile App, Yard, Recall, Procurement, Dashboards and more
Hellotracks is a real-time location tracking service that runs as a mobile and web app. Offering in-field and office employees greater visibility and control of all activities that occur in the field. Managers can create, dispatch and follow jobs. Field staff can easily access job data, input relevant customer information and optimize routes. Ideal for micro-mobility, repair & maintenance services, the public sector, and logistics & distribution. HelloTracks gives businesses an ideal solution for staff operations out in the field. Perfect to schedule and manage service delivery.
Cetaris Fleet is a fleet maintenance software system used to streamline costs, save time, and improve operational efficiencies. Cetaris solutions provide maintenance teams with the tools to manage their assets every day: warranty and core capture, preventive maintenance, labor and productivity, and inventory management tools. With a steady flow of data, Cetaris users can continuously measure and optimize their operations in real-time with comprehensive reports and KPIs. Cetaris Fleet is a fleet maintenance software solution designed to monitor, measure, and optimize your operations. Built with your ROI
A GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies. iZND GPS Server is a leading web based GPS tracking platform successfully used by transportation companies, police and fire departments, utility companies, service organizations and other businesses with mobile workers around the world. GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies.
Connect Fleet's intuitive cloud-based software platform and mobile apps enables businesses operating with a fleet of assets to ensure high fleet availability by managing a proactive asset servicing and fleet maintenance schedule. Our innovative GPS fleet management solutions provide complete visibility over your fleet in real time, from any location. Monitor live engine hours, set service reminders, view utilisation reports and more to stay in control of your fleet. At Connect Fleet, we offer GPS fleet maintenance and management solutions to businesses of all sizes, across a range of industries.
With Tenna, you can manage all your assets and equipment, including unpowered and powered items. Our durable RFID and QR tags, and Bluetooth or GPS trackers handle harsh outdoor and keep you informed of status, maintenance, location, routing and more. Our cloud-based system connects your field and your office, so you know where everything is, its use and status. Dynamic routing adds efficiency, and your office or drivers can adjust on the fly. Free live demo. Tenna affordably tracks and manages your entire fleet on one consolidated platform, connecting your field with your office.
The digital maintenance manager for production managers and plant operators enables paperless maintenance management. Maintenance tasks and plans can be easily created, duplicated and subsequently evaluated. Smart user management enables fast team collaboration and increases the efficiency of your maintenance management. Smartenance is quick to install, self-explanatory and an easy and cost-effective introduction to digitization. Free trial month: www.getdigitalnow.com/smartenance/freetrial Time-saving, simple, mobile: digital maintenance management.
Fleetx.io is an intelligent fleet management software platform that digitize the fleet operations and improves the performance of the fleet. We provide end to end solution to manage all your day to day operations and provide actionable and insightful data. Intelligent technology to optimize your fleet and logistics operations.
EMDECS a Cloud based HD Fleet & Repair Shop Maintenance Management solution. Built in 1996 and redeveloped in 2012 utilizing current web technologies and process driven design makes setup and training quick and easy. EMDECS supports multi location enterprises, counter sales, accounting, inventory, purchasing and tire mgt, as well as parts warranty recovery and core tracking. With integration to telematics and SRT guides such as Motor, EMDECS will become the most valuable tool in your shop. EMDECS is a enterprise level maintenance management solution designed for fleets and repair shops.
Ownersite's Software as a Service (SaaS) solution for small to medium fleets manages all vehicle related details, including fuel costs, maintenance, parts, insurance, warranty and other details. With GPS and fuel card integration, Ownersite for Fleets can provide a comprehensive view of your vehicle operation, saving you money and increasing the safety of your entire fleet. Track details about fuel usage, service & repairs,tire management, payments and parts purchase on any internet connected device.
Fleet Genius is a cloud-based fleet maintenance and vehicle tracking system. The system enables vehicle location tracking, preventive maintenance scheduling, expense reporting, engine diagnostic trouble code (DTC) alerts, fuel economy reports, real idle time monitoring, drive behavior management, full management reports, email, policy-based alerts management and more. Wireless OBD2 & J1939 vehicle monitors are included. Track your vehicles, schedule maintenance,analyse vehicle health, monitor diagnostics, report driver behavior, report vehicle mileage.
