112 resultaten
Waarom Capterra gratis is
SPC-software met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Eenvoudig te gebruiken in vertrouwd Excel. Ontworpen voor Lean Six Sigma en andere kwaliteitsprofessionals van alle niveaus. Krijg alle tools die nodig zijn voor analyse, probleemoplossing en statistische analyse. Inclusief Pareto-diagrammen, histogram, controlekaarten, Gage R&R, procescapaciteit, distributie-aanpassing, gegevenstransformatie, regressie, DOE, hypothesetesten en nog veel meer. Gratis technische ondersteuning en geen onderhoudskosten. Kortingen voor meerdere gebruikers. Meer informatie over SPC for Excel SPC-software met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding; Pareto, histogram, controlekaarten, Gage R&R, procescapaciteit, distributie-aanpassing en nog veel meer. Meer informatie over SPC for Excel
IPTV, OTT, DVB kwaliteitsbewakingssoftware. Boro biedt effectieve controle over netwerken voor videocontentlevering en zorgt voor lokalisatie van veelvoorkomende schendingen. Boro-sondes kunnen over het hele netwerk worden gedistribueerd: bij het hoofdstation, bij de bewakingspunten van de ingangsstromen en na transcodering, multiplexing en versleuteling van modules. Het platform biedt continue non-stop monitoring en analyse, en informeert onmiddellijk over eventuele ETSI TR 101 290-fouten of HLS-gebeurtenissen via e-mail, SNMP, Webhook, PagerDuty of Telegram. Meer informatie over Boro Software voor UDP, RTP, HTTP en HLS streamt kwaliteitscontrole en meting van QoS- en QoE-parameters over gedistribueerde netwerken. Meer informatie over Boro
Tableau helpt mensen om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten die impact hebben. Krijg moeiteloos toegang tot gegevens, waar of in welk formaat ze ook zijn opgeslagen. Voer snel ad-hocanalyses uit die verborgen kansen onthullen. Maak interactieve dashboards met geavanceerde visuele analyse met behulp van slepen en neerzetten. Deel vervolgens je werk met iedereen en maak een impact op je bedrijf. Overal ter wereld gebruiken mensen Tableau om hun gegevens in te zien en te begrijpen, van wereldwijde ondernemingen tot beginnende startups en kleine bedrijven. Tableau Software helpt mensen gegevens in te zien en te begrijpen. Tableau levert snelle analyse, visualisatie en business intelligence.
Een programmeeromgeving voor algoritme-ontwikkeling, gegevensanalyse, visualisatie en numerieke berekening. Een programmeeromgeving voor algoritme-ontwikkeling, gegevensanalyse, visualisatie en numerieke berekening.
Je organisatie heeft meer gegevens dan ooit, maar spreadsheets en eenvoudige statistische analysetools beperken het nut ervan. IBM SPSS Statistics-software kan je helpen bij het vinden van nieuwe relaties in de gegevens en het voorspellen van wat er waarschijnlijk zal gebeuren. Bekijk de gratis videodemo voor statistieken van IBM om ontdekken hoe je eenvoudig gegevenssets kunt openen, beheren en analyseren zonder eerdere ervaring met statistieken; tijdrovende gegevensvoorbereiding vrijwel kunt elimineren; en snel inzichten kunt creëren, bewerken en verspreiden voor besluitvorming. Voorspellende analyse kan onverwachte patronen en associaties blootleggen en modellen ontwikkelen om interactie in de frontlinie te begeleiden.
XLSTAT is gebruiksvriendelijke, uitgebreide, betaalbare en hoogpresterende statistische software die werkt als een invoegtoepassing voor Excel. Meer dan 200 statistische functies beschikbaar in algemene of veldgerichte oplossingen. Functies omvatten gegevensvisualisatie, statistische modellering (regressie, ANOVA, gemengde modellen, PLS), datamining (PCA, MCA, DA), statistische testen, voorspellingsmethoden, machine learning, vignettenmethode, PLS-SEM, overlevingsanalyse, methodevergelijking, OMICs gegevensanalyse, SPC en nog veel meer. Verschillende tools om de analytische mogelijkheden van Excel te verbeteren, waardoor het ideaal is voor gegevensanalyse en statistische vereisten.
Minitab heeft de meest vertrouwde tools op de markt die je workflow stroomlijnen, met een uitgebreide set statistieken voor het analyseren van je gegevens en visualisaties voor het communiceren van je succes. Van kwaliteits- en betrouwbaarheidstechniek tot productontwikkeling, bedrijfsanalyse en procesvalidatie, Minitab is je partner op het gebied van data-analyse. Gecombineerd met een ongeëvenaard gebruiksgemak maakt Minitab het eenvoudiger dan ooit om diepgaande inzichten te verkrijgen uit gegevens. Krachtige statistische software die iedereen kan gebruiken om gegevens te analyseren en zinvolle oplossingen te vinden voor hun moeilijkste zakelijke problemen.
Qlik Sense is het Qlik-platform van de volgende generatie voor self-service georiënteerde analyse, met analysemogelijkheden voor alle soorten gebruikers, inclusief associatieve verkenning en zoeken, slimme visualisaties, self-service creatie en gegevensvoorbereiding, geografische analyse, samenwerking, storytelling en rapportage, volledig interactieve online en offline mobiliteit, en een nieuwe adviesfunctie voor inzichten die de meest relevante grafieken en inzichten genereert met behulp van AI. Gegevensvisualisatie en -analyse die gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards op basis van self-service mogelijk maakt.
