53 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Assemble Systems | Een Autodesk-bedrijf biedt een SaaS-oplossing waarmee bouwprofessionals BIM-gegevens kunnen conditioneren, opvragen en verbinden met belangrijke workflows, waaronder ontwerpbeoordelingen, kostenramingen, schattingen, verandermanagement, waarde-engineering en planningsbeheer. Door binnen enkele minuten een volledige modelinventaris te extraheren, krijgen projectteams snelle toegang tot uitgebreide modelinventarissen die hun werk efficiënter maken. Meer informatie over Assemble Assemble verbindt BIM-gegevens met belangrijke workflows, waaronder ontwerpbeoordelingen, kostenramingen, schattingen, verandermanagement, waarde-engineering en meer. Meer informatie over Assemble
Bied op en win meer winstgevend werk in minder tijd met STACK! STACK stelt je team in staat om snel en nauwkeurig digitale plannen te meten, materialen te kwantificeren en samen te werken met cruciale belanghebbenden van het project. Deze gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde software helpt je om de nauwkeurigheid vanaf de start te garanderen, dure biedingsfouten te elimineren en winstgevender werk te winnen. Maak vandaag nog je gratis account aan. Bied op en win meer winstgevend werk in minder tijd met STACK! Cloudgebaseerde, gratis ondersteuning/training. Maak vandaag nog je gratis account aan.
Bluebeam Studio biedt een pdf-oplossing voor gebruikers die pdf-bestanden willen maken, bewerken en markeren en in realtime of op elk moment met projectpartners willen samenwerken. Bluebeam Revu introduceert veelgevraagde nieuwe functies en verbeteringen voor het automatiseren en versnellen van kritieke werkprocessen.
Met de visuele richt-en-klik-interface van PlanSwift kunnen gebruikers afzonderlijke onderdelen of assemblages rechtstreeks naar een gedigitaliseerde blauwdruk verslepen om het aantal opstartprocessen te verzamelen en het schattingsproces te starten. Meet met één klik in enkele seconden lineaire gegevens, aantal eenheden, vierkante meters, hoogtes en hoeken. PlanSwift berekent automatisch de kostenraming - dit bespaart gebruikers waardevolle tijd en moeite wanneer ze bieden op projecten. Prijzen beginnen vanaf $ 1445/licentie/jaar. Software voor digitaal planbeheer en kostenraming voor de bouwsector.
The EDGE is ontworpen door ervaren professionals uit de sector en is de meest effectieve oplossing voor kostenramingen en schattingen in de bouw. The EDGE is niet alleen aangepast aan je vakgebied, maar ook aan je bedrijf, zodat je kostenraming uitgaat van de exacte materialen en fabrikanten die je bedrijf gebruikt. The EDGE staat je bij met training voor het bouwen van de databases die je nodig hebt en een uitstekende klantenservice. Blijf de concurrentie voor. Wil je niet liever met The EDGE bieden dan ertegen op te bieden? Het helpt gespecialiseerde schatters van onderaannemers om meer schattingen te genereren, met een grotere nauwkeurigheid.
De oplossing van On Center-software voor opstarten op het scherm (on-screen takeoff, OST) kan effectief opschalen om zowel kleine als grote bouwbedrijven te ondersteunen. De opstart is de visualisatie van wat er is gedefinieerd als het toepassingsgebied van het project. De digitale opstart is de benchmark van de taak voor de schattingen. Met OST kunnen aannemers elektronische plannen overal op kantoor en/of in het veld bekijken. Van het bekijken van plannen en kwantiteitsmetingen tot projectmanagement, alles begint met OST. Als het gekleurd is, wordt het geteld. De oplossing van On Center-software voor opstarten op het scherm (OST) ondersteunt de behoeften van aannemers voor het bekijken van plannen, het meten van hoeveelheden en het beheren van projecten.
Eenvoudig te gebruiken opstart- en cloudgebaseerde schattingsapp voor onderaannemers. Dit eenvoudig te gebruiken product is betaalbaar en omvat opstarten, automatisch tellen, schattingen en offertes maken, allemaal in één geïntegreerd pakket. Geen hardware of software om te installeren en er is een gratis 14-daagse evaluatie (geen creditcard vereist). Cloudgebaseerde opstart- en schattingsapp voor onderaannemers.