Fleet Harmony trucking software for the Cloud is affordable and super easy to use. Manage maintenance work orders, freight billing, usage / trips, driver payroll, parts and equipment warranty, and IFTA reporting. Set maintenance reminders and schedule service. Compatible with Sage Accounting. Stay tuned for QuickBooks. Manage maintenance work orders & reminders, freight billing, usage & trips, and IFTA reporting with Fleet Harmony for The Cloud.
Mobile & cloud-based GPS tracking solution for businesses that allows real-time monitoring of assets and vehicles. Servicing thousands of businesses in North America (the U.S., Canada & Mexico) since 2007. We serve a wide range of industries including construction, transportation, service, moving, towing, leasing, oil & gas. You save money on fuel, cell-phone bills and other operational costs, increase employee productivity, and prevent loss or theft of vehicles and equipment. Mobile & cloud-based GPS tracking solution for businesses that allows real-time monitoring of assets and vehicles.
Savings and Productivity Tool. Management and control of fleet and unit maintenance (cars, motorcycles, cargo trucks, heavy equipment, forklifts, industrial equipment and more.) Schedule and sets reminders for preventive maintenance services to keep your units always available and in good condition. Controls performance, expense and fuel consumption of your units.Keeps documents of your fleet and personnel up to date so they are always current. Controls performance, fuel consumption and fleet maintenance services. Reminders keeps documents always current.
Become proactive with your fleet maintenance. Powerful, low-cost, fleet maintenance management software for essentially any public/private business that uses motor vehicles and/or mechanized equipment. Track maintenance history, fuel usage, and total fleet costs. Over 100 management reports are included. Comprehensive work orders, Invoices for owner operators, replacement parts inventory, personnel, driver history, profile-based security for network use and much more. Try it FREE for 30 days. FREE to Try! Track vehicle & equip maintenance history and costs, replacement parts inventory, fuel usage, personnel records and more!
Truck and trailer equipment maintenance and fleet maintenance software. Truck and trailer equipment maintenance and fleet maintenance software.
GPS tracking tool that enables asset management through configurable modules and multiple devices integration. GPS tracking tool that enables asset management through configurable modules and multiple devices integration.
INTERAL Maintenance offers the functions necessary to meet the needs of different sectors in many markets. In sectors such as real estate management, transportation, mining development, and the manufacturing or energy environments, INTERAL Maintenance has proven over the years that it is essential for sound maintenance management and to increase productivity. It manages corrective, preventive ans corrective maintenance, intelligent planning, and is also a powerful procurement system. Simplify short- and long-term maintenance planning; manage preventive and corrective maintenance, parts and material, work requests.
Accelerator helps you manage and maintain any type of vehicle with its flexible, comprehensive and easy-to-use vehicle management system. Popular features: type approval, parts website, inspections, hire, drivers defects and ATF lane modules. Connect staff via phone, tablet or laptop. Real time data and proof that all inspections have been carried out and vehicles are compliant. Also linked to the Earned Recognition scheme. Earned Recognition,type approval,parts website,inspections,hire,drivers defects & ATF lane. Connect via tablet. Real time, compliant.
The Future of Fleet Management Software. Halve the Workload of Your Entire Fleet Operations with the award winning Avrios Fleet Management Software. The platform provides a 360 degree visibility over all of your fleet assets and drivers. All your fleet related information is at your fingertips structured on one easy-to-use platform. Enjoy state-of-the-art features and automation designed to make fleet manager's life easy. Avrios is more than just fleet management software its a comprehensive Fleet Management Platform.