In tegenstelling tot traditionele BI-tools is Klipfolio een cloudgebaseerd platform voor gegevensanalyse waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met elke gegevensbron, indrukwekkende gegevensvisualisaties kunnen creëren en deze gemakkelijk wanneer en waar nodig kunnen delen. Of je nu dashboards, snapshot-e-mails, pdf-rapporten, tv-gegevenskaarten of mobiele bewaking nodig hebt, duizenden klanten vertrouwen dagelijks op Klipfolio om beslissingen met betrekking tot gegevens te ondersteunen. Probeer de vooraf ontworpen sjablonen en aangepaste diagrammen van deze toonaangevende tool om je volgende rapport te creëren. Klipfolio is een cloudgebaseerd platform voor gegevensanalyse waarmee je aangepaste dashboards en rapporten kunt creëren om gegevensgestuurde beslissingen mogelijk te maken.
Origin is toonaangevende software voor grafieken en gegevensanalyse voor wetenschappers en ingenieurs. Origin wordt gebruikt door meer dan 500.000 geregistreerde klanten in meer dan 6000 bedrijven, 6500 hogescholen en universiteiten, en 3000 overheidsinstellingen en onderzoekslaboratoria over de hele wereld. Gebruikers vertrouwen op Origin voor het importeren, plotten, verkennen, analyseren en interpreteren van hun gegevens. Origin biedt hulpmiddelen voor herhaalde bewerkingen zoals batchplotten en -analyse, allemaal zonder dat je een programmeertaal hoeft te leren. Visualiseer, verken en analyseer je gegevens met een gebruiksvriendelijke interface op basis van aanwijzen en klikken. Optimaliseer je workflow met batchbewerkingen.
Stata is dé oplossing voor je behoeften op het gebied van gegevenswetenschappen. Gegevens verkrijgen en bewerken. Verkennen. Visualiseren. Modelleren. Conclusies trekken. Verzamel je resultaten in reproduceerbare rapporten. Statistische software van Stata biedt een compleet, geïntegreerd statistisch softwarepakket.
Looker is een oplossing voor gegevensanalyse die bedrijven helpt business intelligence en gegevensvisualisatie op een andere manier te bekijken. Met Looker kunnen teams gegevenssilo's opsplitsen door snel en eenvoudig gegevens van verschillende gegevensbronnen in één weergave te integreren. Iedereen in je organisatie kan betere en beter geïnformeerde keuzes maken wanneer ze toegang tot nieuwe, betrouwbare gegevens hebben. Analyses die iedereen waardeert. Verkennen en delen van gegevens. Rapporten en inzichten voor elke afdeling.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer. Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.
Prism is al meer dan 25 jaar de meest toonaangevende analyse- en grafiekoplossing ter wereld, speciaal gebouwd voor wetenschappelijk onderzoek. Meer dan 750.000 gebruikers, van studenten tot Nobelprijswinnaars, vertrouwen op Prism om statistieken te vereenvoudigen, hun werk nauwkeurig te interpreteren en een verhaal te vertellen met hun gegevens. Probeer een gratis proefversie van 30 dagen (geen creditcard, geen verplichting) en ontdek hoe ook jij tijd kunt besparen, meer geschikte analyse-keuzes kunt maken en je wetenschappelijke onderzoek elegant in grafiek kunt brengen en presenteren met Prism. Prism is de meest toonaangevende analyse- en grafiekoplossing ter wereld, speciaal gebouwd voor wetenschappers. Probeer het gratis en ontdek de gouden standaard.
Alteryx legt de kracht van voorspellende analyse en statistische analyse in handen van bedrijfsanalisten en datawetenschappers. Geef teams de mogelijkheid om regressieanalyses, ARIMA-modellering (autoregressive integrated moving average, autoregressief geïntegreerd voortschrijdend gemiddelde) en meer uit te voeren. Verbeter intelligentie op gebieden zoals verkoop- en consumententrends of product- en voorraadprognoses. Met een codevrij en codevriendelijk platform maakt Alteryx voorspellende analyse en het toepassen van machine learning toegankelijker en flexibeler voor datawetenschappers en analisten. Verander hoe je analyseert met Alteryx. Alteryx revolutioneert bedrijfs- en statistische analyse - bedrijfsgegevens voorbereiden, combineren en analyseren zonder code te schrijven.
Statistix is een intuïtief, eenvoudig statistisch programma, ontworpen door onderzoekers voor onderzoekers. Statistix is uitgebreid maar niet intimiderend en biedt basis- en geavanceerde statistieken in één goedkoop pakket. Makkelijk te gebruiken, uitgebreide statistieken- en datamanipulatiesoftware.
Nu staat er niets meer tussen jou en de inzichten die je nodig hebt. Voor elke zakelijke gebruiker. Verken elke combinatie van gegevens, krijg onmiddellijk antwoorden en deel ze met je team. Vanaf elk apparaat en elke locatie, sneller dan ooit tevoren. Voor analisten. Geef je zakelijke gebruikers nieuwe inzichten, hoe, waar en wanneer ze maar willen. Ontdek elke mogelijkheid in het tempo van je bedrijf. Software voor business intelligence van Salesforce. Bekijk alle gegevens, krijg direct antwoorden en werk samen met je team.