Begin vandaag nog met je gratis proefversie. De toonaangevende geautomatiseerde opstartsoftware die speciaal is ontworpen voor elektrische schattingen. Bespaar tijd en geld met echte automatische telling voor gehele projecten. Automatisch creëren van Excel-spreadsheets. Lineaire en oppervlaktemetingen. Automatisch verdeling van hoeveelheden in gebieden. Registreer tekeningen en nauwkeurigheidsrapport. Automatische splitsing van hoeveelheden. Automatische telling van herziene tekeningen. Gebruik Countfire om de nauwkeurigheid te verhogen, tijd te besparen en een pitch te doen voor meer werk. Echt geautomatiseerde software voor de opstartfase die echt werkt. Bespaar tijd en geld en verhoog je nauwkeurigheid. Begin vandaag nog met je gratis proefversie.
De software voor kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick is de perfecte tool voor aannemers. Deze software heeft de mogelijkheid om de prijzen van belangrijke prijsbepalingsdiensten zoals Trade Service en NetPricer bij te werken, of de prijzen bij te werken op basis van je eigen individuele leveranciers. De database bevat ook biedingseenheden op basis van een landelijk gemiddelde, 2 arbeidseenheden voor wijzigingsorders en alle 3 de NECA-niveaus. Van pdf tot voorstel, alles binnen één programma. Sinds 1979 is de software voor elektrische kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick ideaal geschikt voor aannemers van elke omvang.
Dankzij de inherente eenvoud verhoogt Active Takeoff meteen je productiviteit bij al je opstart- en calculatietaken. Zelfs als je nog nooit een computer hebt gebruikt! Stop met het urenlang handmatig meten van je papieren plannen en krijg nauwkeurigere resultaten in een fractie van de tijd die het voorheen in beslag nam. Geen incompatibele schalen. Ondersteunt zowel imperiale als metrische systemen. Al duizenden gebruikers gebruiken Active Takeoff, en ze zijn er dol op! Eenvoudige, betaalbare en krachtige opstart- en calculatiesoftware voor de bouwsector.
InSite SiteWork is an earthwork take-off and GPS modeling software designed to handle tough sitework takeoffs with ease. Quickly and accurately calculate cut and fill, stripping, strata quantities, paving and concrete materials, topsoil re-spread, areas, lengths, trench excavation, and backfill. The software also includes GPS machine control systems surface export and generates construction staking data. Training and technical support is included with purchase. InSite SiteWork is an earthwork takeoff & GPS modeling software solution for estimators who need to complete accurate bids in less time
End the frustration of fragmented estimating, takeoff, operations and accounting systems as estimators stay connected to the team and get the live feedback they need to perform their best. WinBid and Remote Takeoff have all the features that elite estimating teams need to bid fast and accurately. By far though, the greatest value is derived from how the features work with Operations and Accounting. Super converged takeoff and bidding with live project & finance feedback
Our intuitive takeoff tool provides accurate pricing and proposals with professional results through drawing a picture. Never miss any critical data in the field, eliminate time spent calculating quantities of materials with a 50% faster turnaround, and share accurate and easy-to-read drawings with your team. Field data collection made easy. Draw, markup, collaborate with precision & clarity. All with extreme ease of use.Turn drawings into cu
Trimble Accubid Anywhere is the first of its kind, a fully hosted, hassle-free IT experience. Connect from anywhere at any time, allowing you to focus on what you do best, win work! Updates to takeoffs are viewed in real time, allowing you to verify results immediately. A job consolidated bill of material and closeout screens can be viewed and edited, without having to run a report. Additionally, data validation instantly informs you of any issues or conflicts in a takeoff. Trimble Accubid Anywhere is an easy to manage Estimating, Change Management, and Pricing solution hosted in the cloud.
PrebuiltML. De enige intelligente startsoftware die vandaag beschikbaar is voor startklare klussen. PrebuiltML combineert een uitgebreide productdatabase met een krachtige profielbeheertool waarmee je lay-outs kunt maken die visueel laten zien waar materiaal naartoe gaat, een lijst die je precies vertelt hoe elk stuk moet worden gesneden en een materiaallijst georganiseerd per pakket, zodat er geen verwarring is over wanneer elk stuk moet worden gebruikt. Dat is intelligente startsoftware. Dat is PrebuiltML. PrebuiltML is de enige intelligente startsoftware die vandaag beschikbaar is voor startklare klussen.