Pulpomatic is een bedrijf dat operationele software voor voertuigen levert, en het biedt oplossingen die het mogelijk maken om alle informatie vanaf hetzelfde platform te bedienen. Zonder licenties of installaties, met één simpele, klik importeer je je Excel-bestand en begin je het webplatform in de cloud te gebruiken via elk apparaat, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Informatie extraheren, interpreteren, patronen detecteren, volgen, en vele andere gebruiken; voor het beheer en de vergelijking. Software die is gericht op het veranderen van de manier waarop bedrijven hun wagenparkactiviteiten beheren.
B2W Maintain gives contractors a comprehensive system to cut equipment costs and downtime by streamlining maintenance processes and taking a more automated, proactive and preventive approach. The software links shop, field and management teams, and its ability to track key performance indicators (KPIs) helps companies make informed decisions about process improvement, staffing and asset investments. Cut equipment costs and downtime with automated preventive maintenance, streamlined processes and data-driven decision making.
Integrated Fleet Maintenance to Dispatch and Accounting solution for the truckload, LTL and brokerage industries. Includes Cost Tracking Fuel Tracking Maintenance History Maintenance Scheduling Parts Inventory Management Repair Maintenance Tire Management Vehicle Information Warranty Tracking Work Order Management Integrated and flexible dispatch and accounting solution for truckload, LTL and brokerage environments.
Innovation Cloud based construction and mining software for Heavy Equipment inspection and maintenance software that helps mobile first inspection,maintenance management and scheduling. Integrated Inspection & maintenance module. 360 degree view of your Heavy Equipment & Vehicles. Get automatic alerts when defects are found in inspection or equipment is due for maintenance, and create work orders in just clicks to automate your process and extend the life of your equipment fleet. Cloud based construction and mining software for Heavy Equipment inspection and maintenance.
Chevin offers world-class flexible fleet and maintenance management software designed to meet the needs of fleet professionals around the world. Offering features such as flexible screen design, dynamic maintenance, work order and inventory management, touch screen and bar coding, comprehensive driver and accident management. Web-based FleetWave offers fleets flexibility, ease of use and excellent customer support. System with vehicle, costing, repair, fuel, maintenance, diary, stock, drivers and accident management
sureFleet is a fleet maintenance software designed and built to improve business operations with efficient management, tracking, and reporting on preventive fleet maintenance, repair costs, fuel purchases and more. Create customized maintenance alerts and track by days, miles, engine hours, pto hours, and fuel. Create customized trip inspections, manage fleets and subfleets, manage driver qualifications, track fuel, create work orders, receive email alerts, and run reports. Free mobile app. Preventive fleet maintenance, fuel tracking, work orders, trip inspections, driver qualification management, accident reporting & more!
M2M communication cloud-based platform that helps owners and managers track and manage fleet and drivers. M2M communication cloud-based platform that helps owners and managers track and manage fleet and drivers.
Maintenance management & workshop management system with defect reporting, job cards, scheduling for coach, bus & truck operators. Maintenance management & workshop management system with defect reporting, job cards, scheduling for coach, bus & truck operators.
We develop software on BulkDataPro platform which is a suite of products.The product suite,cloud based or onsite, includes equipment maintenance solution,stock control,fleet cost management,jobcard and workorder management,workflow,CRM, human resources and payroll management,point of sale,manufacturing and production management,accounting,data warehousing and analytics. Our solutions are in-house and our comprehensive development team customize the solution to meet customer requirements. A software suite , best choice for manufacturers,fleet owners,logistics wanting a complete business solution.
ELD Compliant Complete SAAS management suite including Dispatch, Driver Apps, Warehouse Mgmt, Yard Mgmt and OBD diagnostics. ELD Compliant Complete SAAS management suite including Dispatch, Driver Apps, Warehouse Mgmt, Yard Mgmt and OBD diagnostics.
eeedo fleet maintenance software meets even the most demanding fleet maintenance management needs; for example, it is suitable for passenger and freight rolling stock, special rail construction machines, industrial machinery, mobile crane systems, as well as for trucks, buses, cars and other road vehicles. eeedo is fully customisable to meet your requirements and to fit in your fleet maintenance processes. E.G. Damage & defect reporting, pre-drive & periodic checks,Vehicle inspections and more. Fully customisable fleet maintenance SaaS. Damage & defect reporting, pre-drive & periodic checks, Vehicle inspections and more.