Get the right insights to anyone who needs it. Integrate and discover data on your own. Create and share interactive reports. Spark your curiosity with easy-to-use analytics. And monitor key metrics so when something goes awry, you'll know why and what to do about it. Business Intelligence software to prepare data, easily discover insights and share it in a self-service, governed manner.
JMP is de tool bij uitstek voor wetenschappers, ingenieurs en andere dataverkenners in vrijwel elke industriële en overheidssector. JMP combineert dynamische gegevensvisualisatie met krachtige statistieken, in het geheugen en op de desktop. JMP is interactief en visueel en onthult inzichten die onbewerkte cijfertabellen of statische grafieken vaak verbergen. De pro-versie van JMP biedt alle hulpmiddelen van JMP plus meer geavanceerde functies voor verfijndere analyses, waaronder voorspellende modellering en kruisvalidatietechnieken. JMP biedt data-analysesoftware voor wetenschappers en ingenieurs en combineert dynamische datavisualisatie met krachtige statistieken, op de desktop.
Statgraphics Centurion 18 is een toonaangevend softwareprogramma voor gegevensanalyse en visualisatie. Statgraphics wordt vertrouwd door bedrijven over de hele wereld en is een krachtige tool waarmee je geïnformeerde, gegevensgestuurde beslissingen kunt nemen. Bovendien geeft dit platform plezier in je werk wanneer je het gebruikt. Dit platform levert al sinds 1982 oplossingen voor gegevensanalyse. Beheer je gegevens, verbeter je processen en vergroot je bereik! Download vandaag nog een gratis proefversie van 30 dagen in een van de 5 talen. Krijg toegang tot en gebruik een breed scala aan statistische procedures, van overzichtsstatistieken tot het ontwerpen van experimenten in een intuïtieve interface.
SigmaXL is vanaf de grond opgebouwd tot een kosteneffectieve, krachtige maar eenvoudig te gebruiken tool waarmee gebruikers hun service-, transactie- en productieprocessen kunnen meten, analyseren, verbeteren en beheersen. Als invoegtoepassing voor het welbekende programma Microsoft Excel is SigmaXL ideaal voor Lean Six Sigma-training en toepassing, of voor gebruik in een cursus statistiek. Een krachtige maar eenvoudig te gebruiken Excel-invoegtoepassing waarmee je je processen kunt meten, analyseren, verbeteren en beheersen.
Intuitive statistical software for the non statistician. Users conduct analyses using our wizard-like interface, and the output is an interpreted narrative with assumptions addressed and APA formatted tables and figures. Create print-ready, APA formatted quantitative results in minutes. Provide statistics software where students understood their analyses and it was easy to use.
Matomo (formerly Piwik) is the #1 open-source web analytics platform, used on over 1.4 million websites in over 190 countries. Matomo values privacy protection, 100% data ownership and no data sampling. It has two different hosting options - cloud and on-premise. Cloud takes the hassle out of installation, whereas on-premise is the free, open-source and self-hosted PHP/MySQL software you can install on your own server, which gives you max. flexibility. Matomo (formerly Piwik) is the #1 open-source web analytics platform, used on over 1.4 million websites in over 190 countries.
SigmaPlot biedt meer dan 100 verschillende 2D- en 3D-grafiektypen. Van eenvoudige 2D scatter plots tot boeiende contour plots, SigmaPlot biedt je het exacte technische grafiektype dat je nodig hebt voor je veeleisende onderzoek. Met zoveel opties vind je altijd de beste visuele weergave van je gegevens. Sectorspecifieke modules omvatten; elektrofysiologie, enzymkinetiek, ligand-bindingsmodule en curve-analysemodule. Lokale oplossing voor wetenschappelijke grafieken en gegevensanalyse die bedrijven helpt bij het maken en beheren van 2D- en 3D-datavisualisaties.
Fully featured statistics application and development framework built on the open source R project. Fully featured statistics application and development framework built on the open source R project.
Analyse-it integrates into Microsoft Excel to provide the powerful statistical analysis you'd expect from an expensive statistics package - but without the complexity or cost. Four editions meet different customer needs, from traditional statistical research including hypothesis testing, model fitting, ANOVA, & PCA, to statistical process control (SPC) and quality improvement, to analytical and diagnostic method validation for laboratories to meet regulatory compliance. Statistical analysis add-in for Microsoft Excel, including ANOVA, PCA, multiple regression, SPC, control charts, MSA and more.
On-premise solution that provides statistical analysis through data visualization, algorithm development, numerical analysis and more. On-premise solution that helps businesses analyze statistics to manage 2D/3D graphical functions, develop algorithms, and more.
ISN collects health and safety, procurement, quality and regulatory information for more than 60,000 contractors and 500 Hiring Clients across capital-intensive industries in more than 85 countries. ISNs subject matter experts review this information to help assess the accuracy, relevance and timeliness of the data. Using ISNetworld as an integral part of their management systems, Hiring Clients are able to connect with safer, more reliable contractors and suppliers around the globe. ISNs online contractor management platform, ISNetworld, assists its customers with meeting record keeping and compliance requirements.