Het produceren van nauwkeurige kostenramingen en het effectief beheren van je projecten is van cruciaal belang voor het succes van je bedrijf. Met QuoteSoft-software voor kostenramingen kun je op meer opdrachten bieden en de projecten die je verwerft beter beheren. Quotesoft REP, QuoteSoft Pipe en QuoteSoft Duct zijn ontworpen om je te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden en je bedrijf winstgevender te maken. Op maat gemaakte, op kennis gebaseerde, intuïtieve ramingstool voor pdf's en papier die je biedingen optimaliseert en de ramingprestaties verbetert. QuoteSoft is een op maat gemaakte, op kennis gebaseerde, intuïtieve ramingstool voor pdf's en papier voor kanaalwerk, leidingwerk of loodgieterswerk.
Je krijgt realtime 24/7 toegang tot je klantrelaties, kostenramingen, digitale starts, ramingsrapportage en nog veel meer. Met deze enkele cloudgebaseerde bouwstartsoftware kun je met vertrouwen kostenramingen uitvoeren, zodat je minder tijd in Excel doorbrengt en meer tijd besteedt aan initiatieven die winst opleveren. Bespaar tijd en win meer biedingen met ProEst schattingssoftware voor de bouw.
Webgebaseerde oplossing die bouwkundige schattingen biedt door middel van digitaal opstarten, hoeveelheidsenquêtes, het importeren van meerdere bestanden en meer. Webgebaseerde oplossing die bouwkundige schattingen biedt door middel van digitaal opstarten, hoeveelheidsenquêtes, het importeren van meerdere bestanden en meer.
eTakeoff specializes in electronic plan viewing and powerful but easy-to-use takeoff tools and is used by thousands of estimators across the entire spectrum of the construction industry. eTakeoff was selected by McGraw-Hill as the viewer and takeoff program used in their Dodge Construction plan room. Download a free trial copy today to see how easy eTakeoff is to use! Your entire estimating and pre-bid processes can be completed without paper plans. Specializes in electronic plan viewing and powerful, easy-to-use takeoff tools used by thousands of estimators across all spectrums.
iTWO costX - formerly CostX - estimating software allows quick and accurate measurement from scanned, PDF and CAD drawings, as well as generation of automatic BIM quantities from 3D/BIM models. Use live-linked hierarchical workbooks to create an estimating build up with links to user-defined rate libraries. You can also create customised reports. The faster, smarter and more accurate way to takeoff and estimate is here - join the estimating revolution today! World-leading 3D/BIM & 2D takeoff with interlinked workbooks & a customisable report writer- the complete estimating solution.
Construction estimating platform with 2D and 3D takeoff, integration with Autodesk's BIM 360, integration with Procore, fully customizable filtering, data shaping and analysis, and unlimited sort capabilities. Estimator reduces the amount of tech needed to get the job done, provide data clarity, quickly updates and filters, and reduces headaches. Modern estimating software for the innovative preconstruction professional. Reduces the number of tools needed to get the job done.
ConstructBuy's construction takeoff software saves you time and money with instant takeoff reports, Plus, web-based takeoff software is available from any device. General Contractors. Select from all our customization tools to accurately measure and compare. Sub-contractors: takeoff footings, walls and foundation measurements, simply point and click to measure walls and ceilings, calculate square footage floor area, linear dimensions for walls and more. Takeoff Software to save time with instant bids, money with accurate measurements and online so you never miss a bid!
Web-based solution that enables the creation and management of detailed and highly constructable 3D structural models. Web-based solution that enables the creation and management of detailed and highly constructable 3D structural models.
Australian built and owned, Groundplan takeoff software makes plan work so easy. Whether its measuring parts and labour or editing an existing PDF, we give you full control over your plans. No downloading of any server-based software, runs on Mac and iPad, log straight into a 14-day trial and see it for yourself. We have customers all over the World in every trade. Australian web-based takeoff software used for both pdf editing and estimating.
Cubicost is our Takeoff and Billing solutions suite. It is one of the most comprehensive in the market and used by 100,000+ customers. Our advanced products save time & reduce cost across both 2D, 3D & BIM projects for Construction & M&E. M&E - www.cubicost.co.uk/TME Structure - www.cubicost.co.uk/TAS Billing/Cost/Tender - www.cubicost.co.uk/TBQ Cubicost is our Takeoff and Billing solutions suite. It is one of the most comprehensive in the market and used by 100,000+ customers.