FleetMEX is an intuitive and versatile system designed to effectively monitor the maintenance of a fleet of equipment. The system is fully web based and has a dedicated mobile App for iOS devices, so you can manage your fleet from anywhere at any time. Whether you're managing one or 1000 vehicles, FleetMEX will help you save money, reduce downtime and optimise your fleet availability. Gain complete visibility over your fleet maintenance & ensure your business operation is streamlined. FleetMEX is an intuitive and versatile system designed to save money, reduce downtime and optimise your fleet availability.
Fleet Motion is an easy to use AI driven, Fleet Management Platform that was designed for transportation, heavy machinery, & Field Service companies. Fleet Motion can be utilized as a simple asset tracking solution or suit a complex IoT deployment with multiple assets, vehicles and sensors. We also provide Dash Cam solutions that are easy to setup and provide protection against false claims and identifying driver behavior. One System, One Company, One Partner Single Source Fleet Management Platform Provider for Fleets & the Transportation Industry
Imagine that you can upgrade your company's fleet. That you can apply Artificial Intelligence, Big Data (a lot of data, yes. But only which matters for you) and GPS Tracking algorithms to the vehicles and their drivers. That's Carmetry. Our mission is to reduce the carbon footprint of transportation. We want fleets to be more efficient, safe and environmentally friendly. And, of course, if you choose us, you'll save on costs and make more earnings. Let's drive to the future. We empower fleets with Artificial Intelligence and Big Data Analytics.
Simply Fleet is a fleet management tool for small and medium-sized businesses managing multiple vehicles. If you often have to manage your business' vehicles and you worry about its fill-ups, services, maintenance reminders, etc., then you need to try Simply Fleet. Available as a web & mobile application, Simply Fleet starts at only $14.99/month. Fleet management solution designed for small and medium sized businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Squarerigger Software has been a leading developer of fleet maintenance software since 1986. If you are a trucking company looking for robust vehicle maintenance software or a government organization looking for a complete fleet management information system, including motor pool, we encourage you to take a test drive and see for yourself. Using standard PCs or ruggedized Pocket PCs with built in barcode scanners your operation will gain the level of productivity you always wished for. Fleet management and vehicle maintenance software that provides a wide range of reporting and recording options.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fleet maintenance software including equipment card handling, major components, inspections, preventative maintenance, etc. Fleet maintenance software including equipment card handling, major components, inspections, preventative maintenance, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TranMS is a comprehensive fleet maintenance system designed for small to medium trucking companies. The system ensures that every truck and trailer is regularly serviced, every part - no matter how small - is maintained correctly, and that a full service history is kept on every part on every truck and every trailer in the fleet. On top of this, the system tracks the schedule for the workshop, giving management an exact indication of upcoming workload. Comprehensive fleet maintenance system designed for small to medium trucking companies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Integrated maintenance and engineering software for maintenance and logistics operations. Integrated maintenance and engineering software for maintenance and logistics operations.
PubWorks is rapidly becoming the Public Works Management Software package of choice for small to large Public Works, Road & Bridge and Highway departments. PubWorks includes a fully integrated Fleet Maintenance module designed to track all parts and labor activities for vehicle maintenance. Also, Preventative Maintenance Scheduling, Fuel System Interface, Parts Inventory and Department Reporting are all standard features in the easy-to-use and easy to afford system. An Easy to Use Comprehensive Fleet Maintenance package designed to track all parts and labor activities for vehicle maintenance.