NumXL is an easy-to-use statistical tool available as an Excel add-in. NumXL allows you to apply advanced econometric analysis quickly and easily through an intuitive user interface right in excel. In a few clicks, you can analyze, build, validate, back-test, and forecast your models. You can also track and make changes to your data and share your models with others. NumXL offers a comprehensive array of statistical functions that provides everything you need for data analysis and graphics. Software for Excel that allows you to apply advanced econometric analysis quickly, track your changes, and share your models.
The only complete analysis and protection tool for G Suite, it covers Drive, Email, Groups, Users, Sites, Calendars, Apps, Extensions, Google+, Printers, Devices, Chrome, Chrome Extensions, Classrooms and Collaboration. - Understand how your Google Drive and emails are exposed, securely access or delete them or change the ownership of documents, silently. - ¿¿Get oversight of your users ¿Chrome activity and enforce real-time data loss prevention policies to protect your data. GAT delivers the most comprehensive security, reporting and management platform from your entire G Suite and extended cloud environment
DataHero allows business owners to seamlessly connect their cloud services and start uncovering data-driven insights immediately. This is data visualization and data dashboarding focused on real business needs, with intuitive design and powerful features to enable business stakeholders to uncover insights within their data and communicate them to their teams. Easy to use Cloud BI visualization and data dashboards for business owners. Get insights faster with DataHero.
MaxStat is easy-to-use and affordable software for scientific data analysis. Statistical analysis is done in three simple steps within a single dialog window. MaxStat guides user with little experience in their statistical analysis. Other features are the easily understandable way to interpret the results and making high-quality graphs. MaxStat includes a complete word processor, and it's the place to store notes and reports with your data analysis and graphs. Complete statistics package with intuitive user interface and easily understandable results. Designed for researchers and students
Email Meter is de toonaangevende oplossing voor e-mailanalyse. Email Meter biedt bedrijven prestatie- en productiviteitsstatistieken voor werknemers, zoals workload en reactietijden, zodat ze weloverwogen, gegevensgestuurde beslissingen kunnen nemen. Bekijk hoeveel e-mails je team verwerkt om inzicht te krijgen in hun workload. Weet hoelang het duurt voordat ze reageren en waar ze kunnen verbeteren. Teams van ondernemingen zoals Dropbox, Fujifilm of Logitech vertrouwen op Email Meter om hun e-mailstatistieken te analyseren. Meet e-mailproductiviteit: reactietijd, verzonden en ontvangen e-mails, topinteracties en je kritische KPI's in een aangepast dashboard.
The key to identifying meaningful findings is statistical significance, made easier than ever with MarketSight. With our industry-leading web-based software, you can run the same stat tests and find the same key insights as with the traditional desktop software applications, and it's all completely automatic. You don't have to do a thing to configure and run the appropriate tests unless you want to, in which case the options are clearly laid out and highly configurable. Automatically highlighted statistical significance is built right into your reports.
Keen's innovative Marketing decision platform unifies statistical analysis across marketing's disparate channels (digital, traditional media and even in-store). Keen goes beyond short-term ROIs to calculate each program's total financial contribution. More importantly, it's forward-focused modeling builds prescriptive plans that specify the optimal investment by channel, by week. As a result our customers experience an average 25% lift in year one. Keen's platform analyzes financial impact across all Marketing channels and models the optimal future investment by channel, by week.
Easy to use cloud-based platform that allows users to collect, prepare and analyze data. In a secure environment perform data analysis, apply tests and check the results with the help of our tips & hits. - Robust Statistical Tests - Advanced Modeling techniques - Guidelines to interpret your results - Deploy/Share your analysis in multiple formats Easy to use cloud-based platform that allows users to collect, prepare and analyze data.
H2O.ai offers an award-winning automatic machine learning platform in Driverless AI and has been recognized as an industry leader in the Forrester New WaveTM: Automation-Focused Machine Learning Solutions, Q2 2019. H2O, open source, is already being used by hundreds of thousands of data scientists and is deployed at over 18,000 organizations across nearly every industry. H2O Driverless AI employs the techniques of expert data scientists in an easy to use application that helps scale data science efforts.
Spotfire Statistical Services give decision makers ability to anticipate and solve business challenges by applying advanced statistical models without requiring them to understand the underlying complexities of statistics. With S+, statisticians can apply, prototype and deploy statistical models and predictive analytics up to five times faster. S+ is the only commercially-supported statistical analysis software that delivers a cross-platform IDE for the award-winning S programming language. With S+, statisticians can apply, prototype and deploy statistical models and predictive analytics up to five times faster.
Statistical analysis tool that guides the user through the planning, executing, and analyzing of experiments. Statistical analysis tool that guides the user through the planning, executing, and analyzing of experiments.
Analytica maakt de besluitvorming transparant en eenvoudig dankzij de beïnvloedingsdiagrammen en krachtige ingebouwde probabilistische analyse. Beïnvloedingsdiagrammen waardoor het niet alleen gemakkelijk is om het model te begrijpen, maar ook om belangrijke beslissingsvariabelen en hun relaties te onderscheiden. Ingebouwde tools voor het beheren van risico's en onzekerheden zijn onder meer Monte Carlo en Latin Hypercube. Dankzij scenario- en gevoeligheidsanalyses komen beslissers te weten welke variabelen het belangrijkst zijn en waarom. Een krachtige, zelfstandige toepassing voor visuele kwantitatieve modellering, die leidt tot meer inzicht voor analisten en besluitvormers.