Measure Square is transforming the way flooring companies do business, with thousands of customers like Daltile and Sherwin Williams. Our software enables organizations of every size to easily measure (with laser meters) and design floor plans. There is also the ability to create professional estimates, even getting signatures on the spot. The bottom line is that Measure Square greatly improves close rates and profitability. Measure Square is transforming the way flooring companies do business, with thousands of customers like Daltile and Sherwin Williams.
TakeOff Plus is a powerful, flexible and easy to use estimating, proposal writing and project management system. You can setup predefined bid sheet templates/checklists for different types of projects. It creates proposals/specifications for the customer to sign. It automatically creates RFQ's, PO's, SC agreements and WO's from the estimate in seconds. It will also estimate, track and print customer change orders. Integrates with Digital Takeoff Software and CAD programs. Plus much more! A fully integrated estimating, proposal writing and project management software application with integration to CAD.
Cut your time doing takeoffs by up to 80% using Buildxact. No more paper plans and scale rulers. Upload the PDF and do your takeoff onscreen in minutes. Measure and price projects in one step with takeoffs automatically linked to the item costs. Flexible tool to do takeoffs in inches, feet, or yards. Count items and automatically link takeoffs to item costs. Buildxact is a simple, online estimating and project management tool for builders that allows you to takeoff quickly & easily.
Ansys GRANTA Selector software is the gold-standard for materials selection. It delivers the most comprehensive combination of materials data and tools so you can plot, analyze and compare your materials options. Ansys GRANTA Selector software is the gold-standard for materials selection. It delivers the most comprehensive combination of material
Cubit is the only solution in the market allowing you to takeoff quantities from plans directly into your estimate. Its natural, organic and all done on the same screen. By investing in Cubit, you and your business will begin to reap the benefits straight away: Estimate up to twelve times faster than traditional methods Fast and accurate quantity takeoff Simplified processes and procedures, creating operating efficiencies Strong return on investment Guaranteed after-sales service Cubit is the only solution in the market allowing you to takeoff quantities from plans directly into your estimate.
HCSS Plans - cloud-based mobile digital construction plan solution. Designed by construction professionals for secure, fast, reliable access to project plans and their revisions. Designed for construction companies with large & small plan sets in either a design+build or design/tender environment. HCSS Plans: tools for PDF markup, annotations and attachment support, supports RFI workflows, streamlines document and project management, and manages teams and notifications with ease. The secure, mobile, digital Construction Blueprint Software for getting more work done
Cloud-based takeoff and project management software crafted specifically for landscape and irrigation contractors. Upload you landscape plan PDFs or use satellite imagery to count objects, measure area, volumes and distances, or layout irrigation heads and plant material. Unlimited storage and cloud technology means you can access all your projects anytime and from anywhere. Cloud-based takeoff and project management software crafted specifically for landscape and irrigation contractors.
eMeasure will help take your estimating to new heights! First, use our electronic takeoff software to measure from digital plans and blueprints-accurately takeoff areas, lengths, counts & negatives in just a few clicks! Then, use our industry-leading technology to live-link to your Excel spreadsheet, and drag & drop your measurements straight into your estimate! It's so easy! Download your free trial direct from our website now. eMeasure is high quality, low cost construction takeoff software that's made to measure! Try it today!
Bid More! Win More! Earn More! Square Takeoff is the industry-leading Online Takeoff and Estimating Solution. Square Takeoff is designed to allow you to complete a residential or commercial takeoff and estimate for any profession, on any desktop or mobile device. Just upload your digital blueprints and in no time you will be completing your estimate. Log in from anywhere to view the job, share the job, or make changes while in the field. Find out how Square Takeoff can save you time and money. Bid More, Win More, Earn More with the Industry Leading Online Takeoff and Estimating Solution.
Virtual designing and construction solution that allows businesses to design 3D BIM models using media library, data import and more. Virtual designing and construction solution that allows businesses to design 3D BIM models using media library, data import and more.
EarthWorks is the easiest to use and most affordable earthwork software for excavating contractors. EarthWorks is the easiest to use and most affordable earthwork software for excavating contractors.
Offers critical Drawing Cleanup features and advanced 2D to 3D routines that streamline the estimating process. Offers critical Drawing Cleanup features and advanced 2D to 3D routines that streamline the estimating process.