Whether you have 10 vehicles or thousands, this program automates all of your equipment maintenance operations and compliance. Whether you have 10 vehicles or thousands, this program automates all of your equipment maintenance operations and compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Developed by fleet managers for fleet managers, FleetFocus incorporates twenty-five years of proven experience managing diverse fleets of all sizes. FleetFocus tracks all functions related to the maintenance of vehicles and equipment, including processing repair and preventive maintenance PM work orders, capturing operating expenses (e.g., fuel, oil, and licensing), and offers billing and tracking for vehicle equipment usage. Fleet management software for tracking assets and managing fleet operations and maintenance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Track fleet maintenance through logs, reports, reminders. Vehicle Manager 2016 tracks your vehicle fleet maintenance, expenses, parts, vendors, contacts, service reminders, and more. Track fleet maintenance through logs, reports, reminders.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fleet management and maintenance system, which provides for fuel data entry, labor, parts, commercial repairs, and usage reporting. Fleet management and maintenance system, which provides for fuel data entry, labor, parts, commercial repairs, and usage reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fleet maintenance, inventory, and purchasing software for small and medium sized transit systems Fleet maintenance, inventory, and purchasing software for small and medium sized transit systems
Helps you manage your vehicle fleet and track your maintenance history. Helps you manage your vehicle fleet and track your maintenance history.
Fleet maintenance tool that streamlines operations such as service scheduling, vehicle information tracking, license/insurance renewal. Fleet maintenance tool that streamlines operations such as service scheduling, vehicle information tracking, license/insurance renewal.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Monitor performance of car, fleet and any type of motor. Easily stores details on expenses, reminds on maintenance due. Monitor performance of car, fleet and any type of motor. Easily stores details on expenses, reminds on maintenance due.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vehicle oil fluids management system that provides enhanced monitoring and analytical tools directly to the customers via the web. Vehicle oil fluids management system that provides enhanced monitoring and analytical tools directly to the customers via the web.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fleetnetics is a cloud-based automotive enterprise management system for vehicle sales, vehicle rental & leasing, workshop, auto-spare parts. It tracks vehicle sales & rental agreement, vehicle availability, maintenance schedule, spare parts trading & inventory, assets depreciation and includes full financial modules. It also integrate with 3rd party GPS providers, integrated inventory monitoring between suppliers and customers. Suitable for passenger cars, forklifts and any equipment industry. Fleetnetics is a cloud-based automotive enterprise management system for vehicle sales, car rental & leasing, workshop & spare parts.
Locus Maintain¿ is a cloud-based fleet management solution that manages fleet maintenance, fuel management, and expense tracking. Locus Maintain¿ is a cloud-based fleet management solution that manages fleet maintenance, fuel management, and expense tracking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
DSi Mobile is a web based Fleet Tracking & Management Platform that provides users with everything they need to run an efficient and profitable fleet. DSi Mobile users can take advantage of a number of tools including: GPS Tracking, Alerts, Reports, Scheduling, Elogs and Maintenance. Save on fuel costs, cargo loss, compliance fees, and generally run a more connected and efficient operation by signing up with DSi Mobile today for as little as $18.95 per month! Web based fleet management software with Tracking, Alerts, Reports, Scheduling, Elogs and Maintenance tools to help you run your fleet.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With Sycor.Fleet, you ensure optimum capacity utilization for your fleet, the optimized use of transportation resources, improved deployment of your service staff, as well as precise planning and timely execution of service & maintenance. You reduce your costs, improve the quality of your delivery & service processes, and increase availability. With Microsoft Dynamics 365 for Operations (AX) as its base, you have the ability to capture, process & evaluate data at any time, on any device. Fully embedded into Microsoft's Dynamics 365/AX, Sycor.Fleet is modern, practical fleet management software with full ERP functionality
(0 reviews)
Bekijk profiel
A cloud solution to help railcar owners mitigate risks and save costs associated with railcar maintenance and repair. A cloud solution to help railcar owners mitigate risks and save costs associated with railcar maintenance and repair.
A solution that is easy to learn and will allow automation for dispatching, drivers, deliveries, accounting and everything you need. We believe that manager of a fuel delivery company Should be able to Eliminate human errors were causing a delay in payment collection by 100%. Manage Petro is the Netflix of the Fuel Delivery Managment Back-office world! Nobody needs a BlackBuster membership anymore.