Statistical Analysis and Inference Software Package for Windows. Statistical Analysis and Inference Software Package for Windows.
Plug&Score Modeler is an easy-to-use credit scorecard development software. Key features: Data preparation and analysis. Automatic scoracard creation. Monitoring and validation of scorecards using a set of pre-defined reports. Reject Inference with automated and manual inference methods. Automated binning based on chi-square and manual binning based on WOE. estimating a correlation coefficient for each pair of dataset variables. Work with several validation datasets. Specialized solution for building credit scorecards.
Helping market researchers to quickly discover stories in their data. Everything that can be automated, is automated. Including cleaning & formatting data, statistical testing, generating tables, updating analyses and reproducing reports. Most analysis tools make statistical analysis harder than it ought to be. We have automated all the steps that usually take people years of training to learn. Visualize information to show patterns that matter and design reports to be read. Helping market researchers to quickly discover stories in their data. Q is analysis software designed for market researchers.
Serenytics is a collaborative all-in-one platform for data preparation and visualization. A user can create and schedule dataflows to merge data from many sources (e.g.: marketing API, SQL databases, files). Dashboards are very easy to create and share (SQL knowledge is not required). Experts can also add Python scripts to run custom jobs such as data-science algorithms or any advanced data manipulation. The platform is either hosted in the Cloud by Serenytics or can be deployed on-premises. Serenytics is a collaborative all-in-one platform for data preparation and visualization.
Web-based solution that provides statistical analysis through charting, pivot tables, data shuffling and more. Web-based solution that provides statistical analysis through charting, pivot tables, data shuffling and more.
A7 IoB is a business dashboard tool which makes data analysis simple, effective and quick. Connect data from various applications, build and choose out of the box KPIs important to your business and visualise all your data in real-time. A7 IoB lets you customise dashboards and visualise your data on one platform. Save time on data consolidation and focus on making effective data-driven business decisions with A7 IoB. A7 IoB lets you connect data, select crucial KPIs and visualise data on customisable, real-time dashboards for simple & effective data.
Statistical sampling solution that helps individuals with weighting, consulting,address-based, and random digital dial samples. Statistical sampling solution that helps individuals with weighting, consulting,address-based, and random digital dial samples.
Trendalyze is the first motif discovery platform to visualize, search, and monitor for recurring time-series patterns. It is built specifically to scale for big data and IoT sensor data in order to monetize data patterns. The company's innovative Google-like search approach based on pattern shapes and deep learning is both powerful and easy to use. Business professionals can investigate data patterns that reveal the root causes of events and set up real-time monitoring to improve outcomes. Discovery platform to visualize, search, and monitor for micro-trends in time series data.
CAMO Softwares analytical modeling, prediction and optimization solutions are the preferred choice for over 25,000 data analysts worldwide in a range of industries. Our flagship simulation and prediction software is The Unscrambler X, recognized for its ease of use, exceptional data visualization and advanced multivariate methods. We also offer a range of software products which can be integrated directly into scientific instruments, process monitoring solutions, and optimization software. Multivariate software and solutions for analyzing large, complex data sets quickly, easily and accurately.
Statistical analysis solution that helps researchers working in clinical trails calculate sample size and conduct power analysis using various statistical tools. Statistical analysis solution that helps researchers working in clinical trails calculate sample size and conduct power analysis.
On-premise statistics tool that assist biomedical researchers with ROC curve analysis, method comparison and meta-analysis. On-premise statistics tool that assist biomedical researchers with ROC curve analysis, method comparison and meta-analysis.
A web-based application for stock price prediction, trend forecasting, buy/sell signal and strategy generation. A web-based application for stock price prediction, trend forecasting, buy/sell signal and strategy generation.
Easy-to-use decision tree that automatically sifts large, complex databases for significant patterns and relationships. Easy-to-use decision tree that automatically sifts large, complex databases for significant patterns and relationships.
Scripting tool that helps with interface integration through preprocessing, model manipulation, and postprocessing. Scripting tool that helps with interface integration through preprocessing, model manipulation, and postprocessing.
On-premise solution that enables businesses to create, manage, monitor, and improve forecasts to meet the demands. On-premise solution that enables businesses to create, manage, monitor, and improve forecasts to meet the demands.
Designed to provide an extensive range of statistics for teams, clubs, associations, statisticians and individuals. Designed to provide an extensive range of statistics for teams, clubs, associations, statisticians and individuals.
Statistical analysis solution that enables users to track statistics for games, seasons, career, and more. Statistical analysis solution that enables users to track statistics for games, seasons, career, and more.
Excel macro package for running statistical tests on summary data. Output arranged to easily produce graphs in PowerPoint. Excel macro package for running statistical tests on summary data. Output arranged to easily produce graphs in PowerPoint.
Megaputer Intelligence is a leading developer of data and text mining software and custom analytical solutions for various application domains. Megaputer uses PolyAnalyst, a data analysis platform widely recognized by industry analysts such as Gartner, Forrester, and Hurwitz and is used by Fortune 500 companies worldwide. Megaputer products offer comprehensive integrated Analytics/BI environment featuring a broad selection of cutting edge NLP and predictive modeling engines. Your Knowledge Partner. Providing you with intelligent insights driven by advanced analytics of structured and unstructured data.