SureCount eliminates expensive reproduction costs and slashes takeoff time by letting you count and measure right on screen, even automatically counting multiple symbol types all at once. SureCount will dramatically improve the way you estimate and increase your ability to takeoff more projects in less time. Direct Takeoff to ConEst IntelliBid Measure distances on screen Extensive reporting capabilities Export to Excel SureCount is a versatile onscreen digital takeoff program that addresses material counting and measuring needs of specialty contractors
Earthwork takeoff solution providing built-in phasing, GPS modelling, and graphical reporting for paving, sitework, highway, and pipe. Earthwork takeoff solution providing built-in phasing, GPS modelling, and graphical reporting for paving, sitework, highway, and pipe.
Complete toolset for estimating and preparing earthworks site and road construction. Complete toolset for estimating and preparing earthworks site and road construction.
User-friendly program for residential construction building professionals who don't have time to learn new procedures. Automatically converts takeoff dimensions from blueprints to an itemized list of waste factored delivery order quantities User-friendly program for residential construction building professionals who don't have time to learn new procedures.
(0 reviews)
Bekijk profiel
"Flooring Estimator Professional System 2020" will allow you to quickly and easily estimate your residential and commercial installation projects. It can readily handle carpet, sheet goods, tile, and hardwood. Its ease of use will astound you. This program cost $52.95 and can be renewed yearly. The program also includes the "Proposal / Sample Management program", "Work Order program", and the "Quick Key Estimator" program. Quicken compatable. See website for additional information. Construction estimating platform that provides take-off tools, roll management, manual room creation, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Performing your takeoff is now done by simply clicking your mouse on the computer monitor. Performing your takeoff is now done by simply clicking your mouse on the computer monitor.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Measures areas, lengths, and counts items along with routines for practically any building trade. Measures areas, lengths, and counts items along with routines for practically any building trade.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Takeoff cut & fill volumes with 3D models. Works with vector and raster files. Affordable, easy to use with outstanding features. Takeoff cut & fill volumes with 3D models. Works with vector and raster files. Affordable, easy to use with outstanding features.
Bekijk profiel
Construction software that provides drawing revisions handling, takeoff details sharing and review. Construction software that provides drawing revisions handling, takeoff details sharing and review.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PriMus TAKEOFF is the quantity takeoff software that allows you to obtain fast and accurate cost estimates by extracting the measurement data directly from your project files. With PriMus TAKEOFF extract measurement data directly from files saved in the following formats: AutoCAD DWG or DXF Adobe PDF Scanned BMP, JPG image files The ideal solution to save time and minimize the risk of error, without having to own CAD software. Simple fast and practical Quantity Take-Off from CAD drawings, Raster img The solution for automatic construction estimates and BoQs from DWG, DXF, PDF, JPG BMP
(0 reviews)
Bekijk profiel
Superfast, accurate take-off and estimating software for costed estimates of building plans. Seriously simple. Improve quote accuracy and save time. Win up to 230% more jobs! Save money on the costs of printing and paper costs. Throw your scale ruler away and measure off digital drawings. Simply import either a scanned plan into PlansXpress or any major CAD file format including PDFs, DWGs, DXF, JPEG, then quickly trace and export it to EstimatorXpress to calculate an automatic estimate. Superfast, accurate take-off & estimating software for costed estimates of building plans. Improve accuracy & save time.
Shows your clients what interlocking paving will look like on their home or office from a picture. Shows your clients what interlocking paving will look like on their home or office from a picture.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Professional software solution for completing takeoffs and estimates in the construction industry. Professional software solution for completing takeoffs and estimates in the construction industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Make Takeoffs and Estimates easy and simple to use! Make Takeoffs and Estimates easy and simple to use!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Deliver MEP projects on time and on budget using Trimble Metrics, the cloud-based takeoff, estimating and contract management solution designed to save you time. Trimble Metrics uses the LUCKINS Database to provide users with MEP systems and material picklists from a single source to quickly produce accurate material quantities and labour estimates that can also be used for making quotes and ordering the materials required from suppliers. Metrics is Trimble's next-generation takeoff, estimating and contract management software for MEP contractors.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Bolitru es un software que facilita el clculo de materiales en un proyecto de construccin, opera completamente en la nube, se puede guardar los clculos por proyecto, con una amplia cantidad de clculos a tu disposicin y siendo constantemente actualizados por nuestros expertos. Concenos, regstrate y toma el modo prueba que tiene para ti. Bolitru, un software que facilita al constructor en realizar cálculos de materiales para la construcción con la ventaja de guardarlos.