(0 reviews)
Bekijk profiel
inField Solutions is an integrated platform designed for organizations with field resources to standardize how they work and maximize the visibility of their people, assets, vehicles, and equipment. inField Solutions is an integrated platform designed to standardize how resources work and maximize their visibility in the field.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Zedasasset is an asset tracking software for maintenance and technical asset management that provides optimization. Zedas®asset is an asset tracking software for maintenance and technical asset management that provides optimization.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Movefleet harnesses technologies like real-time visibility, advanced tracking & data analytics to help businesses improve productivity, efficiency & cost-savings. Our solutions include: Logistics Visibility: Providing complete in-transit shipment visibility to everyone involved in the logistics sphere. Fleet Management: Empowering fleet businesses to automate, track and manage daily operations. Driver Analytics: Leveraging smartphone-based data intelligence to understand drivers better. A digital transportation and logistics platform that focuses on connecting the dots in business operations for better efficiency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
MAIOT CORE ENGINE - BEYOND NOTEBOOKS, SCRIPTS AND GLUE CODE: PRODUCTION-GRADE DEEP LEARNING PIPELINES FROM TRAINING TO SERVING. Cloud-native deep learning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Carano Cloud software offers a basic fleet management module for the management of small fleets as well as several car-related services for small and large fleets such as corporate carsharing, electronic drivers license verifcation, as well as an e-learning platform for the uvv (accident prevention regulations) Integrative platform for car-related services such as corporate carsharing,driver´s safety instruction and electronic drivers license
(0 reviews)
Bekijk profiel
Add, report, edit and export your service entries, maintenance and asset inventory from any device with the cloud based, application. Add, report, edit and export your service entries, maintenance and asset inventory from any device with the cloud based, application.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based software for dump truck hauling companies that helps organize and manage their quoting, orders, ticketing, scheduling, dispatching, and fleet maintenance. In addition to reducing the labor involved in these processes, this software will give an insight into the efficiency and utilization of resources so they can be improved. Cloud-based software that can help organize and manage your quoting, orders, ticketing, scheduling, dispatching and fleet maintenance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WeProov secures exchanges, simplifies inspections and reduces conflicts by allowing to create certified inspection photo report WeProov secures exchanges, simplifies inspections and reduces conflicts by allowing to create certified inspection photo report
(0 reviews)
Bekijk profiel
Optimize vehicle maintenance with maintenance cost tracking, document management, inventory and order management capabilities. Optimize vehicle maintenance with maintenance cost tracking, document management, inventory and order management capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Revolo InfoTech has worked with many Logistics companies across India to provide them with the best software and technology services for their business. We have worked with companies that provide Trucking services (Full-truck loads and Partial truck-loads), Parcel services (Domestic and International) and containerized movements (Containers, Tankers, Bulk Cargo, Cold-Chain, Movements). Our software helps manage Operations, Billing, Accounts, Fleet and provides advanced analytics. As an experienced software provider for the Logistics sector, Revolo InfoTech can help your company improve efficiency & reduce costs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Driveroo's platform centralizes fleet operations in a single place. Streamlining oprations from management to maintenance. Driveroo provides a live snapshot of your fleet, allowing you to make timely decisions that prevent unnecessary overhead, reduce downtime and ensure compliance. An integral component of Driveroo's Fleet solution is our breakthrough eDVIR that accelarates inspection time by more than 70%, reduces human error almost 2x and substantially increases compliance. Driveroo fleet solution centralizes operations and provides a 360 degree view of your fleet to maximize efficiency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Aladdin, is an industry-leading, Cloud-based solution, supported by an in-field local team of Asset and FM experts. Aladdin, helps you enforce compliance to best-practices that automate several labor-intensive, time-consuming and error-prone processes through Web and Mobile Apps that connect the office to the field. Aladdin, fuels iNTELLIGENT business decisions to optimize business operations and boost your profits. Fuels business decisions to optimize business operations and boost your profits.
Bekijk profiel
Fleet Monitoring, Driver Control, Maintenance Reminders, Journey Control, Vehicle Events, Reporting and more! Fleet Monitoring, Driver Control, Maintenance Reminders, Journey Control, Vehicle Events, Reporting and more!