Computation and visualization solution with a comprehensive Java API for data analysis. It be used for numeric computation, statistics, symbolic calculations, data analysis and 2D/3D data visualization. DMelt includes hundreds of examples written in Java, Jython/Python, Groovy, Ruby/jRuby, BeanShell. The program is multi-platform. Computation and Visualization solution with a comprehensive Java API for data analysis.
OpenText Magellan is a fully integrated AI & Analytics platform that lets users explore and understand data from disparate sources, then create consumer-friendly, engaging dashboards, reports and interactive visualizations that can be easily embedded, socialized and shared. Integrated advanced analytics suite for data preparation, data exploration, advanced analytics and interactive data visualizations.
Twijfel je over welke statistische methode je moet gebruiken? Easystat gebruikt statistische expertkennis en kunstmatige intelligentie om de beste statistische methode voor jou te selecteren. Vergeten hoe je kansratio's of pvalues interpreteert? Easystat legt alle regressieresultaten in gewoon Nederlands uit. Het schrijft zelfs een automatisch rapport voor je waarin je resultaten worden uitgelegd. Ben je het schrijven van code beu? Easystat voert alle codering voor je uit. Het gebruikt ook automatisch het juiste type diagram om je draaitabellen te visualiseren. Gratis geautomatiseerde regressieanalyse, draaitabellen en grafieken met kunstmatige intelligentie en statistische expertkennis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business intelligence and predictive analytics software suite from Angoss Software Corporation. KnowledgeSTUDIO is a market-leading business intelligence software product with data mining and predictive analytics capabilities including data profiling, advanced data visualization, advanced modeling, unsupervised learning, decision tree and strategy design functionality. Business intelligence and predictive analytics software suite with decision tress and data visualization.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Windows-based survey tool that assists users with survey designing, data management, statistical analysis, and more. Windows-based survey tool that assists users with survey designing, data management, statistical analysis, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
On-premise statistical software that assist firms with controlled testing, data visualization and result analysis. On-premise statistical software that assist firms with controlled testing, data visualization and result analysis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web and mobile solutions for franchises that track and manage business statistics from anywhere in the world. Web and mobile solutions for franchises that track and manage business statistics from anywhere in the world.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vanguard System brings real-time, enterprise collaboration to all facets of business modeling and quantitative analysis to improve the quality, speed and reliability of management decisions. Our system bolsters your collective efficiency with ironclad capabilities: modeling and simulation, artificial intelligence, visually aided modeling, predictive analytics. Statistical analysis solution that helps businesses with modeling and simulation, application development, and predictive analytics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Quickly organize and analyze data. Import tab or comma delimited data files or use drag and drop from a spreadsheet. Format, set missing values, and recode data. Statistical procedures include frequencies, descriptives, t-tests, one-way ANOVA, chi-square, Pearson correlation matrices, OLS and Logistic Regression, diagnostic accuracy, and real estate appraisal analysis. Statistical software and instructional aids to help you quickly organize and analyze data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PASS software provides sample size tools for over 740 statistical test and confidence interval scenarios - more than double the capability of any other sample size software. Each tool has been carefully validated with published articles and/or texts. PASS comes complete with integrated documentation and PhD statistician support. PASS has been fine-tuned for over 20 years, and is now the leading sample size software choice for clinical trial, pharmaceutical, and other medical research. PASS software provides sample size tools for over 740 statistical test and confidence interval scenarios.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A range of statistical tools for the quick and easy analyses of statistical problems in Excel. A range of statistical tools for the quick and easy analyses of statistical problems in Excel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A flexible modeling tool designed for function finding, logistic regression, time series prediction, and logic synthesis. A flexible modeling tool designed for function finding, logistic regression, time series prediction, and logic synthesis.
Bekijk profiel
Website traffic analyzer that helps determine basic characteristics of site visits and generate reports on SEO, PPC, promotion programs Website traffic analyzer that helps determine basic characteristics of site visits and generate reports on SEO, PPC, promotion programs
Bekijk profiel
On-premise market research tool that helps companies with strategy creation, branding, product development and distribution. On-premise market research tool that helps companies with strategy creation, branding, product development and distribution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A downloadable statistics add-in that complements Excel's standard statistical capabilities. A downloadable statistics add-in that complements Excel's standard statistical capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A statistical software package featuring a statistics add-in for Excel data analysis, charting and presentation-quality reporting. A statistical software package featuring a statistics add-in for Excel data analysis, charting and presentation-quality reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based application for businesses that provides solutions for data visualization, numerical analysis, simulation etc. Cloud-based application for businesses that provides solutions for data visualization, numerical analysis, simulation etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical analysis tool for sports teams that uses live game scorecard, statistics, planner, animation, etc. to enhance performance. Statistical analysis tool for sports teams that uses live game scorecard, statistics, planner, animation, etc. to enhance performance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Full featured RCRA compliant statistical analysis of ground water data. Full featured RCRA compliant statistical analysis of ground water data.

AM

(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical software package for analyzing data from complex samples, especially large-scale assessments. Statistical software package for analyzing data from complex samples, especially large-scale assessments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A program for calculating the special forms of sample and inter-sample statistics required for circular data. A program for calculating the special forms of sample and inter-sample statistics required for circular data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical software package that specializes in providing efficient and accurate analysis of data from complex studies. Statistical software package that specializes in providing efficient and accurate analysis of data from complex studies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical tool which provides linear mixed models through analytics and consultation. Statistical tool which provides linear mixed models through analytics and consultation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data analysis package that runs as an add-in to Windows version of Microsoft Excel. Data analysis package that runs as an add-in to Windows version of Microsoft Excel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A statistical analysis program that performs linear and nonlinear regression analysis. A statistical analysis program that performs linear and nonlinear regression analysis.
Provides a comprehensive array of the functions needed by chemists, scientists, and engineers to develop and validate calibrations. Comprehensive supplier of software for process control and monitoring. Provides a comprehensive array of the functions needed by chemists, scientists, and engineers to develop and validate calibrations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Computational intelligence software for data mining analysis and predictive modeling. Computational intelligence software for data mining analysis and predictive modeling.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A program for making publication-quality maps, technical drawings, and 2D and 3D scientific graphs; includes a statistical add-on. A program for making publication-quality maps, technical drawings, and 2D and 3D scientific graphs; includes a statistical add-on.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Validated exact statistics tests and methodologies for statisticians and investigators. On-premise solution that helps businesses perform confirmatory data analysis to increase the statistical power of trial results.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales Controller is a sales forecasting tool that runs on Microsoft's Excel. It uses statistics to forecast future sales based on past trends. Sales Controller is quick to learn and easy to use and is the ideal tool for sales forecasting and demand management Sales Controller is an Excel based sales forecasting spreadsheet. It uses statistics to forecast future sales based on past trends.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data analysis and simulation software with data management, reporting functionality for probability distribution selection. Data analysis and simulation software with data management, reporting functionality for probability distribution selection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A powerful software tools for analysis of the measurement uncertainty of physical measurements, chemical analyses and calibrations, suitable for all types of laboratories, government institutions, universities. The software uses the three most powerful methods - GUM uncertainty framework for linear models, GUM uncertainty framework for non-linear models and the Monte-Carlo method. The software is fully compliant with official standards, regulations and guidelines. A powerful software tools for analysis of the measurement uncertainty of physical measurements, chemical analyses and calibrations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical software for fast and easy analysis. Basic statistics, Design of Experiments, Gauge R&R and Sample size calculations. Statistical software for fast and easy analysis. Basic statistics, Design of Experiments, Gauge R&R and Sample size calculations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We provide statistical analytics software for marketing researchers, MBA students, and academic researchers in social science. ANOVA, Regression, Choice based Conjoint analysis for new product design, perceptual mapping, clustering analysis and, Bass diffusion models. Statistical software for marketing researchers, MBA students providing ANOVA, Regression, conjoint analysis, clustering, perceptual map
(0 reviews)
Bekijk profiel
A stand-alone statistical power analysis software package that is used for the calculation of a sample size for a planned study. A stand-alone statistical power analysis software package that is used for the calculation of a sample size for a planned study.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cornerstone combines powerful state-of-the-art data analysis techniques with a highly intuitive user interface. It is especially designed for the level of typical engineering tasks. Work with Cornerstone to simplify the identification of potential process cost savings! Cornerstone provides statistical techniques, including Explorative Data Analysis, Design of Experiments (DoE), Statistical Process Control (SPC), Regression, and Multivariate analysis. Cornerstone combines powerful state-of-the-art data analysis techniques with a highly intuitive user interface.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Key functionality includes service bus, search, caching, queuing, notifications, workflow, rules, and access management services. Key functionality includes service bus, search, caching, queuing, notifications, workflow, rules, and access management services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Business insights that give you real-time visibility into employee productivity. By measuring thousands of daily activity points across cloud business apps you already use, like CRM, Communications, and Office tools, our proprietary scoring system generates actionable analytics that measure productivity and create immediate opportunities for process improvement. Productivity intelligence drives performance and growth. Business Insights that give you visibility into employee productivity, driving performance and growth.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Formed in 2000, MAF InfoCom is a leading innovative technology provider with two decades experience delivering solutions for Unified Communications and Collaboration including Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management. We serve tens of thousands customers around the globe, in a large variety of branches. We have installations in over 50 countries ranging from SMEs to multi-national global enterprises. Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management
(0 reviews)
Bekijk profiel
XLfit is a Microsoft Excel add-in for Windows that brings the power of scientific mathematics and statistics to Excel, together with supporting charting capabilities. XLfit is the leading statistical and curve fitting package for Excel and is used by the world's leading pharmaceutical, chemical, engineering industries, research institutions and validated by the National Physical Laboratory (NPL). There are over 70 out-of-the-box models for both linear and non linear curve fitting available. Microsoft Excel add-in that enables statistics and charting for pharmaceutical, chemical, engineering & research institutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
DragonGlass is a highly scalable Platform as a Service infrastructure that stores and processes (unmarshalling, indexing, signature verification, etc) data collected from the Hedera Hashgraph platform at a TPS similar to the Mainnet. For end users the platform supports a Google-like search to access accounts, transaction, smart contracts files, almost everything produced on the Mainnet. For developers, the platform supports a wide range of REST based APIs to access all data. DragonGlass is a cloud-based service that provides live and historical data across Hedera Hashgraph

Kopersgids voor Statistische analyse software

Wat is statistische analyse software?

Statistische analyse software helpt bedrijven bij het op een zinvolle manier verzamelen, organiseren, interpreteren en presenteren van gegevens. Hiermee kunnen bedrijven bestaande gegevens analyseren met behulp van wiskundige modellen en simulatietechnieken, en bedrijfsrelevante inzichten genereren om nieuwe kansen te bevorderen, verkooptrends uit het verleden te bestuderen en de toekomstige vraag te voorspellen.

De voordelen van statistische analyse software

 • Het beheer van grote hoeveelheden gegevens: statistische analyse software kan grote hoeveelheden en verschillende soorten gegevens verwerken. Statistische analyse programma's kunnen gestructureerde, ongestructureerde, sensorische, mobiele, web- en sociale media-gegevens sneller en nauwkeuriger verwerken dan traditionele tools voor gegevensbeheer en/of handmatige inspanningen.
 • Verkrijgen van waardevolle zakelijke inzichten: met behulp van tools voor statistische analyse kunnen bedrijven gegevens verzamelen en analyseren om bruikbare inzichten te leveren, waarmee ze nieuwe inkomstenstromen kunnen verkennen, hiaten in de huidige workflows kunnen identificeren en patronen uit het verleden kunnen bestuderen om de toekomstige behoeften te voorspellen. Grondig geanalyseerde gegevens kunnen inzichten opleveren die de besluitvorming versnellen en de huidige workflows optimaliseren.

Algemene functies van statistische analyse software

 • Gegevensvisualisatie: het analyseren van onbewerkte gegevens en het presenteren van inzichten via interactieve grafieken en diagrammen.
 • Rapportage/analyse: het bijhouden en analyseren van gegevens en deze organiseren in informatieve samenvattingen die in verschillende indelingen kunnen worden afgedrukt en geëxporteerd.
 • Regressie-analyse: het bepalen van een relatie tussen twee of meer variabelen van belang en het begrijpen hoe onafhankelijke variabelen zijn gerelateerd aan de afhankelijke variabele.
 • Multivariate analyse: het observeren en analyseren van meerdere afhankelijke variabelen tegelijkertijd in relatie tot andere variabelen.
 • Tijdreeksen: het vastleggen van reeksen die op verschillende punten binnen een gespecificeerde periode voorkomen en het doen van voorspellingen op basis van trends uit het verleden.
 • Statistische simulatie: het creëren van statistische modellen om bewerkingen van een proces of systeem in de echte wereld na te bootsen.

Overwegingen bij de aankoop van statistische analyse software

 • Zakelijke behoeften: moderne statistische analyse software kan veel doen, van eenvoudige berekeningen en grafieken tot statistische modellering en spectrumanalyse. De licentiekosten stijgen echter evenredig met het aantal geavanceerde analysefunctionaliteiten. Kopers moeten voordat ze beginnen met het zoeken naar statistische analyse software zorgvuldig hun unieke zakelijke behoeften, gegevensformulieren en soorten modellen identificeren die nodig zijn om hun gegevens te analyseren. Door hun specifieke vereisten te identificeren, kunnen kopers software selecteren die binnen het budget voldoet aan hun behoeften, en voorkomen dat ze betalen voor functionaliteiten die ze misschien nooit zullen gebruiken.
 • Leercurve: het kan enige tijd vereisen om statistische analyse software te leren en vertrouwd te raken met de functies, de codering en de interface. Hoewel deze afhankelijk zijn van het gebruiksgemak van de software en de leersnelheid van de gebruiker, kunnen kopers overwegen om vóór een aankoop eerst verschillende statistische analyse programma's uit te testen om een algemeen idee te krijgen van de leercurve voor elk van deze instrumenten.
 • Analyse ondersteund door AI en machine learning: analyse ondersteund door AI (Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie) en machine learning is de volgende grote stap op het gebied van gegevensanalyse. In plaats van gebruik te maken van normale statistische modellen en traditionele benaderingen, zullen statistische analyse programma's de gegevens begrijpen en inzichten en ontdekkingen delen. Gartner voorspelt dat in 2020 de meeste taken op het gebied van gegevenswetenschappen geautomatiseerd zullen worden en dat gebruikers een grotere hoeveelheid geavanceerde analyse zullen kunnen produceren (dit onderzoek is beschikbaar voor klanten van Gartner).
 • Self-service analyse wordt opgeschaald: self-service analyse is een vorm van gegevensanalyse waarbij zakelijke professionals worden aangemoedigd om zonder de hulp van IT- of gegevensanalyseteams zelf hun eigen statistische analyseopdrachten uit te voeren. Deze trend is in opkomst, vooral in het midden- en kleinbedrijf dat worstelt met een personeelscrisis en altijd op zoek is naar werknemers met meerdere vaardigheden. Dit is een belangrijke factor die leveranciers van statistische analyse software ertoe aanzet om hun producten te veranderen van op codering gebaseerde tools naar programma's met een grafische gebruikersinterface (GUI), die zijn ontworpen om niet-technische gebruikers te helpen bij het uitvoeren van op gegevens gebaseerde analyse zonder sterk afhankelijk te zijn van codering of programmeertalen.